Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!!

τι μου κάνετε? από ότι διαβάζω ... όλες καλά αγκαλιά με τα μωράκια σας!!!!

σας έγραψα άλλη μια φορά αλλά μου έχασε το μήνυμα επειδή άργησα λίγο να το στείλω....αυτό πρέπει να το κοιτάξουν!

απορώ που προλαβαίνετε και γράφετε τόοοοσα πολλά!!! εγώ σας διαβάζω το βράδυ ...και με νανουρίζετε!!!

τα νέα μας...

επέστρεψα στη δουλειά εδώ και μια εβδομάδα...πίκρα...βγάζω σαν τρελή με το θήλαστρο...πρήζεται το στήθος μου...έχω τύψεις για το μωράκι μου..

το μωρούλι μας..είναι καλό...θα μπορούσε και καλύτερο...διαβάζω για το καρπουζάκι της Αντωνίας..και απορώ..υπάρχουν τέτοια μωράκια???

έχουμε τα θεματάκια μας με τους κολικούς και την γοπ...αλλιώς θα ήταν αγγελούδι.

βάρος πήραμε πέραν του δέοντος...γεννήθηκε 2600 , γυρίσαμε σπίτι 2400 και στις 37 ημέρες ήμασταν 3900. Τώρα έχουμε ραντεβού τέλος του μήνα για το πρώτο μας εμβόλιο.

Μαρουσκάκι...γιατί πέφτεις στην παγίδα με το βάρος...αν το μωράκι σου είναι χαρούμενο...δεν έχει σημασία τι λέει η ζυγαριά.Εγώ αυτή τη φορά ήμουν αποφασισμένη...αν δεν έπαιρνε βάρος δεν θα στεναχωριομουν τόσο πολύ..εφόσον βλέπω ότι το στήθος μου έχει γάλα..και το μωρό αποφασίζει πότε θέλει να σταματήσει σημαίνει ότι χόρτασε. Δεν μεγαλώνουν όλα τα μωρά με τους ίδιους ρυθμόυς . Η δικιά μου μπορεί στον έκτο μήνα να κόψει..και ο μικρός σου να φορτσάρει. Αυτό κανένας δεν το ξέρει.

Μαριάνθη μου...σε διάβαζα...και ήθελα να σου πω πόσα πράγματα...ευτυχώς δεν το έβαλες κάτω και επέμεινες. Μπράβο σου!!!! Κάνε λίγο ακόμα υπομονή....μετά τον δεύτερο μήνα όλα θα αλλάξουν...οι δύσκολες μέρες θα είναι παρελθόν!πίστεψε με...

Όσες μανούλες αντιμετωπίζετε θεματάκια με τους μπαμπάδες...υπομονή...εγώ νομίζω ότι σας το έχω ξαναπει..τον δικό μου ήθελα να τον χωρίσω.....μου πήρε 5 μήνες για να συνέλθω...και να ηρεμήσουμε. Κοίταζα το μωρό και έλεγα είναι δυνατον να μας έχεις κάνει έτσι?

Βροχούλα μου...δώσε στον εαυτό σου τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεσαι για να δεις τα πράγματα καθαρά.

Αυρα μου μπράβο για την απόφασή σου να περιμένεις το μωράκι σου και να μην αποφασίσει ο γιατρός σύμφωνα με το πρόγραμμα του. Μόνο έτσι θα σταματησουν οι αναίτιες καισαρικές.Χίλια μπράβο!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι εχω ηρεμησει αρκετα αλλα δεν παυει να ειμαι στεναχωρημενη και πικραμενη.δεν ειναι θεμα ορμονων παντως,ειναι θεμα εσωτερικο του σπιτιου,διαφωνια αποψεων που τωρα ξεχειλισαν το ποτηρι....θα σκεφτω με ηρεμια,αυτο κανω εξαλλου,αλλα το μεσα μου πλεον εχει παγωσει....γιαυτο και στο παρελθον εχω εκφραστει με ασχημα λογια για τους αντρες,δεν ειναι τωρινο το προβλημα'..γ@μησετα,,αν δεν υπαρχει χημεια στο ζευγαρι γ@ματα......'ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι μου φερεται αδικα,οποτε γενναω τα παιδια του....δεν το αξιζα αυτο και ομως το εκανε,και τις τρεις φορες.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς πήγαμε οικογενειακώς να ψηφίσουμε και μετά για μπουγάτσα! Ψήφισε και το Αναστασάκι σήμερα! :tongue: Τώρα κοιμάται και εγώ σερφάρω στο διαδίκτυο.

