Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

ααα επισης εχουμε αποκτησει προγραμμα στον υπνο, ο βραδυ στη κουνια του σιγουρα 9-12.30 η 10-1 και μετα ανα 2-2,5 ωρες ξυπναει να θηλασει. κατα τις 6 τον παιρνω στο κρεβατι μπας και κοιμηθει λιγο ακομα αλλα 8 γκρινιαζει παντα να σηκωθουμε ο κυριος :tongue: το πρωι ειναι εντελως αστατα τα γευματα του, μπορει ανα 1 ωρα μπορει και ανα 2 να τρωει αλλα σπανια κοιμαται πανω α πο μισαωρα. ειναι πολυ καλος μωρε μονο χθες και σημερα εχει γκρινια μασουλαει χερακια στηθος πιπιλα οτι βρει!!!χαχααχ

Βασικο το να εχει προγραμμα....κανονιζεις τη μερα σου....κι εμεις παμε καλα και οσο παει πιο συγκεκριμενα...κοιμαται μεταξυ 10.30-01.00 για πεντε εξι ωρες τρωει, ξανακοιμαται...ξυπνα το πρωι καθεται μια ωρα κοιμαται δυο ωρες μετα.ξυπνα καθεται μιαμιση ωρα ξανακοιμαται για 45' νταν κι ετσι παμε ως τη νυχτα ξυπνιος για μιαμιση ωρα υπνος σαρανταπεντε λεπτα κοκ....Μαριανθη δεν κανεις τιποτα λαθος....στο παιδι ειναι...της συναδελφου μου εναμιση ετους ανα τριωρο ξυπνα τη νυχτα κι αυτη η δολια δουλευει 7-15.00....αυπνη παει κι εχει κι αλλα τρια παιδια....Αντωνιτσα χαχα...ναι ξερω πολλλλλλλες πολυτεκνες.σε περιμενω σε καμια διετια στο κλαμπ γτ θα ερθεις δε γλιτωνεις με την καμια....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα μωρά πεινάνε ανά 4 ώρες ή εμείς τα ταΐζουμε ανά 4 ώρες (κάτι σαν πρόγραμμα δηλαδή);

