Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Χθες το καρπουζακι κοιμηθηκε πρωτη φορα εφταωρο.Θα το ματιασω αυτο το μωρο βρε κοριτσια.Δε μπορω το λατρευω,ανυπομονω να ρθει το σλινγκ να κανουμε βολτιτσες αγκαλιτσα να ακουω αυτους τους ηχους ευτυχιας κι απολαυσης που βγαζει στον υπνο της και να χω και τα χερια ελευθερα για τις αλλες δυο.Ανθη μου για την πεθερα...τα λογια και οι μπηχτες προςτη νυφη δε λειπουν αλλα κι ο αγιασμος...αγιασμος.Αυτα νε βευριαζουν με ολες τις "θεοσεβουμενες".Η δικη μου στο μαιευτηριο με επρηξε οτι το μωρο ειναι κοκκινο και το πατουσακι μελανο.Ματαια της εξηγουσα οτι ταλαιπωρουνταθ στον φυσιολ υοξετο και το πατουσακι ειναι ετσι απ το μελανι για το αποτυπωμα.Οταν πηγαμε επισκεψη σπιτι τους εψαχνε το μωρο για τυχον ελαττωματα κι ελεγε "δοξα τω θεω κι ειχα σκασει στο μαιευτηριο".....Απλως καμθα φορα σκεφτομαι οτι τετοια κουφα θαμπορουσε να μου πει κι η μαμα μου κι απλως θα γελουσα,δε θα την παρεξηγουσα.

Ναι είδες;;, το καλύτερο δεν σας το είπα. Μου το θύμισες τωρα με τη λέξη μαιευτήριο. Εμένα στο μαιευτήριο δεν πάτησε το πόδι της.... Καλό;;; Πάλι προφασίστηκε τα πρησμένα της πόδια. Ενώ όταν γυρίσαμε σπίτι μετα απο καμία μέρα έμαθα Ότι μια χαρα βγήκε να ψωνίσει εδώ κοντα στο σπίτι. Χθες το βράδυ έστειλε τον άντρα μου νυχτιάτικα να της παρει γάλα, γιατι πάλι την έκαιγαν τα πόδια της όπως είπε, και σημερα πήγε μια χαρα στην εκκλησία.... !!!! Να είμαι υπερβολική εγω;;; Θα μας τρελάνουν αυτές οι γυναίκες!!!!!!

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια. Πως είστε; Εγω θα έλεγα κάπως καλύτερα. Με τον άντρα ...... Λιγο ηρεμίσαμε. Χθες έκανε την κίνηση και με αγκάλιασε. Και σημερα είμαστε πιο συνεργάσιμοι με το μωρό. Άντε να δούμε.

Όσο για μένα..... Ο θηλασμός κάπως καλυτερεύει. Το πήρα σιγά σιγά μόνη μου.. Τη θηλάζω όσο αντέχω γιατι δεν σας κρύβω ότι καλα πίνει όσο πίνει αλλά μέτα που πιπιλαει, αρχίζει και με πονάει.. Εχω πολυ ευαίσθητες θήλες και το παλεύω χωρίς τις ψεύτικες μην το παρακάνω και μου πάθει σύγχυση. Προσπαθώ τα καταργήσω το ξένο η έστω να δίνω λιγο συμπλήρωμα και βεβαίως κανω άντληση. Το μητρικό στη συντήρηση 4 μερες δεν κρατάει;;;

Ερώτηση τωρα. Υπάρχουν φορές που τς μωρά σας αν τα αφήσετε να κοιμηθούν παραπάνω, ξεχνάνε ότι πεινάνε και δεν ξυπνάνε; Τη νυχτα την αφήνω το πολυ 4ωρο να κοιμηθεί. Άλλοτε ξυπνάει μόνη της αλλά τις πιο πολλές φορές οχι. Εχει αρχίσει λιγο και καταλαβαίνει τωρα .... Μας κοιτάει περισσότερο και θελει αγκαλιά για να ηρεμίσει. Α και με την βόλτα ηρεμεί πολυ. Αυριο θα την βγάλω έξω με το μαρσιπο μόνη μου για πρώτη φορα μιας και εχω κατι δουλειές και στην πεθερά δεν την αφήνω με τίποτα!!!!!!

