Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάλι ανυπομονώ πότε θα περάσει ο καιρός να μπορώ να ξαναμείνω έγκυος! Χρόνια πολλά για τα μηνογενέθλιά σας![/Q

Αλήθεια τί σου είπε η γιατρός σου;;; εμένα μετα από ένα χρόνο!Μετα από 2 το σκεφτομαι με το καλο

8NkSp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!εγω της φοραω κοντομανικο και το βραδυ σεντονακι.παιζει και καμια καλτσουλα οταν κυκλοφορουμε εξω,αλλα ρε κοριτσια που την ειδατε την ψυχρα????:confused:εχω πλανταξει στον ιδρωτα ολη μερα!!!η μπεμπιτα δε, καιει το κορμακι της.....ζεσταινεται πολυ,αφου τα μαλλακια της απο πισω μουσκευονται οταν ειναι ξαπλωμενη.

Λοιπον νεα απο το μετωπο βαριεμαι να σχολιασω,αρκετα εχω ψυχοπλακωθει......

Κακακια παλι δυο μερες εχουμε να κανουμε,αλλα απο αεριααααααααα..χαμος!!!:mrgreen:

Την Τεταρτη εχουμε το πρωτο μας εμβολιο! Και κλαμα η κυρια........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγώ πάλι ανυπομονώ πότε θα περάσει ο καιρός να μπορώ να ξαναμείνω έγκυος! Χρόνια πολλά για τα μηνογενέθλιά σας![/Q

Αλήθεια τί σου είπε η γιατρός σου;;; εμένα μετα από ένα χρόνο!Μετα από 2 το σκεφτομαι με το καλο

Μου είπε καλύτερα μετά το 6μηνο, αλλά θα πρέπει να μου έχει έρθει και περίοδος. Αλλιώς δεν θα έχω ωορρηξία. Και σε αυτό διαφώνησαν κάποια κορίτσια. Οπότε δεν ξέρω τι ισχύει...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!εγω της φοραω κοντομανικο και το βραδυ σεντονακι.παιζει και καμια καλτσουλα οταν κυκλοφορουμε εξω,αλλα ρε κοριτσια που την ειδατε την ψυχρα????:confused:εχω πλανταξει στον ιδρωτα ολη μερα!!!η μπεμπιτα δε, καιει το κορμακι της.....ζεσταινεται πολυ,αφου τα μαλλακια της απο πισω μουσκευονται οταν ειναι ξαπλωμενη.

Κακακια παλι δυο μερες εχουμε να κανουμε,αλλα απο αεριααααααααα..χαμος!!!:mrgreen:

Εδώ (Καβάλα) έχει ψύχρα τα βράδια. Εμείς κλείνουμε παράθυρα. Σήμερα μόνο νιώθω λίγο πιο ζεστά και της ξαναέβαλα κοντομάνικο.

Πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και έφτασε και η στιγμή για το εμβόλιο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

τι μου κάνετε? από ότι διαβάζω ... όλες καλά αγκαλιά με τα μωράκια σας!!!!

σας έγραψα άλλη μια φορά αλλά μου έχασε το μήνυμα επειδή άργησα λίγο να το στείλω....αυτό πρέπει να το κοιτάξουν!

απορώ που προλαβαίνετε και γράφετε τόοοοσα πολλά!!! εγώ σας διαβάζω το βράδυ ...και με νανουρίζετε!!!

τα νέα μας...

επέστρεψα στη δουλειά εδώ και μια εβδομάδα...πίκρα...βγάζω σαν τρελή με το θήλαστρο...πρήζεται το στήθος μου...έχω τύψεις για το μωράκι μου..

το μωρούλι μας..είναι καλό...θα μπορούσε και καλύτερο...διαβάζω για το καρπουζάκι της Αντωνίας..και απορώ..υπάρχουν τέτοια μωράκια???

έχουμε τα θεματάκια μας με τους κολικούς και την γοπ...αλλιώς θα ήταν αγγελούδι.

βάρος πήραμε πέραν του δέοντος...γεννήθηκε 2600 , γυρίσαμε σπίτι 2400 και στις 37 ημέρες ήμασταν 3900. Τώρα έχουμε ραντεβού τέλος του μήνα για το πρώτο μας εμβόλιο.

