Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εσένα έκλεισε τους 2 μηνες ή οχι ακόμα; Μμμμ μπαμπάτσικο μωράκι εεεε;; χεχε... Τι σου λεει η παιδίατρος; Είναι υπερβολικά πολλά κιλά;

Εμένα πριν καμια βδομαδα που τη ζύγισα, ηταν 4800 ... χμμμ και πριν απο 2 βδομαδες 55 εκατοστά. Αν πήρε ύψος δεν ξέρω τωρα. Εσυ βροχούλα τη θηλάζεις; ξέρεις πόσα Ml τρώει;

Κορίτσια εμείς ειμαστε 7 εβδομαδων.. και απο χθες μου εμφάνισε ξαφνική άυξηση στα Ml. Ενω ετρωγε 120 με 140 Ml ... τώρα 2 φορές ζήτησε περισσότερο απο 150. Κάπου στα 180 τα υπολόγισα. Τι να πώ.... να περνάει τώρα το άλμα ανάπτυξης; Γιατί εχει και περίεργη γκρίνια και λίγο διαφορετική συμπεριφορά. Οχι κάτι ανησυχητικο απλώς είναι απότομη η αλλαγή.

Εμενα ειναι 2,5 μηνων περιπου,την θηλαζω αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα dna του παιδιου και οχι απο το γαλα μου.και τα τρια παιδια μου γεννηθηκαν μεγαλα,πανω απο 3,5 κιλα στις 36-37 βδομαδες,τα δυο μεγαλυτερα ειναι στις ανωτατες καμπυλες ακομη και τωρα και ο μπαμπας τους ειναι 1,90 και γω1,70:( αλλα αν φορεσω τακουνια γινομαι 1,82:grin::-D

Να φανταστεις κοιταζω τα βιβλιαρια υγειας των αλλων παιδιων και βλεπω οτι η κορη μου η μεσαια ητανε πιο μεγαλη απο την μπεμπιτα σαυτην την ηλικια!:roll: γερα να ειναι κιας μην ειναι ουτε ψηλα,ουτε χοντρα....τωρα την μεσαια μου την κυνηγαω να μην φαει πολυ..... αλλα τα γονιδια της ειναι μπομπα!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οι μεγαλες ξεκινησαν παιδικο και προνηπιο με μεγαλη επιτυχια.Πολυ ευκολη προσαρμογη,ειδικα για τη δαναη που ειναι μικρουλα κι ειναι η πρωτη χρονια.Ειμαι μονη με τη μπεμπα καθε πρωι ως τις τρεις το μεσημερι οποτε φανταζεστε ποσο διαφορετικη ειναι πλεον η καθημερινοτητα μου.Η δαναη μου ειχε γενεθλια,εκλεισε τα δυο το φουντουκακι μου και καναμε ωραιο παρτυ.Ευτυχως ειχε καλο καιρο κι ειχα το μωρο στη βεραντα οποτε περασε ανωδυνα απο θεμα ιωσεων γιατι κι εγω φοβομουν με τοσα παιδακια.Η μπεμπα μας συνεχιζει να ναι ησυχη αλλα οπως και τα δικα σας εχει αλλαξει αισθητα.Κοιμαται λιγοτερο μεσα στη μερα αλλα σε γενικες γραμμες δεν με παιδευει καθολου.Τα βραδια κοιμαται πεντε με εξι ωρες,παραπανω δεν παει.Καναμε κι εμεις σημερα το πρωτι εμβολιο συν το ποσιμο γαστρεντεριτιδας.Ειναι 4920 και 57 ποντους,νομιζω ακριβως σαν τη μπεμπα σου love.Αυτα στα πολυ γρηγορα.Σας αφηνω να κανω ενα ντουζακι γιατι σε λιγο νομιζω οτι θα ξυπνησει η μπεμπιτα.Θα τα πουμε το πρωι,φιλουμπες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αχ βρε κορίτσια.... μιας και περίμενα να κοιμηθει η μπουμπού η οποία μου έβγαλε το λάδι σήμερα μπορώ να πώ... Ανέτρεξα στις παλαιότερες δημοσιέυσεις και βρήκα το πρώτο μήνυμα που σας έγραψα στο θέμα μας. Πόοοοοσες πολλές μανούλες είμασταν ε;; Σε συγκριση πάντα με μανούλες άλλων μηνών. Πόσες αγωνίες μοιραστήκαμε... πόσες απόψεις ανταλλάξαμε... Πωπωωω... φοβερό πράγμα. Εγώ πάντως έμαθα πολλά απο εσάς τις όχι πρωτομανούλες.

Γενικά ... θελω να περάσει ο καιρός λιγάκι και να ξαναζήσω όλο αυτό το συναίσθημα της εγκυμοσύνης. Αυτή την αγωνία για το καθε τι. Και φυσικά, εκείνη τη μεγάλη στιγμή του τοκετου, αυτή την συγκίνηση και το ρίγος που με διαπέρασε. Και τώρα νιώθω η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο τη μητρότητα.

