Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ε πως να μην είναι πολύ πολύ καλός! Αφράτο μωράκι! Μπράβο και για το εμβολιάκι σας! Να είστε γεροί και δυνατοί! Που να προλάβεις βρε καλή μου με 3 παιδιά... Και λίγος χρόνος αν σου μένει ελεύθερος είσαι κομμάτια! Όχι να μπαίνεις και εδώ...

Και εμεις σημερα το πρωτο μας εμβολιακι:) 62 ποντους και 6400!!!!:mrgreen::mrgreen:οχι αφρατο μωρακι,το ανθρωπακι της michellene :mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σας!!! επιτέλους πάλι εδώ κ γώ... δεν προλαβαίνω ρε κορίτσια να σας διαβάζω κ να γράφω κ γραμμούλες... συνήθως σεντόνια!!!

όλα βαίνουν καλώς, το μωράκι μου στρώνει σιγά σιγά, όχι πρόγραμμα αλλά τον έχουμε ψιλομάθει... δεν είναι του ύπνου πάντως...χαχαχχαχα δηλ. κοιμάται σύνολο στο 24ωρο 10-11 ώρες... οπότε υπάρχει μια ψιλογκρίνια το απογευμα που συσσωρεύεται η έλλειψη... τα δικά σας τα μωρά έφτιαξαν πρόγραμμα?? εμένα όχι ακόμα,,κάτι αχνοφαίνεται αλλά μπααααα...

τα πρωινά πάμε βόλτες κ με φίλες κ ψώνια,,,είναι ωραία, ξανάνιωσα!!!

πήγαμε κ το πρώτο μας ταξιδι στο μέρος του άντρα μου για τις εκλογές κ περάσαμε όμορφα για 4 μέρες, βγήκαμε κ έξω βράδυ κοιμώμενος ο μικρός μέχρι αργά σε ταβερνούλα! πήγαμε σε σπίτι νύχτα πάλι κοιμώμενος ο μικρούλης, πάλι μια χαρά, το ευχαριστηθήκαμε,,,ο τολμών νικά!!! τα καταφέραμε! τώρα πάλι σε δυο βδομάδες θα ξαναπάμε.. μπήκαμε σε ρυθμό!

με το σύζυγο μπάινουμε κ ρυθμό ξανά...επιτέλους... ήμασταν μούτρα μούτρα κ μούτρα... ο μεγάλος μου γιος μας ρυθμίζει...κάντε αγκαλιές!!! ήρθε η ω΄ρα να τα δω λίγο αισιόδοξα...

τα κιλά μου δεν τα δίνω σημασία,,, είμαι ακόμα πίσω... 9 επιπλέον,,,αφού πεινάω συνέχεια ρε κορίτσια...τι να λέμε, δε νιώθω κορεσμό...

δεν έχω ρούχα να βάλω όμως κ ίσως πρέπει να σπρώξω λίγο την κατάσταση... τώρα αρχίσαμε το δυναμικό περπάτημα με το καρότσι...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

τον πρωτο καιρο το σωμα παραγει συνεχως γαλα, οσο το μωρο θηλαζει ελευθερα, ο οργανισμος καταγραφει αυτες τις αναγκες και ρυθμιζει την παραγωγη του αναλογα με την ζητηση του μωρου..εαν ο θηλασμος ειναι ελευθερος τοτε εδραιωνεται γυρω στις 40 μερες,παραγει δηλαδη τοσο οσο χρειαζεται το μωρο και το μωρο βαζει ικανοποιητικο βαρος..

απο το βαρος που περνει το μωρο φαινεται οτι το γαλα το φτανει.

το καταλαβαινεις οταν το στηθος σταματαει να πριζεται και να ποναει

Αααα... κατάλαβα! Ευχαριστώ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και εμεις σημερα το πρωτο μας εμβολιακι:) 62 ποντους και 6400!!!!:mrgreen::mrgreen:οχι αφρατο μωρακι,το ανθρωπακι της michellene :mrgreen::mrgreen:

Καλέ τι μωρά αφρατοζουμπουρλά έχετε! Φτου φτου να μην το ματιάξω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα σας!!! επιτέλους πάλι εδώ κ γώ... δεν προλαβαίνω ρε κορίτσια να σας διαβάζω κ να γράφω κ γραμμούλες... συνήθως σεντόνια!!!

