Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Με αφορμή αυτό να πω αυτά που παρατήρησα... στο ΙΚΕΑ είχε ωραίο δωμάτιο θηλασμού ήσυχο, παρείχαν μέχρι και θήλαστρο έλεος!!!τέλειο!!! Θηλαστρο; Φοβερό!!!

Στο εμπορικό COSMOS έχει δύο μεγάλα δωμάτια για θηλασμό και αλλαξιές-baby room, πολύ ωραίο, πιάνεις κ κουβέντα με άλλες μανούλες σούπερ! Για Θεσσαλονίκη λες ε; Ωραία να το έχουμε υπόψην Όταν κατεβαίνουμε να ξέρουμε που μπορούμε να πηγαίνουμε!

Στο κατάστημα- αντιπροσωπεία της Medela μπήκα να πάρω μπουκαλάκια κ κατά την αναμονή το μωρό πείνασε κ έκλαιγε. Δεν είχαν καν καρέκλα κ με έστειλαν στην αποθήκη σε ένα σκαμπώ....άκουστεεεεεε Μου αρέσει που το σλόγκαν τους είναι "για μια ευχάριστη εμπειρία θηλασμού" ή κάπως έτσι...

Για το Λητώ δεν το ήξερα αλλά το φαντάστηκα όπως θα έχουν κ τα Μothercare ή Prenatal...

Κορίτσια συνειδητοποιώ ότι έχω πάθει κ γω με το μωρό όπως η Μαρούσκα, τον κοιτάω κ λιώνω...με κοιτάει με λατρεία...ερωτευτήκαμε....πάει...κ τον βλέπω ότι στρώνει κ τρελαίνομαι ακόμα περισσότερο... κοιμάται ήσυχα, γελάει περισσότερο, ανταποκρίνεται!!!! πάει θα το χάσω... στο προηγούμενο μωρό μου είχα παλι ξελιγωθεί κ ο άντρας μου μου έλεγε ότι κατάντησα αηδία από τα σάλια,,,ζηλιάρηςςςς απαπαααα χαχαχααχχαα... σήμερα με τον μεγάλο τον πήγα μόνοι μας μια βόλτα πρώτη φορά μετά από μήνες....κ με φιλούσε κ με αγκάλιαζε συνέχεια όπως κάνουν οι ερωτευμένοι, παιδιά,.. μου λέει σ'αγαπώ κ θέλω να σε φιλάω συνέχεια...τι έχω πάθει η μάνα???? δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έβρισκα τόση ευτυχία με τα παιδάκια μου....αχ

Τελικά δεν ερωτεύονται μόνο οι γιοι τις μάνες (Οιδιπόδειο σύμπλεγμα) αλλά και οι μάνες τους γιους!!! Συμβαίνει άραγε κάτι αντίστοιχο και με τους μπαμπάδες και τις κόρες τους; Θα σας πω σε λίγα χρόνια που θα ξεπεταχτει η μικρή!

Πάντως δίνειλλίγη σημασία και στον άντρα σου. Γιατί εκτός από μαμά είσαι και γυναίκα.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω στα δυο πρωτα ετσι εκανα,μια φορα που τα βαλανε και μετα παπαλα...αυτη τη φορα ομως θα παρω κατι πιο light.... για να ξαναφορεθει..αν βρουμε νονο βεβαια,γιατι εμας ακομα το θεματακι μας εκκρεμει:(

Βρε μήπως να αρχισετε να ρωτάτε εσείς και να μην περιμένετε να σας προτείνουν; Εγώ έτσι έκανα και βρήκα κατευθείαν!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλοφορετα καλε! προσεξε μην της φυγει κανενα στην βολτα γιατι τα σπρωχνουνε χωρις να το καταλαβεις

Σοβαρά; Και εγώ της το πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο γιατί της φορά χοντρά καλτσακια και στο πρώτοννούμερο δεν έμπαινετο παπουτσακι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και τα prenatal εδω στην πολη μου το εχουν αυτο το δωματιο.βεβαια δεν ξερω για τις πανες αν ειναι δωρεαν.....ειπαμε ο θηλασμος εχει γινει must!

Κανονικά όλα τα μαγαζιά με βρεφικα εείδη (μικρά και μεγάλα) πρέπει να έχουν τέτοια δωμάτια! Εγώ εξεπλάγη χθες. Δεν είχα ξαναδεί κάτι αντίστοιχο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

[/b]

Καλησπέρα και απο εμενα κορίτσια μου.

