Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Η κορη. μου η μεσαια καθε βραδυ βλεπει ονειρα και μεσα στον υπνο της μιλαει και φωναζει.δεν ειναι ονειρα χαρουμενα,δειχνει θυμωμενη,γιατι γκρινιαζει και παραμιλαει.ο πατερας της τετοια ωρα ροχαλιζει :twisted: μονο εμενα δεν μου κολλαει υπνος?παρολο που για μεσημερι δεν κοιμηθηκα.....χτυπαει και τα ποδια τωρα......τι διαολο!

Βροχούλα μου νομίζω πρέπει να ηρεμησεις προσπάθησε τουλάχιστον..Δεν του ρίχνεις κανένα μπουκέτο να ξυπνήσει;άντε γιατί νευριαζω τώρα γαϊδούρια όλα εμείς τα τραβάμε.για.Όλα η γυναίκα..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νοβεμπερ μου κανε και το ραντεβου με τον πνευματικο μηπως οντως δωσει καποια νεα προοπτικη στο θεμα σας.Αν πιστευεις οτι θα ναι διαφορρτικος ο αντρας σου αν ειναι μακρια της,φυγετεκαι παλι φυγετε.Ακομη και η λυση που ελεγες περισυ;να φυγετε δηλ απλως απ το ιδιο οικημα,ισως εκανε διαφορα.Καθε μερα ειναι ατελειωτη οταν εχεις τετοια συναισθηματα,ευχομαι να ειναι φαση που θα περασει.Τα περιγραφεις βεβαια βαρια τα πραγματα αλλα ολα θελουν το χρονο τους.Αναρωτιεσαι κοριτσακι μου τι νιωθεις εσυ γι αυτον τον ανθρωπο,ασχετα απ το τι νιωθει αυτος?Πιστευω οτι μεχρι προτινος τα συναισθηματα θα ταν θετικα,αφου ηθελες τοσο και τριτο παιδακι.

Τριτο παιδι μαναρι ηθελα γιατι ενιωθα οτι κατι μου λειπει,ειχα πολυ αγαπη μεσα μου και ηθελα να την δωσω σε ακομα ενα παιδι και κουραγιο εχω να ξενυχτισω και να κουραστω,αυτα μου φαινονται παιχνιδακι πλεον.δεν εκανα παιδι γιατι ημουνα σουπερ ερωτευμενη με τον αντρα μου και ηθελα το παιδι του,ειχα αλλα δυο εξαλλου.....ενα κομματι του παζλ ελειπε και τωρα συμπληρωθηκε και ειμαι πολυ ευτυχισμενη με αυτο.....το ιδανικο θα ηταν να ειμασταν και μονιασμενοι με τον πατερα τους,αλλα δεν εχουμε ολοι τα ιδια πραγματα μεσα στο κεφαλι....αλλοι κουβαλανε μυαλα και αλλοι σκατα :twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βροχούλα μου νομίζω πρέπει να ηρεμησεις προσπάθησε τουλάχιστον..Δεν του ρίχνεις κανένα μπουκέτο να ξυπνήσει;άντε γιατί νευριαζω τώρα γαϊδούρια όλα εμείς τα τραβάμε.για.Όλα η γυναίκα..

Το βλεπω μπροστα μου σαν σκηνη: εναν κουβα παγωμενο νερο και τον ριχνω στο κεφαλι του.....εκει να δεις για ποτε θα παρω μεταθεση.....;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Να σας πω και το αλλο μου συγκλονιστικο νεο..καναμε σεξ και δενπονεσα καθολου!!

Εμεις παλι ετσι οπως ειμαστε μας βλεπω να γινομαστε ιερομοναχοι....δεν εχει και καμια νηστεια εδω κοντα να το δικαιολογησω....χαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Το βλεπω μπροστα μου σαν σκηνη: εναν κουβα παγωμενο νερο και τον ριχνω στο κεφαλι του.....εκει να δεις για ποτε θα παρω μεταθεση.....;)

