Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια

εχω να μπω πανω απο μηνα, μου λειψατε..

αυτη ηταν η χειροτερη περιοδος της ζωης μου να μην τυχει τετοια αγωνια σε κανεναν ανθρωπο..

αρρωστησε ο αντρας μου και τον ψαχνανε για πολυ κακο πραμα ουτε να το πω δε θελω αλλα τελικα μετα απο χιλιες εξετασεις ηταν μια λοιμωξη σπανια που θεραπευεται και τωρα κανει θεραπεια.

φοβηθηκα παρα πολυ και ακομα φοβαμαι ενωο γιατρος με καθησυχαζει.φοβαμαι μην δεν φτιαξουν οι εξετασεις μετα τη θεραπεια,μην οι λοιμωξη κρυβει το κακο και αλλα τετοια. εχω παθει σοκ.

και ολα αυτα τα περασαμε μονοι μας γιατι ο αντρας μου δεν ηθελε να το πουμε πουθενα και γω επρεπε να προσποιουμαι στους παντες και να κανω την χαρουμενη και αισιοδοξη για τον ιδιο για να μην πεσει κι αυτος πιο πολυ.

τοσο καιρο δεν μπορουσα να χαρω το μωρο μου ελπιζω να ηρεμησουμε τωρα και να πανε ολα καλα.

μονο η προσευχη και ο θεος με βοηθησαν να ανταπεξελθω σε ολο αυτο.

νιωθω οτι μας βοηθησε αληθεια ο θεος και ο αντρας μου δεν εχει κατι ανιατο και θα γινει καλα.

απο οταν γεννησα το μωρο ολο προβληματα σαυτο το σπιτι και αυτο ηταν το κερασακι που με κανε να καταλαβω οτι ολα τα προβληματα μου ηταν μπουρδες.

θελω να περασει ολο αυτο να το ξεχασουμε και να χαρουμε ξανα

KPOzp2.png deXnp3.png

καλημερα κοριτσια

αυτη ηταν η χειροτερη περιοδος της ζωης μου να μην τυχει τετοια αγωνια σε κανεναν ανθρωπο..

αρρωστησε ο αντρας μου και τον ψαχνανε για πολυ κακο πραμα ουτε να το πω δε θελω αλλα τελικα μετα απο χιλιες εξετασεις ηταν μια λοιμωξη σπανια που θεραπευεται και τωρα κανει θεραπεια.

φοβηθηκα παρα πολυ και ακομα φοβαμαι ενωο γιατρος με καθησυχαζει.φοβαμαι μην δεν φτιαξουν οι εξετασεις μετα τη θεραπεια,μην οι λοιμωξη κρυβει το κακο και αλλα τετοια. εχω παθει σοκ.

και ολα αυτα τα περασαμε μονοι μας γιατι ο αντρας μου δεν ηθελε να το πουμε πουθενα και γω επρεπε να προσποιουμαι στους παντες και να κανω την χαρουμενη και αισιοδοξη για τον ιδιο για να μην πεσει κι αυτος πιο πολυ.

τοσο καιρο δεν μπορουσα να χαρω το μωρο μου ελπιζω να ηρεμησουμε τωρα και να πανε ολα καλα.

νιωθω οτι μας βοηθησε αληθεια ο θεος και ο αντρας μου δεν εχει κατι ανιατο και θα γινει καλα.

απο οταν γεννησα το μωρο ολο προβληματα σαυτο το σπιτι και αυτο ηταν το κερασακι που με κανε να καταλαβω οτι ολα τα προβληματα μου ηταν μπουρδες.

Κορίτσι καλημέρα, ούτε να το σκέφτομαι δεν θελω τι περασες. Περαστικά να είναι και απο εδώ και πέρα μόνο χαρουμενα νέα και υγεία, να χαρείτε την οικογένεια σου. Πραγματικά σε καταλαβαίνω, απο τότε που έμεινα έγκυος με έχει πιάσει τρελός φόβος μήπως πάθει κάτι ο πατέρας του παιδιού μου, φαντάζομι τι τράβηξες. Αφου θεραπεύεται τέλος καλό όλα καλά, πάρε ανάσα τώρα

