Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα Κοριτσακια! τι κανετε???

Εμεις τρεχουμε! σχολειο μπασκετ υποχρεωσεις! σλινγκ ρινκ εχω και εγω αλλα δεν με βολεψε ιδιαιτερα δυσκολευτηκα πολυ να βρω πως να βαζω το μωρο σωστα και ακομα δεν εχω καταλαβει!,οποτε προσοχη στην επιλογη κοριτσια γιατι δεν ειναι και φτηνο!

Αυριο θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο! πω οω μεγαλωσαμε πολυ!

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_tummytotummy.htm εδω ειναι τα μαρσιππο για οσες ενδιαφερονται

Κοριτσια επειδη οτι πολλες εχετε θεματακια με την οικογενεια αντρες δωστε λιγο χρονο και καντε υπομονη ειμαστε λεχωνες ακομα και ειναι λογικο να ξεσπαμε οι ορμονες ακομα οργιαζουν! υπαρχουν στιγμες που και εγω τον βλεπω και λιωνω και αλλες που δεν θελω να τον βλεπω !!! αισθανομαι οτι δεν με καταλαβαινει! βοηθεια μηδεν!.....

Κροκετάκι καλή αρχή στο δευτεράκι σας!Πώς του φάνηκε το ξεκίνημα ως μεγαλύτερος πια?Εμένα μου λέει ο Φανης ''μαμά, χαίρομαι πολύ να είμαι δευτεράκι!!!''....Φτάσατε και στο πρώτο εμβόλιο ε?Πωπω, περνά ο καιρός!Εμείς σήμερα 1,5 μηνός μωρά καλέ γίναμε, τώρα ξυπνά σιγά σιγά...Ευτυχώς άρχισε να ξυπνά μόνος του ανά 2ωρο-3ωρο πια, και τη νύχτα από 5-6ωρα πήγαμε στα 4ωρα, αλλά δε με πειράζει, φτάνει που κοιμάται νύχτα!:tongue::tongue:Από χθες έκοψα τον καφέ πλην του πρωινού και κοιμήθηκε για βράδυ στις 11.Πανηγύρια έκανα!!!Από τις 9 ως τις 11 είμαστε στο αγκαλιαστό, και το μόνο που τον ηρεμεί πλην στήθους είναι να χορεύουμε ακούγοντας μουσική, είναι απίστευτο πόσο ησυχάζει, από λίγων ημερών αυτό....:shock::shock::shock::shock:Αλλά μόνο σε τραγούδια που μου αρέσουν γιατί λικνιζόμαστε με τη μουσική!!!Όχι ό,τι να' ναι!:tongue:Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω νομιζα βρε μαρουσκα οτι οταν αρχισουν τα σχολεια θα χαλαρωσεις.Αλλα οκ καταλαβαινω οτι με τεσσερα παιδια ειναι πρακτικως αδυνατον τελικα.Με διαβασματα και δραστηριοτητες παει η μερα.Εγω απο την αλλη ειχα χαλαρη μερα,ολη μερα ειμαι εδω μονη μου και με τις τρεις.Το πρωι δεν εκανα τιποτα,μονο ομελετες για φαγητο,το μεσημερι κοιμηθηκαμε ολες δυο ωρες,το απογευμα ειδαμε μπασκετ και τωρα κανω δουλειες,σκουπα-σφουγγαρισμα-μπανια.Αυριο η μερα ειναι φουλ εξτρα-ολη μερα εξω θα μαι.Το μωρο κοιμαται αλλα θελω να το ξυπνησω,να το κανω μπανακι και να ξανακοιμηθει αργοτερα που θα κοιμηθουμε κιεμεις.Να το κανω η να την αφησω να κοιμηθει οσο θελει?Δεν την εχω ξυπνησει ποτε.Μαριανθη ειδα βιντεακια για το σλινγκ καιμου φανηκε ευκολο αλλα στην πραξη μπορει να ναι αλλιως.