Μαρουσκάκι...γιατί πέφτεις στην παγίδα με το βάρος...αν το μωράκι σου είναι χαρούμενο...δεν έχει σημασία τι λέει η ζυγαριά.Εγώ αυτή τη φορά ήμουν αποφασισμένη...αν δεν έπαιρνε βάρος δεν θα στεναχωριομουν τόσο πολύ..εφόσον βλέπω ότι το στήθος μου έχει γάλα..και το μωρό αποφασίζει πότε θέλει να σταματήσει σημαίνει ότι χόρτασε. Δεν μεγαλώνουν όλα τα μωρά με τους ίδιους ρυθμόυς . Η δικιά μου μπορεί στον έκτο μήνα να κόψει..και ο μικρός σου να φορτσάρει. Αυτό κανένας δεν το ξέρει.

Μαριάνθη μου...σε διάβαζα...και ήθελα να σου πω πόσα πράγματα...ευτυχώς δεν το έβαλες κάτω και επέμεινες. Μπράβο σου!!!! Κάνε λίγο ακόμα υπομονή....μετά τον δεύτερο μήνα όλα θα αλλάξουν...οι δύσκολες μέρες θα είναι παρελθόν!πίστεψε με...

Όσες μανούλες αντιμετωπίζετε θεματάκια με τους μπαμπάδες...υπομονή...εγώ νομίζω ότι σας το έχω ξαναπει..τον δικό μου ήθελα να τον χωρίσω.....μου πήρε 5 μήνες για να συνέλθω...και να ηρεμήσουμε. Κοίταζα το μωρό και έλεγα είναι δυνατον να μας έχεις κάνει έτσι?

Βροχούλα μου...δώσε στον εαυτό σου τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεσαι για να δεις τα πράγματα καθαρά.

Αυρα μου μπράβο για την απόφασή σου να περιμένεις το μωράκι σου και να μην αποφασίσει ο γιατρός σύμφωνα με το πρόγραμμα του. Μόνο έτσι θα σταματησουν οι αναίτιες καισαρικές.Χίλια μπράβο!!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

καλησπερα κοριτσια! βροχουλα κι εγω με κοντομανικα τον εχω τη μερα αλλα το βραδυ εχει ψυχρα!του εβαλα μακρυμανικο χθες με μπουτακια εξω και ενα λεπτο κουβερτακι μια χαρα του κατσε.

ερωτηση για αντληση,αφου φαει το μωρο αντλω και απο τα 2 στηθη 10 λεπτα το καθενα? υποψιν ταιζω απο ενα στηθος καθε φορα

c6vNp3.png

καλημέρα κορίτσια!!!

τι μου κάνετε? από ότι διαβάζω ... όλες καλά αγκαλιά με τα μωράκια σας!!!!

σας έγραψα άλλη μια φορά αλλά μου έχασε το μήνυμα επειδή άργησα λίγο να το στείλω....αυτό πρέπει να το κοιτάξουν!

απορώ που προλαβαίνετε και γράφετε τόοοοσα πολλά!!! εγώ σας διαβάζω το βράδυ ...και με νανουρίζετε!!!

τα νέα μας...

επέστρεψα στη δουλειά εδώ και μια εβδομάδα...πίκρα...βγάζω σαν τρελή με το θήλαστρο...πρήζεται το στήθος μου...έχω τύψεις για το μωράκι μου.. Νωρίς δεν γύρισες στην δουλειά;

το μωρούλι μας..είναι καλό...θα μπορούσε και καλύτερο...διαβάζω για το καρπουζάκι της Αντωνίας..και απορώ..υπάρχουν τέτοια μωράκια???

έχουμε τα θεματάκια μας με τους κολικούς και την γοπ...αλλιώς θα ήταν αγγελούδι.

βάρος πήραμε πέραν του δέοντος...γεννήθηκε 2600 , γυρίσαμε σπίτι 2400 και στις 37 ημέρες ήμασταν 3900. Τώρα έχουμε ραντεβού τέλος του μήνα για το πρώτο μας εμβόλιο.

Μαρουσκάκι...γιατί πέφτεις στην παγίδα με το βάρος...αν το μωράκι σου είναι χαρούμενο...δεν έχει σημασία τι λέει η ζυγαριά.Εγώ αυτή τη φορά ήμουν αποφασισμένη...αν δεν έπαιρνε βάρος δεν θα στεναχωριομουν τόσο πολύ..εφόσον βλέπω ότι το στήθος μου έχει γάλα..και το μωρό αποφασίζει πότε θέλει να σταματήσει σημαίνει ότι χόρτασε. Δεν μεγαλώνουν όλα τα μωρά με τους ίδιους ρυθμόυς . Η δικιά μου μπορεί στον έκτο μήνα να κόψει..και ο μικρός σου να φορτσάρει. Αυτό κανένας δεν το ξέρει.

