Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια στειλτε μου με mail φωτος γιατι θα στραβωσω!!!!!:xx

Θα σας στειλω pm και στις υπολοιπες.το λαπτοπ του ανηρ εχει ιο και το διορθωνει τωρα γιατι τον ρωτησα οποτε θα σας στειλω οταν ξεφορτωθουμε τον ιο.στειλτε μου mail σας, οσες δεν μου εχουν στειλει....αντε καλε!!!!!

εγώ σου έστειλα ήδη μία....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Marouska πηρα το μειλ σου,βλεπω τα παληκαρια σου,οχι πολυ καλα βεβαια γιατι ειναι λιγακι μακρια η' ειμαι εγω γκαβη.καλε που κοιταζει ο Αντρεας??δεν του ειπες να κοιταξει το πουλακι??η' το εψαχνε πανω στο δεντρο?χαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

σου έστειλα άλλη να τον καμαρώσεις τρομάρα του!!Καλά παιδιά, ο γιος της Μάγδας δεν υπάρχει λέμε, έχω τρελαθεί με τη μαλλούρα του!!!Πόσο χάρηκα σήμερα που είδα τόσα παιδάκια μαζεμένα δε λέγεται!!Πάω να κοιμηθώ, επιτέλους κοιμήθηκε, άλλη φορά δε στέλνω τον άντρα μου πουθενά, πιο πολύ κουράστηκα που έμεινα με δυο αντί με 4 παιδιά....ο Λουκάς σχεδόν άυπνος όλη μέρα απαπα, να μου λείπει το βύσσινο, ποιο βύσσινο για μανιτάρια πήγε τεσπα:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια τωρα μπηκα κι ειδα εξελιξεις στο θεμα φωτος και πολυ χαρηκα.Ανυπομονω να καταφερω να δω δικες σας και να σας στειλω δικες μας.Αυριο ομως γιατι τωρα παμε για νανι.Σας φιλω.Καληνυχτα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια τωρα μπηκα κι ειδα εξελιξεις στο θεμα φωτος και πολυ χαρηκα.Ανυπομονω να καταφερω να δω δικες σας και να σας στειλω δικες μας.Αυριο ομως γιατι τωρα παμε για νανι.Σας φιλω.Καληνυχτα.

Καληνύχτα μανάρι, ες αύριο τα σπουδαία χαχα!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου. Περαστική ειναι σας διάβασα.... Το μωρό μου εχει καμία ωρα που κοιμήθηκε, εγω τέτοια ωρα κατάφερα να συμμαζέψω το σπίτι λιγο και φεύγω για νάνι. Μαραθώνιους κανω η γυναίκα. Χαχα Θα χαρώ να δω και εγω τα νινακια σας. Στείλτε μου τα Mail σας στειλω και εγω το δικό μου. Αυριο ομως θα στειλω..... Καλό ξημέρωμα....

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημέρα!!

Μολις είδα και Ποπάκι, τι γλυκιά,τι κοιλίτσα, τι μαναράκι το μωρό!! Πόσο χαίρομαι που σας βλέπω ρε κορίτσια!

Στείλτε μου και οι υπόλοιπες! Εστειλα το μειλ μου σε προσωπικό μνμ σε meldan και anthi

Στείλτε μου το μειλ σας και οι υπολοιπες!!!

c8i6p2.png

σου έστειλα άλλη να τον καμαρώσεις τρομάρα του!!Καλά παιδιά, ο γιος της Μάγδας δεν υπάρχει λέμε, έχω τρελαθεί με τη μαλλούρα του!!!Πόσο χάρηκα σήμερα που είδα τόσα παιδάκια μαζεμένα δε λέγεται!!Πάω να κοιμηθώ, επιτέλους κοιμήθηκε, άλλη φορά δε στέλνω τον άντρα μου πουθενά, πιο πολύ κουράστηκα που έμεινα με δυο αντί με 4 παιδιά....ο Λουκάς σχεδόν άυπνος όλη μέρα απαπα, να μου λείπει το βύσσινο, ποιο βύσσινο για μανιτάρια πήγε τεσπα:tongue:

Μαρουσκάκι περιμένω φωτο και του Λουκάκου!!

c8i6p2.png

Κορίτσια έστειλα σε μερικές (5 επιτρέπεται λέει) μνμ προσπαθώντας να επισυνάψω φώτος.. μέχρι να το βρώ στείλετε κ μένα τις δικές σας!!!!

όποια ξέρει πως επισυνάπτεις να μου πει παρακαλώ!

Εμείς εμβόλιο θα κάνουμε από βδομάδα! Πάμε καλά προς το παρόν, πάμε για καφέ, κοιμόμαστε, τρώμε παντού, πάμε στη γιαγιά κοιμόμαστε κ κεί, κ παντού! Επίσης τον κοίμησα κ βγήκαμε έξω, ξεκινήσαμε τις κοινωνικότητες, όπως πριν!!!

