Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!

Πολύ "χαίρομαι" που όλες περνάμε παρόμοιες δυσκολίες! Έτσι δε νιώθω ότι είμαι μόνη!

Το Αναστασάκι έχει τρελαθεί να θηλάζει-πιπιλάει. Δεν κάθεται ούτε λεπτό στο κρεβατάκι της. Με το που την αφήνω, ξυπνάει και βάζει τα κλάματα. Με το σλινγκ που είχα βολευτεί, τώρα δεν το θέλει! Δυσανασχετεί και μου δεσμεύει πάλι τα χέρια... Ευτυχώς σήμερα την έπιασα στον ύπνο. Την έβαλα στο σλινγκ για ένα διωράκι και σιδέρωσα και έβαλα πλυντήριο. Αλλά ψόφησα να κουβαλάω 4 κιλά τόση ώρα, οπότε τώρα χαλάρωση για την μαμά. Ευτυχώς προνόησα και έκανα φαγητό από χτες.

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες 3-4 μέρες νομίζω ότι άρχισε να χαμογελάει συνειδητά. Αν και διάβασα ότι 3 μηνών έρχεται το κοινωνικό χαμόγελο, νομίζω ότι το Αναστασάκι το κάνει από τώρα. Κάθε πρωί (είναι οι ώρες ηρεμίας και εγρήγορσής της) την ξαπλώνω στο κρεβάτι και την παίζω. Οπότε τότε αρχίζει τις κραυγούλες και τα χαμογελάκια! Και εγώ λιώνω κορίτσια! Και λέω χαλάλι την ταλαιπωρία 3 χρόνια μέχρι να συλλάβω, χαλάλι η μαστίτιδα που έπαθα, χαλάλι όλα! Την λατρεύω την ζουζούνα μου και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να τα ξαναζήσω όλα αυτά με κάποιο αδερφάκι της!

Αυτές τις μέρες τραυματίστηκε και η θηλή μου και τώρα βάζω μια αλοιφή με κορτιζόνη. Πολύς πόνος! Δακρύζω κάθε φορά που βάζω την μικρή, αλλά δεν θέλω να μην την βάζω γιατί φοβάμαι μήπως σταματήσει από εκεί το γάλα. Δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεις παιδί! :tongue:

Mαριάνθη μου συμπάσχω και συμπονώ!! Κι εμένα από το πρωί γκρινια γκρινια γκρινια. Και κολικοι δεν είναι, ταισμένη ήταν, αλλαγμένη καθαρή! Να μην ξέρω τι να την κάνω. Την εβαλα στο wrap και ησύχασε, τι μαγικο πράγμα είναι, με το που την τύλιξα κοιμήθηκε. Εβαλα σκούπα κι εγώ, έκανα και λίγο σίδερο, ψόφησα όπως λες, η δικιά μου είναι πια και 5 κιλά. Δεν μαγειρεύω όμως σήμερα, θα έρθει μια φίλη από το σπίτι για παρέα και θα παραγγείλουμε. Εσύ τι καλό θα φας?

Κι εμένα ρε συ χαμογελάει συνειδητά! Την κοιτάω, της μιλάω και μου σκάει κάτι φαφούτικα χαμόγελα όλα τα λεφτα. Χθες ήρθε ο μπαμπάς της από τη δουλειά και την πήρε αγκαλιά και με το που τον είδε του χαμογέλασε. Δεν μπορεί να είναι τελειως τυχαία τόσα χαμογελα!

Γιατί πληγώθηκε η θηλή τώρα στα καλά καθούμενα?

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Το μωράκι τώρα κοιμαται στην αγκαλια μου κ λιώνω που βλέπω αυτό το προσωπάκι..μολις γραψω θα πάω να βάλω το κοκκινιστο!το πρωί κοιμάται αρκετα κ προλαβαίνω να μαγειρευω κ να κανω κ δουλίτσες...

Βροχούλα, λες το τρίχρονο χοντρέλα? θα ψηλώσει κ θα αδυνατίσει!