Εγώ δεν έχω να σας πώ πολλά για τη μικρή. Γενικά είμαστε καλά... τρώμε καλά (οπως ανέφερα και πιο πάνω), μένει μόνο να μάθωάυριο απο παιδίατρο εάν περνάει άλμα. Απ'οσο ξέρω ομως το αλμα ειναι στις 8-9 βδομάδες. Και το τελευταίο της βραδυνό ήταν στα 170Ml. Πολλά δεν είναι;; Ούτε 2 μηνών δεν είμαστε. Αγχώνομαι.

Κάτι που με στεναχώρησε .. είναι οτι δυστηχώς παρέδωσα όπλα με το θηλασμό. Έχω λίγο γάλα ακόμα..Όμως οταν μια μερα ενώ είχα για ώρα τη μικρή στο στήθος, και οταν την άφησα κατάλαβα οτι δεν ειχε χορτάσει και πήγα για συμπλήρωμα, κατάλαβα οτι δεν ειχε πιέι τίποτα αφού πήρε 100ml απο το ξένο. Απογοητευτηκα πλήρως. Ακόμα και τώρα που προσπαθώ να τη θηλάσω, βλέπω οτι το στήθος μου έχει γάλα όμως εκείνη απλα το πιπιλάει και δεν πίνει :cry::cry:. Το πάλεψα και με το θήλαστρο αλλά έως 20Ml το ανώτερο να έβγαλα. Τι να πώ... τώρα πλέον μάλλον είναι αργά για επαναγαλακτισμό και δυστηχώς και εγώ απο την πλευρά μου... με τοση κούραση... δεν εχω το κουράγιο να είμαι καθε τρεις και λιγο με το θήλαστρο. ΤΙς πιο πολλές ώρες της μερας η μικρή θέλει αγκαλιές κια ντάντεμα. Ουτε να με αφησει να μαγειρέψω δεν με αφήνει πολλές φορές. Η μέση μου αρχίζει και καταπονείται απο τις αγκαλιές και τον μάρσιπο που την έχω. Κοντεύουμε και 5 κιλάκια άλλωστε. Μπορεί και να τα έφτασε, αλλά θα το μάθω την Πέμπτη που είναι μέρα ζυγίσματος.

Αυτα....... Καλό βράδυ απο εμένα....

Αχ!θυμαμαι καθε μερα λαχταρουσα να μπω στο site μας να σας γραψω νεα και να σας διαβασω.πως περασε ο καιρος ετσι!!!!τοσες αγωνιες,τοσες χαρες μοιραστηκαμε......

Αγαπουλα μην απολογισε για τον θηλασμο,οτι γουσταρεις κανεις,σιγα μην σε κρινουμε εμεις....οτι αγαπα η καρδουλα σου...δεν θα λαλησεις για το γαλα του μωρου,ερχονται και πιο σοβαρα πραγματα στη πορεια.μην μιλας για την μεση:twisted:υποφερω πραγματικα:twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Kαλημέρα κοριτσούδια!

βρήκα κ γω λίγο χρόνο...αραιώσαμε,,,δεν πειράζει! το χρόνο μας τον χρειάζονται τα μπουμπούκια μας!!!

εμείς όλα καλά! το μικρό μανάρι είναι ένας μικρός θεούλης, έχουμε τρελαθεί ακόμα κ ο μεγάλος μου λέει συνέχεια, άσε με να τον ζουλήξω!!!! από κιλά έχουμε να πάμε καιρό στο γιατρό, την άλλη βδομάδα όμως θα πάμε γιατί ξεκινάμε τα εμβόλια!!! Αλλά νιώθω μια αυτοπεποίθηση, τον βλέπω να φουσκώνει...

Ρε κορίτσια όντως δεν ξέρω κ γω πόσο τρώει, προσπαθεί να αποκτήσει πρόγραμμα, αλλά μέσα στη μέρα κάπου το χάνουμε,,,τον ταιζω πάντα πριν βγούμε έξω που μπορεί να έχει περάσει κ μία ώρα από την τελευταία φορά,,,δεν τον αφήνω καθόλου σε κανένα... έχω ξεκινήσει βέβαια να βγάζω γάλα,,, έχω καταφέρει μόνο 180 ml σε δύο δόσεις να βγάλω,,,δεν προλαβαίνω... θέλω να λείπει ο μεγάλος όταν κάνω άντληση,,,τελωσπάντων...

προβληματίζομαι να δώσω πιπίλα γιατί αυτός άρχισε να τρώει δάχτυλα, αλλά όχι από πείνα, αλλά θέλει να νανουριστεί το μωράκι μου... δεν είναι κ πολύ έυκολος με τον ύπνο...σκεφτόμουν αν έμπαινε η τάπα κατευθείαν θα τον έπαιρνε...από την άλλη είναι δίκοπο... πόση ταλαιπώρια με την πιπίλα,,, βάλτην κ ξαναβάλτην...δεν ξέρω...είμαι σε μεγάλο δίλιμμα,,,σάμπως τώρα δεν ταλαιπωριόμαστε να τον κοιμήσουμε??? κούνημα κούνημα, στον απορροφητήρα,,, χέρια δε θα μας μείνουν...οπότε ή μία ή ή άλλη....να δω πότε θα τα πάρω κ θα του τη βάλω...

