Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αχ!θυμαμαι καθε μερα λαχταρουσα να μπω στο site μας να σας γραψω νεα και να σας διαβασω.πως περασε ο καιρος ετσι!!!!τοσες αγωνιες,τοσες χαρες μοιραστηκαμε......

Αγαπουλα μην απολογισε για τον θηλασμο,οτι γουσταρεις κανεις,σιγα μην σε κρινουμε εμεις....οτι αγαπα η καρδουλα σου...δεν θα λαλησεις για το γαλα του μωρου,ερχονται και πιο σοβαρα πραγματα στη πορεια.μην μιλας για την μεση:twisted:υποφερω πραγματικα:twisted:

Εγώ καμιά φορά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν αν μπορούσαμε να βρεθούμε κάπου, κάπως όλες μαζί και να γνωριστούμε πραγματικά!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Love.....

Τρεχεις και δε φτανεις με δουλεια και δυο μωρα....κουραγιο μανα και περαστικα στην πρωτοτοκη!

Magda....

Κι εγω νομιζω ουδετερο ονομα θα εβαζα στο δευτερο μιας και με το πρωτο βολευτηκανε και οι δυο παππουδες....Το δε μωρο μπουκλατο πολυ θα ηθελα να το δω!!!!

Αντωνιτσα...

πολυχρονη η μικρη σας...να την καμαρωνετε κι αυτη οπως και τις αλλες δυο πριγκηπισσες σας!Χρονια πολλα και για το καρπουζακι που εγινε δυο μηνων.Καλε αλλαξε εσυ κι η βροχουλα τικερακια που μετρανε βδομαδες αντι μηνες και μας μπερδευουν!!!!

Ανθη...

πως εισαι σημερα;;;;

Μαριανθακι....

Βλεπεις εχουμε κι αλλα μινιον μωρουλια χαχα!!!

Βροχουλα...

εγω παλι δεν θα αντεχα επεσε πιπιλα σηκωσε πιπιλα αποστειρωσρ πιπιλα χαχα....Η μικρη θα γινει πανυψηλη σαν εσας μη σκας για τα κιλα της!Ολο μποι θα γινει!!!

Κριμαι.....

υπναρας υπναρας αλλα τα βαζει τα κιλακια του...μια χαρα...για το αντανακλαστικο που ειπες δεν θυμαμαι να το ειχε εντονο καποιο παιδι μου να σου πω....η παιδιατρος τι λεει;;;

Eυαγγελία....

πότε το βλέπεις να σηκώνεσαι από τον καναπέ?Ειδικά εσύ που δεν αντέχεις και να κάθεσαι...σε έχει στρώσει η μπουμπού χιχι!Καμιά νέα συνταγή πότε θα μας πεις χορτοφαγική???

Αχ κοριτσια ενώ τρεις νυχτες κοιμοταν για βραδυ στις 10.30 ναι ναι τοσο καλα χθες απο τις οκτω ως τις δυο...με τιποτα...θηλαζε...κοιμοταν...τον αφηνα...παλι γαριδα το ματι...στις δυο τον πηρα στο κρεβατι μου και τον αφησα να θηλαζει...με αποτελεσμα να αποκοιμηθω και να ξυπνησω στις πεντεμισι ξεσκεπαστη φυσικα με το μωρο ανασκελα διπλα μου...πως δεν σκεπαστηκα να το σκασω μες στον υπνο μου...απαπα...δεν ειμαι για υπνο με το μωρο....φυσικα κοιμαται ακομη αλλα εγω ειμαι ζομπι....ευτυχως εκανα μσκαρονια με κιμα χθες βραδυ...ολο το απογευμαβραδυ ειναι στο στηθος....διαβαζω με τα μεγαλα...καθομαι με τον αντρα μου κ βλεπουμε ταινια...ολα με το μωρο στο στηθος απο το απογ κι επειτα...χθες εφαγα 4 κομματια σπιτικη μπουγατσα αλλα δε βαζω γραμμαριο...αντε αλλα δυομισι μεινανε...κολλησα αλλα τουλαχιστον τρωω οτι θελω χαχα...καλημεραααααα!!!!