2,5 κιλά εχουν μείνει απο όσα πηρα εγκυος αλλά βάλε κ αλλα 10 που πήρα στη προσπαθεια να μεινω! 12,5... χαλαρωση δεν εχω πολυ γιατι εκανα εντονη γυμναστική...αρχες οκτωβρη αν μου κρατησουν το μπεμπακι θα ξαναρχισω

Ευαγγελία το μικρό το αφήνω να κοιμαται στο κρεβατι μου...μονο εκει δεν ξυπνάει...το βραδυ το βαζω στο λικνο διπλα μου κ το χαιδευω...

'οπως λεει κ η μάνα μου "τι νομίζεις;έτσι εύκολα μεγαλώνουν τα παιδιά;"

παω να την βαλω στο κρεβατι κ ο θεος μαζί μου!

Δίκιο έχει η μαμα σου φραουλίτσα! Πραγματι δεν είναι εύκολο. Κι εγώ κουράζομαι και παραπονιέμαι ώρες ώρες, αλλά λεω εγώ ήθελα να κάνω παιδί και δεν μου υπέγραψε κανείς κανενα συμβολαιο ότι θα κοιμάται 8 ωρες το βραδυ και θα είναι ήσυχο μεσα στη μέρα. Τι να κάνουμε υπομονή!!

Εμένα η μαμα μου λεει "μικρά παιδιά μικρά προβλήματα, μεγάλα παιδιά μεγάλα προβλήματα". Δεν είναι και πολύ ελπιδοφόρο αυτό τώρα που το σκέφτομαι!

c8i6p2.png

Καλημερα!Σας τρεχουν τα μωρα σας διαβαζω!!!Κι εμας εκοψε τους πολυωρους υπνους οποτε μες στη μερα τρεεεεχω να προλαβω δουλειες εβαλα κ τα τρια μεγαλα σε προγραμμα με δοτλειες και κατι γινεται....κι εμεις της αγκαλιας ειμαστε αχχχχχχ.....αλλα οταν κανει τα αγγγγγοοοοουυυυ του και μας χαμογελα συνειδητα πια....λιωνουμε μικροι μεγαλοι!!!Εφυγα...τοσο ηταν....φιλια σε ολες κ τα μωρα σας!

Που εισαι ρε Μαρουσκάκι που χάθηκες? Τώρα που ξεκίνησαν σχολεία και δραστηριότητες ηρεμήσατε καθόλου? Μη μου πεις οτι χαλασε και ο μικρος Λουκάς! Ο δικός σου και της Αντωνίας ήταν παιδιά πρότυπα!

Τι κάνει ο τρίτος σου, πώς είναι? Ηρέμησε καθόλου με τον μικρό τώρα?

c8i6p2.png

καλημερα κοριτσια!! βλεπω ολες ξενυχταμε ε?? κι εγω κομματια ειμαι το μικρακι μας εχει ανησυχιες τις τελευταιες μερες.:confused::confused:που θαπαει θα στρωσει. ευτυχως εξω κοιμαται που κανουμε βολτες.

απο κιλα εχω κολλησει στα +5! και δεν ξερω τι να κανω, ειμαστε της πολυ υγιεινης διατροφης κι εγω και ο αντρας μου οποτε μαλλον υπομονη θα κανω!:tongue: γυμναστικη κι εγω θελω να ξεκινησω αυτες τις μερες αυριο περιμενω το οκ του γιατρου. παντα εκανα στο σπιτι, εχω τα παντα, βαρακια λαστιχα σχοινακι κλπ κλπ οποτε ευελπιστω να προλαβαινω!!

το μωρακι μου ακομα τραβιεται με το συγκαμα κοριτσια, χθες πηγαμε σε δερματολογο αντε να δουμε πως θα παει εχω σκασει μ αυτο. εβγαλε και ομφαλοκηλη, εχει τυχει σε καμια σας?

c6vNp3.png

Τι τραβάς κι εσύ! Εντάξει δεν θέλω να αποκτήσω το σύνδρομο της Ελληνίδας γιαγιάς, αλλά όσο να πεις δυο λαχταριστά μπουτάκια θα ήθελα να αποχτήσει!

