Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου τι μου κανετε?

Εμεις σημερα πηγαμε την πρωτη μεγαλη μας βολτα, στο κεντρο για φαγητο. Η βροχη δεν μας πτοησε, μαρσιπο, ομπρελα, μετρο και ολα καλα. Το μωρο ξυπνησε οταν εφτασα και θηλαζε ησυχα ολη την ωρα.

Ψυχολογικα εγω ειμαι με τα πανω μου και τα κατω μου και νιωθω αχαριστη που ειμαι πεσμενη, γιατι ολα πανε καλα. Με τον αντρα μου ολα καλα και με στηριζει, ο θηλασμος τελεια, το μωρο υγιεστατο. Εγω γιατι ωρες ωρες νιωθω σκατα!

Οχι τιποτα αλλο, βαρεθηκα να γκρινιαζω και στον αντρα μου και να με βλεπει με τα μουτρα κατω. Ποτε περνανε αυτες οι κωλοορμονες?

Συνήθως στις 40 μέρες

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φιλες μου!

Καταρχας αρχιζω με τα ευχαριστα νεα μην το ξεχασω: μαυτα και μαυτα,και με την τοση στεναχωρια ξεκολλησε η ζυγαρια:Dεχασα δυο κιλακια σε τρεις μερες και περιοριστηκε η πεινα μου κατα πολυυυυυυυυυ....αν ειναι να χανω βεβαια ετσι κιλα να το βρασω,αλλα προσπαθω να πω καμια μ@λακια γιατι στο τελος θα με διωξετε απο το cafe που συζηταω συνεχεια τον καημο μου:( οποτε εχουν μεινει ακομα 7 κιλακια,με την παλιοκατασταση που ζω σε δυο βδομαδες με βλεπω μανεκεν!! αχ χαχαχα:D:DD απο χαλαροτητα κλαφτα Χαραλαμπε,τι γυμναστηριο να παω,ουτε για τσισα μου δεν αφηνω πουθενα το μωρο....μου φαινεται θα αρχισω να χτυπιεμαι μονη μου στο πατωμα,κοιλιακους καμψεις απο βαρη εχω την μπεμπιτα,τα χερια μου εχουν γινει ηδη τουμπανο:tongue:

Χρειάζεται να λες και καμιά χαζομάρα για να χαλαρώνεις και λίγο!

Αυτό το φίλες μου με συγκίνησε! Α ρε φιλενάδα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Βροχούλα μου έχεις δίκιο ο άνθρωπος δεν αλλάζει δυστυχώς..Δεν ξέρω τι θα κάνεις ότι σε φωτίσει ο Θεός..Είναι πολύ άσχημο να.σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι Και εσύ να.αισθάνεσαι ουσιαστικά μόνη σου ...Δεν περνάει όμως και ζωή έτσι κάτι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να κρατήσετε τον γάμο σας και εσύ πόσο υπομονή να κάνεις πια;το ξέρω ότι κάνεις υπομονή για τα παιδιά σου αλλά και αυτά όταν στεναχωριέσαι Εσύ βιώνουν και αυτά την στεναχώρια σου..Δεν ξέρω εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα εγώ μπορεί να λέω και χαζομάρες Εσύ ξέρεις βροχούλα μου..Πάντως είναι ωραίο αυτό που συζητάμε είναι σαν να είμαστε όλες μας ψυχολόγοι και λέμε η μια στην άλλη την γνώμη μας..βέβαια η ειδική είναι η Μαριάνθη που είναι και στο αντικείμενο της ...

