Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες!

Εδω ειμαστε κι εμεις στην κλασικη μας θεση στον καναπε. Οσο δραστηρια ημουν στην εγκυμοσυνη ρε κοριτσια που περπατουσα χιλιομετρα, τοσο αδρανής είμαι τώρα που γέννησα. Περνάω τη μέρα στον καναπε και τα βραδια στο κρεβατι, καθηλωμένη. Μερες ολοκληρες περνανε που δεν βγαινω καν απο το σπίτι.

Σήμερα ο άντρας μου λείπει για κάτι δουλειές, εφυγε νωρίς το πρωί και θα γυρίσει το βραδυ. Και περιμένω κάθε βδομάδα πως και πως το σαββατοκύριακο, να αναλαβει κι αυτος λίγο το μωρό όταν δεν τη θηλάζω για να σηκώνομαι λίγο να ξεπιάνομαι. Να σας πω την αμαρτία μου, παρ'ολο που βοηθάει τόσο πολύ και συμμετέχει σε όλα με το μωρό όταν είναι σπίτι, ώρες ώρες εκνευρίζομαι. Οι ορμόνες μου ειναι στο φουλ. Με εκνευρίζει μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν τραβάει τα ίδια με μένα. Ότι αυτός παει στη δουλειά, βγαινει από το σπίτι, κινείται, κι εγώ είμαι αυτή που περναει ολο το ζόρι. Παράλογη εντελώς το ξέρω, τι να κάνει ο άνθρωπος, να βγάλει βυζιά? Και σήμερα που θα λείπει όλη τη μέρα, οταν με ρώτησε αν ειναι εντάξει να φύγει, του ειπα οκ αλλα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Πάλι μονη μου όλη μερα? Αλλα και τι να κανει αφου καποια πραγματα πρεπει να γίνουν, και δεν θελω να νιώθει και την καταπίεση οτι δεν μπορει να πηγαινει πουθενα και πρεπει να με ρωταει για όλα κι εγώ να λεω οχι και να κάνω μουτρα. Απο μέσα μου όμως εκνευρίζομαι! Θα αρχίσω καμια αντληση μια δυο φορες την εβδομαδα να βγαινω απο το σπιτι σαν άνθρωπος και να φαω επιτελους ένα γευμα χωρίς το βυζι να κρεμεται απ'εξω.

Υπομονή, η κουραση και οι ορμόνες μας έχουν τρελάνει.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βροχούλα δεν είχα καταλάβει ότι είχατε τέτοια θέματα μεταξύ σας...νομιζα η μανα του ήταν το πρόβλημα ...να πας στον πάτερ...αλλα οι πνευματικοί είναι του συμβιβασμού...δυσκολα θα σου προτείνει ακραίες λύσεις...το να πάρεις μετάθεση πχ που λες άσχετα από το τι θα κάνει ο ανήρ δε θα στο προτείνει...πιο πολύ με στενοχωρεί που λες ότι δε σε αγαπάει...μηπως εννοείς δε σε αγαπά όσο τη μάνα του;;;καθόλου μου φαίνεται πολύ κουφο...εύχομαι να τα βρείτε...δεν ξερω τι να πω...δυσκολες καταστάσεις...τη βάφτιση μην τη σκέφτεσαι τώρα...ειναι δευτερεύον μπροστά στο μέλλον το δικό σου κ της οικογένειας...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγώ θηλασα δυόμισι χρόνια τον τρίτο Μαριάνθη μου...η αλήθεια είναι ότι το στήθος ήταν η πιπιλα-παρηγοριά του όταν πονούσε...οταν ήταν άρρωστος...οταν ήταν κουρασμένος...ομως επειδή σιγά σιγά αποκτούν αλλά ενδιαφέροντα μη νομίζετε ότι αυτό το όλη μέρα βυζος έξω συνεχιζει για πάντα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Χθες γνώρισα μια κοπέλα που θηλάζει 19 μήνες και είναι 19 μήνες μια κινητή πιπίλα! Οπότε...

