Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια πολυ γελιο κανω μονη μου η κακομοιρα.....η μπεμπιτα κανει κατι πορδιτσες.....κατι πορδαρες ηθελα να πω:P:pp ολα τα λεφτα,σανμεγαλος ανθρωπος!!:D για καμερα ειμαστ, να τα βλεπουμε να γελαμε:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμένα 3μου έμειναν και είχα πάρει 18 και δεν κατάλαβα πως έφυγαν τόσο γρήγορα..Αλλά μια χαλάρωση δεν σου λέω τίποτα άστα να πάνε και θέλω να κάνω γυμναστική αλλά που με την αθηνα.Στο στήθος όλη την ώρα ούτε φαγητό δεν προλαβαίνω Καλά Καλά και ο άντρας μου λέει τι θα γίνει.θα φάμε κανένα φαΐ έχω τοστιασει από τα πολλά τοστ..

Εγώ θα του απαντούσα "από εκεί είναι η κουζίνα, εκεί και τα σύνεργα! Εμένα μου έλειψε ένα παστίτσιο! ":tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ξερω πως ειναι να κυνηγας το παιδι σου να φαει επειδη του φαινονται τα κοκκαλα....ο γιος μου ειναι ετσι,λιγοφαγος και κοκκαλιαρης.....ειναι το σκαρι του ομως αυτο,το εχω αποδεχτει ασχετα αν τον ταιζω ακομα μπουκια μπουκια στο στομα...ενω την μεσαια μου την κυνηγαω να μην τρωει:)αλλο παλι και τουτο το βασανο,και ειναι και κοριτσι και σαν να εχει κανει κυτταριτιδα στην κοιλια μου φαινεται......χοντρελα την φωναζω μπας και σταματησει να ζηταει φαγητο.....οσο σκεφτομαι οτι μπορει να μοιασει στο σοι του αντρα μου,ασπριζουν τα δικα μου τα μαλλια απο το αγχος:shock:ενα θα σου πω, η φαλαινα η πεθερα μου ζυγιζει 120 κιλα,καρατσεκαρισμενο....εκει να δεις αγχος!!

Τι τραβάς κι εσύ! Εντάξει δεν θέλω να αποκτήσω το σύνδρομο της Ελληνίδας γιαγιάς, αλλά όσο να πεις δυο λαχταριστά μπουτάκια θα ήθελα να αποχτήσει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

6 κιλακια μου μεινανε,θα τα χασω που θα μου παει!!!!εδω εχασα 24 σε 2 μηνες, στα 6 θα κολλησουμε?η αληθεια ειναι οτι η ζυγαρια δεν ειναι με το μερος μου εδω και πολλες μερες,βρε λες να εχει χαλασει????

Δροσουλα και εδω εχουμε,τι τελεια επιτελους!!μολις εκανα μπανακι γιατι σιδερωνα 2 ωρες και ξαλαφρωσα....σαν πουλακι θα κοιμηθω αν με αφησει η μπεμπιτα:Pχθες κοιμηθηκε 5 ωρες σερι,σπανιο μεν,ευχομαι να επαναληφθει συντομα.....γιατι ειναι στο τριωρο Εγγλεζα:rolleyes:

Βρε και μια στο τόσο που στα κάνει τυχερή είσαι! Εγώ το περισσότερο που έχω δει είναι 3ωρο...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια πολυ γελιο κανω μονη μου η κακομοιρα.....η μπεμπιτα κανει κατι πορδιτσες.....κατι πορδαρες ηθελα να πω:P:pp ολα τα λεφτα,σανμεγαλος ανθρωπος!!:D για καμερα ειμαστ, να τα βλεπουμε να γελαμε:D

Να κάνει παρέα με την δικιά μου! Και η δικιά μου αφήνει κάτι πορδές που λιποθυμούν ενήλικα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα εμένα να δεις. Οχι σαν μεγάλος άνθρωπος..... Μη σου πω και χειρότερα.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημέρα κορίτσια... Σας γράφω αγγαλια με την μικρούλα στο στήθος. Χεχε. Είστε καλα;