Α επίσης να πω πως εγώ και ο γιός μου ο μεγάλος έχουμε συνάχι κ μύξες,,, κ γώ έτρεμα μην τον κολλήσω, μάσκα δεν έβαλα,πρέπει όμως... τώρα μας ψιλοπερνάει...

γυμναστήριο σκέφτομαι να αρχίσω από τον άλλο μήνα, προς το παρόν δεν κάνω καμία προσπάθεια.. έχω τρελή όρεξη ακόμα... είμαι στα 8 +!!! κανένα άγχος όμως,,, θα πάρω μπρος...όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχω ρούχα για αυτή τη διάσταση...

πιπίλα ακόμα στη σκέψη είμαι...

θαθελα κ γώ να συναντηθούμε αλλά μένω Θεσσαλονίκη.. πιο κοντά είμαι μάλλον με Μαρούσκα μόνο...σε αυτό το καφέ περίεργο αλλά δεν έχουμε πολλές από θεσνικη...

Εμένα είναι η καταγωγή μου από Θεσσαλονίκη! Οπότε αν βολέψει κάποια στιγμή που θα κατέβω, θα χαρώ να σε γνωρίσω. Αν μπορέσεις να ρθεις κι εσύ Marouskaki!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ ναι! Πολύ πλούσιο μαλλάκι ο μικρούλης της!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τι ωραία που ανταλλάζουμε φωτογραφίες μας! Νιώθω ότι γνωριζόμαστε καλύτερα, γιατί όλα αυτά τα ψευδώνυμα με τα οποία μιλούσα τόσο καιρό, αποκτούν τώρα και εικόνα!

Σήμερα η κόρη μου με αποτελείωσε. Για δεύτερη φορά την έπιασε ένα σπαρακτικό κλάμα και δεν ηρεμούσε με τίποτα. Ούτε στήθος δεν ήθελε. Δεν ήξερα τι να την κάνω. Μέχρι που ξαφνικά αποκοιμήθηκε στον ώμο μου. Σε εσάς έχει συμβεί; Τι κάνετε τότε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα στα γρήγορα, κοντεύει να περάσει το 45λεπτο του ύπνου χαχα!Είδα Ποπάκι συν μπέμπα, καλά, κορμάρα το Ποπάκι καλά λένε η 40αρα ίσον με 2 20 άρες χαχα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Είσαι πολύ γλυκιά και χαμογελαστή κι η μπέμπα φαίνεται πολύ ήσυχη η κούκλα μου!!:PΚορίτσια, πρέπει επειγόντως να βρω το usb για να περάσω φωτος Λουκά από το κινητό στο πισι, αλλιώς βλέπω να σας τον στέλνω στη βάφτιση, πού είναι τώρα το παλιοusb??Xθες κοιμήθηκε κατά τις δώδεκα με δώδεκα και μισή και ξύπνησε (μάλλον έκλαψε) για γάλα στις 07.15 και ξύπνησε κανονικά στις 9.00. Αποζημίωση για τη χθεσινή μέρα.Τι φταίει κι αυτός, εγώ φταίω που ένιωθα σκτ που έλειπε ο μπαμπάς και τα δυο παιδάκια μου...:rolleyes: Έβρεχε κι όλη μέρα και νύχτα, σκατόμερα εντελώς.Σήμερα έχει έναν υπέροχο ήλιο που γυρίζουν....:cool:Περιμένω μέηλ από Ανθή και Αντωνία!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τι ωραία που ανταλλάζουμε φωτογραφίες μας! Νιώθω ότι γνωριζόμαστε καλύτερα, γιατί όλα αυτά τα ψευδώνυμα με τα οποία μιλούσα τόσο καιρό, αποκτούν τώρα και εικόνα!

Σήμερα η κόρη μου με αποτελείωσε. Για δεύτερη φορά την έπιασε ένα σπαρακτικό κλάμα και δεν ηρεμούσε με τίποτα. Ούτε στήθος δεν ήθελε. Δεν ήξερα τι να την κάνω. Μέχρι που ξαφνικά αποκοιμήθηκε στον ώμο μου. Σε εσάς έχει συμβεί; Τι κάνετε τότε;

Μου το έχει κάνει μια φορά που τον κρατούσε η μαμά μου μέχρι να πάω νήπια τον τρίτο επειδή δεν με έβλεπε κι όταν γύρισα έσκασε στο κλάμα.Μου το ξανάκανε μια φορά που τρόμαξε και πιο ήπια όταν θέλει να κοιμηθεί και δεν μπορεί....Περιμένω να του περάσει, τι άλλο να κάνω?Όταν νυστάζει δοκιμάζω διάφορες στάσεις και σε κάποια τελικά ηρεμεί κι αποκοιμάται...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...