Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αχ νοβεμπερ μου καλα κανεις και μας τα λες να ξαλαφρωνεις λιγο αλλα ουσιαστικα το προβλημα που βιωνει κανείς στο σπιτι του ειναι δικο του,το κουβαλαει μερα νυχτα και δεν μοιραζεται.Ασε που καταλαβαινω οτι σιγουρα προσποιεισαι μπροστα στα παιδια-δυσκολο κομματι κι αυτο.Αυτο με τη μεταθεση που λες...ο αντρας σου μπορει να αφησει τη δουλεια του και να σε ακολουθησει?Εχετα ζησει καποιο διαστημα νακρια απ την πεθερα κι ησασταν καλυτερα?Μακαρι να βρειτε μια λυση κοριτσακι μου,την καλυτερη για την οικογενεια σας.Το αν σε αγαπαει η το αν τον αγαπας κι εσυ δεν το ξερω,αυτα τα ξερετε εσεις και συμφωνα μ αυτα πρεπει να πορευτειτε.Σε φιλω

Ειμαστε και οι δυο στρατιωτικοι μαναρι,οποτε μπορουμε να παμε μαζι οπουδηποτε με συνυπηρετηση.μακρια απο την ακατανομαστη ζουσαμε πριν 5 χρονια,Αθηνα ,εκει γνωριστηκαμε εκει παντρευτηκαμε εκει δουλευαμε,εκει ημουνα εγκυος στον γιο μου και μια ωραια πρωια του βγηκε μεταθεση για Χιο.οποτε ειχε την φαινη ιδεα να ερθουμε Εβρο,σαν να εκτιουμε την ποινη μας σε παραμεθωριο.και ετσι ξεκινησε η ιστορια μας εδω περα.αφου να φανταστεις τον πρωτο καιρο η μανα του με φωναζε με το ονομα της πρωην του:confused::confused:εννοειτε οτι ειμασταν καλυτερα μακρια,μα γιαυτο τον παντρευτηκα γιατι μου αρεσε αυτο που ειχα διπλα μου. Τι να σου λεω τωρα!χεσε ψηλα και αγναντευε εχουμε γινει!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτςι μου ηρεμίσε.... Αν δεν ηρεμίσεις χειρότερα θα ειναι. Ειναι βεβαια πολυ άσχημο αυτο που βιώνεις... Και έλεγα ότι εγω με τον άντρα μου έχουμε θέματα. 6 χρόνια είμαστε μαζί και οι τσακωμοί μας δεν άρχισαν τωρα φυσικα απλά χειροτέρεψαν. Και αυτές οι να μην πω πεθερές..... Έλεος πια!!!!! Μαμάκιας ειναι και ο δικός μου κι ας μην το παραδεχεται. Ότι κι αν τους πεις για τη μάνα τους, νευριαζουν. Ποτε δεν σου λένε εχεις δίκιο. Εμένα η '' καλή μου'' ξέρεις τι μου είπε σημερα; (Καλα δεν υπάρχει η γυναίκα) μας είδε που κατεβήκαμε με το καροτςι Να παμε τη μικρή βόλτα, και εγω φορούσα ένα μαύρο φόρεμα και μου λέει : τι ειναι αυτο που φορας; Δεν εχεις αλλά ρούχα; Την πείραξε το μαύρο; Τι να πω δλδ. Και χύμα κατάμουτρα να μου το λέει; Ήμαρτον. Ο άντρας μου έκανε πως δεν το ακουςε. Μετα που φύγαμε και του το έλεγα, λέει πως είχε άλλου το μυαλό του. Ενώ ήταν εκει δίπλα μας. Ε και γίναμε πάλι κωλος.

