Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

και συνεχίζω:

για το popaki k: είσαι πολύ όμορφή με ωραία χρώματα και φοβερά μάτια

η κόρη μοιάζει στο μπαμπά και φαίνεται τσαχπίνα

για την ανθή: όμορφή μικρομανούλα με πολύ γλυκιά κορούλα...πρέπει να πήρε τα μάτια σου που έχουν ωραίο χρώμα...επίσης έχει πολύ καθαρά χαρακτηριστικά το μωράκι σου

για την meldan:

εμείς βρεθηκαμε κι από κοντα...πολύ ομορφα τα κορίτσια σου...η δε μπέμπα έχει κάτι μάγουλα ....αχ κι όλο γελάει πολύ χαρούμενο μωρό

για την νινακι

επίσης βρεθήκαμε κι από κοντά και είμαστε και γειτόνισσες και δουλεύουμε και στο ίδιο αντικείμενο...

η μικρή μια γλύκα συμμετείχε και στη συζήτηση αφού δεν άφηνε τίποτα απαρατήρητο....ούτε να θηλάσει δεν ήθελε μη χάσει κανένα στιγμιότυπο

2 κούκλες είσασταν κι απορώ γιατί τόσο καιρό σας καίνε τα κιλά....δε τίθεται θέμα...

ειδες τι κουτσομπολα ειναι???απαπαπα....τι εχω να τραβηξω...:rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μόλις είδα το μειλ της συνάντησης! Η φώτο που έχετε και τα 3 μωρά μαζί, ξαπλωμένα είναι όλα τα λεφτά! Ψυχούλες μου γλυκιές!!! Meldan οι κόρες μας έχουν ίδιο σετάκι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Nα περάσετε τέλεια οι Αθηναίες!!

Χθες το πρωί που άλλαξα τη μπέμπα παρατήρησα ότι το πωπουδάκι ήταν λίγο κόκκινο και πήγαινε για σύγκαμα. Ξαφνιάστηκα γιατί από τοτε που γεννήθηκε την αλλάζω συχνά και πάντα πλύσιμο κάτω απο τη βρύση με σκέτο νεράκι, ούτε πανάκια ούτε τίποτα. Ευτυχώς το σώσαμε, σήμερα έφυγε σχεδόν, μέσα σε μια μέρα και χωρίς κρεμες. Συχνο πλυσιμο με νερακι, μετα γυμνουλα για ενα 20λεπτο πριν μπει η πανα και λιγο λαδακι καρυδας.

Επίσης σήμερα ανεβηκα στη ζυγαρια, με και χωρίς αυτήν, για να δω περιπου βαρος και δειχνει 6.200. Θα το φαω το φρατζολάκι

μια χαρα που το προλαβες!εμας προχωρησε και ειχαμε τεραστιο θεμα, σκεωου τωρα εχει γινει καλα μετα απο 6 βδομαδες!:confused::confused:

c6vNp3.png

Κορίτσια να σας πω τα ευχάριστα; Το Αναστασάκι βρίσκεται επιτέλους μέσα στα κατώτατα φυσιολογικά όρια! Δίκιο έχεις crochetmania! Με την γραμματέα του γιατρού μίλησα που το έβαλε σε ένα σύστημα και έβγαλε ότι είναι λίγο πάνω από τα κατώτατα φυσιολογικά όρια (βασικά τα φυσιολογικά όρια του μέσου όρου). Τώρα έστειλα μήνυμα και στον γιατρό και ελπίζω να αρέσει και σε αυτόν!

μπραβο το αναστασακι!τζαμπα ανησυχεις μανουλα;)

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

φραουλιτσες γλυκα το μωρακι σου και φανταστικο φορεμα!!!:P

crochet και chrimai σας εστειλα το μειλ μου!

πολυ ζηλευω που βρεθηκατε! στειλτε και σ εμενα φωτο απο τη συναντηση!

κι εγω Αθηναια ειμα αλλο που ζω Κρητη 12 χρονια:tongue: την επομενη φορα μπορει και να σας πετυχω!

c6vNp3.png

Λοιπον πριν σας διαβασω σχολιαζω τις φωτος απο το λαπτοπ του αντρα μου γιατι μετα το θελει.....

Cristi εισαι κουκλαααααααα!!!!!ο γιος μηπως μοιαζει στον μπαμπα του?μακαρι να σου μοιασει να καψει καρδιες...χαχαχα

Αντωνια εισαι κουκλαραααααααα!!!καλε οι κορες σου ειναι πεταλουδιτσες ζωγραφιστες!!!!κουκλακια αληθινα.....σαν καραμελες:pp και η τριτη ετσι θα γινει,φαινεται ποσο γλυκουλικο ειναι!!

Μαρουσκα τι πιτσικοπακι γλυκο ειναι αυτο?οντως μοιαζει στον Αντρεα,τους αλλους δυο δεν τους ειδα καθαρα.....για πολλα ρουφηχτα φιλια στο λαιμουδακι.....

Ανθη μου σου μοιαζει το κοριτσακι σου,που ειναι ενα τρυφερο μουτρακι.....

Ευαγγελια κουκλαρααααααα και το μπεμπε σου τροφαντο και πανεμορφο:DD

Μαχη εισαι θεααααααα!!καλα βρε ολες μοντελα εδω μεσα?το μωρο σου μηπως μοιαζει στον αντρα σου και εσενα?μη με παρεξηγησεις αλλα εισαι κουκλαρα μπροστα του.....:cool:πολυ καραμελακι το μπεμπακι σου;)

Ποπακι ζελε εχεις βαλει στο παιδι καλε?τι τρελο τσουλουφακι ειναι αυτο?και εσυ καλε κοκκαλο στην εγκυμοσυνη?κορμαρα!!!μονο εγω ειχα γινει τοφαλος τελικα.....:-(

Μαριανθη μου εισαι πολυ τρυφερη μανουλα και η Αναστασια σου ειναι κουκλα ζωγραφιστη!!!

