Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ναι αλλά θα είναι μικρούλης. Ξέρω 'γω να μην κολλήσει τίποτα...:rolleyes:

Τι να κολλησει μαναρι μου;ολη μερα με τρια αδερφια που πανε σχολειο ειναι....ως τοτε...τιγκα στο αντισωμα θα ειναι....χαχαχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω...καλε το ταραξαν το δολιο....ελπιζω να μην ξαναπατε ως τα Χριστουγεννα χαχα:tongue:

Το πιο πιθανό είναι να μην ξαναπάμε μέχρι τότε, για να ξεπεταχτεί λίγο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τι να κολλησει μαναρι μου;ολη μερα με τρια αδερφια που πανε σχολειο ειναι....ως τοτε...τιγκα στο αντισωμα θα ειναι....χαχαχα....

Σωστό κι αυτό! Το είχα ξεχάσει... Για πες λεπτομέρειες για την βάφτιση: θα έχεις κάποιο θέμα; Θα στολίσεις;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Το πιο πιθανό είναι να μην ξαναπάμε μέχρι τότε, για να ξεπεταχτεί λίγο

Ναι βρε ασε να συνελθει η καημενη πρωτα...την κατσιαδαν....Α και που εισαι....πηγαμε γιατρο....4620 ο Λουκας με βαρος γεννησης 3430.Γι αυτο σου λεω...μη σκας....απλως τα μωρα μας πανε για μοντελα χαχα!!!Τουλαχιστον ψηλωσε εμενα πηγε 59 εκ χαχα.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σωστό κι αυτό! Το είχα ξεχάσει... Για πες λεπτομέρειες για την βάφτιση: θα έχεις κάποιο θέμα; Θα στολίσεις;

Οχι ουτε θεμα ουτε στολισμα.λιτα κι απεριττα....δε μου αρεσε ποτε να ασχομουμαι με φρου φρου κι αρωματα και στολισματα....πιστεψε με δεν ειναι καθολου τυχαιο που εχω αγορια μονο...κι εγω κατα λαθος γεννηθηκα γυναικα χαχα....τωρα δε που ειμαι και " της εκκλησιας" ας πουμε....μονο να βαπτιστει να βαλει το σταυρο του κ να κοινωνει με νοιαζει....εσεις;σκεφτηκατε κανεναν υποψηφθο νονο για Αναστασια;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ναι βρε ασε να συνελθει η καημενη πρωτα...την κατσιαδαν....Α και που εισαι....πηγαμε γιατρο....4620 ο Λουκας με βαρος γεννησης 3430.Γι αυτο σου λεω...μη σκας....απλως τα μωρα μας πανε για μοντελα χαχα!!!Τουλαχιστον ψηλωσε εμενα πηγε 59 εκ χαχα.

Μικρούλης ρε συ και ο δικός σου. Και ο παιδίατρος δεν σου είπε τίποτα; Δηλαδή μόνο ο δικός μου έχει τέτοια κόλλημα; Εμένα είναι και κοντούλα, 56εκ

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Οχι ουτε θεμα ουτε στολισμα.λιτα κι απεριττα....δε μου αρεσε ποτε να ασχομουμαι με φρου φρου κι αρωματα και στολισματα....πιστεψε με δεν ειναι καθολου τυχαιο που εχω αγορια μονο...κι εγω κατα λαθος γεννηθηκα γυναικα χαχα....τωρα δε που ειμαι και " της εκκλησιας" ας πουμε....μονο να βαπτιστει να βαλει το σταυρο του κ να κοινωνει με νοιαζει....εσεις;σκεφτηκατε κανεναν υποψηφθο νονο για Αναστασια;

Να σου πω στις μέρες μας οι στολισμοί είναι περιττά έξοδα κατά την γνώμη μου. Απλά σε πολλούς αρέσουν. Ούτε εγώ θα κάνω στολισμό. Μόνο τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια έχω σκεφτεί να είναι με looney tunes, που είναι τα αγαπημένα μου καρτούν. Για νουνό που λες, μεγάλη ιστορία. Ο κουμπάρος που μας πάντρεψε έχει μετακομίσει εξωτερικό και δεν θέλω να γίνει νουνός, γιατί δεν θα έχει επαφές με το παιδί. Αλλά δεν μας πρότεινε κανένας άλλος. Μου έχουν πει ότι δεν ρωτάς εσύ, αλλά περιμένεις ο άλλος να στο ζητήσει