Και τα δυο!οπως τους δυο πρωτους μηνες τα ταιζουμε στο τριωρο γιατι πεινανε καθε 3 ωρες,ετσι και απο τον 3 ο μηνα πεινανε πιο αργα,γυρω στο τετραωρο:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα σε ολες μας και καλο σαββατοκυριακο.Σημερα κοριτσια εχω σηκωθει σαν πουλι πεταμενο.Χθες η μπεμπα εκανε εφταωρο υπνο και βασικα πιστευω οτι πηγαινε για το πρωτο της οχταωρο αλλα μας ξυπνησε η δαναη που εκλαιγε.Το καλυτερο ηταν οτι το κανε τελεια ωρα,δηλ 22:30 με 05:30 κι ετσι κοιμηθηκα κι εγω ολες αυτες τις ωρες.Κοριτσια επεσα στο κρεβατι σαν κουτσουρο...δε θυμαμαι ουτε πλευρο αν αλλαξα ως το πρωι που ξυπνησα.Ειχαν μαζευτει πολλα βραδια με λιγες ωρες υπνου κι ειχα βγει off.Νοβεμπερ δηλ ξυπνας τη μπεμπα μεσα στη νυχτα στο τριωρο για να φαει?Πιστευω οτι τη νυχτα λειτουργει αλλιως ο οργανισμος του ανθρωπου.Ειναι τοση η αναγκη για ξεκουραση κι α ανασυνταξη δυναμεων που "ξεχναει"οτι πειναει.Κι εμεις κοιμομαστε οχτω ωρες χωρις φαγητο ενω τη μερα θα πεινουσαμε.Με την ιδια λογικη πιστευω οτι οταν τα μωρακια πεινασουν πραγματικα,ξυπνανε.Μαρουσκακι αλλη μια πολυτεκνη φιλη ε,χα χα χα.Εγω ενταξει πληρης νιωθω αλλα ειμαι λιγο εξαρτημενη απι εγκυμοσυνες υπερηχους και τοκετους οποτε δεν το αποκλειω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κριστη πως ειναι ο μπεμπης απο το συγκαμα?Περαστικα σου,οντως κυκλοφορει πολυ η ιωση αυτη με τον πυρετο κι οπως λεει κι ξ μαρουσκα σε βρηκε αδυναμη και σε εριξε στο κρεβατι.Υπνοσακο δε χρησιμοποιω.Μου χαν παρει δωρο στη μελινα αυτον με τα χερακια και τα ποδαρακια.Της τιον εβαλα λιγο στα πολλα κρυα αλλα δε με βολεψε.Ενιωθα οτι το μωρο εσκαγε,οχι απο ζεστη αλλά μου δινε την αισθηση του πνιγηρου και τον χαρισα.Με κουβερτουλα θα την σκεπαζω.Σημερα το απογευμα θα παμε με την κουμπαρα μου και τα παιδια μας βολτιτσα,λεμε να παμε στο μακαρθουρ (για οσες ειστε αθηνα θα το ξερετε),να χαζεψουμε μαγαζια,καροτσαδα,κουνιες και να κατσουμε για φαγητο.Ελπιζω να μας κατσει καλα η μπεμπα γιατι ειναι και μακρια.Σημερα τρωμε ακομη κοτοσουπα και κοτοπιτα,εσεις?Μαριανθη αλλαζει πολυ το νινι σου ε?Το πιστευω πολυ αυτο που λες με την ασφαλεια.Πρεπει να τη νιωσουν,οση εχει αναγκη το καθενα,για να μπορουν να κανουν και μονα τους.Εγω νιωθω τυψεις για τη δαναη που πιστευω οτι με χρειαζεται περισσοτερο απο αυτο που της προσφερω,αν και μου ειπαν στον παιδικο οτι η τοσο ευκολη προσαρμογη σε διχρονο παιδακι δειχνει οτι αισθανεται μεγαλη ασφαλεια στο σπιτι του.Μακαρι γιατι ειναι πολυ μικρο,της δινω οσο χρονο μπορω αλλα δε ξερω αν ειναι αρκετος.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!

διαβασα τα νεα σας!Τα μωρακια μας μεγαλωνουν και ολα μοιαζουν λιγο πολυ μεταξυ τους!

Τελικα αφου τρεξαμε σε 3 ορυλα και σε νοσοκομεια για την Νεφελη καταληξαμε οτι ετσι ειναι η υπογλωτιδα της και δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας...απλα ειναι καπως πιο μεγαλη απο το φυσιολογικο και εκεινο το διαστημα ηταν λιγο πρησμενη παραπανω λογω καποιας μικρης ιωσουλας που θα περναγε!Μας ειπανε οτι αυτο την προστατευει απο ιωσεις στο λαιμο αλλα θα πρεπει παντα να εχουμε σπιτι μας μια κορτιζανη μηπως της πρηστει παραπανω...βεβαια θα περιμενω να περασει λιγος καιρος παραπανω και θα την παω και σε αλλον ενα παιδο-ορυλα!

Στην δουλεια μου εδωσαν το εξαμηνο γιατι τα πραγματα δεν πανε τοσο καλα εκει και θα επιστρεψω γραφειο μεσα Ιουνιου!

Βαπτιση θελουμε να την κανουμε 26.06.16 εχουμε και επαιτειο γαμου αλλα αν ακομη δεν εχουμε βρει νονο και τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα θα παμε για Σεπτεμβρη....

Αν κανονησουμε συγκεντρωση ειμαι και εγω μεσα!

Εγω γυμναστηριο χλωμο...τουλαχιστον μεχρι να παει η μπεμπα 6 μηνων και σταματησω τον θηλασμο...πηρα ομως διαδρομο και πλακωθηκα στο τρεξιμο...αποτελεσμα???Σακατευτηκα η ηλιθια με την μεση μου και εδω και μια εβδομαδα δεν μπορω να κουνηθω...ακομη και το μωρο με δυσκολια το σηκωνω!:twisted:

Η μπεμπα μας εκανε και εκεινη το πρωτο της εμβολιο 1.10 δηλαδη 2 μηνων και ηταν 61 ποντους και 4445...δεν εχει παρει πολυ βαρος αλλα δεν με πειραζει...ειναι μοντελα...:tongue: Η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι ακριβως στην μεση της καμπυλης και δεν την ενοχλει που δεν πηρε πολυ...απλα μου ειπε οτι σε 15 ημερες πρεπει να εχει βαλει το λιγοτερο 300γρ...ελα μου ντε ομως που την ζυγησα μετα απο 4 ημερες και δεν ειχε βαλει καθολου και τρελλαθηκα...Την προηγουμενη παρασκευη ειδα στα κακα της λιγο αιματακι και πηρα αμεσως την παιδιατρο...μου ειπε οτι μπορει να ηταν απο την τροφη μου ή να ετυχε γιατι σφυχτηκε και να το παρακαολουθησουμε...τελικα μετα απο 3 ημερες ξαναειδα...η μπεμπα καθε μερα απο το απογευμα με το που σαραντισαμε και μετα ηταν ανυσηχη ..ηθελε μονο αγκαλια και στηθος και θεωρησα οτι περναγαμε κολικους....μετα ομως απο το αιμα που ειδα (αν και πολυ λιγο, δηλαδη ιχνη πανω στα κακα της τα οποια ειναι σαν κολλα) αποφασησαμε να κοψω ολα τα γαλακτομικα γιατι μπορει να εχει αλλεργια και αυτο να της φερνει τους πονους και να μην την βοηθαει να παρει βαρος!Την Δευτερα λοιπον σταματησα τα γαλατα..τυρια...γιαουρτια και απο την τεταρτη ως δια μαγειας το μωρο ειναι πολυ υσηχο και ουτε δειχνει να ποναει η κοιλιτσα της και βεβαια δεν ξαναειδα ουτε αιμα και τα κακακια της εχουν αρχισει να στρωνουν και να μην εχουν τοση γλιτσα!Οποτε ή ειναι τυχαιο και ειχε κολικους οπου της περνανε ή εχουμε αλλεργια στα γαλακτομικα!Η παιδιατρος μου ειπε οτι για να καθαρησει εντελως ο οργανισμος της απο τα γαλακτομικα θελει 3 βδομαδες οποτε αναγκαστικα μεχρι τελος του μηνα θα πρεπει να εχω αποχη απο γαλακτομικα και μετα θα κανουμε δοκιμη...δηλαδη θα πιω μια μερα ενα ποτηρι γαλα και θα δουμε πως αντιδρα...αν ξαναρχισει τα ιδια σημαινει οτι εχει αλλεργια η οποια τις περισσοτερες φορες σταματαει στο εξαμηνο!Οποτε πειραματιζομαστε...η καημενουλα μου...αφου εχει ηρεμησει χαλαλι που τα εκοψα και ας ειμαι εξαρτημενη απο αυτα!Μακαρι βεβαια να ειναι ολα τυχαια και να μην εχει κανενα θεματακι το μικρουλι μου!:(

Κατα τ αλλα σαν μωρο ειναι πολυ υσηχο...τρωει ανα 2,5 με 3 ωρες και το βραδυ 3-4...το θεμα ειναι οτι το πρωι ξυπναει στις 11 κοιμαται κανα 3 ωρο το μεσημερι και το βραδυ πριν τις 12 δεν κλεινει με τιποτα ματι...να δω πως θα της φτιαξω προγραμμα μετα το τριμηνο! Πιπιλα με τιποτα...τις εχω παρει ολες....δεν την θελει με τιποτα!Επειδη τωρα θα αρχισω να βγαζω μια φορα την ημερα γαλα στην ψυξη σε περιπτωση που χρειαστει να την αφησω ή να της δωσω συμπληρωμα το γαλα μου (επειδη δεν βαζει βαρος μου ειπε η παιδιατρος μηπως δωσουμε συμπληρωμα απο το γαλα μου ή καποια γευματα με μπιμπερο το δικο μου γαλα για να τρωει λιγο παραπανω γιατι πιθανοτατα να μην τρωει μεγαλη ποσοτητα) μαθει λιγο το μπιμπερο και πιασει την πιπιλα...γιατι για αυτην το στηθος μου ειναι μπιμπερο και πιπιλα μαζι!:confused:

γυμναστικη εκανα μια φορα αλλα ρε γαμωτο δεν εχω ορεξη καθολου....ισως φταιει και ο θηλασμος που ειμαστε στεγνες :confused: δεν ξερω....

