Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημέρα!!!

άνοιξα υπολογιστή στο σπίτι και είπα να σας πω μια καλημέρα!!!!

εμείς κρυώνουμε...σήμερα έβγαλε λίγο ήλιο..αλλά στο σπίτι οι θερμοκρασίες είναι κάτω των 19 βαθμών!!!!

κάναμε και το εμβόλιο μας...δεν είχαμε παρενέργειες..ευτυχώς...

εμείς ακόμα διαπραγματευόμαστε το όνομα!!! ελπίζω να περάσει το δικό μου!!!!

Μαρουσκάκι..μπαμ μπαμ...καλά κάνεις..εμείς έτσι όπως το πάμε...καλό Καλοκαίρι!!!

όσο για σεξ...μια προσπάθεια ..που δεν απέδωσε...ένιωθα πολύ περίεργα..πήγα για τεστ παπ..όλα είναι καλά..αλλά χρειαζόμαστε λιπαντικό...αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση!!!!

τώρα αυτό που μένει είναι τα κοριτσάκια μας να συγχρονιστούν ένα βραδυ και να κοιμηθούν ήσυχα ήσυχα!!!

καλέ αφού κάναμε γενική πριν τους τοκετούς...γιατί να ξανακατεβάσουμε κουρτίνες?

δεν φημίζομαι για την νοικοκυροσύνη μου...ούτε που μου πέρασε από το μυαλό!!!

εγώ την άλλη Κυριακη εχω γυναίκα..να μου τρίψει κουζίνα μπάνιο και να στρώσουμε!!!

σας φιλώ..γιατί η μικρούλα πείνασε!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα!Καθε μηνα οπως κ στην εγκυμοσυνη θα βλεπεις αυτες τις αλλαγες...Καθε μερα που περνα ειναι μια μερα μεγαλυτερα τα μωρα μας με οτι αυτο συνεπαγεται...Καλο δρομο να περασετε υπεροχα στη Σαλονικα!!!Υπεροχη αγαπημενη πολη!Εμεις καλα ειμαστε με τις δραστηριοτητες κι ολα αυτα μαζευονται κατα τις εξι ολα τα αγορια μαζι και ομολογω οτι ναι μπηκαμε σε σειρα.Το Λουκακι κανει τα δικα του βεβαια...Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι κλεισαμε την εκκλησια για τη βαφτιση μας!15 Νοεμβριου επισημα Λουκας!!!!!!Λιτσα και τα δυο ειδη παμπερς καλα ειναι...Σημερα κλεισαμε κι εμεις δυο μηνες...Απο βδομαδα εμβολια δυο(θα κανει και το ποσιμο για γαστρεντερ λογω αδερφων σε σχολεια)....

Φθινόπωρο η βαφτιση; Δεν φοβάσαι μην σου κρυώσει;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλησπέρα εδώ είμαι αλλά είναι πολύ δύσκολο να γράψω από αυτόν τον υπολογιστή...αυτή είναι τρίτη απόπειρα σήμερα να ολοκληρώσω μήνυμα...

εμείς είμαστε ακόμα μικρούληδες ...τη Δευτέρα σαραντίζουμε

τέτοιο μωρό δεν ξανάχα....έχει γεννηθεί με πρόγραμμα

δεν με έχει ξενυχτίσει ποτέ νύχτα, τη μέρα όλο κοιμάται

θηλάζει το πολύ 5 με 10 λεπτά και κάθεται στη κούνια του αν τον αφήσω

αρκετή ώρα

δεν υπάρχει αυτό που ζώ!!!

είναι τρομακτικά καλόβολος

τόσο ήσυχος που ανησυχώ μήπως έχει κάτι....

στη σωματική ανάπτυξη είναι πολύ καλός

νοητικά δε ξέρω...

Καλέ τι ήσυχο μωρακι! Φτύστο να μην το ματιαξεις!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σα γράφω μετά από ένα δύσκολο σκ. Οι χαζοπαππουδες έφαγαν τρομερό κόλλημα με την μικρή με αποτέλεσμα τα απογεύματα το παιδί να πλανταζει στο κλάμα από την ταλαιπωρία. Τα είδα όλα! Ευτυχώς τώρα είμαστε σπιτάκι μας και το Αναστασακι βγάζει τα σπασμένα που δεν μπορούσε να είναι συνεχώς στην αγκαλιά μου

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Φθινόπωρο η βαφτιση; Δεν φοβάσαι μην σου κρυώσει;

Σιγα βρε κοριτσι μην κρυωσει....το Φανη το βαφτισαμε Θεοφανεια...πιο πολυ με ενδιαφερει να μπορει να κοινωνει....αλλωστε δε θα βγει γυμνος στο κρυο...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σα γράφω μετά από ένα δύσκολο σκ. Οι χαζοπαππουδες έφαγαν τρομερό κόλλημα με την μικρή με αποτέλεσμα τα απογεύματα το παιδί να πλανταζει στο κλάμα από την ταλαιπωρία. Τα είδα όλα! Ευτυχώς τώρα είμαστε σπιτάκι μας και το Αναστασακι βγάζει τα σπασμένα που δεν μπορούσε να είναι συνεχώς στην αγκαλιά μου

