Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Και εγώ το ιδιο θέλω να είναι όλα απλά και το νυφικό και τα βαφτίστηκαν..Και πεταμένα λεφτά είναι και πλέον Σεν είναι ωραία τα πολύ φορτωμένα πράγματα..Εγώ θέλω ένα ξωκλήσι στην θάλασσα και μετά ένα μπουφέ πάνω στην θάλασσα σε ένα beach bar αλλά ακόμη και αυτό κοστίζει μην νομίζεις ότι είναι φθηνά βέβαια δεν είναι τόσο όσο τα κτήματα και αυτά

Τι ωραια! Ξωκλήσσι και beach bar! Τα πιο απλά ειναι και τα πιο ομορφα, αλλα όντως καθόλου φθηνα δεν ειναι. Ειδικα τελευταια που ολο και περισσοτερος κοσμος στρεφεται προς το εναλλακτικο, αρχισαν να τσιμπανε τις τιμες. Αντε με το καλο, η ώρα η καλή!!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα στο βορρα.Τι καλο το αναστασακι μωρε το γλυκακι!!!Ποσο πολυ αλλαζουν μερα με τη μερα.Ειναι απολαυση τα ατιμα.Εχετε κρυο ε?Εμεις ως τωρα ειχαμε ζεστη,τωρα δυο μερες συννεφια και δροσια.Παντως κι εγω με φορμακια μακρυμανικα ολοσωμα την εχω,μακο οχι βελουτε γιατι μεσα στο σπιτι εχει ψυχρα.Τον υπνοσακο εξαρταται απ το παιδι αν θα τον βολευτεις κι ειναι πολυ πακετο να αλλαξεις πανα μεσα στη νυχτα αν χρειαστει.Εγω με μια πικε την σκεπαζω τωρα κι αργοτερα με κουβερτα κανονικη.Παντως η δικη μου πρεπει να ναι το μοναδικο μωρο που δεν της αρεσει το κρεβατι μας.Αντε να κοιμηθει κανα μισαωρο,μετα το ματι γαριδα.Προτιμαει φαινεται το πορτ μπεμπε που ναι μικρο και χουχουλιαρικο.Εκει μεσα κουναει χερια ποδια και καπου "βρισκει" ενω στο δικο μας χανεται.Μαρουσκα γελιο με ηχο μου κανει καμια φορα μονη της χωρις νς της μιλησω οταν θηλαζει και τρελαινομαι.Τη βγαζω απ το βυζι και την ρουφαω ολοκληρη.Χθες το απογευμα παρεα με τα κοριτσια εφτιαξα κοτοσουπα για σημερα,κοτοπιτα και κεικ.Η μικρη κοιμηθηκε γι απογευμα στις εξι και ξυπνησε στις.....δωδεκα το βραδυ!!!!!Αρνακι πραγματικο,δεν εχω λογια.Και πινω και καφε..χα χα.Ουτε η καφεινη την πιανει,ουτε τιποτα.

6 ώρες ρε το θηρίο;;;; Φτου φτου! Τι τα δίνετε ρε κορίτσια και κοιμούνται τόσο; Πείτε και σε εμάς που έχουμε κολλήσει στις 2,5 ώρες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χθες σκεφτομουν για τη βαφτιση μας.Σκεφτομαι αρχες ιουνιου με λιγο κοσμο,γυρω στα πενηντα ατομα,εκκλησακι κοντα στη θαλασσα και χαλαρη κατασταση μετα σε καποιο beach bar.Θελω πραγματικα μια χαλαροτητα,απο τα ρουχα μας μεχρι υα βαφτιστικα της μπεμπας.Σκεφτομαι να μην ειναι καν "βαφτιστικα" αλλα καποιο φορεματακι ασχετο που θα βρω και θα μου αρεσει.Μη σας πω οτι πετσετες,λαδοπανα και κουτι σκεφτομαι να χρησιμοποιησω απο τις βαφτισεις της μελινας και της δαναης.Βρε κοριτσια πολλα πεταμενα λεφτα χωρις καμια ουσια.Τι λετε?

Μιας και πιάσαμε τόσο ζεστά το θέμα του θηλασμού, για πείτε οι παλιές: τι έξοδα έχουμε εμείς οι γονείς και τι οι νονοί;

Συμφωνώ με τα πεταμένα λεφτά. Αλλά όπως και με τους γάμους, μπαίνεις στο τρυπάκι..