όσο για όνομα κάνουμε τους χαζούς με τον άντρα μου... το πρώτο μας παιδί πήρε το όνομα των μπαμπάδων μας που είναι κοινό... το δεύτερο... λογικά δεν πάει στη μάνα μου???? όχι πείτε μου...Μαρούσκα... δεν ξέρω.. δεν το συζητάμε για να μην επεκταθούμε...όλο λέμε θα δούμε....Νοβέμπερ, κόκκινο σημείο μας κ μας...αντε να δούμε πότε θα την κάνουμε την κουβέντα...

ευτυχώς νονό έχουμε ακόμα πριν μείνω έγκυος,,,μας παρακαλούσανε φίλοι κολλητοι, είναι οι μόνοι που δεν κουμπαριάσαμε!!!αχαχαχαχα

Κορίτσια μαγειρεύω κοτόπουλο με μελιτζάνες στη γάστρα κ μπαχαρικά και μου έχει σπάσει η μύτη που είναι κ βουλωμένη από συνάχι, ασχολίαστο κ γω τρέμω να μην κολλήσω του μπουμπούκο...

Όλα γρήγορα τα έγραψα μήπως κ ξυπνήσει κ δεν προλάβω...σόρυ...αχαχχαχχα ασυνάρτητα...

επίσης, δεν ξέρω αν σας έχω πει, το μικρούλι μου έχει άπειρα μαλλιά κ στο δρόμο όλο μας κοιτάνε... 1000 ματάκια οτυ έχουμε... είναι περίεργο, σας λέω πολλά κ σαν από κομμωτήριο με ρολλά!!!χαχαααχ φουσκωμένα με λάκ!!αχχαχαχα

Μελνταν χάθηκες!!! όλα καλά?????

φιλιά σας,,,

Εγω αγαπη και πιπιλα δινω και καμια συγχιση δεν εχει παθει το μωρο,προκειμενου να παθουν τα νευρα μου συγχιση προτιμω να τρεξω δεκα φορες παραπανω να της σηκωσω τη πιπιλα παρα να αφηνω το μωρο να τρωγεται μονο του για να χαλαρωσει.και θα της την κοψω μετα τον 1-1,5 χρονο οπως την εκοψα και στα αλλα,την εφαγε η γατουλα δηλαδη:DD

Καλε τι μαλλι εχετε εσεις??:roll: αλα diana ross χεχεχε:mrgreen::mrgreen:ωχ αυτα τα " δεν συζηταω το ονομα του μωρου γιατι ειναι νωρις ακομα και κατι τετοια μου βρωμανε πολυ εμενα. " κερδιζουν χρονο ετσι ,αυτα δεν μου εκανε και εμενα ο δικος μου μεχρι που χεσ#η καμε??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Love.....

Τρεχεις και δε φτανεις με δουλεια και δυο μωρα....κουραγιο μανα και περαστικα στην πρωτοτοκη!

Magda....

Κι εγω νομιζω ουδετερο ονομα θα εβαζα στο δευτερο μιας και με το πρωτο βολευτηκανε και οι δυο παππουδες....Το δε μωρο μπουκλατο πολυ θα ηθελα να το δω!!!!

Αντωνιτσα...

πολυχρονη η μικρη σας...να την καμαρωνετε κι αυτη οπως και τις αλλες δυο πριγκηπισσες σας!Χρονια πολλα και για το καρπουζακι που εγινε δυο μηνων.Καλε αλλαξε εσυ κι η βροχουλα τικερακια που μετρανε βδομαδες αντι μηνες και μας μπερδευουν!!!!

Ανθη...

πως εισαι σημερα;;;;

Μαριανθακι....

Βλεπεις εχουμε κι αλλα μινιον μωρουλια χαχα!!!

Βροχουλα...

εγω παλι δεν θα αντεχα επεσε πιπιλα σηκωσε πιπιλα αποστειρωσρ πιπιλα χαχα....Η μικρη θα γινει πανυψηλη σαν εσας μη σκας για τα κιλα της!Ολο μποι θα γινει!!!

Κριμαι.....

υπναρας υπναρας αλλα τα βαζει τα κιλακια του...μια χαρα...για το αντανακλαστικο που ειπες δεν θυμαμαι να το ειχε εντονο καποιο παιδι μου να σου πω....η παιδιατρος τι λεει;;;

Eυαγγελία....

πότε το βλέπεις να σηκώνεσαι από τον καναπέ?Ειδικά εσύ που δεν αντέχεις και να κάθεσαι...σε έχει στρώσει η μπουμπού χιχι!Καμιά νέα συνταγή πότε θα μας πεις χορτοφαγική???