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Να σου πω στις μέρες μας οι στολισμοί είναι περιττά έξοδα κατά την γνώμη μου. Απλά σε πολλούς αρέσουν. Ούτε εγώ θα κάνω στολισμό. Μόνο τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια έχω σκεφτεί να είναι με looney tunes, που είναι τα αγαπημένα μου καρτούν. Για νουνό που λες, μεγάλη ιστορία. Ο κουμπάρος που μας πάντρεψε έχει μετακομίσει εξωτερικό και δεν θέλω να γίνει νουνός, γιατί δεν θα έχει επαφές με το παιδί. Αλλά δεν μας πρότεινε κανένας άλλος. Μου έχουν πει ότι δεν ρωτάς εσύ, αλλά περιμένεις ο άλλος να στο ζητήσει

Ωχ μαναρι μου το ιδιο αγχος ζουμε!! Νονος-α καπουτ.....αφαντοι ολοι......ακομα περιμενουμε μπας και φιλοτιμηθει κανενας.εκει που ειπαμε οτι τα βρισκουμε με το ονομα,τωρα δεν βρισκουμε νονο....θα με φαει το αγχος το βλεπω εγω:(

Εσεις μαρουσκα ποιον θα εχετε νονο για τον Λουκακο?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μικρούλης ρε συ και ο δικός σου. Και ο παιδίατρος δεν σου είπε τίποτα; Δηλαδή μόνο ο δικός μου έχει τέτοια κόλλημα; Εμένα είναι και κοντούλα, 56εκ

Κοριτσια με κανετε να ανησυχω....μηπως η δικια μου παει για παχυσαρκια βρεφικη?

6920 και 62 ποντους.....μπινκο!:tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια με κανετε να ανησυχω....μηπως η δικια μου παει για παχυσαρκια βρεφικη?

6920 και 62 ποντους.....μπινκο!:tongue:

Εσένα έκλεισε τους 2 μηνες ή οχι ακόμα; Μμμμ μπαμπάτσικο μωράκι εεεε;; χεχε... Τι σου λεει η παιδίατρος; Είναι υπερβολικά πολλά κιλά;

Εμένα πριν καμια βδομαδα που τη ζύγισα, ηταν 4800 ... χμμμ και πριν απο 2 βδομαδες 55 εκατοστά. Αν πήρε ύψος δεν ξέρω τωρα. Εσυ βροχούλα τη θηλάζεις; ξέρεις πόσα Ml τρώει;

Κορίτσια εμείς ειμαστε 7 εβδομαδων.. και απο χθες μου εμφάνισε ξαφνική άυξηση στα Ml. Ενω ετρωγε 120 με 140 Ml ... τώρα 2 φορές ζήτησε περισσότερο απο 150. Κάπου στα 180 τα υπολόγισα. Τι να πώ.... να περνάει τώρα το άλμα ανάπτυξης; Γιατί εχει και περίεργη γκρίνια και λίγο διαφορετική συμπεριφορά. Οχι κάτι ανησυχητικο απλώς είναι απότομη η αλλαγή.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια.... μιας και περίμενα να κοιμηθει η μπουμπού η οποία μου έβγαλε το λάδι σήμερα μπορώ να πώ... Ανέτρεξα στις παλαιότερες δημοσιέυσεις και βρήκα το πρώτο μήνυμα που σας έγραψα στο θέμα μας. Πόοοοοσες πολλές μανούλες είμασταν ε;; Σε συγκριση πάντα με μανούλες άλλων μηνών. Πόσες αγωνίες μοιραστήκαμε... πόσες απόψεις ανταλλάξαμε... Πωπωωω... φοβερό πράγμα. Εγώ πάντως έμαθα πολλά απο εσάς τις όχι πρωτομανούλες.

Γενικά ... θελω να περάσει ο καιρός λιγάκι και να ξαναζήσω όλο αυτό το συναίσθημα της εγκυμοσύνης. Αυτή την αγωνία για το καθε τι. Και φυσικά, εκείνη τη μεγάλη στιγμή του τοκετου, αυτή την συγκίνηση και το ρίγος που με διαπέρασε. Και τώρα νιώθω η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο τη μητρότητα.

