Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ειδα κι εγω φωτος συναντησης....τα μωρα ειναι τοοοοοσο γλυκα....και πως τα στησατε ετσι καλε στον καναπε αχαχα....ρε παιδια τη Μαχη που την ειδατε με τον αντρα της κι εγω δεν εχω δει ουτε αυτην την ιδια;;;;;μαχηηηηηηη....παρουσιασου!!!!!φτιαχνω τη σαλτσα για σουτζουκακια κ το μαγερειο κλεινει....ουφφφφφφ.....το Λουκακι δυομισι μηνων....νιωθω οτι τον ειχαμε απο παντα στην οικογενεια....παιδια...με κοιτα....με λατρεια...3 παιδια....τετοιο βλεμμα δεν ξαναδα.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε τι ομορφα μωρα ειναι αυτα???εχω ξετρελαθει!!! μη μιλαμε για κιλα καθολου ειμαι η μονη 85+ μοντελα ειστε ολες!!!!! βεβαια 1 μηνα τωρα κανω διαιτα και εχασα 6κιλα και συνεχιζω! αμα θελει καποια ας μου πει να την γραψω!

Κι εγω τη θελω...δε σε ρωτησα...πως παει το δευτερακι σου;;;το μεσαιο τον πας παιδικο η σπιτι ειναι;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ειδα κι εγω φωτος συναντησης....τα μωρα ειναι τοοοοοσο γλυκα....και πως τα στησατε ετσι καλε στον καναπε αχαχα....ρε παιδια τη Μαχη που την ειδατε με τον αντρα της κι εγω δεν εχω δει ουτε αυτην την ιδια;;;;;μαχηηηηηηη....παρουσιασου!!!!!φτιαχνω τη σαλτσα για σουτζουκακια κ το μαγερειο κλεινει....ουφφφφφφ.....το Λουκακι δυομισι μηνων....νιωθω οτι τον ειχαμε απο παντα στην οικογενεια....παιδια...με κοιτα....με λατρεια...3 παιδια....τετοιο βλεμμα δεν ξαναδα.....

Αμάν πια χριστιανη μου όλη την ώρα μαγειρευεις;τι κέικ έκανες απλό ή τίποτα περίεργο;

ewKwp3.png

Αμάν πια χριστιανη μου όλη την ώρα μαγειρευεις;τι κέικ έκανες απλό ή τίποτα περίεργο;

Εκανα κεηκ ζεβρα....πολυ εντυπωσιακο αλλα μπελαλιδικο....δεν το ξανακανω...θα βαλω το λινκ...αφου θα ειναι πεντε παιδακια σπιτι...τι να κανω;ο,τι μεινει παει για πρωινο στα παιδια απο βδομαδα...φωτο θα στειλεις μαρηηηηη;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Με επιασε μαγειρικος οιστρος παιδια...θελω να κανω κι αλλο κεηκ αλλα συγκρατουμαι χαχα....κουραστηκα αλλα θα χαρει πολυ ο αντρουλης μου που θα εχει παρεα το σκ....νιωθει πολυ μονος εδω οποτε χαλαλι ο κοπος μου...σας ειπα ποσο εχω ερωτευτει το Λουκααααααααα;;;;;;;;:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εκανα κεηκ ζεβρα....πολυ εντυπωσιακο αλλα μπελαλιδικο....δεν το ξανακανω...θα βαλω το λινκ...αφου θα ειναι πεντε παιδακια σπιτι...τι να κανω;ο,τι μεινει παει για πρωινο στα παιδια απο βδομαδα...φωτο θα στειλεις μαρηηηηη;;;;;

Σου έστειλα ..λεηλατούν ζεβρα αν εσύ δεν πας καλά Ά ρε όρεξη που την έχεις εύγε

ewKwp3.png

Ποιος λεηλατει μαρηηη;;;;τι γραφειςςςςς;;;;;:shock:

Το κινητό γράφει μόνο του.Που την βρίσκεις την όρεξη να φτιάχνεις όλα αυτά λέω..μπράβο εύγε τρώνε Καλά οι άντρες σου.

ewKwp3.png

Δε θα βαλει τα βαφτιστικα του που τα πηραμε 18αρι δλδ για του χρονου...θα βαλει το δευτερο σετακι που βαζει ο νονος στο κουτι της βαφτισης, καταλαβες;επειδη ειναι τοσο μικρος....

Δεν είχε δηλαδή νούμερο για την ηλικία του;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Με επιασε μαγειρικος οιστρος παιδια...θελω να κανω κι αλλο κεηκ αλλα συγκρατουμαι χαχα....κουραστηκα αλλα θα χαρει πολυ ο αντρουλης μου που θα εχει παρεα το σκ....νιωθει πολυ μονος εδω οποτε χαλαλι ο κοπος μου...σας ειπα ποσο εχω ερωτευτει το Λουκααααααααα;;;;;;;;:tongue:

Νιώθει αυτός μόνος με 4 παιδιά; εσύ τότε τι θα έπρεπε να πεις;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Σου έστειλα ..λεηλατούν ζεβρα αν εσύ δεν πας καλά Ά ρε όρεξη που την έχεις εύγε

Μαρουσκακι χαρά στο κουράγιο σου! !! Ειδα φώτο απο συνάντηση έχουν πολύ γέλιο τα μωρακια σας! :P ελπίζω να τα καταφέρουμε να έρθουμε κι εμείς την επόμενη φορά!