Αχ κοριτσια ενώ τρεις νυχτες κοιμοταν για βραδυ στις 10.30 ναι ναι τοσο καλα χθες απο τις οκτω ως τις δυο...με τιποτα...θηλαζε...κοιμοταν...τον αφηνα...παλι γαριδα το ματι...στις δυο τον πηρα στο κρεβατι μου και τον αφησα να θηλαζει...με αποτελεσμα να αποκοιμηθω και να ξυπνησω στις πεντεμισι ξεσκεπαστη φυσικα με το μωρο ανασκελα διπλα μου...πως δεν σκεπαστηκα να το σκασω μες στον υπνο μου...απαπα...δεν ειμαι για υπνο με το μωρο....φυσικα κοιμαται ακομη αλλα εγω ειμαι ζομπι....ευτυχως εκανα μσκαρονια με κιμα χθες βραδυ...ολο το απογευμαβραδυ ειναι στο στηθος....διαβαζω με τα μεγαλα...καθομαι με τον αντρα μου κ βλεπουμε ταινια...ολα με το μωρο στο στηθος απο το απογ κι επειτα...χθες εφαγα 4 κομματια σπιτικη μπουγατσα αλλα δε βαζω γραμμαριο...αντε αλλα δυομισι μεινανε...κολλησα αλλα τουλαχιστον τρωω οτι θελω χαχα...καλημεραααααα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα κ απο μας, από τον καναπέ κλασικά! Tο μικρό μου μπουμπούκι μεγαλώνει και μας κάνει ότι θέλει. Με τον άντρα μου γελάμε, Δον Κορλεόνε την φωνάζουμε γιατί είναι μεγάλη μαφία! Θελει συνέχεια την προσοχή μας κ όχι αγκαλιές μόνο, θέλει να της κάνουμε και παιχνιδάκια να διασκεδάζει. Θα την φάω κορίτσια, άρχισε να λέει και τα δικά της, να βγαζει φωνούλες και να γυρίζει να ψάχνει τον μπαμπά της όταν ακούει τη φωνή του. Απο κιλά εχουμε καιρό να ζυγιστούμε αλλά τη βλέπω, έχει γίνει σαν φραντζολάκι!

Tο καινούριο μας σπίτι είναι πολυ όμορφο αλλα ακομα δεν έχουμε τακτοποιηθεί πλήρως. Ανυπομονώ να συμμαζευτούμε να το απολαύσουμε. Μου λείπει μια βιβλιοθήκη να βαλω τα βιβλία μου να νιώσω σαν το σπίτι μου! Για να την εγκαινιάσω πριν καν έρθει, παρήγγειλα χθες 14 βιβλία από το amazon και τρίβω τα χεράκια μου απο ευχαρίστηση!

Σήμερα έχει μελαγχολικό φθινοπωρινό καιρο, μουντάδα και βροχή. Ήρθε μια φίλη από εδώ για παρέα και μαγείρεψα σουπίτσα βελουτέ με κολοκύθα, καρότο, πατατα και μανιτάρια και απο πάνω τυρί φιλαδελφεια και πάπρικα για γαρνιτούρα. Εγινε τελεια, ότι έπρεπε με αυτόν τον καιρό.

Διαβάζω τα νέα σας καθημερινά! Aρχισαμε να συζηταμε για βαφτίσεις και ονόματα, που μου φαίνεται σαν χθες που λεγαμε για β επιπέδου και καμπύλες σακχάρου!

Nα μην ανησυχείτε για τα κιλά των μωρών κορίτσια, δεν ειναι ολα τα μωρά ίδια, δεν φτιαχνονται σε εργοστάσιο! Μαριάνθη μου με αυτό το αγχος πόσο καιρό είσαι, πριν καν γεννήσεις! Eλπίζω να παρει τα πάνω της μόνο και μόνο για να ηρεμήσεις βρε μανούλα, τόσα ζόρια που τράβηξες!

meldan πουουου εισαι!!

