Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Πέστα χρυσόστομη!πότε να σχολιάσεις πότε να στείλεις φωτος, έχουμε και παιδιά καλέεεεεε!!Μας αγχώνετε!!!:tongue:

:tongue::tongue::tongue:

Εγώ λέω πως έφθασε ο καιρός να τα παρκάρουμε λίγο και στους άντρες μας και να ασχοληθούμε και με εμάς!:tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχα, αντί να φας τπτ άλλο φάσκελο έφαγες???χαχαχα!τι κάνεις μαρή ξύπνια 5 η ώρα??πώς είσαι?καλύτερα?εγώ κοιμήθηκα από τις 21.30 με το Λουκά, θήλασε 03.30 κι από τότε βρυκολάκιασα, αλλά...βρήκα φλασάκι κι έστειλα Λουκά σε όλες...:-P:razz::-P:razz:Καλημέρα μαύρη νύχτα ακόμη χαχα!

Μαρουσκα κούκλος ο λουκακος σου..Όλα τα αγόρια σου βασικά..ωρέ μέσα στις νύφες θα είσαι μαρουσκακι..Αλλά εσύ θα είσαι.Καλή πεθερά..Και τι είναι όλα αυτά τα φαγια που κανεις χριστιανή μου ποτέ τα προλαβαίνεις;

ewKwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ πολύ χαίρομαι που ξαναμαζευτήκαμε όλες και πήρε φωτιά το καφενέ μας! Σαν τον παλιό καλό καιρό!

Είδα φωτογραφίες της christi84 (ζουζουνάκι το μωρό και καρακουκλάρα η μαμά! Φτου φτου! Γεμίσαμε όμορφες μαμάδες βρε κορίτσια!) και της meldan (μοιάζεις πολύ με την november rain ρε συ! Το ψάξατε μήπως έχετε καμιά μακρινή συγγένεια;:tongue: Και το μικράκι σου μια ζωγραφιά είναι!)

Τα νέα μας: το Αναστασάκι από την Κυριακή έχει τρελή γκρίνια. Βασικά όχι απλή γκρίνια... κλαίει σπαρακτικά. Υποθέτω ότι περνάει άλμα (πρόωρο) και μάλιστα ζόρικο... Οπότε τρελή υπομονή αν και τα αυτιά μου βουίζουν από τις τσιρίδες της!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ πολύ χαίρομαι που ξαναμαζευτήκαμε όλες και πήρε φωτιά το καφενέ μας! Σαν τον παλιό καλό καιρό!

Είδα φωτογραφίες της christi84 (ζουζουνάκι το μωρό και καρακουκλάρα η μαμά! Φτου φτου! Γεμίσαμε όμορφες μαμάδες βρε κορίτσια!) και της meldan (μοιάζεις πολύ με την november rain ρε συ! Το ψάξατε μήπως έχετε καμιά μακρινή συγγένεια;:tongue: Και το μικράκι σου μια ζωγραφιά είναι!)

Τα νέα μας: το Αναστασάκι από την Κυριακή έχει τρελή γκρίνια. Βασικά όχι απλή γκρίνια... κλαίει σπαρακτικά. Υποθέτω ότι περνάει άλμα (πρόωρο) και μάλιστα ζόρικο... Οπότε τρελή υπομονή αν και τα αυτιά μου βουίζουν από τις τσιρίδες της!

Ωτοασπιδες σκεφτηκες;;;;;χαχα....κουραγιοοοοο.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ακουστε χθεσινη νυχτα...Λ κοιμηθηκε 21.30...Στις 22.30 εκλαψε λιγο ξανακοιμηθηκε.στις 01.30 ακουω βηματα.ο Α πηγε στην κρεβατοκαμαρα.τον παω για τσισα ξανακοιμαμαι...στις 03.30 ερχεται ο Φ μαμα δε μπορω να κοιμηθω...ελα μαζι μου πιανει ολο το κρεβατι...ιδια ωρα ο Λ πεινασε...στις 4.00 βαζω πλυντηριο εχω ξυπνησει για τα καλα...να κανω καφε;μπα μωρε νωρις...τακτοποιω κουζινα βρισκω φλασακι στελνω φωτος.5.20 ξαπλωνω στο κρεβατι Φ.στις 5.40 πεινασε ο Λ...παει 6...ξαπλωνω στην κρεβατοκαμαρα...χαχα...καταλαβατε τωρα πως μου εμεινε η συνηθεια να κανω δουλειες νυχτα ε;;;;;σημερα μοσχαρι κοκκινιστο με χυλοπιτες...εβαλα κ καροτα σαν μελνταν...κ πιπεριες σπο τον κηπο της πεθερας που μας βγηκαν καυτερες κι εβγαζα κομματι κομματι...καηκααααα χαχα....πηγσ σχολειο ενημερωση δευτερας με καροτσι κ τωρα κοιμηθηκε κ παω να μευακομιστω κρεβατοκαμαρα και να κανω αναδιοργανωση παιδικων...μη ρωτατε...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Και βεβαια στην τουαλετα.....και μην ξεχνας να σκεπαζεις την κλειδαροτρυπα χαχαχα.εμενα η κορη μου την επιασα να κοιταει απο την τρυπα(για τσισα μου ειχα παει) και ειμαι υποψιασμενη πλεον.αλλα της δωσαμε ενα γερο μαθημα οταν ειδαμε οτι κανει συνεχεια μπανιστηρι!πηρε ο ανηρ ενα νεροπιστολο και την ωρα που κρυφοκοιταζε της εριξε νερο μεσα απο την κλειδαροτρυπα.εκει να δεις τρομαρα που πηρε!δεν το ξανακανε παλι:rolleyes:

Χαχαχα καλοοο:P καλημερα κοριτσια! ! Τι κανετε? Εμεις κοιμήθηκα πρώτη φορα σχεδόν 5 ωρες συνεχομενες! Του εκανα τη μυτούλα με το ρουφηχτηρι λετε να φταιει αυτο?? Μαρουσκακι τέλειος ο Λούκας σου να σου ζήσει! Βρε ποτε προλαβαιβεις και κανεις τοσα φαγητα?? Εγω ενα με το ζορι και πολλες φορες μαγςιρευει ο αντρας μου!Μαριανθη μου υπομονή κι εμένα ετσι ήταν την προηγούμενη βδομάδα τώρα ειναι αγγελούδι

c6vNp3.png

Καλημερα κοριτσαρες.Τι κανετε?Ξυπνησα με την εικονα του λουκακου.Τι μωρο κι αυτο μωρο?Κουκλακι χαμογελαστο ο ερωτας σου μαρουσκακι.Σας εθχαριστω για τα καλα σας λογια,μη ξεγελιεστε ομως,οι φωτο μου ειναι προ τριτης εγκυμοσυνης.Δεν ειμαι ακριβως ετσι τωρα αλλα που θα μου παει,θα επανελθω.Αχ μαριανθη τι θελει μωρε η ζουζουνα και κανει ετσι?Αλμα λες ε?Φανταζομαι τα νευρα σου,τα δικα μου τουλαχιστον δεν αντεχουν πολυ κλαμα...βαρανε κοκκινο.Το πρωι τις αφησα σχολειο και πηγα με τη μπεμπα βολτιτσα στα μαγαζια να μαζεψουμε ηλιο.Γυρισαμε κι εβαλα κοτοπουλο με πατατες και μπροκολο.Βρε ποπακι αληθεια ασχοληθηκες με το ονειρο?Σου πεσε βαρυ ε?Μολις ξεκινησετε ξανα σεξ θα σου φυγουν οι ιδεες.Σιγα σιγα ολα θα γινουν.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκα ωραια νυχτα ειχες..

ξεκουραστη.Ολα μαζι βρηκαν να στα κανουν.Εσυ δε χαλαρωνεις λιγο και το μεσημερι ε?Νοβεμπερ μπανιστηρι η μικρη ε?Κι εμενα το χει κανει η μελινα αλλά το νεροπιστολο δεν μου πηγε στο μυαλο..Η δικια μου ειχε δει τον αδελφο μου που χε κανει μπανιο εδω μια φορα και μας το πε μετα μονη της.Αποφασισα να ξεκινησω διαιτα.Για πρωι εφαγα γιαουρτι με μελι και το μεσημερι θα φαω κοτοπουλο με καστανο ρυζι και μπροκολο.Αχ ανυπομονω για την αυριανη συναντηση.Φιλουμπες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Πρωτον θα την ξυπνας πιο νωρις το πρωι κιας ειναι βαρβαρο για το μωρο,πρεπει να ρυθμισει το ρολοι της.δεν ειπαμε τα αγρια χαραματα αλλα γυρω στις 9 ειναι καλα.οσο για το βραδυ,μαλλον σου κοιμαται πολυ το απογευμα?μην την αφηνεις πανω απο τριωρο να κοιμαται γιατι μετα ειναι ξεκουραστη.......ενω εσυ?οσο για την πιπιλα,και εμενα στην αρχη δεν την ηθελε αλλα της την εβαζα συνεχεια μεχρι που την συνηθισε.....μηπως θελει αλλη πιπιλα?