Τέτοια να μου λες δεν θα το αντέξω θα τρελαθώ..Σήμερα είμαστε όλη την ημέρα μέσα στην γκρίνια και όλη την ώρα το βυζι να την νανουριζει και να μην κοιμάται και πάμε πάλι από την αρχή..μιλάμε μου την βάρεσε με πήραν τα κλάματα όλη την ώρα αυτό το πράγμα και να πω ότι πονάει δεν πονάει το καταλαβαίνω την πιάνει μια γκρινια κάθε φορά που είναι να κοιμηθεί απίστευτη..

ewKwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς χθες βγήκαμε οικογενειακώς μια βολτίτσα με δύο φιλικά ζευγάρια και τα παιδάκια τους. Το Αναστασάκι δεν μπορώ να πω ήταν πολύ ήσυχο. Αλλά δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το βυζί. Εγώ είχα κάτσει σε μια καρέκλα με το ένα στήθος έξω (σκεπασμένο με ένα σεντονάκι) και ζητούσα συνεχώς από τον άντρα μου να μου δώσει το χυμό! Τότε για άλλη μια φορά άρχισα να ξανασκέφτομαι την πιπίλα! Αλλά με έπεισαν οι άλλες δυο μαμάδες να κάνω υπομονή να ξεπεταχτεί λίγο ακόμη. Βέβαια, η μία μου είπε ότι θηλάζει 19 μήνες και ότι είναι μια κινητή πιπίλα! Δεν ξέρω αν μου το είπε για να με παρηγορήσει, πάντως εγώ το έπαιξα! Δεδομένου ότι σκέφτομαι να θηλάσω και 2 χρόνια!!!

Μαριανθη μου εγώ του εχω δώσει πιπιλα και κσμια συγχηση δεν επαθε.στη βολτα ειδικά είναι σωτηρια λυση.σπιτι όταν είμαστε δεν τη θέλει σχεδόν ποτε.παντως οταν πεινάει τη φτύνει με τη μια ο δικός μου!δοκιμασε το θα δου ελεγα εγω.

Ευαγγελία σε νιώθω, κι εγω γυμνάζομουν και περπαταγα μεχρι να γεννησω και τωρα αισθάνομαι οτι εχω απλώσει τόσο καθησιο!! Αστα να πανε κουραγιο!!

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Τα μωρά δεν ξεμαθαίνουν..Εμένε επειδή δεν χόταινε του δίνω στήθος, μπιμπερο με το δικό μου γάλα όταν βγάζω κ ξένο..αα κ πιπίλα ..Δεν μπερδέυεται κ όλα τα δέχεται μια χαρα..ξέρει που είναι το στήθος το μπιμπερό και όλα!!Μην ανησυχείς

Έχω ακούσει και τις δυο απόψεις και κατάλαβα ότι έχει να κάνει με το κάθε μωρό. Και επειδή η δικιά μου έπαθε ήδη μια φορά σύγχυση θηλών, δεν θέλω να την ξαναπάθω. Δεν θα το ρισκάρω για την δική μου ξεκούραση (και ας γκρινιάζω όλη την ώρα...)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τι λες τωρα ρε Μαριανθη, 19 μηνες κινητη πιπιλα? Λεγε μου τετοια!

Και εγώ σοκαρίστηκα όταν μου το είπε! Αμέσως εσάς σκέφτηκα και τις συζητήσεις μας! χαχα Και ακόμη είμαστε στον πρώτο μήνα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσαρες!

Εδω ειμαστε κι εμεις στην κλασικη μας θεση στον καναπε. Οσο δραστηρια ημουν στην εγκυμοσυνη ρε κοριτσια που περπατουσα χιλιομετρα, τοσο αδρανής είμαι τώρα που γέννησα. Περνάω τη μέρα στον καναπε και τα βραδια στο κρεβατι, καθηλωμένη. Μερες ολοκληρες περνανε που δεν βγαινω καν απο το σπίτι. Αν σε παρηγορεί την ίδια ζωή κάνω κι εγώ... Μέχρι και δυσκολία στην τουαλέτα απόχτησα! Πρέπει να αρχίσω πάλι το θαυματουργό κέικ μου!

