Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Θα σου πω πως συμφωνώ σε όλα. Ο δεύτερος μου εξωσωματικός για τα πάντα σε στέλνει στην ανάλογη ειδικότητα, το ίδιο έκανε και σε όλη την εγκυμοσύνη. Είναι σπάνιο τελικά αλλά μπορείς να βρεις γιατρό που έχει σε εκτίμηση και τις άλλες ειδικότητες. Πώς γίνετε ένας γυναικολόγος να υποτιμά τον ενδοκρινολόγο, των ειδικό στις ορμόνες! Ενώ δίνει ορμόνες για να δημιουργήσει έμβρυα. Απλά σνομπάρουν γιατί εμείς τους έχουμε κάνει θεούς. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλή μας εβδομάδα..

Πόσο χάρηκα που είδα τα παιδάκια σας. Βέβαια ακόμα εκρεμούν κάποια. Βροχούλα... Meldan..

Κορίτσια απόψε και εμένα η μικρή πολύ ανησυχία. 4 το πρωι μας πήγε που τελικά κοιμήθηκε. Περίεργη γκρίνια... ενώ ήθελε να κοιμηθεί δεν μπορούσε. Θα το απέδιδα σε πονάκια αλλά μου έκανε κακά μεσα στη νύχτα και αέρια είχε. Τι να πεις.............. Το άλμα προφανώς.. η μου το ματιασανε χθες.. μια θεία του που ήρθε σπίτι και έκανε σαν τρελήη λες και ειδε πρωτη φορα μωρο. Μια γυναία η οποία δέν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει δικό της παιδί... και το χει καημο προφανως. Μέχρι που μας ειχε προτείνει να μας το βαφτίσει αλλα βεβαίως είπαμε όχι.. για 1ον προηγείται ο κουμπάρος μας και 2ον αυτή είναι πανω απο 70 χρονών :shock::shock:.

Για σεξ κορίτσια.. μια φορά εμείς μετα τον τοκετό... αλλά όντως υπήρχε πολύ ξηρασία και εκτος των αλλων... σήμερα μου ήρθε περίοδος... pfff και την ειχα ξεχασει!!!!! ... Ευτυχως δεν ποναω. Φέυγωωω παω να κανω καμκια δουλεια τωρα που κοιμαται η μπέμπα..

Πινεις καφε αργα μηπως;;;εγω μετα τις 12 ουτε τσαι....να μου παει...χθες κοιμηθηκε εννιαμισι για βραδυ στα 45 εκλαιγε τον πηρα αγκαλια ξανακοιμηθηκε...ειναι απιστευτο πως τα μωρα παντως παιρνουν το προγραμμα μας...αν ειστε νυχτεριδες και τα παιδια σας θα κοιμουνται αργα...εσυ Ανθη μου;ρε κοριτσια τωρα που σας ειδα σας νιωθω πιο κοντα...μην τυχον κ βρεθειτε κ δε στειλετε φωτος....εεεεεεεε.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!

Εχω τρελλαθει με τα ζουζουνια σας και με σας!!Ρε κοριτσια...μα ολες τοσο κουκλες???μπραβο!!!Εχω σχολιασει στη καθεμια ξεχωριστα και σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ;)

Μαριανθηηηηη....εγω δεν εχω δει την μπουμπου σου καλε!

Οσο γι αυτο που με ρωτησες για την Νεφελη...θελω να το ψαξω λιγο περισσοτερο γιατι φοβαμαι που ειναι ετσι...δεν το εχω ξανακουσει και ουτε η παιδιατρος μου εχει δει τοσο μεγαλη υπογλωτιδα...θα την παω στον ορυλα που με ειχε χειρουργησει και μενα για το διαφραγμα που ειναι καλος!Οσο για τους αντρες...αστα να πανε...ολοι τα ιδια...εμενα να δεις πως κανει...λες και την εχει πιασει ποτε λιγο να την ηρεμησει...δεν το κατεχει με τιποτα!!!!Υπομονη....Απ οτι καταλαβαινω και εσεις κολικους ακομη εεε??

Μαρουσκα πικρα για μενα που εχω κοψει τα γαλακτομικα αλλα μεγαλη διαφορα για την μπεμπα!!!Εχει ηρεμησει τα βραδυα δεν εχει τοσο εντονους πονους και πηρε σε 3 μερες 100γρ!!!Οποτε παιζει να ειναι αυτο.....:rolleyes: Απ οτι μου ειπε η παιδιατρος θα περιμενουμε 3 βδομαδες να μπει στους 3 μηνες που θα εχει καθαρησει ο οργανισμος της και θα μπει και στο δευτερο τριμηνο να δοκιμασω ενα ποτηρι γαλα την ημερα να δουμε πως θα παει!