Στη θέση σου αυτο που τα σκεφτόμουν ειναι κάποιος σύμβουλος γάμου που μπορει να σας βοηθούσε. Πρεπει να το παλεψετε κυρίως γιατι έχετε 3 παιδάκια και ειναι αμαρτία να κοπούν στη μέση , ποτε ο ένας και ποτε ο άλλος. Βα σαι δυνατή γιατι εχεις και το μικρό σου το μπεμπακι που σε εχει απίστευτη ανάγκη τωρα. Καλή είμαι στο να δίνω συμβουλές αλλά στον εαυτό μου γιατι δεν το κανω οέο ;;;;

Επρεπε να της πεις οτι τα μαυρα τα φορας γιατι κανεις προβα για την μερα που θα τα τιναξει,η παλιοκουφαλα..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Επρεπε να της πεις οτι τα μαυρα τα φορας γιατι κανεις προβα για την μερα που θα τα τιναξει,η παλιοκουφαλα..

βροχουλα μου μεσα στη ταλαιπωρια σου εχεις και παλι φοβερο χιουμορ!χαχαχα βρε κοριτσι μου πριν αποφασισεις να το διαλυσεις κανε αποπειρα να φυγετε μακρυα απο τη μεγαιρα (ακους εκει με το ονομα της πρωην ΕΛΕΟΣ).ισως ενα τελεσιγραφο τετοιου τυπου του κανει καλο μπορει να θελει γερο ταρακουνημα!οσο να ναι γυναικα +3 παιδια ειναι σιγουρακι γι αυτον μπορει να σκεφτεται "γκρινιαζει αλλα που θα παει??"

c6vNp3.png

Ειμαστε και οι δυο στρατιωτικοι μαναρι,οποτε μπορουμε να παμε μαζι οπουδηποτε με συνυπηρετηση.μακρια απο την ακατανομαστη ζουσαμε πριν 5 χρονια,Αθηνα ,εκει γνωριστηκαμε εκει παντρευτηκαμε εκει δουλευαμε,εκει ημουνα εγκυος στον γιο μου και μια ωραια πρωια του βγηκε μεταθεση για Χιο.οποτε ειχε την φαινη ιδεα να ερθουμε Εβρο,σαν να εκτιουμε την ποινη μας σε παραμεθωριο.και ετσι ξεκινησε η ιστορια μας εδω περα.αφου να φανταστεις τον πρωτο καιρο η μανα του με φωναζε με το ονομα της πρωην του:confused::confused:εννοειτε οτι ειμασταν καλυτερα μακρια,μα γιαυτο τον παντρευτηκα γιατι μου αρεσε αυτο που ειχα διπλα μου. Τι να σου λεω τωρα!χεσε ψηλα και αγναντευε εχουμε γινει!

Kαι αφού την έβλεπες τη δουλειά με τη μανα να στραβώνει γτ δεν συζητούσατε το ενδεχόμενο να μετατεθείτε κι οι δυο νωρίτερα???Τέτοια ώρα τέτοια λόγια θα μου πεις...Να φύγετε αγάπη, να φύγετε, αλλά μαζί, μακριά από την τοξική γειτονιά που ζείτε τώρα...Να βράσεις και το ανακαινισμένο σπίτι και όλα...Και μακριά της, να δεις που θα είστε αλλιώς σαν ζευγάρι.Βγάζουν τόση πικρία τα γραφόμενά σου, τόσο πόνο...Ελπίζω ακόμη να μην το εννοείς ότι δεν σε αγαπάει, εσένα την ίδια...:cry: Δε μπορώ να το διανοηθώ.Περιμένω να μας πεις τι είπε ο πάτερ...Καλά έκανες και πήγες εκκλησία.Όταν όλα τα άλλα δεν πιάνουν στρεφόμαστε στο Θεό, μη νομίζεις ότι κι εγώ το είχα από πάντα με την εκκλησία, κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ να πηγαίνω, γιατί δεν είχα αλλού να στραφώ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μετα τις ορμονες,ερχετε η κουραση,τα συνεχομενα ξενυχτια που βγαζουν εκνευρισμο μακροπροθεσμα και ετσι ποτε δεν εισαι οπως παλια;) ο αντρας μου λεει οτι πριν τα παιδια ημουνα αλλος ανθρωπος,μετα τα παιδια μεταλλαχτηκα.του λεω πως εχουν αλλαξει τα δεδομενα και οι ευθυνες-προτεραιοτητες μου,συν τα ξενυχτια,ελλειψη προσωπικου χρονου μπλα μπλα μπλα μπλα....οποτε οταν λαβουν τελος οι ορμονες ερχονται αλλα κουλα απο πισω.ποτε δεν ηρεμεις κατα τη γνωμη μου.και ποτε δεν θα εισαι οπως πριν:(:(αλλα οπως εχω ξαναπει για τους αντρες αυτα ειναι ψιλα γραμματα!