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Kαι πάλι από τον καναπέ μας, το ζουζούνι κοιμήθηκε πάνω μου με το βυζί για μαξιλάρι, κι εγώ διαβάζω το βιβλίο μου. Αυτό που διαβάζω τώρα ειναι σχεδόν 1200 σελ! Φωστήρα θα με κάνει αυτό το παιδί.

Εμένα το βράδυ κοιμάται το πολύ τρίωρο συνεχόμενο, αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί κοιμομαστε μαζί. Κουλουριάζεται διπλα μου και κοιμάται πολύ ησυχα. Με ξυπνάει όταν ψάχνει το στήθος, χωρίς να κλαιει, απλα κουνιέται ανησυχη και μουγκρίζει λίγο, της χώνω το στήθος στο στόμα και ξανακοιμάμαι! Mεσα στη μέρα κοιμάται ελάχιστα, μόνο πάνω μου, μόνο μετά απο θηλασμό και για λίγο. Κατι μισάωρα.

Μαριάνθη , μου δίνεις ελπίδες. Κι εσένα που είναι ζόρικο μωρό της αγκαλιάς όπως το δικό μου και κοιμήθηκε ετσι μονη της, και ξυπνησε ησυχα ησυχα;; Λες να το ζήσω κι εγώ αυτό; Φτου φτου να μην σου την ματιάσω, ευχομαι ολο και πιο ανεξάρτητο να γίνεται το Αναστασάκι!

Eγώ από όταν σαραντίσαμε δεν είδα διαφορά στην ανεξαρτησία, είδα όμως άλλες διαφορές. Σαν να "ξύπνησε" πιο πολύ, κοιτάει γυρω με περιέργεια, χαζεύει το χέρι της και το κουνάει στοχευμένα, χαμογελάει και καμιά φορά γελάει τσιριχτά και τρελαίνομαι, άρχισε να δοκιμάζει και τη φωνούλα της και να βγάζει κραυγούλες, επισης ακούει τη φωνή μας και γυρίζει προς τον ήχο. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο! Tο αγαπημένο της δε, την κρατάω ορθια και χοροπηδάμε πανω κατω, λυγίζει και τα γόνατα συγχονισμένα, να πάρει φόρα σαν τραμπολίνο! Και που είσαι ακόμη τρελομαμά!

Η Αναστασία ήταν από την αρχή μωρό της αγκαλιάς. Αφού έλεγα ότι αν συνεχίσει έτσι θα τα παίξω! Δεν είχα και το σλινγκ και όλη την ημέρα ήμουν εγκλωβισμένη. Όταν όμως σαράντισε είδα διαφορά στην συμπεριφορά της. Και τώρα που έγινε 2 ξαναείδα αλλαγές. Έγινε πιο ανεξάρτητη. Σα να της έδωσα όλη την ασφάλεια που χρειάζεται και τώρα είναι έτοιμη να εξερευνήσει τον κόσμο! Βέβαια κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς. Συνέχισε έτσι και είμαι σίγουρη ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μιας και πιάσαμε τόσο ζεστά το θέμα του θηλασμού, για πείτε οι παλιές: τι έξοδα έχουμε εμείς οι γονείς και τι οι νονοί;

Συμφωνώ με τα πεταμένα λεφτά. Αλλά όπως και με τους γάμους, μπαίνεις στο τρυπάκι..

Κι εγω σκεφτηκα τα λαδοπανα των αλλων αλλα δεν τα βρισκω...Μαριανθη εδω ειθισται να κανει ο γονιος το στολισμο τα γλυκακια κ το τραπεζι κι ο νονος τα ρουχαλακια κ το σταυρο συν μπομπο.αν υπαρχει συνεννοηση ομως τα κσνετε οπως θελετε.και το να παρετε ρουχαλακια οτι θελετε κι οχι τα κλασικα βαφτιστικα ειναι σουπερ ιδεα.γτ τα βαφτιστικα συνηθως δεν ειναι ευκολοφορετα...εμενα του 2 και 3 ηταν κανονικα "καλα" ρουχα κ τα εβαλαν πολυ.του πρωτου που ηταν τα κλασικα...μονο στο γαμο της αδερφης μου...ομοιως κ το φουστανι μου χαχα...αλλα πεταμενα λεφτα αυτα!!!300 ευρω το ειχα παρει...στου Αντρεα το φορεμα μου μολις πενηντα κ το φορεσα πολυ πολυ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Τα μωρά πεινάνε ανά 4 ώρες ή εμείς τα ταΐζουμε ανά 4 ώρες (κάτι σαν πρόγραμμα δηλαδή);

Εμένα πάντς πεινάει ανα 3 με 4 ωρες. Ούτε νωρίτερα απο αυτό αλλά ούτε και αργότερα.. Άρα ... πρόγραμμα είναι αυτό όμως είναι και ανάλογα στα μωράκια.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημέρα κορίτσια από την κρύα Καβάλα!