αυτα απο εμας...παω να κανω καμια δουλιτσα γιατι θα ξυπνησει οπου να ναι...

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Απο δουλειες σπιτιου εβγαλα τα χειμωνιατικα της Νεφελης και της μπεμπας τα επλεινα και ειναι στην θεση τους και τωρα θα βγαλω τα δικα μας!Μετα θα κανω το σπιτι για να στρωσω τελος του μηνα και να βαλω κουρτινες στο σαλονι χειμωνιατικες!Ευτυχως τα ντουλαπια εσωτερικα τα ειχα κανει πριν γεννησω και δεν θελουν παλι!

Απο κιλα παροτι προσεχω παρα πολυ και εχω κοψει τα γαλακτομικα και τα περισσοτερα λαχανικα που πειραζουν την μπεμπα...και τρεφομαι μονο με ψητα μαυρο ρυζι και φρουτα... δεν λεει να πεσει η ζυγαρια με τιποτα...εχασα τα 3 κιλα που πηρα στις διακοπες με τον διαδρομο αλλα τωρα που σταματησα λογω μεσης δεν πεφτει με τιποτα!!!:mad::twisted: και δεν καταλαβαινω το γιατι...μαλλον παλι θεμα με τον θυρωειδη, αλλα μου ειχε πει η ενδοκρινολογος εξετασεις παλι στο τριμηνο οποτε τελος του μηνα πρεπει να παω να τον δω!

επισης το δεξι μου στηθος τουμπανιαζει μεχρι πανω μεσα στο βραδυ και γενικα την ημερα το νιωθω να γεμιζει ενω το αριστερο εχει εδραιωσει τον θηλασμο και ειναι παντα μαλακο!Εσεις το νιωθετε αυτο??

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Εγω εχω αυτον χωρις χερακια που λες...ολοσωμο αργοτερα...ειναι μικρουλια ακομη...μη νιωθεις ασχημα για την υπερκοπωση και μη συγκρινεσαι με μας...ο πυρετος σε κατεβαλλε...κι εγω ετσι ενιωθα ανημπορη με τα 39 αρια....δεν ητσν υπερκοπωση...βλακεια σου ειπε...απλως εισαι καταπονημενη με ξενυχτια κλπ και μια απλη ιωση σε ξσπλωσε γιατι επεσε η αμυνα σου...κι εγω αυτο που λες για την ξηρασια σκεφτομουν σημερα....εκει που πριν τρεις μηνες αλλαζαμε σαν τρελες βρακι τωωωωρα;;;ουτε σερβιετακι ουτε τιποτα....σαχαρααααα:mrgreen::mrgreen:

Κι εμενα μου φανηκε πιο βολικος για τα αλλαγματα το βράδυ να σου πω γιατί μονο ενα φερμουάρ εχει.σαχαρα οπως τα λες αντε να δουμε, από την εμπειρία σου που θηλάζες και τα άλλα σου παιδακια καιρό, στρώνει αυτο η μονο οταν αποθηλασουμε?

Meldan μου ακομα έχει μερικα σημαδακια ο πωπος από το συγκαμα το πιστεύεις? Συνεχίζουμε θεραπεία και τη Δευτέρα παμε πάλι να τον δει ο δερματολόγος

c6vNp3.png

Γεια σου βρε νινακι.Χαρηκα που σε διαβασα,θα σχολιασω αργοτερα τα νεα σου γιατι παιζω με τα κοριτσια και σας διαβαζω στα κλεφτα.Αφου μπορουμε καποιες κοπελες να συναντηθουμε λετε να το φιξαρουμε σιγα σιγα?Εγω μπορω καθε πρωι καθημερινη μετα τις δεκα καπου κοντα σε μετρο.Λεω να αφησω τα κοριτσια σχολειο και να φερω τη μπεμπα.Θα θελα να γνωρισετε ολες μου τις κοκονες αλλα θα ναι πολυ τρελα.Για πειτε κι οι υπολοιπες ποτε και που θελετε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Απο δουλειες σπιτιου εβγαλα τα χειμωνιατικα της Νεφελης και της μπεμπας τα επλεινα και ειναι στην θεση τους και τωρα θα βγαλω τα δικα μας!Μετα θα κανω το σπιτι για να στρωσω τελος του μηνα και να βαλω κουρτινες στο σαλονι χειμωνιατικες!Ευτυχως τα ντουλαπια εσωτερικα τα ειχα κανει πριν γεννησω και δεν θελουν παλι!

