Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ο ουρολόγος; 

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Σου έστειλα και δικες μου και απο τη συνάντηση...και έστειλα και σε άλλες κοπέλες...καμιά δε τις πηρε?

Αντωνία στειλε μου τη φωτο μου γιατί δεν με εχω...εχω τις δικές σας που σου εστειλα κι ελπιζω να τις πήρες

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ θελω φωτο!!:P τι κάνετε? Εγω δεν εχω δουλειές σήμερα φαγακι εκανα χθες μοσχάρι με λαχανικα και γενικη προχθές. Σήμερα έχει καφέ με μια φίλη μου θα βούτηξω το μπέμπη και θα βολταρουμε χεχε

Γυμναστική δεν εχω ξεκινήσει ακόμα αλλα πρέπει. Εχω τα πάντα σπίτι, πήγαινα χρόνια γυμναστήριο και το βαρέθηκα! Είναι και πιο οικονομικό, βρίσκω διαφορα στο YouTube αλλά εγω δεν είμαι του πιλατες θελω πιο εντονα πράγματα να γίνομαι μούσκεμα!

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε ναι αγαπη μου,γιατι να το κρυψομεν αλλωστε! Απο εξωτερικη εμφανιση, εισαι μακραν καλυτερη!αλλα ειπαμε εσυ τον ερωτευτηκες για την χρυση του την καρδια.....:D:D

Βροχούλα μου εμένα ο άντρας μου εκτός από χρυσή καρδιά.Καλό άντρας καλός σύζυγος και καλό παιδί είναι στα ματια μου και πολύ όμορφος.. εξάλλου δεν μπορούμε να είμαστε και οι δύο πολυ όμορφοι πρέπει κάποιος να είναι λίγο πιο μέτριος μετά δεν θα αντέχεται τόση ομορφιά χαχαχσχα

ewKwp3.png

Αχ να μας στείλεις φώτο από την βάφτιση να πάρουμε ιδέες! Για μπομπονιέρες, προσκλητήρια, ρουχαλάκια κ.τ.λ.
Πρόσκληση δεν κάνουμε, είμαστε εμείς κι εμείς ....μπομπονιέρα θα έχουμε την εικόνα του Αγίου Λουκά του ιατρού με κουφετάκια ..θα στείλω φωτο...τα βαφτιστικά δεν θα τα βάλει, είναι πολύ μικρός και θα βάλουμε το δεύτερο στη βάφτιση...;)Πάω να κάνω το κέηκ, έτοιμο μιλφέιγ κι η ζύμη για σουτζουκάκια!Ορίστε!!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

55? και ειναι πολυ λιγα????:shock:

Ε ρε τι σου ειναι το χρημα το ατιμο! Ο βηχας και το χρημα δεν κρυβονται βλεπω:pp

Εγω που εκανα πιλατες πριν δυο χρονια,εδινα 45? οσες μερες την βδομαδα ηθελα,αν ηθελα πηγαινα και τις εξι μερες,βεβαια δεν ητανε personal,ισως γιαυτο δινεις τοσα.....

Σε ζηλευω παντως....αλλα καλα κανεις;)Εσυ θα χτισεις κορμαρα και εγω ζελεδακι....

Όχι λίγα δεν τα λες ..απλά για Αθήνα με αυτές τις τιμές που έχει εδώ Ναι είναι πολύ λίγα ακούς κάτι τρελές τιμές..Δεν προλαβαίνω να χτίσω κορμί πάνε οι εποχές που χτυπιομουν στην γυμναστική και στους μαραθωνιους τώρα συντηρουμαι...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Θα στην στειλω κριμαι μου.Κροκετ που εισαι?Σου χω στειλει το μειλ μου.Στειλε μου το δικο σου και θελω να δω κι εγω φωτο των αγοριων και δικες σου.Κοριτσακια προσπαθω να μπω σε προγραμμα,οσο λετε για λουκουμαδες και τουρτες λιγωνομαι...αυτα ειναι η μεγαλη μου αδυναμια,δεν αντεχω να τα στερουμαι.Μετα ομως βλεπω την κοιλιτσα και τα μπρατσακια που μου χουν μεινει και συνεχιζω.Στοχος να μαι στα κιλα μου κι αν μπορουσα κανα δυο ακομη πιο κατω τα χριστουγεννα.Σημερα θα φτιαξω μπριζολες με ρυζακι.Εσεις?Απο δουλειες,σιδερο.