Μου αρέσει που βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων! :tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

november μεγαλη πατατα να περνας ολα αυτα ενω εχεις μολις γεννησει...στην αρχη που γεννησες μωρε καλος δεν ηταν; δεν ελεγες οτι βοηθουσε με τα παιδια;και γω δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν σε αγαπαει..απλα οταν ειμαστε πληγωμενες σκεφτομαστε την χειροτερη εκδοχη.. δεν υπαρχουν καλες στιγμες;που να τον βλεπεις και να λες:ναι ειμαι ευτυχισμενη μαζι του,ναι γι'αυτο τον παντρευτηκα.εγω αυτο ακολουθουσα τα τελευταια 6 χρονια που ειμαστε μαζι με τον αντρα μου,γιατι οχαραχτηρας μου ειναι αποτομος,τα παιρνω με τη μια αλλα και αυτος ειναι ακριβως το ιδιο(ισως και λιγο χειροτερος).πιστευω ολες μας εχουν σκεφτει αυτο το <<δεν με αγαπαει>> αλλα μετα δεν κανει κατι που να σου αποδικνυει το αντιθετο;

βεβαια ετσι λεω εγω εσυ τον ζεις καθε μερα..εσενα τα αισθηματα σου γι αυτον ειναι ιδια με πριν;σορυ που ρωταω αλλα καμια φορα αν κατι εχει τελειωσει μεσα μας το προβαλουμε στον αλλο..

εγω παντα πιστευα οτι οι γονεις με τα παιδια πρεπει να μην μενουν πολυ κοντα.εσεις μενετε στην ιδια πολυκατοικια,και η πεθερα σου πρεπει να ναι πολυ σκροφα.αν σας περνουν τα οικονομικα σας παρτε μεταθεση.οταν γυρισεις στην δουλεια δεν δικαιουσαι 5 χρονια στον ιδιο τοπο αμεταθετο οπου δηλωσεις;και επισης τα 3 παιδια αμεταθετο δεν σου δινουν;

να σου πω και τη δικη μου εμπειρια.εγω απο 18 χρονων εφυγα 500 και βαλε χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι μου.ερχομουν μονο διακοπες και ολα με τους γονεις μου ηταν τελεια(γιατι στηνπεριπτωση μασ οι δικοι μου ειναι το προβλημα) μεχρι τα 31 μου που αφοσισα να ξαναγυρισω για να καλυτερα γιατι θα καναμε οικογενεια να χουμε βοηθεια απο τους γονεις μας... εχω μετανιωσει την ωρα και την στιγμη που εφυγα απο την αθηνα...

και μενουμε και 1,5 ωραμακρια απο τους γονεις μου.εμεις κοντεψαμε να χωρισουμε πριν κατι μερες κανονικοτατα να φταει η συμπεριφορα της μανας μου στο μαιευτηριο επειδη δεν μπορουσε να διαχειριστει το αγχος της(μεγαλη ιστορια,τετοιο κλιμα στο μαιευτηριο ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δεν ευχομαι).τελικα τα ξαναβρηκαμε μετα απο πολυυυυυυ συζυτηση και με την παραδοχη οτι αγαπιομαστε.εγω περασΑ ομως μαυρες μερες να μαι στη μεση και ενω εδινα δικιο στον αντρα μου σε ολα τη μανα μου δεν μπορουσα να τη διχειριστω γιατι απλα με εγραφε..μεχρι που την εχεσα και τωρα ολα μελι γαλα τουλαχιστον φαινομενικα.

