Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

marouskaki δεν εβγαινε με το pseudohtml αλλά με το image URL,,,ευχαριστώ πάντως!!!!

Mε γεια με γεια!Κι εσύ μανούλα του 2011?Άντε, βάλε τώρα και το νινί σας! :D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα σε όλες σας!!

Σας παρακολουθώ καθημερινά και χαίρομαι για τα ευχάριστα σας. Χρονια πολλά για τα γενέθλια των παιδιών μας!!!!!!

Με την σειρά μου ομως εχω αγχωθεί πολυ!!! Πάλι τα ίδια τα καφετιά! Ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα. Μετά τα ξαναείδα Τετάρτη, μετά Κυριακή και χθες. Είμαι συνέχεια κρεβάτι, δεν κανω τίποτα. Παίρνω τα φάρμακα μου. Όλα τα κανω όπως μου είπαν.

Την Τετάρτη εχω τον υπέρηχο. Ο γιατρος Ελλάδα μου ειπε ότι αφού εχω συμπτώματα εγκυμοςυνης ειναι καλό.

Καλημέρα σε όλες σας!!

Σας παρακολουθώ καθημερινά και χαίρομαι για τα ευχάριστα σας. Χρονια πολλά για τα γενέθλια των παιδιών μας!!!!!!

Με την σειρά μου ομως εχω αγχωθεί πολυ!!! Πάλι τα ίδια τα καφετιά! Ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα. Μετά τα ξαναείδα Τετάρτη, μετά Κυριακή και χθες. Είμαι συνέχεια κρεβάτι, δεν κανω τίποτα. Παίρνω τα φάρμακα μου. Όλα τα κανω όπως μου είπαν.

Την Τετάρτη εχω τον υπέρηχο. Ο γιατρος Ελλάδα μου ειπε ότι αφού εχω συμπτώματα εγκυμοςυνης ειναι καλό.

Αναγκαστικά θα κάνεις υπομονή ως την Τετάρτη....Πολλά κορίτσια τα είχαν για μήνες αυτά και όλα πήγαν καλά στο τέλος...Υπομονή...Να προσέχεις....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια καλησπέρα! Πήγα σήμερα γιατρό και είδαμε το μπεμπάκι αν και σ' έναν πολύ παλιό υπέρηχο γιατί ο δικός του ήταν για σερβις. Είδαμε οτι χτυπάει η καρδούλα πολύ γρήγορα κιόλας!!! Δεν μπορούσαμε όμως σ' αυτόν τον υπέρηχο να την ακούσουμε... Όλα καλά μου είπε το βγάζει 9+6 κι είμαι 10+1.Μου λέει 1 2 μέρες διαφορά δεν παίζουν ρόλο. Τώρα βουρ για αυχενική 9-2-2015.Αχ μακάρι να πάνε ολα καλά! Καλή επιτυχία σε όσα κοριτσάκι έχουν σύντομα αυχενική! Φιλιά και καληνύχτα!:P

Μπράβο καλή μου! Άντε στην αυχενική τώρα να την ακούσεις και την καρδούλα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Βροχούλα μου, και το ένα το παιδικό που το είχα βάψει πορτοκαλί αν τυχόν έκανα τρίτο κι ήταν κορίτσι....Είδες τι βγήκε!Άσε να είμαι προετοιμασμένη για το γιο χαχα!

Βαγγελιώ με γεια τα τικεράκια, αλλά γιατί δύο για το ίδιο μωρό?Θες να μας μπερδεύεις?:tongue::tongue::tongue: Όσο για τον υπέρηχο δυο πάνω δυο κάτω δεν έχει σημασία.Εμένα μου είπε ότι αν φαίνεται μια βδομάδα πάνω ή κάτω τότε αλλάζουν ΠΗΤ, αλλιώς ισχύει ό,τι ξέρεις βάσει ΤΕΡ.

Κορίτισια,ζυγίστηκα! 3 πάνω λέμε....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Πάντα έτσι βάζω στο πρώτο τρίμηνο, εξαιτίας της αναγούλας όλο μασουλάω (φυσικά οι αναγούλες δεν περνάνε με το μασούλημά μου, αλλά τα κιλά μπαίνουν).Ας είναι...Το μπεμπέκι να είναι καλά...

Αχ αυτά τα κιλά... Και έχουμε μπροστά μας άλλους 7 μήνες!!!...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα σε όλες σας!!

Στο νοσοκομείο σκέφτηκες να πας; Σαν έκτακτο...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια.Ωραια μερα ειχε σημερα και την εκμεταλλευτηκαμε για μια μικρη βολτιτσα.Αυριο θα ασχοληθω κι εγω να φτιαξω τικερακια.Εμενα και τις δυο φορες ο γιατρος στην αυχενικη μου ειπε οτι εβλεπε κοριτσι και την δεκατη εβδομη εβδομ,στον επομενο δηλ υπερηχο ερχοταν η επιβεβαιωση.Θα αντεχε καμια να μη μαθει τι φυλο?Εγω το σκεφτομουν αλλα ξερω οτι δε θα αντεξω.Μ αρεσει να κανω πιο συγκεκριμενα ονειρα.Ευαγγελια μου εισαι μονιμα γερμανια τωρα?Καλη προσαρμογη.Μαρουσκακι μου σημερα εχεις αυχενικη?Αντε περιμενουμε τα πιο ευχαριστα νεα.Φιλια,παω για μπανακι κσι επανετχομαι οταν κοιμηθουν.

