Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Kαλήμέρά κοριτσια.Τι κανετε?Πηγε εννια κι ουτε καφε δεν εχω φτιαξει.Μιαμιση ωρα μας πηρε σημερα να ετοιμαστουμε γθα σχολειο.Η μικρη κατουρηθηκε ενω ηταν ντυμενη και μουσκεψε μεχρι και τα παπουτσια της και δεν ειχα αλλα για σχολειο.Η μεγαλη ετρωγε κεικ και το πατωμα κουζινα σαλονι ειναι γεματο τριμματα κι η μπουμπου να θηλαζει με μενα ορθια να τρεχω.Ωραια ξεκινησαμε.Τελοσπαντων,η μπεμπιτα κοιμηθηκε,φτιαχνω φρεντακο κι επιστρεφω.Τα κρεβατια μπορει να ναι αστρωτα αλλα προηγειται το κους κους μας.Μου φτιαχνει τη μερα...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια από την κρύα Καβάλα!

Πως είστε; Εμείς τέλεια! Το Αναστασάκι μεγαλώνει και ομορφαίνει (κουκουβαγιομάνα)! Σήμερα ένιωσα πολύ περήφανη. Το βλαστάρι μου τώρα το πρωί κοιμήθηκε μόνο του στον καναπέ (χωρίς αγκαλιά και βυζί) και όταν ξύπνησε καθόταν ήσυχα κανένα μισάωρο να τελειώσω το σίδερο!!! Μεγάλωσε ρε κορίτσια και αυτονομείται!

Και που εισαι ακομη μαμα!!!Τα καλυτερα ερχονται...εμενα προσπαθει να γελασει με φωνη...οταν γινει αυτο...θα λιωσω σα γρανιτα στον ηλιο....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kαλήμέρά κοριτσια.Τι κανετε?Πηγε εννια κι ουτε καφε δεν εχω φτιαξει.Μιαμιση ωρα μας πηρε σημερα να ετοιμαστουμε γθα σχολειο.Η μικρη κατουρηθηκε ενω ηταν ντυμενη και μουσκεψε μεχρι και τα παπουτσια της και δεν ειχα αλλα για σχολειο.Η μεγαλη ετρωγε κεικ και το πατωμα κουζινα σαλονι ειναι γεματο τριμματα κι η μπουμπου να θηλαζει με μενα ορθια να τρεχω.Ωραια ξεκινησαμε.Τελοσπαντων,η μπεμπιτα κοιμηθηκε,φτιαχνω φρεντακο κι επιστρεφω.Τα κρεβατια μπορει να ναι αστρωτα αλλα προηγειται το κους κους μας.Μου φτιαχνει τη μερα...

Καφες χωρις καφε αυγουστου δε γινεται...παω εχει αδεια κι ο ανηρ τι καλαααα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγω μεσα ειμαι παντως!

Τι εννοεις ζουζουνα οτι εισαι μεσα?Θα κατεβεις αθηνα για μας?Μακαρι.Πλακα πλακα αν καποια κοριτσια εχετε σκοπο π.χ τα χριστουγεννα να ρθετε αθηνα,να κανονισουμε μαζωξη.Παντως εγω και με τα κοριτσια τα υπολοιπα που μενουμε αθηνα ειμαι διαθεσιμη να βρεθουμε για καφεδακι οποιο πρωι θελετε.Για δηλωστε ενδθαφερον μηπως το κανονισουμε. Αστα βροχουλα πολλα λεφτα για ρουχα κι εξοπλισμο παιδιων κι ακομη δεν τελειωσαμε.Η δαναη εχει αρχισει στο σχολειο "αγωγη τουαλετας" οπως τη λενε,κι επειδη εχει ατυχηματα μου ζητανε στην τσαντα δυο τρεις αλλαξιες συν αυτα που φοραει συν τα απλυτα στο σπιτι,ε ποσα να χω?Μαρουσκακι αδεια ο αντρουλης?Μμμμ γυμναστικη μυριζομαι.Νοβεμπερ το τικερακι το ξαναφτιαξα σπ υην αρχη και μετραει μονο του μηνες,κατι θα χαμε πατησει την προηγουμενη φορα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κορίτσια από την κρύα Καβάλα!