μην ανησυχεις θα ειναι μοντελακι η ζουζουνα σου!!!:)αν και σε καταλαβαινω μαλλον ειναι στο dna μας να θελουμε ζουμπουρλουδικα μωρα. χαρα στο κουραγιο σου μαριανθη μου τοσα ζορια που εχεις τραβηξει με το θηλασμο.αλλη στη θεση σου θα τα ειχε παρατησει πολυ νωριτερα. μπραβο σου αληθεια!

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή τελικά δεν ξέρετε από τι το τόσο κλάμα; Πάντως κι εγώ στην θέση σου θα αγχωνόμουν. Είναι πολλές οι ώρες και πάντα σκέφτεσαι το χειρότερο. Άντε να βγουν τώρα καθαρά και τα ούρα και να ησυχάσετε και από αυτό...

Ναι ... μας είπαν απλά οτι ήταν ενας παροξυσμός.... Τι να πω... Πάντως σήμερα είναι αγγελούδι. Κοιμάται πολύ έυκολα. Εν τωμεταξύ μου την είπαν οι παιδίατροι για την διατροφή. Τους ειπα οτι τρώει 130 με 150 Ml κάθε 3-4 ώρες και τους φάνηκε υπερβολικά πολύ για 4.300 μωρό. Οπότε το ξεκίνησα στο 2ωρο με 90Ml και τη νυχτα μονο που θα κοιμάται αρκετά, να της δίνω μέχρι 120. Ευτυχώς σιγά σιγά πέρνει και ένα καλό δρόμο ο θηλασμός και μου κατεβαίνει περισσότερο γάλα. :mrgreen::mrgreen:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Πολύ "χαίρομαι" που όλες περνάμε παρόμοιες δυσκολίες! Έτσι δε νιώθω ότι είμαι μόνη!

Το Αναστασάκι έχει τρελαθεί να θηλάζει-πιπιλάει. Δεν κάθεται ούτε λεπτό στο κρεβατάκι της. Με το που την αφήνω, ξυπνάει και βάζει τα κλάματα. Με το σλινγκ που είχα βολευτεί, τώρα δεν το θέλει! Δυσανασχετεί και μου δεσμεύει πάλι τα χέρια... Ευτυχώς σήμερα την έπιασα στον ύπνο. Την έβαλα στο σλινγκ για ένα διωράκι και σιδέρωσα και έβαλα πλυντήριο. Αλλά ψόφησα να κουβαλάω 4 κιλά τόση ώρα, οπότε τώρα χαλάρωση για την μαμά. Ευτυχώς προνόησα και έκανα φαγητό από χτες.

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες 3-4 μέρες νομίζω ότι άρχισε να χαμογελάει συνειδητά. Αν και διάβασα ότι 3 μηνών έρχεται το κοινωνικό χαμόγελο, νομίζω ότι το Αναστασάκι το κάνει από τώρα. Κάθε πρωί (είναι οι ώρες ηρεμίας και εγρήγορσής της) την ξαπλώνω στο κρεβάτι και την παίζω. Οπότε τότε αρχίζει τις κραυγούλες και τα χαμογελάκια! Και εγώ λιώνω κορίτσια! Και λέω χαλάλι την ταλαιπωρία 3 χρόνια μέχρι να συλλάβω, χαλάλι η μαστίτιδα που έπαθα, χαλάλι όλα! Την λατρεύω την ζουζούνα μου και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να τα ξαναζήσω όλα αυτά με κάποιο αδερφάκι της!