14 βιβλία; Ουαου! Καλή ανάγνωση! Εγώ εχω να διαβάσω απο όταν ήμουν έγκυος και μου έχει λείψει. Καλό ριζικό και το νέο σας σπίτι! Να το απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς! Να χαιρεσαι και την μπουμπούκα σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εγω ορθια απ τις εφτα,ετοιμασα τα κοριτσια,εφυγαν με το μπαμπα,κοιμισα το καρπουζακι και τωρα με καφεδακι φτιαχνω τα ρουχα της μπεμπιτας.Των μεγαλων τα τελειωσα,τα δικα μας δεν ασχολουμαι ακομη γιατι ακομα φοραμε καλοκαιρινα.Χθες ειχα συναντηση με τη δασκαλα της δαναης και σε λιγι εχω ραντεβου με της μελινας.Ολα καλα μου τα παν για τη δαναη,ειδα και φωτογραφιες της.Μαρουσκα αυτο με το στηθος ολη μερα...τι πακετο ειναι αυτο με τοσο μεγαλη οικογενεια.Καποιες φορες που το κανει κι η δικη μου με φτανει στα ορια μου.Αυτη τη φορα γενικως δεν απολαμβανω πολυ το θηλασμο.Δεν αφοσιωνομαι οσο πρεπει,δε ξερω κι εγω τι φταιει.Νομιζω οτι δεν εχω οσο γαλα ειχα τις αλλες φορες κι αγχωνομαι.Βαρος παιρνει και κοιμαται πολυ αρα χορταινει αλλα εγω καταλαβαινω τη διαφορα.Δε ρεει αφθονο οπως παλια,τωρα η μπεμπα ρουφαει πολυ για κανα πενταλεπτο και μετα νιωθω οτι πιπιλαει μονο και γι αυτο πονανε οι θηλες μου.Παντως εννοειται συνεχιζω κανονικα αφου το μωρο αναπτυσσεται και δεν γκρινιαζει.Ποπακι μου κανε ο τι νομιζεις εσυ καλυτερο.Ο επαναγαλακτισμος θελει πολυ προσπαθεια κι αφοσιωση.Αν αντεχεις δοκιμασε αλλιως συνεχισε με ξενο χωρις τυψεις και σκεψεις.Πανω απ ολα θελουν αγαπη και μετα ολα τ αλλα.Μαγδα κι εγω θα θελα να δω φωτο απ το μαλλι σας.Τον σκεφτομαι και γελαω δυο μηνων ζουζουνι μ αυτο το μαλλι.Love κουραγιο,πρεπει να σαι η μονη που χει παει ηδη για δουλεια.Τι να πω,υποκλινομαι.Ειναι καλύτέρά τό μωρο απ τη γοπ και τους κολικους?Μαριανθη μινιον η μπεμπα αλλα δε μου φαινεται τοσο μεγαλη η διαφορα σε σχεση με τα υπολοιπα μωρακια.Ενταξει μην τη συγκρινουμε με της νοβεμπερ που ναι νταρντανομωρακι αλλα σχεδον τεσσεραμιση κιλα ειναι τοσο χαμηλα στις καμπυλες των θηλαζοντων?Ευαγγελια μου καλη απολαυση στο νεο σας σπιτακι,με το καλο να γεμισει αναμνησεις απ την κοριτσαρα σας,με το καλό νά ρθέί κί η βιβλιοθηκη που λαχταρας.Μα 14 βιβλια βρε θηριο?Νοβεμπερ κι ανθη μου ποσο χαρηκα που στε καλυτερα με τους αντρες σας.Μπορες ολοι περναμε,μακαρι παντα να τις ξεπερναμε.Σιγουρα εχω ξεχασει να σχολιασω πολλα αλλα μονο ρουχα δεν εχω φτιαξει...Σας αφηνω φιλεναδιτσες,θα τα πουμε κι αργοτερα.Εχω χαρει πολυ που τα ξαναλεμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εγω ορθια απ τις εφτα,ετοιμασα τα κοριτσια,εφυγαν με το μπαμπα,κοιμισα το καρπουζακι και τωρα με καφεδακι φτιαχνω τα ρουχα της μπεμπιτας.Των μεγαλων τα τελειωσα,τα δικα μας δεν ασχολουμαι ακομη γιατι ακομα φοραμε καλοκαιρινα.Χθες ειχα συναντηση με τη δασκαλα της δαναης και σε λιγι εχω ραντεβου με της μελινας.Ολα καλα μου τα παν για τη δαναη,ειδα και φωτογραφιες της.Μαρουσκα αυτο με το στηθος ολη μερα...τι πακετο ειναι αυτο με τοσο μεγαλη οικογενεια.Καποιες φορες που το κανει κι η δικη μου με φτανει στα ορια μου.Αυτη τη φορα γενικως δεν απολαμβανω πολυ το θηλασμο.Δεν αφοσιωνομαι οσο πρεπει,δε ξερω κι εγω τι φταιει.Νομιζω οτι δεν εχω οσο γαλα ειχα τις αλλες φορες κι αγχωνομαι.Βαρος παιρνει και κοιμαται πολυ αρα χορταινει αλλα εγω καταλαβαινω τη διαφορα.Δε ρεει αφθονο οπως παλια,τωρα η μπεμπα ρουφαει πολυ για κανα πενταλεπτο και μετα νιωθω οτι πιπιλαει μονο και γι αυτο πονανε οι θηλες μου.Παντως εννοειται συνεχιζω κανονικα αφου το μωρο αναπτυσσεται και δεν γκρινιαζει.Ποπακι μου κανε ο τι νομιζεις εσυ καλυτερο.Ο επαναγαλακτισμος θελει πολυ προσπαθεια κι αφοσιωση.Αν αντεχεις δοκιμασε αλλιως συνεχισε με ξενο χωρις τυψεις και σκεψεις.Πανω απ ολα θελουν αγαπη και μετα ολα τ αλλα.Μαγδα κι εγω θα θελα να δω φωτο απ το μαλλι σας.Τον σκεφτομαι και γελαω δυο μηνων ζουζουνι μ αυτο το μαλλι.Love κουραγιο,πρεπει να σαι η μονη που χει παει ηδη για δουλεια.Τι να πω,υποκλινομαι.Ειναι καλύτέρά τό μωρο απ τη γοπ και τους κολικους?Μαριανθη μινιον η μπεμπα αλλα δε μου φαινεται τοσο μεγαλη η διαφορα σε σχεση με τα υπολοιπα μωρακια.Ενταξει μην τη συγκρινουμε με της νοβεμπερ που ναι νταρντανομωρακι αλλα σχεδον τεσσεραμιση κιλα ειναι τοσο χαμηλα στις καμπυλες των θηλαζοντων?Ευαγγελια μου καλη απολαυση στο νεο σας σπιτακι,με το καλο να γεμισει αναμνησεις απ την κοριτσαρα σας,με το καλό νά ρθέί κί η βιβλιοθηκη που λαχταρας.Μα 14 βιβλια βρε θηριο?Νοβεμπερ κι ανθη μου ποσο χαρηκα που στε καλυτερα με τους αντρες σας.Μπορες ολοι περναμε,μακαρι παντα να τις ξεπερναμε.Σιγουρα εχω ξεχασει να σχολιασω πολλα αλλα μονο ρουχα δεν εχω φτιαξει...Σας αφηνω φιλεναδιτσες,θα τα πουμε κι αργοτερα.Εχω χαρει πολυ που τα ξαναλεμε.