λες εεε??να την ξυπναω....παραδειγμα σημερα κοιμηθηκε στις 1 την νυχτα γιατι ειχε τους κολικους και ξυπνησε 6:30 εφαγε και μετα ξυπνησε 10:30...εφαγε και μεχρι να κανω κατι δουλιτσες στο μπαλκονι κοιμηθηκε παλι...μετα θα ξυπνησει παλι θα φαει θα κατσει λιγο και θα κοιμηθει κανα 2ωρο...γενικα μετα τις 8 το βραδυ το ματι γαριδα αλλα μωρε οταν παει να κοιμηθει κατα τις 10 που την ταιζω μετα πεταγεται συνεχεια και κλαει....την πιανουν πονακια εκει που την αφηνουν μετα τις 1 το βραδυ...παντως εχτες καταλαβα οτι περναμε κολικους 100%...εφαγα μονο ψαρακι ωραστο με αγγουρακι και ξεφλουδισμενη ντοματα και το βραδυ την επιασαν παλι πονοι!Απλα πιστευω οτι με την αποχη των γαλακτομικων ειναι πιο αραιοι και πιο ηπιοι....

Για το θεμα της πιπιλας 3 μαρκες εχω παρει...πανω απο 20 ευρω εχω χαλασει και δεν γουσταρει καμια....θελει την μπουνιτσα της!Εγω παντως το παλευω!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Και βεβαια στην τουαλετα.....και μην ξεχνας να σκεπαζεις την κλειδαροτρυπα χαχαχα.εμενα η κορη μου την επιασα να κοιταει απο την τρυπα(για τσισα μου ειχα παει) και ειμαι υποψιασμενη πλεον.αλλα της δωσαμε ενα γερο μαθημα οταν ειδαμε οτι κανει συνεχεια μπανιστηρι!πηρε ο ανηρ ενα νεροπιστολο και την ωρα που κρυφοκοιταζε της εριξε νερο μεσα απο την κλειδαροτρυπα.εκει να δεις τρομαρα που πηρε!δεν το ξανακανε παλι:rolleyes:

χαχαχα...τι κανατε μωρε στην μπανιστριτζου???

εγω ρε κοριτσια δεν θελω να κλεινω την πορτα...μου εχει κατσει ασχημα αυτο απο μικρη που το εκαναν οι γονεις μου και δεν το θελω με τιποτα!!!παιδικα βιωματα...:rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Ακουστε χθεσινη νυχτα...Λ κοιμηθηκε 21.30...Στις 22.30 εκλαψε λιγο ξανακοιμηθηκε.στις 01.30 ακουω βηματα.ο Α πηγε στην κρεβατοκαμαρα.τον παω για τσισα ξανακοιμαμαι...στις 03.30 ερχεται ο Φ μαμα δε μπορω να κοιμηθω...ελα μαζι μου πιανει ολο το κρεβατι...ιδια ωρα ο Λ πεινασε...στις 4.00 βαζω πλυντηριο εχω ξυπνησει για τα καλα...να κανω καφε;μπα μωρε νωρις...τακτοποιω κουζινα βρισκω φλασακι στελνω φωτος.5.20 ξαπλωνω στο κρεβατι Φ.στις 5.40 πεινασε ο Λ...παει 6...ξαπλωνω στην κρεβατοκαμαρα...χαχα...καταλαβατε τωρα πως μου εμεινε η συνηθεια να κανω δουλειες νυχτα ε;;;;;σημερα μοσχαρι κοκκινιστο με χυλοπιτες...εβαλα κ καροτα σαν μελνταν...κ πιπεριες σπο τον κηπο της πεθερας που μας βγηκαν καυτερες κι εβγαζα κομματι κομματι...καηκααααα χαχα....πηγσ σχολειο ενημερωση δευτερας με καροτσι κ τωρα κοιμηθηκε κ παω να μευακομιστω κρεβατοκαμαρα και να κανω αναδιοργανωση παιδικων...μη ρωτατε...

και πότε καταρρέεις;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσαρες.Τι κανετε?Ξυπνησα με την εικονα του λουκακου.Τι μωρο κι αυτο μωρο?Κουκλακι χαμογελαστο ο ερωτας σου μαρουσκακι.Σας εθχαριστω για τα καλα σας λογια,μη ξεγελιεστε ομως,οι φωτο μου ειναι προ τριτης εγκυμοσυνης.Δεν ειμαι ακριβως ετσι τωρα αλλα που θα μου παει,θα επανελθω.Αχ μαριανθη τι θελει μωρε η ζουζουνα και κανει ετσι?Αλμα λες ε?Φανταζομαι τα νευρα σου,τα δικα μου τουλαχιστον δεν αντεχουν πολυ κλαμα...βαρανε κοκκινο.Το πρωι τις αφησα σχολειο και πηγα με τη μπεμπα βολτιτσα στα μαγαζια να μαζεψουμε ηλιο.Γυρισαμε κι εβαλα κοτοπουλο με πατατες και μπροκολο.Βρε ποπακι αληθεια ασχοληθηκες με το ονειρο?Σου πεσε βαρυ ε?Μολις ξεκινησετε ξανα σεξ θα σου φυγουν οι ιδεες.Σιγα σιγα ολα θα γινουν.

