Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Και εγω την κοιμιζω στην κουνια της.στην αρχη την επαιρνα διπλα μου στο κρεββατι και μετα λεω: τι την εβαλα την κουνια στο δωματιο,για να μου πιανει τον χωρο?αφου το μωρο ειναι διπλα μου....παρτο αλλιως και την ξαναβαλα στο κρεββατακι της.και συνηθισε.....καμια φορα μπορει να την παρω κοντα μου,αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι στην κουνια της

Μόνο το δικό μου παιδί δεν κοιμάται ούτε στο λίκνο της ούτε στην κούνια της αλλά μαζί μας..Δεν ξεκολλάει από δίπλα μας..Και να θες να κάνεις και κάτι στο κρεβάτι δεν μπορείς.βροχούλα μου θα βρεις και νονό το φόρεμα παντως έτοιμο..Τελικά παίρναμε ρούχα τα χρυσοπληρωναμε και δεν τα έχουμε φορέσει πέρα από μια φορά..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω εχω αυτον χωρις χερακια που λες...ολοσωμο αργοτερα...ειναι μικρουλια ακομη...μη νιωθεις ασχημα για την υπερκοπωση και μη συγκρινεσαι με μας...ο πυρετος σε κατεβαλλε...κι εγω ετσι ενιωθα ανημπορη με τα 39 αρια....δεν ητσν υπερκοπωση...βλακεια σου ειπε...απλως εισαι καταπονημενη με ξενυχτια κλπ και μια απλη ιωση σε ξσπλωσε γιατι επεσε η αμυνα σου...κι εγω αυτο που λες για την ξηρασια σκεφτομουν σημερα....εκει που πριν τρεις μηνες αλλαζαμε σαν τρελες βρακι τωωωωρα;;;ουτε σερβιετακι ουτε τιποτα....σαχαρααααα:mrgreen::mrgreen:

Και εγω σε θηκη υπνοσακο θα ελεγα αυτη τη στιγμη μπορουμε να τα βαλουμε,ειναι μικρουλια ακομη για ολοσωμο.εγω παλι που εχω και περιοδο?δευτερη φορα μου ηρθε,χθες και εχω τα γνωστα της περιοδου,αυξημενη ορεξη,πονο στη μεση και νευρα:mad::xποιος εγω!!!! ο πιο ηρεμος ανθρωπος επι γης:rolleyes::rolleyes:ξηροτητα δεν εχω ομως,κανονικα οπως πριν την εγκυμοσυνη....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα σε ολες μας και καλο σαββατοκυριακο.Σημερα κοριτσια εχω σηκωθει σαν πουλι πεταμενο.Χθες η μπεμπα εκανε εφταωρο υπνο και βασικα πιστευω οτι πηγαινε για το πρωτο της οχταωρο αλλα μας ξυπνησε η δαναη που εκλαιγε.Το καλυτερο ηταν οτι το κανε τελεια ωρα,δηλ 22:30 με 05:30 κι ετσι κοιμηθηκα κι εγω ολες αυτες τις ωρες.Κοριτσια επεσα στο κρεβατι σαν κουτσουρο...δε θυμαμαι ουτε πλευρο αν αλλαξα ως το πρωι που ξυπνησα.Ειχαν μαζευτει πολλα βραδια με λιγες ωρες υπνου κι ειχα βγει off.Νοβεμπερ δηλ ξυπνας τη μπεμπα μεσα στη νυχτα στο τριωρο για να φαει?Πιστευω οτι τη νυχτα λειτουργει αλλιως ο οργανισμος του ανθρωπου.Ειναι τοση η αναγκη για ξεκουραση κι α ανασυνταξη δυναμεων που "ξεχναει"οτι πειναει.Κι εμεις κοιμομαστε οχτω ωρες χωρις φαγητο ενω τη μερα θα πεινουσαμε.Με την ιδια λογικη πιστευω οτι οταν τα μωρακια πεινασουν πραγματικα,ξυπνανε.Μαρουσκακι αλλη μια πολυτεκνη φιλη ε,χα χα χα.Εγω ενταξει πληρης νιωθω αλλα ειμαι λιγο εξαρτημενη απι εγκυμοσυνες υπερηχους και τοκετους οποτε δεν το αποκλειω.

Οχι ρε αγαπουλα δεν την ξυπναω το βραδυ,μονη της ξυπναει στο τριωρο συνηθως.λιγες φορες μου το κανει τετραωρο και μονο μια φορα ειχε κανει πενταωρο.και σταυροκοπιομουνα,αλλα δεν μου ξανακανε την χαρη!μου κανει εντυπωση ομως που πειναει τοσο συχνα ακομα και την νυχτα.τεσπα