Παντως η αληθεια ειναι οτι εχει και κολικους...Προχτες που εκλαιγε ειχα φαει σουπα με λαχανικα (νοτματα,πρασο,σελερι,κρεμμυδι,καροτο) δεν ξερω αν κατι απο τα λαχανικα την πειραξε τοσο και εκλαιγε...θα φαω παλι σημερα και θα δω...αν το ξανακανει μαλλον την πειραζει και καποιο λαχανικο...πιθανοτατα ντοματα που εχει σπορια!

Ξερω οτι ολα στρωνουν μετα το πρωτο τριμηνο....για να δουμε...εχω αρχισει να μετραω αντιστροφα!!!

Κοριτσια sos....H μπεμπα ανακαληψε το δαχτυλο!!!Τι κανω???Δεν θελει με τιποτα πιπιλα!!!:confused::confused: Επισης τι να κανω που μου κοιμαται στις 1 το βραδυ και ξυπναει στις 11 το πρωι???εχει χαλια ωραριο....πως θα την στρωσω???

medlan...εγω μπορω στις 11 την Τεταρτη!

οσο για το sex μια φορα μονο....δεν εχω πολυ ορεξη ρε κοριτσια και η μπεμπα κοιμαται καθε βραδυ στις 1....δεν ξαπλωνουμε ποτε μαζι και να κοιμουνται και οι 2 μικρες....τι πικρα ειναι αυτη....ειμαι και πτωμα ολη μερα με δυο ζαζια εξω και 2 παιδια!!!ευχομαι να μπουμε σε ρυθμους γιατι δεν ειναι σωστο :oops:

σημερα εχουμε ψαρακι βραστο (μπακαλιαρακι) με σαλατουλα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια απο την αγαπημένη μας θεση, τον καναπέ! Aλλα σαν να μου φαινεται βλεπω μια μικρη διαφορά με τη μπεμπα, εχει τωρα μερικες μερες που θα κατσει κανα 20 λεπτο στο λικνο οπου και θα κουνιεται, θα γελαει, θα λεει τα δικά της και μετά θα αρχισει κλασικα να παραπονιεται για να τη βγαλω. Σημερα την ειχα εκει και την επιασε μια γκρινια αλλο πραγμα, με το που την πηρα αγκαλια κοιμηθηκε στο δευτερολεπτο. Αφου νυσταζεις βρε πουλακι μου, γιατι δεν σε παιρνει ποτε ο υπνος στο κρεβατι σου; Τι αρνηση κι αυτη να κοιμηθει αν δεν ειναι στην αγκαλια!

Για το σεξ που λετε, ναι μεγαλη ξηρασια. Εμεις ξεκινησαμε παλι τις επαφες και οσο παει και καλυτερα. Το ζορι μας δεν ειναι η ξηρασια εμας, αλλα ο Δον Κορλεονε που δεν μας αφηνει να κουνησουμε απο διπλα της. Χιλια δυο σκαρφιζομαι για να ξεγλιστρισω οταν κοιμαται και παλι 9 στις 10 μας διακοπτει.

Μαρουσκα τι ωραια φαγητα ακουω και μου ανοιγει η ορεξη; Εμενα σημερα θα ερθει ο αντρας μου απο τη δουλεια να μαγειρεψει και μαντεψε τι θα φαω παλι. Κινοα με μανιταρια, αβοκαντο, κασιους, κολοκυθα και λαχανικα στον ατμό.

Α χθες εφτιαξα κολοκυθοτυροψωμα και βγηκαν πολυ λαχταριστα. Τωρα θελω να φτιαξω και τιποτα αλλο με κολοκυθα γιατι αγορασε μια ο αντρας μου τεραστιων διαστασεων κ φοβαμαι οτι θα χαλασει πριν προλαβουμε να τη φαμε όλη. Καμιά ιδέα καμία;

πολυ ωραία ιδέα έιναι η κολοκυθόσουπα βελουτέ!!! δες συνταγή στο ιντερνετ, την έκανα κ τρελάθηκα,,,μόνον εγώ βέβαια..οι άλλοι είναι δύσκολοι...χαχααχα πολύ νόστιμη όμως...

ναι ρε παιδιά σεχ είναι αυτό???,,,μήν κάνει θόρυβο το κρεβάτι,,,εγώ νιώθω λίγο περίεργα...μην έρθει ο μεγάλος, μην ξυπνήσει το μωρό...ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε πολύ!!! πότε θα εκφραστώ ?????χαχαχααχαχ,,,μήπως στην τουαλέτα κ κλειδωμένοι????

