Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μου εχει δωσει πητ 5 αυγουστου αλλα αυχενικη θα κανω 11 φεβρουαριου και εγω τον ρωτησα και μου ειπε οτι η αυχενικη γινεται μεχρι και 14 εβδομαδων δεν ξερω ισως καθε γιατρος εχει δικο του συστημα....

:confused::confused: OK, γιατρος ειναι! Κατι παραπανω θα ξερει:roll:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου πρωταρικα μην μου αγχωνεστε,αποτι καταλαβαινω ολα ερχονται απο μονα τους,μην φρικαρεις litsaki μου η φυση ξερει καλυτερα και τα κανει ολα απο μονη της,εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να....σπρωξειιιιιιιςςςςςςς.Κατα ταλλα ολα καλα:wink::wink:

Λοιπον κοριτσια μου εκατσα και εγω στην καναπεδαρα μου και ωρα για ξεκουραση.Εντωμεταξυ σημερα μου την βαρεσε πολυ με τον γιο μου γιατι εχει μια βδομαδα που κανει μια γκριματσα και στραβωνει το στομα προς τα δεξια,να σας δωσω να καταλαβετε.Τον ρωτησα σημερα ποιος του εμαθε να κανει αυτη την αηδια και μου ειπε ενα παιδακι στο σχολειο,φιλος του μαλιστα που παιζει πολυ μαζι του και τον αγαπουσε.Γιατι τον ρωτησα τον βαζει να το κανει αυτο?για να γελαει μαζι του?Ο γιος μου τα μπερδευε,δεν εδινε σαφη απαντηση και στο τελος ελεγε οτι ειναι κακος( ο φιλος του).Αντε βγαλε ακρη:twisted:εγω παλι πιστευω οτι κανουν διαφορες χαζομαρες στον παιδικο και τωρα του δικου μου του κολλησε αυτο το " τικ".Αχ τον εβλεπα που το εκανε σε ασχετες στιγμες και τρελενομουνα.Μου θυμιζε κατι ανθρωπους που εχουν φαει κολλημα με διαφορα"τικ" και τα κουβαλανε μια ζωη.Του φωναξα πολυ,τον πηγα στο δωματιο του μονο του,του ειχα μιλησει ομως πιο πριν οτι δεν ειναι καλο να το κανει αλλα εφοσον του εχει κολλησει το κανει ασυναισθητα τωρα.Τι να κανω ρε κοριτσια? Πως θα το αποβαλει?Να του ριξω καμια την ωρα που το κανει για να με παρει στα σοβαρα?δεν εχω πολυ υπομονη τελευταια και δεν ειμαι καλη στον διαλογο.Φωναζω με το παραμικρο και κρατιεμαι ωριακα μην σηκωσω το χερι μου...Φοβαμαι μην αποκτησει κουσουρι και τον κοροιδευουν στο σχολειο

Γεια σου November! Έτσι κάνουν τα παιδιά..μιμούνται σ' αυτές τις ηλικίες. Μην ανησυχείς, θα του περάσει. Όμως αν εστιάζεις συνέχεια εκεί και τον καταπιέζεις να του περάσει "εδώ και τώρα" δε νομίζω ότι θα την "αφήσει" γρήγορα την γκριμάτσα.. Η γνώμη μου είναι: άφησε το παιδάκι σου να πειραματιστεί με το πρόσωπό του, με τους φίλους του, με τις γκριμάτσες..

Μου θυμίζει τη φάση που περνουν τα παιδιά όταν πρωτομαθαίνουν βρισιές και τις λένε συνέχεια και όσο πιο πολύ τους λές να σταματήσουν τόσο αυτά συνεχίζουν.

Κι αν ακόμη εγκαθιδρυθεί κάποιο τίκ θα δεις τι θα κάνεις, τα τικ είναι από άγχος πάντως, με ψυχογενείς αιτίες. ένταση, άγχος και επικέντρωση στο "υποτιθέμενο" τικ, δεν βοηθούν..

Ελπίζω να σε βοήθησα.. έχω ασχοληθεί με παιδιά και γονείς και κάτι γνωρίζω..(αν και δεν έχω δικό μου ακόμη)

τι κανω δε ξερω με το τικερακι!!!