Απο κιλα παροτι προσεχω παρα πολυ και εχω κοψει τα γαλακτομικα και τα περισσοτερα λαχανικα που πειραζουν την μπεμπα...και τρεφομαι μονο με ψητα μαυρο ρυζι και φρουτα... δεν λεει να πεσει η ζυγαρια με τιποτα...εχασα τα 3 κιλα που πηρα στις διακοπες με τον διαδρομο αλλα τωρα που σταματησα λογω μεσης δεν πεφτει με τιποτα!!!:mad::twisted: και δεν καταλαβαινω το γιατι...μαλλον παλι θεμα με τον θυρωειδη, αλλα μου ειχε πει η ενδοκρινολογος εξετασεις παλι στο τριμηνο οποτε τελος του μηνα πρεπει να παω να τον δω!

επισης το δεξι μου στηθος τουμπανιαζει μεχρι πανω μεσα στο βραδυ και γενικα την ημερα το νιωθω να γεμιζει ενω το αριστερο εχει εδραιωσει τον θηλασμο και ειναι παντα μαλακο!Εσεις το νιωθετε αυτο??

Εγω απο δουλειές μόνο τα βασικα, ντουλάπες κουρτίνες κλπ ειχα κανει πριν γεννησω οπότε είμαστε σε καλή κατάσταση! Αυτο με το στήθος που λες το είχα κι εγω, να πρήζεται δλδ το ένα αλλα σταδιακα ισορροπήσε και ειναι και τα 2 μαλακά. Βέβαια ακομα νιώθω ότι το ενα εχει παραπάνω γαλα.αχ δεν ξέρω αν το νιωθει καμιά σας, αισθάνομαι μαγικα που θηλαζω το παιδακι μου, αβάσταχτη λάτρεια ειδικά τωρα που μεγαλώνει και με κοιτάει με πιάνει λύωνω.. αλλα μερικές φορές νιωθω τοοοσο κουρασμένη που αναγκαζομαι να κάθομαι τόσες ωρες και με πιάνουν τα νευρα μου..και μετά απεραντες τύψεις! !!! Καλά παω ε???

c6vNp3.png

Ηρθε η ωρα των φρουτων οποτε σταματαμε το παζλ για λιγο.Κριστη μου μια χαρα πας.Ετσι θα ναι το εργο απο δω και μπρος.Σε στιγμες που θα νιωθεις νευρα,κουραση,θα υψωνεις τη φωνη,θα βαζεις τιμωρια,θα αισθανεσαι τυψεις,θα αναρωτιεσαι αν κανεις το σωστο,αν εισαι καλη μαμα κι ολα τα συναφη.Κι ολο αυτο που νιωθεις για το μπεμπη σου ειναι τελειο και μαγικο και να ξερεις οτι οχι απλα θα μεγαλωσει σε ενταση αλλα θα γιγαντωθει.Σας περιμενουν τις πρωτομανουλες ολες οι τελειες "πρωτες φορες":τα πρωτα χριστουγεννα,οι πρωτες διακοπες,τα πρωτα γενεθλια και πολλα πολλα αλλα "πρωτα"της καθημερινοτητας,σαν κι αυτο που πε η μαριανθη οτι η μπεμπα κοιμηθηκε πρωτη φορα μονη της στον καναπε και μαγεψε τη μαμακα της.Κι εμεις ζουμε τα "πρωτα"εννοειται καθε παιδιου μας γιατι καθε παιδακι ειναι διαφορετικο,αλλα κατα τη γνωμη μου,εχουν την ιδια σημασια αλλα οχι την ιδια εκρηκτικοτητα με το πρωτο παιδι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια γεια σας!σας διαβαζω αλλα δεν εχω γραψει ειχα δυσκολη βδομαδα, στο κρεβατι με πυρετο ανευ αλλων συμπτωματων μαλλον υπερκοπωση ειπε ο γιατρος. μα ποσο φλωρος ειμαι τι ναπειτε κι εσεις με τα 3 και 4 παιδακια???:confused::confused:τελοσπαντων τωρα ειμαι περδικι:D ο μπεμπακος μας ειναι αισιως 5500 και 56 ποντους καναμε και το πρωτο μας εμβολιο:) εκανα και σεξ επιτελους!!!!πολυ καλα αλλα υπαρχει ξηροτητα βρε κοπελες το εχετε εσεις???