Πάντως στεναχωρημενη στεναχωρημενη στις.ατάκες είσαι μανούλα..με έχεις κάνει και γελαω.άπειρες.φορές.Είσαι.φοβερή..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Χθες το καρπουζακι κοιμηθηκε πρωτη φορα εφταωρο.Θα το ματιασω αυτο το μωρο βρε κοριτσια.Δε μπορω το λατρευω,ανυπομονω να ρθει το σλινγκ να κανουμε βολτιτσες αγκαλιτσα να ακουω αυτους τους ηχους ευτυχιας κι απολαυσης που βγαζει στον υπνο της και να χω και τα χερια ελευθερα για τις αλλες δυο.Ανθη μου για την πεθερα...τα λογια και οι μπηχτες προςτη νυφη δε λειπουν αλλα κι ο αγιασμος...αγιασμος.Αυτα νε βευριαζουν με ολες τις "θεοσεβουμενες".Η δικη μου στο μαιευτηριο με επρηξε οτι το μωρο ειναι κοκκινο και το πατουσακι μελανο.Ματαια της εξηγουσα οτι ταλαιπωρουνταθ στον φυσιολ υοξετο και το πατουσακι ειναι ετσι απ το μελανι για το αποτυπωμα.Οταν πηγαμε επισκεψη σπιτι τους εψαχνε το μωρο για τυχον ελαττωματα κι ελεγε "δοξα τω θεω κι ειχα σκασει στο μαιευτηριο".....Απλως καμθα φορα σκεφτομαι οτι τετοια κουφα θαμπορουσε να μου πει κι η μαμα μου κι απλως θα γελουσα,δε θα την παρεξηγουσα.

Καλά.να είναι το πουλάκι μου να μην το ματιασω αλλά.Τι 7ωρα ακούω εμείς 3ωρα κάνει και χαίρομαι.σε.σχέση πιο πριν που ξυπναγε κάθε 1.ώρα..μπράβο στο κοριτσάκι σου που είναι ήσυχο και σε.ξεκουράζει και εσένα..

ewKwp3.png

Μετα απο το τελευταιο ξυπνημα- ταισμα της μπεμπιτας επανερχομαι με την εξης διαπιστωση: εχει αρχισει να ζηταει πιο νωρις γαλατακι,σαν να μην της φτανει στις 2,5-3 ωρες:confused:αρχισαν τα οργανα........το γαλατακι μου εχει επηρρεαστει κοριτσια και νομιζω πως το μωρο δεν χορταινει καλα!σαν να νερουλιασε και αυτο,μαζι με την ψυχολογια μου:(ωχ αμαν αυτο με μαρανε τωρα:(:(

Κακακια κανει μια φορα την ημερα,αρκετα.......τελευταια ειχε να μου κανει δυο μερες και χθες ξημερωματα εβγαλε την Αρτα και τα Γιαννενα....ουφφφφφφ!για να δουμε σημερα τι θα εχουμε:rolleyes:

η ποσοτητα και η ποιοτητα του γαλακτος επηρρεαζονται απο το τι τρως.ξεκινα να τρως θρεπτικα πραγματα και ασε τα κιλακια για πιο μετα δεν εχεις και πολλα να χασεις ακομα.η ψυχολογια μας λενε εππηρεαζει τα μωρα.ελπιζω να μην ισχυει αυτο.. εμενα παντως μονο οταν κοιμαται δεν τρωει.μες τη μερα τρωει και ανα μισαωρο με 1 ωρα.τρωει τα χερια του ολη την ωρα.και κανει κακα σχεδων σε καθε αλαγμα

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλημερα κοριτσια.Τι ξαβετε?Εχω μερες τωρα που καθομαι και κανω το σπιτι λαμπικο το βραδυ-χθες εκανα δουλειες απ τις εντεκα ως τη μια- κι ετσι το πρωι απολαμβανω καθαρο και μαζεμενο σπιτι κι εχω μονο μαγειρεμα.Καλα,ολο και κατι βγαινει,παιχνιδια των παιδιων και γενικα μαζεματα αλλα αυτα δεν τελειωνουν ποτε.Ευαγγελια μου ακομη ειναι νωρις,δεν εχεις προλαβει ακονη ουτε εσυ ουτε ο αντρας σου να μπειτε στο πετσι του νεου σας ρολου.Θελει χρονο ολο αυτο,δεν πιστευω οτι ειναι ολα θεμα ορμονων.Ο πατερας δεν κουβαλαει το μωρο εννια μηνες νε ο τι αυτο συνεπαγεται ουτε εχει στηθος για να το θρεψει και γενικα παρολο που ειναι πολυ σημαντικος ο ρολος του στην οικογενεια παντα υπολειπεται σε σχεση με τη μητερα.Εκνευριζεσαθ που δεν βιωνει ολη τη δυσκολια οπως εσυ αλλα θα δεις οτι δε θα βιωνει αργοτερα κι ολα τα καλα οπως εσυ.Εμενα οι δικες μου εχουν τρελη αγαπη στο μπαμπα τους κι αυτος δινει και τη ζωη του αλλα βλεπεις οτι εγω για τα παιδια ειμαι κατι αλλο...ειναι αυτο που λενε "μανα ειναι μονο μια".Μ αρεσει που τολματε τετοιες ομορφες βολτιτσες,τις απολαμβανει και η μπεμπιτα σας οποτε τελεια.Αυριο σαραντιζουμε και μετα θα παμε οικογενειακη βολτιτσα και μετα φαγητο στην πεθερα.Καλημερα να χουμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