όλα βαίνουν καλώς, το μωράκι μου στρώνει σιγά σιγά, όχι πρόγραμμα αλλά τον έχουμε ψιλομάθει... δεν είναι του ύπνου πάντως...χαχαχχαχα δηλ. κοιμάται σύνολο στο 24ωρο 10-11 ώρες... οπότε υπάρχει μια ψιλογκρίνια το απογευμα που συσσωρεύεται η έλλειψη... τα δικά σας τα μωρά έφτιαξαν πρόγραμμα?? εμένα όχι ακόμα,,κάτι αχνοφαίνεται αλλά μπααααα...

πήγαμε κ το πρώτο μας ταξιδι στο μέρος του άντρα μου για τις εκλογές κ περάσαμε όμορφα για 4 μέρες, βγήκαμε κ έξω βράδυ κοιμώμενος ο μικρός μέχρι αργά σε ταβερνούλα! πήγαμε σε σπίτι νύχτα πάλι κοιμώμενος ο μικρούλης, πάλι μια χαρά, το ευχαριστηθήκαμε,,,ο τολμών νικά!!! τα καταφέραμε! τώρα πάλι σε δυο βδομάδες θα ξαναπάμε.. μπήκαμε σε ρυθμό!

με το σύζυγο μπάινουμε κ ρυθμό ξανά...επιτέλους... ήμασταν μούτρα μούτρα κ μούτρα... ο μεγάλος μου γιος μας ρυθμίζει...κάντε αγκαλιές!!! ήρθε η ω΄ρα να τα δω λίγο αισιόδοξα...

τα κιλά μου δεν τα δίνω σημασία,,, είμαι ακόμα πίσω... 9 επιπλέον,,,αφού πεινάω συνέχεια ρε κορίτσια...τι να λέμε, δε νιώθω κορεσμό...

δεν έχω ρούχα να βάλω όμως κ ίσως πρέπει να σπρώξω λίγο την κατάσταση... τώρα αρχίσαμε το δυναμικό περπάτημα με το καρότσι...

Ούτε η δικιά μου έχει ακόμη πρόγραμμα. Και εμένα δεν κοιμάται πολύ, αλλά γκρινιάζει πολύ! Περνάς όμορφα από ότι διαβάζω... Πάντα έτσι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς χθες είχαμε μια δύσκολη μέρα. Η μικρή μάλλον περνούσε άλμα ανάπτυξης και ήταν συνεχώς μες στην γκρίνια! Ούτε το βυζί δεν ήθελε! Τα είδα όλα! Και είχα και τον άντρα μου πανικόβλητο να μου φωνάζει! Για αυτό οι άντρες δεν μπορούν να γίνουν μάνες! Γιατί δεν έχουν ψυχραιμία...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Θηριακι το μικρο να σου ζήσει! ! Εμεις την άλλη εβδομάδα έχουμε το πρώτο μας

c6vNp3.png

Μια χαρα μαγδα μου έτσι να περνάτε πάντα όμορφα:P εμείς έχουμε ενα ψιλο πρόγραμμα, κοιμάται δλδ στάνταρ ωρες μεσα στη μερα.ειναι ήσυχος μωρέ αλλά το ενοχλεί αυτό το συ γκάμα ένα μήνα τωρα δε λεει να περάσει. Εχω σκάσει! Αν πετύχει η καινουρια θεραπεία θα ηρεμησει πολυ πιστεύω το μικρο μου

c6vNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς χθες είχαμε μια δύσκολη μέρα. Η μικρή μάλλον περνούσε άλμα ανάπτυξης και ήταν συνεχώς μες στην γκρίνια! Ούτε το βυζί δεν ήθελε! Τα είδα όλα! Και είχα και τον άντρα μου πανικόβλητο να μου φωνάζει! Για αυτό οι άντρες δεν μπορούν να γίνουν μάνες! Γιατί δεν έχουν ψυχραιμία...