Σημερα ελυωσα στις βολτες το πρωί καφε με φίλες και το απογευμα με τον αντρουλη μου. Ο μπέμπης σταθερή αξία φυσικά! ! Με έχει τρελάνει αυτες τις μερες έχει αρχίσει και μου γελάει μου λεει τα αγκου του πεθαίνω η μανούλα θα το φαωωωωωωβ

Μαχη μου οντως εισαι κουκλα!!!!:D

Γυμναστική κοριτσια θέλω κι εγώ να ξεκινήσω γιατι νιώθω άσχημα με το σωμα μου, εχω μαθει να είμαι λεπτη και τωρα τα 5 πιυ έχω παραπανω μου κακό φαίνονται. Πηγα να δω κανενα ρούχαλακι αλλα πηρα παπούτσια, ελεος κι εκεί ανεβηκα νουμερο!!!

c6vNp3.png

καλησπερα αγαπες!!!

εβαλα τελικα εμπλαστρο χτες στη μεση και σημερα ειμαι πολυ καλυτερα...θα βαλω και ενα το βραδυ και απο δευτερα θα αρχισω παλι το διαδρομο αλα λαου λαου αυτη τη φορα :rolleyes:

επιτελους ξεκολησε και η ζυγαρια...αντε να φυγουν τα βρωμοκιλα γιατι δεν θα μου μπαινουν τα χειμωνιατικα τζινακια μου! απο τη αααααλη γυμναστικη κατι πρεπει να κανω μεσα στο σκ....ο αντρας μου με κυνηγαει :tongue:

η μπεμπα μου κρυωσε ρε γαμωτο...εχει μυξουλες και την εχω πλακσει στους ορους...της δημιουργει γκρινια γιατι δεν μπορει να κοιμηθει και την εχω αγκαλιτσα!

μαριανθη μετα τους 3 μηνες μειωνονται οι κολικοι πααααρα πολυ...σε αλλα παιδακια σταματουν εντελως και σε αλλα μεχρι τους 4 κρατανε αλλα καμια σχεση με το πρωτο τριμηνο!εγω παντως εχω δει τεραστια διαφορα με την αποχη των γαλακτομικων....σπανια ποναει!απλα ειναι λιγο ξενυχτο...αν δεν παει 12-1 δεν κοιμαται αλλα θα περιμενω να γινει 3ων μηνων για να την αρχισω προγραμμα...μεχρι τα 3 θεωρειται νογεννητο και μας κανουν οτι θελουν!

χτες πηγα hm να της παρω κανενα φορμακι οικονομικο αλλα δεν ειχε τιποτα κοριτσιστικα..2 βρηκα με το ζορι!

την αλλη εβδομαδα θα την παω για εξετασεις θυρωειδη λογω οτι εχω και γω και επαιρνα χαπι στην εγκυμοσηνη...θα κανω και στη μεγαλη συν εξετασεις αιματος!

αυτη την εβδομαδα πηγα την μεγαλη κολυμβητηριο...ενθουσιαστηκε και γω κουκουβαγιααααα...αχ το κοριτσακι μου...μου θυμησε εμενα οταν πηγαινα!!!

μαρουσκακι με το καλο η βαπτιση του ερωτα και να περασετε ομορφα το σκ!!!οσο για τα φαγητα....με πεθανες!!μιαμ...μιαμ....

ρε κοριτσια...τι κουκλες που ειστε ολες....παπαπα....φτου φτου ρε μανες!!!

σας φιλω!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Μάγδα τί ετρωγες κ το μωρό εχει τοοοσα μαλλια!!!Αχ μου αρεσει πολύ!!Το κοιταω και το ξανακοιταω!!!!

AX σας ευχαριστώ πολύ, το μαλλί είναι ίδιο με το δικό μου όταν γεννήθηκα κ γω,,,μέχρι και η φορά των μαλλιών, το μάκρος κ οι κορυφές!!! φοβερό!!! παντού μας κοιτάνε!!!χααχχαχαχα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

καλε τι ομορφα μωρα ειναι αυτα???εχω ξετρελαθει!!! μη μιλαμε για κιλα καθολου ειμαι η μονη 85+ μοντελα ειστε ολες!!!!! βεβαια 1 μηνα τωρα κανω διαιτα και εχασα 6κιλα και συνεχιζω! αμα θελει καποια ας μου πει να την γραψω!

Γραψε μου βρε αγαπη την διαιτα,αλλα μην μου βαλεις μελια,γαλατα και φρουτα,τα σιχαθηκα στις εγκυμοσυνες:mad:μακαρι να χασω εξι κιλακια....ευτυχισμενη θα ειμαι!απο διαιτολογο ειναι?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι αλλα πχ χθες δεν εδειχνε να ποναει,,, οπως κι αλλες μερες. Θελω να πω, δεν ποναι καθε μερα.

Τι να πω ρε κοριτσι?μαλλον τοτε δεν θα ειναι κολικοι,γιατι αυτοι ειναι καθημερινοι.....δεν ξερω τι μπορει να ειναι:confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...