Σημερα μπήκε αισίως στον 2ο μήνα ζωής η μικρούλα μου. Χρόνιατης ππολλά Πήγαμε μια βολτούλα αλλά χαλαρά. Τωρα 18 που ξημερώνει έχουμε και επέτειο γάμου με τον αντρουλη και θα το γιορτάσουμε... Χεχε Χρόνια πολλά και σε εσάς! Καλά να περάσετε!

Δεν εχω χρόνο να σας γράψω πολλα διότι ειναι η ωρα που η μικρη θελει πολυ νταντέμα για να κοιμηθεί. Ουφφφφ αλλο ένα βράδυ ξενυχτι. 2 ερωτήσεις θέλω να σας κανω διότι προβληματίζομαι. Βγάζουν τη γλώσσα πολυ συχνά τα μωρά σας; ΝαιΚαι 2ον ειναι τοσο υπερκινητικά η χαλαρά ; Εμένα γίνεται υπερκινητική μόνο όταν θέλει να φάει. Αλλιώς είναι με ήρεμο τρόπο κινητικη Γιατι εμενα ωρες ωρες κουνιέται πολυυυυ (χέρια ποδια) και με την πιπίλα εχει πάθει τρελό έρωτα! Όσο για την γλώσσα, Ναι μεν απο τη μια μπορει απλά να παίζει, ομως απο την άλλη διάβασα κατι για υπερθυροειδισμο και εχω τρομάξει ομως περιμενω να ερθει η Πέμπτη που θα παμε για εμβόλιο και θα την εξετάσει. Αν έχετε κάποια παρόμοια εμπηρια πείτε μου.

Ααα σημερα την ζύγισα και ειναι 5200 kg. Θυμάστε ομως που σας έλεγα για την ποσότητα ότι έφτασε ένα βράδυ και ήπιε 210ml; Ε ένα βράδυ ήταν. Μετα τα επόμενα έτρωγε μόνο στο τελευταίο γεύμα 150 και στα υπόλοιπα 120. Εχει παραμείνει ομως στα 120 και στο κουτί απο το γάλα που της δίνω... Γράφει ότι απο 5 έως 7 κιλά η ποσότητα ειναι 180ml. Με λίγα λόγια, νομιζω ότι ενώ έπρεπε να αυξήσει την ποσότητα μιας και μεγαλώνει, εκείνη την κρατά σταθερή. Και δεν ξερω αν αυτο ειναι φυσιολογικό η οχι

Μην δίνεις σημασία σε αυτά που γράφει το κουτί. Είναι ενδεικτικά. Για παράδειγμα στις αρχές που έδινα και εγώ στην μικρή έλεγε ότι ή πρώτη δόση είναι 30ml. Ε εμένα για 2 μέρεςππάνω από15ml δεν ετρωγε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Βλέπω όλες μες στην μαύρη νύχτα μπαίνουμε για να γράψουμε!

Εγώ είμαι στο πόδι από τις5:30. Άλλαξε ή μικρή το πρόγραμμα της και αντι να ξυπνάει 6:30-7, ξυπνά πιο βάρβαρες ώρες. Έτσι λοιπόν έβαλα πλυντήριο, μαγειρεψα και τώρα ετοιμαζομαι για το πρωινό μου.

Να σας ρωτησω: ποια ή σχέση των μωρών σας με τον άντρα σας; Ή δικιά μου οούτε να την ακουμπά δεν θέλει! Χθες για παράδειγμα της χάιδεψε λίγο τα μαλλιά και άρχισε να κλαίει σπαρακτικά

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Βλέπω όλες μες στην μαύρη νύχτα μπαίνουμε για να γράψουμε!

Εγώ είμαι στο πόδι από τις5:30. Άλλαξε ή μικρή το πρόγραμμα της και αντι να ξυπνάει 6:30-7, ξυπνά πιο βάρβαρες ώρες. Έτσι λοιπόν έβαλα πλυντήριο, μαγειρεψα και τώρα ετοιμαζομαι για το πρωινό μου.

