Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμεις κακα μια με δυο φορες τη μερα κανει.Κριστη εγω σε κανα δυο μερες θα παραγγειλω σλινγκ.Μου αρεσει επειδη μου φαινεται οτι δεν ειναι μπελαλιδικος στο βαλε-βγαλε και μπορεις με μια κινηση ν αφησεις το κοιμισμενο μωρο στην κουνια του χωρις να ξυπνησει.Λεω να τον παραγγειλω διπλο χρωμα,απ τη μια μπεζ ή γκρι κι απ την αλλη ροζ.Εγω στεναχωρηθηκα με το ριλαξ κουνια.Μας το χαν κανει δωρο στη μελινα αλλα το χαλασαμε.Το απθηκευσαμε μαζι με τις μπαταριες.Το ανοιξαμε κι ειχαν βγακει υγρα που εχουν γινει σαν σκουρια κι ειναι αχρηστο.Μαλλον θα μας δανεισει μια φιλη μου.Lonestαr κι εγω της δινω απολα-στηθος,κανα μπιμπερο που και που και πιπιλα και δεν εχει παθει σθγχυση αλλα μερικα μωρα παθαινουν.Νοβεμπερ μου αν τρως πολυ λιγο οντως το γαλα σου θα επηρεαστει.Προσεχε,ξερω οτι το στομαχι δενεται κομπος αλλα προσπαθησε για το μωρο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπέρα!!Επιτέλους έκατσα λίγο, έκανα ντουζακι και σας διαβάζω μέχρι να ξυπνήσει ο μικρός.Απο χθες που άνοιξαν τα σχολεία τρέχουμε...το πρωί πρωινα ντυσίματα τσάντες κλπ.Το νηπιακι το πάω εγώ και μένει στο μωρο η μαμά η ο μπαμπάς μου τα μεγάλα μονα τους.γυρναω ηλεκτρικές πλυντήριο πιάτων ρούχων ανάλογα ξυπνα ο μικρός τρώμε αλλάζουμε καροτσαδα.μεσημέρι επιστροφή παιδιών φαγητά διαβάσματα μπάλα φαγητό για την άλλη μέρα σιδερα ουφφφφ απόγευμα φαγητό μπάνια και κάποια στιγμή κοιμούνται....ε και μετά από κανα δίωρο κοιμάται κι ο μικρός κι εγώ...Βεγγος κορίτσια Βεγγος!!!!Το ρινγκ σλινγκ έχω εγώ σήμερα το έβαλα έβαλα ηλεκτρική κι ο Λουκας κοιμήθηκε εκεί με το δάχτυλο στο στόμα...τη βλέπω τη δουλειά...αριστεροχειρ κι αυτός θα μας βγει και του δαχτύλου σαν τον δεύτερο...ξυπνα σιγά σιγά...κανα μισωρο κοιμήθηκε ίσα που έκανα ντουζ...το μπάσκετ τελειώνει;;άντε να πλύνουν δόντι να κοιμηθούν τα μεγάλα..ο Α πολύ καλά άρχισε στα νήπια...ησυχασα κι εγώ που δεν άφηνε το μικρό σε χλωρό κλαρί...σεξ ακούω...τι είναι αυτό;;; πως γίνεται;;και ποτε;;;:lol: Βροχούλα...κανε ότι σου λέει η καρδιά σου...δυσκολη κατάσταση να είσαι με κάποιον που νιώθεις πως δε σε αγαπά...:-( Άνθη...κοιτα να είστε καλά με τον άντρα σου κι άσε τους άλλους να κουρεύονται...κι όλες σας δηλαδή...αν έχεις τον άντρα σύμμαχο δε θες κανέναν...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κι εμεις κακα μια με δυο φορες τη μερα κανει.Κριστη εγω σε κανα δυο μερες θα παραγγειλω σλινγκ.Μου αρεσει επειδη μου φαινεται οτι δεν ειναι μπελαλιδικος στο βαλε-βγαλε και μπορεις με μια κινηση ν αφησεις το κοιμισμενο μωρο στην κουνια του χωρις να ξυπνησει.Λεω να τον παραγγειλω διπλο χρωμα,απ τη μια μπεζ ή γκρι κι απ την αλλη ροζ.Εγω στεναχωρηθηκα με το ριλαξ κουνια.Μας το χαν κανει δωρο στη μελινα αλλα το χαλασαμε.Το απθηκευσαμε μαζι με τις μπαταριες.Το ανοιξαμε κι ειχαν βγακει υγρα που εχουν γινει σαν σκουρια κι ειναι αχρηστο.Μαλλον θα μας δανεισει μια φιλη μου.Lonestαr κι εγω της δινω απολα-στηθος,κανα μπιμπερο που και που και πιπιλα και δεν εχει παθει σθγχυση αλλα μερικα μωρα παθαινουν.Νοβεμπερ μου αν τρως πολυ λιγο οντως το γαλα σου θα επηρεαστει.Προσεχε,ξερω οτι το στομαχι δενεται κομπος αλλα προσπαθησε για το μωρο.