Υπομονη μαριανθη μου θα στρωσουν τα μωράκια μας.κι εμένα κλαίει πολλές φορές χωρις φανερο λογο και με χτυπάει και με τα χεράκια του το μικρό! Και μετά ξαφνικά ηρεμεί. Ο άντρας μου δεν μπορώ νσ πω με βοηθάει πολύ και με το μωρακι και με όλα. Αλλα με το κλαμα όντως οι αντρες ταράζονται πιο πολύ από μας!

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι δεν έχω καταλάβει πόσες ώρες κοιμάται. Εκει στο 10ωρο υποθέτω. Το σίγουρο είναι πάντως οτι μας εχει κάνει τη νυχτα μέρα. Πολυ ξενύχτι.... Και αυτό ειναι που πρέπει να ρυθμ'ισω.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημέρα μανούλες!

Τι κάνετε; Εγώ είμαι κομμάτια. Το Αναστασάκι περνάει το άλμα της 8ης-9ης εβδομάδας και είναι μες στην γκρίνια. Ευτυχώς μόνο τα απογεύματα. Δεν ξέρω πως θα την πάλευα αν ήταν έτσι όλη την μέρα... Πρόσεξα όμως αλλαγές στην συμπεριφορά της: τώρα ψάχνει με το βλέμμα της να με βρει όταν της μιλάω και χρησιμοποιεί το στήθος για παιχνίδι! Τουλάχιστον έχουμε όντως μια ανάπτυξη!

Αλλά πιο πολύ με κουράζει ο άντρας μου. Πανικοβάλλεται πολύ με το κλάμα της μικρής. Για να καταλάβετε, χθες την κάναμε μπάνιο. Σημειωτέον ότι μισεί το νερό. Ε και μετά πλάνταξε στο κλάμα. Ο άντρας μου την καταστροφή έφερε: δεν θα την ξανακάνουμε μπάνιο και δημιουργούμε ψυχολογικά προβλήματα στο μωρό κ.τ.λ. Εντάξει υπομονή έχω και δεν του δίνω σημασία, αλλά φοβάμαι μην με πιάσουν πάλι οι ορμόνες μου και του τα πω μαζεμένα. Το είχα ξανακάνει, όταν προσπαθούσα να μάθω στην μικρή να θηλάζει και ελαφρώς μου την είχε πει... Αποφάσισα λοιπόν για να είμαστε όλοι ήρεμοι και ευτυχισμένοι να την κάνω μόνη μου μπάνιο, όταν λείπει αυτός. Βέβαια έτσι δεν τον αφήνω να ασχολείται καθόλου με το μωρό, αλλά τι να κάνω; Γιατί δεν κάνει ακόμη τίποτα άλλο με το μωρό, επειδή φοβάται. Αφού δεν είναι έτοιμος ακόμη! Μόνο καμιά αγκαλιά την παίρνει όταν θέλω να κάνω δουλίτσες. Εσείς τι λέτε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα μανούλες!

Τι κάνετε; Εγώ είμαι κομμάτια. Το Αναστασάκι περνάει το άλμα της 8ης-9ης εβδομάδας και είναι μες στην γκρίνια. Ευτυχώς μόνο τα απογεύματα. Δεν ξέρω πως θα την πάλευα αν ήταν έτσι όλη την μέρα... Πρόσεξα όμως αλλαγές στην συμπεριφορά της: τώρα ψάχνει με το βλέμμα της να με βρει όταν της μιλάω και χρησιμοποιεί το στήθος για παιχνίδι! Τουλάχιστον έχουμε όντως μια ανάπτυξη!