Πως είστε; Εμείς τέλεια! Το Αναστασάκι μεγαλώνει και ομορφαίνει (κουκουβαγιομάνα)! Σήμερα ένιωσα πολύ περήφανη. Το βλαστάρι μου τώρα το πρωί κοιμήθηκε μόνο του στον καναπέ (χωρίς αγκαλιά και βυζί) και όταν ξύπνησε καθόταν ήσυχα κανένα μισάωρο να τελειώσω το σίδερο!!! Μεγάλωσε ρε κορίτσια και αυτονομείται!

Καλημερα στο βορρα.Τι καλο το αναστασακι μωρε το γλυκακι!!!Ποσο πολυ αλλαζουν μερα με τη μερα.Ειναι απολαυση τα ατιμα.Εχετε κρυο ε?Εμεις ως τωρα ειχαμε ζεστη,τωρα δυο μερες συννεφια και δροσια.Παντως κι εγω με φορμακια μακρυμανικα ολοσωμα την εχω,μακο οχι βελουτε γιατι μεσα στο σπιτι εχει ψυχρα.Τον υπνοσακο εξαρταται απ το παιδι αν θα τον βολευτεις κι ειναι πολυ πακετο να αλλαξεις πανα μεσα στη νυχτα αν χρειαστει.Εγω με μια πικε την σκεπαζω τωρα κι αργοτερα με κουβερτα κανονικη.Παντως η δικη μου πρεπει να ναι το μοναδικο μωρο που δεν της αρεσει το κρεβατι μας.Αντε να κοιμηθει κανα μισαωρο,μετα το ματι γαριδα.Προτιμαει φαινεται το πορτ μπεμπε που ναι μικρο και χουχουλιαρικο.Εκει μεσα κουναει χερια ποδια και καπου "βρισκει" ενω στο δικο μας χανεται.Μαρουσκα γελιο με ηχο μου κανει καμια φορα μονη της χωρις νς της μιλησω οταν θηλαζει και τρελαινομαι.Τη βγαζω απ το βυζι και την ρουφαω ολοκληρη.Χθες το απογευμα παρεα με τα κοριτσια εφτιαξα κοτοσουπα για σημερα,κοτοπιτα και κεικ.Η μικρη κοιμηθηκε γι απογευμα στις εξι και ξυπνησε στις.....δωδεκα το βραδυ!!!!!Αρνακι πραγματικο,δεν εχω λογια.Και πινω και καφε..χα χα.Ουτε η καφεινη την πιανει,ουτε τιποτα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Ποπακι να τα εκατοστησεις και να τα χαιρεσαι και τα σαραντα σου χρονακια.Το θεμα ειναι να μαστε καλά να μεγαλωνουμε.Μπραβο και στον αντρουλη που σε προσεχει.Γυμναστηριο θελω σαν τρελη να ξεκινησω αλλα δεν εχω ανθρωπο για την καρπουζελα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ανθη κι εγω συμφωνω να γινονται κουμπαροι καλοι φιλοι που κανουν παρεα κι εχουν συχνες επαφες.Εμεις απ την αλλη εχουμε κουμπαριασει ηδη με ολους μας τους φιλους και τωρα με τη μπεμπα καποιες προτασεις ειχαμε αλλά τίς νιωθω λιγο "συμβιβασμο"Κι εγω νιωιω συσσωρευμενη κουραση γιατι τα καλα ειναι οτι τα πρωινα τα κοριτσια λειπουν κι οτι η μπεμπα ειναι ησυχη αλλα τα δυσκολα ειναι οτι ο αντρας μου φευγει πρωι και γυρναει βραδυ και τις ωρες που κοιμαται η μπεμπα εγω δεν ξεκουραζομαι,κανω χιλια πραγματα,τα παντα περνανε απ τα χερια μου οπως λεει κι η νοβεμπερ.Καθε μερα δεν κοιμαμαι πανω απο εξι ωρες συνολο αλλα κοντευω να το συνηθισω.Χθες το βραδυ στις δωδεκα που ξυπνησε το μωρο με ειχε πιασει πονοκεφαλος απ τη νυστα και το χασμουρητο.Η μεση παντως ειναι θεμα.Σου δυσκολευει πολυ την καθημερινοτητα.Προσρξε με το μαρσιπο,σε επιβαρυνει πολυ.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Χθες σκεφτομουν για τη βαφτιση μας.Σκεφτομαι αρχες ιουνιου με λιγο κοσμο,γυρω στα πενηντα ατομα,εκκλησακι κοντα στη θαλασσα και χαλαρη κατασταση μετα σε καποιο beach bar.Θελω πραγματικα μια χαλαροτητα,απο τα ρουχα μας μεχρι υα βαφτιστικα της μπεμπας.Σκεφτομαι να μην ειναι καν "βαφτιστικα" αλλα καποιο φορεματακι ασχετο που θα βρω και θα μου αρεσει.Μη σας πω οτι πετσετες,λαδοπανα και κουτι σκεφτομαι να χρησιμοποιησω απο τις βαφτισεις της μελινας και της δαναης.Βρε κοριτσια πολλα πεταμενα λεφτα χωρις καμια ουσια.Τι λετε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου κάναμε και εμείς το εμβόλιο χθες η μπέμπα δεν γκρίνιαζε γιατι η γκρίνια της είχε ξεκινήσει από πριν που ήθελε να κοιμηθεί..Ή μπέμπα είναι 5800 και 59 πόντους..Καλά μας βρήκε ζωηρή βέβαια πολύ..Δεν είδα καμία παρενέργεια Από το εμβόλιο..λοιπόν και εγώ είμαι μέσα meldan που μένω Αθήνα να βρεθούμε..να κανονίσουμε θα είναι πολύ ωραία..Εμείς βάφτιση θα κάνουμε Σεπτέμβριο μαζί με γάμο μιας και δεν έχουμε κάνει θρησκευτικό και σκεφτόμαστε να το κάνουμε σε παραλία όπως λέει η meldan θα δείξει μέχρι τότε και τα οικονομικά βέβαια..Ή νονά της μπέμπας είναι η ξαδέρφη του άντρα μου πολύ καλή κοπέλα και έχουμε αδερφικη σχέση..το μόνο κακό είναι ότι μένει Αφρική βέβαια έρχεται 3-4 φορές το χρόνο ..Αλλά την αγαπάμε πολύ και την θέλουμε για νονά. Popaki χρόνια πολλά να τα εκαροστησεις..άνθη μου και εμένα η δικιά μου πολύ ζόρικη είναι...