Καλα εσυ εχεις λωλαθει εντελως ε?τεταρτη φορα εγκυος??και χωρις αντρα στο σπιτι??πιο αγχωτικη περιοδος απο της εγκυμοσυνης δεν υπαρχει για μενα...ever!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω εχω πανω απο το κεφαλακι της στην κουνια αυτο που περιστρεφεται της fischer price με ζωακια και αλλα μπαρμπατσαλακια και εχει ενθουσιαστει παρα πολυ.καθεται και το χαζευει κανα εικοσαλεπτο,οποτε κανω και καμια δουλεια οσο ειναι εκει.στο ρηλαξ που την βαζω,μπροστα εχει κατι ζωακια αλλα δεν τους δινει καθολου σημασια,σαν να μην υπαρχουν μονο λαγοκοιμαται εκει κατα την διαρκεια της μερας.....καθε παιδι εχει τα δικα του χουγια!

november !!! εχουμε κ μεις μελισσούλες πάνω από το κρεβάτι του κ κάθεται κ απολαμβάνει, γελάει ακόμα κ μόνος του μαζί τους!!! έτσι κάνω κ γω δουλειές,,,με το ρηλάξ ότι υπάρχει πάνω δε γουστάρει... γιατι???χαχαχαχα αφού σκέφτομαι να μεταφέρω τις μελισσούλες στο ρηλάξ!!!λες να χάσουν την αξία τους??

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Και εγω σε θηκη υπνοσακο θα ελεγα αυτη τη στιγμη μπορουμε να τα βαλουμε,ειναι μικρουλια ακομη για ολοσωμο.εγω παλι που εχω και περιοδο?δευτερη φορα μου ηρθε,χθες και εχω τα γνωστα της περιοδου,αυξημενη ορεξη,πονο στη μεση και νευρα:mad::xποιος εγω!!!! ο πιο ηρεμος ανθρωπος επι γης:rolleyes::rolleyes:ξηροτητα δεν εχω ομως,κανονικα οπως πριν την εγκυμοσυνη....

Γλίτωσες την ξηρότητα αφού ο οργανισμός σου επανήλθε στην προ κύησης κατάσταση βλέπε ...αδιαθέτησες ήδη....έτσι είναι αυτά, κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις...να σου πω προτιμώ τη σαχάρα από την περίοδο χαχα....:wink:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια έστειλα σε μερικές (5 επιτρέπεται λέει) μνμ προσπαθώντας να επισυνάψω φώτος.. μέχρι να το βρώ στείλετε κ μένα τις δικές σας!!!!

όποια ξέρει πως επισυνάπτεις να μου πει παρακαλώ!

Εμείς εμβόλιο θα κάνουμε από βδομάδα! Πάμε καλά προς το παρόν, πάμε για καφέ, κοιμόμαστε, τρώμε παντού, πάμε στη γιαγιά κοιμόμαστε κ κεί, κ παντού! Επίσης τον κοίμησα κ βγήκαμε έξω, ξεκινήσαμε τις κοινωνικότητες, όπως πριν!!!

Α επίσης να πω πως εγώ και ο γιός μου ο μεγάλος έχουμε συνάχι κ μύξες,,, κ γώ έτρεμα μην τον κολλήσω, μάσκα δεν έβαλα,πρέπει όμως... τώρα μας ψιλοπερνάει...

γυμναστήριο σκέφτομαι να αρχίσω από τον άλλο μήνα, προς το παρόν δεν κάνω καμία προσπάθεια.. έχω τρελή όρεξη ακόμα... είμαι στα 8 +!!! κανένα άγχος όμως,,, θα πάρω μπρος...όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχω ρούχα για αυτή τη διάσταση...

πιπίλα ακόμα στη σκέψη είμαι...

θαθελα κ γώ να συναντηθούμε αλλά μένω Θεσσαλονίκη.. πιο κοντά είμαι μάλλον με Μαρούσκα μόνο...σε αυτό το καφέ περίεργο αλλά δεν έχουμε πολλές από θεσνικη...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

november !!! εχουμε κ μεις μελισσούλες πάνω από το κρεβάτι του κ κάθεται κ απολαμβάνει, γελάει ακόμα κ μόνος του μαζί τους!!! έτσι κάνω κ γω δουλειές,,,με το ρηλάξ ότι υπάρχει πάνω δε γουστάρει... γιατι???χαχαχαχα αφού σκέφτομαι να μεταφέρω τις μελισσούλες στο ρηλάξ!!!λες να χάσουν την αξία τους??

ο άντρας μου λύσσαξε να μην πάρουμε γτ ο 1 δεν τους έδινε σημασία αλλά στους 2 κ 3 έτσι κατάφερνα να απλώσω...τόσο κρατούσε η προσήλωση...ένα άπλωμα...:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γλίτωσες την ξηρότητα αφού ο οργανισμός σου επανήλθε στην προ κύησης κατάσταση βλέπε ...αδιαθέτησες ήδη....έτσι είναι αυτά, κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις...να σου πω προτιμώ τη σαχάρα από την περίοδο χαχα....:wink:

Α ναι! να πω κ γω ,,,πολύ ξηρασία παιδιά,,, δεν μου ξανάτυχε...βέβαια σε λίγη ώρα με βοήθεια επανέρχεται, αλλά πολύ στέγνα... την προηγούμενη φορά εγώ επανήλθα ως όρεξη όταν μου ήρθε περίοδος, δηλαδή όταν τελείωσα με θηλασμό...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Γεια σου βρε νινακι.Χαρηκα που σε διαβασα,θα σχολιασω αργοτερα τα νεα σου γιατι παιζω με τα κοριτσια και σας διαβαζω στα κλεφτα.Αφου μπορουμε καποιες κοπελες να συναντηθουμε λετε να το φιξαρουμε σιγα σιγα?Εγω μπορω καθε πρωι καθημερινη μετα τις δεκα καπου κοντα σε μετρο.Λεω να αφησω τα κοριτσια σχολειο και να φερω τη μπεμπα.Θα θελα να γνωρισετε ολες μου τις κοκονες αλλα θα ναι πολυ τρελα.Για πειτε κι οι υπολοιπες ποτε και που θελετε.