για υπνοσακο κοιταω αυτες τις μερες και ειναι δυο ειδη, ενας σαν σακουλα χωρις χερακια και ενας ολοσωμος. δεν ξερω τι να παρω τι λετε εσεις που εχετε δοκιμασει?

Περαστικά! Να σου ζήσει ο μπεμπούλης!

Από υπνόσακο θα της πάρω αυτόν που μπαίνουν μέσα χεράκια και ποδαράκια. Γιατί τώρα που την σκεπάζω με μια κουβέρτα-φάκελο είδα ότι με βολεύει πολύ

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα σε ολες μας και καλο σαββατοκυριακο.Σημερα κοριτσια εχω σηκωθει σαν πουλι πεταμενο.Χθες η μπεμπα εκανε εφταωρο υπνο και βασικα πιστευω οτι πηγαινε για το πρωτο της οχταωρο αλλα μας ξυπνησε η δαναη που εκλαιγε.Το καλυτερο ηταν οτι το κανε τελεια ωρα,δηλ 22:30 με 05:30 κι ετσι κοιμηθηκα κι εγω ολες αυτες τις ωρες.Κοριτσια επεσα στο κρεβατι σαν κουτσουρο...δε θυμαμαι ουτε πλευρο αν αλλαξα ως το πρωι που ξυπνησα.Ειχαν μαζευτει πολλα βραδια με λιγες ωρες υπνου κι ειχα βγει off.Νοβεμπερ δηλ ξυπνας τη μπεμπα μεσα στη νυχτα στο τριωρο για να φαει?Πιστευω οτι τη νυχτα λειτουργει αλλιως ο οργανισμος του ανθρωπου.Ειναι τοση η αναγκη για ξεκουραση κι α ανασυνταξη δυναμεων που "ξεχναει"οτι πειναει.Κι εμεις κοιμομαστε οχτω ωρες χωρις φαγητο ενω τη μερα θα πεινουσαμε.Με την ιδια λογικη πιστευω οτι οταν τα μωρακια πεινασουν πραγματικα,ξυπνανε.Μαρουσκακι αλλη μια πολυτεκνη φιλη ε,χα χα χα.Εγω ενταξει πληρης νιωθω αλλα ειμαι λιγο εξαρτημενη απι εγκυμοσυνες υπερηχους και τοκετους οποτε δεν το αποκλειω.

Καλέ εσύ δεν έχεις μωρό! Κανονικό παιδάκι έχεις με τα 8ωρα του!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σου βρε νινακι.Χαρηκα που σε διαβασα,θα σχολιασω αργοτερα τα νεα σου γιατι παιζω με τα κοριτσια και σας διαβαζω στα κλεφτα.Αφου μπορουμε καποιες κοπελες να συναντηθουμε λετε να το φιξαρουμε σιγα σιγα?Εγω μπορω καθε πρωι καθημερινη μετα τις δεκα καπου κοντα σε μετρο.Λεω να αφησω τα κοριτσια σχολειο και να φερω τη μπεμπα.Θα θελα να γνωρισετε ολες μου τις κοκονες αλλα θα ναι πολυ τρελα.Για πειτε κι οι υπολοιπες ποτε και που θελετε.