ewKwp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Kαι πάλι από τον καναπέ μας, το ζουζούνι κοιμήθηκε πάνω μου με το βυζί για μαξιλάρι, κι εγώ διαβάζω το βιβλίο μου. Αυτό που διαβάζω τώρα ειναι σχεδόν 1200 σελ! Φωστήρα θα με κάνει αυτό το παιδί.

Εμένα το βράδυ κοιμάται το πολύ τρίωρο συνεχόμενο, αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί κοιμομαστε μαζί. Κουλουριάζεται διπλα μου και κοιμάται πολύ ησυχα. Με ξυπνάει όταν ψάχνει το στήθος, χωρίς να κλαιει, απλα κουνιέται ανησυχη και μουγκρίζει λίγο, της χώνω το στήθος στο στόμα και ξανακοιμάμαι! Mεσα στη μέρα κοιμάται ελάχιστα, μόνο πάνω μου, μόνο μετά απο θηλασμό και για λίγο. Κατι μισάωρα.

Μαριάνθη , μου δίνεις ελπίδες. Κι εσένα που είναι ζόρικο μωρό της αγκαλιάς όπως το δικό μου και κοιμήθηκε ετσι μονη της, και ξυπνησε ησυχα ησυχα;; Λες να το ζήσω κι εγώ αυτό; Φτου φτου να μην σου την ματιάσω, ευχομαι ολο και πιο ανεξάρτητο να γίνεται το Αναστασάκι!