Χθες είχανε μια ψιλοπεριπετεια με τη μικρη. Είχε απο τις 10 το βράδυ μια πολυ έντονη ανησυχία. Πολυ κλάμα και να χτυπιέται σαν χταποδι. Όλα τα κάναμε. Έφαγε, άλλαξε πάνα, την κάναμε βόλτα στο σπίτι, την κάναμε μπάνιο.... Ήπιε χαμομήλι, ήπιε σταγόνες για τους κολικούς, τα παντα όλα σας λεω... Αλλά αυτή εκει.... Κλάμα!!!!! Μας τράβηξε έτσι μέχρι τις 5 το πρωί. Μα απορώ που την είχε τόση αντοχή για κλάμα τόσες ωρες. Ε ώσπου δεν αντέξαμε..... Και ο νους μας πήγε στο κακό και έτσι την πήγαμε Αρων Αρων στο παίδων. Έκανε μια σειρά εξετάσεων.. Ομως δεν της βρήκαν τίποτα παθολογικό ευτυχώς. Μείναμε εκει μέχρι το βράδυ για προληπτικούς λόγους. Αλλά όλα καλα. Μόνο το αποτέλεσμα απο καλλιέργεια ούρων περιμένουμε αυριο. Ανεξήγητο γιατι οκ λες μέχρι κάποια στιγμή, μωρό ειναι δεν ξέρει τι θελει αλλά πανικοβλήθηκαμε τόσες ωρες. Φάγαμε ταλαιπωρία... Άυπνοι και οι 2. Ευτυχώς η καλή μου κοιμήθηκε πολλές ωρες μετα απο τόση εξάντληση και κοιμήθηκα και εγω για πρώτη φορα ένα γεμάτο 5ωρο. Νιώθω ότι κοιμήθηκα όλη μέρα.... :-D

Κατα τα αλλά καλα. Απο κιλά που λέτε εγω στα -10 κόλλησα. Μπα δεν το βλέπω να κατεβαίνω αλλο. Μόνο με προσπάθεια. Έβαλε κρύο κορίτσια πω πωωω πολυ απότομο!!! Και δεν της εχω παρει πολλα μακρυμάνικα. Ευτυχώς μου είχαν φέρει πιτζάμακι ολόσωμο και της έβαλα και κουβερτούλα. Αφού είχε παγώσει. Φανταστείτε μέχρι το παράθυρο έκλεισα.

Μέ κακά εμείς έτσι κι ετσι. Ποτε κάνει καθημερινά μια φορα, ποτε μέρα παρά μέρα. Και ζορίζεται το γλυκό μου.

Αυτααααα

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημέρα κορίτσια!

Aυτή τη στιγμή σας διαβάζω από το κρεβάτι, θηλάζω ξαπλωτή μπας και κοιμηθεί καμιά ωρίτσα ακόμα πριν αρχίσουν τα όργανα. Γιατί ρε κορίτσια δεν ξέρω τι έχει πάθει τελευταία, εκεί που ήταν μόνο αγκαλιά και κοιμόταν πάνω μου και έλεγα χειρότερα δεν γίνεται, μαντέψτε, γίνεται τελικα. Τώρα θέλει μόνο αγκαλιά αλλά δεν κοιμάται κιόλας! Kαι θελει κουνημα, περπάτημα και δεν ξέρει κι αυτή τη θέλει. Πολλή ανησυχία και το μάτι γαρίδα. Κοιμάται μόνο μεσα στο wrap με περπάτημα ή ξάπλα μαζί μου στο κρεβάτι. Ολη μέρα στο πόδι με έχει.

Ανθούλα καλύτερα εισαι ψυχολογικά μου φαίνεται και χαίρομαι!

Για την εγκυμοσύνη που λέτε, ήταν απο τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου, με μοναδικό σύμπτωμα την κοιλιά που φούσκωνε. Το ευχαριστήθηκα, ένιωθα όμορφη και ανάλαφρη και αγαπουσα την κοιλίτσα μου, άραζα και όλη μέρα, βολτές, βιβλία, σειρές, ταξίδια. Το παιδί μου πήγε σε 7 χώρες σαν έμβρυο. Αυτό που δεν θέλω να θυμάμαι είναι ο τοκετός και ο πρώτος μηνας με το μωρό στο σπίτι. Τώρα αρχίσαμε να βρισκουμε ρυθμούς.

Πηγα και γυναικολόγο ο οποίος μας επέτρεψε το σεξ, αλλά άδεια από τη μπέμπα πρέπει να πάρουμε μάλλον. Δεν κάθεται ουτε πέντε λεπτά μόνη της, ούτε κοιμισμένη, ξυπνάει αμέσως αν απομακρυνθούμε. Καμιά ιδέα;;; Θελουμε κι εγώ και ο άντρας μου πολύ!