Εγώ είμαι μέσα meldan σε ποιο μέτρο λες ;που μένεις εγώ μένω π Φάληρο...Καλά χριστιανή μου τι παιδί είναι αυτό που έχεις φτου φτου να μην το ματιασω αν και δεν ματιαζω..Τι 8ωρα λες τι γάλα είναι αυτό που έχεις;μπράβο αγάπη μου Καλά κάνει το μωρό δεν θέλει να κουράζει την μανούλα Γιατί έχει και άλλες υποχρεώσεις..Άντε κανονιστε τώρα που είναι μην πιάσουν τα κρυα

ewKwp3.png

Ναι μαριανθη μου σιγουρα το λες ευκολο και ησυχο μωρο.Βεβαια μεσα στη μερα εχει αρχισει και κοιμαται πολυ λιγοτερο.Ολο το πρωι κοιμαται περιπου δυο φορες απο μια ωρα,παλι καμια ωριτσα το μεσημερι και το απογευμα κανει ο τι να ναι.Προχθες κοιμηθηκε απ τις εξι το απογευμα ως τις δωδεκα το βραδυ ενω χθες δεν κοιμηθηκε καθολου.Κατι πενταλεπτα στο στηθος και μετα ξθπναγε αλλα ευτυχως με αποζημιωσε το βραδυ.Νιωθω οτι εχω δυναμη για ολη την εβδομαδα..χα χα πού φτασαμε!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!

διαβασα τα νεα σας!Τα μωρακια μας μεγαλωνουν και ολα μοιαζουν λιγο πολυ μεταξυ τους!

Τελικα αφου τρεξαμε σε 3 ορυλα και σε νοσοκομεια για την Νεφελη καταληξαμε οτι ετσι ειναι η υπογλωτιδα της και δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας...απλα ειναι καπως πιο μεγαλη απο το φυσιολογικο και εκεινο το διαστημα ηταν λιγο πρησμενη παραπανω λογω καποιας μικρης ιωσουλας που θα περναγε!Μας ειπανε οτι αυτο την προστατευει απο ιωσεις στο λαιμο αλλα θα πρεπει παντα να εχουμε σπιτι μας μια κορτιζανη μηπως της πρηστει παραπανω...βεβαια θα περιμενω να περασει λιγος καιρος παραπανω και θα την παω και σε αλλον ενα παιδο-ορυλα! Και σε 4ο οριλά; Γιατί τι φοβάσαι;

Στην δουλεια μου εδωσαν το εξαμηνο γιατι τα πραγματα δεν πανε τοσο καλα εκει και θα επιστρεψω γραφειο μεσα Ιουνιου!

Βαπτιση θελουμε να την κανουμε 26.06.16 εχουμε και επαιτειο γαμου αλλα αν ακομη δεν εχουμε βρει νονο και τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα θα παμε για Σεπτεμβρη.... Μακάρι να βολέψει!

Αν κανονησουμε συγκεντρωση ειμαι και εγω μεσα!

Εγω γυμναστηριο χλωμο...τουλαχιστον μεχρι να παει η μπεμπα 6 μηνων και σταματησω τον θηλασμο...πηρα ομως διαδρομο και πλακωθηκα στο τρεξιμο...αποτελεσμα???Σακατευτηκα η ηλιθια με την μεση μου και εδω και μια εβδομαδα δεν μπορω να κουνηθω...ακομη και το μωρο με δυσκολια το σηκωνω!:twisted:Περαστικά ρε συ! Να προσέχεις. Τώρα έχεις 2 παιδάκια που σε χρειάζονται