Eγώ από όταν σαραντίσαμε δεν είδα διαφορά στην ανεξαρτησία, είδα όμως άλλες διαφορές. Σαν να "ξύπνησε" πιο πολύ, κοιτάει γυρω με περιέργεια, χαζεύει το χέρι της και το κουνάει στοχευμένα, χαμογελάει και καμιά φορά γελάει τσιριχτά και τρελαίνομαι, άρχισε να δοκιμάζει και τη φωνούλα της και να βγάζει κραυγούλες, επισης ακούει τη φωνή μας και γυρίζει προς τον ήχο. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο! Tο αγαπημένο της δε, την κρατάω ορθια και χοροπηδάμε πανω κατω, λυγίζει και τα γόνατα συγχονισμένα, να πάρει φόρα σαν τραμπολίνο!

Φραουλίτσα πόσο δίκιο έχεις με αυτό που είπες! Κι εμένα μου φαίνεται πολύ μακρινό τότε που ήμασταν μόνοι με τον άντρα μου, και δεν εχει ούτε δυο μήνες.

Μαρουσκάκι τι λες τώρα, μανιτάρια ε; Μιαμ μιαμ, τρελαινομαι για μανιτάρια, αν ανοίξεις τώρα το ψυγείο μου θα βρεις μια κασέλα γεμάτη! Aυτές οι σούπες ειναι σωτήριες, πανευκολες και γρηγορες και βαζεις οτι θες μεσα. Εμενα μου αρεσουν βελουτε σαν κρεμουλα. Οτι πρέπει για το χειμώνα.

Εδώ στη Γερμανία παραδόξως δεν κρύωσε πολύ ο καιρός για Οκτώβρη μήνα. Πιανει και 15-16 βαθμους στο τσακιρ κεφι. Δεν ειναι να βασιζεσαι, εδω η θερμοκρασια μπορει να πέσει από τους 30 στους 15 σε δυο ώρες, το εχω δει να γινεται άπειρες φορές.

Από θερμανση το σπίτι εχει θερμαινομενα πατώματα, πολύ διαδεδομένο εδω και πολυ βολικό. Ειδικά τώρα με το μωρο που θα μπουσουλαει.

Μάχη μου! Kαι αναρωτιόμουν που χάθηκες!! Tι κάνει το μπεμπάκι σου; Την παλεύεις κι εσυ πρωτομανούλα;

Popaki χρόνια πολλα!!!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Χθες σκεφτομουν για τη βαφτιση μας.Σκεφτομαι αρχες ιουνιου με λιγο κοσμο,γυρω στα πενηντα ατομα,εκκλησακι κοντα στη θαλασσα και χαλαρη κατασταση μετα σε καποιο beach bar.Θελω πραγματικα μια χαλαροτητα,απο τα ρουχα μας μεχρι υα βαφτιστικα της μπεμπας.Σκεφτομαι να μην ειναι καν "βαφτιστικα" αλλα καποιο φορεματακι ασχετο που θα βρω και θα μου αρεσει.Μη σας πω οτι πετσετες,λαδοπανα και κουτι σκεφτομαι να χρησιμοποιησω απο τις βαφτισεις της μελινας και της δαναης.Βρε κοριτσια πολλα πεταμενα λεφτα χωρις καμια ουσια.Τι λετε?

Πολύ καλά τα σκέφτεσαι μελνταν μου, ακριβώς της ίδιας άποψης είμαι κι εγώ! Πολύ πεταμένα λεφτά μου φαίνονται τα του γαμου και των βαφτισεων, πεφτει μεγάλη εκμετάλλευση. Κι εγώ θελω να χαρω τη στιγμη και την ουσια του πράγματος, ενα απλο ομορφο φορεματακι σκεφτομαι, και οχι μια περιουσια για κατι που θα βαλει δυο ωρες.

c8i6p2.png

Και εγώ το ιδιο θέλω να είναι όλα απλά και το νυφικό και τα βαφτίστηκαν..Και πεταμένα λεφτά είναι και πλέον Σεν είναι ωραία τα πολύ φορτωμένα πράγματα..Εγώ θέλω ένα ξωκλήσι στην θάλασσα και μετά ένα μπουφέ πάνω στην θάλασσα σε ένα beach bar αλλά ακόμη και αυτό κοστίζει μην νομίζεις ότι είναι φθηνά βέβαια δεν είναι τόσο όσο τα κτήματα και αυτά

ewKwp3.png

Καλησπέρα μανούλες. Ουφφφφ μου πήρε λίγη ωρα να σας διαβάσω! Επανήλθατε βλεπω και χαίρομαι που μαθαίνω και εγω νέα σας.