Χαλαρώνεις από την άποψη δεν τα έχω στα πόδια μου όλο το πρωί ''μαμά και μαμά'', αλλά πρέπει να κάνεις όσα μπορείς όσο λείπουν.Όταν γυρίσουν γίνεται χαμός λέμε, χαμός, αλλά μου αρέσει ρε παιδιά, τρελαίνομαι που είμαι πολύτεκνη πια!!!Ναι, είμαι μαζόχα, όχι δεν θα κάνω άλλο!!!Καλά να περάσεις σήμερα!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Φαντάζομαι το μοναδικό μωρό που είναι όλη μέρα σχεδόν μπρούμυτα είναι το Λουκάκι μου ε?Και νύχτα....Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι πιο επικίνδυνο το μπρούμυτα από το ανάσκελα ας πούμε...Μπρούμυτα δε θα το βγάλει το γάλα αν πνιγεί?Η αναρρόφηση δεν είναι πιο πιθανή ανάσκελα?Μακριά από μας!

ειναι επικινδυνο γιατι μπορει να πιεστει η μυτη και το στομα στο στρωμα και να παψει να αναπνεει..δεν νομιζω οτι ειναι για την εισροφηση..

οταν ειναι ανασκελα παντα γυριζουν το κεφαλι στο πλαι ποτε δεν το χουν πανω...

εγω παλι τον βαζω παντα στο πλαι(κι αυτο λαθος θεωρειται)αλλα γυρναει ανασκελα μονος του.εμενα επισης γυρνα και 90 μοιρες στο κρεββατι

KPOzp2.png deXnp3.png

Κι εγω νομιζα βρε μαρουσκα οτι οταν αρχισουν τα σχολεια θα χαλαρωσεις.Αλλα οκ καταλαβαινω οτι με τεσσερα παιδια ειναι πρακτικως αδυνατον τελικα.Με διαβασματα και δραστηριοτητες παει η μερα.Εγω απο την αλλη ειχα χαλαρη μερα,ολη μερα ειμαι εδω μονη μου και με τις τρεις.Το πρωι δεν εκανα τιποτα,μονο ομελετες για φαγητο,το μεσημερι κοιμηθηκαμε ολες δυο ωρες,το απογευμα ειδαμε μπασκετ και τωρα κανω δουλειες,σκουπα-σφουγγαρισμα-μπανια.Αυριο η μερα ειναι φουλ εξτρα-ολη μερα εξω θα μαι.Το μωρο κοιμαται αλλα θελω να το ξυπνησω,να το κανω μπανακι και να ξανακοιμηθει αργοτερα που θα κοιμηθουμε κιεμεις.Να το κανω η να την αφησω να κοιμηθει οσο θελει?Δεν την εχω ξυπνησει ποτε.Μαριανθη ειδα βιντεακια για το σλινγκ καιμου φανηκε ευκολο αλλα στην πραξη μπορει να ναι αλλιως.

Και εγώ πριν το αγοράσω εύκολο το έβρισκα. Μετά στην πράξη τα βρήκα σκούρα. Βασικά έχει πολλά σημεία που πρέπει να προσέξεις (για λόγους ασφαλείας). Πριν το χρησιμοποιήσεις να δεις όλα τα σχετικά βίντεο με προσοχή, για να σαι σίγουρη

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Στειλε μου και εμενα ρε φιλεναδιτσα το ρημαδι,με κανατε να ζηλεψω....παρολο που εχω μαρσιπο και τον χρησιμοποιω,δεν εχω προβλημα δηλαδη, θα κοιταξω και το σλινγκ μπας και το παρω ;)

Σου το έστειλα, φιλεναδίτσα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Α! Καλε ξεχασα να σας πω οτι σημερα ειχα ραντεβου με τον πατερ για το θεμα μου! Ε, ουτε ο Θεος δεν το θελει....με πηρε τηλ ο πατερ χθες και μου ειπε οτι σηκωσε πυρετο και ακυρωνεται το ραντεβου μας για αλλη φορα.τα συμπερασματα δικα σας........

