Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον κοριτσια εχουμε ολες τοσο ομορφα μωρα η' τα βλεπω εγω τοσο ομορφα?το καθε ενα εχει την δικη του ομορφια,ολα κουκλακια να τα ζουληξεις και να τα φας!!

Καλα οι μαμαδες δε....ΘΕΕΣΣΣΣ....τι αλλο θελουν αυτοι οι αντρες δεν μπορω να καταλαβω....κουκλαρες ολες!Τα μοντελα του Αυγουστου 2015 με τα μοντελομωρακια τους:P:p:pp. Χαρηκα πολυ που σας ειδα,ευχομαι να μην ξεχασα καμια σας απο αυτες που μου στειλατε μειλ,η' δεν σας σχολιασα ολες???αν μου ξεφυγε καμια πειτε μου ε?με τοσες φωτος χαζεψα;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αλλα νεα: σημερα ειχα γενικη καθαριοτητα εκτος απο κουρτινες τελικα,ηρθε η γυναικα που μου καθαριζει και εστρωσα χαλια επιτελους:)ειναι τελεια η αισθηση του ζεστου και καθαρου σπιτιου....αυριο θα το απολαυσω ομως το σπιτι το πρωι που θα ξυπνησω να πιω το καφεδακι μου γιατι τωρα απο την κουραση δεν νιωθω τιποτα,συν του οτι η μπεμπιτα σημερα δεν εκλεισε ματι και με ψοφησε στην αγκαλια...η πλατη μου εχει μουδιασει απο την κουραση,τα ποδια δεν υπαρχουν,η μεση δε ρημαδι.μου φυλαγε εκπληξη η μικρη σημερα να με αποτελειωσει χαχαχα......

Εκανα ενα διαλειμμα για γαλατακι και συνεχιζω....ευτυχως κοιμαται αμεσως:rolleyes:ευχομαι το βραδυ να ειναι ξεκουραστο και για τις δυο μας!

Α! αυτο δεν το σχολιασα: Αντωνια μου τι τελεια φωτο αυτη με το μωρο πανω στο στηθος σου την ωρα που γεννηθηκε?Καταπληκτικη και πολυ συγκινητικη...ποιος σε τραβαγε εκεινη την ωρα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τελικα δεν αντεξα και του ειπα οτι ειδα αυτο το ονειρο και μπας και θελει να μου πει κατι κι αλλα τετοια και φυσικα εφαγα μια μουτζα να ολη δικη μου ,μετα γυρισε πλευρο και κοιμηθηκε...Αυριο εχει 24 ωρη βαρδεια δλδ που ορεξη για φικι φικι...αιντε να δουμε...

Εμ σε ετρωγε ο κ@λος σου βραδιατικα:o Αντρα του Ποπακιου σε θελω ετοιμοπολεμο.....και ασε τα ψοφια!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ταιζα τη μικρη 5 τα ξημερωματα τι αλλο να εκανα;Καλυτερα ειμαι ,φοραω βεβαια ακομα μασκα γιατι εχω λιγο βυχα ,ευτυχως η μικρη δεν κολλησε.Φασκελο εφαγα αντι για κατι αλλο κι η πλακα ειναι οτι καθε πρωι που ξυπναει ο καλος μου ξυπναει και κατι αλλο...σκεφτομαι λοιπον αφου ειναι ετοιμοπολεμος γιατι δεν...;;;Τελος παντων θα περιμενω μεχρι το σκ!!!Αιντε καλημερα!!![/QUO

Η κατω περιοχη των αντρων που περιγραφεις αγαπη μου ειναι ανεξαρτητη απο το υπολοιπο συνολο...δεν παει να ειναι στεναχωρημενοι,να εχουν πεσει τα καραβια τους εξω,να μην εχουν ευρω στην τσεπη,αυτο.. θα ειναι παντα ορθιο!

Οποτε μην νομιζεις οτι επειδη εχει σηκωθει η "σημαια" πρωινιατικα ειναι απο ανεβασμενη διαθεση..Εδω και πεθαμενος να ειναι ο αντρας αυτο ειναι σε στυση:shock::shock::shock:Δεν υπαρχει σου λεω!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα...τι κανατε μωρε στην μπανιστριτζου???