Σιγά μωρέ την ειδικό! Καλύτερη ψυχοθεραπεία από την παρέα μας, δεν υπάρχει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μετα απο το τελευταιο ξυπνημα- ταισμα της μπεμπιτας επανερχομαι με την εξης διαπιστωση: εχει αρχισει να ζηταει πιο νωρις γαλατακι,σαν να μην της φτανει στις 2,5-3 ωρες:confused:αρχισαν τα οργανα........το γαλατακι μου εχει επηρρεαστει κοριτσια και νομιζω πως το μωρο δεν χορταινει καλα!σαν να νερουλιασε και αυτο,μαζι με την ψυχολογια μου:(ωχ αμαν αυτο με μαρανε τωρα:(:(

Κακακια κανει μια φορα την ημερα,αρκετα.......τελευταια ειχε να μου κανει δυο μερες και χθες ξημερωματα εβγαλε την Αρτα και τα Γιαννενα....ουφφφφφφ!για να δουμε σημερα τι θα εχουμε:rolleyes:

Ξέρω ότι μετά τον πρώτο μήνα το στομαχάκι των μωρών απορροφά όλο το μητρικό γάλα, οπότε μπορεί να κάνουν κακά 1-2 φορές την εβδομάδα και είναι φυσιολογικό. Οπότε μην στεναχωριέσαι

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Άντε μπράβο ρε κορίτσι! Να πάρεις λίγο τα πάνω σου!

Ποια είναι η συντήρηση; Δεν ξέρω. Εγώ ξέρω ότι στο ψυγείο αντέχει 6-8 μέρες, αρκεί να το έχεις πίσω πίσω σε κάποιο ράφι. Όχι στην πόρτα του ψυγείου. Και στην κατάψυξη αντέχει μερικούς μήνες.

Για τον ύπνο ξέρω ότι μέχρι να ξαναπάρουν τα κιλά της γέννησης δεν πρέπει να τα αφήνουμε να κοιμούνται πάνω από 3 ώρες (πρωί-βράδυ). Μετά χαλαρώνουμε, τουλάχιστον τη νύχτα. Και αν δεις ότι παίρνει κανονικά κιλά, ούτε την μέρα χρειάζεται να την ξυπνάς

Ναι καλέ συντήρηση εννοώ το ψυγείο..... που εχουμε τα τρόφιμα. Όχι κατάψυξη. Αν είναι για 6-8 μέρες τοτε καλά ειναι αλλά δεν εχω και τοσο γάλα για τόση αποθήκευση. Οσο για τα κιλά της μικρής...... να σου θυμίσω οτι γεννήθηκε 2850 και τώρα είναι 4 κιλά :tongue::tongue:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

ειδα κι αποειδα πηρα σημερα τηλεφωνο στην αλκυονη να ρωτησω για την ραγαδα.μου ειπε σταση θηλασμου ραγκμπυ να βαζω ελαχιστη λανολινη(εβαζα μεγαλη ποσοτητα) στην ραγαδα μονο και για 4 μερες να μην βαλω επιθεματα να ειμαι με τα βυζια εξω.για να δουμε...

α και το κορυφαιο της λεω οτι μου βγαζει πολλες γουλιες και μου λεει μηπως τρωει πολυ?της λεω οτι βαζει το χερακι στο στομα γι'αυτο του δινω και μου ειπε να του δωσω πιπιλα!!!η συμβουλος θηλασμου! αρα ρε κοριτσια μυθος ειναι συγχιση θηλων με την πιπιλα για να στο λενε και απο την αλκυονη μωρε του δινω εγω καιρο τωρα αλλα δεν την πιανει...

τωρα κανα 5λεπτο μου κοιμαται στο κουνιστο ρηλαξ,οχι για πολυ σιγουρα.απο τις 7 αντε να χει κοιμηθει συνολο μιση ωρα,ολη την υπολοιπη τρωει και αγκαλιες με περπατημα.δεν θελει καθιστος.ειμαι με 2 ωρες υπνο...εβαλα μαρσιππο αλλα δεν το θελει κλαιει,μαλλον ζεσταινεται τι να πω.τον ειχα κανα τεταρτο και πονεσε η μεση μου..

ασχετο οσες εχετε κανει καισαρικη πονατε στο σημειο της επισκληριδιου?εγω ναι

μπορειτε οποιες εχετε παρει σλινγκ να γραψετε το λινκ να δω μπας και παρω..

