Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ακόμα δε μπήκε το τικερ μου???γμτ!!! το δεύτερο στη σειρά πώς μπαίνει που υπάρχει μόνο μία θέση για επικόλληση βρε παιδιά????

Το επικολλάς δίπλα στο πρώτο βρε, αλλά κάτσε να μπει το πρώτο πρώτα:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες!

Marouskaki ωραίο το avatar.. αλλα δεν καταλαβαίνω.. δείχνει 4 φυλακισμένους που περιμένουν το τρένο; και δίπλα στον πιο κοντό, ειναι και κάποιος άλλος; δεν καταλαβαίνω (χαζομάρα; είναι και πρωί ακόμη..δεν κοιμήθηκα και καλά..)

Μου άρεσε και το προηγούμενο..ήταν πιο παιχνιδιάρικο με τα παπάκια. Αλλά κι αυτό ωραίο είναι!

Πάω για δουλειές και ψώνια..

Σας φιλώ!

Το επικολλάς δίπλα στο πρώτο βρε, αλλά κάτσε να μπει το πρώτο πρώτα:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D Κάθε αρχή και δύσκολη.. τα άτιμα τα τικεράκια.. μάγδα μου, κάνεις αποθήκευση υπογραφής; ζήτα βοήθεια από κάποιον δικό σου.. καμιά φορά κολλάμε..

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες!!! Τι κάνετε; Εγώ πάω για δουλειές (ψώνια, μαγειρέματα, κλπ κλπ πολλά..)

Marouskaki ωραίο το avatar αλλά δεν βλέπω τι είναι στην άκρη μετά τον πιο κοντό; είναι και μικρογραφία, έχουν περάσει και τα χρόνια και τα μάτια μου..με προδίδουν.. χαχαχχα

Τι είναι; φυλακισμένοι που απέδρασαν;

Όσο για το φύλο του μωρού σου..για να δούμε για να δούμε.. έχω πιο πολύ αγωνία από το δικό μου.. χαχαχαχα (πλάκα κάνω)! Α, ρε τι σου κάνει το φύλο, η διαφοροποίηση; ε ; Μεγάλο πράγμα....

Σας καλημερίζω και φεύγωωωω ολοταχώς για τις δουλειές μου...

Σε χρίζω αναπληρώτρια λιστοκράτορα!!!! Εύγε, έτσι, ζητάμε πλήρες ιστορικό σαν το γυναικολόγο ένα πράμα!:tongue::tongue::tongue: Πώς σας φαίνεται το άβαταρ μου??Μα δεν είναι τέλειο?

Μarouskaki Οι αδερφοί Ντάλτονς?!!!!!!! χαχαχα πολύ καλό! μυρίζεσαι και το επόμενο αγοράκι μηπως? Καλημέρα σε όλες!!

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Μarouskaki Οι αδερφοί Ντάλτονς?!!!!!!! χαχαχα πολύ καλό! μυρίζεσαι και το επόμενο αγοράκι μηπως? Καλημέρα σε όλες!!

ναι ναι ναι αυτοί είναι.. χαχαχα μπράβο Μέλι!!

Και η οικογένεια Ντάλτον αριθμούσε στην πραγματικότητα(όχι στο κόμικ που ήταν μόνο τέσσερις), περίπου 20 μέλη... Μαρουσκάκι ακούς; :tongue::tongue:

Καλημέρα

Μαρουσκάκι

είναι οι Ντάλτονς και η μαμά τους από το Λούκυ Λούκ

τέλειο αλλά μήπως ο μικρός Τζόε βγεί Τζοάννα?

περιμένουμε τα νέα με την αυχενική.....

εγώ είχα μάθει το φύλο και στα δύο παιδιά από την αυχενική

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

ναι ναι ναι αυτοί είναι.. χαχαχα μπράβο Μέλι!!

Και η οικογένεια Ντάλτον αριθμούσε στην πραγματικότητα(όχι στο κόμικ που ήταν μόνο τέσσερις), περίπου 20 μέλη... Μαρουσκάκι ακούς; :tongue::tongue:

Είναι οι Ντάλτονς και στην άκρη είναι η μαμά Ντάλτον γι΄αυτό μου άρεσε τόσο χαχαχαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue:20 μέλη?Αντρούλη, ακούς??Τέζα ο αντρούλης...Από τώρα ψάχνει αντισύλληψη για μετά τη γέννα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα

Μαρουσκάκι

είναι οι Ντάλτονς και η μαμά τους από το Λούκυ Λούκ

τέλειο αλλά μήπως ο μικρός Τζόε βγεί Τζοάννα?

