Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Θα σου Την στείλω..Καλά η βροχούλα πολύ γέλιο έγραψε σχολείο ότι είμαι κουκλαρα και καλά μπροστά στον άντρα μου το είδα και ξεραθηκα στα γέλια..Τι καλό θα φτιάξεις;

Ε ναι αγαπη μου,γιατι να το κρυψομεν αλλωστε! Απο εξωτερικη εμφανιση, εισαι μακραν καλυτερη!αλλα ειπαμε εσυ τον ερωτευτηκες για την χρυση του την καρδια.....:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπακι κάνω personal σε μια δασκάλα τρομερή και δεν μου παίρνει πολλά πολύ λίγα 55ε το μήνα και κάνω 3 φορές την εβδομάδα για να δω θα προλαβαινω..κάνω Pilates yoga και ενδυνάμωση..

55? και ειναι πολυ λιγα????:shock:

Ε ρε τι σου ειναι το χρημα το ατιμο! Ο βηχας και το χρημα δεν κρυβονται βλεπω:pp

Εγω που εκανα πιλατες πριν δυο χρονια,εδινα 45? οσες μερες την βδομαδα ηθελα,αν ηθελα πηγαινα και τις εξι μερες,βεβαια δεν ητανε personal,ισως γιαυτο δινεις τοσα.....

Σε ζηλευω παντως....αλλα καλα κανεις;)Εσυ θα χτισεις κορμαρα και εγω ζελεδακι....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

55? και ειναι πολυ λιγα????:shock:

Ε ρε τι σου ειναι το χρημα το ατιμο! Ο βηχας και το χρημα δεν κρυβονται βλεπω:pp

Εγω που εκανα πιλατες πριν δυο χρονια,εδινα 45? οσες μερες την βδομαδα ηθελα,αν ηθελα πηγαινα και τις εξι μερες,βεβαια δεν ητανε personal,ισως γιαυτο δινεις τοσα.....

Σε ζηλευω παντως....αλλα καλα κανεις;)Εσυ θα χτισεις κορμαρα και εγω ζελεδακι....

Βροχούλα σιγά την παρασπονδία!!! Εγω έφαγα σα το βοδι λουκουμάδες με σοκολατα κ παγωτο!!Ασε με να δω ποτε θα αδυνατισω,,,απο το s εχω XL.Δεν εχω κ ρουχα!!!

Ωχ αμαν μην με διαολιζεις βραδιατικα,γιατι μου φερε 5 κομματια τουρτα οι γειτονισσα και ειπα να τα κρατησω για τα παιδια:cool::cool:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλεεεεεε!!! Που τα ξαπλωσατε τα μωρα στην καφετερια?στην παραταξη......τι γελιο:DD

Πολυ ομορφες εικονες κοριτσια,πολυ ευτυχια μαζεμενη σε λιγες φωτογραφιες!

Η κοπελα με την κοκκινη μπλουζα ειναι η crimai? Crimai φωτος δεν μου εχεις στειλει καλε! Popaki αυριο θα ξαναπροσπαθησω να σου στειλω απο το λαπτοπ του ανηρ,καμια αλλη φωτο, απο κανα γαμο για να φοραω και τιποτα αμπιγιε καλε!χαχαχα

Crochet τι τελεια τα παιδακια σου,γλυκουλης ο βενιαμιν:Dο δε μεγαλος σου ,το μαλλι του micheal jackson στα νιατα του μου θυμισε;)χαχαχα, τρομερος!!! Καλε τι ωραιο παλικαρι ο αδερφος σου?ελευθερος ειναι ?....εχω μια ανιψουλα ελευθερη γιαυτο ρωταω χιχιχι

Εισαστε ομορφοσογο ;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Σου έστειλα και δικες μου και απο τη συνάντηση...και έστειλα και σε άλλες κοπέλες...καμιά δε τις πηρε?

Αντωνία στειλε μου τη φωτο μου γιατί δεν με εχω...εχω τις δικές σας που σου εστειλα κι ελπιζω να τις πήρες

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Μπηκα για καλημερα.εχω να φτιαξω μιλφειγ τυροπιτα κεηκ και σουτζουκακια σμυρνεικα για αυριο...ερχεται ζευγος με τα δυο τεκνα για σαβκο....χθες ο μικρος κοιμηθηκε καλα ισως η βολτα που λεει η βροχουλα....ψωνισαμε τα παντα για τη βαφτιση του ησυχασα....καμια 30 βαρια 40 ατομα....εφυγα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μπηκα για καλημερα.εχω να φτιαξω μιλφειγ τυροπιτα κεηκ και σουτζουκακια σμυρνεικα για αυριο...ερχεται ζευγος με τα δυο τεκνα για σαβκο....χθες ο μικρος κοιμηθηκε καλα ισως η βολτα που λεει η βροχουλα....ψωνισαμε τα παντα για τη βαφτιση του ησυχασα....καμια 30 βαρια 40 ατομα....εφυγα...