Α!μας κανετε να ζηλευουμε!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έστειλα σε μερικές (5 επιτρέπεται λέει) μνμ προσπαθώντας να επισυνάψω φώτος.. μέχρι να το βρώ στείλετε κ μένα τις δικές σας!!!!

όποια ξέρει πως επισυνάπτεις να μου πει παρακαλώ!

Εμείς εμβόλιο θα κάνουμε από βδομάδα! Πάμε καλά προς το παρόν, πάμε για καφέ, κοιμόμαστε, τρώμε παντού, πάμε στη γιαγιά κοιμόμαστε κ κεί, κ παντού! Επίσης τον κοίμησα κ βγήκαμε έξω, ξεκινήσαμε τις κοινωνικότητες, όπως πριν!!!

Α επίσης να πω πως εγώ και ο γιός μου ο μεγάλος έχουμε συνάχι κ μύξες,,, κ γώ έτρεμα μην τον κολλήσω, μάσκα δεν έβαλα,πρέπει όμως... τώρα μας ψιλοπερνάει...

γυμναστήριο σκέφτομαι να αρχίσω από τον άλλο μήνα, προς το παρόν δεν κάνω καμία προσπάθεια.. έχω τρελή όρεξη ακόμα... είμαι στα 8 +!!! κανένα άγχος όμως,,, θα πάρω μπρος...όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχω ρούχα για αυτή τη διάσταση...

πιπίλα ακόμα στη σκέψη είμαι...

θαθελα κ γώ να συναντηθούμε αλλά μένω Θεσσαλονίκη.. πιο κοντά είμαι μάλλον με Μαρούσκα μόνο...σε αυτό το καφέ περίεργο αλλά δεν έχουμε πολλές από θεσνικη...

εγώ δε μπόρεσα να επιστνάψω εδώ φωτος κι έστειλα πμ με το μέηλ μου στα κορίτσια....;)

είδα κ κρίστι (παιδιά είστε η μια πιο γλυκιά από την άλλη, δεν έχω λόγια) που έχει ένα γιόκαααααα ζάχαρη λέμε!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Απο θηλαστρο εχω το swing της medela κι ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Τριτο μωρο που το χρησιμοποιω συν η αδελφη μου και μια φιλη.Επειδη ειχε φθαρει απ τις αποστειρωσεις πηρα ενα σετ ανταλλακτικα απ το μαγαζι βρεφικων στο ιασω κι εγινε καινουριο.Κι εμενα το δεξι στηθος εχει πιο πολυ γαλα αλλα μαλλόν επειδη με βολευει και τη βαζω συχνοτερα.Εμενα παντως το πρωι κι ολη τη μερα η μπεμπα δεν κραταει τριωρο.Καθε φορα που θα ξυπνησει,ακομη και στη μια ωρα,πρεπει να μπει στηθος για να ναι ηρεμη,δηλ.δεν παιζει να ξυπνησει και να κατσει ριλαξ ως το τριωρο.Κι εσας ετσι κανουν?Εμενα δεν με παραξενευει γιατι ετσι εκαναν κι οι αλλες.

Οχι εμενα μπορει να ειναι ξυπνια αλλα πριν τις 2,5- 3 ωρες δεν ζηταει φαγητο.ζηταει ομως χερια:o:o

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μόνο το δικό μου παιδί δεν κοιμάται ούτε στο λίκνο της ούτε στην κούνια της αλλά μαζί μας..Δεν ξεκολλάει από δίπλα μας..Και να θες να κάνεις και κάτι στο κρεβάτι δεν μπορείς.βροχούλα μου θα βρεις και νονό το φόρεμα παντως έτοιμο..Τελικά παίρναμε ρούχα τα χρυσοπληρωναμε και δεν τα έχουμε φορέσει πέρα από μια φορά..

Αφου το κρεββατι ειναι πιασμενο,πηγαινετε στο μπανιο:wink:;-)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

:D:D:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια στειλτε μου με mail φωτος γιατι θα στραβωσω!!!!!:xx

Θα σας στειλω pm και στις υπολοιπες.το λαπτοπ του ανηρ εχει ιο και το διορθωνει τωρα γιατι τον ρωτησα οποτε θα σας στειλω οταν ξεφορτωθουμε τον ιο.στειλτε μου mail σας, οσες δεν μου εχουν στειλει....αντε καλε!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...