Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.

Για πείτε και σε εμάς στις άσχετες πρωτομανούλες... Με την αυχενική μπορούμε να δούμε το φύλο του παιδιού;

Σε κάποιες περιπτώσεις ναι.Αν έχει καλή θέση το μωρό, αν αν αν...Πάντως ξέρω πολλές περιπτώσεις που το φύλο ''άλλαξε'' στον υπέρηχο β επιπέδου (γύρω στις 20-22 εβδομάδες γίνεται αυτός).

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κοριτσια.Ωραια μερα ειχε σημερα και την εκμεταλλευτηκαμε για μια μικρη βολτιτσα.Αυριο θα ασχοληθω κι εγω να φτιαξω τικερακια.Εμενα και τις δυο φορες ο γιατρος στην αυχενικη μου ειπε οτι εβλεπε κοριτσι και την δεκατη εβδομη εβδομ,στον επομενο δηλ υπερηχο ερχοταν η επιβεβαιωση.Θα αντεχε καμια να μη μαθει τι φυλο?Εγω το σκεφτομουν αλλα ξερω οτι δε θα αντεξω.Μ αρεσει να κανω πιο συγκεκριμενα ονειρα.Ευαγγελια μου εισαι μονιμα γερμανια τωρα?Καλη προσαρμογη.Μαρουσκακι μου σημερα εχεις αυχενικη?Αντε περιμενουμε τα πιο ευχαριστα νεα.Φιλια,παω για μπανακι κσι επανετχομαι οταν κοιμηθουν.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γεια σας κοριτσια.Ωραια μερα ειχε σημερα και την εκμεταλλευτηκαμε για μια μικρη βολτιτσα.Αυριο θα ασχοληθω κι εγω να φτιαξω τικερακια.Εμενα και τις δυο φορες ο γιατρος στην αυχενικη μου ειπε οτι εβλεπε κοριτσι και την δεκατη εβδομη εβδομ,στον επομενο δηλ υπερηχο ερχοταν η επιβεβαιωση.Θα αντεχε καμια να μη μαθει τι φυλο?Εγω το σκεφτομουν αλλα ξερω οτι δε θα αντεξω.Μ αρεσει να κανω πιο συγκεκριμενα ονειρα.Ευαγγελια μου εισαι μονιμα γερμανια τωρα?Καλη προσαρμογη.Μαρουσκακι μου σημερα εχεις αυχενικη?Αντε περιμενουμε τα πιο ευχαριστα νεα.Φιλια,παω για μπανακι κσι επανετχομαι οταν κοιμηθουν.

Εγω αντεξα στο τριτο κι εμαθα οταν γεννησα οτι ηταν αγορακι...βασικα μετα απο δυο αγορια ειπα να μην το μαθω μπας κι αλλαξει το γουρι....:mrgreen::mrgreen: αυριο στις εξι η αυχενικη κοριτσαρα....καλο βραδυ...τα παιδια ειναι κατω με εναν φιλο τους και παιζουν...αχ ποτε θα φυγει να κοιμηθουν να ξεραθω κι εγω;;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Νομίζω μπορώ να στο υπογράψω τόσο για τον δικό μου όσο και για της Κριμάι ότι θα μας αποφεύγουν όσο αντέξουν χαχα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Καλέ, δεν ξέρεις τους Ντάλτονς?Λούκυ Λουκ....οι κακοί της υπόθεσης είναι οι Ντάλτονς!Όχι, προαίσθημα δεν έχω γιατί ΚΑΙ τις δυο φορές που είχα δε μου βγήκε...(στον δεύτερο ήμουν εντελώς σίγουρη...).Τα παιδιά μου τρία στα τρία θέλουν αδερφό, άσε που δε βρήκα και κανενα κόμικ με τρία αγόρια ένα κορίτσι οπότε...τι να βάλω χαχα!

Καλε τους ξερω τους Νταλτονς,τους εβλεπα μαλιστα την περασμενη βδομαδα μαζι με τον υιο! Αλλα φαινεσαι σαν να εισαι ετοιμη για τεταρτο γιο,δεν αφηνεις ενα ανοιχτο παραθυρο μπας και μπει λιγη κοριτσοσκονη!!:wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα! Πήγα σήμερα γιατρό και είδαμε το μπεμπάκι αν και σ' έναν πολύ παλιό υπέρηχο γιατί ο δικός του ήταν για σερβις. Είδαμε οτι χτυπάει η καρδούλα πολύ γρήγορα κιόλας!!! Δεν μπορούσαμε όμως σ' αυτόν τον υπέρηχο να την ακούσουμε... Όλα καλά μου είπε το βγάζει 9+6 κι είμαι 10+1.Μου λέει 1 2 μέρες διαφορά δεν παίζουν ρόλο. Τώρα βουρ για αυχενική 9-2-2015.Αχ μακάρι να πάνε ολα καλά! Καλή επιτυχία σε όσα κοριτσάκι έχουν σύντομα αυχενική! Φιλιά και καληνύχτα!:P

UQTep2.png

Xgjmp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Βροχούλα μου, και το ένα το παιδικό που το είχα βάψει πορτοκαλί αν τυχόν έκανα τρίτο κι ήταν κορίτσι....Είδες τι βγήκε!Άσε να είμαι προετοιμασμένη για το γιο χαχα!