Την Παρασκευή αγοράσαμε μια ζυγαριά για να ελέγχουμε από μόνοι μας το βάρος της μικρής. Δεν σας κρύβω πάντως ότι έχω αγχωθεί λιγάκι με αυτό το ζήτημα. Ξέρω ότι είναι παγίδα να σκεφτώ μήπως δεν φτάνει το γάλα μου ή μήπως δεν χορταίνει το μωρό, αλλά τα σκέφτομαι! Ο άντρας μου πέταξε την ιδέα να της δώσουμε λίγο ξένο και τον σταμάτησα αμέσως. Ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού με διαβεβαίωσε και ο γιατρός, αλλά να θα ήθελα να είναι λίγο πιο στρουμπουλή...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς πήγαμε οικογενειακώς να ψηφίσουμε και μετά για μπουγάτσα! Ψήφισε και το Αναστασάκι σήμερα! :tongue: Τώρα κοιμάται και εγώ σερφάρω στο διαδίκτυο.

Την Παρασκευή αγοράσαμε μια ζυγαριά για να ελέγχουμε από μόνοι μας το βάρος της μικρής. Δεν σας κρύβω πάντως ότι έχω αγχωθεί λιγάκι με αυτό το ζήτημα. Ξέρω ότι είναι παγίδα να σκεφτώ μήπως δεν φτάνει το γάλα μου ή μήπως δεν χορταίνει το μωρό, αλλά τα σκέφτομαι! Ο άντρας μου πέταξε την ιδέα να της δώσουμε λίγο ξένο και τον σταμάτησα αμέσως. Ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού με διαβεβαίωσε και ο γιατρός, αλλά να θα ήθελα να είναι λίγο πιο στρουμπουλή...

Βρε αγαπουλα αφου απο την κοιλια ητανε μικροκαμωμενη,θυμασαι που τα λεγαμε και τοτε?και ελεγες δεν πειραζει ας ειναι γερο το κοριτσακι σου κιας ειναι μινιον!!εξαλλου και εσυ δεν εισαι ετσι?το παιδι απο εσενα εχει μοιασει....να δεις που σε λιγα χρονια θα το προτιμας να ειναι ετσι,απο το να το αγχωνεσαι μην κανει περιφερεια και κ@λους που εμεις οι γυναικες εχουμε αυτη την ταση.θα ειναι λαμπαδα!!!! Δες το απο την αλλη πλευρα:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπερα!!!εμεις σημερα ειχαμε βαφτιση(πονεμενη ιστορια) :(,πηγα μονη με τα δυο μεγαλυτερα,την μικρουλα την αφησα στον μπαμπα της...μετα πηγαμε για την ψηφο(για αλλη μια φορα) και γυρισαμε να φαμε το ψαρακι μας. Αυριο κοτοπουλο με μπαμιες εχει το μενου!