Νινακι τι κορη μοντελο εχεις?τι μαλλι τελειοοοοοοοοοο,τα ματια των παιδιων σου ειναι πολυ εκφραστικα ακομα και του μωρου....θα κλεψουν πολλες καρδιες αυτες,ετοιμασου για εγκεφαλικα!με τι λουζεις την μεγαλη σου και εχει τοσο δυνατα μαλλια?

βροχουλα μου σ ευχαριστω!:-P:razz: ο γιος μου ειναι ολοιδιος ο μπαμπας του μεχρι στιγμης!

c6vNp3.png

Καλησπέρα μανούλες... πως ειστε;

Κρίμα που δεν κατάφερα και εγώ να έρθω στην συνάντηση. Οπως είχα πεί, δεν οδηγώ και είναι λίγο αδύνατο ειδικά τα πρωινά να μετακεινηθώ. Ευελπιστώ σε επόμενη συνάντηση.

Εμείς πολύ γκρίνια το βράδυ βρε κορίτσια. Πάλι μου χάλασε το πρόγραμμα της. Εχει 3 μερες που κοιμάται γύρω στις 4 τα ξημερώματα για βραδυνο ύπνο. Εν τω μεταξύ, το μπάνάκι εμάς μπορεί να μας αρέσει πολυ, να σκάμε γέλια οταν είμαστε απλά μεσα στο μπάνιο, όμως δεν την χαλαρώνει καθόλου μετά. Το άλλο άσχημο ειναι πως ... δεν ηρεμεί παραμόνο στην αγγαλιά. Κλαίει μονη της και ποτέ δεν κάθεται. Την κοιμίζω στο κραβάτι και μετά την βάζω στην κούνια αλλα αν δεν κοιμηθεί βαριά, ξυπνάει και πάλι απο την αρχη.......!!! Αυτό το πρόγραμμα ύπνου πρέπει να το β΄ρω και εγώ....

Στείλτε μου Mail απο τη συναντηση να σας δωωω... Και έχω την εντύπωση πως σε κάποια δεν εχω στειλει φωτος της μπεμπας αλλα δεν θυμάμα σε ποια :|:confused::confused::confused:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κοριτσακια γυρισα απ τη συναντηση του προνηπιου.Ολα καλα.Βρηκα την μπεμπα κοιμισμενη,οι αλλες ομως ξεσηκωμενες,πριν δεκα λεπτα κοιμηθηκαν.Εχω ενα σπιτι...μπαχαλο.Δυο μερες δεν εκανα δουλειες συν το οτι τωρα που ελειπα εβγαλαν με την αδελφη μου του κοσμου τα παιχνιδια.Αυριο θα σηκωθω με νευρα ειμαι σιγουρη.Εκτις αν μαζεψω τα πολλα τωρα.Ανθη μου κριμα που δεν τα καταφερες αλλα οντως αν δεν οδηγεις,ειναι δυσκολο.Μαχη μου ολα καλα?Ηθελα να σε γνωρισω βρε κοριτσι.Δεν πειραζει,θα το ξανακανονισουμε.Φιλια,καληνυχτα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρι ανθη οι κορες μας εχουν ιδιο γουστο κι ιδια αντιληψη της μοδας γι αυτο και το ιδιο σετ😅.Στειλε μου μωρε καμια φωτο με το αναστασακι ξυπνιο να δω εκφραση και ματακια.Τι να μου κανει μια που εστειλες?Αντε να την καμαρωσουμε τωρα που σου κανε τη χαρη να μπει στις καμπυλες😄..

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια νομίζω ότι είμαι η πιο λακωνική εδώ μέσα!!!Είμαι ο τύπος "πως τα περασες στις διακοπές; ωραια." χαχχαχαχα Οι κολλητές μου με κοροιδεύουν!!!Δεν έχω τελειώσει ακόμα με τις φωτο έχω να στειλω σε Ποπάκι, Μάχη, Μάγδα και Νινάκι!!!Τις κουκλες του Νινακιου της εχω δει στο facebook!!!

θα επανερθω

8NkSp3.png

Φραουλιτσες μηπως εισαι παρθενος?Ο αδελφος μου ειναι και του βγαζουμε την κουβεντα με το τσιγκελι.Τωρα κατι λεμε,παλια λεγαμε γεια το πρωι και καληνυχτα το βραδυ...χα χα.Απ αυτον μου μειναν τα βιωματα κι ηθελσ κοριτσια!!!Με τις αδελφες μου μιλαμε με τις ωρες,αυτος ειναι αλλο φρουτο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μέλνταν να τα χαιρεσαι τα κοριτσακια σου!!!Κρίστυ μια γλυκα το μωρό σου!!!όλο ομορφιες βλέπω...τι άλλο να πω! ανοιγω μειλ κ εχω χαμογελο μεχρι τα αυτια!!!Εχω κανει κ ειδικό φακελο!!!!

8NkSp3.png

Κοριτσια θελω φωτο απο τη συναντηση σας και εγω!!!!!!!!

Μπαινω στο μειλ να δω αν μου στειλε φωτος η Crimai,φραουλιτσες,??????ποια αλλη?

Crochet σου εστειλα πμ το μειλ μου να ανταλλαξουμε φωτος.....

Για να παω να δω ........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...