Έλα βρε τυχαίο είναι! Μην απελπίζεσαι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα Κοριτσακια! τι κανετε???

Εμεις τρεχουμε! σχολειο μπασκετ υποχρεωσεις! σλινγκ ρινκ εχω και εγω αλλα δεν με βολεψε ιδιαιτερα δυσκολευτηκα πολυ να βρω πως να βαζω το μωρο σωστα και ακομα δεν εχω καταλαβει!,οποτε προσοχη στην επιλογη κοριτσια γιατι δεν ειναι και φτηνο!

Αυριο θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο! πω οω μεγαλωσαμε πολυ!

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_tummytotummy.htm εδω ειναι τα μαρσιππο για οσες ενδιαφερονται

Κοριτσια επειδη οτι πολλες εχετε θεματακια με την οικογενεια αντρες δωστε λιγο χρονο και καντε υπομονη ειμαστε λεχωνες ακομα και ειναι λογικο να ξεσπαμε οι ορμονες ακομα οργιαζουν! υπαρχουν στιγμες που και εγω τον βλεπω και λιωνω και αλλες που δεν θελω να τον βλεπω !!! αισθανομαι οτι δεν με καταλαβαινει! βοηθεια μηδεν!.....

Και εγώ δυσκολεύτηκα πολύ και έστειλα μειλ από εκεί που το πήρα για να με βοηθήσουν. Μήπως να κάνεις κι εσύ το ίδιο; Εγώ από τότε που βρήκα πως λειτουργεί, σώθηκα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Φαντάζομαι το μοναδικό μωρό που είναι όλη μέρα σχεδόν μπρούμυτα είναι το Λουκάκι μου ε?Και νύχτα....Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι πιο επικίνδυνο το μπρούμυτα από το ανάσκελα ας πούμε...Μπρούμυτα δε θα το βγάλει το γάλα αν πνιγεί?Η αναρρόφηση δεν είναι πιο πιθανή ανάσκελα?Μακριά από μας!

Σωστό το σκεπτικό σου, αλλά όλοι οι γιατροί λένε ότι απαγορεύεται μπρούμυτα. Δεν ξέρω γιατί. Θα ρωτήσω με την πρώτη ευκαιρία τον παιδίατρο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

ειναι επικινδυνο γιατι μπορει να πιεστει η μυτη και το στομα στο στρωμα και να παψει να αναπνεει..δεν νομιζω οτι ειναι για την εισροφηση..

οταν ειναι ανασκελα παντα γυριζουν το κεφαλι στο πλαι ποτε δεν το χουν πανω...

εγω παλι τον βαζω παντα στο πλαι(κι αυτο λαθος θεωρειται)αλλα γυρναει ανασκελα μονος του.εμενα επισης γυρνα και 90 μοιρες στο κρεββατι

Και εμένα κάνει βόλτες στο κρεβάτι! Ψηλά την βάζω, χαμηλά την βρίσκω! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σωστό το σκεπτικό σου, αλλά όλοι οι γιατροί λένε ότι απαγορεύεται μπρούμυτα. Δεν ξέρω γιατί. Θα ρωτήσω με την πρώτη ευκαιρία τον παιδίατρο

Το μπρουμυτα εχει απογορευτει λογο του αιφνιδιο θανατου σε βρεφη δεν εχει να κανει με πνιξιμο η εμετο

απλα μελετες εδειξαν οτι οσο μωρα πεθαναν ξαφνικα στον υπνο τους ηταν παντα μπρουμητα,εμενα ετσι μου ειχε η παιδιατρος μου πολυ σπανιο ναι μεν αλλα μπορει να συμβει!

