Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Με επιασε μαγειρικος οιστρος παιδια...θελω να κανω κι αλλο κεηκ αλλα συγκρατουμαι χαχα....κουραστηκα αλλα θα χαρει πολυ ο αντρουλης μου που θα εχει παρεα το σκ....νιωθει πολυ μονος εδω οποτε χαλαλι ο κοπος μου...σας ειπα ποσο εχω ερωτευτει το Λουκααααααααα;;;;;;;;:tongue:

Σορυ αλλα νιωθει μονος με τεσσερα παιδια στο σπιτι???κανονικα θα επρεπε να επιδιωκει να πηγαινει καπου για να ειναι μονος.....χαχαχαχα

Οσο για τον Λουκα σου,ξανανιωσες κοπελια με το στερνοπουλι σου!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρουσκακι χαρά στο κουράγιο σου! !! Ειδα φώτο απο συνάντηση έχουν πολύ γέλιο τα μωρακια σας! :P ελπίζω να τα καταφέρουμε να έρθουμε κι εμείς την επόμενη φορά!

Σημερα ελυωσα στις βολτες το πρωί καφε με φίλες και το απογευμα με τον αντρουλη μου. Ο μπέμπης σταθερή αξία φυσικά! ! Με έχει τρελάνει αυτες τις μερες έχει αρχίσει και μου γελάει μου λεει τα αγκου του πεθαίνω η μανούλα θα το φαωωωωωωβ

Μαχη μου οντως εισαι κουκλα!!!!:D

Γυμναστική κοριτσια θέλω κι εγώ να ξεκινήσω γιατι νιώθω άσχημα με το σωμα μου, εχω μαθει να είμαι λεπτη και τωρα τα 5 πιυ έχω παραπανω μου κακό φαίνονται. Πηγα να δω κανενα ρούχαλακι αλλα πηρα παπούτσια, ελεος κι εκεί ανεβηκα νουμερο!!!

Και εγω απο τοτε που γεννησα το πρωτο παιδι,φοραω ενα νουμερο μεγαλυτερο παπουτσι.μετα απο 5 χρονια δεν εχει επανελθει...μαλλον αυτο θα ειναι το νουμερο μου πλεον:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σορυ αλλα νιωθει μονος με τεσσερα παιδια στο σπιτι???κανονικα θα επρεπε να επιδιωκει να πηγαινει καπου για να ειναι μονος.....χαχαχαχα

Οσο για τον Λουκα σου,ξανανιωσες κοπελια με το στερνοπουλι σου!!

Δεν καταλαβατε...δε νιωθεις μονος στο σπιτι...πως θα μπορουσε αλλωστε...μονος εδω στην πολη που ζουμε νιωθει....οι φιλοι του ειναι ολοι Κατερινη εδω δεν καταφερε να δεθει με καποιον ιδιαιτερα...εγω ειμαι απο δω...καλα εγω τη βρισκω χωρις παρεες δε με νοιαζει εναν καφε κ βιβλιο κι ειμαι σουπερ οχι ομως ο Γ....θελει μπλα μπλα...το ζευγος ειναι ο αγαπημενος του ξαδερφος με τη γυναικα του κ δυο εκ των 4 παιδιων του.παιδιατρος στα γρεβενα...να τον ρωτησω τπτ;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα αγαπες!!!

εβαλα τελικα εμπλαστρο χτες στη μεση και σημερα ειμαι πολυ καλυτερα...θα βαλω και ενα το βραδυ και απο δευτερα θα αρχισω παλι το διαδρομο αλα λαου λαου αυτη τη φορα :rolleyes:

επιτελους ξεκολησε και η ζυγαρια...αντε να φυγουν τα βρωμοκιλα γιατι δεν θα μου μπαινουν τα χειμωνιατικα τζινακια μου! απο τη αααααλη γυμναστικη κατι πρεπει να κανω μεσα στο σκ....ο αντρας μου με κυνηγαει :tongue:

η μπεμπα μου κρυωσε ρε γαμωτο...εχει μυξουλες και την εχω πλακσει στους ορους...της δημιουργει γκρινια γιατι δεν μπορει να κοιμηθει και την εχω αγκαλιτσα!