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλησπέρα κορίτσια. Πως είστε; Εγω θα έλεγα κάπως καλύτερα. Με τον άντρα ...... Λιγο ηρεμίσαμε. Χθες έκανε την κίνηση και με αγκάλιασε. Και σημερα είμαστε πιο συνεργάσιμοι με το μωρό. Άντε να δούμε.

Όσο για μένα..... Ο θηλασμός κάπως καλυτερεύει. Το πήρα σιγά σιγά μόνη μου.. Τη θηλάζω όσο αντέχω γιατι δεν σας κρύβω ότι καλα πίνει όσο πίνει αλλά μέτα που πιπιλαει, αρχίζει και με πονάει.. Εχω πολυ ευαίσθητες θήλες και το παλεύω χωρίς τις ψεύτικες μην το παρακάνω και μου πάθει σύγχυση. Προσπαθώ τα καταργήσω το ξένο η έστω να δίνω λιγο συμπλήρωμα και βεβαίως κανω άντληση. Το μητρικό στη συντήρηση 4 μερες δεν κρατάει;;;

Ερώτηση τωρα. Υπάρχουν φορές που τς μωρά σας αν τα αφήσετε να κοιμηθούν παραπάνω, ξεχνάνε ότι πεινάνε και δεν ξυπνάνε; Τη νυχτα την αφήνω το πολυ 4ωρο να κοιμηθεί. Άλλοτε ξυπνάει μόνη της αλλά τις πιο πολλές φορές οχι. Εχει αρχίσει λιγο και καταλαβαίνει τωρα .... Μας κοιτάει περισσότερο και θελει αγκαλιά για να ηρεμίσει. Α και με την βόλτα ηρεμεί πολυ. Αυριο θα την βγάλω έξω με το μαρσιπο μόνη μου για πρώτη φορα μιας και εχω κατι δουλειές και στην πεθερά δεν την αφήνω με τίποτα!!!!!!

Aνθη μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα, και με τον αντρα σου, και ψυχολογικα και με το θηλασμο. Ευχομαι καθε μερα και καλυτερα να πηγαινουν τα πραγματα, και καποια στιγμη θα μπουν ολα σε ενα ρυθμο.

Να βγεις με το μαρσιπο να δεις τι ωραια θα νιωσεις που μπορεις να βγεις και μονη με το μωρο να παρεις λιγο αερα.

4ωρο υπνου? Τυχερουλα... Σιγα μην κοιμηθει η δικια μου τοσο!

c8i6p2.png

Χθες το καρπουζακι κοιμηθηκε πρωτη φορα εφταωρο.Θα το ματιασω αυτο το μωρο βρε κοριτσια.Δε μπορω το λατρευω,ανυπομονω να ρθει το σλινγκ να κανουμε βολτιτσες αγκαλιτσα να ακουω αυτους τους ηχους ευτυχιας κι απολαυσης που βγαζει στον υπνο της και να χω και τα χερια ελευθερα για τις αλλες δυο.Ανθη μου για την πεθερα...τα λογια και οι μπηχτες προςτη νυφη δε λειπουν αλλα κι ο αγιασμος...αγιασμος.Αυτα νε βευριαζουν με ολες τις "θεοσεβουμενες".Η δικη μου στο μαιευτηριο με επρηξε οτι το μωρο ειναι κοκκινο και το πατουσακι μελανο.Ματαια της εξηγουσα οτι ταλαιπωρουνταθ στον φυσιολ υοξετο και το πατουσακι ειναι ετσι απ το μελανι για το αποτυπωμα.Οταν πηγαμε επισκεψη σπιτι τους εψαχνε το μωρο για τυχον ελαττωματα κι ελεγε "δοξα τω θεω κι ειχα σκασει στο μαιευτηριο".....Απλως καμθα φορα σκεφτομαι οτι τετοια κουφα θαμπορουσε να μου πει κι η μαμα μου κι απλως θα γελουσα,δε θα την παρεξηγουσα.