Να σας ρωτησω: ποια ή σχέση των μωρών σας με τον άντρα σας; Ή δικιά μου οούτε να την ακουμπά δεν θέλει! Χθες για παράδειγμα της χάιδεψε λίγο τα μαλλιά και άρχισε να κλαίει σπαρακτικά

Μια μικρη Μαρουσκα γεννιεται χαχα....ειδες γτ κσνουμε δουλειες ξημερωματα ε;;;χαχα....μηπως τρομαξε απο κατι η μικρη;γτ να πονεσε απο το χαιδεμα δυσκολο...εμενα καθεται σε ολους....ο ξαδερφος ειπε οτι ειναι ησυχο μωρο και γι αυτο εβαλε λιγο βαρος....μια χαρα τον βρηκε..α γι συτο που ρωτα η Ανθη

...κι εμενα ωρες ωρες κουνιεται συνεχεια κ πολυ....επισης βγαζει τη γλωσσα κι εχει πολλλλλλα σαλια....Ανθουλα παντα ερωτευμενοι κι αγαπημενοι....η μικρη μηπως μπηκε στον τριτο μηνα ζωης καλε;εννοω...τους δυο μηνες εκλεισε οχι τον πρωτο....φιλια σε ολες..

Ξεπατωθηκαμε χθες με εξι παιδια εδω...

Κοριτσομανες επαθα πλακα.ο ξαδερφος που ηρθαν με τις δυο κορες....σαν να μην υπηρχαν.....μετα οι ανταρτες μου μεχρι κ ποδοσφαιρο τις εβαλαν να παιξουν....:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Με αφορμή αυτό να πω αυτά που παρατήρησα... στο ΙΚΕΑ είχε ωραίο δωμάτιο θηλασμού ήσυχο, παρείχαν μέχρι και θήλαστρο έλεος!!!τέλειο!!!

Στο εμπορικό COSMOS έχει δύο μεγάλα δωμάτια για θηλασμό και αλλαξιές-baby room, πολύ ωραίο, πιάνεις κ κουβέντα με άλλες μανούλες σούπερ!

Στο κατάστημα- αντιπροσωπεία της Medela μπήκα να πάρω μπουκαλάκια κ κατά την αναμονή το μωρό πείνασε κ έκλαιγε. Δεν είχαν καν καρέκλα κ με έστειλαν στην αποθήκη σε ένα σκαμπώ....άκουστεεεεεε

Για το Λητώ δεν το ήξερα αλλά το φαντάστηκα όπως θα έχουν κ τα Μothercare ή Prenatal...

Κορίτσια συνειδητοποιώ ότι έχω πάθει κ γω με το μωρό όπως η Μαρούσκα, τον κοιτάω κ λιώνω...με κοιτάει με λατρεία...ερωτευτήκαμε....πάει...κ τον βλέπω ότι στρώνει κ τρελαίνομαι ακόμα περισσότερο... κοιμάται ήσυχα, γελάει περισσότερο, ανταποκρίνεται!!!! πάει θα το χάσω... στο προηγούμενο μωρό μου είχα παλι ξελιγωθεί κ ο άντρας μου μου έλεγε ότι κατάντησα αηδία από τα σάλια,,,ζηλιάρηςςςς απαπαααα χαχαχααχχαα... σήμερα με τον μεγάλο τον πήγα μόνοι μας μια βόλτα πρώτη φορά μετά από μήνες....κ με φιλούσε κ με αγκάλιαζε συνέχεια όπως κάνουν οι ερωτευμένοι, παιδιά,.. μου λέει σ'αγαπώ κ θέλω να σε φιλάω συνέχεια...τι έχω πάθει η μάνα???? δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έβρισκα τόση ευτυχία με τα παιδάκια μου....αχ

Μανα-γιοι....σχεση μοναδικη....χαχα....σε καταλαβαινω απολυτα!!!απολαυσε την ευτυχια....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Το μωρο μας σημερα εκλεισε οκταωρο υπνο ανευ γαλακτος, απο τις μια κοιμαται!!!!ο ξαδερφος μου ειπε ειναι σουπερ προγραμμα για δυομισι μηνων...Αντωνια ακους;;;τυχερες ειμαστε!!!!!αντε και στα δικα σας μωρα κοριτσια ενα 7-8ωρο σερι!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσαρες.Ακουω πολυ οικογενειακη ευτυχια και χαιρομαι.Μαγδουλα τί ωραια που τα λες...λιωνω και σε νιωθω.Να σας πω για τις δικες μας ευτυχισμενες στιγμες?Δυο συνεχομενα πρωινα που ξυπναει η μπεμπα κατα τις εξημιση αντι να σηκωθω,την παιρνω στο κρεβατι,τη θηλαζω ξαπλωμενη κι αποκοιμιεται.Μετα απο λιγο σκαει μυτη η δαναη στο δωματιο,με βρισκει και μου λεει "μανουλα τσαπλωσω".Ερχεται,κουλουριαζεται.Μετα απι λιγο ερχεται κι η μεγαλη,μας βλεπει ολους μαζι και τρελαινεται απ τη χαρα της.Μπαινει κι αυτη όπου βρει.Καθονται ησυχα στην αρχη και μετα αρχιζουν τις ζουζουνιες.Σκαρφαλωνουν στο μπαμπα,τον γαργαλανε,κανουν τη μπεμπα να γελασει και δειχνουν τοσο ευτυχισμενα.Απο τις στιγμες που θελω να σταματησει ο χρονος...Αλλα δε σταματαει και μετα απο λιγο καποια κλαιει γιατι χτυπησε,τσακωνονται για τα μπισκοτα,η δαναη χυνει το γαλα της,η μπεμπα θελει να θηλασει