Εγώ δεν έχω να σας πώ πολλά για τη μικρή. Γενικά είμαστε καλά... τρώμε καλά (οπως ανέφερα και πιο πάνω), μένει μόνο να μάθωάυριο απο παιδίατρο εάν περνάει άλμα. Απ'οσο ξέρω ομως το αλμα ειναι στις 8-9 βδομάδες. Και το τελευταίο της βραδυνό ήταν στα 170Ml. Πολλά δεν είναι;; Ούτε 2 μηνών δεν είμαστε. Αγχώνομαι.

Κάτι που με στεναχώρησε .. είναι οτι δυστηχώς παρέδωσα όπλα με το θηλασμό. Έχω λίγο γάλα ακόμα..Όμως οταν μια μερα ενώ είχα για ώρα τη μικρή στο στήθος, και οταν την άφησα κατάλαβα οτι δεν ειχε χορτάσει και πήγα για συμπλήρωμα, κατάλαβα οτι δεν ειχε πιέι τίποτα αφού πήρε 100ml απο το ξένο. Απογοητευτηκα πλήρως. Ακόμα και τώρα που προσπαθώ να τη θηλάσω, βλέπω οτι το στήθος μου έχει γάλα όμως εκείνη απλα το πιπιλάει και δεν πίνει :cry::cry:. Το πάλεψα και με το θήλαστρο αλλά έως 20Ml το ανώτερο να έβγαλα. Τι να πώ... τώρα πλέον μάλλον είναι αργά για επαναγαλακτισμό και δυστηχώς και εγώ απο την πλευρά μου... με τοση κούραση... δεν εχω το κουράγιο να είμαι καθε τρεις και λιγο με το θήλαστρο. ΤΙς πιο πολλές ώρες της μερας η μικρή θέλει αγκαλιές κια ντάντεμα. Ουτε να με αφησει να μαγειρέψω δεν με αφήνει πολλές φορές. Η μέση μου αρχίζει και καταπονείται απο τις αγκαλιές και τον μάρσιπο που την έχω. Κοντεύουμε και 5 κιλάκια άλλωστε. Μπορεί και να τα έφτασε, αλλά θα το μάθω την Πέμπτη που είναι μέρα ζυγίσματος.

Αυτα....... Καλό βράδυ απο εμένα....

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Εσένα έκλεισε τους 2 μηνες ή οχι ακόμα; Μμμμ μπαμπάτσικο μωράκι εεεε;; χεχε... Τι σου λεει η παιδίατρος; Είναι υπερβολικά πολλά κιλά;

Εμένα πριν καμια βδομαδα που τη ζύγισα, ηταν 4800 ... χμμμ και πριν απο 2 βδομαδες 55 εκατοστά. Αν πήρε ύψος δεν ξέρω τωρα. Εσυ βροχούλα τη θηλάζεις; ξέρεις πόσα Ml τρώει;

Κορίτσια εμείς ειμαστε 7 εβδομαδων.. και απο χθες μου εμφάνισε ξαφνική άυξηση στα Ml. Ενω ετρωγε 120 με 140 Ml ... τώρα 2 φορές ζήτησε περισσότερο απο 150. Κάπου στα 180 τα υπολόγισα. Τι να πώ.... να περνάει τώρα το άλμα ανάπτυξης; Γιατί εχει και περίεργη γκρίνια και λίγο διαφορετική συμπεριφορά. Οχι κάτι ανησυχητικο απλώς είναι απότομη η αλλαγή.

8η και 9η εβδομάδα είναι τα άλματα ανάπτυξης. Μήπως συμπλήρωσε την 7η και διανύει την 8η; Εμένα πάντως στην 8η εβδομάδα είχε πολύ γκρίνια

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ βρε κορίτσια.... μιας και περίμενα να κοιμηθει η μπουμπού η οποία μου έβγαλε το λάδι σήμερα μπορώ να πώ... Ανέτρεξα στις παλαιότερες δημοσιέυσεις και βρήκα το πρώτο μήνυμα που σας έγραψα στο θέμα μας. Πόοοοοσες πολλές μανούλες είμασταν ε;; Σε συγκριση πάντα με μανούλες άλλων μηνών. Πόσες αγωνίες μοιραστήκαμε... πόσες απόψεις ανταλλάξαμε... Πωπωωω... φοβερό πράγμα. Εγώ πάντως έμαθα πολλά απο εσάς τις όχι πρωτομανούλες. Και εγώ είχα μπει και τα διάβαζα κάποια στιγμή και συγκινήθηκα... Σχεδόν ένας χρόνος από όταν πρωτοξεκινήσαμε!