Η μπεμπιτα μου εκανε μαζεμενα κακακια σημερα,δοξασοι δηλαδη,οποτε σε καναδυο μερες παλι:wink:εχει ψυχρανει εξω αρκετα και μου αρεσει επιτελους ,αφου σκεφτομαι τι τραβηξαμε ολο το καλοκαιρι με την κοιλια στο στομα και την ζεστη να παιζει με τις αντοχες μας....πωπω τι ητανε και αυτο ρε κοριτσια?αυτο το καλοκαιρι θα το θυμαμαι για παντα,για δυο λογους:πρωτον επειδη γεννησα και δευτερον την ζεστη σε συνδυασμο με την εγκυμοσυνη και να τρεχω με τα αλλα δυο παιδια....εγκεφαλικο!εσεις που ανυπομονειτε να ξαναμεινετε εγκυες καλα κανετε,σιγουρα η πρωτη φορα δεν ειναι αρκετη,φαινεται παντα λιγη.αν δειτε οι υπολοιπες κοπελες που εχουμε ηδη παιδακια ουτε συζητηση επι του θεματος δεν γινετε,τουλαχιστον στα αμεσα σχεδια μας.εγω εξαιρουμε γιατι το δηλωνω οτι δεν επιθυμω αλλο παιδακι,ουτε τωρα ουτε αργοτερα,εξαλλου τα χρονια δεν ειναι συμμαχος μου πλεον,συν το ενδοοικογενειακο κλιμα που επικρατει..τελοσπαντων μην ερχομαστε παλι σε αυτα,εγω σας ευχομαι καλη επιτυχια στα σχεδια που κανετε να μεγαλωσετε την οικογενεια σας:wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο μας.Εχω μερες να μπω γιατί χάλασε το κινητό μου,έπεσε μεσα σε νερά.Ειμαι για αγορά Καινούργιου όποτε θα επανέλθω σε λίγες μερες.Σας διάβασα στα γρήγορα,σας φιλώ,όποτε μπορέσω θα ξαναμπώ απ του άντρα μου. aura μου να σου ζήσει το μωρακι,μεγάλη "μαγκιά" η αλλαγή γιατρού τελευταία στιγμη,μπράβο σου.Φθινοπωρο απο σημερα Ε;Μου αρεσει αυτή η αλλαγή.Love γύρισε κιόλας στη δουλειά Ε;Ποιος κρατάει τη Μπέμπα;Ναι κορίτσι μου,το καρπόυζακι μου το χει ματιασει όλος ο κόσμος.Χθες ήμασταν όλη μερα στα γενέθλια του ανιψιού μου κι ηταν λες και δεν υπήρχε μωρο.Κοιμοταν πέντε ώρες,θήλασε και μετα παλι νάνι.Νοβεμπερ μου σε σκεφτόμουν.Χαιρομαι που λες οτι καταφέρνεις να σκεφτείς ψύχραιμα και ήρεμα.Δωσε χρονο στον εαυτό σου και στην οικογένεια σου κι ελπίζω να βρεις την άκρη.Κι εγω απο σημερα θα αρχίσω να της φοραω μακρυμάνικο,μέχρι χθες εδω είχαμε πολυ ζέστη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γεια σας κοριτσούδια!!!

ελπίζω να είστε όλες καλά με τα παιδάκια σας! Σε σχέση με την περίοδο της εγκυμοσύνης έχω να πω πως ήταν η πιο αγχωτική της ζωής μου!Δεν ξέρω πως θα το ξαναπεράσω!!!θα κάνω βέβαια κ άλλο μωράκι αν μπορέσω για να έχει αδερφάκι η μικρή μου.Δεν είναι όμως μια περίοδος που νοσταλγώ! Τον Απρίλη θα κλεισω τα 33...αντε άλλο ένα μωράκι μέχρι τα 35!Μετά δε θα άντεχα το άγχος με αμνιοπαρακεντήσεις κτλ.Όχι ότι με θεωρώ μεγάλη...βιολογικά αναφέρομαι στη ηλικια!!!Αλλιώς είμαι πιο δραστηρια από τα 22 μου!

Βροχουλα, ελπίζω να είσαι καλύτερα...

Μαριάνθη μια χαρα είναι το μπεμπάκι σου καλά σου λέει η βροχούλα!

Μου αρέσει αυτός ο καιρός...άντε να δροσίσει επιτέλους!