Μπράβο ρε κορίτσι! Με 3 παιδιά και το μωρό όλη την ώρα στο στήθος! Εγώ πολλές φορές με ένα μόνο παιδί και πελαγώνω

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πόσο χαίρομαι που πήρες κινητό χαχα!!Κορίτσι κι εγώ βλέπω αυτές τις διαφορές που λες στο στήθος, αλλά συνεχίζω να απολαμβάνω την γλυκιά τυράννια του θηλασμού:tongue: Το καλό είναι ότι τα άλλα τρία έχουν τόσο προσαρμοστεί στην εικόνα της μαμάς με το Λουκά συνέχεια αγκαλιά που συνεχίζουμε τη ζωή μας κανονικά (αυτό που είπα, διαβάζουμε μαθήματα με το Λουκά να θηλάζει, παίζουμε κάθε βράδυ με το Λουκά να θηλάζει, διαβάζουμε πριν τον ύπνο με το Λουκά να θηλάζει)...Βέβαια, αν είχα κι εγώ ένα παιδάκι 2-3 ετών σίγουρα δεν θα ήταν τόσο εύκολο, ευτυχώς ο μικρότερος κοντεύει πια 5....Καλό ξεμπέρδεμα με τα ρούχα, εγώ από βδομάδα στρώνω χαλιά, φθινοπώριασε για τα καλά εδώ....

Μαριανθάκο, καλημέρα στην Καβάλα!:-P:-P:-P

Καλημέρα marouska! Εδώ εις τον Βορρά έχουμε βγάλει ήδη τα χειμωνιάτικα ρούχα και έχουμε στρώσει τα χαλιά! Μπρρρ... Κάνει κρύο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ευχαριστώ Μαριάνθη μου!

Mα όλη μέρα στον καναπέ και με το μωρό στο στήθος τι άλλο να κάνω, μόνο να διαβάζω μπορώ! Tηλεόραση δεν έχουμε στο σπίτι, τι να βλεπω άλλωστε, γερμανικά κανάλια;

Τα ξέρεις κι εσύ, περνάω ώρες ολόκληρες καθηλωμένη. Διαβάζω, χωρίς υπερβολές, περίπου 5-6 βιβλία το μήνα. Παλι καλά που είναι κι αυτο να περνάει η ώρα

Εγώ έχω λιώσει στις ξένες σειρές στο ίντερνετ! Τι να κάνουμε κι εμείς οι μωρομάνες! χαχα Κάποια στιγμή θα τα μαζέψουμε τα βυζιά μας!:D:D:D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια μου καλημερα σας σας διαβάζω αλλά όλο λέω θα γράψω και όλο κάτι γίνεται και δεν γράφω...χαίρομαι που είστε όλες Καλά κΙ εσείς και τα παιδάκια σας ..Ευαγγελία μου καλορίζικο το καινούριο σπιτάκι να το ευχαριστηθείτε και καλό διάβασμα..Αφού προλαβαίνεις Καλά κανεις..μαρουσκακι μου εσένα το 24ωρο σου ειναι γεμάτο δεν μπορείς να πεις..όλο κάτι έχεις να κάνεις..Μπράβο σου και εγώ πελαγονω χωρίς λόγο..meldan Μου να σου ζήσει η νεφελιτσα να την χαίρεσαι ..με γεα το κινητό σου..βροχούλα η μπέμπα σου είναι πραγματικά σκλεναρικοβα..φτου φτου..άνθη μου όπως αισθανεσαι Εσύ καλύτερα σημασία έχει η ψυχική μας κατασταση για να είναι καλά και το μωρό.ενός σημερα θα πάμε να κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο..Ή μπέμπα είναι πολύ ζιζανιο..γελάει συνέχεια,φωνάζει την ημέρα δεν κοιμάται πολύ πολύ λίγο και κυρίως κάτι μισαωρα..το βράδυ κοιμάται αλλά κάθε 2,5 ώρες ξυπνάει για να φάει ..όλη την ώρα τρώει το παιδάκι μου και είναι και πολύ λαιμαργη.το έχει κάνει το βυζακι της μαμάς σφεντόνα...Αχ πόσο σας ζηλεύω που τα μωράκια σας κοιμούνται 5-6 ώρες συνεχόμενες..Θέλω και εγώ..