Πολλά νεύρα και μετά νιώθω τύψεις γιατί λέω τι φταίει και αυτό το καημένο; Προφανώς θα πονάει για να κλαίει έτσι; Το τίμημα του να γίνεσαι μητέρα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαρουσκα ωραια νυχτα ειχες..

ξεκουραστη.Ολα μαζι βρηκαν να στα κανουν.Εσυ δε χαλαρωνεις λιγο και το μεσημερι ε?Νοβεμπερ μπανιστηρι η μικρη ε?Κι εμενα το χει κανει η μελινα αλλά το νεροπιστολο δεν μου πηγε στο μυαλο..Η δικια μου ειχε δει τον αδελφο μου που χε κανει μπανιο εδω μια φορα και μας το πε μετα μονη της.Αποφασισα να ξεκινησω διαιτα.Για πρωι εφαγα γιαουρτι με μελι και το μεσημερι θα φαω κοτοπουλο με καστανο ρυζι και μπροκολο.Αχ ανυπομονω για την αυριανη συναντηση.Φιλουμπες.

Καλή αρχή και ελπίζω να την κρατήσεις! Εγώ τουλάχιστον ένα φεγγάρι που έκανα δίαιτα, δεν είχα καταφέρει πάνω από μήνα να την κρατήσω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

βρε μαρουσκα...ελεος παιδι μου!!!ολη μερα στο ποδι σε εχουν και εισαι και η μονη γυναικα τουσ σπιτιου....θα σε ανταμηψουν σε λιγα χρονακια οι γιοι!!!

μαριανθη μου....μου φαινεται οι κορες μας τα ιδια περνανε και εχουν και μονο μια μερα διαφορα!!!Μπας βρε σας ενοχλουν και σας τα γαλακτομικα γιατι εγω απο τοτε που τα εκοψα εχω δει βελτιωση στην μικρη....δεν της εχουν περασει εντελως αλλα μεγαλη διαφορα!!!

meldan...τι διαιτα παιδι μου????πλακας μας κανεις???εσυ εισαι κορμαρα και κουκλαρα δεν εχεις αναγκη!Πρεπει και γω να φτιαξω προγραμμα στην μικρη γιατι κοιμαται και δεν μπορω να παω πουθενα...αφου το πρωι ερχετε ο μπαμπας μου και την παει σχολειο για να μην ξυπναω το μωρο!Αντε να βρεθουμε ολες αυριο!

popaki....τα εφαγες τα φασκελα εεε???χαχαχα...παντως και μενα χτες ο αντρας μου πρωτη φορα μου εκανε παραπονα....με εχεις ξεχασει μου ειπε....μαλλον πρεπει κατι να κανω...δεν ξερω ποτε και που αλλα πρεπει :rolleyes:

παντως τα πρωινα μου ειναι τοοοοοοοσο καλη και ηρεμη....ολο νανι κανει...χαχαχα....ποσο ειπαμε κρατανε οι κολικοι???

σημερα εβγαλα το πρωτο μου μπουκαλι γαλα για αποθηκευση στην ψυξη σε περιπτωση που χρειαστει να την αφησω λιγες ωρες....θα βγαζω ενα την ημερα!Εβγαλα 150μλ απο το ενα στηθος...χαχαχα...μμμμμμμμ....αγελαδιτσα :tongue:

αααααα...σας ειπα???μαδαει η μπουμπου μου....καραφλιαζει...γλομπακι γινεται!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Μηνα?Για καμια δυο εβδομαδες το πολυ να κανω ενα ξυπνημα στο μεταβολισμο μου και στον οργανισμο μου.Ειμαι νομιζεις για διαφορετικα φαγητα απ τους υπολοιπους?Απλως πρεπει να προσεχω τις ποσοτητες,που ετσθ κι αλλιως δεν τρωω πολυ και να κοψω ολες τις βλακειες που τρωω,σοκολατες,κεικ,κρουασαν,γαριδακια...Διαιτα με συγκεκριμενο διαιτολογιο οπως η κριμαι και το νινακι δεν εχω κανει ποτε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...