δεν το πηρα αγαπη ξαναστειλε το!!

79o6p3.png

καλε τι ομορφα μωρα ειναι αυτα???εχω ξετρελαθει!!! μη μιλαμε για κιλα καθολου ειμαι η μονη 85+ μοντελα ειστε ολες!!!!! βεβαια 1 μηνα τωρα κανω διαιτα και εχασα 6κιλα και συνεχιζω! αμα θελει καποια ας μου πει να την γραψω!

79o6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι μου κάνετε; Εμείς έχουμε τρελαθεί. Εκεί που είπα κολικοί τέλος, εδώ και μια βδομάδα κάθε απόγευμα για καμιά ώρα υποφέρει το Αναστασάκι! Τι τραβάνε και αυτά τα καημενούλια... Ευτυχώς που δεν τα θυμούνται!

δυστυχως κοριτσι μου αν δεν κλεισουν 4 μηνων οι κολλικοι δεν φευγουν απλα 3 μηνων μειονοντται σιγα σιγα εμενα εχει ακομα παντως

79o6p3.png

Μπαρουφα σου ειπαν!!! Ο καθενας λεει οτι θελει εχω καταλαβει.....τι τραβας καισυ βρε μανουλα!και το παιδακι σου!! Κουραγιο θα περασει,που θα παει?οι κολικοι απο οσο ξερω κρατανε μεχρι τον τριτο,τεταρτο μηνα,μετα κοβονται μαχαιρι ως δια μαγειας!!

Ναι αλλα πχ χθες δεν εδειχνε να ποναει,,, οπως κι αλλες μερες. Θελω να πω, δεν ποναι καθε μερα.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Βροχούλα μου εμένα ο άντρας μου εκτός από χρυσή καρδιά.Καλό άντρας καλός σύζυγος και καλό παιδί είναι στα ματια μου και πολύ όμορφος.. εξάλλου δεν μπορούμε να είμαστε και οι δύο πολυ όμορφοι πρέπει κάποιος να είναι λίγο πιο μέτριος μετά δεν θα αντέχεται τόση ομορφιά χαχαχσχα

:tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πρόσκληση δεν κάνουμε, είμαστε εμείς κι εμείς ....μπομπονιέρα θα έχουμε την εικόνα του Αγίου Λουκά του ιατρού με κουφετάκια ..θα στείλω φωτο...τα βαφτιστικά δεν θα τα βάλει, είναι πολύ μικρός και θα βάλουμε το δεύτερο στη βάφτιση...;)Πάω να κάνω το κέηκ, έτοιμο μιλφέιγ κι η ζύμη για σουτζουκάκια!Ορίστε!!:P:p:p:p

Δεν κατάλαβα. Τι θα βάλει στην βάφτιση;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

δυστυχως κοριτσι μου αν δεν κλεισουν 4 μηνων οι κολλικοι δεν φευγουν απλα 3 μηνων μειονοντται σιγα σιγα εμενα εχει ακομα παντως

4; Εγώ ήξερα για τους 3 μήνες...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δεν κατάλαβα. Τι θα βάλει στην βάφτιση;

Δε θα βαλει τα βαφτιστικα του που τα πηραμε 18αρι δλδ για του χρονου...θα βαλει το δευτερο σετακι που βαζει ο νονος στο κουτι της βαφτισης, καταλαβες;επειδη ειναι τοσο μικρος....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...