Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

chrimai, εμένα ανοίγει το λινκ....το μωρό σας μεγάλωσε εντυπωσιακά!!και τα μεγάλα σου είναι γλύυυυυυκα.......κι εσύ κορμάρα....να τα χαίρεσαι κορίτσι μου.τι έκανες τελικά με τη δουλειά και babysitter?βρήκες καμία?

ευχαριστώ μαρούσκα...στείλε μου κι εσας... δεν σας έχω δεί....σου έχω στείλει το μαιλ μου....

με τη δουλειά η άδεια του ικα τελειώνει 15/11 θα προσθέσω και την έτησια άδεια μου που δεν είχα πάρει ούτε μέρα οπότε επιστρέφω 15/12 το αργότερο αν την πάρω όλη...

κοπέλα βρήκα! Ηταν παλιά δασκάλα του μεγάλου στον παιδικό οπότε ξέρει την περίπτωση του...αλλά δουλεύει το πρωι και θα τα κρατάει και τα 3 ένα τετράωρο το απόγευμα....

το μωρό μέχρι το Μάρτιο που θα κλείσει τον 6ο θα το κρατάνε οι γονείς μου στο σπίτι το πρωί μέχρι να έρθει η κοπέλα...και μετά αν τον δεχτούν στον παιδικό θα ακολουθεί τα αδερφάκια του με το σχολικό κάθε πρωί...

θα έχουν περάσει και οι πολλές ιώσεις τότε

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Κοριτσια,πιλατες????Ποσο σας ζηλευω...θελω κι εγω γυμναστηριο τοσο πολυ αλλα δε βρισκω τροπο.Θα θελα να ξαναρχισω personal που χα δει φοβερο αποτελεσμα αλλα πλεον μου φαινονται πολλα τα λεφτα...

εγώ σκέφτομαι

άντε και τα βρήκα τα λεφτά ποιός θα μου κρατάει τα παιδιά για να πάω γυμναστήριο?

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Μαχη καλημερα.Θα σου στειλω φωτος.Τι σχολιο εκανε η τρελαρω και δεν το πηρα ειδηση?Εγω δεν εχω φωτο σου με τον αντρα σου παντως.Μαριανθη ελιωσαααα,πεθαναααα με την φατσουλα της αναστασιας.Τι κορδελα,τί χαμογελο και τί τελεια φωτο την πρωτη μερα της ζωης της!!Κανεις το συστημα να την τραβας μια φωτογρ καθε μερα?Ηθελα κι εγω να το κανω αλλα ξεχνιομουν.Κι εμενα τελικα κοιμηθηκε στον καναπε τρια τεταρτα και μολις ξυπνησε εκατσε αλλα εικοσι λεπτα μονη της.Σημερα κοριτσια ξυπνησα πολυ νωρις κι ηδη εχω κανει τα κλασικα συν τα τεσσερα απ τα πεντε τζαμια και παντζουρια.Τα χα πολυ αχτι και τωρα νιωθω ωραια που το σπιτι μοσχοβολαει.Στον επομενο υπνο θα κανω το πεμπτο παραθυρο και θα μαγειρεψω.

Ευχαριστώ πολύ!

Στην αρχή ναι την τραβούσαμε μία φώτο κάθε μέρα. Περίπου μέχρι τις 45 μέρες. Μετά το ξεχνούσαμε. Αλλά έχω φώτο περίπου ανά 4-5 μέρες. Η φωτογραφική μας μηχανή γέμισε με το Αναστασάκι!

Πως στην διαφήμιση μετράνε τον χρόνο με τα caprice; Εσύ τον μετράς με τον ύπνο! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αυτο λεω κι εγω βρε.Ποιος θα κραταει τα παιδια για να παω γυμναστηριο?Γι αυτο θα θελα να ξανακανω personal στο σπιτι αλλα ειναι πολλα τα λεφτα.15 ευρω το μαθημα γιατι ειναι και γνωστη,με τρεις φορες την εβδομαδα βγαινει 180 το μηνα...και με δυο φορες την εβδομ βγαινει 120.Τωρα μου φαινονται πολλα,στο γυμναστηριο δινεις τοσα για ενα χρονο..

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μαχη τοσα λιγα για περσοναλ?Τελειως μονη σου ή γκρουπακι?

Μονή μου αλλά πάω εγώ στο σπίτι της δεν έρχεται αυτή..Ναι είναι λίγα κάνω σε αυτήν τα 4 τελευταία χρόνια

ewKwp3.png

Αχ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη! Βρήκαμε νουνά! Χθες πήρα την πρωτοβουλία και ρώτησα ένα φιλικό ζευγάρι, αν θέλουν να βαφτίσουν το Αναστασάκι. Η φίλη μου έχει το ίδιο σκεπτικό με εμένα: ότι δηλαδή πρέπει οι γονείς να ζητήσουν και να μην περιμένουν από τους άλλους να προτείνουν. Έτσι λοιπόν με διευκόλυνε και την ρώτησα! Ημερομηνία ορίσαμε το Σαββατοκύριακο μετά το πάσχα (1/5) του 2016, δηλαδή 7-8/5! Μάλιστα το ζευγάρι αυτό μας σκέφτηκε για νονούς για το δικό τους παιδάκι (είναι 1,5 μήνα μεγαλύτερο από το Αναστασάκι). Ξέρετε αν επιτρέπει κάτι τέτοιο η εκκλησία;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κουκλάρες!!!!