Tα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα όλα τις πρώτες δυο βδομάδες, μπήκα και στα τζιν μου. Τα καλά του τρεξίματος με το.μωρό και των μαραθώνιων θηλασμών. Δεν έχω χρονο να τρώω! Δεν έχω χρόνο και να μαγειρευω, μου μαγειρευει ο χορτοφάγος ο άντρας μου, θα βελάξω σε λίγο.

c8i6p2.png

Καλημερα!Σας τρεχουν τα μωρα σας διαβαζω!!!Κι εμας εκοψε τους πολυωρους υπνους οποτε μες στη μερα τρεεεεχω να προλαβω δουλειες εβαλα κ τα τρια μεγαλα σε προγραμμα με δοτλειες και κατι γινεται....κι εμεις της αγκαλιας ειμαστε αχχχχχχ.....αλλα οταν κανει τα αγγγγγοοοοουυυυ του και μας χαμογελα συνειδητα πια....λιωνουμε μικροι μεγαλοι!!!Εφυγα...τοσο ηταν....φιλια σε ολες κ τα μωρα σας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!!!

Το μωράκι τώρα κοιμαται στην αγκαλια μου κ λιώνω που βλέπω αυτό το προσωπάκι..μολις γραψω θα πάω να βάλω το κοκκινιστο!το πρωί κοιμάται αρκετα κ προλαβαίνω να μαγειρευω κ να κανω κ δουλίτσες...

Βροχούλα, λες το τρίχρονο χοντρέλα? θα ψηλώσει κ θα αδυνατίσει!

2,5 κιλά εχουν μείνει απο όσα πηρα εγκυος αλλά βάλε κ αλλα 10 που πήρα στη προσπαθεια να μεινω! 12,5... χαλαρωση δεν εχω πολυ γιατι εκανα εντονη γυμναστική...αρχες οκτωβρη αν μου κρατησουν το μπεμπακι θα ξαναρχισω

Ευαγγελία το μικρό το αφήνω να κοιμαται στο κρεβατι μου...μονο εκει δεν ξυπνάει...το βραδυ το βαζω στο λικνο διπλα μου κ το χαιδευω...

'οπως λεει κ η μάνα μου "τι νομίζεις;έτσι εύκολα μεγαλώνουν τα παιδιά;"

παω να την βαλω στο κρεβατι κ ο θεος μαζί μου!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια... Σας γράφω αγγαλια με την μικρούλα στο στήθος. Χεχε. Είστε καλα;

Χθες είχανε μια ψιλοπεριπετεια με τη μικρη. Είχε απο τις 10 το βράδυ μια πολυ έντονη ανησυχία. Πολυ κλάμα και να χτυπιέται σαν χταποδι. Όλα τα κάναμε. Έφαγε, άλλαξε πάνα, την κάναμε βόλτα στο σπίτι, την κάναμε μπάνιο.... Ήπιε χαμομήλι, ήπιε σταγόνες για τους κολικούς, τα παντα όλα σας λεω... Αλλά αυτή εκει.... Κλάμα!!!!! Μας τράβηξε έτσι μέχρι τις 5 το πρωί. Μα απορώ που την είχε τόση αντοχή για κλάμα τόσες ωρες. Ε ώσπου δεν αντέξαμε..... Και ο νους μας πήγε στο κακό και έτσι την πήγαμε Αρων Αρων στο παίδων. Έκανε μια σειρά εξετάσεων.. Ομως δεν της βρήκαν τίποτα παθολογικό ευτυχώς. Μείναμε εκει μέχρι το βράδυ για προληπτικούς λόγους. Αλλά όλα καλα. Μόνο το αποτέλεσμα απο καλλιέργεια ούρων περιμένουμε αυριο. Ανεξήγητο γιατι οκ λες μέχρι κάποια στιγμή, μωρό ειναι δεν ξέρει τι θελει αλλά πανικοβλήθηκαμε τόσες ωρες. Φάγαμε ταλαιπωρία... Άυπνοι και οι 2. Ευτυχώς η καλή μου κοιμήθηκε πολλές ωρες μετα απο τόση εξάντληση και κοιμήθηκα και εγω για πρώτη φορα ένα γεμάτο 5ωρο. Νιώθω ότι κοιμήθηκα όλη μέρα.... :-D

Κατα τα αλλά καλα. Απο κιλά που λέτε εγω στα -10 κόλλησα. Μπα δεν το βλέπω να κατεβαίνω αλλο. Μόνο με προσπάθεια. Έβαλε κρύο κορίτσια πω πωωω πολυ απότομο!!! Και δεν της εχω παρει πολλα μακρυμάνικα. Ευτυχώς μου είχαν φέρει πιτζάμακι ολόσωμο και της έβαλα και κουβερτούλα. Αφού είχε παγώσει. Φανταστείτε μέχρι το παράθυρο έκλεισα.