..Αλλα κι αυτα ευτυχια ειναι κι ας μην τους φαινεται με την πρωτη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Νοβεμπερ καλημερα.Οντως το χασα το μυαλο μου,στην κροκετ αναφερομουν αλλα για τον αδελφο καλε πού να το ξερω,αφου δεν μου το ανεφερε καπου.Ναι κοριτσι,ο αντρας μου ειδικα το σαβ.κο λειπει απ το πρωι ως το βραδυ γιατι στα γηπεδα το πρωι διοργανωνουμε παιδικα παρτυ κι απ το μεσημερι και μετα αρχιζουν οι αγωνες.Εχω μαθει να μαι μονη μου με τα παιδια.Οποιος βλεπει πού παω με τρια παιδια και μαλιστα το ενα νεογεννητο δεν τι πιστευει αλλα η αλλη μου επιλογη ειναι να μην πηγαινω πουθενα.Λιγη βοηθεια εχω πού και πού απ τον μπαμπα μου και τη μεγαλη αδελφη μου αλλα ως εκει.Αφου καμια φορα που φανταζομαι ενα σπιτι που ο αντρας γυρναει απογευματακι και μετα βοηθαει μου φαινεται οτι η υποθεση "παιδια"γινεται παιχνιδακι.Οχι οτι υποτιμω τη δυσκολια τη δικη σας κοριτσια,μην παρεξηγηθω αλλα οπως και να το κανεις,δυο ενηλικες στο σπιτι ειναι αλλιως.Και παλι ομως για να καμαρωσω λιγο για τον εαυτο μου,νομιζω οτι εχω παιδια και σπιτι σε καλο συστημα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκα βρηκες παιδιατρο ευκαιρο κι εβγαλες το αχτι σου?Εκτος απο τους φιλους,βλεπω εχεις και συγγενεις πολυτεκνους ε χα χα?Πού να το γλυτωνες καλε το τεταρτο εσυ,αφου ζεις σε περιβαλλον τιγκα στο παιδι?Ενω εμας με τρια μας κοιτανε σαν εξωγηινους κι αν τολμησουμε το τεταρτο θα νομιζουν οτι τρελαθηκαμε.Για τα βαφτιστικα σας ειπα τη γνωμη μου.Μετα απο δυο φορεματακια που δε φορεθηκαν ξανα,τωρα θα παρω καποιο που θα μου κανει κλικ κι ας μην ειναι βαπτιστικο.Οχι τοσο για να το ξαναβαλει,αλλα επειδη αυτη τη φορα τα θελω ολα πολυ απλα.Μαριανθη οντως τα σπρωχνουν τα παπουτσακια.Ποσες φορες κοντεψα να χασω καποιο στις βολτες...Η ζυγαρια ξεκολλησε κι επιτελους βλεπω το 61 μπροστα αλλα μεχρι να παει 56 εχω δρομο.Δεν ξεκινησα 56 αλλα τοσο θελω να παω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ανθη μου χρονια πολλα,να τα εκατοστησετε.Αυτο με τη γλωσσα δεν μου το κανει.Κινητικη ειναι αλλα δεν καταλαβαινω ακριβως σε ποιο βαθμο τα κανει η δικη σου και σου φαινονται υπερβολικα.Πεστα ολα στο γιατρο να σου λυθουν οι αποριες.Μαρουσκα οχταωρο ε,ο λουκακος ειναι το πρωτο μωρακι της παρεας μας που το καταφερε!!!Για τα κοριτσια που λες οτι ειναι ησυχα,και τα δικα μου ετσι θα αντιδρουσαν σε ξενο περιβαλλον,οι δικοι σου επαιζαν εντος εδρας😊.Μαριανθη εγω νομιζω οτι η μπεμπα ακομη δε γνωριζει το μπαμπα της.Λειπει πολλες ωρες αλλα ακομη κι οταν ειναι εδω ,ασχολειται πολυ με τις μεγαλες κι ελαχιστα με το μωρο.Καμια αγκαλια,κανα τραγουδακι ναι,αλλα νομιζω οτι το μωρο μαθαινει οποιον το φροντιζει,πανα-μπανιο-κοιμισμα.Ο δικος σου τα κανει αυτα?Α οσο για τη σχεση μπαμπα-κορη οντως υπαρχει κατι το ιδιαιτερο αλλα εγω νομιζω οτι η μαμα για ολα τα παιδια,αγορια ή κοριτσια ειναι πανω απ ολους.Τουλαχιστον αυτο βλεπω απ τα δικα μου παιδακια.Τον λατρευουν,του λενε "ερωτικα" γλυκολογα,αλλα αυτο το "κατι"που εχουμε μεταξυ μας ειναι το κατι αλλο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκα βρηκες παιδιατρο ευκαιρο κι εβγαλες το αχτι σου?Εκτος απο τους φιλους,βλεπω εχεις και συγγενεις πολυτεκνους ε χα χα?Πού να το γλυτωνες καλε το τεταρτο εσυ,αφου ζεις σε περιβαλλον τιγκα στο παιδι?Ενω εμας με τρια μας κοιτανε σαν εξωγηινους κι αν τολμησουμε το τεταρτο θα νομιζουν οτι τρελαθηκαμε.Για τα βαφτιστικα σας ειπα τη γνωμη μου.Μετα απο δυο φορεματακια που δε φορεθηκαν ξανα,τωρα θα παρω καποιο που θα μου κανει κλικ κι ας μην ειναι βαπτιστικο.Οχι τοσο για να το ξαναβαλει,αλλα επειδη αυτη τη φορα τα θελω ολα πολυ απλα.Μαριανθη οντως τα σπρωχνουν τα παπουτσακια.Ποσες φορες κοντεψα να χασω καποιο στις βολτες...Η ζυγαρια ξεκολλησε κι επιτελους βλεπω το 61 μπροστα αλλα μεχρι να παει 56 εχω δρομο.Δεν ξεκινησα 56 αλλα τοσο θελω να παω.