Μπράβο Μέλνταν προκοπή σήμερα!!!Και έλεγες ότι θα ξυπνήσεις με νευρα!!!Εγώ σε μια στιγμή παρόρμησης έβγαλα τη κουρτίνα του σαλονιού κ την έχωσα στο πλυντήριο...πήρα καινουριο κ το χω από χαρά!!

8NkSp3.png

Ωχ βρε ανθουλα τι τραβατε κι εσεις αλλα κι αυτο.Σιγουρα κατι το ζοριζει αλλα δε ξερω αν ειναι κολικοι.Κακα κανει?Το λυπαμαι κι αυτο να κοιμαται ξημερωματα,καλα κι εσας δεν το συζητω.Μεσα στη μερα κοιμαται καλα?Νοβεμπερ κι εγω το χω παρατηρησει οτι αν βγεο βολτα μετα κοιμαται καλυτερα.Σε λιγο θα σου στειλω φωτο απ τη συναντηση

μας.Κι εγω νοβεμπερ εχω δυο μερες που προσεχω τι τρωω.Δυσκολο πραγμα η διαιτα αλλα ειναι ακομη πιο δυσκολο κατι να σου φταιει συνεχεια πανω σου και να μη νιωθεις ο εαυτος σου.Μακαρονια με κιμα σημερα,οι υπολοιπες τί φτιαχνετε?Μαριανθη το καρπουζακι σημερα κοιμηθηκε μονο του στον καναπε οπως και το αναστασακι.Δε νομιζω να κοιμηθει πολυ αλλα δεν πειραζει,αρκει που τα καταφερε μονη της.Καλη μας μερα.

Και ναι..... το σπάσαμε το ρεκόρ και σήμερα. Στις 5 και κατι κοιμήθηκε εν τέλη. Έφτασε δηλαδή... να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια ανοιχτά. Είχε σταματήσει το κλαμα εννοείται γιατί εξαντλήθηκε. Τι να σου πω... δεν εχω ιδεα. Ολη μερα... κοιμάται κάποιες ώρες αλλά οχι πολλές. ... πολλές φορές δεν ξυπνάει και έυκολα. Τη νυχτα ομως δεν μπορει να κλεισει το ματι με τιποτα. Να τωρα αφου κοιμηθηκε στις 5 ... εφαγε πριν λιγο, ξανακοιμηθηκε και θ ατην ξυπνησω σε κανα 2ωρο. Μετά.... εχει ο θεος πως θα μας παει..

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Ναι ξυπνησα χωρις νευρα γιατι τελικα τα συμμαζεψα ολα χθες.Δεν αντεχω να κοιμηθω σε σπιτι μπαχαλο,δεν το ευχαριστιεμαι.Ετσι το πρωι σηκωθηκα μια χαρα,γενικα νιωθω μια χαρα και μια ευφορια χωρις κατι συγκεκριμενο.Ισως η μπεμπα που τωρα ξανακοιμηθηκε μονη της στο ριλαξ να μου χει φτιαξει τη μερα.Γενικα κοιταζαμε χθες με τα κοριτσια φωτο των μωρων μας "παλιες",δηλ δυο μηνων και βλεπαμε ποσο εχουν αλλαξει.Σχεδον παει η πρωτη βρεφικη φαση και σκεφτομαι ποτε κιολας.Γενικα χαιρομαι παρα πολυ που χω μωρακι κι ας δυσκολευομαι σε πολλα.Εσυ φραουλιτσα μου εισαι λακωνικη ,εμενα ενα μου λες-δεκα σου απαντω.Θα καναμε καλη παρεα χα χα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Γαιδούρες, καμιά δε μου ΄στειλε φωτος συνάντησης!:tongue::tongue::tongue:Είμαι πτώμα...ο μικρός χθες από τις 3 το απόγευμα ως τις 1 το βράδυ κοιμόταν μόνο 10 λεπτά και όρθιος...τα είδα όλα...το σβκο έχω κόσμο, Παναγία μου:?:?:?:? έχω να βγάλω δουλειά του συζύγου στο πισι....σήμερα πάμε για τα βαφτιστικά.Μαριανθάκι μου τι υπέροχα νέα, με το καλό!!Δε νομίζω να γίνεται αυτό που λες...μακάρι να γίνεται όμως (να βαφτίσετε το άλλο μωρακι εσείς εννοώ)..Ανθή μου, κουράγιο να πω, τι να πω...Κριμάι και κρόκετ χρωστάω φωτος.Κρόκετ τα μωρά σου κουκλιά, εσύ πού είσαι?δεν τις είδα όλες?τι υπέροχα φορμάκια ο μπόμπιρας!!Φεύγω συγνώμη..Μέλνταν, 5 παράθυρα?Εμένα 5 είναι μόνο καθιστικό σαλόνι:shock::shock::shock::shock:όλα μαζί είναι 14...:?:?:?:? Κάνω ότι δεν τα βλέπω...Γεια σας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι ξυπνησα χωρις νευρα γιατι τελικα τα συμμαζεψα ολα χθες.Δεν αντεχω να κοιμηθω σε σπιτι μπαχαλο,δεν το ευχαριστιεμαι.Ετσι το πρωι σηκωθηκα μια χαρα,γενικα νιωθω μια χαρα και μια ευφορια χωρις κατι συγκεκριμενο.Ισως η μπεμπα που τωρα ξανακοιμηθηκε μονη της στο ριλαξ να μου χει φτιαξει τη μερα.Γενικα κοιταζαμε χθες με τα κοριτσια φωτο των μωρων μας "παλιες",δηλ δυο μηνων και βλεπαμε ποσο εχουν αλλαξει.Σχεδον παει η πρωτη βρεφικη φαση και σκεφτομαι ποτε κιολας.Γενικα χαιρομαι παρα πολυ που χω μωρακι κι ας δυσκολευομαι σε πολλα.Εσυ φραουλιτσα μου εισαι λακωνικη ,εμενα ενα μου λες-δεκα σου απαντω.Θα καναμε καλη παρεα χα χα.