Μέ κακά εμείς έτσι κι ετσι. Ποτε κάνει καθημερινά μια φορα, ποτε μέρα παρά μέρα. Και ζορίζεται το γλυκό μου.

Αυτααααα

Δηλαδή τελικά δεν ξέρετε από τι το τόσο κλάμα; Πάντως κι εγώ στην θέση σου θα αγχωνόμουν. Είναι πολλές οι ώρες και πάντα σκέφτεσαι το χειρότερο. Άντε να βγουν τώρα καθαρά και τα ούρα και να ησυχάσετε και από αυτό...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Aυτή τη στιγμή σας διαβάζω από το κρεβάτι, θηλάζω ξαπλωτή μπας και κοιμηθεί καμιά ωρίτσα ακόμα πριν αρχίσουν τα όργανα. Γιατί ρε κορίτσια δεν ξέρω τι έχει πάθει τελευταία, εκεί που ήταν μόνο αγκαλιά και κοιμόταν πάνω μου και έλεγα χειρότερα δεν γίνεται, μαντέψτε, γίνεται τελικα. Τώρα θέλει μόνο αγκαλιά αλλά δεν κοιμάται κιόλας! Kαι θελει κουνημα, περπάτημα και δεν ξέρει κι αυτή τη θέλει. Πολλή ανησυχία και το μάτι γαρίδα. Κοιμάται μόνο μεσα στο wrap με περπάτημα ή ξάπλα μαζί μου στο κρεβάτι. Ολη μέρα στο πόδι με έχει. Αν σε παρηγορεί και εγώ έτσι είμαι. Απλά όχι στο πόδι. Εμένα συμβιβάζεται και καθιστή να είμαι. Αρκεί να την έχω ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγκαλιά

Ανθούλα καλύτερα εισαι ψυχολογικά μου φαίνεται και χαίρομαι!

Για την εγκυμοσύνη που λέτε, ήταν απο τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου, με μοναδικό σύμπτωμα την κοιλιά που φούσκωνε. Το ευχαριστήθηκα, ένιωθα όμορφη και ανάλαφρη και αγαπουσα την κοιλίτσα μου, άραζα και όλη μέρα, βολτές, βιβλία, σειρές, ταξίδια. Το παιδί μου πήγε σε 7 χώρες σαν έμβρυο. Αυτό που δεν θέλω να θυμάμαι είναι ο τοκετός και ο πρώτος μηνας με το μωρό στο σπίτι. Τώρα αρχίσαμε να βρισκουμε ρυθμούς. Εμείς είμαστε ακόμη χαμένοι στην μετάφραση

Πηγα και γυναικολόγο ο οποίος μας επέτρεψε το σεξ, αλλά άδεια από τη μπέμπα πρέπει να πάρουμε μάλλον. Δεν κάθεται ουτε πέντε λεπτά μόνη της, ούτε κοιμισμένη, ξυπνάει αμέσως αν απομακρυνθούμε. Καμιά ιδέα;;; Θελουμε κι εγώ και ο άντρας μου πολύ!

Tα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα όλα τις πρώτες δυο βδομάδες, μπήκα και στα τζιν μου. Τα καλά του τρεξίματος με το.μωρό και των μαραθώνιων θηλασμών. Δεν έχω χρονο να τρώω! Δεν έχω χρόνο και να μαγειρευω, μου μαγειρευει ο χορτοφάγος ο άντρας μου, θα βελάξω σε λίγο. Είδες η μπέμπα που σε βοήθησε;! :tongue:

Αν βρεις τρόπο να την κοιμήσεις και να κάνεις σεξ πες το και σε εμένα που έχω αραχνιάσει από κάτω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα!Σας τρεχουν τα μωρα σας διαβαζω!!!Κι εμας εκοψε τους πολυωρους υπνους οποτε μες στη μερα τρεεεεχω να προλαβω δουλειες εβαλα κ τα τρια μεγαλα σε προγραμμα με δοτλειες και κατι γινεται....κι εμεις της αγκαλιας ειμαστε αχχχχχχ.....αλλα οταν κανει τα αγγγγγοοοοουυυυ του και μας χαμογελα συνειδητα πια....λιωνουμε μικροι μεγαλοι!!!Εφυγα...τοσο ηταν....φιλια σε ολες κ τα μωρα σας!