Κούκλα μου, το τικεράκι με παίδεψε κι εμένα .. αλλά είναι εύκολη υπόθεση αν κάνεις τα σωστά βήματα:

1. Αφού έχεις δημιουργήσει το τικεράκι που θέλεις, το κάνεις copy (βγάζει διάφορες επιλογές ανάλογα πού θελεις να το χρησιμοποιήσεις, δοκίμασέ τες, νομίζω η σωστή για το φορουμ είναι η δεύτερη αλλά δεν παίρνω κι όρκο)

2. Ψηλά κάτω απότο θέμα μας, έχει διάφορες επιλογές. Πας στα "Βοηθήματα" κι ανοίγεις την επιλογή "Επεξεργασία υπογραφής".

3. Κάνεις copy paste το τικεράκι σου

4. Πατάς καταχώρηση υπογραφής

Και αυτό ήταν..! Σε κάθε σου απάντηση εμφανίζεται το τικεράκι σου!

Κορίτσια καλησπέρα!

Πω πω γίναμε πολλές, ζωή να έχουμε! Kαλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια, πολύ χαίρομαι που έχουμε καινούριες ιστορίες και είμαστε τόσες να τις μοιραστούμε.

Διαβάζω αυτά που γράφετε για τον τοκετό και ανατριχιάζω λίγο. Εχω δει κι εγώ βιντεάκια στο ίντερνετ πριν μείνω έγκυος (τώρα δεν το κάνω το λαθος), και θυμαμαι είχα πει μπα το μετάνιωσα, λεω μα μην κάνω παιδί τελικά! Eν τω μεταξύ στη Γερμανία έχουν και κάτι περίεργα συστήματα, τώρα τα μαθαίνω κι εγώ σιγά σιγά. Το γιατρό σου τον βλέπεις σε προκαθορισμένα απο την αρχή μέχρι το τέλος ραντεβού. Τηλέφωνό του δεν έχεις, σε περίπτωση ανάγκης πας σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Στο τέλος μπορεί να σε ξεγεννήσει και κανένας άγνωστος. Είναι και κατά της επισκληριδίου, πολύ φοβάμαι ότι πανω σε καμιά φουσκωτή μπάλα θα τη βγάλω να χοροπηδάω για να ξεχνάω τους πόνους. Την ομοιοπαθητική μου μέσα! Eπίσης στον 7o διαλέγεις και μαία τη λεγόμενη midwife, η οποία σε παρακολουθεί το τελευταίο δίμηνο, είναι μαζί σου στη γέννα και ερχεται και σπίτι τις πρώτες δέκα μέρες για να σου δείχνει πράγματα και να σου λύνει απορίες. Αυτά είναι από το κράτος. Το καλό είναι ότι όλες οι εξετάσεις, εξειδικευμένες και μη, καλύπτονται από την ασφάλεια, μαζί και η γέννα.

Αυχενική έχω 3/02. Μαρουσκάκι καλή επιτυχία για τη δική σου, άντε να μας πεις τα ευχάριστα μετά να χαρούμε μαζι σου να μας ξεαγχώσεις!

c8i6p2.png

geia sas k apo mena....k ego augousto perimeno to dutero paidaki mou... mhpos kapoia apo esa genaei sto elena na mou dosei plhrofories gia giatro???dusthxos o dikos mou htan aretaieio k apeviose opote leo na pao sto elena tora..

Me to kalo ta mpempekia mas!

Καλωσόρισες Ευαγγελία στην ομάδα μας. Με το καλό το μωράκι σου, να χεις μια καλοτάξιδη εγγυμοσύνη..!

Το Έλενα έχω ακούσει ότι είναι καλή επιλογή. Νομίζω ότι ο Γαζής είναι καλός, έτσι έμαθα από μια φίλη που έχει γεννήσει εκέι και τα δύο της παιδάκια.

Δεν ξέρω όμως παραπάνω πληροφορίες. Εμένα ο γιατρός μου είναι ο Χρήστος Καρκάνης και συνεργάζεται με το Ρέα κυρίως. Οπότε, θα τον ακολουθήσω εκεί. αν και προτιμούσα κι εγώ το Δημόσιο Νοσοκομείο (Έλενα, Αλεξάνδρας) αλλά από την άλλη, να αλλάξω γιατρό..δεν θα τό θελα..γιατί είναι πολύ καλός και είμαι πολύ ευχαριστημένη ως τώρα μαζί του.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

Πω πω γίναμε πολλές, ζωή να έχουμε! Kαλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια, πολύ χαίρομαι που έχουμε καινούριες ιστορίες και είμαστε τόσες να τις μοιραστούμε.

