Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Πω πω νέα! Διακοπές: χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα! Και τα μικροπροβλήματα δεν πειράζουν! Ίσα ίσα που κάναν τις πρώτες σας διακοπές σαν 4μελή οικογένεια αξέχαστες! Παιδικός: Περαστικά στην Νεφελίτσα σου! Μπέμπα: τελικά όλες το ίδιο άγχος έχουμε με τα κιλά των μωρών μας! Πάντως όσο μπορέσεις να αποφύγεις το συμπλήρωμα. Αν η μικρή σου πεινούσε, θα στο έδειχνε με κάποια σημάδια. Όσον αφορά το γιατί δεν πήρε κιλά, μπορεί να ήταν απλώς μια φάση. Κάνε υπομονή μέχρι την επίσκεψη στον παιδίατρο

αυτο θα κανω...σιγα μην δωσω συμπληρωμα..το μωρακι μου δεν δειχνει να πειναει και ουτε φαινεται αδυνατο...δεν ειναι ολα τα μωρακια ιδια σε κιλα!εγω επιμενω μονο στο δικο μου γαλα...τωρα θα αρχισω να κανω και αποθηκη σιγα σιγα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο θα κανω...σιγα μην δωσω συμπληρωμα..το μωρακι μου δεν δειχνει να πειναει και ουτε φαινεται αδυνατο...δεν ειναι ολα τα μωρακια ιδια σε κιλα!εγω επιμενω μονο στο δικο μου γαλα...τωρα θα αρχισω να κανω και αποθηκη σιγα σιγα

Κι εγώ το έχω άγχος το θέμα των κιλών. Ο παιδίατρος μου είπε ότι δεν είναι ικανοποιημένος με το ρυθμό που βάζει κιλά και από τότε φοβάμαι μήπως μου πει τίποτα για ξένο. Αν και είναι σύμβουλος θηλασμού, οπότε δεν το πιστεύω... Αλλά το πήρα απόφαση: θα έχω μια λεπτεπίλεπτη κόρη! Όπως είπες κι εσύ δεν είναι όλα τα μωράκια ίδια! Αφού δείχνουν χορτάτα και είναι δραστήρια, τέλος! Δεν θα σκάσουμε αν δεν είναι όσα κιλά θέλουν οι στατιστικές!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κι εγώ το έχω άγχος το θέμα των κιλών. Ο παιδίατρος μου είπε ότι δεν είναι ικανοποιημένος με το ρυθμό που βάζει κιλά και από τότε φοβάμαι μήπως μου πει τίποτα για ξένο. Αν και είναι σύμβουλος θηλασμού, οπότε δεν το πιστεύω... Αλλά το πήρα απόφαση: θα έχω μια λεπτεπίλεπτη κόρη! Όπως είπες κι εσύ δεν είναι όλα τα μωράκια ίδια! Αφού δείχνουν χορτάτα και είναι δραστήρια, τέλος! Δεν θα σκάσουμε αν δεν είναι όσα κιλά θέλουν οι στατιστικές!

Καλημερα!Μη σκας κοριτσι μου.Ο Φ μου σχεδον οκτω ετων ειναι μολις 22 κιλα κι ο Α σχεδον 5 ετων ειναι 14 τι να κανω να πεθανω;;;Αφου ειναι γερα και ζωηρα....Ο μεγαλος στα 9 του ειναι 36 κιλα και τον κυνηγαμε μην ξεφυγει, καλυτερο ειναι αυτο;;;Νινακι καλωσηρθατε!!!!Παω....ξυπνησε!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!!!

Σήμερα θα κάνουμε εμβόλιο!όλα πάνε περίφημα!!!Νινάκι περαστικά στη Νεφέλη σου!Τι μερα παρα μέρα, τι κάθε μέρα σίγουρα όλο και κάτι θα κολλάει στον παιδικό!

Τώρα όσο αφορά τα κιλά των παιδιών!!!Δεν κάνουν όλα τα μωρά βραχιολάκια στα μπουτάκια!!!Αμαν ρε Μαριανθη τι καημός είναι αυτός??Όχι τίποτε άλλο η δικιά μου είναι στα ίδια επιπεδα με τη δικιά σου κ την κοιτάω καλά καλά!κ σκέφτομαι...ρε μπας κ έχω χαζέψει κ βλέπω το παιδί μια χαρά κανονικό!!!