Εγω παλι δυσκολευτηκα να το μαθω. Αλλα τελικα μου ελυσε τα χερια!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω νομιζα βρε μαρουσκα οτι οταν αρχισουν τα σχολεια θα χαλαρωσεις.Αλλα οκ καταλαβαινω οτι με τεσσερα παιδια ειναι πρακτικως αδυνατον τελικα.Με διαβασματα και δραστηριοτητες παει η μερα.Εγω απο την αλλη ειχα χαλαρη μερα,ολη μερα ειμαι εδω μονη μου και με τις τρεις.Το πρωι δεν εκανα τιποτα,μονο ομελετες για φαγητο,το μεσημερι κοιμηθηκαμε ολες δυο ωρες,το απογευμα ειδαμε μπασκετ και τωρα κανω δουλειες,σκουπα-σφουγγαρισμα-μπανια.Αυριο η μερα ειναι φουλ εξτρα-ολη μερα εξω θα μαι.Το μωρο κοιμαται αλλα θελω να το ξυπνησω,να το κανω μπανακι και να ξανακοιμηθει αργοτερα που θα κοιμηθουμε κιεμεις.Να το κανω η να την αφησω να κοιμηθει οσο θελει?Δεν την εχω ξυπνησει ποτε.Μαριανθη ειδα βιντεακια για το σλινγκ καιμου φανηκε ευκολο αλλα στην πραξη μπορει να ναι αλλιως.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εμείς πάλι ..... τίποτα..... απολύτως. Με έπριξε λίγο αλλά καταάλβε τελικά και το σταμάτησε. Μπορεί να μας λείπει και αυτό που έχουμε τοσα νευρα. Τώρα όωμς αν δεν τελειώσουν τα λοχεια, και δεν πάρω το οκ απο το γιατρό μου,,, θα το βλέπει στα όνειρά του..:tongue:

Εγω καθαρισα απο τα λοχεια εδω και καμια 20 μερες και σημερα μου ηρθε περιοδος:mad:Περιοδος πρεπει να ειναι γιατι ξαφνικα να εμφανιζεται σκουρο αιμα τι αλλο ναναι??και τις αλλες φορες νωρις μου ειχε ερθει η περιοδος παρολο τον θηλασμο:confused:.δεν πειραζει,ουτως η αλλως σεξ δεν παιζει,αδερφακια ειμαστε με τον αντρα μου,οποτε δεν χαλαστηκα.....εντωμεταξυ ουτε στον γιατρο δεν εχω παει ακομα να με δει,με προλαβε τωρα και η περιοδος,το βλεπω για αργοτερα κιαυτο.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

μαριανθη μου στειλε μου κι εμενα αν θες, ο μαρσιπος δε με βολεψε τελικα!

σημερα βγηκα για καφε με το αγορακι μου και μια φιλη, μια χαρα εκατσε, τον θηλασα και κοιμοταν μετα. Εχω παρατηρησει οτι οταν τρωει εξω γκρινιαζει και οταν παω καπου πιο απομερα τρωει πολυ ηρεμα.μαλλον τον ενοχλει η φασαρια!

βροχουλα μου απο τα γραφομενα σου και απο το χιουμορ σου μου φαινεσαι ενας ευφυεστατος και δυνατος ανθρωπος. ειμαι σιγουρη οτι θα αποφασισεις το σωστο για σενα και τα παιδακια σου. απλα-γνωμη μου μη παρεις αποφασεις εν θερμω, στην αναγκη φυγε με τα παιδια για ενα διαστημα να σκεφτεις με ηρεμια. κανει καλο η αποσταση πολλες φορες. δεν ξερω βεβαια αν εχεις τη δυνατοτητα κοπελα μου απλα μεσα απο τη καρδια μου εγω αυτο θα εκανα