Διαβάζω αυτά που γράφετε για τον τοκετό και ανατριχιάζω λίγο. Εχω δει κι εγώ βιντεάκια στο ίντερνετ πριν μείνω έγκυος (τώρα δεν το κάνω το λαθος), και θυμαμαι είχα πει μπα το μετάνιωσα, λεω μα μην κάνω παιδί τελικά! Eν τω μεταξύ στη Γερμανία έχουν και κάτι περίεργα συστήματα, τώρα τα μαθαίνω κι εγώ σιγά σιγά. Το γιατρό σου τον βλέπεις σε προκαθορισμένα απο την αρχή μέχρι το τέλος ραντεβού. Τηλέφωνό του δεν έχεις, σε περίπτωση ανάγκης πας σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Στο τέλος μπορεί να σε ξεγεννήσει και κανένας άγνωστος. Είναι και κατά της επισκληριδίου, πολύ φοβάμαι ότι πανω σε καμιά φουσκωτή μπάλα θα τη βγάλω να χοροπηδάω για να ξεχνάω τους πόνους. Την ομοιοπαθητική μου μέσα! Eπίσης στον 7o διαλέγεις και μαία τη λεγόμενη midwife, η οποία σε παρακολουθεί το τελευταίο δίμηνο, είναι μαζί σου στη γέννα και ερχεται και σπίτι τις πρώτες δέκα μέρες για να σου δείχνει πράγματα και να σου λύνει απορίες. Αυτά είναι από το κράτος. Το καλό είναι ότι όλες οι εξετάσεις, εξειδικευμένες και μη, καλύπτονται από την ασφάλεια, μαζί και η γέννα.

Αυχενική έχω 3/02. Μαρουσκάκι καλή επιτυχία για τη δική σου, άντε να μας πεις τα ευχάριστα μετά να χαρούμε μαζι σου να μας ξεαγχώσεις!

Κι εσύ εδώ; Γεια σου κορίτσι! Μάλλον είμαστε οι μόνες που συνομιλούμε βραδυατικα.. ή μήπως όχι; :roll::tongue:

Το θέμα μαία είναι βασικό..καλό που παρέχεται από το κράτος. Εδώ βέβαια στην Ελλάδα, αν θες να επιλέξεις μαία, θα πρέπει να την πληρώσεις.

Αυτό το σκέπτομαι γιατί πιστεύω ότι η μαία κάνει όλη τη δουλειά στον τοκετό κι αν είναι καλή κι ένας άνθρωπος που μαζί του έχεις εξοικειωθεί θα ναι βοηθητική τις δύσκολες και όμορφες εκείνες ώρες..! :tongue::D:D

Τι λέτε; Μήπως Γνωρίζετε πού μπορεί κανείς να απευθυνθεί και πόσο κοστίζει μια μαία που να δεσμευτεί να έρθει και την ώρα του τοκετού;

Κι εσύ εδώ; Γεια σου κορίτσι! Μάλλον είμαστε οι μόνες που συνομιλούμε βραδυατικα.. ή μήπως όχι; :roll::tongue:

Το θέμα μαία είναι βασικό..καλό που παρέχεται από το κράτος. Εδώ βέβαια στην Ελλάδα, αν θες να επιλέξεις μαία, θα πρέπει να την πληρώσεις.

Αυτό το σκέπτομαι γιατί πιστεύω ότι η μαία κάνει όλη τη δουλειά στον τοκετό κι αν είναι καλή κι ένας άνθρωπος που μαζί του έχεις εξοικειωθεί θα ναι βοηθητική τις δύσκολες και όμορφες εκείνες ώρες..! :tongue::D:D

Τι λέτε; Μήπως Γνωρίζετε πού μπορεί κανείς να απευθυνθεί και πόσο κοστίζει μια μαία που να δεσμευτεί να έρθει και την ώρα του τοκετού;

Κι εγώ εδώ! Είπα να διαβάσω τα νέα σας πριν κοιμηθώ!

Σούπερ το τικεράκι σου Aura

c8i6p2.png

Marouskaki με το καλό η αυχενική!! Όλα καλά θα πάνε. Μήπως σου πει και για το φύλο; Λες να έρχεται η κόρη; ή ο τέταρτος γιος; σου εύχομαι να ναι κόρη γιατί το θέλεις.. αλλά κι αν ακόμη δεν είναι δεν πειράζει καθόλου. Οι άντρες είναι πιο απλοί από εμάς τις γυναίκες..

