Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Άντε και στα δικά σας ολωνών σας κορίτσια μου!!Έδωσα και αίμα για α-τεστ..

Marouskaki συγχαρητήρια !!!!!! Τι ωραία!!! Εύχομαι όλες μας να έχουμε καλά νέα σαν τα δικά σου!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και καλό ΣΚ! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν κορίτσια επειδή έφτυσα αίμα για να προσθέσω τα τικεράκια πιστεύω ότι πλέον έχω γίνει ειδικός επί του θέματος, οπότε διαβάστε πως γίνεται:

1. Θα πάτε στην σελίδα http://lilypie.com/

2. Με βάση τις οδηγίες, θα επιλέξετε και θα δημιουργήσετε το τικεράκι σας (θα επιλέξετε στο πρώτο βήμα το full size ticker)

3. Μόλις το ολοκληρώσετε, θα σας βγάλει το υπόδειγμα του τικεριού σας (!) και από κάτω διάφορους κωδικούς. Επιλέγετε Forum signatures -> PseudoHTML, UBBCode and BB Code.

4. Από κάτω στο κουτάκι με τίτλο Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums, σας έχει τον κωδικό. Δεξί κλικ και αντιγραφή.

5. Έρχεστε στο parents και πάτε επεξεργασία υπογραφής. Επικολάτε τον κωδικό μέσα στο κενό παράθυρο (αυτό που μοιάζει με μήνυμα) και κάνετε μια προεπισκόπηση υπογραφής για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει.

6. Η σελίδα θα ανανεωθεί. Αν κάτω από την λέξη προεπισκόπηση σας έχει το τικεράκι σας σε πλήρες μέγεθος, συγχαρητήρια τα καταφέρατε! Πατάτε αποθήκευση υπογραφής και τελειώσατε!

7. Αν θέλετε να προσθέσετε και δεύτερο και τρίτο τικεράκι, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία, απλώς το επικολάτε κάτω από το πρώτο τικεράκι σας.

Ελπίζω να βοήθησα σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα!

ΥΓ: Εντωμεταξύ ο άντρας μου είναι πληροφορικός. Αν έβλεπε όλο αυτόν τον κόπο που κάνω για να προσθέσω ένα τικεράκι, θα είχε πεθάνει στα γέλια!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα!!!!!! Σημερα μπαινω στον 3ο!!!!!!!!! Αχ βρε κοριτσια πως καταλαβαινουμε οτι ολα ειναι καλα????? Αν υπηρχε προβλημα θα το καταλαβαινα?? Εχω ακουσει τοσα και εχω μια φοβια! Το επομενο ραντεβου μου ειναι στις 10/2... Θα ειμαι 12η εβδομαδα.Δεν μου ειπε κατι για αυχενικη.Λετε να μου την κανει επιτοπου? Την κανει ο γιατρος η σε στέλνει αλλου??? Πφφφφ ασχετη ειμαι!!!!

Σας φιλω!!! Ωρα για δουλεια!!!!

Μπράβο!!! μεγαλώνει το μπεμπάκι σου!! Όλα καλά θα πάνε Αρκούλι, γιατί να μην πάνε καλά; Ναι, καταλαβαίνω ότι ακούγοντας διάφορα μπαινουν ιδέες στο νού μας, αλλά δεν έχουν σημασία όλα αυτά, γιατί η κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική νομίζω. Συγκεντρώσου στο μπεμπάκι σου και κάνε καλές σκέψεις κορίτσι μου, μεγαλώνει το σποράκι σου!

Για την αυχενική δεν γνωρίζω.. πρώτη φορά και για μένα και δεν έχω ιδέα. Γιατί δεν τον ρωτάς;

Καλή δουλειά κοριτσι!!

Άλλαξα γιατρό επιτέλους!!! Πήγα σημερα και είδαμε σάκο νινί και καρδούλα!!!! 🎉🎉🎉🎉

Μου ειπε προσοχή σε όλα , όχι απαραίτητα κρεβάτι. Δεν είδε ενεργή αιμορραγία ούτε αποκόλληση!!!! Σε 2 βδομαδες θα ξαναπάω να με δει και μάλλον θα μου κόψει και την προγεστερονη!!!!!!!!!!

Μπράβο!!!!!!!:D:D:D:D

Καλημερα κοριτσια μου.ARCA λογικα επρεπε να σου εχει αναφερει για την αυχενικη,βρε μηπως σου ειπε τιποτα και εσυ απτο πολυ αγχος δε θυμασαι τιποτα?Και γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ να ρωτησεις για επιβεβαιωση?

Λοπον marouskaki χαιρομαι πολυ για τα υπεροχα νεακια σου,επιτελους ανοιξε ο δρομος στρωμενος .... με ροδοπεταλα:P:p:p:p.Καλα μαρι δεν ντρεπεσαι καθολου?μας κρατας σε αγωνια για το φυλο του μωρου?Τι ειδε ο ντοκτορ,δεν μπορει να μην ανεφερε κατι.Λες και ειναι παιδι μου αγωνιω χαχαχα!!!!:wink::wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου.ARCA λογικα επρεπε να σου εχει αναφερει για την αυχενικη,βρε μηπως σου ειπε τιποτα και εσυ απτο πολυ αγχος δε θυμασαι τιποτα?Και γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ να ρωτησεις για επιβεβαιωση?