Κακα τα ψεματα η πεθερα δεν ειναι σαν τη μανα! Η μανα μου μπορει να πει πραγματα και να γελασω, και το ιδιο αν το ακουσω απο την πεθερα να παρεξηγηθω. Πρεπει να προσεχουν τι λενε, οπως κι εμεις προσεχουμε τι λεμε σε αυτες, ενω στη μανα μας θα πουμε και μια κουβεντα παραπανω. Δεν ειναι ολες οι σχεσεις ιδιες.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου τι μου κανετε?

Εμεις σημερα πηγαμε την πρωτη μεγαλη μας βολτα, στο κεντρο για φαγητο. Η βροχη δεν μας πτοησε, μαρσιπο, ομπρελα, μετρο και ολα καλα. Το μωρο ξυπνησε οταν εφτασα και θηλαζε ησυχα ολη την ωρα.

Ψυχολογικα εγω ειμαι με τα πανω μου και τα κατω μου και νιωθω αχαριστη που ειμαι πεσμενη, γιατι ολα πανε καλα. Με τον αντρα μου ολα καλα και με στηριζει, ο θηλασμος τελεια, το μωρο υγιεστατο. Εγω γιατι ωρες ωρες νιωθω σκατα!

Οχι τιποτα αλλο, βαρεθηκα να γκρινιαζω και στον αντρα μου και να με βλεπει με τα μουτρα κατω. Ποτε περνανε αυτες οι κωλοορμονες?

c8i6p2.png

Γεια σας φιλες μου!

Καταρχας αρχιζω με τα ευχαριστα νεα μην το ξεχασω: μαυτα και μαυτα,και με την τοση στεναχωρια ξεκολλησε η ζυγαρια:Dεχασα δυο κιλακια σε τρεις μερες και περιοριστηκε η πεινα μου κατα πολυυυυυυυυυ....αν ειναι να χανω βεβαια ετσι κιλα να το βρασω,αλλα προσπαθω να πω καμια μ@λακια γιατι στο τελος θα με διωξετε απο το cafe που συζηταω συνεχεια τον καημο μου:( οποτε εχουν μεινει ακομα 7 κιλακια,με την παλιοκατασταση που ζω σε δυο βδομαδες με βλεπω μανεκεν!! αχ χαχαχα:D:DD απο χαλαροτητα κλαφτα Χαραλαμπε,τι γυμναστηριο να παω,ουτε για τσισα μου δεν αφηνω πουθενα το μωρο....μου φαινεται θα αρχισω να χτυπιεμαι μονη μου στο πατωμα,κοιλιακους καμψεις απο βαρη εχω την μπεμπιτα,τα χερια μου εχουν γινει ηδη τουμπανο:tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σημερα το πρωι ηρθε κοπελα και μου καθαρισε το μισο σπιτι και αυριο το αλλο μισο,οπως ειχα κανει πριν γεννησω.Απολαυση!!!!!!!!!!!! Πολυ βρωμα ρε κοριτσια,τοση σκονη ελεος:confused: και να πεις οτι εχω ολη μερα παραθυρα ανοιχτα η' οτι μενουμε στο καυσαεριο!!! Ξεβρωμισαμε λοιπον!!:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Kαι αφού την έβλεπες τη δουλειά με τη μανα να στραβώνει γτ δεν συζητούσατε το ενδεχόμενο να μετατεθείτε κι οι δυο νωρίτερα???Τέτοια ώρα τέτοια λόγια θα μου πεις...Να φύγετε αγάπη, να φύγετε, αλλά μαζί, μακριά από την τοξική γειτονιά που ζείτε τώρα...Να βράσεις και το ανακαινισμένο σπίτι και όλα...Και μακριά της, να δεις που θα είστε αλλιώς σαν ζευγάρι.Βγάζουν τόση πικρία τα γραφόμενά σου, τόσο πόνο...Ελπίζω ακόμη να μην το εννοείς ότι δεν σε αγαπάει, εσένα την ίδια...:cry: Δε μπορώ να το διανοηθώ.Περιμένω να μας πεις τι είπε ο πάτερ...Καλά έκανες και πήγες εκκλησία.Όταν όλα τα άλλα δεν πιάνουν στρεφόμαστε στο Θεό, μη νομίζεις ότι κι εγώ το είχα από πάντα με την εκκλησία, κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ να πηγαίνω, γιατί δεν είχα αλλού να στραφώ...