γεια σας κοριτσια

ειδα κι αποειδα πηρα σημερα τηλεφωνο στην αλκυονη να ρωτησω για την ραγαδα.μου ειπε σταση θηλασμου ραγκμπυ να βαζω ελαχιστη λανολινη(εβαζα μεγαλη ποσοτητα) στην ραγαδα μονο και για 4 μερες να μην βαλω επιθεματα να ειμαι με τα βυζια εξω.για να δουμε...

α και το κορυφαιο της λεω οτι μου βγαζει πολλες γουλιες και μου λεει μηπως τρωει πολυ?της λεω οτι βαζει το χερακι στο στομα γι'αυτο του δινω και μου ειπε να του δωσω πιπιλα!!!η συμβουλος θηλασμου! αρα ρε κοριτσια μυθος ειναι συγχιση θηλων με την πιπιλα για να στο λενε και απο την αλκυονη μωρε του δινω εγω καιρο τωρα αλλα δεν την πιανει...

τωρα κανα 5λεπτο μου κοιμαται στο κουνιστο ρηλαξ,οχι για πολυ σιγουρα.απο τις 7 αντε να χει κοιμηθει συνολο μιση ωρα,ολη την υπολοιπη τρωει και αγκαλιες με περπατημα.δεν θελει καθιστος.ειμαι με 2 ωρες υπνο...εβαλα μαρσιππο αλλα δεν το θελει κλαιει,μαλλον ζεσταινεται τι να πω.τον ειχα κανα τεταρτο και πονεσε η μεση μου..

ασχετο οσες εχετε κανει καισαρικη πονατε στο σημειο της επισκληριδιου?εγω ναι

μπορειτε οποιες εχετε παρει σλινγκ να γραψετε το λινκ να δω μπας και παρω..

KPOzp2.png deXnp3.png

Να σας πω και το αλλο μου συγκλονιστικο νεο..καναμε σεξ και δενπονεσα καθολου!!

Τυχερήηη!!! Πόσο μου έχει λείψει! Αλλά με το Αναστασάκι που να μείνει ελεύθερος χρόνος!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Χθες το καρπουζακι κοιμηθηκε πρωτη φορα εφταωρο.Θα το ματιασω αυτο το μωρο βρε κοριτσια.Δε μπορω το λατρευω,ανυπομονω να ρθει το σλινγκ να κανουμε βολτιτσες αγκαλιτσα να ακουω αυτους τους ηχους ευτυχιας κι απολαυσης που βγαζει στον υπνο της και να χω και τα χερια ελευθερα για τις αλλες δυο.Ανθη μου για την πεθερα...τα λογια και οι μπηχτες προςτη νυφη δε λειπουν αλλα κι ο αγιασμος...αγιασμος.Αυτα νε βευριαζουν με ολες τις "θεοσεβουμενες".Η δικη μου στο μαιευτηριο με επρηξε οτι το μωρο ειναι κοκκινο και το πατουσακι μελανο.Ματαια της εξηγουσα οτι ταλαιπωρουνταθ στον φυσιολ υοξετο και το πατουσακι ειναι ετσι απ το μελανι για το αποτυπωμα.Οταν πηγαμε επισκεψη σπιτι τους εψαχνε το μωρο για τυχον ελαττωματα κι ελεγε "δοξα τω θεω κι ειχα σκασει στο μαιευτηριο".....Απλως καμθα φορα σκεφτομαι οτι τετοια κουφα θαμπορουσε να μου πει κι η μαμα μου κι απλως θα γελουσα,δε θα την παρεξηγουσα.

7ωρο;;; Αχ τυχερή!!! Με το σλινγκ θα βρεις την υγειά σου! Χέρια ελεύθερα να κάνεις τις δουλειές σου ή τα ψώνια σου και μωρό ευτυχισμένο που θα είναι συνεχώς στην αγκαλιά σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

ωω τελεια!αντε και στα δικα μας!!!εγω την αλλη βδομαδα θα το επιχειρησω περιμενω το οκ απο τπ γιατρο :P

βρε κοριτσια τα μωρακια σας κοιμουνται καθολου?εμενα ανα 1,5 ωρα καθε βραδυ ειναι ξυπνιο!θα στρωσει λετε?δε γκρινιαζω- νυσταζω!!!:confused::confused:

Εμένα το πρωί καμιά ώρα, το βράδυ το πολύ 3. Το συνηθισμένο της είναι 2-2,5 ώρες. Λογικά κάποια στιγμή θα στρώσουν. Αλλά είναι ανάλογα το κάθε παιδί, πόσο γρήγορα θα γίνει αυτό

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ναι είδες;;, το καλύτερο δεν σας το είπα. Μου το θύμισες τωρα με τη λέξη μαιευτήριο. Εμένα στο μαιευτήριο δεν πάτησε το πόδι της.... Καλό;;; Πάλι προφασίστηκε τα πρησμένα της πόδια. Ενώ όταν γυρίσαμε σπίτι μετα απο καμία μέρα έμαθα Ότι μια χαρα βγήκε να ψωνίσει εδώ κοντα στο σπίτι. Χθες το βράδυ έστειλε τον άντρα μου νυχτιάτικα να της παρει γάλα, γιατι πάλι την έκαιγαν τα πόδια της όπως είπε, και σημερα πήγε μια χαρα στην εκκλησία.... !!!! Να είμαι υπερβολική εγω;;; Θα μας τρελάνουν αυτές οι γυναίκες!!!!!!

Σας έχουν τρελάνει ρε κορίτσια αυτές οι πεθερές!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τυχερήηη!!! Πόσο μου έχει λείψει! Αλλά με το Αναστασάκι που να μείνει ελεύθερος χρόνος!

Μαριανθη μου οταν λεμε σεξ εννοουμε του πενταλεπτου.Σημερα κοιμοταν η μπεμπα,οι αλλες δυο εβλεπαν παιδικα και βρηκαμε πεντε λεπτα με κλειδωμενη πορτα για να μην εχουμε καμια απροσμενη επισκεψη.Τετοιας ποιοτητας σεξ εννοω....αλλιως το βραδυ που κοιμουνται αλλα τοτε απ την κουραση χανω τελειως την ορεξη μου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Πως είστε; Εγω θα έλεγα κάπως καλύτερα. Με τον άντρα ...... Λιγο ηρεμίσαμε. Χθες έκανε την κίνηση και με αγκάλιασε. Και σημερα είμαστε πιο συνεργάσιμοι με το μωρό. Άντε να δούμε.

Όσο για μένα..... Ο θηλασμός κάπως καλυτερεύει. Το πήρα σιγά σιγά μόνη μου.. Τη θηλάζω όσο αντέχω γιατι δεν σας κρύβω ότι καλα πίνει όσο πίνει αλλά μέτα που πιπιλαει, αρχίζει και με πονάει.. Εχω πολυ ευαίσθητες θήλες και το παλεύω χωρίς τις ψεύτικες μην το παρακάνω και μου πάθει σύγχυση. Προσπαθώ τα καταργήσω το ξένο η έστω να δίνω λιγο συμπλήρωμα και βεβαίως κανω άντληση. Το μητρικό στη συντήρηση 4 μερες δεν κρατάει;;;

Ερώτηση τωρα. Υπάρχουν φορές που τς μωρά σας αν τα αφήσετε να κοιμηθούν παραπάνω, ξεχνάνε ότι πεινάνε και δεν ξυπνάνε; Τη νυχτα την αφήνω το πολυ 4ωρο να κοιμηθεί. Άλλοτε ξυπνάει μόνη της αλλά τις πιο πολλές φορές οχι. Εχει αρχίσει λιγο και καταλαβαίνει τωρα .... Μας κοιτάει περισσότερο και θελει αγκαλιά για να ηρεμίσει. Α και με την βόλτα ηρεμεί πολυ. Αυριο θα την βγάλω έξω με το μαρσιπο μόνη μου για πρώτη φορα μιας και εχω κατι δουλειές και στην πεθερά δεν την αφήνω με τίποτα!!!!!!

Άντε μπράβο ρε κορίτσι! Να πάρεις λίγο τα πάνω σου!

Ποια είναι η συντήρηση; Δεν ξέρω. Εγώ ξέρω ότι στο ψυγείο αντέχει 6-8 μέρες, αρκεί να το έχεις πίσω πίσω σε κάποιο ράφι. Όχι στην πόρτα του ψυγείου. Και στην κατάψυξη αντέχει μερικούς μήνες.

Για τον ύπνο ξέρω ότι μέχρι να ξαναπάρουν τα κιλά της γέννησης δεν πρέπει να τα αφήνουμε να κοιμούνται πάνω από 3 ώρες (πρωί-βράδυ). Μετά χαλαρώνουμε, τουλάχιστον τη νύχτα. Και αν δεις ότι παίρνει κανονικά κιλά, ούτε την μέρα χρειάζεται να την ξυπνάς

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...