c8i6p2.png

Lonestar σε διαβασα κι αναστατωθηκα παρα πολυ.Ευτυχως κοριτσι μου που ειχατε καλα νεα.Μην βαζεις αλλο το κακο στο μυαλο σου-οσο μπορεις-αφου οι γιατροι σε καθησυχαζουν.Δυσκολο κομματι και να το κρυβεις απ ολους.Το προβλημα οταν δεν το μοιραζεσαι,διογκωνεται.Ευχομαι ολα να πανε καλα με τις εξετασεις μετα τη θεραπεια κι ολη η κατασταση να γινει συντομα κακη αναμνηση.Να δεις θα βγει και κατι καλο στο τελος,θα δεθειτε περισσοτερο ως ζευγαρι και θα αναθεωρησετε πολλα πραγματα.Ευχομαι να γυρισετε γρηγορα στον παλιο ρυθμο σας και να απολαυσετε,απερισπαστοι πια,το μπεμπακι σας.Σε φιλω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλημερα κοριτσια

Κοπέλα μου σου εύχομαι ότι κι αν είναι να είναι περαστικο! Να χαρείτε τωρα ησυχοι το παιδακι σας.:) σε καταλαβαινω γιατί κι εμενα στην διάρκεια της εγκυμοσύνης με τρέλαναν οι γιατροί ότι κατι θα παθω η ότι το μωρακι μου θα είναι αρρωστο με αποτέλεσμα να μην χαρω όσο έπρεπε μια τόσο γλυκια περίοδο. Ολσ καλά να σας πανε απο δω και περα!

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Ολα καλά θα πάνε lonestar . Μετά την καταιγίδα βγαίνει παντα το ουράνιο τοξο...

Κι εμενα περυσι αρχες Νοέμβρη κάτι γιατροι με εβγαζαν ετοιμοθανατη απο ενα καρδιογραφημα και λίγες μερες μετα εμεινα έγγυος...

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Καλημερα κοριτσακια.Τι κανετε?Κροκετακι ευχαριστουμε για τη διαιτα.Εγω αδυνατω να την κανω,μονο που την διαβαζω μου φαινεται...δυσκολη.Δεν ειμαι τοσο εγκρατης,κανω ο,τι μπορω μονη μου.Μαγδουλα καλα κανεις και μας τα λες,μη φοβασαι,εδω μεσα δεν ματιαζουμε καλε.Τελειο προγραμμα εχει,μπραβο σας.Μ αρεσει ομως που ειναι δυο μηνων και λες οτι αργησε να βγαλει προγραμμα...ποτε επρεπε καλε να βρει προγραμμα,απο την κοιλια?Εμενα οι δυο μεγαλες χρονισανε για να παρω ανασα.Παρομοιο προγραμμα εχει και το καρπουζακι μου μονο που το πρωι που ετοιμαζομαστε για το σχολειο,παντα μου την ξυπνανε.Κοριτσακια εγω αποφασισα να δωσω λιγη σημασια στον εαυτο μου γιατι μ εχω παραμελησει.Συνεχιζω τη διαιτα,ειπαμε να ξεκινησω personal,εστω δυο φορες την εβδομαδα,χθες πηρα μια κρεμα για το προσωπο κι ενα κραγιον και θελω ακομη καλτσες,εσωρουχα,δυο ζευγαρια φορμες,δυο τρεις μπλουζιτσες και παπουτσια.Παντελονια δεν παιρνω μεχρι να χασω πεντε κιλα.Αυτην την εβδομαδα θα βαψω και μαλλακια,θα φτιαξω φρυδια και νυχια και το σαββατο το βραδυ,αν δεν προκυψει κατι,θα βγω με τον αντρουλη μου.Δεν το πολυλεω γιατι φοβαμαι κι εγω μην το ματιασω το θεμα.Η μπουμπου μου μετα τη βαφτιση που πηγαμε ειναι πολυ μπουκωμενη.Χθες δε μπορουσε να κοιμηθει,την ειχα ολο το βραδυ αγκαλιτσα.Κι εγω εχω πονολαιμο και πονοκεφαλο,απο την αυπνια μαλλον.Σημερα φτιαχνω μπιφτεκακια με κιμα κοτοπουλο,σαλατουλα και πιτουλες.Εσεις?Σας καλημεριζω.

Για πες για αυτά τα μπιφτεκακια... Κιμά κοτόπουλο;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα κοριτσια

Περαστικά σας! Όλα καλά να σας πάνε και άλλο κακό να μην σας βρει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλησπέρα σας!