Βροχούλα που εξαφανίστηκες;ελπίζω να είσαι καλά!!!φιλιά σε όλες!

8NkSp3.png

Γεια σας κορίτσια.Μου λείψατε.Ειμαι ακόμη χωρίς κινητό.Σας διάβασα κι έγραφα μια ωρα αλλα πήγα να το στειλω και χάθηκε...Θα ξαναμπω μολις βρω ευκαιρια.Ειμαστε ολοι καλα,φιλια σε πλεο λες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά! Μου έχει λείψει το παρεάκι σας! Πόσο πολύ! Νομίζω δεν μπορώ να βγάλω απο πάνω μου το μανούλα Αυγούστου 15! Λέω μέσα μου οτι είμαι γιατί τότε έμεινα έγκυος άρα μετράει!;):tongue::tongue::tongue:

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και τρελαίνεστε με τα φρέσκα μπουτάκια και μπρατσάκια που έχετε και ζουλάτε!:tongue:

Είστε στα του θηλασμού ε?!

Δεν έχω διαβάσει πολλά αλλά εύχομαι δύναμη σε όσες θηλάζουν και σε όσες δεν θηλάζουν, σε πρωτομανούλες και πολύτεκνες!!! με υγεία και τα καλύτερα για όλες τις οικογένειες!

Εμείς προχωράμε ακάθεκτοι και αναμένουμε την αυχενική μας 16/10 με το καλό!

Ευχαριστημένοι με τον γιατρό μας και το μικρό σποράκι μας που αναπτύσσετε μια χαρά, αλλά και παιδεύοντας επίσης τη μαμά του με ναυτίες και ζαλάδες και τέτοια... και εγώ γουστάρω! :lol::tongue:

και μίκρυνε ως δια μαγείας και το ινομύωμα! Απο 8 έχει φτάσει 4 εκατοστά μέσα σε ένα μήνα! Ω ναι! Τι άλλο να θέλω?

Αυτά από εμένα! μπήκα σφηνάκι να δώσω το παρόν και την αγάπη μου!

Φιλιά! και μια αφιέρωση απο τον αγαπημένο μου καλλιτέχνη!

Όχι για σας όμως! Για τα μωρούθκια σας! ;)

Φιλιάαααα

gHTSp2.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα θα κάνουμε εμβόλιο!όλα πάνε περίφημα!!!Νινάκι περαστικά στη Νεφέλη σου!Τι μερα παρα μέρα, τι κάθε μέρα σίγουρα όλο και κάτι θα κολλάει στον παιδικό!

Τώρα όσο αφορά τα κιλά των παιδιών!!!Δεν κάνουν όλα τα μωρά βραχιολάκια στα μπουτάκια!!!Αμαν ρε Μαριανθη τι καημός είναι αυτός??Όχι τίποτε άλλο η δικιά μου είναι στα ίδια επιπεδα με τη δικιά σου κ την κοιτάω καλά καλά!κ σκέφτομαι...ρε μπας κ έχω χαζέψει κ βλέπω το παιδί μια χαρά κανονικό!!!

Βροχούλα που εξαφανίστηκες;ελπίζω να είσαι καλά!!!φιλιά σε όλες!

Εδω ειμαι αγαπη!!!σας διαβαζω καθε μερα αλλα την μια αποκοιμιεμαι,την αλλη δεν ειχα ορεξη να γραψω...........τωρα ομως εχω ορεξη να γραψω κιας ειναι περασμενη η ωρα!

Σηκωσαμε λευκη σημαια στο σπιτι και ειπαμε να κανουμε ανακωχη.....:DD

Σημερα το βραδυ,πριν απο λιγο δηλαδη,εγινε αλλη μια συζητηση(τα χιλιοειπωμενα δηλαδη) και ειπαμε να δωσουμε αλλη μια ευκαιρια στην οικογενεια μας.....και στην σχεση μας,που ειχε πιασει πατο.....να ξαναφορεσουμε τα χαμογελα μας και να μεγαλωσουμε τα παιδακια μας!δεν ξερω ποσο θα κρατησει το παραμυθι,αλλα η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα να ειμαι σε πολεμο και θα ριξω τους τονους πλεον.Το κυριοτερο ολων ειναι οτι μου υποσχεθηκε οτι θα δωσουμε ουδετερο ονομα στο μωρακι μας και οχι της μανας του (να το πιστεψω τωρα???) οποτε κανω και εγω ενα βημα πισω και μαλακωνω....