Πόσο χαίρομαι που πήρες κινητό χαχα!!Κορίτσι κι εγώ βλέπω αυτές τις διαφορές που λες στο στήθος, αλλά συνεχίζω να απολαμβάνω την γλυκιά τυράννια του θηλασμού:tongue: Το καλό είναι ότι τα άλλα τρία έχουν τόσο προσαρμοστεί στην εικόνα της μαμάς με το Λουκά συνέχεια αγκαλιά που συνεχίζουμε τη ζωή μας κανονικά (αυτό που είπα, διαβάζουμε μαθήματα με το Λουκά να θηλάζει, παίζουμε κάθε βράδυ με το Λουκά να θηλάζει, διαβάζουμε πριν τον ύπνο με το Λουκά να θηλάζει)...Βέβαια, αν είχα κι εγώ ένα παιδάκι 2-3 ετών σίγουρα δεν θα ήταν τόσο εύκολο, ευτυχώς ο μικρότερος κοντεύει πια 5....Καλό ξεμπέρδεμα με τα ρούχα, εγώ από βδομάδα στρώνω χαλιά, φθινοπώριασε για τα καλά εδώ....

Μαριανθάκο, καλημέρα στην Καβάλα!:-P:-P:-P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι μαρουσκα μου αργησα να παρω κινητο γιατι πρωτον ηθελα ενα καλο κι οποτε ακριβο και δευτερν εχουμε ξεπαραδιαστει σε ρουχα παπουτσια κοριτσιων.Δεν εχει καμια φιλη μου κοριτσια κι ετσι καθε σεζον δε βρισκω τιποτα ετοιμο και δεν τους κανει τιποτα απ τα περυσινα.Η δαναη κατι βρηκε απ τγ μελινα αλλα και παλι στην ιδια ηλικια η μελινα φοραγε αλλο νουμερο γιατι ηταν πιο ανεπτυγμενη.Για τα σχολεια θες πολλα ρουχα γιατι καθε μερα λερωνονται,τα ξερετε τι σας τα λεω?Τωρα ομως ερχεται η σειρα μου να ψωνισω πεντε πραγματα,να κοιταξω λιγο και μενα.Χαλια ε?Πρεπει να τα βαλω κι εγω στο προγραμμα.Μαζεψα κι εγω αρκετα απο ποντους,στο παρτυ μας εβαλα το στενο μου τζην αλλα εχω κοιλιτσα και λιγα κιλακια ακομη,αλλα τρωω πολυ και μαλιστα γλυκααα και σοκολατες.Εχω εξαρτηση.Εχει μαλακωσει ο μικρος σου μαρουσκα μου που του χε βγει αντιδραση προς το μωρο?Το νινακι χαθηκε παλι,διαβασα τα νεα της απο διακοπες και φρικαρα μ αυτο που επαθε η νεφελιτσα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

14 βιβλία; Ουαου! Καλή ανάγνωση! Εγώ εχω να διαβάσω απο όταν ήμουν έγκυος και μου έχει λείψει. Καλό ριζικό και το νέο σας σπίτι! Να το απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς! Να χαιρεσαι και την μπουμπούκα σου!

Ευχαριστώ Μαριάνθη μου!