Θα στο στείλω σε προσωπικό μήνυμα για να μην φανεί ότι προωθώ κάποια εταιρεία

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ξέρω ότι μετά τον πρώτο μήνα το στομαχάκι των μωρών απορροφά όλο το μητρικό γάλα, οπότε μπορεί να κάνουν κακά 1-2 φορές την εβδομάδα και είναι φυσιολογικό. Οπότε μην στεναχωριέσαι

Και εμένα που πιο πολύ ξένο της δίνω,... μια φορά την ημέρα κάνει. Και πολλές πορδίτσες αφήνει :tongue::tongue::tongue::tongue: Εχω ρίξει το γέλιο της ζωής μου. Κορίτσια...... μπρούμητα κάνει να τα βάζουμε για κάποια ώρα; Εμένα την καταβρίσκει έτσι ειδικά οταν ειναι στην αγγαλιά μου... ξαπλώνω εντελώς.. εκείνη μπρούμητα πανω μου και αποκοιμιέται σε χρόνο 0.

s-event.png

Μαριανθη μου οταν λεμε σεξ εννοουμε του πενταλεπτου.Σημερα κοιμοταν η μπεμπα,οι αλλες δυο εβλεπαν παιδικα και βρηκαμε πεντε λεπτα με κλειδωμενη πορτα για να μην εχουμε καμια απροσμενη επισκεψη.Τετοιας ποιοτητας σεξ εννοω....αλλιως το βραδυ που κοιμουνται αλλα τοτε απ την κουραση χανω τελειως την ορεξη μου.

Καλά είναι και τα 5'!! Από το τίποτα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ναι καλέ συντήρηση εννοώ το ψυγείο..... που εχουμε τα τρόφιμα. Όχι κατάψυξη. Αν είναι για 6-8 μέρες τοτε καλά ειναι αλλά δεν εχω και τοσο γάλα για τόση αποθήκευση. Οσο για τα κιλά της μικρής...... να σου θυμίσω οτι γεννήθηκε 2850 και τώρα είναι 4 κιλά :tongue::tongue:

Ε είσαι τέλεια τότε! Μην χαλάς άδικα τον ύπνο του παιδιού. Για την φύλαξη του γάλακτος, διάβασε αυτό το άρθρο

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλά είναι και τα 5'!! Από το τίποτα...

Εμείς πάλι ..... τίποτα..... απολύτως. Με έπριξε λίγο αλλά καταάλβε τελικά και το σταμάτησε. Μπορεί να μας λείπει και αυτό που έχουμε τοσα νευρα. Τώρα όωμς αν δεν τελειώσουν τα λοχεια, και δεν πάρω το οκ απο το γιατρό μου,,, θα το βλέπει στα όνειρά του..:tongue:

s-event.png

Διαφημίσεις

Θα στο στείλω σε προσωπικό μήνυμα για να μην φανεί ότι προωθώ κάποια εταιρεία

μαριανθη μου στειλε μου κι εμενα αν θες, ο μαρσιπος δε με βολεψε τελικα!

σημερα βγηκα για καφε με το αγορακι μου και μια φιλη, μια χαρα εκατσε, τον θηλασα και κοιμοταν μετα. Εχω παρατηρησει οτι οταν τρωει εξω γκρινιαζει και οταν παω καπου πιο απομερα τρωει πολυ ηρεμα.μαλλον τον ενοχλει η φασαρια!