Πως είστε; Εμείς τέλεια! Το Αναστασάκι μεγαλώνει και ομορφαίνει (κουκουβαγιομάνα)! Σήμερα ένιωσα πολύ περήφανη. Το βλαστάρι μου τώρα το πρωί κοιμήθηκε μόνο του στον καναπέ (χωρίς αγκαλιά και βυζί) και όταν ξύπνησε καθόταν ήσυχα κανένα μισάωρο να τελειώσω το σίδερο!!! Μεγάλωσε ρε κορίτσια και αυτονομείται!

Ε ναιιιιιι αρχιζουν σιγα σιγα και μπαίνουν σε καλό πρόγραμμα τα νινάκια. Εμενα πάλι αμα ξυπνήσει, σπάνια να καθήσει μόνη της ήσυχα. όλο παρέα ζητάει. Να μεγαλώσει λίγ οακομα να την βάλω στο γυμναστήριο να εχει να ασχολείται με κάτι :mrgreen:

s-event.png

Και που εισαι ακομη μαμα!!!Τα καλυτερα ερχονται...εμενα προσπαθει να γελασει με φωνη...οταν γινει αυτο...θα λιωσω σα γρανιτα στον ηλιο....

Αυτο που λες οτι προσπαθει να γελάσει με φωνή... δεν ξερεις πως το περιμενω. Κάποιες φορές ανοιγει τοοοοοσο το στόμα της απο το γέλιο που νομίζεις οτι θελει να ουρλιάξει .. αχου μωρε τα ζουζουνακιααααα

s-event.png

Τι εννοεις ζουζουνα οτι εισαι μεσα?Θα κατεβεις αθηνα για μας?Μακαρι.Πλακα πλακα αν καποια κοριτσια εχετε σκοπο π.χ τα χριστουγεννα να ρθετε αθηνα,να κανονισουμε μαζωξη.Παντως εγω και με τα κοριτσια τα υπολοιπα που μενουμε αθηνα ειμαι διαθεσιμη να βρεθουμε για καφεδακι οποιο πρωι θελετε.Για δηλωστε ενδθαφερον μηπως το κανονισουμε. Αστα βροχουλα πολλα λεφτα για ρουχα κι εξοπλισμο παιδιων κι ακομη δεν τελειωσαμε.Η δαναη εχει αρχισει στο σχολειο "αγωγη τουαλετας" οπως τη λενε,κι επειδη εχει ατυχηματα μου ζητανε στην τσαντα δυο τρεις αλλαξιες συν αυτα που φοραει συν τα απλυτα στο σπιτι,ε ποσα να χω?Μαρουσκακι αδεια ο αντρουλης?Μμμμ γυμναστικη μυριζομαι.Νοβεμπερ το τικερακι το ξαναφτιαξα σπ υην αρχη και μετραει μονο του μηνες,κατι θα χαμε πατησει την προηγουμενη φορα.

Και εγω το θελωωωω αλλά υπάρχει το θέμα του οτι δεν οδηγω... και στο Πέραμα που μενω... ειναι δυσκολο να μετακινηθω με το μωρό μονη . Δεν μπαίνω στο λεωφορείο με τιποτα ακομα. Εκτος αν εχει ρεπάκι ο άντρας μου και με φέρει κάπου... εκτος αν παλι .. βρω ανθρωπο να το κρατήσει.. Αλλά θα ήθελα να είχαμε και τα νινάκια μας μαζι. Άλλωστε γι 'αυτο τοοοοσο καιρο τα λεμε... εκεινα ηταν και θα είναι το επίκεντρο μας. Μάκαρι να το κα νονισουμε καποια στιγμη. Θα ηταν πολυ ωραια..