Βρε Μαχούλα μου άλλαξε το τικεράκι σου να βλέπουμε πόσο είναι η Αθηνούλα!:D

Καλή επιτυχία σήμερα με το εμβόλιο και να μην έχετε πολλές παρενέργειες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη κι εγω θα θελα παρα πολυ να σας γνωρισω.Μακαρι να γινοταν σλλα ειστε πολλες που μενετε επαρχια οποτε ειναι πολυ δυσκολο.Ευχαριστω για τις ευχες για τη δαναη μου,γερα να ναι ολα μας τα παιδακια,τωρα τα υψη και τα βαρη που συζηταμε ειναι απλα για ν ασχολουμαστε.Οχι οτι υποτιμω το αγχος μιας μαμας για το αν το μωρο της αναπτυσσεται σωστα αλλα αν αυτο ειναι δεδομενο τοτε δεν εχει σημασια αν βγουν μικροκαμωμενα η νταρντανακια.Στρωσατε απο τωρα ε?Θελω κι εγω χειμωνιατικο,χουχουλιαρικο σπιτακι.Καθε τελος σεζον πηζω κι ανυπομονω για την επομενη για να αλλαξουμε παραστασεις,φανταζομαι ολες.Εμας θα ναι κι ο πρωτος μας χειμωνας σ αυτο το σπιτι,οποτε θελω να αναψουμε πρωτη φορα τζακι,σκεφτομαι πού θα στολισουμε το δεντρο κι αλλα τετοια.Κοριτσακια μου θα σας φανει τρελο κι οντως ειναι αλλα οπως διαβασα την ανθουλα,αν δεν κανω λαθος,να λεεο οτι θελει κι αλλο παιδακι σκεφτηκα οτι θελω κι εγω...τα σχολια δικα σας.Καλα ως αστραπη περασε απ το μυαλο μου,οχι οτι βαζω και μπρος.Αλλωστε και να θελα να βαλω "μπρος" αλλος εχει τα "καυσιμα" και δεν τολμω καν να το πω...ακομη....Βλακειες λεω,ως αυριο θα χω αλλαξει γνωμη,μπορει κι ως το απογευμα που θα γυρισει το κοριτσομανι και θα γινεται χαμος.Εχει καμια κανα σχεδιο για το σαββατοκυριακο?Δεν εχω ακουσει και καιρο.Ευαγγελια στη γερμανια τι καιρο εχετε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαχη μου δεν πελαγωνεις χωρις λογο,πελαγωνεις με πολυ καλο λογο.Δεν ειναι ευκολο να σαι πρωτομανουλα με απαιτητικο μαλιστα μωρακι.Καλο εμβολιο σημερα,καλα τα φαφουτικα χαμογελακια τους δεν παιζονται.Πανω που σας ελεγα χθες οτι κοιμαται πεντε με εξι ωρες χθες εκανε το πρωτο της εφταωρο.Δεν το περιμενα κι αντι να απολαυσω υπνο δεν μπορουσα να κοιμηθω απ το τουμπανιασμενο στηθος και σηκωθηκα δυο φορες για θηλαστρο.Ειχε κανει εμβολιο βεβαια και μπορει να της εφερε υπνηλια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαχη μου δεν πελαγωνεις χωρις λογο,πελαγωνεις με πολυ καλο λογο.Δεν ειναι ευκολο να σαι πρωτομανουλα με απαιτητικο μαλιστα μωρακι.Καλο εμβολιο σημερα,καλα τα φαφουτικα χαμογελακια τους δεν παιζονται.Πανω που σας ελεγα χθες οτι κοιμαται πεντε με εξι ωρες χθες εκανε το πρωτο της εφταωρο.Δεν το περιμενα κι αντι να απολαυσω υπνο δεν μπορουσα να κοιμηθω απ το τουμπανιασμενο στηθος και σηκωθηκα δυο φορες για θηλαστρο.Ειχε κανει εμβολιο βεβαια και μπορει να της εφερε υπνηλια.