εγω ρε κοριτσια δεν θελω να κλεινω την πορτα...μου εχει κατσει ασχημα αυτο απο μικρη που το εκαναν οι γονεις μου και δεν το θελω με τιποτα!!!παιδικα βιωματα...:rolleyes:

Καλα οι γονεις σου τι κανανε και κλεινανε την πορτα?????:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλέ τι χαρα είναι αυτη που πήρα μόλις ανοιξα τον υπολογιστη!!!Τέλεια τα μωρακια!!!δεν εχω λόγια...μόνο ενα χαμογελο μεχρι τα αυτιά!!!το βραδυ θα σας στειλω κ εγω γιατι τα εχω όλα στο κινητο κ πρεπει να τα περασω!

εχω να πω Μαριανθη οτι το μωρο μου ειναι πιο αδυνατο!!!

συνεχιζω μετα...

Μόλις είδα τις φωτο σου! Καλέ τι γλυκό μωράκι! Και πόσο σοβαρό! Να το χαίρεσαι! Και εσύ κουκλάρα (και ωραίο φόρεμα!:tongue:)

Τι εννοείς πιο αδύνατο; Εγώ σήμερα που την ζύγισα (παρά 2 μέρες 2,5 μηνών) είναι 4850

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εφαγα για μεσημερι κοτοπουλο με ρυζι και μπροκολο αλλα τωρα πηγαινοντας τα κοριτσια ρυθμικη σκεφτομαι να σταματησω να παρω δυο παστες κορμο με πτι μπερ (κολαση) μια για τωρα και μια για την υπογλυκαιμια που με πιανει τα βραδια,μολις τις κοιμιζω!!!Τι λετε?

Εσύ δεν έλεγες κάτι για δίαιτα;:tongue: Ή μπερδεύομαι...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ειμαι πολλλλλυυυυ κουρασμενη κι ακομη δεν κοιμηθηκε αλλα πολυ χαρουμενη....σημερα το λουκακι μου επιασε μονο του με το χερακι του τη μπαρα απο το γυμναστηριο!!!!!το εκανε πολλες φορες κι ειχε ενα χαμογελο οταν του ελεγα μπραβο....Ποπακι εκπσιδευση υπνου...δεν την κσταφερα ποτε...ξερω ομως βιβλιο να προτεινω....μαριανθη συμφωνω με μελνταν...κι εμενα το ιδιο κανει με την καρπουζελα αλλα για πες πως κσνουμε δουλειες που ΠΡΕΠΕΙ να γινουν;;;πχ φσγητο οταν κοιμουντσι μονο μισαωρα;;;δε μπορω να στελνω μακσρονια κ σαντουιτς καθε μερα γισ τα παιδια....εδιωξα το κρεβατι του Α πλεον θα κοιμουνται ενας στο ενα παιδικο με μωρο κι οι σλλοι δυο κουκετα κι εγω κρεβστοκαμαρα....για αλλα κολπα...χαχα....τι πλακα....ο σνηρ κοιμαται ηδη !!!!:-P Τυχερακιας...

Μπράβο τον Λουκάκο! Ολόκληρο παλικάρι πλέον! Άντε και σε λίγο θα πιάνει γυναικείους κ@λους! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Λοιπον πριν σας διαβασω σχολιαζω τις φωτος απο το λαπτοπ του αντρα μου γιατι μετα το θελει.....

Cristi εισαι κουκλαααααααα!!!!!ο γιος μηπως μοιαζει στον μπαμπα του?μακαρι να σου μοιασει να καψει καρδιες...χαχαχα

Αντωνια εισαι κουκλαραααααααα!!!καλε οι κορες σου ειναι πεταλουδιτσες ζωγραφιστες!!!!κουκλακια αληθινα.....σαν καραμελες:pp και η τριτη ετσι θα γινει,φαινεται ποσο γλυκουλικο ειναι!!

Μαρουσκα τι πιτσικοπακι γλυκο ειναι αυτο?οντως μοιαζει στον Αντρεα,τους αλλους δυο δεν τους ειδα καθαρα.....για πολλα ρουφηχτα φιλια στο λαιμουδακι.....

Ανθη μου σου μοιαζει το κοριτσακι σου,που ειναι ενα τρυφερο μουτρακι.....

Ευαγγελια κουκλαρααααααα και το μπεμπε σου τροφαντο και πανεμορφο:DD

Μαχη εισαι θεααααααα!!καλα βρε ολες μοντελα εδω μεσα?το μωρο σου μηπως μοιαζει στον αντρα σου και εσενα?μη με παρεξηγησεις αλλα εισαι κουκλαρα μπροστα του.....:cool:πολυ καραμελακι το μπεμπακι σου;)

Ποπακι ζελε εχεις βαλει στο παιδι καλε?τι τρελο τσουλουφακι ειναι αυτο?και εσυ καλε κοκκαλο στην εγκυμοσυνη?κορμαρα!!!μονο εγω ειχα γινει τοφαλος τελικα.....:-(

Μαριανθη μου εισαι πολυ τρυφερη μανουλα και η Αναστασια σου ειναι κουκλα ζωγραφιστη!!!

