Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω έτυχε κάτι στον άντρα μου και δεν έχουμε πως να έρθουμε ..κρίμα να περάσετε όμορφα θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο 6μηνο πρέπει να διπλασιαστεί. Εμένα ακόμη δεν το έπιασε (5κιλά) αλλά είναι πολύ κοντά. Τα χώνω γιατί τα έχω πάρει προκαταβολικά για αυτά που θα ακούσω! χαχα

Ευτυχώς έγραψες για εξάμηνο και με γλίτωσες από το ψάξιμο, κι εμένα στο τρίμηνο με τίποτα, αφού γεννήθηκε 3430 και πριν 9 μέρες ήταν 4620...

:tongue::tongue::tongue: Είδα φραουλίτσα μάνα και κόρη, καλά, κορίτσι, μια χαρά κοιλίτσα είχες, τι ήθελες?Κούκλα ήσουν!!Η κόρη σου έπαθα πλάκα, έχει βλέμμα μεγάλου παιδιού.....:P:p:p:pΤώρα τον έχω στο κρεβάτι και του κρέμασα κουκλιά για να τα πιάσει, χαχα, εξάσκηση, προς ςτο παρόν τα κοιτά μόνο!Πάω...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΦΩΤΟΣ!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

chrimai, εμένα ανοίγει το λινκ....το μωρό σας μεγάλωσε εντυπωσιακά!!και τα μεγάλα σου είναι γλύυυυυυκα.......κι εσύ κορμάρα....να τα χαίρεσαι κορίτσι μου.τι έκανες τελικά με τη δουλειά και babysitter?βρήκες καμία?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Φραουλιτσες σου στειλα μην με το μειλ μου.Στειλε μου "φραουλιτσα" να σου στειλω "καρπουζακι".

Και εγω θελω κοριτσι!!!! στειλε μου mail να σου στειλω και εγω φωτο

Οποιο αλλο κοριτσι θελει ας μου πει!!!

τι κανετε ζουζουνες???? εγω τελεια τα παιδακια μου μια χαρα!

τρεχω κοριτσια εχω αναλαβει να πλεξω πραγματακια για τα παιδακια(προσφυγακια) και εχω προθεσμια μεχρι 31 οκτωμβριου παω να σας διαβασω και επανερχομαι φιλια!

79o6p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Nα περάσετε τέλεια οι Αθηναίες!!

Χθες το πρωί που άλλαξα τη μπέμπα παρατήρησα ότι το πωπουδάκι ήταν λίγο κόκκινο και πήγαινε για σύγκαμα. Ξαφνιάστηκα γιατί από τοτε που γεννήθηκε την αλλάζω συχνά και πάντα πλύσιμο κάτω απο τη βρύση με σκέτο νεράκι, ούτε πανάκια ούτε τίποτα. Ευτυχώς το σώσαμε, σήμερα έφυγε σχεδόν, μέσα σε μια μέρα και χωρίς κρεμες. Συχνο πλυσιμο με νερακι, μετα γυμνουλα για ενα 20λεπτο πριν μπει η πανα και λιγο λαδακι καρυδας.

Επίσης σήμερα ανεβηκα στη ζυγαρια, με και χωρίς αυτήν, για να δω περιπου βαρος και δειχνει 6.200. Θα το φαω το φρατζολάκι

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι μου κάνετε; Εύχομαι στις Αθηναίες, που θα βρεθούν σήμερα, να περάσουν τέλεια και ανυπομονώ να δω φωτογραφίες σας! Κακώς πάντως που δεν το κανονίσατε και νωρίτερα. Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, ας πούμε. Θα κάνατε ωραίο παρεάκι! Δεν πειράζει. Κάλιο αργά, παρά ποτέ!