Απο το εμβολιο ηταν το 7ωρο αλλα εχει δωσει καλα δειγματα οποτε ...ερχεται και το οκταωρο τουτεστιν υπνος ολη νυχτα.διαρροιες σου εκανε απο το ποσιμοσ

Εμενα οχι...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαριανθη κι εγω θα θελα παρα πολυ να σας γνωρισω.Μακαρι να γινοταν σλλα ειστε πολλες που μενετε επαρχια οποτε ειναι πολυ δυσκολο.Ευχαριστω για τις ευχες για τη δαναη μου,γερα να ναι ολα μας τα παιδακια,τωρα τα υψη και τα βαρη που συζηταμε ειναι απλα για ν ασχολουμαστε.Οχι οτι υποτιμω το αγχος μιας μαμας για το αν το μωρο της αναπτυσσεται σωστα αλλα αν αυτο ειναι δεδομενο τοτε δεν εχει σημασια αν βγουν μικροκαμωμενα η νταρντανακια.Στρωσατε απο τωρα ε?Θελω κι εγω χειμωνιατικο,χουχουλιαρικο σπιτακι.Καθε τελος σεζον πηζω κι ανυπομονω για την επομενη για να αλλαξουμε παραστασεις,φανταζομαι ολες.Εμας θα ναι κι ο πρωτος μας χειμωνας σ αυτο το σπιτι,οποτε θελω να αναψουμε πρωτη φορα τζακι,σκεφτομαι πού θα στολισουμε το δεντρο κι αλλα τετοια.Κοριτσακια μου θα σας φανει τρελο κι οντως ειναι αλλα οπως διαβασα την ανθουλα,αν δεν κανω λαθος,να λεεο οτι θελει κι αλλο παιδακι σκεφτηκα οτι θελω κι εγω...τα σχολια δικα σας.Καλα ως αστραπη περασε απ το μυαλο μου,οχι οτι βαζω και μπρος.Αλλωστε και να θελα να βαλω "μπρος" αλλος εχει τα "καυσιμα" και δεν τολμω καν να το πω...ακομη....Βλακειες λεω,ως αυριο θα χω αλλαξει γνωμη,μπορει κι ως το απογευμα που θα γυρισει το κοριτσομανι και θα γινεται χαμος.Εχει καμια κανα σχεδιο για το σαββατοκυριακο?Δεν εχω ακουσει και καιρο.Ευαγγελια στη γερμανια τι καιρο εχετε?

Χρειάζεται και ένας γιος στην οικογένεια! ;)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!!!

Σας διάβαζα και ξέχασα την ψαρόσουπα κ ξεκοκκαλίστηκε το ψαρι μόνο του!!με έβγαλε και από τον κόπο!

Οι προσφερόμενοι νονοί στις μέρες μας είναι προς εξαφάνιση!!!Εμείς είχαμε πει από χρόνια ότι το πρώτο μας μωράκι θα το βαφτίσει ο κουνιάδος μου...και το δεύτερο με το καλό μια ξαδερφούλα μου!κ οι δύο νονοί είναι στα 20! Τους θέλω να είναι μικροί για να μπορούν να ασχοληθούν κ μεσα στην οικογενεια για να έχουν συχνή επαφή με τα παιδιά!

Δήμητρα θα την πούμε την μικρή!

Σε σχέση με τον θηλασμό έχω παρατηρήσει ότι η διατροφή είναι πολύ σημαντική!

Εκοψα και τον καφε και τον ντεκαφεινε και το μωρο κοιμαται πιο πολύ κ πιο ευκολα!