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Επίσης πολύ χάρηκα που σας γνώρισα έστω κ από φωτος σε μαιλ...η αλήθεια είναι ότι στις περισσότερες έπεσα έξω πολύ!!!χαχαχα είχα φτιάξει άλλη εικόνα στο μυαλό μου!!! κ τα ζουζούνια σας υπέρροχα,,,γερά να είναι!!!!σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!

νομίζω μόνο την ανθή δεν είδα!!!κάτσε να της στείλω πμ.

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Ανθουλα μου να χαιρεσαι την ομορφη μπεμπα σου.Ολο ομορφα μωρα βλεπω και χαρουμενες μαμαδες.Σου στειλα κι εγω κι εστειλα σ ολες αλλον εναν γυρο φωτογραφιων.Της μπεμπας ειναι σημερινες,οι δικες μου απ τις περσινες διακοπες.Διαπιστωσα οτι εχω κατι χρονια να βγαλω φωτο μονη μου κατι χρονια...σ ολες με τις πιτσιρικες μου ειμαι.Ποπακι μονο εσενα δεν εχω δει.Ποπο μαριανθη υπαρχουν κατι τετοιες δυσκολες μερες που δεν ξερειε τι τους φταιει και τι να κανεις.Να εχεις το μωρο να παρηγορησεις,να εχεις και τον αντρα...Δεν παιζονται καμια φορα.Ο δικος μου ειναι ψυχραιμος,εγω σε κλαματα και τετοια δε μασαω αλλα σε χτυπημα ή σε ιατρικο προβλημα τα χανω.Οταν "λιποθυμησε" η μελινα-θυμαστε που σας ειχα πει-ειχα μια τρελη αντιδραση.Βγηκα στην πορτα και φωναζα βοηθεια ενω ο αντραε μου ηταν διπλα.Αστα.Μαρουσκακι και το 20 λεπτο καλο ειναι.Εμενα ξυπνια δεν καθεται πουθενα.Εμεις απο σεξ καλουτσικα.Τα βραδια που γυριζει απ τη δουλεια αν κοιμουνται κι αν αντεχουμε,ολο και κατι κανουμε.Οχι μεγαλεια,ταπεινα πραγματα-χα χα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

Εχω τρελλαθει με τα ζουζουνια σας και με σας!!Ρε κοριτσια...μα ολες τοσο κουκλες???μπραβο!!!Εχω σχολιασει στη καθεμια ξεχωριστα και σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ;)

Μαριανθηηηηη....εγω δεν εχω δει την μπουμπου σου καλε!

Οσο γι αυτο που με ρωτησες για την Νεφελη...θελω να το ψαξω λιγο περισσοτερο γιατι φοβαμαι που ειναι ετσι...δεν το εχω ξανακουσει και ουτε η παιδιατρος μου εχει δει τοσο μεγαλη υπογλωτιδα...θα την παω στον ορυλα που με ειχε χειρουργησει και μενα για το διαφραγμα που ειναι καλος!Οσο για τους αντρες...αστα να πανε...ολοι τα ιδια...εμενα να δεις πως κανει...λες και την εχει πιασει ποτε λιγο να την ηρεμησει...δεν το κατεχει με τιποτα!!!!Υπομονη....Απ οτι καταλαβαινω και εσεις κολικους ακομη εεε??

Μαρουσκα πικρα για μενα που εχω κοψει τα γαλακτομικα αλλα μεγαλη διαφορα για την μπεμπα!!!Εχει ηρεμησει τα βραδυα δεν εχει τοσο εντονους πονους και πηρε σε 3 μερες 100γρ!!!Οποτε παιζει να ειναι αυτο.....:rolleyes: Απ οτι μου ειπε η παιδιατρος θα περιμενουμε 3 βδομαδες να μπει στους 3 μηνες που θα εχει καθαρησει ο οργανισμος της και θα μπει και στο δευτερο τριμηνο να δοκιμασω ενα ποτηρι γαλα την ημερα να δουμε πως θα παει!

Παντως η αληθεια ειναι οτι εχει και κολικους...Προχτες που εκλαιγε ειχα φαει σουπα με λαχανικα (νοτματα,πρασο,σελερι,κρεμμυδι,καροτο) δεν ξερω αν κατι απο τα λαχανικα την πειραξε τοσο και εκλαιγε...θα φαω παλι σημερα και θα δω...αν το ξανακανει μαλλον την πειραζει και καποιο λαχανικο...πιθανοτατα ντοματα που εχει σπορια!

Ξερω οτι ολα στρωνουν μετα το πρωτο τριμηνο....για να δουμε...εχω αρχισει να μετραω αντιστροφα!!!