s-event.png

Καλημερα στο βορρα.Τι καλο το αναστασακι μωρε το γλυκακι!!!Ποσο πολυ αλλαζουν μερα με τη μερα.Ειναι απολαυση τα ατιμα.Εχετε κρυο ε?Εμεις ως τωρα ειχαμε ζεστη,τωρα δυο μερες συννεφια και δροσια.Παντως κι εγω με φορμακια μακρυμανικα ολοσωμα την εχω,μακο οχι βελουτε γιατι μεσα στο σπιτι εχει ψυχρα.Τον υπνοσακο εξαρταται απ το παιδι αν θα τον βολευτεις κι ειναι πολυ πακετο να αλλαξεις πανα μεσα στη νυχτα αν χρειαστει.Εγω με μια πικε την σκεπαζω τωρα κι αργοτερα με κουβερτα κανονικη.Παντως η δικη μου πρεπει να ναι το μοναδικο μωρο που δεν της αρεσει το κρεβατι μας.Αντε να κοιμηθει κανα μισαωρο,μετα το ματι γαριδα.Προτιμαει φαινεται το πορτ μπεμπε που ναι μικρο και χουχουλιαρικο.Εκει μεσα κουναει χερια ποδια και καπου "βρισκει" ενω στο δικο μας χανεται.Μαρουσκα γελιο με ηχο μου κανει καμια φορα μονη της χωρις νς της μιλησω οταν θηλαζει και τρελαινομαι.Τη βγαζω απ το βυζι και την ρουφαω ολοκληρη.Χθες το απογευμα παρεα με τα κοριτσια εφτιαξα κοτοσουπα για σημερα,κοτοπιτα και κεικ.Η μικρη κοιμηθηκε γι απογευμα στις εξι και ξυπνησε στις.....δωδεκα το βραδυ!!!!!Αρνακι πραγματικο,δεν εχω λογια.Και πινω και καφε..χα χα.Ουτε η καφεινη την πιανει,ουτε τιποτα.

Τελικά είμαι η μόνη που κατάφερα τη μπέμπα να την κοιμίζω στην κούνια της απο νωρισ; Δηλαδη καμια 15ρια μερες εχω σίγουρα. Στην αρχη δυσκολευτηκε αλλά μια χαρα κοιμάται τώρα. Στο κρεβάτι 1-2 φορες κοιμήθηκε απλα με το πορτ μπεμπε κατάλαβα οτι κατι την ενοχλούσε.

s-event.png

Διαφημίσεις

Ανθη κι εγω συμφωνω να γινονται κουμπαροι καλοι φιλοι που κανουν παρεα κι εχουν συχνες επαφες.Εμεις απ την αλλη εχουμε κουμπαριασει ηδη με ολους μας τους φιλους και τωρα με τη μπεμπα καποιες προτασεις ειχαμε αλλά τίς νιωθω λιγο "συμβιβασμο"Κι εγω νιωιω συσσωρευμενη κουραση γιατι τα καλα ειναι οτι τα πρωινα τα κοριτσια λειπουν κι οτι η μπεμπα ειναι ησυχη αλλα τα δυσκολα ειναι οτι ο αντρας μου φευγει πρωι και γυρναει βραδυ και τις ωρες που κοιμαται η μπεμπα εγω δεν ξεκουραζομαι,κανω χιλια πραγματα,τα παντα περνανε απ τα χερια μου οπως λεει κι η νοβεμπερ.Καθε μερα δεν κοιμαμαι πανω απο εξι ωρες συνολο αλλα κοντευω να το συνηθισω.Χθες το βραδυ στις δωδεκα που ξυπνησε το μωρο με ειχε πιασει πονοκεφαλος απ τη νυστα και το χασμουρητο.Η μεση παντως ειναι θεμα.Σου δυσκολευει πολυ την καθημερινοτητα.Προσρξε με το μαρσιπο,σε επιβαρυνει πολυ.

Αυτό λέει και ο άντρας μου. Οτι κακως τον πήρα ειδικα εγω που εχω και θεμα μεσης. όμως.... δεν εμπιστευομαι την πεθερα να της το αφησω πολυ ωρα και τον χρειαζομαι οταν βγαινω για δουλειες εξω. Ευτυχως με τα ποδια παω.. αλλα οπως και να το κάνεις... το βαρος ειναι βαρος. Δεν ειναι λιγο κοντα 5 κιλα να κρεμονται μπροστα σου... και οσο κι αν προσπαθεις να σταθει σωστα, δεν γινεται. Ειναι χρησιμος αλλαααα... με βλέπω συντομα να τον καταργω............. αν τα καταφερω δλδ..

s-event.png

Αυτό λέει και ο άντρας μου. Οτι κακως τον πήρα ειδικα εγω που εχω και θεμα μεσης. όμως.... δεν εμπιστευομαι την πεθερα να της το αφησω πολυ ωρα και τον χρειαζομαι οταν βγαινω για δουλειες εξω. Ευτυχως με τα ποδια παω.. αλλα οπως και να το κάνεις... το βαρος ειναι βαρος. Δεν ειναι λιγο κοντα 5 κιλα να κρεμονται μπροστα σου... και οσο κι αν προσπαθεις να σταθει σωστα, δεν γινεται. Ειναι χρησιμος αλλαααα... με βλέπω συντομα να τον καταργω............. αν τα καταφερω δλδ..