Μου έλειψες ρε Marouskaki! Πες τον Λουκάκο σου να σε αφήσει καμιά ωρίτσα να τα πούμε λίγο! :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα!!!

Το μωράκι τώρα κοιμαται στην αγκαλια μου κ λιώνω που βλέπω αυτό το προσωπάκι..μολις γραψω θα πάω να βάλω το κοκκινιστο!το πρωί κοιμάται αρκετα κ προλαβαίνω να μαγειρευω κ να κανω κ δουλίτσες...

Βροχούλα, λες το τρίχρονο χοντρέλα? θα ψηλώσει κ θα αδυνατίσει!

2,5 κιλά εχουν μείνει απο όσα πηρα εγκυος αλλά βάλε κ αλλα 10 που πήρα στη προσπαθεια να μεινω! 12,5... χαλαρωση δεν εχω πολυ γιατι εκανα εντονη γυμναστική...αρχες οκτωβρη αν μου κρατησουν το μπεμπακι θα ξαναρχισω

Ευαγγελία το μικρό το αφήνω να κοιμαται στο κρεβατι μου...μονο εκει δεν ξυπνάει...το βραδυ το βαζω στο λικνο διπλα μου κ το χαιδευω...

'οπως λεει κ η μάνα μου "τι νομίζεις;έτσι εύκολα μεγαλώνουν τα παιδιά;"

παω να την βαλω στο κρεβατι κ ο θεος μαζί μου!

Και εγώ σκεφτόμουν να αρχίσω τον Οκτώβρη γυμναστήριο, αλλά το Αναστασάκι δεν κάθεται στην αγκαλιά κανενός! Θέλει μόνο τα βυζιά μου! Μερικές ώρες μόνο το πρωί είναι ήσυχη, αλλά τότε δεν έχω σε ποιον να την αφήσω... Με βλέπω να μένω με την χαλάρωση!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Πολύ "χαίρομαι" που όλες περνάμε παρόμοιες δυσκολίες! Έτσι δε νιώθω ότι είμαι μόνη!

Το Αναστασάκι έχει τρελαθεί να θηλάζει-πιπιλάει. Δεν κάθεται ούτε λεπτό στο κρεβατάκι της. Με το που την αφήνω, ξυπνάει και βάζει τα κλάματα. Με το σλινγκ που είχα βολευτεί, τώρα δεν το θέλει! Δυσανασχετεί και μου δεσμεύει πάλι τα χέρια... Ευτυχώς σήμερα την έπιασα στον ύπνο. Την έβαλα στο σλινγκ για ένα διωράκι και σιδέρωσα και έβαλα πλυντήριο. Αλλά ψόφησα να κουβαλάω 4 κιλά τόση ώρα, οπότε τώρα χαλάρωση για την μαμά. Ευτυχώς προνόησα και έκανα φαγητό από χτες.

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες 3-4 μέρες νομίζω ότι άρχισε να χαμογελάει συνειδητά. Αν και διάβασα ότι 3 μηνών έρχεται το κοινωνικό χαμόγελο, νομίζω ότι το Αναστασάκι το κάνει από τώρα. Κάθε πρωί (είναι οι ώρες ηρεμίας και εγρήγορσής της) την ξαπλώνω στο κρεβάτι και την παίζω. Οπότε τότε αρχίζει τις κραυγούλες και τα χαμογελάκια! Και εγώ λιώνω κορίτσια! Και λέω χαλάλι την ταλαιπωρία 3 χρόνια μέχρι να συλλάβω, χαλάλι η μαστίτιδα που έπαθα, χαλάλι όλα! Την λατρεύω την ζουζούνα μου και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να τα ξαναζήσω όλα αυτά με κάποιο αδερφάκι της!

Αυτές τις μέρες τραυματίστηκε και η θηλή μου και τώρα βάζω μια αλοιφή με κορτιζόνη. Πολύς πόνος! Δακρύζω κάθε φορά που βάζω την μικρή, αλλά δεν θέλω να μην την βάζω γιατί φοβάμαι μήπως σταματήσει από εκεί το γάλα. Δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεις παιδί! :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...