Οποτε απο αυριο χαμογελαω και επισημα πια,οχι αλλα μουτρα και ξινιλες

ΕΝΙΚΗΣΑΜΕΝ κοριτσιααααα!!!!!!!!!!

Λοιπον στα υπολοιπα τωρα: η μπεμπιτα μου ειναι πολυ καλη,το μαναρακι μου σαν να μην θελει να με βλεπει να στεναχωριεμαι αλλο και δεν με κουραζει καθολου,ουτε στο φαι ουτε στον υπνο της....βεβαια τα τριωρα τα τηρουμε αλλα παλι καλα να λεω,γιατι ειχα αρχισει να πιστευω οτι δεν την πιανει καλα το γαλα μου......Απο κιλα μου εχουν μεινει αλλα 5:twisted::twisted: τωρα που εφυγαν οι στεναχωριες ευχομαι να μην ανοιξει η ορεξη μου,γιατι δινω μαχη για να τα ξεφορτωθω:?

Α! Καναμε και σεξ.....ετσι για καλη αρχη ;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλε που χαθηκαμε ολες????? που ειναι οι καλοι καιροι που εμπαινα και εβλεπα σελιδες και δεν προλαβαινα να σας διαβασω???? Πηξαμε ολες με τα μωρακια μας εεε??? χαλαλι!!!!

79o6p3.png

Εδω ειμαι αγαπη!!!σας διαβαζω καθε μερα αλλα την μια αποκοιμιεμαι,την αλλη δεν ειχα ορεξη να γραψω...........τωρα ομως εχω ορεξη να γραψω κιας ειναι περασμενη η ωρα!

Σημερα το βραδυ,πριν απο λιγο δηλαδη,εγινε αλλη μια συζητηση(τα χιλιοειπωμενα δηλαδη) και ειπαμε να δωσουμε αλλη μια ευκαιρια στην οικογενεια μας.....και στην σχεση μας,που ειχε πιασει πατο.....να ξαναφορεσουμε τα χαμογελα μας και να μεγαλωσουμε τα παιδακια μας!δεν ξερω ποσο θα κρατησει το παραμυθι,αλλα η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα να ειμαι σε πολεμο και θα ριξω τους τονους πλεον.Το κυριοτερο ολων ειναι οτι μου υποσχεθηκε οτι θα δωσουμε ουδετερο ονομα στο μωρακι μας και οχι της μανας του (να το πιστεψω τωρα???) οποτε κανω και εγω ενα βημα πισω και μαλακωνω....

Λοιπον στα υπολοιπα τωρα: η μπεμπιτα μου ειναι πολυ καλη,το μαναρακι μου σαν να μην θελει να με βλεπει να στεναχωριεμαι αλλο και δεν με κουραζει καθολου,ουτε στο φαι ουτε στον υπνο της....βεβαια τα τριωρα τα τηρουμε αλλα παλι καλα να λεω,γιατι ειχα αρχισει να πιστευω οτι δεν την πιανει καλα το γαλα μου......Απο κιλα μου εχουν μεινει αλλα 5:twisted::twisted: τωρα που εφυγαν οι στεναχωριες ευχομαι να μην ανοιξει η ορεξη μου,γιατι δινω μαχη για να τα ξεφορτωθω:?

Καλημέρα!!!Ωραία νέα!!!Ελπίζω να το ευχαριστήθηκες το σεξ της επανένωσης :oops:

Πάει και το θέμα με το όνομα...αλήθεια την πεθερά πως την λένε; δεν μπορώ καθόλου τους τσακωμούς και τα μούτρα...από δω και πέρα να ελπίζω να βρείτε τις ισορροπίες σας!Κρίσεις περνάμε όλοι..από κιλά άστα! 1,5 από την εγκυμοσύνη και 10 που πήρα από τις ορμόνες πριν μείνω έγκυος!εχω βάλει στόχο τα Χριστούγεννα!

8NkSp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά! Μου έχει λείψει το παρεάκι σας! Πόσο πολύ! Νομίζω δεν μπορώ να βγάλω απο πάνω μου το μανούλα Αυγούστου 15! Λέω μέσα μου οτι είμαι γιατί τότε έμεινα έγκυος άρα μετράει!;):tongue::tongue::tongue:

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και τρελαίνεστε με τα φρέσκα μπουτάκια και μπρατσάκια που έχετε και ζουλάτε!:tongue:

Είστε στα του θηλασμού ε?!