Νινακι τι κορη μοντελο εχεις?τι μαλλι τελειοοοοοοοοοο,τα ματια των παιδιων σου ειναι πολυ εκφραστικα ακομα και του μωρου....θα κλεψουν πολλες καρδιες αυτες,ετοιμασου για εγκεφαλικα!με τι λουζεις την μεγαλη σου και εχει τοσο δυνατα μαλλια?

Ευχαριστώ γλυκιά μου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι μου κάνετε; Εύχομαι στις Αθηναίες, που θα βρεθούν σήμερα, να περάσουν τέλεια και ανυπομονώ να δω φωτογραφίες σας! Κακώς πάντως που δεν το κανονίσατε και νωρίτερα. Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, ας πούμε. Θα κάνατε ωραίο παρεάκι! Δεν πειράζει. Κάλιο αργά, παρά ποτέ!

Σήμερα ζύγισα την μικρή (παρά λίγο 2,5 μηνών) και είναι 4850. Αγχώνομαι να πάρω τον γιατρό να του το πω γιατί θα αρχίσει πάλι ότι δεν παίρνει ικανοποιητικό βάρος και άλλα ευχάριστα. Με έχει κουράσει αυτή η ιστορία. Αφού σκέφτομαι προκαταβολικά να του πω να μην το σχολιάσει καθόλου και να περάσει απλώς την μέτρηση! χαχα Θα είμαι πολύ κακιά; Ο άντρας μου λέει ότι κάνει απλώς την δουλειά του. Δεν διαφωνώ, αλλά έχω κουραστεί να αγχώνομαι και να στεναχωριέμαι για κάτι που δεν αλλάζει. Μόνο αν της δώσω ξένο θα παχύνει και αυτό δεν πρόκειται να το ξανακάνω όσο ζω! Αυτό είναι το σκαρί της και τέλος!:D:D:D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κορίτσια!!!

πήγαμε για εμβόλιο το μικρό κ πλάνταξε! είναι ευαισθητούλης,,,είναι ακόμα 59 πόντους κ 5420 γρ! μου κάνει πολύ εντύπωση... είχα συνηθίσει στις μετρήσεις του άλλου που ήταν πάντα εκτός καμπυλών,,,γίγαντας...τώρα αυτός είναι στις μεσαίες καμπύλες στα νορμάλ... τι γίνεται? το ίδιο γάλα δεν έχω??? ή αυτός είναι πιο ελεγκαντ...χχαχαχαχαχαχα

Μαριάνθη όπως βλέπεις είμαστε κ μεις λεπτούληδες...δεν υπάρχει λόγος άγχους, τα παιδάκια μας έχουν το ρυθμό τους...

τα γευματά του από 12 την ημέρα έχουν πάει στα 8 περίπου συν πλην.

Πωπω κορίτσια χτεσ ξόδεψα ολόκληρη μισή ώρα μέχρι να καταλήξω τι θα φτιάξω σήμερα... κ μετά από τόοοοση διαβούλευση θα κάνω πατάτες ωγκραντέν!!!χαχαχαχαχα

μακάρι να ερχόμουν κ γω σήμερα στη συνάντησή σας,,,είχα κανονίσει μια βολτίτσα κ ακυρώθηκε με τη φίλη μου, οπότε,,,, σήμερα μεχρι το σούπερ-φούρνο...

το μωράκι μου κοιμάται ολόκληρα 5ωρα τη νύχτα, έχει κάνει κ 7ωρα όπως σήμερα 22.00-5.00, κ ακόμα κοιμάται αφού έφαγε...να το φτύσωωωωω

πρόγραμμα κανονικό δεν έχει αλλά μπορώ να διακρίνω το βραδινό που είναι περίπου στις 10 το βράδυ, το μεσημεριανό που θα κοιμηθεί δίωρο γύρω στις τρεις κ οι υπόλοιποι ύπνοι παίζουν... 10λεπτα μισάωρα ότι ναναι...κ γκρίνια όταν νυστάζει....νιαρ νιαρ...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι μου κάνετε; Εύχομαι στις Αθηναίες, που θα βρεθούν σήμερα, να περάσουν τέλεια και ανυπομονώ να δω φωτογραφίες σας! Κακώς πάντως που δεν το κανονίσατε και νωρίτερα. Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, ας πούμε. Θα κάνατε ωραίο παρεάκι! Δεν πειράζει. Κάλιο αργά, παρά ποτέ!