8NkSp3.png

Βρε αγαπουλα αφου απο την κοιλια ητανε μικροκαμωμενη,θυμασαι που τα λεγαμε και τοτε?και ελεγες δεν πειραζει ας ειναι γερο το κοριτσακι σου κιας ειναι μινιον!!εξαλλου και εσυ δεν εισαι ετσι?το παιδι απο εσενα εχει μοιασει....να δεις που σε λιγα χρονια θα το προτιμας να ειναι ετσι,απο το να το αγχωνεσαι μην κανει περιφερεια και κ@λους που εμεις οι γυναικες εχουμε αυτη την ταση.θα ειναι λαμπαδα!!!! Δες το απο την αλλη πλευρα:D

Ακριβώς επειδή από την κοιλιά ήταν μινιόν, ήλπιζα όταν γεννηθεί να πάρει τα πάνω της! Αλλά μπα... Και το θέμα είναι ότι την έχω και όλη μέρα στο βυζί. Που δηλαδή να έτρωγε και ανά δίωρο... Μέχρι να φτάσει σε ηλικία που θα την ενδιαφέρει να έχει ωραίο κορμί, θα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς απολαμβάνουμε την φθινοπωρινή δροσιά!

Και μιας και που έχουμε καιρό να το θίξουμε... πως πάτε από κιλά; Εμένα ακόμη μου υπολείπονται 2 για να επανέλθω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Και μιας και που έχουμε καιρό να το θίξουμε... πως πάτε από κιλά; Εμένα ακόμη μου υπολείπονται 2 για να επανέλθω!

Και εμένα 3μου έμειναν και είχα πάρει 18 και δεν κατάλαβα πως έφυγαν τόσο γρήγορα..Αλλά μια χαλάρωση δεν σου λέω τίποτα άστα να πάνε και θέλω να κάνω γυμναστική αλλά που με την αθηνα.Στο στήθος όλη την ώρα ούτε φαγητό δεν προλαβαίνω Καλά Καλά και ο άντρας μου λέει τι θα γίνει.θα φάμε κανένα φαΐ έχω τοστιασει από τα πολλά τοστ..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Γλυκιές μανούλες καλησπέρα!!

Είμαι η Βιργινία και ανήκω στις μανούλες Ιανουαρίου 2016.

Να σας ζήσουν σε όσες γεννήσατε και με το καλό στις υπόλοιπες.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα κάποια μανούλα που γέννησε στο Αττικό ή σε κάποιο άλλο δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα. Όποια θέλει ας μου στείλει πμ.

Φιλιά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσούδια!!!

ελπίζω να είστε όλες καλά με τα παιδάκια σας! Σε σχέση με την περίοδο της εγκυμοσύνης έχω να πω πως ήταν η πιο αγχωτική της ζωής μου!Δεν ξέρω πως θα το ξαναπεράσω!!!θα κάνω βέβαια κ άλλο μωράκι αν μπορέσω για να έχει αδερφάκι η μικρή μου.Δεν είναι όμως μια περίοδος που νοσταλγώ! Τον Απρίλη θα κλεισω τα 33...αντε άλλο ένα μωράκι μέχρι τα 35!Μετά δε θα άντεχα το άγχος με αμνιοπαρακεντήσεις κτλ.Όχι ότι με θεωρώ μεγάλη...βιολογικά αναφέρομαι στη ηλικια!!!Αλλιώς είμαι πιο δραστηρια από τα 22 μου!

Βροχουλα, ελπίζω να είσαι καλύτερα...

Μαριάνθη μια χαρα είναι το μπεμπάκι σου καλά σου λέει η βροχούλα!

Μου αρέσει αυτός ο καιρός...άντε να δροσίσει επιτέλους!