Γιατι δεν τη βαζεις στο κσροτσι οταν πας για δουλειες;;;αφου πας ποδαρατη...;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

κοριτσακια γεια σας!σας διαβαζω αλλα δεν εχω γραψει ειχα δυσκολη βδομαδα, στο κρεβατι με πυρετο ανευ αλλων συμπτωματων μαλλον υπερκοπωση ειπε ο γιατρος. μα ποσο φλωρος ειμαι τι ναπειτε κι εσεις με τα 3 και 4 παιδακια???:confused::confused:τελοσπαντων τωρα ειμαι περδικι:D ο μπεμπακος μας ειναι αισιως 5500 και 56 ποντους καναμε και το πρωτο μας εμβολιο:) εκανα και σεξ επιτελους!!!!πολυ καλα αλλα υπαρχει ξηροτητα βρε κοπελες το εχετε εσεις???

για υπνοσακο κοιταω αυτες τις μερες και ειναι δυο ειδη, ενας σαν σακουλα χωρις χερακια και ενας ολοσωμος. δεν ξερω τι να παρω τι λετε εσεις που εχετε δοκιμασει?

c6vNp3.png

ααα επισης εχουμε αποκτησει προγραμμα στον υπνο, ο βραδυ στη κουνια του σιγουρα 9-12.30 η 10-1 και μετα ανα 2-2,5 ωρες ξυπναει να θηλασει. κατα τις 6 τον παιρνω στο κρεβατι μπας και κοιμηθει λιγο ακομα αλλα 8 γκρινιαζει παντα να σηκωθουμε ο κυριος :tongue: το πρωι ειναι εντελως αστατα τα γευματα του, μπορει ανα 1 ωρα μπορει και ανα 2 να τρωει αλλα σπανια κοιμαται πανω α πο μισαωρα. ειναι πολυ καλος μωρε μονο χθες και σημερα εχει γκρινια μασουλαει χερακια στηθος πιπιλα οτι βρει!!!χαχααχ

c6vNp3.png

κοριτσακια γεια σας!σας διαβαζω αλλα δεν εχω γραψει ειχα δυσκολη βδομαδα, στο κρεβατι με πυρετο ανευ αλλων συμπτωματων μαλλον υπερκοπωση ειπε ο γιατρος. μα ποσο φλωρος ειμαι τι ναπειτε κι εσεις με τα 3 και 4 παιδακια???:confused::confused:τελοσπαντων τωρα ειμαι περδικι:D ο μπεμπακος μας ειναι αισιως 5500 και 56 ποντους καναμε και το πρωτο μας εμβολιο:) εκανα και σεξ επιτελους!!!!πολυ καλα αλλα υπαρχει ξηροτητα βρε κοπελες το εχετε εσεις???

για υπνοσακο κοιταω αυτες τις μερες και ειναι δυο ειδη, ενας σαν σακουλα χωρις χερακια και ενας ολοσωμος. δεν ξερω τι να παρω τι λετε εσεις που εχετε δοκιμασει?

Εγω εχω αυτον χωρις χερακια που λες...ολοσωμο αργοτερα...ειναι μικρουλια ακομη...μη νιωθεις ασχημα για την υπερκοπωση και μη συγκρινεσαι με μας...ο πυρετος σε κατεβαλλε...κι εγω ετσι ενιωθα ανημπορη με τα 39 αρια....δεν ητσν υπερκοπωση...βλακεια σου ειπε...απλως εισαι καταπονημενη με ξενυχτια κλπ και μια απλη ιωση σε ξσπλωσε γιατι επεσε η αμυνα σου...κι εγω αυτο που λες για την ξηρασια σκεφτομουν σημερα....εκει που πριν τρεις μηνες αλλαζαμε σαν τρελες βρακι τωωωωρα;;;ουτε σερβιετακι ουτε τιποτα....σαχαρααααα:mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...