Σήμερα ζύγισα την μικρή (παρά λίγο 2,5 μηνών) και είναι 4850. Αγχώνομαι να πάρω τον γιατρό να του το πω γιατί θα αρχίσει πάλι ότι δεν παίρνει ικανοποιητικό βάρος και άλλα ευχάριστα. Με έχει κουράσει αυτή η ιστορία. Αφού σκέφτομαι προκαταβολικά να του πω να μην το σχολιάσει καθόλου και να περάσει απλώς την μέτρηση! χαχα Θα είμαι πολύ κακιά; Ο άντρας μου λέει ότι κάνει απλώς την δουλειά του. Δεν διαφωνώ, αλλά έχω κουραστεί να αγχώνομαι και να στεναχωριέμαι για κάτι που δεν αλλάζει. Μόνο αν της δώσω ξένο θα παχύνει και αυτό δεν πρόκειται να το ξανακάνω όσο ζω! Αυτό είναι το σκαρί της και τέλος!:D:D:D

Eτσι ρε Mαριάνθη, χώσε!

Tόσο αγώνα έκανες για να θηλασεις και θα δώσεις ξένο; Δεν λενε άλλωστε οτι στο τριμηνο πρεπει να διπλασιάσουν βάρος γέννησης, κι εσείς θα το ξεπεράσετε!

c8i6p2.png

Καλημερα κορίτσια!!!

πήγαμε για εμβόλιο το μικρό κ πλάνταξε! είναι ευαισθητούλης,,,είναι ακόμα 59 πόντους κ 5420 γρ! μου κάνει πολύ εντύπωση... είχα συνηθίσει στις μετρήσεις του άλλου που ήταν πάντα εκτός καμπυλών,,,γίγαντας...τώρα αυτός είναι στις μεσαίες καμπύλες στα νορμάλ... τι γίνεται? το ίδιο γάλα δεν έχω??? ή αυτός είναι πιο ελεγκαντ...χχαχαχαχαχαχα

Μαριάνθη όπως βλέπεις είμαστε κ μεις λεπτούληδες...δεν υπάρχει λόγος άγχους, τα παιδάκια μας έχουν το ρυθμό τους...

τα γευματά του από 12 την ημέρα έχουν πάει στα 8 περίπου συν πλην.

Πωπω κορίτσια χτεσ ξόδεψα ολόκληρη μισή ώρα μέχρι να καταλήξω τι θα φτιάξω σήμερα... κ μετά από τόοοοση διαβούλευση θα κάνω πατάτες ωγκραντέν!!!χαχαχαχαχα

μακάρι να ερχόμουν κ γω σήμερα στη συνάντησή σας,,,είχα κανονίσει μια βολτίτσα κ ακυρώθηκε με τη φίλη μου, οπότε,,,, σήμερα μεχρι το σούπερ-φούρνο...

το μωράκι μου κοιμάται ολόκληρα 5ωρα τη νύχτα, έχει κάνει κ 7ωρα όπως σήμερα 22.00-5.00, κ ακόμα κοιμάται αφού έφαγε...να το φτύσωωωωω

πρόγραμμα κανονικό δεν έχει αλλά μπορώ να διακρίνω το βραδινό που είναι περίπου στις 10 το βράδυ, το μεσημεριανό που θα κοιμηθεί δίωρο γύρω στις τρεις κ οι υπόλοιποι ύπνοι παίζουν... 10λεπτα μισάωρα ότι ναναι...κ γκρίνια όταν νυστάζει....νιαρ νιαρ...

Μην σε αγχώνει! Στον μέσο όρο πρέπει να είναι τα μωράκια μας. Και εμείς για αυτό πασχίζουμε

Το γάλα μας δεν είναι ίδιο. Προσαρμόζετε απόλυτα στις ανάγκες του κάθε παιδιού. Είναι εξειδικευμένο και το μόνο απόλυτα ταιριαστό για το κάθε παιδί

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Eτσι ρε Mαριάνθη, χώσε!

Tόσο αγώνα έκανες για να θηλασεις και θα δώσεις ξένο; Δεν λενε άλλωστε οτι στο τριμηνο πρεπει να διπλασιάσουν βάρος γέννησης, κι εσείς θα το ξεπεράσετε!

Στο 6μηνο πρέπει να διπλασιαστεί. Εμένα ακόμη δεν το έπιασε (5κιλά) αλλά είναι πολύ κοντά. Τα χώνω γιατί τα έχω πάρει προκαταβολικά για αυτά που θα ακούσω! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...