Και που να παω ρε μαναρι?σαμπως εχω λεφτα περισσευουμενα να νοικιασω σπιτι αλλο?εχω ενα σπιτι στην Αθηνα αλλα το νοικιαζω.στους γονεις μου δεν παιζει γιατι μια που θα με δουνε στην πορτα με τα παιδια και μια που θα λιποθυμισουν.η αδερφη μου ειναι χωρισμενη με δυο παιδια και απο τοτε εχουν πεσει να πεθανουν(3 χρονια τωρα). Αρα δεν θα βρω συμπαρασταση απο εκει,ισα ισα θα με προτρεψουν να γυρισω πισω.και τα παιδια που ξεκινησαν νηπιαγωγειο? να τους χαλασω την σειρα τους?αυτο ειδικα με τιποτα δεν μπορω να το κανω.σαμπως δεν θελω να φυγω???για πρακτικους λογους δεν μπορω,οχι οτι με κραταει κατι εδω....ειπαμε οταν γινεσαι μανα,γινεσαι και αυτοθυσια .......θυσιαζω την ψυχη μου για να περνανε αυτα καλα με τους 2 γονεις τους,κιας παιζουμε σφαλιαρες εμεις απο πισω.Δεν ξερω αν ειμαι πλεον δυνατη,παλια ημουνα πιο πολυ,τωρα φοβαμαι να κανω ακραια πραγματα,δεν ρισκαρω ευκολα,εχω μεγαλη ευθυνη στις πλατες μου και πρεπει να παταω σταθερα στη γη.με τρια παιδια δεν μπορω να ρισκαρω πολλα, κιαν αποτυχω???φοβαμαι......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μπρούμυτα να την βάζεις μόνο το πρωί και για λίγο. Είναι επικίνδυνο για το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου (κάπως έτσι λέγεται). Εγώ την βάζω 2-3' το πρωί όταν είναι ξύπνια για γυμναστική. Για να δυναμώσει και να σηκώνει τον αυχένα της.

Εγω την εβαζα λιγο καμια φορα ισα να την παρει ο υπνος και στα δεκα λεπτα την γυριζα στο πλαι.αλλα και αυτο το εκοψα γιατι με κατσαδιασε ο παιδιατρος και δεν το ρισκαρω..οντως τους αρεσει ο υπνος μπρουμυτα τα ξεκουραζει μαλλον,αλλα ασε μην εχουμε καμια αναγουλα στα καλα καθουμενα.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ring sling

Στειλε μου και εμενα ρε φιλεναδιτσα το ρημαδι,με κανατε να ζηλεψω....παρολο που εχω μαρσιπο και τον χρησιμοποιω,δεν εχω προβλημα δηλαδη, θα κοιταξω και το σλινγκ μπας και το παρω ;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!Επιτέλους έκατσα λίγο, έκανα ντουζακι και σας διαβάζω μέχρι να ξυπνήσει ο μικρός.Απο χθες που άνοιξαν τα σχολεία τρέχουμε...το πρωί πρωινα ντυσίματα τσάντες κλπ.Το νηπιακι το πάω εγώ και μένει στο μωρο η μαμά η ο μπαμπάς μου τα μεγάλα μονα τους.γυρναω ηλεκτρικές πλυντήριο πιάτων ρούχων ανάλογα ξυπνα ο μικρός τρώμε αλλάζουμε καροτσαδα.μεσημέρι επιστροφή παιδιών φαγητά διαβάσματα μπάλα φαγητό για την άλλη μέρα σιδερα ουφφφφ απόγευμα φαγητό μπάνια και κάποια στιγμή κοιμούνται....ε και μετά από κανα δίωρο κοιμάται κι ο μικρός κι εγώ...Βεγγος κορίτσια Βεγγος!!!!Το ρινγκ σλινγκ έχω εγώ σήμερα το έβαλα έβαλα ηλεκτρική κι ο Λουκας κοιμήθηκε εκεί με το δάχτυλο στο στόμα...τη βλέπω τη δουλειά...αριστεροχειρ κι αυτός θα μας βγει και του δαχτύλου σαν τον δεύτερο...ξυπνα σιγά σιγά...κανα μισωρο κοιμήθηκε ίσα που έκανα ντουζ...το μπάσκετ τελειώνει;;άντε να πλύνουν δόντι να κοιμηθούν τα μεγάλα..ο Α πολύ καλά άρχισε στα νήπια...ησυχασα κι εγώ που δεν άφηνε το μικρό σε χλωρό κλαρί...σεξ ακούω...τι είναι αυτό;;; πως γίνεται;;και ποτε;;;:lol: Βροχούλα...κανε ότι σου λέει η καρδιά σου...δυσκολη κατάσταση να είσαι με κάποιον που νιώθεις πως δε σε αγαπά...:-( Άνθη...κοιτα να είστε καλά με τον άντρα σου κι άσε τους άλλους να κουρεύονται...κι όλες σας δηλαδή...αν έχεις τον άντρα σύμμαχο δε θες κανέναν...