Εγω ηθελα να φυγω καιρο τωρα,ο αντρας μου πιστευεις ηθελε???γιατι αν ηθελε δεν θα ειμασταν εδω τωρα....τον περνας για κοροιδο?? Οτι του λειπει απο μενα το βρισκει στη μανα του.αν το φαγητο μου δεν του αρεσει τρωει κατω,αν δεν εχω ορεξη για χαβαλε παει στη μανα του και χαβαλεδιαζουν,αυτος εχει συγγενεις σαυτην την πολη,δεν νιωθει μονος,εχει παιδικους φιλους,εχει αναμνησεις,εχει παππουδες,εδω γεννηθηκε εν ολιγοις,γιατι να παει καπου αλλου και να ξεριζωθει??εγω ομως ειμαι απο πετρα,μπορω και πρεπει να αντεχω να ζω χωρις ριζες,επειδη εδω ειναι ιδανικα για το μεγαλωμα των παιδιων μας πρεπει να γινω θυσια,να πατησω το εγω μου,δεν ειμαι τιποτα παραπανω παρα μονο μια μανα!!:confused::confused:μοναχα αυτο ειμαι τελικα???????????

Μην απορεις μαρουσκα μου,εγω το πιστευω απολυτα και δεν ειναι λογω θυμου η' ορμονων , και στο παρελθον τετοια δειγματα ειχα αλλα τι να εκανα?με μωρα παιδια τι σκατα να εκανα?καποια κοπελα ειπε για το τριτο παιδι που εκανα....ητανε δικημου επιθυμια- αναγκη αλλο ενα παιδακι,πριν μεινω εγκυος ειχαμε ηρεμησει λιγο γιαυτο και το τολμησα,αλλα ητανε τελικα ψευτικο και αυτο.με την πρωτη δυσκολια μου απεδειξε ξανα ποσο χεσμενη με εχει. Και πριν κανα πενταμηνο δεν σας ελεγα οτι του λεω να φυγουμε η' τουλαχιστον να νοικιασουμε σε αλλη γειτονια σπιτι?δεν ηθελε με τιποτα,μου υποσχεθηκε οτι ολα θα αλλαξουν και μειναμε στις υποσχεσεις....δεν αλλαζει αυτος ο ανθρωπος.....εμενα η ζωη μου θα ειναι μια τραγωδια,αν εξαιρεσω τα παιδακια μου,που μονο για αυτα αντεχω.οσο το μυαλο μου σκεφτεται,τρελενεται:(:(:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

november μεγαλη πατατα να περνας ολα αυτα ενω εχεις μολις γεννησει...στην αρχη που γεννησες μωρε καλος δεν ηταν; δεν ελεγες οτι βοηθουσε με τα παιδια;και γω δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν σε αγαπαει..απλα οταν ειμαστε πληγωμενες σκεφτομαστε την χειροτερη εκδοχη.. δεν υπαρχουν καλες στιγμες;που να τον βλεπεις και να λες:ναι ειμαι ευτυχισμενη μαζι του,ναι γι'αυτο τον παντρευτηκα.εγω αυτο ακολουθουσα τα τελευταια 6 χρονια που ειμαστε μαζι με τον αντρα μου,γιατι οχαραχτηρας μου ειναι αποτομος,τα παιρνω με τη μια αλλα και αυτος ειναι ακριβως το ιδιο(ισως και λιγο χειροτερος).πιστευω ολες μας εχουν σκεφτει αυτο το <<δεν με αγαπαει>> αλλα μετα δεν κανει κατι που να σου αποδικνυει το αντιθετο;

βεβαια ετσι λεω εγω εσυ τον ζεις καθε μερα..εσενα τα αισθηματα σου γι αυτον ειναι ιδια με πριν;σορυ που ρωταω αλλα καμια φορα αν κατι εχει τελειωσει μεσα μας το προβαλουμε στον αλλο..