εγω τον Σεπτέμβριο εκανα τεστ και βγηκε θετικο.Μετα έκανα χωριακη,,βγηκε 8000 οποτε από ότι μου είπαν ήμουν έγκυος!στις 6 εβδομάδες πηγα στον γυναικολογο για υπέρηχο κτο ειδα και άκουσα και την καρδόυλα του!τωρα εχω την Παρασκευη πάλι υπερηχο και εχω μεγαλη αγωνια...Από συπτωματα απολύτως τιποτα...μονο σημερα έχω καποια πονακια!ειναι το πρωτο μου παιδακι και εχω πεθανει στο αγχος !ευχομαι να πανε όλα καλά για όλες μας!

xuFMp2.png

καλημερα κοριτσια

Περαστικά να είναι και να μήν σας ξανατύχει κακό. Ολα καλά.. να είστε αισιόδοξοι :-)

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας!

εγω τον Σεπτέμβριο εκανα τεστ και βγηκε θετικο.Μετα έκανα χωριακη,,βγηκε 8000 οποτε από ότι μου είπαν ήμουν έγκυος!στις 6 εβδομάδες πηγα στον γυναικολογο για υπέρηχο κτο ειδα και άκουσα και την καρδόυλα του!τωρα εχω την Παρασκευη πάλι υπερηχο και εχω μεγαλη αγωνια...Από συπτωματα απολύτως τιποτα...μονο σημερα έχω καποια πονακια!ειναι το πρωτο μου παιδακι και εχω πεθανει στο αγχος !ευχομαι να πανε όλα καλά για όλες μας!

Καλησπέρα Άννα καλως ήρθες. Εδώ βέβαια είμαστε μανούλες που γέννησαν τον περασμένο Αύγουστο. Οστόσο σου έυχομαι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη να έχεις και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας..

s-event.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Εγώ είπα θα μπώ μετά απο 3 μέρες και θα έχω να διαβάζω σελίδες. Καλέεε που πήγατε;;;

Περάσαμε ενα όμορφο Σαββατοκύριακο. Το ΄Σάββατο χαλαρά με την μικρούλα που έκλεισε 2 μήνες (Ναι βρε Μαρούσκα τα μπέρδεψα στο προηγούμενο μήνυμα με τους μήνες) και Κυριακή ρομαντικό δείπνο με τον άντρα μου.

Γενικά χαλαρά. Εκτός απο τα βράδυα που η μικρή ακόμα εξακολουθεί να μην κοιμάται πριν τις 3 τα ξημερώματα. Λόγω και του άλματος που περνάει, μου μείωσε και την ποσότητα απο το γάλα. Ουφ να δω πως θα καταφερω παλι να το αλλάξω αυτό με τον ύπνο τής.

Μάγδα σου έστειλα φώτο.. τσέκαρε αν τις ελαβες.

Φιλιά σε όλες....

s-event.png

καλησπέρα σας!

Μάλλον μπήκες σε λάθος ομάδα. Εμείς είμαστε ήδη μανούλες. Με το καλό πάντως να υποδεχθείς και εσύ το παιδάκι σου

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Εγώ είπα θα μπώ μετά απο 3 μέρες και θα έχω να διαβάζω σελίδες. Καλέεε που πήγατε;;;

Περάσαμε ενα όμορφο Σαββατοκύριακο. Το ΄Σάββατο χαλαρά με την μικρούλα που έκλεισε 2 μήνες (Ναι βρε Μαρούσκα τα μπέρδεψα στο προηγούμενο μήνυμα με τους μήνες) και Κυριακή ρομαντικό δείπνο με τον άντρα μου.

Γενικά χαλαρά. Εκτός απο τα βράδυα που η μικρή ακόμα εξακολουθεί να μην κοιμάται πριν τις 3 τα ξημερώματα. Λόγω και του άλματος που περνάει, μου μείωσε και την ποσότητα απο το γάλα. Ουφ να δω πως θα καταφερω παλι να το αλλάξω αυτό με τον ύπνο τής.

Μάγδα σου έστειλα φώτο.. τσέκαρε αν τις ελαβες.

Φιλιά σε όλες....

Χρόνια της πολλά! Δύσκολο πάντως και αυτό να έχει τρελό πρόγραμμα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω όλες να είστε καλά! Εμείς ήσυχα γενικά. Μόλις τελείωσε και το άλμα της 12ης εβδομάδας, να μπορέσουμε να βρούμε πάλι τους ρυθμούς μας

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...