Mα όλη μέρα στον καναπέ και με το μωρό στο στήθος τι άλλο να κάνω, μόνο να διαβάζω μπορώ! Tηλεόραση δεν έχουμε στο σπίτι, τι να βλεπω άλλωστε, γερμανικά κανάλια;

Τα ξέρεις κι εσύ, περνάω ώρες ολόκληρες καθηλωμένη. Διαβάζω, χωρίς υπερβολές, περίπου 5-6 βιβλία το μήνα. Παλι καλά που είναι κι αυτο να περνάει η ώρα

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Ναι μαρουσκα μου αργησα να παρω κινητο γιατι πρωτον ηθελα ενα καλο κι οποτε ακριβο και δευτερν εχουμε ξεπαραδιαστει σε ρουχα παπουτσια κοριτσιων.Δεν εχει καμια φιλη μου κοριτσια κι ετσι καθε σεζον δε βρισκω τιποτα ετοιμο και δεν τους κανει τιποτα απ τα περυσινα.Η δαναη κατι βρηκε απ τγ μελινα αλλα και παλι στην ιδια ηλικια η μελινα φοραγε αλλο νουμερο γιατι ηταν πιο ανεπτυγμενη.Για τα σχολεια θες πολλα ρουχα γιατι καθε μερα λερωνονται,τα ξερετε τι σας τα λεω?Τωρα ομως ερχεται η σειρα μου να ψωνισω πεντε πραγματα,να κοιταξω λιγο και μενα.Χαλια ε?Πρεπει να τα βαλω κι εγω στο προγραμμα.Μαζεψα κι εγω αρκετα απο ποντους,στο παρτυ μας εβαλα το στενο μου τζην αλλα εχω κοιλιτσα και λιγα κιλακια ακομη,αλλα τρωω πολυ και μαλιστα γλυκααα και σοκολατες.Εχω εξαρτηση.Εχει μαλακωσει ο μικρος σου μαρουσκα μου που του χε βγει αντιδραση προς το μωρο?Το νινακι χαθηκε παλι,διαβασα τα νεα της απο διακοπες και φρικαρα μ αυτο που επαθε η νεφελιτσα.

meldan welcome back!!

Χαιρομαι που ειστε καλα οικογενειακώς, τα κοριτσάκια σου κ το καρπουζάκι.

Πρέπει να γινεται ενας πανικος με τοσα κοριτσιστικα ρουχα, διαφορετικών μεγεθών και ηλικιών. Θυμώνει η μικρή καθόλου που φοράει τα ρούχα της μεγάλης; Εμένα η μικρή μου αδερφή παραπονιόταν που εγώ αναγκαστικά επαιρνα καινουρια κ μετά τα φοραγε κι αυτή δευτερο χέρι.

Συγχαρητήρια που χώρεσες στο τζιν, άρα για να μπαίνεις αποκλείεται να σου έχουν μείνει πολλοί ποντοι.

Γλυκά τρώω κι εγω πολλα, και σοκολάτες! Tρελαινομαι! Φοβάμαι μηπως πειραξει το μωρό τόση ζάχαρη, λενε οτι φέρνει ανησυχία. Παρατήρησες κάτι;

c8i6p2.png

Πόσο χαίρομαι που πήρες κινητό χαχα!!Κορίτσι κι εγώ βλέπω αυτές τις διαφορές που λες στο στήθος, αλλά συνεχίζω να απολαμβάνω την γλυκιά τυράννια του θηλασμού:tongue: Το καλό είναι ότι τα άλλα τρία έχουν τόσο προσαρμοστεί στην εικόνα της μαμάς με το Λουκά συνέχεια αγκαλιά που συνεχίζουμε τη ζωή μας κανονικά (αυτό που είπα, διαβάζουμε μαθήματα με το Λουκά να θηλάζει, παίζουμε κάθε βράδυ με το Λουκά να θηλάζει, διαβάζουμε πριν τον ύπνο με το Λουκά να θηλάζει)...Βέβαια, αν είχα κι εγώ ένα παιδάκι 2-3 ετών σίγουρα δεν θα ήταν τόσο εύκολο, ευτυχώς ο μικρότερος κοντεύει πια 5....Καλό ξεμπέρδεμα με τα ρούχα, εγώ από βδομάδα στρώνω χαλιά, φθινοπώριασε για τα καλά εδώ....

Μαριανθάκο, καλημέρα στην Καβάλα!:-P:-P:-P

Τι ωραίο πράγμα που τα αγόρια σου ειναι συνηθισμένα στη γλυκιά εικόνα του θηλασμού. Σιγουρα αυριο μεθαυριο θα ειναι απο τους αντρες που υποστηριζουν τη γυναικα τους στο θηλασμο και θα είναι κ περήφανοι.

Επιφυλάσσομαι για νέα χορτοφαγική συνταγή! Ξερω ένα σωρο!