Κοριτσια sos....H μπεμπα ανακαληψε το δαχτυλο!!!Τι κανω???Δεν θελει με τιποτα πιπιλα!!!:confused::confused: Επισης τι να κανω που μου κοιμαται στις 1 το βραδυ και ξυπναει στις 11 το πρωι???εχει χαλια ωραριο....πως θα την στρωσω???

medlan...εγω μπορω στις 11 την Τεταρτη!

οσο για το sex μια φορα μονο....δεν εχω πολυ ορεξη ρε κοριτσια και η μπεμπα κοιμαται καθε βραδυ στις 1....δεν ξαπλωνουμε ποτε μαζι και να κοιμουνται και οι 2 μικρες....τι πικρα ειναι αυτη....ειμαι και πτωμα ολη μερα με δυο ζαζια εξω και 2 παιδια!!!ευχομαι να μπουμε σε ρυθμους γιατι δεν ειναι σωστο :oops:

σημερα εχουμε ψαρακι βραστο (μπακαλιαρακι) με σαλατουλα

Το πρασο καλεεεε...αυτο θα την πειραξε....κι εγω λατρευω πρασοπιτα αλλα αν φαω μετα κοιλια τουμπανοοοο!σε νιωθω με την αποχη...κι εγω 4 μηνες δεν ηξερα τι να φαω λογω γοπ...αλλα ειχα χασει 7 κιλα...συλφιδα η δικια σου.σιγα σιγα θα στρωσει ωραρια.κι εμενα απο μια πηγε στις εντεκα και χθες εννιαμισι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τι κάνετε κορίτσια μου λοιπόν είδα όλες τις φώτο μάνες Κόρε ,γιοί όλοι κουκλια..Πολύ ωραία που ανταλλάξαμε φωτογραφίες νοιώθουμε πιο κοντά..Εμένα βρε κορίτσια με το ζόρι να κοιμηθεί το πρωί κοιμάται μισαωρα πολλές φορές μπορεί και να μην κοιμηθεί..έναν καφέ πίνω ελληνικό λέτε να την πειράζει το βράδυ κοιμάται βέβαια κάθε 2,5ωρες ξυπνάει τρώει και κοιμάται αλλά το πρωί μου βγάζει την ψυχή μπορεί να την έχω και ώρες να πιπιλαει στο στήθος..Και εκεί που είχαμε μάθει την πιπίλα τώρα εδώ και μερικές μέρες δεν την θέλει με τίποτα..

ewKwp3.png

Νινακι στις 11 στο ριβερ.Μπορω μια χαρα.Μαχη μπορεις?Καμια αλλη τσουπριτσα?

Ναι μπορώ θα φορτώσω και την μπουμπου και θα έρθουμε..που θα βρεθούμε;Δεν έχω πάει ποτέ εκει γι'αυτό ρωταω

ewKwp3.png

meldan οκ....την τεταρτη στις 11 στο river west!

Maroyskaki.....ποια σιλφιδα????εγω παρολο που προσεχω ουτε γραμμαριο δεν πεφτω...ειλικρινα απορω τι φταιει!!!Πρεπει να τα εχει παιξει ο θυρωειδης μου!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μπορώ θα φορτώσω και την μπουμπου και θα έρθουμε..που θα βρεθούμε;Δεν έχω πάει ποτέ εκει γι'αυτό ρωταω

κι εγώ μπορώ και είχα σκοπό να πάω έτσι κι αλλιώς αυτή την εβδομάδα...

θα έρθω να σας βρώ στις 11 στο παλμιέ την Τετάρτη ....μαζί με το μικρό Νικόλα εννοείτε

οκ?

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

θα στείλω σε όλες πμ με το μαιλ μου και το όνομα μου για να με βρείτε στο φεις όσες έχετε....όσες δεν έχετε στείλτε μου μαιλ για να ανταλλάξουμε φώτο...

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Πινεις καφε αργα μηπως;;;εγω μετα τις 12 ουτε τσαι....να μου παει...χθες κοιμηθηκε εννιαμισι για βραδυ στα 45 εκλαιγε τον πηρα αγκαλια ξανακοιμηθηκε...ειναι απιστευτο πως τα μωρα παντως παιρνουν το προγραμμα μας...αν ειστε νυχτεριδες και τα παιδια σας θα κοιμουνται αργα...εσυ Ανθη μου;ρε κοριτσια τωρα που σας ειδα σας νιωθω πιο κοντα...μην τυχον κ βρεθειτε κ δε στειλετε φωτος....εεεεεεεε.....

Και εγώ το πιστεύω αυτό. Και εμένα το Αναστασακι κοιμάται νωρίς, όπως εγώ

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...