Σήμερα ζύγισα την μικρή (παρά λίγο 2,5 μηνών) και είναι 4850. Αγχώνομαι να πάρω τον γιατρό να του το πω γιατί θα αρχίσει πάλι ότι δεν παίρνει ικανοποιητικό βάρος και άλλα ευχάριστα. Με έχει κουράσει αυτή η ιστορία. Αφού σκέφτομαι προκαταβολικά να του πω να μην το σχολιάσει καθόλου και να περάσει απλώς την μέτρηση! χαχα Θα είμαι πολύ κακιά; Ο άντρας μου λέει ότι κάνει απλώς την δουλειά του. Δεν διαφωνώ, αλλά έχω κουραστεί να αγχώνομαι και να στεναχωριέμαι για κάτι που δεν αλλάζει. Μόνο αν της δώσω ξένο θα παχύνει και αυτό δεν πρόκειται να το ξανακάνω όσο ζω! Αυτό είναι το σκαρί της και τέλος!:D:D:D

καλε μια χαρα ειναι η ζουζουνα! εμενα 2 μηνων και 13 ημερων ηταν ακριβως 4860 10 γραμμαρια διαφορα! ιχιχιχιχιχιχιχι:D:D:D

79o6p3.png

Ευτυχώς έγραψες για εξάμηνο και με γλίτωσες από το ψάξιμο, κι εμένα στο τρίμηνο με τίποτα, αφού γεννήθηκε 3430 και πριν 9 μέρες ήταν 4620...Τεράστιος και ο Λουκάκος μας!:tongue:

:tongue::tongue::tongue: Είδα φραουλίτσα μάνα και κόρη, καλά, κορίτσι, μια χαρά κοιλίτσα είχες, τι ήθελες?Κούκλα ήσουν!!Η κόρη σου έπαθα πλάκα, έχει βλέμμα μεγάλου παιδιού.....:P:p:p:pΤώρα τον έχω στο κρεβάτι και του κρέμασα κουκλιά για να τα πιάσει, χαχα, εξάσκηση, προς ςτο παρόν τα κοιτά μόνο!Πάω...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΦΩΤΟΣ!;)

Στις 15 μέρες θέλουμε να πάρει το βάρος γέννησης, στο 6μηνο να το διπλασιάσει και στον χρόνο να το τριπλασιάσει;)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Nα περάσετε τέλεια οι Αθηναίες!!

Χθες το πρωί που άλλαξα τη μπέμπα παρατήρησα ότι το πωπουδάκι ήταν λίγο κόκκινο και πήγαινε για σύγκαμα. Ξαφνιάστηκα γιατί από τοτε που γεννήθηκε την αλλάζω συχνά και πάντα πλύσιμο κάτω απο τη βρύση με σκέτο νεράκι, ούτε πανάκια ούτε τίποτα. Ευτυχώς το σώσαμε, σήμερα έφυγε σχεδόν, μέσα σε μια μέρα και χωρίς κρεμες. Συχνο πλυσιμο με νερακι, μετα γυμνουλα για ενα 20λεπτο πριν μπει η πανα και λιγο λαδακι καρυδας.

Επίσης σήμερα ανεβηκα στη ζυγαρια, με και χωρίς αυτήν, για να δω περιπου βαρος και δειχνει 6.200. Θα το φαω το φρατζολάκι

Δεν βάζεις κρεμούλα για συγκάματα; Εγώ βρήκα ένα online shop με διάφορα μωρουδιακά (πάνες, σαμπουάν, απορρυπαντικά), σε οικονομικές τιμές, και από εκεί τις βάζω κρεμούλα. Μέχρι τώρα πάντα λευκός πωπουδάκος.

Φρατζολάκι, πραγματικά! Να την χαίρεσαι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Στο 6μηνο πρέπει να διπλασιαστεί. Εμένα ακόμη δεν το έπιασε (5κιλά) αλλά είναι πολύ κοντά. Τα χώνω γιατί τα έχω πάρει προκαταβολικά για αυτά που θα ακούσω! χαχα

Εγώ τί να πω που η παιδιατρος είναι ευχαριστημενη, αλλα η πεθερα μου λεει συνεχεια ποσο αδυνατο είναι το παιδι...χθες μου ειπε ότι είναι κ χλωμο!