KPOzp2.png deXnp3.png

χαχαχ με έκανες και γέλασα λίγο πρωινιάτικα βρουχούλα....!! Απόψε είμασταν ανάστα ο κύριος με τη μικρή δεν κοιμόταν.... κλπ .. και πρωινιάτικα έρχεται η άλλη και μου χτυπά το κουδούνι να μου δώσει αγιασμό :|:|:roll::roll::roll:

Ασε τι να πεις...........

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις καλα.Βγηκαν τα αποτελρσματα του εσπα και μου τις πηραν και τις δυο σε εναν πολυ καλο ιδιωτικι παιδικο σταθμο.Ηταν η πρωτη μας επιλογη κι εχω χαρει πολυ.Για την μικρη εχω καποιους ενδοιασμους,λογω ηλικιας,απο τη μια τη λυπαμαι τοσο μικρη κι απ την αλλη νομιζω οτι θα της προσφερει πολλα.Ποια αλλη κοπελα εχει στειλει διχρονο στον παιδικο να μου πει καμια εμπειρια?Την τεταρτη το πρωι σαραντιζουμρ και γιορταζει και η μελινα αλλα θα μεταθεσουμε τη γιορτη για την πεμπτη γιατι την τεταρτη το απογ θα μας κανουν ενημερωτικο σεμιναριο στον σταθμο.Με τα χειμωνιατικα ρουχα ασχοληθηκα λιγο αυτες τις μερες για να δω τι εχουν κι απογοητευτηκα.Η μεν μελινα καθε χρονο δεν εχει τιποτα γιατι απλως μεγαλωνει,η δε δαβαη νομιζα οτι θα χει κατι απ τη μελινα αλλα ειναι πιο μικροκαμωμενη και βρηκα λιγα πραγματα.Ε μ αυτα ασχοληθηκα και με τις κλασικες δουλειες.Τωρα θα παμε στην αδελφη μου γι απογευματινο καφεδακι.Απο την αλλη εβδομαδα που ανοιγει ο παιδικος θα μαι μονη μου με το μωρο τουλαχιστον ως τις δυο,μπορει κι ως τις τεσσεριε και μου φαινεται απιστευτο.Θα κραταει ο αντρας μκυ καποια πρωινα το καρπουζακι και θα παω γυμναστηριο.Ολα αυτα μετα τη σχετικη προσαρμογη στο σχολεικ που πιστευω οτι θα ναι ψιλοδυσκολη.Αυτα τα νεα μας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Μια γνωστή μου κάνει μια έρευνα για την επιλόχεια κατάθλιψη και μου ζήτησε αν ξέρω μαμάδες για να συμπληρώσουν ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο. Όποια θέλει ας το συμπληρώσει. Αλλά είναι στα αγγλικά

https://livpsych.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_bJgJBcw0s2lhLRH

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις καλα.Βγηκαν τα αποτελρσματα του εσπα και μου τις πηραν και τις δυο σε εναν πολυ καλο ιδιωτικι παιδικο σταθμο.Ηταν η πρωτη μας επιλογη κι εχω χαρει πολυ.Για την μικρη εχω καποιους ενδοιασμους,λογω ηλικιας,απο τη μια τη λυπαμαι τοσο μικρη κι απ την αλλη νομιζω οτι θα της προσφερει πολλα.Ποια αλλη κοπελα εχει στειλει διχρονο στον παιδικο να μου πει καμια εμπειρια?Την τεταρτη το πρωι σαραντιζουμρ και γιορταζει και η μελινα αλλα θα μεταθεσουμε τη γιορτη για την πεμπτη γιατι την τεταρτη το απογ θα μας κανουν ενημερωτικο σεμιναριο στον σταθμο.Με τα χειμωνιατικα ρουχα ασχοληθηκα λιγο αυτες τις μερες για να δω τι εχουν κι απογοητευτηκα.Η μεν μελινα καθε χρονο δεν εχει τιποτα γιατι απλως μεγαλωνει,η δε δαβαη νομιζα οτι θα χει κατι απ τη μελινα αλλα ειναι πιο μικροκαμωμενη και βρηκα λιγα πραγματα.Ε μ αυτα ασχοληθηκα και με τις κλασικες δουλειες.Τωρα θα παμε στην αδελφη μου γι απογευματινο καφεδακι.Απο την αλλη εβδομαδα που ανοιγει ο παιδικος θα μαι μονη μου με το μωρο τουλαχιστον ως τις δυο,μπορει κι ως τις τεσσεριε και μου φαινεται απιστευτο.Θα κραταει ο αντρας μκυ καποια πρωινα το καρπουζακι και θα παω γυμναστηριο.Ολα αυτα μετα τη σχετικη προσαρμογη στο σχολεικ που πιστευω οτι θα ναι ψιλοδυσκολη.Αυτα τα νεα μας.