Marouskaki και μενα μπρουμυτα κοιμαται μονο! το ειπα στην παιδιατρο μου ειπε το παραπανω αλλα οτι ενω δεν ειναι σωστη η σταση υπνου αφου αυτη τον βολευει να τον βαζω!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα! Είμαι καινούργια στην ομάδα των μαμάδων Αυγούστου αλλά διαβάζω τις ιστορίες και τα νέα σας και παίρνω ιδέες (και κουράγιο!) για το πως να οργανώσουμε τη μέρα μας με το μωρό. Είναι το πρώτο και καταλαβαίνετε τι γίνεται! Σκεφτόμαστε να βγούμε βόλτα μόλις πάρουμε την ευχή και αναρωτιώμαστε τι εξοπλισμός χρειάζεται γι' αυτή την εκστρατεία. Εσείς τι έχετε μαζί σας όταν βγαίνετε βόλτα για μερικές ώρες; Για όσα μωρά θηλάζουν φαντάζομαι θα είναι ευκολότερο. Για όσα δεν θηλάζουν και χρειάζονται μπιμπερό μου φαίνεται πολύ δυσκολότερο...

Όταν κοιμάται, μας είπαν να βάζουμε το μωρό στο πλάι με εναλλαγή δεξιά-αριστερά ή ανάσκελα με το κεφάλι στο πλάι. Μπρούμυτα μόνο σε συνεννόηση με παιδίατρο, αν υπάρχει ιατρικός λόγος. Επίσης, μας συνε΄στησαν λόγω ήπιας ΓΟΠ να έχουμε το στρώμα της κούνιας σε κλίση, περίπου τριάντα μοιρών, με αποτέλεσμα το μωρό να φέρνει βόλτες στον ύπνο του, αλλού το βάζω αλλού το βρίσκω, παίρνει τον κατη΄φορο!

Όταν δεμ κοιμάται, έχω δοκιμάσει το baby sling, όμως δεβ με έχει βολέψει προς το παρόν, Ίσως προορίζεται για μωρά μεγαλύτερα σε ηλικία ή και βάρος. Χάνεται μέσα στο ύφασμα και δεν ξέρω κατά πόσο στηρίζεται σωστα΄εκεί μέσα. Με την πρώυξ ευκαιρία θα πάω στο κατάστημα να μου δείξουν μήπως κάνω κάτι λάθος! Σκέφτομαι το κάθισμα του αυτοκινήτου ή το καρότσι, εναλλακτικά. Το ριλάξ από πότε επιτρέπεται;

Καλημέρα κι από εμένα! Είμαι καινούργια στην ομάδα των μαμάδων Αυγούστου αλλά διαβάζω τις ιστορίες και τα νέα σας και παίρνω ιδέες (και κουράγιο!) για το πως να οργανώσουμε τη μέρα μας με το μωρό. Είναι το πρώτο και καταλαβαίνετε τι γίνεται! Σκεφτόμαστε να βγούμε βόλτα μόλις πάρουμε την ευχή και αναρωτιώμαστε τι εξοπλισμός χρειάζεται γι' αυτή την εκστρατεία. Εσείς τι έχετε μαζί σας όταν βγαίνετε βόλτα για μερικές ώρες; Για όσα μωρά θηλάζουν φαντάζομαι θα είναι ευκολότερο. Για όσα δεν θηλάζουν και χρειάζονται μπιμπερό μου φαίνεται πολύ δυσκολότερο... Θα χρειαστείς μια τσαντούλα που θα περιέχει μια αλλαξιά ρούχα (αναλόγως της εποχής), 2-3 πάνες, μωρομάντηλα, κρέμα συγκάματος, σελτεδάκι και ένα σεντονάκι για όταν θηλάζεις να καλύπτεις το στήθος. Αν δίνεις μπιμπερό, τότε θα χρειαστείς μια τσάντα που θα διατηρεί τα μπιμπερό στη σωστή θερμοκρασία, πανάκια για τις γουλίτσες και φυσικά τα μπιμπερό. Εγώ αυτά παίρνω μαζί μου

Όταν κοιμάται, μας είπαν να βάζουμε το μωρό στο πλάι με εναλλαγή δεξιά-αριστερά ή ανάσκελα με το κεφάλι στο πλάι. Μπρούμυτα μόνο σε συνεννόηση με παιδίατρο, αν υπάρχει ιατρικός λόγος. Επίσης, μας συνε΄στησαν λόγω ήπιας ΓΟΠ να έχουμε το στρώμα της κούνιας σε κλίση, περίπου τριάντα μοιρών, με αποτέλεσμα το μωρό να φέρνει βόλτες στον ύπνο του, αλλού το βάζω αλλού το βρίσκω, παίρνει τον κατη΄φορο!