Αυτές τις μέρες τραυματίστηκε και η θηλή μου και τώρα βάζω μια αλοιφή με κορτιζόνη. Πολύς πόνος! Δακρύζω κάθε φορά που βάζω την μικρή, αλλά δεν θέλω να μην την βάζω γιατί φοβάμαι μήπως σταματήσει από εκεί το γάλα. Δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεις παιδί! :tongue:

Πρόσεξε το με τη θηλή να μην σου ματώσει. Γιατί μου μάτωναν και εμένα και οι 2 και μου λεγανε οτι δεν κανει να πίνει αίμα. Η κρέμα που λες με κορτιζόνη, κάνει δουλειά; Γιατί εγω με την λανολίνη .. δεν θα έλεγα οτι ειδα και τρομερές διαφορές..

s-event.png

Mαριάνθη μου συμπάσχω και συμπονώ!! Κι εμένα από το πρωί γκρινια γκρινια γκρινια. Και κολικοι δεν είναι, ταισμένη ήταν, αλλαγμένη καθαρή! Να μην ξέρω τι να την κάνω. Την εβαλα στο wrap και ησύχασε, τι μαγικο πράγμα είναι, με το που την τύλιξα κοιμήθηκε. Εβαλα σκούπα κι εγώ, έκανα και λίγο σίδερο, ψόφησα όπως λες, η δικιά μου είναι πια και 5 κιλά. Δεν μαγειρεύω όμως σήμερα, θα έρθει μια φίλη από το σπίτι για παρέα και θα παραγγείλουμε. Εσύ τι καλό θα φας?

Κι εμένα ρε συ χαμογελάει συνειδητά! Την κοιτάω, της μιλάω και μου σκάει κάτι φαφούτικα χαμόγελα όλα τα λεφτα. Χθες ήρθε ο μπαμπάς της από τη δουλειά και την πήρε αγκαλιά και με το που τον είδε του χαμογέλασε. Δεν μπορεί να είναι τελειως τυχαία τόσα χαμογελα!

Είναι αυτό που λέω τελικά με τις αγκαλιές. Σαν να πατάς κουμπάκι και σταματάνε το κλάμα. Ετσι και εμάς.... Αλλά ευτυχώς εμένα κοιμάται στο κουνάκι. Λίγες φορές μόνο την κοιμίζει ο μπαμπάς στην αγκαλιά της. 5 κιλά το μωράκι σου;; Αχουυυ τι καλά..... μεγάλωσε κι εσένα.. :P:p

s-event.png

Mαριάνθη μου συμπάσχω και συμπονώ!! Κι εμένα από το πρωί γκρινια γκρινια γκρινια. Και κολικοι δεν είναι, ταισμένη ήταν, αλλαγμένη καθαρή! Να μην ξέρω τι να την κάνω. Την εβαλα στο wrap και ησύχασε, τι μαγικο πράγμα είναι, με το που την τύλιξα κοιμήθηκε. Εβαλα σκούπα κι εγώ, έκανα και λίγο σίδερο, ψόφησα όπως λες, η δικιά μου είναι πια και 5 κιλά. Δεν μαγειρεύω όμως σήμερα, θα έρθει μια φίλη από το σπίτι για παρέα και θα παραγγείλουμε. Εσύ τι καλό θα φας? Μακαρόνια. Με το Αναστασάκι δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι περισσότερο

Μάλλον η μικρή με τραυμάτισε. Ξέρω κι εγώ... Πάντως πονάει πολύ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

μην ανησυχεις θα ειναι μοντελακι η ζουζουνα σου!!!:)αν και σε καταλαβαινω μαλλον ειναι στο dna μας να θελουμε ζουμπουρλουδικα μωρα. χαρα στο κουραγιο σου μαριανθη μου τοσα ζορια που εχεις τραβηξει με το θηλασμο.αλλη στη θεση σου θα τα ειχε παρατησει πολυ νωριτερα. μπραβο σου αληθεια!