εγω παντα πιστευα οτι οι γονεις με τα παιδια πρεπει να μην μενουν πολυ κοντα.εσεις μενετε στην ιδια πολυκατοικια,και η πεθερα σου πρεπει να ναι πολυ σκροφα.αν σας περνουν τα οικονομικα σας παρτε μεταθεση.οταν γυρισεις στην δουλεια δεν δικαιουσαι 5 χρονια στον ιδιο τοπο αμεταθετο οπου δηλωσεις;και επισης τα 3 παιδια αμεταθετο δεν σου δινουν;

να σου πω και τη δικη μου εμπειρια.εγω απο 18 χρονων εφυγα 500 και βαλε χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι μου.ερχομουν μονο διακοπες και ολα με τους γονεις μου ηταν τελεια(γιατι στηνπεριπτωση μασ οι δικοι μου ειναι το προβλημα) μεχρι τα 31 μου που αφοσισα να ξαναγυρισω για να καλυτερα γιατι θα καναμε οικογενεια να χουμε βοηθεια απο τους γονεις μας... εχω μετανιωσει την ωρα και την στιγμη που εφυγα απο την αθηνα...

και μενουμε και 1,5 ωραμακρια απο τους γονεις μου.εμεις κοντεψαμε να χωρισουμε πριν κατι μερες κανονικοτατα να φταει η συμπεριφορα της μανας μου στο μαιευτηριο επειδη δεν μπορουσε να διαχειριστει το αγχος της(μεγαλη ιστορια,τετοιο κλιμα στο μαιευτηριο ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δεν ευχομαι).τελικα τα ξαναβρηκαμε μετα απο πολυυυυυυ συζυτηση και με την παραδοχη οτι αγαπιομαστε.εγω περασΑ ομως μαυρες μερες να μαι στη μεση και ενω εδινα δικιο στον αντρα μου σε ολα τη μανα μου δεν μπορουσα να τη διχειριστω γιατι απλα με εγραφε..μεχρι που την εχεσα και τωρα ολα μελι γαλα τουλαχιστον φαινομενικα.