Eφτιαξα κ υγιεινο γλυκακι προχθες, αντί για ρυζόγαλο κινόγαλο! Mε κινόα, γαλα αμυγδάλου κ μαυρη ζάχαρη. Μια χαρά ηταν για γρηγορο κ ελαφρυ

c8i6p2.png

Κορίτσια μου καλημερα σας σας διαβάζω αλλά όλο λέω θα γράψω και όλο κάτι γίνεται και δεν γράφω...χαίρομαι που είστε όλες Καλά κΙ εσείς και τα παιδάκια σας ..Ευαγγελία μου καλορίζικο το καινούριο σπιτάκι να το ευχαριστηθείτε και καλό διάβασμα..Αφού προλαβαίνεις Καλά κανεις..μαρουσκακι μου εσένα το 24ωρο σου ειναι γεμάτο δεν μπορείς να πεις..όλο κάτι έχεις να κάνεις..Μπράβο σου και εγώ πελαγονω χωρίς λόγο..meldan Μου να σου ζήσει η νεφελιτσα να την χαίρεσαι ..με γεα το κινητό σου..βροχούλα η μπέμπα σου είναι πραγματικά σκλεναρικοβα..φτου φτου..άνθη μου όπως αισθανεσαι Εσύ καλύτερα σημασία έχει η ψυχική μας κατασταση για να είναι καλά και το μωρό.ενός σημερα θα πάμε να κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο..Ή μπέμπα είναι πολύ ζιζανιο..γελάει συνέχεια,φωνάζει την ημέρα δεν κοιμάται πολύ πολύ λίγο και κυρίως κάτι μισαωρα..το βράδυ κοιμάται αλλά κάθε 2,5 ώρες ξυπνάει για να φάει ..όλη την ώρα τρώει το παιδάκι μου και είναι και πολύ λαιμαργη.το έχει κάνει το βυζακι της μαμάς σφεντόνα...Αχ πόσο σας ζηλεύω που τα μωράκια σας κοιμούνται 5-6 ώρες συνεχόμενες..Θέλω και εγώ..

ewKwp3.png

για τα κιλά μην αγχώνεστε και μην συγκρίνετε

πάντως νοβέμπερ γιγαντάκι το παιδάκι σου...

για παχυσαρκία είναι αστείο και μόνο που το σκέφτηκες

καταρχήν τα κιλά της είναι αναλογικά με το ύψος της

τη σκλεναρίκοβα έβγαλες

μαριάνθη μου κι εμένα τα 2 πρώτα παιδάκια μου 2 μηνών 56 πόντους ήταν και τα 2 οπότε μια χαρά είστε

αυτός ο τρίτος μου ο υπναράς

είναι μεγαλούτσικός μέχρι στιγμής...τη Δευτέρα πήγαμε παιδιάτρο γιατί

σαραντίσαμε....

5200 και 58 εκ.... Φτου φτου! Να τον χαίρεσαι!

καλά μας βρήκε

το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχει πολύ εντονο το αντανακλαστικό του τρόμου...όλο τα χεράκια του ανοίγει και κοιτάζει τρομαγμένος...

είδικα όταν τον γδύνω...και τρέμει το σαγονάκι του

η παιδίατρος το βρίσκει φυσιολογικό σάυτή την ηλικία αλλά τα άλλα μου

δεν το είχαν τόσο έντονο 40 ημερών

Για το αντανακλαστικό που λες δεν ξέρω πόσο συχνά το κάνει, αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό για την ηλικία του. Είναι μικρούλης ακόμη και όλα του είναι πρωτόγνωρα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Οι μεγαλες ξεκινησαν παιδικο και προνηπιο με μεγαλη επιτυχια.Πολυ ευκολη προσαρμογη,ειδικα για τη δαναη που ειναι μικρουλα κι ειναι η πρωτη χρονια.Ειμαι μονη με τη μπεμπα καθε πρωι ως τις τρεις το μεσημερι οποτε φανταζεστε ποσο διαφορετικη ειναι πλεον η καθημερινοτητα μου.Η δαναη μου ειχε γενεθλια,εκλεισε τα δυο το φουντουκακι μου και καναμε ωραιο παρτυ.Ευτυχως ειχε καλο καιρο κι ειχα το μωρο στη βεραντα οποτε περασε ανωδυνα απο θεμα ιωσεων γιατι κι εγω φοβομουν με τοσα παιδακια.Η μπεμπα μας συνεχιζει να ναι ησυχη αλλα οπως και τα δικα σας εχει αλλαξει αισθητα.Κοιμαται λιγοτερο μεσα στη μερα αλλα σε γενικες γραμμες δεν με παιδευει καθολου.Τα βραδια κοιμαται πεντε με εξι ωρες,παραπανω δεν παει.Καναμε κι εμεις σημερα το πρωτι εμβολιο συν το ποσιμο γαστρεντεριτιδας.Ειναι 4920 και 57 ποντους,νομιζω ακριβως σαν τη μπεμπα σου love.Αυτα στα πολυ γρηγορα.Σας αφηνω να κανω ενα ντουζακι γιατι σε λιγο νομιζω οτι θα ξυπνησει η μπεμπιτα.Θα τα πουμε το πρωι,φιλουμπες.

5-6 ώρες συνεχόμενα;;;:shock: Τυχερή, μην μιλάς καθόλου! Εμένα 3 ώρες αν μου το πάει, ευχαριστημένη είμαι!

Μεγάλωσε και η δικιά σου! Να την χαίρεσαι!

Μπράβο και στις μεγάλες σου και καλή σχολική χρονιά!

Χρόνια πολλά στην Δανάη σου! Γερή και ευτυχισμένη να ναι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...