Γενικά ... θελω να περάσει ο καιρός λιγάκι και να ξαναζήσω όλο αυτό το συναίσθημα της εγκυμοσύνης. Αυτή την αγωνία για το καθε τι. Και φυσικά, εκείνη τη μεγάλη στιγμή του τοκετου, αυτή την συγκίνηση και το ρίγος που με διαπέρασε. Και τώρα νιώθω η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο τη μητρότητα. Μου αρέσει που σας φαινόμουν εγώ υπερβολική που θέλω σύντομα να ξαναμείνω έγκυος! χαχα

Εγώ δεν έχω να σας πώ πολλά για τη μικρή. Γενικά είμαστε καλά... τρώμε καλά (οπως ανέφερα και πιο πάνω), μένει μόνο να μάθωάυριο απο παιδίατρο εάν περνάει άλμα. Απ'οσο ξέρω ομως το αλμα ειναι στις 8-9 βδομάδες. Και το τελευταίο της βραδυνό ήταν στα 170Ml. Πολλά δεν είναι;; Ούτε 2 μηνών δεν είμαστε. Αγχώνομαι.

Κάτι που με στεναχώρησε .. είναι οτι δυστηχώς παρέδωσα όπλα με το θηλασμό. Έχω λίγο γάλα ακόμα..Όμως οταν μια μερα ενώ είχα για ώρα τη μικρή στο στήθος, και οταν την άφησα κατάλαβα οτι δεν ειχε χορτάσει και πήγα για συμπλήρωμα, κατάλαβα οτι δεν ειχε πιέι τίποτα αφού πήρε 100ml απο το ξένο. Απογοητευτηκα πλήρως. Ακόμα και τώρα που προσπαθώ να τη θηλάσω, βλέπω οτι το στήθος μου έχει γάλα όμως εκείνη απλα το πιπιλάει και δεν πίνει :cry::cry:. Το πάλεψα και με το θήλαστρο αλλά έως 20Ml το ανώτερο να έβγαλα. Τι να πώ... τώρα πλέον μάλλον είναι αργά για επαναγαλακτισμό και δυστηχώς και εγώ απο την πλευρά μου... με τοση κούραση... δεν εχω το κουράγιο να είμαι καθε τρεις και λιγο με το θήλαστρο. ΤΙς πιο πολλές ώρες της μερας η μικρή θέλει αγκαλιές κια ντάντεμα. Ουτε να με αφησει να μαγειρέψω δεν με αφήνει πολλές φορές. Η μέση μου αρχίζει και καταπονείται απο τις αγκαλιές και τον μάρσιπο που την έχω. Κοντεύουμε και 5 κιλάκια άλλωστε. Μπορεί και να τα έφτασε, αλλά θα το μάθω την Πέμπτη που είναι μέρα ζυγίσματος.

Αυτα....... Καλό βράδυ απο εμένα....

Έχω διαβάσει για περιπτώσεις επαναγαλακτισμού στον 6ο και 7ο μήνα. Ποτέ δεν είναι αργά. Αν το θέλεις πολύ ζήτα βοήθεια από κάποιον σύμβουλο θηλασμού και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ωχ μαναρι μου το ιδιο αγχος ζουμε!! Νονος-α καπουτ.....αφαντοι ολοι......ακομα περιμενουμε μπας και φιλοτιμηθει κανενας.εκει που ειπαμε οτι τα βρισκουμε με το ονομα,τωρα δεν βρισκουμε νονο....θα με φαει το αγχος το βλεπω εγω:(

Εσεις μαρουσκα ποιον θα εχετε νονο για τον Λουκακο?

Παιδια τι να σας πω...ενω τα δυο πρωτα παιδια βαφτιστηκαν στο χρονο αφου δε βρισκαμε νονο...στον τριτο τον ειχε κλεισει απο πριν μεινω εγκυος μια φιλη κ δυναδελφος του αντρα μου.Στο δε Λουκα μας προτεινανε....κρατηθειτε...πεντε ατομα!!!!Τελικα θα τον βαφτισει η συναδελφος μου που το ζητησε και πρωτη:wink: Παντως αυτο που λες Μαριανθη δεν ισχυει...μια χαρα μπορεις να το ζητησεις κι εσυ ο γονιος απο καποιον...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...