Μαριάνθη μου...σε διάβαζα...και ήθελα να σου πω πόσα πράγματα...ευτυχώς δεν το έβαλες κάτω και επέμεινες. Μπράβο σου!!!! Κάνε λίγο ακόμα υπομονή....μετά τον δεύτερο μήνα όλα θα αλλάξουν...οι δύσκολες μέρες θα είναι παρελθόν!πίστεψε με... Σε ευχαριστώ πολύ! Βασικά ανυπομονώ για την στιγμή που δεν θα θέλει να είναι συνεχώς στο στήθος μου

Όσες μανούλες αντιμετωπίζετε θεματάκια με τους μπαμπάδες...υπομονή...εγώ νομίζω ότι σας το έχω ξαναπει..τον δικό μου ήθελα να τον χωρίσω.....μου πήρε 5 μήνες για να συνέλθω...και να ηρεμήσουμε. Κοίταζα το μωρό και έλεγα είναι δυνατον να μας έχεις κάνει έτσι?

Βροχούλα μου...δώσε στον εαυτό σου τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεσαι για να δεις τα πράγματα καθαρά.

Αυρα μου μπράβο για την απόφασή σου να περιμένεις το μωράκι σου και να μην αποφασίσει ο γιατρός σύμφωνα με το πρόγραμμα του. Μόνο έτσι θα σταματησουν οι αναίτιες καισαρικές.Χίλια μπράβο!!!!!

Έφτασε και εσένα η στιγμή για το εμβόλιο ε; Πω πω πως περνάει ο καιρός...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια! βροχουλα κι εγω με κοντομανικα τον εχω τη μερα αλλα το βραδυ εχει ψυχρα!του εβαλα μακρυμανικο χθες με μπουτακια εξω και ενα λεπτο κουβερτακι μια χαρα του κατσε.

ερωτηση για αντληση,αφου φαει το μωρο αντλω και απο τα 2 στηθη 10 λεπτα το καθενα? υποψιν ταιζω απο ενα στηθος καθε φορα

Εγώ θα άδειαζα μόνο το δεύτερο. Το πρώτο δεν ξέρω πόσο γάλα θα έχει, δεδομένου ότι θα έχεις μόλις θηλάσει...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια εσάς ποσά κακά σας κάνουν τα μωρά σας; Εμένα 3-4 πανες το 24ωρο. Αλλά διάβαζα ότι μετά τον μήνα απορροφούν όλο το μητρικό γάλα και συνήθως δεν περνάει τίποτα στο έντερο τους. Μάλιστα είναι φυσιολογικό να κάνουν μόνο 1 πάνα την εβδομαδα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια εσάς ποσά κακά σας κάνουν τα μωρά σας; Εμένα 3-4 πανες το 24ωρο. Αλλά διάβαζα ότι μετά τον μήνα απορροφούν όλο το μητρικό γάλα και συνήθως δεν περνάει τίποτα στο έντερο τους. Μάλιστα είναι φυσιολογικό να κάνουν μόνο 1 πάνα την εβδομαδα

Μαριανθη μου εμένα κάνει 5-6 φορές τη μέρα αλλά οποτε αλλάζουμε πανα έχει και καμιά κουτσουλιτσα 5-6 εννοω τα πολλά. Αλλά φαντάζομαι καθε παιδακι ειναι διαφορετικό

c6vNp3.png

Εδώ (Καβάλα) έχει ψύχρα τα βράδια. Εμείς κλείνουμε παράθυρα. Σήμερα μόνο νιώθω λίγο πιο ζεστά και της ξαναέβαλα κοντομάνικο.

Πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και έφτασε και η στιγμή για το εμβόλιο!

Καλε εγω Αλεξανδρουπολη μενω,κοντοχωριανες ειμαστε:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αστα εκει που μου εκανε σε καθε γευμα σχεδον,τωρα εχει 10 μερες και κανει μια φορα η' και καθε δυο μερες και ποναει η καημενουλα:( αφου εχουν μαζευτει τοσααααααα.'.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...