Λοπον marouskaki χαιρομαι πολυ για τα υπεροχα νεακια σου,επιτελους ανοιξε ο δρομος στρωμενος .... με ροδοπεταλα:P:p:p:p.Καλα μαρι δεν ντρεπεσαι καθολου?μας κρατας σε αγωνια για το φυλο του μωρου?Τι ειδε ο ντοκτορ,δεν μπορει να μην ανεφερε κατι.Λες και ειναι παιδι μου αγωνιω χαχαχα!!!!:wink::wink:

οχι μαναρι μου τιποτα δεν ειπε γιατι δε φαινοταν κατι...κι ουτε κι εγω ρωτησα...φτανει που οι μετρησεις ηταν καλες...αν ειναι αγορι θα χαρουν τα παιδια μας αν ειναι κοριτσι θα χαρουμε οι γονεις.κι ετσι κι αλλιως παιδι μας θα ειναι χαχα.αντε την τριτη σειρα σου κ του μελιου:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Λοιπόν κορίτσια επειδή έφτυσα αίμα για να προσθέσω τα τικεράκια πιστεύω ότι πλέον έχω γίνει ειδικός επί του θέματος, οπότε διαβάστε πως γίνεται:

1. Θα πάτε στην σελίδα http://lilypie.com/

2. Με βάση τις οδηγίες, θα επιλέξετε και θα δημιουργήσετε το τικεράκι σας (θα επιλέξετε στο πρώτο βήμα το full size ticker)

3. Μόλις το ολοκληρώσετε, θα σας βγάλει το υπόδειγμα του τικεριού σας (!) και από κάτω διάφορους κωδικούς. Επιλέγετε Forum signatures -> PseudoHTML, UBBCode and BB Code.

4. Από κάτω στο κουτάκι με τίτλο Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums, σας έχει τον κωδικό. Δεξί κλικ και αντιγραφή.

5. Έρχεστε στο parents και πάτε επεξεργασία υπογραφής. Επικολάτε τον κωδικό μέσα στο κενό παράθυρο (αυτό που μοιάζει με μήνυμα) και κάνετε μια προεπισκόπηση υπογραφής για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει.

6. Η σελίδα θα ανανεωθεί. Αν κάτω από την λέξη προεπισκόπηση σας έχει το τικεράκι σας σε πλήρες μέγεθος, συγχαρητήρια τα καταφέρατε! Πατάτε αποθήκευση υπογραφής και τελειώσατε!

7. Αν θέλετε να προσθέσετε και δεύτερο και τρίτο τικεράκι, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία, απλώς το επικολάτε κάτω από το πρώτο τικεράκι σας.

Ελπίζω να βοήθησα σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα!

ΥΓ: Εντωμεταξύ ο άντρας μου είναι πληροφορικός. Αν έβλεπε όλο αυτόν τον κόπο που κάνω για να προσθέσω ένα τικεράκι, θα είχε πεθάνει στα γέλια!!!

αξια αξια!!!!καλα αμα το πεις στον αντρα σου θα γελα τρεις μερες!!!ειναι ψιλοπικρα παντως μεχρι να του παρεις το κολαι...του τικεριου οχι του συζυγου χαχα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Marouskaki συγχαρητήρια !!!!!! Τι ωραία!!! Εύχομαι όλες μας να έχουμε καλά νέα σαν τα δικά σου!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και καλό ΣΚ! :D

και στα δικα σας καλα νεα κοριτσακι συντομα:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!!!!!! Σημερα μπαινω στον 3ο!!!!!!!!! Αχ βρε κοριτσια πως καταλαβαινουμε οτι ολα ειναι καλα????? Αν υπηρχε προβλημα θα το καταλαβαινα?? Εχω ακουσει τοσα και εχω μια φοβια! Το επομενο ραντεβου μου ειναι στις 10/2... Θα ειμαι 12η εβδομαδα.Δεν μου ειπε κατι για αυχενικη.Λετε να μου την κανει επιτοπου? Την κανει ο γιατρος η σε στέλνει αλλου??? Πφφφφ ασχετη ειμαι!!!!

Σας φιλω!!! Ωρα για δουλεια!!!!