Αναμενομενο ρε κοριτσι το τρεξιμο σου,με τοσα παιδια και τετοιες ηλικιες οχι Βεγγος θα γινεις......σιφουνας!!χαρας το κουραγιο σου δηλαδη,φανταζομαι ερχονται στιγμες που τελειωνει κιαυτο,αλλα οταν ξεκιναει μια καινουργια μερα ξαναγεμιζουν οι μπαταριες και συνεχιζεις.....

Ο χρονος σας παντως ειναι γεματος!εγω τα παω τελικα τον γιο ταεκβο ντο και κολυμβητηριο(μας το ζητησε μονος του) και την μικρη κολυμβητηριο,οσο γουσταρουν.αυτα τα ολιγα και ειμαστε στο περαδωθε ολη μερα μαζι με τα νηπιαγωγεια.....φανταζομαι εσας....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Α! Καλε ξεχασα να σας πω οτι σημερα ειχα ραντεβου με τον πατερ για το θεμα μου! Ε, ουτε ο Θεος δεν το θελει....με πηρε τηλ ο πατερ χθες και μου ειπε οτι σηκωσε πυρετο και ακυρωνεται το ραντεβου μας για αλλη φορα.τα συμπερασματα δικα σας........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα Κοριτσακια! τι κανετε???

Εμεις τρεχουμε! σχολειο μπασκετ υποχρεωσεις! σλινγκ ρινκ εχω και εγω αλλα δεν με βολεψε ιδιαιτερα δυσκολευτηκα πολυ να βρω πως να βαζω το μωρο σωστα και ακομα δεν εχω καταλαβει!,οποτε προσοχη στην επιλογη κοριτσια γιατι δεν ειναι και φτηνο!

Αυριο θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο! πω οω μεγαλωσαμε πολυ!

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_tummytotummy.htm εδω ειναι τα μαρσιππο για οσες ενδιαφερονται

Κοριτσια επειδη οτι πολλες εχετε θεματακια με την οικογενεια αντρες δωστε λιγο χρονο και καντε υπομονη ειμαστε λεχωνες ακομα και ειναι λογικο να ξεσπαμε οι ορμονες ακομα οργιαζουν! υπαρχουν στιγμες που και εγω τον βλεπω και λιωνω και αλλες που δεν θελω να τον βλεπω !!! αισθανομαι οτι δεν με καταλαβαινει! βοηθεια μηδεν!.....

79o6p3.png

Εγω την εβαζα λιγο καμια φορα ισα να την παρει ο υπνος και στα δεκα λεπτα την γυριζα στο πλαι.αλλα και αυτο το εκοψα γιατι με κατσαδιασε ο παιδιατρος και δεν το ρισκαρω..οντως τους αρεσει ο υπνος μπρουμυτα τα ξεκουραζει μαλλον,αλλα ασε μην εχουμε καμια αναγουλα στα καλα καθουμενα.....

Φαντάζομαι το μοναδικό μωρό που είναι όλη μέρα σχεδόν μπρούμυτα είναι το Λουκάκι μου ε?Και νύχτα....Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι πιο επικίνδυνο το μπρούμυτα από το ανάσκελα ας πούμε...Μπρούμυτα δε θα το βγάλει το γάλα αν πνιγεί?Η αναρρόφηση δεν είναι πιο πιθανή ανάσκελα?Μακριά από μας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγω καθαρισα απο τα λοχεια εδω και καμια 20 μερες και σημερα μου ηρθε περιοδος:mad:Περιοδος πρεπει να ειναι γιατι ξαφνικα να εμφανιζεται σκουρο αιμα τι αλλο ναναι??και τις αλλες φορες νωρις μου ειχε ερθει η περιοδος παρολο τον θηλασμο:confused:.δεν πειραζει,ουτως η αλλως σεξ δεν παιζει,αδερφακια ειμαστε με τον αντρα μου,οποτε δεν χαλαστηκα.....εντωμεταξυ ουτε στον γιατρο δεν εχω παει ακομα να με δει,με προλαβε τωρα και η περιοδος,το βλεπω για αργοτερα κιαυτο.....

Όλα τα είχε η Μαριορή η περίοδος στο δίμηνο πάνω τη μάρανε!!!:confused::confused::confused::confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...