Δεν καταλαβα γτ δεν περασατε καλα;;;τι την ταλαιπωρησε;οι αγκαλιες;;;νομιζα της αρεσαν χαχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πριν λιγες ωρες γυρισα απο το πνευματικο κεντρο.βραβευσανε τις 12 μανουλες που γεννησαν το τεταρτο παιδακι τους το 2015. Ο δημαρχος μας χαρισε βιβλια κι ο γερ. Εφραιμ - ο γνωστος- μας χαρισε κομποσκοινι εικονιτσα ευλογιες απο το Αγ.ορος ...Ηταν πολυ ομορφα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πριν λιγες ωρες γυρισα απο το πνευματικο κεντρο.βραβευσανε τις 12 μανουλες που γεννησαν το τεταρτο παιδακι τους το 2015. Ο δημαρχος μας χαρισε βιβλια κι ο γερ. Εφραιμ - ο γνωστος- μας χαρισε κομποσκοινι εικονιτσα ευλογιες απο το Αγ.ορος ...Ηταν πολυ ομορφα....

Μπραβο μαρουσκακι συγχαρητηρια κοριτσι μου:)!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλοι χρυσοι οι παππουδογιαγιαδες αλλα στο τελος μονο προβληματα ξερουν να δημιουργουνε.δεν σκεφτονται το μετα....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αγάπη μου, ξέχασες σε ποιαν απευθύνεσαι?Στη Μις οργανωτικότητα 2006-2015!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Τα χειμωνιάτικα είναι ήδη έτοιμα.Έχω τρίφυλλη ντουλάπα στο παιδικό (κάθε αγόρι κι ένα φύλλο ντουλάπας)όπου έχω τα καλοκασιρινά και χειμερινά του κάθε παιδιού.Οπότε κάθε αλλαγή σεζόν, απλώς κατεβάζω στις κάτω θέσεις τα ρούχα της εποχής και ανεβάζω ψηλά της εποχής που φεύγει.Φυσικά με προσθαφαιρέσεις κάθε χρονιά αφού μεγαλώνουν!Αλλά έχω σωθεί από βάλε σε σακούλες, αποθήκευσε και όταν έρθει η ώρα ξαναβγάλε, πλύνε, σιδέρωσε, αφού όλα μπαίνουν ψηλά καθαρά και σιδερωμένα!Καλά, κουρτίνες δεν το συζητώ.Τα έκανα τον Ιούλιο, με τίποτα ξανά, όχι πριν το καλοκαίρι λέμε, δεν τρελάθηκα!Κάτι μου πέταξε η μαμά μου για γενική, αλλά δε σφάξανε!!Καλά, εσύ ανακαίνιση δεν έκανες?Πάλι θα τα βγάλεις όλα?Δεν έχω κουράγιο παιδιά, τα βράδια από τις 9 σέρνομαι κι ως τις 12-1 που θα κοιμηθεί τον καλό ύπνο (το σερί 5ωρο-6ωρο)με το ζόρι μένω ξύπνια, δεν είμαι για γενικές, πρέπει να κρατάω δυνάμεις για να βγάλω τη μέρα...;)Καλημέρα, πήγαμε εκκλησία, γυρίσαμε, τώρα κοιμάται, τα άλλα φύγανε όλα με το μπαμπά τους και εγώ πάω για σίδερο (τι πρωτότυπο:tongue:).....

Ακουσα δυο τρεις γειτονισσες που θα κανουν και κουρτινες και λεω μηπως κατι δεν κανω καλα...εννοειτε οτι με το μωρο δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα,θα δω.....και εγω εχω πει την αλλη βδομαδα να ερθει κοπελα για βοηθεια καθαρισμα,γιατι αν ξεκινησω να καθαριζω θελω μια βδομαδα,αφου ολο διαλειμματα θα κανω...θα μου φερει και τα χαλια απο το καθαριστηριο,αντε και καλο χειμωνα να εχουμε :-D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Σιγα βρε κοριτσι μην κρυωσει....το Φανη το βαφτισαμε Θεοφανεια...πιο πολυ με ενδιαφερει να μπορει να κοινωνει....αλλωστε δε θα βγει γυμνος στο κρυο...

Ναι αλλά θα είναι μικρούλης. Ξέρω 'γω να μην κολλήσει τίποτα...:rolleyes:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δεν καταλαβα γτ δεν περασατε καλα;;;τι την ταλαιπωρησε;οι αγκαλιες;;;νομιζα της αρεσαν χαχα....

Οι πολλές αγκαλιές και το ότι δεν ήταν σε εμένα. Κάθε μέρα περνούσε τουλάχιστον από 10 χέρια. Οπότε τα απογεύματα έφτανε στα όρια της

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μπράβο!!!:D:D:D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλοι χρυσοι οι παππουδογιαγιαδες αλλα στο τελος μονο προβληματα ξερουν να δημιουργουνε.δεν σκεφτονται το μετα....

Και σκέψου ότι όλο της φώναζαν, την ταρακουνούσαν και την έπαιζαν. Και αυτή να είναι 7-8 ώρες συνεχόμενα ξύπνια

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και σκέψου ότι όλο της φώναζαν, την ταρακουνούσαν και την έπαιζαν. Και αυτή να είναι 7-8 ώρες συνεχόμενα ξύπνια

Πωπω...καλε το ταραξαν το δολιο....ελπιζω να μην ξαναπατε ως τα Χριστουγεννα χαχα:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...