καλυτερα να ρωτησεις για το ραντεβου αν ειναι το ραντεβου της αυχενικης.την κανουν οι ιδιωτες.παντως γνωμη μου για το μεγαλο υπερηχο του 5ου μηνα καλυτερα σε εξειδικευμενο κεντρο...με το καλο να φτασουμε εκει...οσο για τις φοβιες λιγο πολυ ολες τις εχουμε...εγω χθες ενω το εβλεπα στον υπερηχο μεχρι να ακουσω καρδια η να δω να κινειται ανασα δεν πηρα.και το ζω και τετσρτη φορα...να εχεις θετικη σκεψη αλλωστε δε μπορεις να κανεις κατι αλλο.να εισαι ηρεμη για το νινι....το λεω εγω που ολη μερα φωναζω γτ με εσκασαν σημερα....απογευμα βραδυ θα τους εχω μονη...ο ανηρ φευγει Κατ.... για να ψηφισει...αυριο θα τα παω εκκλησια μονη κι ο Θεος βοηθος!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

οχι μαναρι μου τιποτα δεν ειπε γιατι δε φαινοταν κατι...κι ουτε κι εγω ρωτησα...φτανει που οι μετρησεις ηταν καλες...αν ειναι αγορι θα χαρουν τα παιδια μας αν ειναι κοριτσι θα χαρουμε οι γονεις.κι ετσι κι αλλιως παιδι μας θα ειναι χαχα.αντε την τριτη σειρα σου κ του μελιου:mrgreen:

Εννοειτε το φυλο ειναι δευτερευον,αλλα εχουν σημασια.Απλα μιας και πινουμε..cafe, να'χαμε να λεγαμε:PΤελοσπαντων,μαλλον εγω ειμαι πιο περιεργη τελικα!:wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

καλυτερα να ρωτησεις για το ραντεβου αν ειναι το ραντεβου της αυχενικης.την κανουν οι ιδιωτες.παντως γνωμη μου για το μεγαλο υπερηχο του 5ου μηνα καλυτερα σε εξειδικευμενο κεντρο...με το καλο να φτασουμε εκει...οσο για τις φοβιες λιγο πολυ ολες τις εχουμε...εγω χθες ενω το εβλεπα στον υπερηχο μεχρι να ακουσω καρδια η να δω να κινειται ανασα δεν πηρα.και το ζω και τετσρτη φορα...να εχεις θετικη σκεψη αλλωστε δε μπορεις να κανεις κατι αλλο.να εισαι ηρεμη για το νινι....το λεω εγω που ολη μερα φωναζω γτ με εσκασαν σημερα....απογευμα βραδυ θα τους εχω μονη...ο ανηρ φευγει Κατ.... για να ψηφισει...αυριο θα τα παω εκκλησια μονη κι ο Θεος βοηθος!!!

Φωναζεις και εσυ ρε κοριτσι? Με παρηγορησες τωρα γιατι ενιωθα η μονη στριγγλα να ειμαι εγω!Μπραβο σου αποφαση,θα τα πας και εκκλησια?πατε καθε Κυριακη η' λογω γενεθλιων πιο πολυ?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Χαιρομαι που στο θεματακι μας πηγαινουν ολα ρολοι.Πρωτα οι τελεις καρδουλες μας και σιγα σιγα οι τελειες αυχενικες.Μπραβο μαρουσκακι,παντα τετοια να ακουμρ.Μπραβο και σε σενα Τανια.Ανακουφιστηκες ε?Τα κοριτσια σου τι μωρακι προτιμανε?Κανω γκαλοπ για να δω αν ολα τα παιδακια θελουν το ιδιο φυλο.Εμας η μελινα στην αρχη ελεγε μια μπεμπιτα,τωρα το γυρισε και λεει μπεμπη.Μελι και Μαριανθη ευχαριστω πολυ για τις αναλυτικες οδηγιες.Μετα με καθαρο μυαλο θα ξαναπροσπαθησω.Οπως λεει και η μσγδα,οσο γκαου μπιου κι αν εισαι,στο τελος τα καταφερνεις.Καλα ο αντρας σου μαριανθη θα μ επαιρνε με τις ντοματες.Με τη λεξη "πληροφορικος"μου θυμισες τον ανηψιο μου που θελει να γινει "κομπιουτερικος"!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια τα καταφερα.Σας ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκατε.Μελι μου μπηκες και στον κοπο να μου στειλεις π.μ.Τωρα το ειδα.Τα εκανα σωστα ολα τα βηματα αλλα δεν εκανα copy ολοκληρο τον κωδικο γι αυτο δεν εβγαινε.Παω να φτιαξω και τα αλλα δυο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Να κανω μια ερωτηση?Θελω να διορθωσω το πρωτο τικερ γιατι υωρα ειδα οτι μετραει δωδεκα μηνες αρα δεν κανει για τη μελινα.Οταν παταω το τικερ του μωρου ανοιγει αμεσως και με παει στο lilypie στα αλλα δυο ομως οχι.Γιατι?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Να κανω μια ερωτηση?Θελω να διορθωσω το πρωτο τικερ γιατι υωρα ειδα οτι μετραει δωδεκα μηνες αρα δεν κανει για τη μελινα.Οταν παταω το τικερ του μωρου ανοιγει αμεσως και με παει στο lilypie στα αλλα δυο ομως οχι.Γιατι?

Για αυτή σου την ερώτηση δεν έχω ιδέα... Αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να το διέγραφες, να έκανες ένα νέο και να το πρόσθετες;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...