βροχουλα μου απο τα γραφομενα σου και απο το χιουμορ σου μου φαινεσαι ενας ευφυεστατος και δυνατος ανθρωπος. ειμαι σιγουρη οτι θα αποφασισεις το σωστο για σενα και τα παιδακια σου. απλα-γνωμη μου μη παρεις αποφασεις εν θερμω, στην αναγκη φυγε με τα παιδια για ενα διαστημα να σκεφτεις με ηρεμια. κανει καλο η αποσταση πολλες φορες. δεν ξερω βεβαια αν εχεις τη δυνατοτητα κοπελα μου απλα μεσα απο τη καρδια μου εγω αυτο θα εκανα

c6vNp3.png

Και εμένα που πιο πολύ ξένο της δίνω,... μια φορά την ημέρα κάνει. Και πολλές πορδίτσες αφήνει :tongue::tongue::tongue::tongue: Εχω ρίξει το γέλιο της ζωής μου. Κορίτσια...... μπρούμητα κάνει να τα βάζουμε για κάποια ώρα; Εμένα την καταβρίσκει έτσι ειδικά οταν ειναι στην αγγαλιά μου... ξαπλώνω εντελώς.. εκείνη μπρούμητα πανω μου και αποκοιμιέται σε χρόνο 0.

Μπρούμυτα να την βάζεις μόνο το πρωί και για λίγο. Είναι επικίνδυνο για το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου (κάπως έτσι λέγεται). Εγώ την βάζω 2-3' το πρωί όταν είναι ξύπνια για γυμναστική. Για να δυναμώσει και να σηκώνει τον αυχένα της.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εμείς πάλι ..... τίποτα..... απολύτως. Με έπριξε λίγο αλλά καταάλβε τελικά και το σταμάτησε. Μπορεί να μας λείπει και αυτό που έχουμε τοσα νευρα. Τώρα όωμς αν δεν τελειώσουν τα λοχεια, και δεν πάρω το οκ απο το γιατρό μου,,, θα το βλέπει στα όνειρά του..:tongue:

Και εμείς στο τίποτα είμαστε. Θυμάμαι στα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής που είχα κάνει, η μαία έλεγε ότι σεξ μπορούμε θεωρητικά και πριν τις 40 μέρες να κάνουμε. Απλά το πιο πιθανό είναι να έχουμε τα λόχεια και να μην μπορούμε ή να πονέσουμε. Καλά θα κάνεις πάντως να περιμένεις τον σαραντισμό και μετά...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

μαριανθη μου στειλε μου κι εμενα αν θες, ο μαρσιπος δε με βολεψε τελικα!

σημερα βγηκα για καφε με το αγορακι μου και μια φιλη, μια χαρα εκατσε, τον θηλασα και κοιμοταν μετα. Εχω παρατηρησει οτι οταν τρωει εξω γκρινιαζει και οταν παω καπου πιο απομερα τρωει πολυ ηρεμα.μαλλον τον ενοχλει η φασαρια!

βροχουλα μου απο τα γραφομενα σου και απο το χιουμορ σου μου φαινεσαι ενας ευφυεστατος και δυνατος ανθρωπος. ειμαι σιγουρη οτι θα αποφασισεις το σωστο για σενα και τα παιδακια σου. απλα-γνωμη μου μη παρεις αποφασεις εν θερμω, στην αναγκη φυγε με τα παιδια για ενα διαστημα να σκεφτεις με ηρεμια. κανει καλο η αποσταση πολλες φορες. δεν ξερω βεβαια αν εχεις τη δυνατοτητα κοπελα μου απλα μεσα απο τη καρδια μου εγω αυτο θα εκανα

Σου το έστειλα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά! Πρόσεξα ότι το Αναστασάκι δεν ζητά πλέον τόσο συχνά το στήθος για πιπίλα. Έχει αρχίσει να προσαρμόζεται. Κυρίως το θέλει πολύ το απόγευμα που είναι κουρασμένη από όλη την μέρα, θέλει να κοιμηθεί και δεν μπορεί. Τότε έχουμε και την κουραστική γκρίνια "δεν ξέρω τι θέλω"! Κατά τα άλλα σήμερα είναι η 15η μέρα αποκλειστικού θηλασμού! Πω πω πως πέρασε ο καιρός! Μου φαντάζει πολύ μακρινή η εποχή του θηλάστρου και των μπιμπερό!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...