περιμένουμε τα νέα με την αυχενική.....

εγώ είχα μάθει το φύλο και στα δύο παιδιά από την αυχενική

Χαχα, ο Τζο είναι ο μεγαλύτερος...χθες λέει ο μεγάλος ''μαμά δε θέλω να είμαι ο Άβερελ!!'' κι εγώ τους λέω (ήμασταν στο αμάξι εγώ κι οι τρεις τους...βρε χαζούληδες, εσείς θα είστε οι κοντοί οι έξυπνοι, το μωρό θα είναι ο Άβερελ που δεν θα καταλαβαίνει να παρεξηγηθεί χαχα;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα!!!!! χιχιχιχιχιχι τι ωραιο avatar!!! Γερα να ειναι τα παιδακια μας κοριτσια και το φυλλο ειναι απλα 1 προτιμηση! καλη επιτυχια Marouskaki αυριο! αχ αντε σιγα σιγα να περασει ο καιρος και να πανε καλα για ολες μας!!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Είναι οι Ντάλτονς και στην άκρη είναι η μαμά Ντάλτον γι΄αυτό μου άρεσε τόσο χαχαχαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue:20 μέλη?Αντρούλη, ακούς??Τέζα ο αντρούλης...Από τώρα ψάχνει αντισύλληψη για μετά τη γέννα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμένα έτσι όπως έμεινα έγγυος

εκτός γόνιμων και χωρίς ελεύθερες επαφές

μου είπε ότι θα με ξαναπλησιάσει όταν μπώ στην εμμηνόπαυση πια....ούτε προφυλάκτικο δεν εμπιστεύεται

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

εμένα έτσι όπως έμεινα έγγυος

εκτός γόνιμων και χωρίς ελεύθερες επαφές

μου είπε ότι θα με ξαναπλησιάσει όταν μπώ στην εμμηνόπαυση πια....ούτε προφυλάκτικο δεν εμπιστεύεται

Χαχα...ο καμμένος στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ευχαριστώ ρε κορίτσια....Να πάρω κανα γιο μαζί μου σκέφτομαι γιατί ο ανήρ μπαααα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σε χρίζω αναπληρώτρια λιστοκράτορα!!!! Εύγε, έτσι, ζητάμε πλήρες ιστορικό σαν το γυναικολόγο ένα πράμα!:tongue::tongue::tongue: Πώς σας φαίνεται το άβαταρ μου??Μα δεν είναι τέλειο?

Ποιοι ειναι? Οι αδερφοι Dalton? Εχεις προαισθημα δηλαδη οτι θα ειναι παλι αγορι???

Καλημερα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Α! Μεσα επεσα! Τωρα διαβασα τα μηνυματα σας.Οι αντρες σας πολυ γελιο εχουν,φανταζομαι την εκφραση τους οταν μιλανε για ....σεχ:roll::roll::roll: Οταν περασει ομως λιγος καιρος απο τη γεννα τα ξεχνανε ολα ως δια μαγειας.Ολο λογια ειναι λογια,λογια....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Α! Μεσα επεσα! Τωρα διαβασα τα μηνυματα σας.Οι αντρες σας πολυ γελιο εχουν,φανταζομαι την εκφραση τους οταν μιλανε για ....σεχ:roll::roll::roll: Οταν περασει ομως λιγος καιρος απο τη γεννα τα ξεχνανε ολα ως δια μαγειας.Ολο λογια ειναι λογια,λογια....

Νομίζω μπορώ να στο υπογράψω τόσο για τον δικό μου όσο και για της Κριμάι ότι θα μας αποφεύγουν όσο αντέξουν χαχα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Καλέ, δεν ξέρεις τους Ντάλτονς?Λούκυ Λουκ....οι κακοί της υπόθεσης είναι οι Ντάλτονς!Όχι, προαίσθημα δεν έχω γιατί ΚΑΙ τις δυο φορές που είχα δε μου βγήκε...(στον δεύτερο ήμουν εντελώς σίγουρη...).Τα παιδιά μου τρία στα τρία θέλουν αδερφό, άσε που δε βρήκα και κανενα κόμικ με τρία αγόρια ένα κορίτσι οπότε...τι να βάλω χαχα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...