Βαγγελιώ με γεια τα τικεράκια, αλλά γιατί δύο για το ίδιο μωρό?Θες να μας μπερδεύεις?:tongue::tongue::tongue: Όσο για τον υπέρηχο δυο πάνω δυο κάτω δεν έχει σημασία.Εμένα μου είπε ότι αν φαίνεται μια βδομάδα πάνω ή κάτω τότε αλλάζουν ΠΗΤ, αλλιώς ισχύει ό,τι ξέρεις βάσει ΤΕΡ.

Κορίτισια,ζυγίστηκα! 3 πάνω λέμε....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Πάντα έτσι βάζω στο πρώτο τρίμηνο, εξαιτίας της αναγούλας όλο μασουλάω (φυσικά οι αναγούλες δεν περνάνε με το μασούλημά μου, αλλά τα κιλά μπαίνουν).Ας είναι...Το μπεμπέκι να είναι καλά...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

όσο γκάου μπίου να έιναι κάποιος κάποια στιγμή τα καταφέρνει,,,εγώ ειδικά, όχι να το υπερηφανευτώ (αχαχαχ γελάω μόνη μου) συνήθως τα καταφέρνω με κάτι τέτοια του υπολογιστή,,, άρα υποθέτω κάτι άλλο φταίει,,,θα προσπαθήσω και από το σπίτι...εεεε με έσκασε...

καλημέρα σας...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερα σε ολες μας.Πρωτα απ ολα να ευχηθω τη november να ζησει τι μικρο μπαλαρινακι,να ναι παντα υγιης και γερη για να γινει η "μεγαλη"αδελφη!Να τη χαιρεσαι κοριτσακι και με το καλο να ρθει και το τριτο ζυμαρακι.Μαρουσκακι εγω πιστευω πολυ εντονα οτι εχεις κοριτσακι.Οχι οτι φημιζομαι για το ενστικτο μου αλλα τωρα το μυριζομαι...Αφου ηρθε ετσι πονηρα πονηρα,χωρις να την καλεσε κανεις,ειναι κορη που ερχεται να παρει τα μυαλα του μπαμπα και να τον κανει να μετανιωσει για τα μουτρα που κραταγε.Βαγγελιω ευγε για τα τικερ,σειρα μου τωρα.Γιατι δεν εβαζες ενα και για τι γιοκσ σου,καλα δε θυμαμαι?Ενα αγορακι εχεις?Ωραιες μερες κανει αλλα απο βδομαδα οντως ερχονται οι πολικες θερμοκρασιες που ελεγε η november.Ποσο μπροστα εισαι βρε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

όσο γκάου μπίου να έιναι κάποιος κάποια στιγμή τα καταφέρνει,,,εγώ ειδικά, όχι να το υπερηφανευτώ (αχαχαχ γελάω μόνη μου) συνήθως τα καταφέρνω με κάτι τέτοια του υπολογιστή,,, άρα υποθέτω κάτι άλλο φταίει,,,θα προσπαθήσω και από το σπίτι...εεεε με έσκασε...

καλημέρα σας...

Για το τικεράκι λες καλέ?χαχα...Λοιπόν, πάτα πάνω στο δικό μου, θα σε βγάλει στη σελίδα του lilypie...φτιάξε το τικεράκι σου όπως θέλεις και μετά για να αντιγράψεις τον κωδικό πας και επιλέγεις τον κωδικό για φόρουμ (κάπως pseudohtml, κάτι τέτοιο γράφει), επιλέγεις λοιπόν αυτόν τον κωδικό και τον κάνεις επικόλληση στην υπογραφή σου.(από πίνακας ελέγχου εδώ στο πάρεντς πας επεξεργασία υπογραφής κλπ).Ελπίζω να βοήθησα λίγο...Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα σε ολες μας.Πρωτα απ ολα να ευχηθω τη november να ζησει τι μικρο μπαλαρινακι,να ναι παντα υγιης και γερη για να γινει η "μεγαλη"αδελφη!Να τη χαιρεσαι κοριτσακι και με το καλο να ρθει και το τριτο ζυμαρακι.Μαρουσκακι εγω πιστευω πολυ εντονα οτι εχεις κοριτσακι.Οχι οτι φημιζομαι για το ενστικτο μου αλλα τωρα το μυριζομαι...Αφου ηρθε ετσι πονηρα πονηρα,χωρις να την καλεσε κανεις,ειναι κορη που ερχεται να παρει τα μυαλα του μπαμπα και να τον κανει να μετανιωσει για τα μουτρα που κραταγε.Βαγγελιω ευγε για τα τικερ,σειρα μου τωρα.Γιατι δεν εβαζες ενα και για τι γιοκσ σου,καλα δε θυμαμαι?Ενα αγορακι εχεις?Ωραιες μερες κανει αλλα απο βδομαδα οντως ερχονται οι πολικες θερμοκρασιες που ελεγε η november.Ποσο μπροστα εισαι βρε?

Εδώ ρίχνει καρέκλες σήμερα...Λες ρε Αντωνία να μας κάνει καμιά τέτοια κασκαρίκα το έμβρυο?Χαχα, κι εγώ το έχω σκεφτεί αλλά το βάζω στο πίσω μέρος του μυαλού μου...Ας μην το συζητάμε άλλο το φύλο κορίτσια, ας είναι καλή η αυχενική και αυτό είναι δευτερεύον....;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...