Η μπεμπα μας εκανε και εκεινη το πρωτο της εμβολιο 1.10 δηλαδη 2 μηνων και ηταν 61 ποντους και 4445...δεν εχει παρει πολυ βαρος αλλα δεν με πειραζει...ειναι μοντελα...:tongue:Και εσένα μινιόν το μωράκι! Ακούς marouskaki; Μαζευόμαστε πολλές τελικά... Η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι ακριβως στην μεση της καμπυλης και δεν την ενοχλει που δεν πηρε πολυ... Εσένα σου λέει ότι είναι στην μέση και δεν ανησυχεί, εμένα στα κατώτερα φυσιολογικά και δεν του αρέσει! Θα μας τρελάνουν οι γιατροί! απλα μου ειπε οτι σε 15 ημερες πρεπει να εχει βαλει το λιγοτερο 300γρ...ελα μου ντε ομως που την ζυγησα μετα απο 4 ημερες και δεν ειχε βαλει καθολου και τρελλαθηκα...Την προηγουμενη παρασκευη ειδα στα κακα της λιγο αιματακι και πηρα αμεσως την παιδιατρο...μου ειπε οτι μπορει να ηταν απο την τροφη μου ή να ετυχε γιατι σφυχτηκε και να το παρακαολουθησουμε...τελικα μετα απο 3 ημερες ξαναειδα...η μπεμπα καθε μερα απο το απογευμα με το που σαραντισαμε και μετα ηταν ανυσηχη ..ηθελε μονο αγκαλια και στηθος και θεωρησα οτι περναγαμε κολικους....μετα ομως απο το αιμα που ειδα (αν και πολυ λιγο, δηλαδη ιχνη πανω στα κακα της τα οποια ειναι σαν κολλα) αποφασησαμε να κοψω ολα τα γαλακτομικα γιατι μπορει να εχει αλλεργια και αυτο να της φερνει τους πονους και να μην την βοηθαει να παρει βαρος!Την Δευτερα λοιπον σταματησα τα γαλατα..τυρια...γιαουρτια και απο την τεταρτη ως δια μαγειας το μωρο ειναι πολυ υσηχο και ουτε δειχνει να ποναει η κοιλιτσα της και βεβαια δεν ξαναειδα ουτε αιμα και τα κακακια της εχουν αρχισει να στρωνουν και να μην εχουν τοση γλιτσα!Οποτε ή ειναι τυχαιο και ειχε κολικους οπου της περνανε ή εχουμε αλλεργια στα γαλακτομικα!Η παιδιατρος μου ειπε οτι για να καθαρησει εντελως ο οργανισμος της απο τα γαλακτομικα θελει 3 βδομαδες οποτε αναγκαστικα μεχρι τελος του μηνα θα πρεπει να εχω αποχη απο γαλακτομικα και μετα θα κανουμε δοκιμη...δηλαδη θα πιω μια μερα ενα ποτηρι γαλα και θα δουμε πως αντιδρα...αν ξαναρχισει τα ιδια σημαινει οτι εχει αλλεργια η οποια τις περισσοτερες φορες σταματαει στο εξαμηνο!Οποτε πειραματιζομαστε...η καημενουλα μου...αφου εχει ηρεμησει χαλαλι που τα εκοψα και ας ειμαι εξαρτημενη απο αυτα!Μακαρι βεβαια να ειναι ολα τυχαια και να μην εχει κανενα θεματακι το μικρουλι μου!:(

Κατα τ αλλα σαν μωρο ειναι πολυ υσηχο...τρωει ανα 2,5 με 3 ωρες και το βραδυ 3-4...το θεμα ειναι οτι το πρωι ξυπναει στις 11 κοιμαται κανα 3 ωρο το μεσημερι και το βραδυ πριν τις 12 δεν κλεινει με τιποτα ματι...να δω πως θα της φτιαξω προγραμμα μετα το τριμηνο! Πιπιλα με τιποτα...τις εχω παρει ολες....δεν την θελει με τιποτα!Επειδη τωρα θα αρχισω να βγαζω μια φορα την ημερα γαλα στην ψυξη σε περιπτωση που χρειαστει να την αφησω ή να της δωσω συμπληρωμα το γαλα μου (επειδη δεν βαζει βαρος μου ειπε η παιδιατρος μηπως δωσουμε συμπληρωμα απο το γαλα μου ή καποια γευματα με μπιμπερο το δικο μου γαλα για να τρωει λιγο παραπανω γιατι πιθανοτατα να μην τρωει μεγαλη ποσοτητα) μαθει λιγο το μπιμπερο και πιασει την πιπιλα...γιατι για αυτην το στηθος μου ειναι μπιμπερο και πιπιλα μαζι!:confused:

γυμναστικη εκανα μια φορα αλλα ρε γαμωτο δεν εχω ορεξη καθολου....ισως φταιει και ο θηλασμος που ειμαστε στεγνες :confused: δεν ξερω....

αυτα απο εμας...παω να κανω καμια δουλιτσα γιατι θα ξυπνησει οπου να ναι...

Μακάρι να ήταν τυχαίο όλο αυτό με τα κακά της!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...