Δεν θελει να φυγουμε,εγω θελω να φυγουμε....ναι μετα την γεννα εχω το δικαιωμα για 5 χρονια να παω οπου θελω,με τα τρια παιδια πλεον δεν ισχυει το αμεταθετο για παντα ,παλια ισχυε,τωρα εχει αλλαξει ο νομος μπορουν να σε μεταθεσουν μετα την πενταετια.θα ξεκινησω να κανω ενεργειες για να ξεκουμπιστω απο εδω,εννοειτε δεν υπολογιζω ουτε σπιτια,ουτε πολυτελειες,την ψυχικη μου ηρεμια θελω και εδω δεν την εχω.ξερει πολυ καλα οτι με τρια παιδια που να τολμησω να φυγω??γιαυτο και με παιζει ετσι....οταν γεννησα κοριτσι ναι βοηθαγε,δεν ειναι αυτο το προβλημα μας ομως,το προβλημα μας ειναι οι τριτοι. και συγκεκριμενα τι ονομα θα δωσουμε στο μωρο....ενω μου ειχε υποσχεθει οτι θα βαλουμε ουδετερο ονομα,τωρα το παιρνει πισω.Του βαλανε παλι λογια......και εγω πρεπει να το ξανακαταπιω????εγω εφυγα απο το σπιτι μου 17 χρονων,και μεχρι να παντρευτω ζουσα μονη και μακρια απο σογια.τωρα τα τρωω στην μαπα για ολα αυτα τα χρονια !!!! θελω δεν θελω,δεν με ρωταει κανεις.....θα ζητησω να με μεταθεσουν,αν θελει να ειμαστε οικογενεια,ας ακολουθησει,διαφορετικα ας κατσει με την μανουλα του.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ηθελα να φυγω καιρο τωρα,ο αντρας μου πιστευεις ηθελε???γιατι αν ηθελε δεν θα ειμασταν εδω τωρα....τον περνας για κοροιδο?? Οτι του λειπει απο μενα το βρισκει στη μανα του.αν το φαγητο μου δεν του αρεσει τρωει κατω,αν δεν εχω ορεξη για χαβαλε παει στη μανα του και χαβαλεδιαζουν,αυτος εχει συγγενεις σαυτην την πολη,δεν νιωθει μονος,εχει παιδικους φιλους,εχει αναμνησεις,εχει παππουδες,εδω γεννηθηκε εν ολιγοις,γιατι να παει καπου αλλου και να ξεριζωθει??εγω ομως ειμαι απο πετρα,μπορω και πρεπει να αντεχω να ζω χωρις ριζες,επειδη εδω ειναι ιδανικα για το μεγαλωμα των παιδιων μας πρεπει να γινω θυσια,να πατησω το εγω μου,δεν ειμαι τιποτα παραπανω παρα μονο μια μανα!!:confused::confused:μοναχα αυτο ειμαι τελικα???????????

Μην απορεις μαρουσκα μου,εγω το πιστευω απολυτα και δεν ειναι λογω θυμου η' ορμονων , και στο παρελθον τετοια δειγματα ειχα αλλα τι να εκανα?με μωρα παιδια τι σκατα να εκανα?καποια κοπελα ειπε για το τριτο παιδι που εκανα....ητανε δικημου επιθυμια- αναγκη αλλο ενα παιδακι,πριν μεινω εγκυος ειχαμε ηρεμησει λιγο γιαυτο και το τολμησα,αλλα ητανε τελικα ψευτικο και αυτο.με την πρωτη δυσκολια μου απεδειξε ξανα ποσο χεσμενη με εχει. Και πριν κανα πενταμηνο δεν σας ελεγα οτι του λεω να φυγουμε η' τουλαχιστον να νοικιασουμε σε αλλη γειτονια σπιτι?δεν ηθελε με τιποτα,μου υποσχεθηκε οτι ολα θα αλλαξουν και μειναμε στις υποσχεσεις....δεν αλλαζει αυτος ο ανθρωπος.....εμενα η ζωη μου θα ειναι μια τραγωδια,αν εξαιρεσω τα παιδακια μου,που μονο για αυτα αντεχω.οσο το μυαλο μου σκεφτεται,τρελενεται:(:(:(

Βροχούλα μου έχεις δίκιο ο άνθρωπος δεν αλλάζει δυστυχώς..Δεν ξέρω τι θα κάνεις ότι σε φωτίσει ο Θεός..Είναι πολύ άσχημο να.σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι Και εσύ να.αισθάνεσαι ουσιαστικά μόνη σου ...Δεν περνάει όμως και ζωή έτσι κάτι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να κρατήσετε τον γάμο σας και εσύ πόσο υπομονή να κάνεις πια;το ξέρω ότι κάνεις υπομονή για τα παιδιά σου αλλά και αυτά όταν στεναχωριέσαι Εσύ βιώνουν και αυτά την στεναχώρια σου..Δεν ξέρω εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα εγώ μπορεί να λέω και χαζομάρες Εσύ ξέρεις βροχούλα μου..Πάντως είναι ωραίο αυτό που συζητάμε είναι σαν να είμαστε όλες μας ψυχολόγοι και λέμε η μια στην άλλη την γνώμη μας..βέβαια η ειδική είναι η Μαριάνθη που είναι και στο αντικείμενο της ...

