Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

257724qzzhy39no4.gif

Να χαίρεσαι το γλυκό σου μπαλαρινάκι Βροχούλα μας!!Να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη!!!Χιλιόχρονη!

Σ'ευχαριστω πολυ κοπελα μου,τι ομορφη εκπληξη ειναι αυτη,τι ομορφο δωρο!!καλε που τα βρισκεις αυτα τα ομορφα tickers? Πως τα λενε αυτα τωρα,δεν ξερω.Αυτο με το κουτι δωρο που ανατιναχτηκε!ενθουσιαστηκα σαν να το ελαβα live:p:p:p.ΤΕΛΕΙΟ:wink:Πες μας τα νεα σου τωρα για την αυχενικη η' εχεις γραψει και δεν τα εχω διαβασει ακομα?για να δω....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Αυγούστου 2015!

-Marouskaki 4/8 ☺ αυχενική

-Stogiaki 6/8 ☺ αυχενική

-Crochetmania 5-8/8 ☺ καρδούλα

-Μέλι 9/8☺ καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8☺καρδούλα

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-lucy1980☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 24/8☺καρδούλα

-Lolita ?/8

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

-Τάνια -ιούνιος 29/8

Σας έλειψα?Όλα καλά στην αυχενική, είδαμε ρινικό οστό, αυχενική 1,5 (<2,5 είναι το επιθυμητό) και το νινί μας είναι μια βδομάδα μεγαλύτερο οπότε αλλάξαμε ΠΗΤ!!!:D:D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Για να δω πως είναι τώρα τα τικερακια μου πρόσθεσα και το μεγάλο μέλος της οικογενείας :P

Α έτσι...τώρα σιγά σιγά βγάζουμε μια άκρη, ποια έχει τι παιδιά χαχα!:mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Συγχαρητήρια Μαρουσκάκι στην πρώτη καλή αυχενική!!!!

Άντε και στα δικά σας ολωνών σας κορίτσια μου!!Έδωσα και αίμα για α-τεστ..

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω πολυ κοπελα μου,τι ομορφη εκπληξη ειναι αυτη,τι ομορφο δωρο!!καλε που τα βρισκεις αυτα τα ομορφα tickers? Πως τα λενε αυτα τωρα,δεν ξερω.Αυτο με το κουτι δωρο που ανατιναχτηκε!ενθουσιαστηκα σαν να το ελαβα live:p:p:p.ΤΕΛΕΙΟ:wink:Πες μας τα νεα σου τωρα για την αυχενικη η' εχεις γραψει και δεν τα εχω διαβασει ακομα?για να δω....

http://www.glitter-graphics.com/ εδώ τα βρίσκεις....;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Άλλαξα γιατρό επιτέλους!!! Πήγα σημερα και είδαμε σάκο νινί και καρδούλα!!!! 🎉🎉🎉🎉

Μου ειπε προσοχή σε όλα , όχι απαραίτητα κρεβάτι. Δεν είδε ενεργή αιμορραγία ούτε αποκόλληση!!!! Σε 2 βδομαδες θα ξαναπάω να με δει και μάλλον θα μου κόψει και την προγεστερονη!!!!!!!!!!

Άλλαξα γιατρό επιτέλους!!! Πήγα σημερα και είδαμε σάκο νινί και καρδούλα!!!! ��������

Μου ειπε προσοχή σε όλα , όχι απαραίτητα κρεβάτι. Δεν είδε ενεργή αιμορραγία ούτε αποκόλληση!!!! Σε 2 βδομαδες θα ξαναπάω να με δει και μάλλον θα μου κόψει και την προγεστερονη!!!!!!!!!!

Μπράβο!!Πάω να βάλω την καρδούλα σας στο πινακάκι, άντε να ηρεμήσεις λίγο, ουφ!!!:D:D:D

Μανούλες Αυγούστου 2015!

-Marouskaki 4/8 ☺ αυχενική

-Stogiaki 6/8 ☺ αυχενική

-Crochetmania 5-8/8 ☺ καρδούλα

-Μέλι 9/8☺ καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8☺καρδούλα

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-lucy1980☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 24/8☺καρδούλα

-Lolita ?/8

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!!!!!! Σημερα μπαινω στον 3ο!!!!!!!!! Αχ βρε κοριτσια πως καταλαβαινουμε οτι ολα ειναι καλα????? Αν υπηρχε προβλημα θα το καταλαβαινα?? Εχω ακουσει τοσα και εχω μια φοβια! Το επομενο ραντεβου μου ειναι στις 10/2... Θα ειμαι 12η εβδομαδα.Δεν μου ειπε κατι για αυχενικη.Λετε να μου την κανει επιτοπου? Την κανει ο γιατρος η σε στέλνει αλλου??? Πφφφφ ασχετη ειμαι!!!!

Σας φιλω!!! Ωρα για δουλεια!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...