καλημέρα

κι εμάς έτσι ακριβώς

μας βλέπουν εξωπραγματικούς που έχουμε 3...και όλο καζούρα του κάνουν του άντρα μου....

για βαφτιστικά κι εγώ κάτι απλό θέλω στα αγόρια δεν χρειάζονται και οι υπερπαραγωγές.

τα παππουτσάκια όντως τους βγαίνουν αλλά αν είναι μποτακια στέκεται καλύτερα..

και κάτι τελευταίο χτες βρήκα ζυγαριά και ζυγίστικα....κι εγώ 61 είμαι αντωνία....αν αυτό σε παρήγορεί...και ξεκίνησα 55

πρέπει κι εγώ να πάω 57 αλλά δεν αγχώνομαι...

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Το μωρο μας σημερα εκλεισε οκταωρο υπνο ανευ γαλακτος, απο τις μια κοιμαται!!!!ο ξαδερφος μου ειπε ειναι σουπερ προγραμμα για δυομισι μηνων...Αντωνια ακους;;;τυχερες ειμαστε!!!!!αντε και στα δικα σας μωρα κοριτσια ενα 7-8ωρο σερι!!!!

μπράβο στο Λουκά που ξεκουράζει τη μαμά...

βρέ Μαρούσκα τώρα βρήκα τις φώτο που είχες στείλει...είχαν πάει στα junk

και δεν τις έβρισκα΄....τσεκάρετε κι εσείς τα spam σας γιατί μπορεί να βρείτε μυνήματα

τι ωραία αγόρια είναι αυτά....και μοιάζουν πολύ μεταξύ τους...

κι εσύ φαίνεσαι περήφανη αγορομάμα και όλοι μαζί δεμένη και αγαπημένη οικογένεια...

κι ο Λουκάς πολύ αγαπητό μωρό που μοιάζει στα αδερφάκια του

νομίζω είσαι η μόνη με κοντό μαλλί στο καφέ...

εμένα ήταν μέχρι τη μέση και μετά τη γέννα τα έκοψα στον ώμο και σκοπέυω να τα κοντύνω κί άλλο

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...