Αλλά πιο πολύ με κουράζει ο άντρας μου. Πανικοβάλλεται πολύ με το κλάμα της μικρής. Για να καταλάβετε, χθες την κάναμε μπάνιο. Σημειωτέον ότι μισεί το νερό. Ε και μετά πλάνταξε στο κλάμα. Ο άντρας μου την καταστροφή έφερε: δεν θα την ξανακάνουμε μπάνιο και δημιουργούμε ψυχολογικά προβλήματα στο μωρό κ.τ.λ. Εντάξει υπομονή έχω και δεν του δίνω σημασία, αλλά φοβάμαι μην με πιάσουν πάλι οι ορμόνες μου και του τα πω μαζεμένα. Το είχα ξανακάνει, όταν προσπαθούσα να μάθω στην μικρή να θηλάζει και ελαφρώς μου την είχε πει... Αποφάσισα λοιπόν για να είμαστε όλοι ήρεμοι και ευτυχισμένοι να την κάνω μόνη μου μπάνιο, όταν λείπει αυτός. Βέβαια έτσι δεν τον αφήνω να ασχολείται καθόλου με το μωρό, αλλά τι να κάνω; Γιατί δεν κάνει ακόμη τίποτα άλλο με το μωρό, επειδή φοβάται. Αφού δεν είναι έτοιμος ακόμη! Μόνο καμιά αγκαλιά την παίρνει όταν θέλω να κάνω δουλίτσες. Εσείς τι λέτε;

Μαριανθη μου υπομονή θέλει νομίζω με τους μπαμπάδες, θελει χρόνο ν αρχίσουν να επικοινωνούν με τα μωρά.σκεψου εμάς ήταν στη κοιλιά μας τοσους μήνες είναι άλλο το δέσιμο. Σιγά σιγά αφού το παίρνει και αγκαλιτσα θα ξεφοβηθει.θα σου πρότεινα να μην τον αποκλεισεις από το μπανακι του μωρου γιατι ειναι απο τα λίγα πράγματα που μπορεί να συμμετέχει ο μπαμπάς στη φαση που είναι τόσο μικρό το μωρακι

c6vNp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Ο άντρας σου Μαριάνθη μου δεν ειναι ο μοναδικός. Το ιδιο και ο δικός μου κάνει. Αν το μωρό γκρινιάξει... πχ στο μπάνιο... μου λεει... δεν επρεπε να την κάνεις μπάνιο τώρα..... ! Όταν της βάζω λευκό θόρυβο για να κοιμηθεί... κάποια στιγμή οταν βλέπεις το μωρό να ΄΄εχει αποκοιμηθεί, ε θα τον κλείσεις τον ήχο.. σωστά; Ε αυτο κάνω... και ερχεται ο αντρας μου.... "γιατί το εκλεισες.......... ;;;; " Ολο τετοια πραγματα. Προχθες της άλλαξε πάνα... και δεν την εβαλε καλα με αποτελεσμα τα τσισάκια να φύγουν απ'εξω. Ουτε ξερω πως το κατάφερε αυτό. Και δεν παραδεχόταν το λάθος του παραμόνο αντιδρούσε. Γάλα τον άφησα να φτιάξει μια μέρα,.... εκανε του κεφαλιού του... εβαλε οσο νερο ηθελε... με λαθος δοσολογια σκόνης. Τι να πω ρε κορίτσι μου... και εμεις πρωτάρες είμαστε αλλά όλα τα βρήκαμε. Εκείνοι ο άντρες μας..... δεν θελουν να μάθουν; Και οχι τιποτα άλλο... δεν δέχονται και την παρατήρηση. Και να ο καβγάς μετα. Κακα τα ψέματα, αν δεν βοηθήσουν λίγο.... εμείς θα αποτρελαθούμε. ωρες ωρες δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω στο σπίτι. Δουλειές.. μαγειρεμα; Να κοιτάξω το μωρό; Ολα μαζί δεν γίνονται παντως. Πρέπει με κάποιο τρόπο να το καταλάβουν επιτέλους.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...