Μπράβο ρε κορίτσι! Άντε να χαλαρώσεις λίγο και εσύ από παιδιά και να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου! Και εγώ σκέφτομαι τον άλλο μήνα να ξεκινήσω γυμναστήριο. Ασκήσεις για την κοιλιά θέλω να κάνω γιατί έχει χαλαρώσει.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χθες το καρπουζακι κοιμηθηκε πρωτη φορα εφταωρο.Θα το ματιασω αυτο το μωρο βρε κοριτσια.Δε μπορω το λατρευω,ανυπομονω να ρθει το σλινγκ να κανουμε βολτιτσες αγκαλιτσα να ακουω αυτους τους ηχους ευτυχιας κι απολαυσης που βγαζει στον υπνο της και να χω και τα χερια ελευθερα για τις αλλες δυο.Ανθη μου για την πεθερα...τα λογια και οι μπηχτες προςτη νυφη δε λειπουν αλλα κι ο αγιασμος...αγιασμος.Αυτα νε βευριαζουν με ολες τις "θεοσεβουμενες".Η δικη μου στο μαιευτηριο με επρηξε οτι το μωρο ειναι κοκκινο και το πατουσακι μελανο.Ματαια της εξηγουσα οτι ταλαιπωρουνταθ στον φυσιολ υοξετο και το πατουσακι ειναι ετσι απ το μελανι για το αποτυπωμα.Οταν πηγαμε επισκεψη σπιτι τους εψαχνε το μωρο για τυχον ελαττωματα κι ελεγε "δοξα τω θεω κι ειχα σκασει στο μαιευτηριο".....Απλως καμθα φορα σκεφτομαι οτι τετοια κουφα θαμπορουσε να μου πει κι η μαμα μου κι απλως θα γελουσα,δε θα την παρεξηγουσα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νοβεμπερ μου κανε και το ραντεβου με τον πνευματικο μηπως οντως δωσει καποια νεα προοπτικη στο θεμα σας.Αν πιστευεις οτι θα ναι διαφορρτικος ο αντρας σου αν ειναι μακρια της,φυγετεκαι παλι φυγετε.Ακομη και η λυση που ελεγες περισυ;να φυγετε δηλ απλως απ το ιδιο οικημα,ισως εκανε διαφορα.Καθε μερα ειναι ατελειωτη οταν εχεις τετοια συναισθηματα,ευχομαι να ειναι φαση που θα περασει.Τα περιγραφεις βεβαια βαρια τα πραγματα αλλα ολα θελουν το χρονο τους.Αναρωτιεσαι κοριτσακι μου τι νιωθεις εσυ γι αυτον τον ανθρωπο,ασχετα απ το τι νιωθει αυτος?Πιστευω οτι μεχρι προτινος τα συναισθηματα θα ταν θετικα,αφου ηθελες τοσο και τριτο παιδακι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Να σας πω και το αλλο μου συγκλονιστικο νεο..καναμε σεξ και δενπονεσα καθολου!!

ωω τελεια!αντε και στα δικα μας!!!εγω την αλλη βδομαδα θα το επιχειρησω περιμενω το οκ απο τπ γιατρο :P

βρε κοριτσια τα μωρακια σας κοιμουνται καθολου?εμενα ανα 1,5 ωρα καθε βραδυ ειναι ξυπνιο!θα στρωσει λετε?δε γκρινιαζω- νυσταζω!!!:confused::confused:

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...