τελευταια η γιατρος μου είπε ότι παιρνει 30 γρ τη μερα...εγω μια χαρα κουκλακι το βλεπω το παιδι μου κανονικό!!!

Μαριανθη εχουμε κ φωτο που γελαει...γελαει συνεχεια αλλα όταν παιρνω το κινητο να βγαλω κοιταει το κινητο κ σταματαει :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Δεν βάζεις κρεμούλα για συγκάματα; Εγώ βρήκα ένα online shop με διάφορα μωρουδιακά (πάνες, σαμπουάν, απορρυπαντικά), σε οικονομικές τιμές, και από εκεί τις βάζω κρεμούλα. Μέχρι τώρα πάντα λευκός πωπουδάκος.

Φρατζολάκι, πραγματικά! Να την χαίρεσαι!

Δεν βαζω προληπτικα Μαριανθη μου τιποτα! Kαι τωρα που κοκκινησε λιγακι χωρις κρεμα το αντιμετωπισα. Αν εβλεπα οτι δεν περναει τότε θα εβαζα μια της weleda που εχω πάρει. Και μπανάκι με σκέτο νεράκι την κάνω με λίγο αμυγδαλέλαιο μεσα.

c8i6p2.png

Κορίτσια να σας πω τα ευχάριστα; Το Αναστασάκι βρίσκεται επιτέλους μέσα στα κατώτατα φυσιολογικά όρια! Δίκιο έχεις crochetmania! Με την γραμματέα του γιατρού μίλησα που το έβαλε σε ένα σύστημα και έβγαλε ότι είναι λίγο πάνω από τα κατώτατα φυσιολογικά όρια (βασικά τα φυσιολογικά όρια του μέσου όρου). Τώρα έστειλα μήνυμα και στον γιατρό και ελπίζω να αρέσει και σε αυτόν!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγώ τί να πω που η παιδιατρος είναι ευχαριστημενη, αλλα η πεθερα μου λεει συνεχεια ποσο αδυνατο είναι το παιδι...χθες μου ειπε ότι είναι κ χλωμο!

τελευταια η γιατρος μου είπε ότι παιρνει 30 γρ τη μερα...εγω μια χαρα κουκλακι το βλεπω το παιδι μου κανονικό!!!

Μαριανθη εχουμε κ φωτο που γελαει...γελαει συνεχεια αλλα όταν παιρνω το κινητο να βγαλω κοιταει το κινητο κ σταματαει :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φυσιολογικά το μωρό πρέπει να παίρνει 20-30γρ την μέρα Την πεθερά μην την ακούς. Έχει το σύνδρομο του πολέμου (πρόκειται συνήθως για τις παλιές γενιές που έζησαν την φτώχεια και τώρα θέλουν όλοι να τρώνε συνέχεια)! Αχ και εμένα το κάνει αυτό με το κινητό! Πρέπει "να την πιάσεις στον ύπνο"!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια να σας πω τα ευχάριστα; Το Αναστασάκι βρίσκεται επιτέλους μέσα στα κατώτατα φυσιολογικά όρια! Δίκιο έχεις crochetmania! Με την γραμματέα του γιατρού μίλησα που το έβαλε σε ένα σύστημα και έβγαλε ότι είναι λίγο πάνω από τα κατώτατα φυσιολογικά όρια (βασικά τα φυσιολογικά όρια του μέσου όρου). Τώρα έστειλα μήνυμα και στον γιατρό και ελπίζω να αρέσει και σε αυτόν!

Αντε βρε Μαριανθη μπραβο! Παιρνει τα πανω του το παιδι!

c8i6p2.png

εχεις μαιλ! :D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...