Σήμερα ο άντρας μου λείπει για κάτι δουλειές, εφυγε νωρίς το πρωί και θα γυρίσει το βραδυ. Και περιμένω κάθε βδομάδα πως και πως το σαββατοκύριακο, να αναλαβει κι αυτος λίγο το μωρό όταν δεν τη θηλάζω για να σηκώνομαι λίγο να ξεπιάνομαι. Να σας πω την αμαρτία μου, παρ'ολο που βοηθάει τόσο πολύ και συμμετέχει σε όλα με το μωρό όταν είναι σπίτι, ώρες ώρες εκνευρίζομαι. Οι ορμόνες μου ειναι στο φουλ. Με εκνευρίζει μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν τραβάει τα ίδια με μένα. Ότι αυτός παει στη δουλειά, βγαινει από το σπίτι, κινείται, κι εγώ είμαι αυτή που περναει ολο το ζόρι. Παράλογη εντελώς το ξέρω, τι να κάνει ο άνθρωπος, να βγάλει βυζιά? Και σήμερα που θα λείπει όλη τη μέρα, οταν με ρώτησε αν ειναι εντάξει να φύγει, του ειπα οκ αλλα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Πάλι μονη μου όλη μερα? Αλλα και τι να κανει αφου καποια πραγματα πρεπει να γίνουν, και δεν θελω να νιώθει και την καταπίεση οτι δεν μπορει να πηγαινει πουθενα και πρεπει να με ρωταει για όλα κι εγώ να λεω οχι και να κάνω μουτρα. Απο μέσα μου όμως εκνευρίζομαι! Θα αρχίσω καμια αντληση μια δυο φορες την εβδομαδα να βγαινω απο το σπιτι σαν άνθρωπος και να φαω επιτελους ένα γευμα χωρίς το βυζι να κρεμεται απ'εξω.

Στις 40 μέρες ή και λίγο νωρίτερα, οι ορμόνες ηρεμούν. Οπότε κάνε λίγο υπομονή και θα δεις μετά θα τα βλέπεις όλα εντελώς διαφορετικά!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τέτοια να μου λες δεν θα το αντέξω θα τρελαθώ..Σήμερα είμαστε όλη την ημέρα μέσα στην γκρίνια και όλη την ώρα το βυζι να την νανουριζει και να μην κοιμάται και πάμε πάλι από την αρχή..μιλάμε μου την βάρεσε με πήραν τα κλάματα όλη την ώρα αυτό το πράγμα και να πω ότι πονάει δεν πονάει το καταλαβαίνω την πιάνει μια γκρινια κάθε φορά που είναι να κοιμηθεί απίστευτη..

Τα πρώτα 30 χρόνια είναι δύσκολα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθη μου εγώ του εχω δώσει πιπιλα και κσμια συγχηση δεν επαθε.στη βολτα ειδικά είναι σωτηρια λυση.σπιτι όταν είμαστε δεν τη θέλει σχεδόν ποτε.παντως οταν πεινάει τη φτύνει με τη μια ο δικός μου!δοκιμασε το θα δου ελεγα εγω.

Ευαγγελία σε νιώθω, κι εγω γυμνάζομουν και περπαταγα μεχρι να γεννησω και τωρα αισθάνομαι οτι εχω απλώσει τόσο καθησιο!! Αστα να πανε κουραγιο!!

Είναι αυτό που είπα και στην madata. Επειδή η δικιά μου έπαθε ήδη μια φορά σύγχυση θηλών, δεν θέλω να την ξαναπάθω.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Στις 40 μέρες ή και λίγο νωρίτερα, οι ορμόνες ηρεμούν. Οπότε κάνε λίγο υπομονή και θα δεις μετά θα τα βλέπεις όλα εντελώς διαφορετικά!