Εγώ πάλι δεν θέλω καθόλου να μάθω το φύλο. Θέλω ότι κάνω από έπιπλα, ρούχα κ.τ.λ. να είναι ουδέτερα ως προς το φύλο γιατί έχω βαρεθεί να τα βλέπω όλα ροζ ή γαλάζιο (ανάλογα αν είναι αγόρι ή κορίτσι). Δεν μου αρέσουν αυτά τα στερεότυπα των δύο φύλων. Έχω πει και στον γιατρό όταν δει φύλο, να μην μου το πει. Αλλά αυτός το ξέχασε και τις προάλλες με τον χτύπο της καρδιάς μου πέταξε το κορίτσι... Στην αυχενική θα του το ξαναθυμήσω για να μην μου πει τίποτα, αν δει κάτι...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλως όρισαν οι καινούριες μανούλες! Έτσι να αυξανόμαστε! Εγώ έχω τρελλαθεί γιατί είμαι ακόμα χωρίς γιατρό!!! Ο δικός μου (που με παρακολουθεί τα τελευταία δυο χρόνια και είναι σε ιδιωτικό) μου ανακοίνωσε οτι θα πάει στα εξωτερικάς το τελευταίο μου τρίμηνο. Ιούνιο Ιούλιο Αύγουστο. Μου σύστησε ένα γιατρό στο Έλενα αλλά χωρίς να μου δώσει τηλ. και ψάχνομαι 3 μέρες τώρα. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ! Το Έλενα δεν δίνει κινητό του και ραντεβού έχει σε 2 μήνες! Άντε να τα ξεμπλέξω μόνη μου! Που θα πάει.... Χαρά έχω λόγω αυχενικής την Τρίτη που κοντοζυγώνει! Ανυπομονούμε! Αχ και βάχ!

Τανια Ιούνιος κορίτσι μας ψυχραιμία θέλει και όσο μπορείς καλή διάθεση και ξεκούραση. Όλα καλά θα πάνε. Κι εγώ είχα και μπαίνω τέταρτο τώρα! Στο πρώτο που το χασα λόγω παλλίνδρομης φαντάσου δεν είχα κανένα σημάδι. Τώρα που είχα όλα πάνε μια χαρά!

Vagelio Εύγε! Είναι μεγάλη χαρα να βλέπεις το πυγολαμπιδάκι να αναβοσβήνει! Με το καλό και η αυχενική να το δείς μικούτσικο ανθρωπάκι!:D

Μeldan Μην το βάζεις κάτω! Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αλλα εγώ το έκανα με άλλο τρόπο. Αφού το φτιάξεις στο site που θα επιλέξεις κάνεις πάνω στην εικόνα δεξί κλικ και πατάς copy image URL. Μετά πας στις ρυθμίσεις της υπογραφής και στις επιλογές (γραμματοσειρά, στοίχιση κλπ) έχει ένα τετραγωνάκι με ένα βουνό κι ένα ήλιο (?) φεγγάρι (?) τεσπα κάτι τέτοιο. Πατάς εκεί και εισάγεις τη διεύθυνση της εικόνας που είχες σώσει! Κι εγώ ταλαιπωρήθηκα κάπως κι έτσι μου φάνηκε ευκολότερο! Ελπίζω να σε βοήθησα!:-D

gHTSp2.png

Καλημερα σε ολες μας.Πρωτα απ ολα να ευχηθω τη november να ζησει τι μικρο μπαλαρινακι,να ναι παντα υγιης και γερη για να γινει η "μεγαλη"αδελφη!Να τη χαιρεσαι κοριτσακι και με το καλο να ρθει και το τριτο ζυμαρακι.Μαρουσκακι εγω πιστευω πολυ εντονα οτι εχεις κοριτσακι.Οχι οτι φημιζομαι για το ενστικτο μου αλλα τωρα το μυριζομαι...Αφου ηρθε ετσι πονηρα πονηρα,χωρις να την καλεσε κανεις,ειναι κορη που ερχεται να παρει τα μυαλα του μπαμπα και να τον κανει να μετανιωσει για τα μουτρα που κραταγε.Βαγγελιω ευγε για τα τικερ,σειρα μου τωρα.Γιατι δεν εβαζες ενα και για τι γιοκσ σου,καλα δε θυμαμαι?Ενα αγορακι εχεις?Ωραιες μερες κανει αλλα απο βδομαδα οντως ερχονται οι πολικες θερμοκρασιες που ελεγε η november.Ποσο μπροστα εισαι βρε?

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου,αυριο θα της κανω το παρτυ της να της ευχηθουν οι φιλοι-ες απτην γειτονια μας.Αντε να ερθει το αυριο γιατι ο υιος παλι για ιωση μου το παει...

Καλε τι ειπε για τον καιρο?Οντως εδωσε πολυ κρυο?δεν ακουσα.Πολυ προχω με βρισκω χαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...