Δεν έχω διαβάσει πολλά αλλά εύχομαι δύναμη σε όσες θηλάζουν και σε όσες δεν θηλάζουν, σε πρωτομανούλες και πολύτεκνες!!! με υγεία και τα καλύτερα για όλες τις οικογένειες!

Εμείς προχωράμε ακάθεκτοι και αναμένουμε την αυχενική μας 16/10 με το καλό!

Ευχαριστημένοι με τον γιατρό μας και το μικρό σποράκι μας που αναπτύσσετε μια χαρά, αλλά και παιδεύοντας επίσης τη μαμά του με ναυτίες και ζαλάδες και τέτοια... και εγώ γουστάρω! :lol::tongue:

και μίκρυνε ως δια μαγείας και το ινομύωμα! Απο 8 έχει φτάσει 4 εκατοστά μέσα σε ένα μήνα! Ω ναι! Τι άλλο να θέλω?

Αυτά από εμένα! μπήκα σφηνάκι να δώσω το παρόν και την αγάπη μου!

Φιλιά! και μια αφιέρωση απο τον αγαπημένο μου καλλιτέχνη!

Όχι για σας όμως! Για τα μωρούθκια σας! ;)

Φιλιάαααα

Μελάκι μου γλυκό! Καταρχήν τι όμορφο τικεράκι! Χαίρομαι πολύ που σε "ξαναβλέπω"! Εμείς είμαστε λίγο στα χαμένα. Τρέχουμε όλες και δεν πολυμπαίνουμε στο καφενέ μας... Αλλά χαλάλι, για τα βλαστάρια μας!

Εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και ένα γλυκό σποράκι! Και μην ανησυχείς: για μας θα είσαι πάντα συντρόφισσα-Αυγουστιάτικη-μανούλα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο κορίτσι μου! Χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα! Πάντα χαρές και ομόνοια από εδώ και πέρα στην οικογένειά σου! Και δεν θα μπορούσατε να ξεκινήσετε με καλύτερο τρόπο τη νέα σας ζωή! :tongue:

Να χαίρεσαι και την μπουμπούκα σου χάρη, στην οποία θα μπορέσεις πάλι να ξαναχαμογελάσεις! Δυο φιλάκια από μένα στα αφράτα μπουτάκια!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλε που χαθηκαμε ολες????? που ειναι οι καλοι καιροι που εμπαινα και εβλεπα σελιδες και δεν προλαβαινα να σας διαβασω???? Πηξαμε ολες με τα μωρακια μας εεε??? χαλαλι!!!!

Άστα να πάνε! Τρέχουμε όλες, παλιές και νέες μανούλες, και δεν φτάνουμε! Και εγώ αυτό σκεφτόμουν. Μερικούς μήνες πριν αν δεν έμπαινα μια μέρα θα έχανα τις εξελίξεις. Και τώρα... Αλλά όπως είπες κι εσύ, ΧΑΛΑΛΙ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα το Αναστασάκι έγινε 2 μηνών και έκανε το πρώτο του εμβόλιο! Πόνεσε πολύ το καημένο και πλάνταξε στο κλάμα. Ευτυχώς που δεν ήταν μαζί μας ο μπαμπάς της γιατί δεν θα άντεχε το θέαμα! Ο γιατρός μας ενημέρωσε πως ή θα έχουμε γκρίνια ή υπνηλία. Προς το παρών έχουμε μια ελαφριά γκρίνια. Ελπίζω μόνο πυρετό να μην ανεβάσει. Φυσικά για άλλη μια φορά ο γιατρός δεν έμεινε ικανοποιημένος με τα κιλά της μικρής. Το θέμα του δεν είναι, βασικά, τα κιλά αυτά καθαυτά, αλλά το ότι στις καμπύλες ανάπτυξης είναι κάτω από το μέσο όρο. Το συγκρίνει συνεχώς με τις αρχές που έπαιρνε ξένο και έβαζε πιο γρήγορα κιλά και παρότι συμφωνεί μαζί μου ότι μπορεί αυτό να είναι το σκαρί της, συνεχώς με αγχώνει. Κάθε φορά που είναι να την ζυγίσουμε το ίδιο άγχος...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...