Λοιπόν εγω την ζύγισα σημερα, ειναι 52 ημερών και στα 4920kg...!

Για βαφτίσια εμείς λέμε κατα τον Σεπτέμβρη κατα πάσα πιθανότητα αλλιως κάπου στην Άνοιξη. Ο κουμπάρος μας πριν καν γεννήσω είπε να μας το βαφτίσει αλλά έχουμε και άλλες 2 προτάσεις. Αλλά να σας πω προτιμώ τον κουμπάρο γιατι ειναι συνάδελφος και καλός φίλος του άντρα μου, ειναι νέος εχει και μια πολυ καλή γυναίκα, κάνουμε πολυ πολυ παρέα και λατρεύω να γινει φίλη η κόρη μου με την κόρη τους. Αλλά για να μην τους φέρω σε δύσκολη θέση, και εγω το Σταύρο θα ζητήσω μόνο να μας παρει. Ετσι κι αλλιως δεν θα κάνουμε και καμία σούπερ Ουαου βάφτιση.

Σημερα οχι Μαρούσκα μου είχα πολυ δύσκολη μέρα. Η μικρη μου ειναι νευρικού λα αρκετά. Αν πεινάει ειναι ανυπόμονη και κλαίει... Και γενικώς με ζητάει και αν καθυστερώ ουρλιάζει. Ανυπόμονο μωράκι. Το βράδυ ευτυχώς μου κοιμάται και ένα 5ωρο αλλά μέχρι να κοιμηθεί, πολλές φορές μου βγάζει το λάδι. Θελει να νανούρισμα, μουσικουλα κλπ κλπ. Και ναι ίσα με 20 φορές βάλε βγάλε την πιπιλα. Σύγχυση δεν έπαθε ευτυχώς αλλά αυτο το βάλε βγάλε βρε κορίτσια αρχίζει να με κουράζει. Σημερα πάντως παρόλο Ποι κοιμηθηκα, ήταν σαν να μην ξεκουράστηκα. Νιώθω ότι εχω πολυυυυυ συσσωρευμένη κούραση. Σημερα πήγα στο σούπερ μάρκετ, ε ποσο στάθηκα εκει ; Καμία ωρα; Ε μετα λύγισα στον πονο απο τη μέση επειδή είχα το μαρσιπο. Εχω και ένα ιστορικό με την μέση μου εγω. Μια παλιά σκολίωση που δεν καταπολεμήθηκε πλήρως. Και τα τραβάω τωρα τα ζόρια.

Σκέφτομαι και εγω βα πάρω υπνόσακο για τη μικρη το χειμώνα γιατι μου τα πετάει τα σκεπάσματα ασχέτως αν κρυώνει κάποιες φορές. Ευτυχώς εμείς εδώ Αθήνα έχουμε καλό καιρό ακομα.

Κουράγιο Ανθουλα, βλεπω ολες οι πρωτομανουλες τα ιδια τραβαμε. Να τη χαιρεσαι τη ζωηρη μπεμπουλα!!

Nα προσεχεις το μαρσιπο αν εχεις θεμα με τη μεση, προσεχε να τον φορας οσο μπορεις λιγοτερο και σιγουρεψου οτι ειναι στη σωστη θεση. Καμια φορα λιγο πιο χαμηλα να ειναι και καταπονεί πολύ τη μέση. Κ μη σκύβεις οσο εχεις το μωρο δεμενο, με καθίσματα ότι θες να πιάσεις!

c8i6p2.png

Σαν τον παλιό καλό καιρό! Που μπαίναμε και είχαμε σελίδες να διαβάσουμε από νέα! Άντε να μαζευόμαστε πάλι Αυγουστιάτικες μανούλες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Kαι πάλι από τον καναπέ μας, το ζουζούνι κοιμήθηκε πάνω μου με το βυζί για μαξιλάρι, κι εγώ διαβάζω το βιβλίο μου. Αυτό που διαβάζω τώρα ειναι σχεδόν 1200 σελ! Φωστήρα θα με κάνει αυτό το παιδί.