μαριανθη μετα τους 3 μηνες μειωνονται οι κολικοι πααααρα πολυ...σε αλλα παιδακια σταματουν εντελως και σε αλλα μεχρι τους 4 κρατανε αλλα καμια σχεση με το πρωτο τριμηνο!εγω παντως εχω δει τεραστια διαφορα με την αποχη των γαλακτομικων....σπανια ποναει!απλα ειναι λιγο ξενυχτο...αν δεν παει 12-1 δεν κοιμαται αλλα θα περιμενω να γινει 3ων μηνων για να την αρχισω προγραμμα...μεχρι τα 3 θεωρειται νογεννητο και μας κανουν οτι θελουν!

χτες πηγα hm να της παρω κανενα φορμακι οικονομικο αλλα δεν ειχε τιποτα κοριτσιστικα..2 βρηκα με το ζορι!

την αλλη εβδομαδα θα την παω για εξετασεις θυρωειδη λογω οτι εχω και γω και επαιρνα χαπι στην εγκυμοσηνη...θα κανω και στη μεγαλη συν εξετασεις αιματος!

αυτη την εβδομαδα πηγα την μεγαλη κολυμβητηριο...ενθουσιαστηκε και γω κουκουβαγιααααα...αχ το κοριτσακι μου...μου θυμησε εμενα οταν πηγαινα!!!

μαρουσκακι με το καλο η βαπτιση του ερωτα και να περασετε ομορφα το σκ!!!οσο για τα φαγητα....με πεθανες!!μιαμ...μιαμ....

ρε κοριτσια...τι κουκλες που ειστε ολες....παπαπα....φτου φτου ρε μανες!!!

σας φιλω!!!

Απο τη μια εμπλαστρο απο την αλλη γυμναστικη με νινακο...πως θα τα συνδυασεις;;;;ειδες που την πειραζαν τα γαλακτοκομικα τελικα;ευτυχως το βρηκατε κι ηρεμησε...περαστικα της για κρυωμα...παιδια για τον ορο....κι εγω εβαζα κατα κορον αλλα μου ειπαν πολλοι γιατροι οτι τα γυρνα ολα στο αυτι κ κανει ωτιτιδες...απο τοτε βαζω μονο θαλαδσινο νερο...στον τριτο...στο μωρο δε χρειαστηκε ακομη....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Δεν είχε δηλαδή νούμερο για την ηλικία του;

Ποσο θα το εβαζε μανουλα μου αν το παιρναμε για τριων με εξι μηνων;αυτα μεγαλωνουν ραγδαια τους πρωτους μηνες....εσυ που εχεις κορη μην ανησυχεις...στα κοριτδια τα φορεματακια δειχνουν ομορφα και μακρια χαχα...αλι σε μας...χαχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Βροχουλα σου εστειλα δεν ις πηρες τις φωτο???? και στην meldan εστειλα Crimai μου εσενα δεν στελνω τα βλεπεις live στο facebook!! οπως και η Μαριανθη και η Κατερινα μας

79o6p3.png

καλησπερα αγαπες!!!

εβαλα τελικα εμπλαστρο χτες στη μεση και σημερα ειμαι πολυ καλυτερα...θα βαλω και ενα το βραδυ και απο δευτερα θα αρχισω παλι το διαδρομο αλα λαου λαου αυτη τη φορα :rolleyes:

επιτελους ξεκολησε και η ζυγαρια...αντε να φυγουν τα βρωμοκιλα γιατι δεν θα μου μπαινουν τα χειμωνιατικα τζινακια μου! απο τη αααααλη γυμναστικη κατι πρεπει να κανω μεσα στο σκ....ο αντρας μου με κυνηγαει :tongue:

η μπεμπα μου κρυωσε ρε γαμωτο...εχει μυξουλες και την εχω πλακσει στους ορους...της δημιουργει γκρινια γιατι δεν μπορει να κοιμηθει και την εχω αγκαλιτσα!

μαριανθη μετα τους 3 μηνες μειωνονται οι κολικοι πααααρα πολυ...σε αλλα παιδακια σταματουν εντελως και σε αλλα μεχρι τους 4 κρατανε αλλα καμια σχεση με το πρωτο τριμηνο!εγω παντως εχω δει τεραστια διαφορα με την αποχη των γαλακτομικων....σπανια ποναει!απλα ειναι λιγο ξενυχτο...αν δεν παει 12-1 δεν κοιμαται αλλα θα περιμενω να γινει 3ων μηνων για να την αρχισω προγραμμα...μεχρι τα 3 θεωρειται νογεννητο και μας κανουν οτι θελουν!