Όταν δεμ κοιμάται, έχω δοκιμάσει το baby sling, όμως δεβ με έχει βολέψει προς το παρόν, Ίσως προορίζεται για μωρά μεγαλύτερα σε ηλικία ή και βάρος. Χάνεται μέσα στο ύφασμα και δεν ξέρω κατά πόσο στηρίζεται σωστα΄εκεί μέσα. Με την πρώυξ ευκαιρία θα πάω στο κατάστημα να μου δείξουν μήπως κάνω κάτι λάθος! Σκέφτομαι το κάθισμα του αυτοκινήτου ή το καρότσι, εναλλακτικά. Το ριλάξ από πότε επιτρέπεται; Εμείς (47 ημερών) το χρησιμοποιούμε ήδη

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και που να παω ρε μαναρι?σαμπως εχω λεφτα περισσευουμενα να νοικιασω σπιτι αλλο?εχω ενα σπιτι στην Αθηνα αλλα το νοικιαζω.στους γονεις μου δεν παιζει γιατι μια που θα με δουνε στην πορτα με τα παιδια και μια που θα λιποθυμισουν.η αδερφη μου ειναι χωρισμενη με δυο παιδια και απο τοτε εχουν πεσει να πεθανουν(3 χρονια τωρα). Αρα δεν θα βρω συμπαρασταση απο εκει,ισα ισα θα με προτρεψουν να γυρισω πισω.και τα παιδια που ξεκινησαν νηπιαγωγειο? να τους χαλασω την σειρα τους?αυτο ειδικα με τιποτα δεν μπορω να το κανω.σαμπως δεν θελω να φυγω???για πρακτικους λογους δεν μπορω,οχι οτι με κραταει κατι εδω....ειπαμε οταν γινεσαι μανα,γινεσαι και αυτοθυσια .......θυσιαζω την ψυχη μου για να περνανε αυτα καλα με τους 2 γονεις τους,κιας παιζουμε σφαλιαρες εμεις απο πισω.Δεν ξερω αν ειμαι πλεον δυνατη,παλια ημουνα πιο πολυ,τωρα φοβαμαι να κανω ακραια πραγματα,δεν ρισκαρω ευκολα,εχω μεγαλη ευθυνη στις πλατες μου και πρεπει να παταω σταθερα στη γη.με τρια παιδια δεν μπορω να ρισκαρω πολλα, κιαν αποτυχω???φοβαμαι......

Βροχουλα μου το ξερω εξω απο το χορο πολλα τραγούδια λέμε. Τουλάχιστον κοίτα να είσαι καλα για τα παιδακια σου και να μπαίνεις εεδω να τα λέμε να ξεσπας.

c6vNp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις σαραντισαμε.Μετα πηγαμε για μποουλινγκ-εκπληξη στο μελινακι μας που γιορταζει-στην πεθερα για φαγητι και τωρα ετοιμαζομαι να παω σ ενα σεμιναριο τριωρο τοτ παιδικου σταθμου για ενημερωση των γονεων.Αυριο το απογευμα κανονισα βολτιτσα μαμαδες--παιδια για τη γιορτουλα μας αφου σημερα δε γινεται.Μαρουσκα μου κι εγω μαζι σου στον μαζοχισμο.Απολαμβανψ το τρεξιμο των τριων παιδιων πιο πολυ απι ποτε.Απολαμβανω μαζι και το καινουριο σπιτι,δεν ηθελα να μετακομισουμε αλλα μου κανε πολυ καλο.Πρεπει να φυγω,θα ξαναμπω το βραδυ.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...