Ευχαριστώ πού! Το εκτιμώ! :D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ... μας είπαν απλά οτι ήταν ενας παροξυσμός.... Τι να πω... Πάντως σήμερα είναι αγγελούδι. Κοιμάται πολύ έυκολα. Εν τωμεταξύ μου την είπαν οι παιδίατροι για την διατροφή. Τους ειπα οτι τρώει 130 με 150 Ml κάθε 3-4 ώρες και τους φάνηκε υπερβολικά πολύ για 4.300 μωρό. Οπότε το ξεκίνησα στο 2ωρο με 90Ml και τη νυχτα μονο που θα κοιμάται αρκετά, να της δίνω μέχρι 120. Ευτυχώς σιγά σιγά πέρνει και ένα καλό δρόμο ο θηλασμός και μου κατεβαίνει περισσότερο γάλα. :mrgreen::mrgreen:

Ναι αλλά αν το μωρό πεινάει; Τι πάει να πει είναι πολύ για 4300;

Άντε ρε μπράβο! Τα κατάφερες και εσύ με τον θηλασμό!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πρόσεξε το με τη θηλή να μην σου ματώσει. Γιατί μου μάτωναν και εμένα και οι 2 και μου λεγανε οτι δεν κανει να πίνει αίμα. Η κρέμα που λες με κορτιζόνη, κάνει δουλειά; Γιατί εγω με την λανολίνη .. δεν θα έλεγα οτι ειδα και τρομερές διαφορές..

Μου μάτωσε λίγο. Ο γιατρός λέει ότι δεν πειράζει να πιει λίγο αίμα. Ναι έχω δει βελτίωση με την κρέμα. Δεν μου πέρασε 100% αλλά είμαι καλύτερα. Πιστεύω σε καναδυο μέρες θα έχει επουλωθεί πλήρως!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Που εισαι ρε Μαρουσκάκι που χάθηκες? Τώρα που ξεκίνησαν σχολεία και δραστηριότητες ηρεμήσατε καθόλου? Μη μου πεις οτι χαλασε και ο μικρος Λουκάς! Ο δικός σου και της Αντωνίας ήταν παιδιά πρότυπα!

Τι κάνει ο τρίτος σου, πώς είναι? Ηρέμησε καθόλου με τον μικρό τώρα?

Τι να κανω ρε παιδια;κοιταω να εκμεταλλευτω τις ωρες που λειπουν να τα κανω ολα...τωρα ειμαι αρχες τενιντιτιδας- κουσουρι που εμεινε απο τον τριτο-και πονο στη μεση και ναι....σημερα ΚΑΙ φραγμ. Πορος...πεθαινω στον πονο....ο Λ κοιμαται λιγοτερο ναι....υπομονη....αμα μεγαλωνν ευκολα ολες 5-6 θα ειχαμε χαχα....ουτςςςςς....Μαριανθη τι σε βρηκε κι εσενα τωρααααα;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι αλλά αν το μωρό πεινάει; Τι πάει να πει είναι πολύ για 4300;

Άντε ρε μπράβο! Τα κατάφερες και εσύ με τον θηλασμό!

Καλε αμα τα θελει το μωρο τα πιο πολλα μλ δωστου.τι;;;διαιτα απο τωρα τους κανουμε;;;θα μας τρελανουν οι γιατροι;;;Μαρισνθη...ειδα βιβλιαριο υριτου σημερα.καθεσαι;;;;εικοσι μηνων εννιαμισι κιλα.ειπες τπτ;;;;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ανθή τι κουλό είναι αυτό που σου είπαν για το γάλα!δηλαδή αν ετρωγε από το στήθος θα ήξερες πόσο τρώει;Όταν κλαίει το μωρό κ δεν σταματαει είναι δραμα!ευτυχως εμενα δεν ειναι γκρινιαρα κ οταν την πιανει κραταει λιγο..

Μαριανθη πόσα κιλα είναι η μικρη κ τι υψος εχει? η δικια μου τελευταια φορα Β΄ηταν 4 κιλα κ 58 εκ

δεν εχει διπλες στα μπουτακια αλλα εμενα μια χαρα μου φαινεται.μονο η πεθερα μου λεει οτι ειναι αδυνατο επειδη στο σοι τους εκαναν αγορια μπουλουκακια

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...