ewKwp3.png

Μετα απο το τελευταιο ξυπνημα- ταισμα της μπεμπιτας επανερχομαι με την εξης διαπιστωση: εχει αρχισει να ζηταει πιο νωρις γαλατακι,σαν να μην της φτανει στις 2,5-3 ωρες:confused:αρχισαν τα οργανα........το γαλατακι μου εχει επηρρεαστει κοριτσια και νομιζω πως το μωρο δεν χορταινει καλα!σαν να νερουλιασε και αυτο,μαζι με την ψυχολογια μου:(ωχ αμαν αυτο με μαρανε τωρα:(:(

Κακακια κανει μια φορα την ημερα,αρκετα.......τελευταια ειχε να μου κανει δυο μερες και χθες ξημερωματα εβγαλε την Αρτα και τα Γιαννενα....ουφφφφφφ!για να δουμε σημερα τι θα εχουμε:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βροχούλα μου έχεις δίκιο ο άνθρωπος δεν αλλάζει δυστυχώς..Δεν ξέρω τι θα κάνεις ότι σε φωτίσει ο Θεός..Είναι πολύ άσχημο να.σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι Και εσύ να.αισθάνεσαι ουσιαστικά μόνη σου ...Δεν περνάει όμως και ζωή έτσι κάτι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να κρατήσετε τον γάμο σας και εσύ πόσο υπομονή να κάνεις πια;το ξέρω ότι κάνεις υπομονή για τα παιδιά σου αλλά και αυτά όταν στεναχωριέσαι Εσύ βιώνουν και αυτά την στεναχώρια σου..Δεν ξέρω εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα εγώ μπορεί να λέω και χαζομάρες Εσύ ξέρεις βροχούλα μου..Πάντως είναι ωραίο αυτό που συζητάμε είναι σαν να είμαστε όλες μας ψυχολόγοι και λέμε η μια στην άλλη την γνώμη μας..βέβαια η ειδική είναι η Μαριάνθη που είναι και στο αντικείμενο της ...

Δεν βλεπω να με φωτιζει τιποτα ο Θεος και λυπαμαι που το λεω....με εχει αφησει μονη μου να κονταροχτυπιεμαι:( πιο μονη , πεθαινεις........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Η κορη. μου η μεσαια καθε βραδυ βλεπει ονειρα και μεσα στον υπνο της μιλαει και φωναζει.δεν ειναι ονειρα χαρουμενα,δειχνει θυμωμενη,γιατι γκρινιαζει και παραμιλαει.ο πατερας της τετοια ωρα ροχαλιζει :twisted: μονο εμενα δεν μου κολλαει υπνος?παρολο που για μεσημερι δεν κοιμηθηκα.....χτυπαει και τα ποδια τωρα......τι διαολο!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μετα απο το τελευταιο ξυπνημα- ταισμα της μπεμπιτας επανερχομαι με την εξης διαπιστωση: εχει αρχισει να ζηταει πιο νωρις γαλατακι,σαν να μην της φτανει στις 2,5-3 ωρες:confused:αρχισαν τα οργανα........το γαλατακι μου εχει επηρρεαστει κοριτσια και νομιζω πως το μωρο δεν χορταινει καλα!σαν να νερουλιασε και αυτο,μαζι με την ψυχολογια μου:(ωχ αμαν αυτο με μαρανε τωρα:(:(

Κακακια κανει μια φορα την ημερα,αρκετα.......τελευταια ειχε να μου κανει δυο μερες και χθες ξημερωματα εβγαλε την Αρτα και τα Γιαννενα....ουφφφφφφ!για να δουμε σημερα τι θα εχουμε:rolleyes:

Καλά και εμένα έχει τύχει να κάνει μια φορά την ημέρα.Και μια μέρα δεν μου είχε κάνει και καθόλου..Δεν σημαίνει κάτι αυτό νομίζω..Καλά μπορεί να έτυχε να ξύπνησε πιο νωρίς μην τρελαίνεσαι..Εμένα πολλές φορές ξυπνάει νωρίτερα κάνω πάρτυ αν κοιμηθεί τριωρο

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...