χτες πηγα hm να της παρω κανενα φορμακι οικονομικο αλλα δεν ειχε τιποτα κοριτσιστικα..2 βρηκα με το ζορι!

την αλλη εβδομαδα θα την παω για εξετασεις θυρωειδη λογω οτι εχω και γω και επαιρνα χαπι στην εγκυμοσηνη...θα κανω και στη μεγαλη συν εξετασεις αιματος!

αυτη την εβδομαδα πηγα την μεγαλη κολυμβητηριο...ενθουσιαστηκε και γω κουκουβαγιααααα...αχ το κοριτσακι μου...μου θυμησε εμενα οταν πηγαινα!!!

μαρουσκακι με το καλο η βαπτιση του ερωτα και να περασετε ομορφα το σκ!!!οσο για τα φαγητα....με πεθανες!!μιαμ...μιαμ....

ρε κοριτσια...τι κουκλες που ειστε ολες....παπαπα....φτου φτου ρε μανες!!!

σας φιλω!!!

Περαστικά της και καλά αποτελέσματα! Μακάρι να μην έχει θυρεοειδή!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δεν καταλαβατε...δε νιωθεις μονος στο σπιτι...πως θα μπορουσε αλλωστε...μονος εδω στην πολη που ζουμε νιωθει....οι φιλοι του ειναι ολοι Κατερινη εδω δεν καταφερε να δεθει με καποιον ιδιαιτερα...εγω ειμαι απο δω...καλα εγω τη βρισκω χωρις παρεες δε με νοιαζει εναν καφε κ βιβλιο κι ειμαι σουπερ οχι ομως ο Γ....θελει μπλα μπλα...το ζευγος ειναι ο αγαπημενος του ξαδερφος με τη γυναικα του κ δυο εκ των 4 παιδιων του.παιδιατρος στα γρεβενα...να τον ρωτησω τπτ;;;;

Κατερίνη δεν είπαμε ότι μένετε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ποσο θα το εβαζε μανουλα μου αν το παιρναμε για τριων με εξι μηνων;αυτα μεγαλωνουν ραγδαια τους πρωτους μηνες....εσυ που εχεις κορη μην ανησυχεις...στα κοριτδια τα φορεματακια δειχνουν ομορφα και μακρια χαχα...αλι σε μας...χαχα....

Ααα εσύ το θες για να το ξαναφορέσει δηλαδή... Ε με αυτό το σκεπτικό καλά έκανες και του πήρες για ένα χρονό

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Βροχουλα σου εστειλα δεν ις πηρες τις φωτο???? και στην meldan εστειλα Crimai μου εσενα δεν στελνω τα βλεπεις live στο facebook!! οπως και η Μαριανθη και η Κατερινα μας

Ναι εγώ σας έχω δει πολλές φορές!:D:D:D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Ααα εσύ το θες για να το ξαναφορέσει δηλαδή... Ε με αυτό το σκεπτικό καλά έκανες και του πήρες για ένα χρονό

Εσυ δε θα της το ξαναβαλεις δλδ;ενταξει αμα ειναι πολυ " βαφτισης" δε φοριεται ευκολα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Νινακι η μπεμπα μου ειδε τη δικη σου κι απο το απογευμα της συναντησης πιπιλαει κι αυτη το δαχτυλο της.Απαπα,τί σου κανουν οι κακες συναναστροφες😁😁😁😁.Φιλια. Μαχη μου σας ειδα και σας καμαρωσα.Καταρχην ειστε ωραιο ζευγαρι και κατα δευτερον εχετε τρεις κουκλους.Ο μπεμπης μου φαινεται ιδιος με τον δευτερο?Το μαλλι του πρωτου δεν υπαρχει!!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νινακι περαστικα για τη μεση και για τη μπεμπα.Κι εμενα εχει μυξουλες και συνεχιζω ορο και ρουφηγμα.Ειναι οι πρωτες φορες της νεφελιτσας στο κολυμβητηριο?Εχει κι εμας ο παιδικος επιλογη για κολυμβητηριο μια φορα την εβδομαδα και σκεφτομαι να την παω.Της αρεσει?Αντε καλα καθισε στον χριστιανο να ξελαμπικαρει,θα περασει κι η μεσουλα σιυ,θα ισιωσεις που λενε χα χα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...