Αγαπουλα εγω στα 36μισο εκανα το τριτο,δεν εκανα αμνιοπαρακεντηση,δεν ειναι στανταρ οτι κανεις μετα τα 35, οι γιατροι κοιτανε ενα συνολο πραγματων,την αυχενικη διαφανεια,το papp-a,την ηλικια,αν καπνιζεις στην εγκυμοσυνη και σε συναρτηση ολων αυτων βγαινει αν θα κανεις αμνιο.εχεις περιθωρια παντως χρονικα εννοω.πιο πολυ να εχει αδερφακι το πρωτο σου παιδακι,γιατι σαν περιοδος και για μενα ητανε να παει να φυγει και να μην ξαναρθει.....τρεις εγκυμοσυνες και στις τρεις τα ιδια ελεγα....και καθολου προιδεασμενη δεν ξεκιναγα,απλα δεν με πηγαινε καθολου αυτο το εννιαμηνο στην ιδιοσυγκρασια μου.32 χρονων εισαι??μπεμπα:pp

Εγω μια απτα ιδια παντως,εφοσον αναρωτηθηκες....σκ@τα δηλαδη!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ακριβώς επειδή από την κοιλιά ήταν μινιόν, ήλπιζα όταν γεννηθεί να πάρει τα πάνω της! Αλλά μπα... Και το θέμα είναι ότι την έχω και όλη μέρα στο βυζί. Που δηλαδή να έτρωγε και ανά δίωρο... Μέχρι να φτάσει σε ηλικία που θα την ενδιαφέρει να έχει ωραίο κορμί, θα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου! χαχα

Ξερω πως ειναι να κυνηγας το παιδι σου να φαει επειδη του φαινονται τα κοκκαλα....ο γιος μου ειναι ετσι,λιγοφαγος και κοκκαλιαρης.....ειναι το σκαρι του ομως αυτο,το εχω αποδεχτει ασχετα αν τον ταιζω ακομα μπουκια μπουκια στο στομα...ενω την μεσαια μου την κυνηγαω να μην τρωει:)αλλο παλι και τουτο το βασανο,και ειναι και κοριτσι και σαν να εχει κανει κυτταριτιδα στην κοιλια μου φαινεται......χοντρελα την φωναζω μπας και σταματησει να ζηταει φαγητο.....οσο σκεφτομαι οτι μπορει να μοιασει στο σοι του αντρα μου,ασπριζουν τα δικα μου τα μαλλια απο το αγχος:shock:ενα θα σου πω, η φαλαινα η πεθερα μου ζυγιζει 120 κιλα,καρατσεκαρισμενο....εκει να δεις αγχος!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

6 κιλακια μου μεινανε,θα τα χασω που θα μου παει!!!!εδω εχασα 24 σε 2 μηνες, στα 6 θα κολλησουμε?η αληθεια ειναι οτι η ζυγαρια δεν ειναι με το μερος μου εδω και πολλες μερες,βρε λες να εχει χαλασει????

Δροσουλα και εδω εχουμε,τι τελεια επιτελους!!μολις εκανα μπανακι γιατι σιδερωνα 2 ωρες και ξαλαφρωσα....σαν πουλακι θα κοιμηθω αν με αφησει η μπεμπιτα:Pχθες κοιμηθηκε 5 ωρες σερι,σπανιο μεν,ευχομαι να επαναληφθει συντομα.....γιατι ειναι στο τριωρο Εγγλεζα:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και εμένα 3μου έμειναν και είχα πάρει 18 και δεν κατάλαβα πως έφυγαν τόσο γρήγορα..Αλλά μια χαλάρωση δεν σου λέω τίποτα άστα να πάνε και θέλω να κάνω γυμναστική αλλά που με την αθηνα.Στο στήθος όλη την ώρα ούτε φαγητό δεν προλαβαίνω Καλά Καλά και ο άντρας μου λέει τι θα γίνει.θα φάμε κανένα φαΐ έχω τοστιασει από τα πολλά τοστ..

Υπαρχουν και τα αυγα πες του αγαπη μου......!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...