Και εγώ κοιτάζω φώτο της Αναστασίας από το μαιευτήριο και λέω πότε ήταν μόλις 2κιλάκια και πότε έφτασε στο τώρα, που κοντεύει τα 5!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γαιδούρες, καμιά δε μου ΄στειλε φωτος συνάντησης!:tongue::tongue::tongue:Είμαι πτώμα...ο μικρός χθες από τις 3 το απόγευμα ως τις 1 το βράδυ κοιμόταν μόνο 10 λεπτά και όρθιος...τα είδα όλα...το σβκο έχω κόσμο, Παναγία μου:?:?:?:? έχω να βγάλω δουλειά του συζύγου στο πισι....σήμερα πάμε για τα βαφτιστικά.Μαριανθάκι μου τι υπέροχα νέα, με το καλό!!Δε νομίζω να γίνεται αυτό που λες...μακάρι να γίνεται όμως (να βαφτίσετε το άλλο μωρακι εσείς εννοώ)..Ανθή μου, κουράγιο να πω, τι να πω...Κριμάι και κρόκετ χρωστάω φωτος.Κρόκετ τα μωρά σου κουκλιά, εσύ πού είσαι?δεν τις είδα όλες?τι υπέροχα φορμάκια ο μπόμπιρας!!Φεύγω συγνώμη..Μέλνταν, 5 παράθυρα?Εμένα 5 είναι μόνο καθιστικό σαλόνι:shock::shock::shock::shock:όλα μαζί είναι 14...:?:?:?:? Κάνω ότι δεν τα βλέπω...Γεια σας!

Εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα, μπορείς να ρωτήσεις κανέναν παπά αν γίνεται;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαρουσκα 14 παραθυρα?Εμεις ενα σαλονι,ενα κουζινα κι απο ενα τα τρια υπνοδωματια.Εσυ απο πού ν αρχισεις και πού να τελειωσεις?Ασε μην αρχιζεις απο πουθενα,συνεχισε την τακτικη σου χα χα.Παω να σου στειλω φωτο ρε παραπονιαρα..Κοριτσια οταν η καρπουζελα κανει καλον υπνο το πρωι οπως σημερα κι οι αλλες ειναι σχολειο,η μερα μου φαινεται ατελειωτη.Ηταν εδω κι ο αντρας μου και "γυμναστηκα" οποτε η ευφορια που ενιωθα θα συνεχιστει..😂😂😂

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκα κοσμο για επισκεψη εννοεις ή φιλοξενουμενους?Θυμισε μου ποτε ειναι η βαφτιση σας.Καπου μεσα στον νοεμβρη ε?Μαριανθη κι εγω σκεφτομουν κοντα στο πασχα τη βαφτιση για να απεχει απ τις καλοκαιρινες διακοπες (οικονομικα εννοω) αλλα φοβαμαι αυτην την εποχη οτι θα εκνευριστω στον σχεδιασμο π.χ με καλσον ή χωρις,μακρυμανικο ή κοντομανικο στα παιδια,μεσα ή εξω το τραπεζι?Εχουν δει πολλα κουφα τα ματια μας με τον καιρο.Γι αυτο λεω για 5 ιουνιου.Παντως πολυ χαιρομαι που βρηκατε νονα και μαλιστα φιλη που θες πολυ.Παει κι αυτο το αγχος.Κι εμεις ακομη δεν εχουμε καταληξει σιγουρα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...