Καλε Μαρούσκα τόσα φτιάχνεις, στείλε κι απο δω τίποτα. Ακου Μιλφεηγ, να με πεθανεις θες πρωι πρωί;

c8i6p2.png

Θα στην στειλω κριμαι μου.Κροκετ που εισαι?Σου χω στειλει το μειλ μου.Στειλε μου το δικο σου και θελω να δω κι εγω φωτο των αγοριων και δικες σου.Κοριτσακια προσπαθω να μπω σε προγραμμα,οσο λετε για λουκουμαδες και τουρτες λιγωνομαι...αυτα ειναι η μεγαλη μου αδυναμια,δεν αντεχω να τα στερουμαι.Μετα ομως βλεπω την κοιλιτσα και τα μπρατσακια που μου χουν μεινει και συνεχιζω.Στοχος να μαι στα κιλα μου κι αν μπορουσα κανα δυο ακομη πιο κατω τα χριστουγεννα.Σημερα θα φτιαξω μπριζολες με ρυζακι.Εσεις?Απο δουλειες,σιδερο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αααα,διαβασα και το μιλφειγ και με αποτελειωσες μαρουσκακι.Με γεια τα βαπτιστικα σας,με το καλο...Δε γλυτωνεις ομως ετσι λακωνικα,οποτε μπορεσεις να μας πεις λεπτομερειες.Εξι παιδακια στο σπιτι σου το σαβ.κο ε?Καλα κουραγια και καλα να περασετε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Το ξερω ρε μαναρι,αλλα η μεση μου εχει μια βδομαδα που με ενοχλει παρα πολυυυυ:(σμπαραλια εχει γινει.....την βαζω στο καροτσι ομως και περπαταω.τι να το κανεις? πριν λιγο εφαγα γαριδακια,δεν αντεχα ειχα λυσσαξει να τα φαω:mad:

Απο αυριο διαιτα:cool::cool:

Ξεκινάς την δίαιτα της Δευτέρας;:tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Στειλε και μενα καλεεεε!!!

Κοριτσια εγω εχω ανακαλυψει οτι φωτος μονη μου τα τελευταια χρονια δεν εχω τραβηξει,αυτο που ειπε και η Αντωνια!Μια δυο το πολυ:(

Ολες ειναι με τα παιδια και τον αντρα μου,αφου τους τραβαω εγω!!....αν πεθανω δεν θαχουν και καμια φωτογραφια να με θυμουνται,οχι τιποτα αλλο:D:D

Ξαναστείλε μου λίγο το μειλ σου γιατί δεν το έχω πρόχειρο...

Βρε τρελή τι κάθεσαι και σκέφτεσαι!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ να μας στείλεις φώτο από την βάφτιση να πάρουμε ιδέες! Για μπομπονιέρες, προσκλητήρια, ρουχαλάκια κ.τ.λ.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι μου κάνετε; Εμείς έχουμε τρελαθεί. Εκεί που είπα κολικοί τέλος, εδώ και μια βδομάδα κάθε απόγευμα για καμιά ώρα υποφέρει το Αναστασάκι! Τι τραβάνε και αυτά τα καημενούλια... Ευτυχώς που δεν τα θυμούνται!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα μανούλες, από την παγωμένη Γερμανία.

Η θερμοκρασία αυτες τις μερες ειναι απο 0 εως 5 βαθμους! Δεν μασαμε όμως, χθες πηρα την μπουμπου, καλτσακια, σκουφακι, μπουφανακι, κουκουλα, τυλιγμα στο μαρσιπο και πηγαμε για φαγητο με μια φιλη. Πολυ την ευχαριστιεται τη βολτα, στην αρχη κοιταξει εξω απο το παραθυρο του λεωφορειου και μετα την παιρνει ο υπνος.

Μη λετε για φαγητα κοριτσια, εχω παθει εξαρτηση με τα γλυκα, θα φαω καθε μερα οπωσδηποτε. Απο κιλα ειμαι καλα, αλλα πολυ ανθυγιεινη διατροφη, πρεπει να προσεξω λιγο.

Θα ερθει η κολλητη μου και μελλοντική νονά της μικρής, αρχες Νοεμβριου και ειμαι πολυ χαρουμενη, θα εχω παρεουλα μερικες μερες.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...