Γενικά είναι ζωηρό μωρακι,βγαζει κραυγούλες, κάνει χαμογελα και είναι κ κουτσομπόλικο γιατί κουναει συνεχεια περα δωθε το κεφαλάκι της! Α γυρναει κ 90 μοιρες στο κρεβατι...

Σήμερα γέλασα γιατί εκει που έπλενα κάτι λαχανικά έρχεται με χαρα η πεθερά μου όλο χαρα και με ρωτησε αν θα γραψω το παιδι μπαλετο!!!ο σπόρος θελει και μπαλέτο!!!

Πήγα κ γυμναστηριο...θα μου πάρει κ χρόνο να φτασω στο επίπεδο που ήμουν!!!κ εχω κ κιλα να χάσω....διαιτα δεν μπορω να κανω...έκανα μια μερα κ ζαλιζόμουν...

σε σχέση με το μωρό τώρα...νιώθω ότι ήμουν μαμα από πάντα...το αισθανεται καμια αυτό;

8NkSp3.png

Μαρουσκα ετοιμο το τικερακι του καρπουζιου μου.Οπως διαταξατε!!!!Δεν ειχα προσεξει οτι μετραγε εβδομαδες.

Αντε γεια σου!!!!με γεια με γεια!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας και από μένα!!!

Σας διάβαζα και ξέχασα την ψαρόσουπα κ ξεκοκκαλίστηκε το ψαρι μόνο του!!με έβγαλε και από τον κόπο!

Οι προσφερόμενοι νονοί στις μέρες μας είναι προς εξαφάνιση!!!Εμείς είχαμε πει από χρόνια ότι το πρώτο μας μωράκι θα το βαφτίσει ο κουνιάδος μου...και το δεύτερο με το καλό μια ξαδερφούλα μου!κ οι δύο νονοί είναι στα 20! Τους θέλω να είναι μικροί για να μπορούν να ασχοληθούν κ μεσα στην οικογενεια για να έχουν συχνή επαφή με τα παιδιά!

Εκοψα και τον καφε και τον ντεκαφεινε και το μωρο κοιμαται πιο πολύ κ πιο ευκολα!

Γενικά είναι ζωηρό μωρακι,βγαζει κραυγούλες, κάνει χαμογελα και είναι κ κουτσομπόλικο γιατί κουναει συνεχεια περα δωθε το κεφαλάκι της! Α γυρναει κ 90 μοιρες στο κρεβατι...

Σήμερα γέλασα γιατί εκει που έπλενα κάτι λαχανικά έρχεται με χαρα η πεθερά μου όλο χαρα και με ρωτησε αν θα γραψω το παιδι μπαλετο!!!ο σπόρος θελει και μπαλέτο!!!

Πήγα κ γυμναστηριο...θα μου πάρει κ χρόνο να φτασω στο επίπεδο που ήμουν!!!κ εχω κ κιλα να χάσω....διαιτα δεν μπορω να κανω...έκανα μια μερα κ ζαλιζόμουν...

σε σχέση με το μωρό τώρα...νιώθω ότι ήμουν μαμα από πάντα...το αισθανεται καμια αυτό;

Αυτο που εγραψες στο τελος....τι υπεροχο να το λες φρεσκομανουλα....κι ακομη πιο υπεροχο να το νιωθεις...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας και από μένα!!!

Δήμητρα, ωραίο όνομα! Για πότε σκέφτεστε την βάφτιση;

Κι εγώ αισθάνομαι αυτό με την μητρότητα που είπες

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δήμητρα, ωραίο όνομα! Για πότε σκέφτεστε την βάφτιση;

Κι εγώ αισθάνομαι αυτό με την μητρότητα που είπες

Ανοιξη μάλλον...δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα!!!Ακομα κοιμαται το λουλούδι μου!Το ταισα στις 4 κ μετα στις 6! Είναι στο κρεβατι μου...οπότε ξαπλώνω διπλα πεταω το βυζί κ συνεχίζει τον ύπνο της!!!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...