Μετα τις ορμονες,ερχετε η κουραση,τα συνεχομενα ξενυχτια που βγαζουν εκνευρισμο μακροπροθεσμα και ετσι ποτε δεν εισαι οπως παλια;) ο αντρας μου λεει οτι πριν τα παιδια ημουνα αλλος ανθρωπος,μετα τα παιδια μεταλλαχτηκα.του λεω πως εχουν αλλαξει τα δεδομενα και οι ευθυνες-προτεραιοτητες μου,συν τα ξενυχτια,ελλειψη προσωπικου χρονου μπλα μπλα μπλα μπλα....οποτε οταν λαβουν τελος οι ορμονες ερχονται αλλα κουλα απο πισω.ποτε δεν ηρεμεις κατα τη γνωμη μου.και ποτε δεν θα εισαι οπως πριν:(:(αλλα οπως εχω ξαναπει για τους αντρες αυτα ειναι ψιλα γραμματα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μου φαινεται τα κοριτσια θελουν βολτα εξω,και η μαμα και η κορη.ισως εξω νανουριστει και ζαβλακωθει,εμενα οταν την βγαζω εξω,οχι απλα κοιμαται,ροχαλιζει κιολας(κιαυτο απτον αντρα μου το πηρε χιχιχιχι κακιουλα)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βροχούλα δεν είχα καταλάβει ότι είχατε τέτοια θέματα μεταξύ σας...νομιζα η μανα του ήταν το πρόβλημα ...να πας στον πάτερ...αλλα οι πνευματικοί είναι του συμβιβασμού...δυσκολα θα σου προτείνει ακραίες λύσεις...το να πάρεις μετάθεση πχ που λες άσχετα από το τι θα κάνει ο ανήρ δε θα στο προτείνει...πιο πολύ με στενοχωρεί που λες ότι δε σε αγαπάει...μηπως εννοείς δε σε αγαπά όσο τη μάνα του;;;καθόλου μου φαίνεται πολύ κουφο...εύχομαι να τα βρείτε...δεν ξερω τι να πω...δυσκολες καταστάσεις...τη βάφτιση μην τη σκέφτεσαι τώρα...ειναι δευτερεύον μπροστά στο μέλλον το δικό σου κ της οικογένειας...

Καλα οτι αγαπαει τη μανα του πιο πολυ απο μενα εννοειτε..αυτο που νιωθει για μενα δεν ειναι αγαπη σιγουρα,συνηθεια του εχω γινει,του μεγαλωνω τα παιδια του.αν ηταν καποια αλλη αντι εμου,το ιδιο θα ενιωθε,καμια διαφορα,θελω να πω οτι δεν εχει αγαπησει κατι πανω σε μενα που να ειναι τοσο δυνατο και να τον κανει να μην με πληγωνει.αρκει που υπαρχει μια γυναικεια φιγουρα στο σπιτι να χαμε να λεγαμε...λυπηρο το ξερω αλλα αυτο εισπραττω..ο πατερ ειμαι σιγουρη πως θα ριξει νερο στο κρασι μας,αλλα δεν παω εκει για να μου πει αυτα που μου λενε ολοι.θελω να ακουσω κατι διαφορετικο,που θα με βοηθησει πραγματικα και θα με λυτρωσει.δεν ξερω τι περιμενω να μου πει,θα σας πω οταν τον συναντησω.σημερα πηρα τις κορες μου και πηγα εκκλησια το πρωι(ναι και την μπεμπιτα) και περιμενα να τελειωσει η λειτουργια για να του μιλησω.θα με περιμενει τεταρτη πρωι σε ενα ιδρυμα που δουλευει τα πρωινα.θα παρω το μωρακι μου και θα παω,μπας και μας λυπηθει ο Θεος τι να πω! Το παλευω απο ολες τις πλευρες,δεν θελω να στεναχωρησω τα παιδια μου, γιαυτα λυπαμαι πιο πολυ.Ποια βαφτιση να σκεφτω βρε μαρουσκα μου? Αβαφτιστο θα μεινει το παιδακι μου :(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσαρες!

Εδω ειμαστε κι εμεις στην κλασικη μας θεση στον καναπε. Οσο δραστηρια ημουν στην εγκυμοσυνη ρε κοριτσια που περπατουσα χιλιομετρα, τοσο αδρανής είμαι τώρα που γέννησα. Περνάω τη μέρα στον καναπε και τα βραδια στο κρεβατι, καθηλωμένη. Μερες ολοκληρες περνανε που δεν βγαινω καν απο το σπίτι.

Ο αντρας σου αγαπη μου συμφωνα με αυτα που μας εχεις πει ειναι ο ιδανικος!!!!!γιαυτο πηγαινε καμια βολτουλα εξω να ξελαμπικαρεις,γιατι η αποτομη κλεισουρα μας χαλασε πολυ! Τι να πω καιγω που σε δυο μερες ξεκιναει το κυνηγι και θα λειπει τα πρωινα για το χομπι του?Για σαββατοκυριακο μιλαμε και καμια Τεταρτη....ενω τα δικα μου χομπι εχουνε παει περιπατο! Υπομονηηηηηηηηηη........κανω υπομονη................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...