Εμένα το βράδυ κοιμάται το πολύ τρίωρο συνεχόμενο, αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί κοιμομαστε μαζί. Κουλουριάζεται διπλα μου και κοιμάται πολύ ησυχα. Με ξυπνάει όταν ψάχνει το στήθος, χωρίς να κλαιει, απλα κουνιέται ανησυχη και μουγκρίζει λίγο, της χώνω το στήθος στο στόμα και ξανακοιμάμαι! Mεσα στη μέρα κοιμάται ελάχιστα, μόνο πάνω μου, μόνο μετά απο θηλασμό και για λίγο. Κατι μισάωρα.

Μαριάνθη , μου δίνεις ελπίδες. Κι εσένα που είναι ζόρικο μωρό της αγκαλιάς όπως το δικό μου και κοιμήθηκε ετσι μονη της, και ξυπνησε ησυχα ησυχα;; Λες να το ζήσω κι εγώ αυτό; Φτου φτου να μην σου την ματιάσω, ευχομαι ολο και πιο ανεξάρτητο να γίνεται το Αναστασάκι!

Eγώ από όταν σαραντίσαμε δεν είδα διαφορά στην ανεξαρτησία, είδα όμως άλλες διαφορές. Σαν να "ξύπνησε" πιο πολύ, κοιτάει γυρω με περιέργεια, χαζεύει το χέρι της και το κουνάει στοχευμένα, χαμογελάει και καμιά φορά γελάει τσιριχτά και τρελαίνομαι, άρχισε να δοκιμάζει και τη φωνούλα της και να βγάζει κραυγούλες, επισης ακούει τη φωνή μας και γυρίζει προς τον ήχο. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο! Tο αγαπημένο της δε, την κρατάω ορθια και χοροπηδάμε πανω κατω, λυγίζει και τα γόνατα συγχονισμένα, να πάρει φόρα σαν τραμπολίνο!

Φραουλίτσα πόσο δίκιο έχεις με αυτό που είπες! Κι εμένα μου φαίνεται πολύ μακρινό τότε που ήμασταν μόνοι με τον άντρα μου, και δεν εχει ούτε δυο μήνες.

Μαρουσκάκι τι λες τώρα, μανιτάρια ε; Μιαμ μιαμ, τρελαινομαι για μανιτάρια, αν ανοίξεις τώρα το ψυγείο μου θα βρεις μια κασέλα γεμάτη! Aυτές οι σούπες ειναι σωτήριες, πανευκολες και γρηγορες και βαζεις οτι θες μεσα. Εμενα μου αρεσουν βελουτε σαν κρεμουλα. Οτι πρέπει για το χειμώνα.

Εδώ στη Γερμανία παραδόξως δεν κρύωσε πολύ ο καιρός για Οκτώβρη μήνα. Πιανει και 15-16 βαθμους στο τσακιρ κεφι. Δεν ειναι να βασιζεσαι, εδω η θερμοκρασια μπορει να πέσει από τους 30 στους 15 σε δυο ώρες, το εχω δει να γινεται άπειρες φορές.

Από θερμανση το σπίτι εχει θερμαινομενα πατώματα, πολύ διαδεδομένο εδω και πολυ βολικό. Ειδικά τώρα με το μωρο που θα μπουσουλαει.

Μάχη μου! Kαι αναρωτιόμουν που χάθηκες!! Tι κάνει το μπεμπάκι σου; Την παλεύεις κι εσυ πρωτομανούλα;

Popaki χρόνια πολλα!!!

Ευαγγελία μου εδώ είμαι ..Ναι την παλεύω τρώω τις φρικες μου ώρες ώρες αλλά Καλά είμαι έχει φτιάξει και το ζιζανιο μου λίγο οπότε πάμε καλά..Καλά και εμένα το πρωί κάτι μισαωρα κοιμάται και αυτό Όχι πολύ φαντάσου ότι τώρα την έχω στην αγκαλιά μου και κοιμάται αν την βάλω κάτω ξυπνάει. Και εσείς βλέπω είστε καλά μπράβο κορίτσι μου Καλά διαβάσματα

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...