Και φυσικά θα ναι μοναδικός όπως κι οι άλλοι 3 γιοι σου! Και τυχερός που θα χει 3 μεγάλους αδελφούς..

Κι εγώ εδώ! Είπα να διαβάσω τα νέα σας πριν κοιμηθώ!

Σούπερ το τικεράκι σου Aura

:D:D Ναι! το άλλαξα. Μ' αρέσει αυτό γιατί δείχνει και πότε αλλάζεις μήνα!

Ω.. είμαστε ακόμη στην αρχή του όμορφου αυτού ταξιδιού.. Εγώ στα τέλη του 2ου ακόμη μήνα! Θα κάνουμε υπομονή όμως..γιατί ζούμε ένα μικρό (ή μεγάλο) θαύμα. :D:D

geia sas k apo mena....k ego augousto perimeno to dutero paidaki mou... mhpos kapoia apo esa genaei sto elena na mou dosei plhrofories gia giatro???dusthxos o dikos mou htan aretaieio k apeviose opote leo na pao sto elena tora..

Me to kalo ta mpempekia mas!

Ευαγγελία, εδώ έχουμε πολλές Ευαγγελίες αν το παρατήρησες.. Αν θες πες μας προβλεπόμενη μέρα τοκετού για να σε προσθέσουμε στο πινακάκι μας. Έχεις ακούσει καρδούλα, σωστά; Πόσων εβδομάδων είσαι; Και το πρώτο σου παιδάκι πόσο ετών; Να το χαίρεσαι!!

Και.. από ποιά περιοχή της Αττικής μας γράφεις; Εγώ είμαι στα Νότια..εκεί σοτ Νότο.. που λέει κι ο Μαχαιρίτσας! Χμ χμ.. πολλές ερωτήσεις κάνω; :roll::tongue: αλλά πώς θα σε γνωρίσουμε αλλιώς; Ό,τι θες απαντάς, ό,τι θες λες. Εδώ υπάρχει ελευθερία (λόγου και σιωπής) ευτυχώς!

Διαφημίσεις

Marouskaki με το καλό η αυχενική!! Όλα καλά θα πάνε. Μήπως σου πει και για το φύλο; Λες να έρχεται η κόρη; ή ο τέταρτος γιος; σου εύχομαι να ναι κόρη γιατί το θέλεις.. αλλά κι αν ακόμη δεν είναι δεν πειράζει καθόλου. Οι άντρες είναι πιο απλοί από εμάς τις γυναίκες..

Και φυσικά θα ναι μοναδικός όπως κι οι άλλοι 3 γιοι σου! Και τυχερός που θα χει 3 μεγάλους αδελφούς..

Αχ το τικεράκι σου το είχα κι εγώ στον Αντρίκο μου...και πώς χαιρόμουν που έβλεπα κάθε βδομάδα το άλιέν μου να μεγαλώνει....ίσως φανεί κάτι αύριο κορίτσι, αλλά άμα δεν είναι 100% καλύτερα να μη μου πει τίποτα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ευαγγελία, εδώ έχουμε πολλές Ευαγγελίες αν το παρατήρησες.. Αν θες πες μας προβλεπόμενη μέρα τοκετού για να σε προσθέσουμε στο πινακάκι μας. Έχεις ακούσει καρδούλα, σωστά; Πόσων εβδομάδων είσαι; Και το πρώτο σου παιδάκι πόσο ετών; Να το χαίρεσαι!!

Και.. από ποιά περιοχή της Αττικής μας γράφεις; Εγώ είμαι στα Νότια..εκεί σοτ Νότο.. που λέει κι ο Μαχαιρίτσας! Χμ χμ.. πολλές ερωτήσεις κάνω; :roll::tongue: αλλά πώς θα σε γνωρίσουμε αλλιώς; Ό,τι θες απαντάς, ό,τι θες λες. Εδώ υπάρχει ελευθερία (λόγου και σιωπής) ευτυχώς!

Σε χρίζω αναπληρώτρια λιστοκράτορα!!!! Εύγε, έτσι, ζητάμε πλήρες ιστορικό σαν το γυναικολόγο ένα πράμα!:tongue::tongue::tongue: Πώς σας φαίνεται το άβαταρ μου??Μα δεν είναι τέλειο?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια καλησπέρα!

Πωπω τι σούπερ ακούγεται αυτό το σύστημα?? πολύ το ζήλεψα... όλοι σε πάνε για φυσιολογικό εκ των προτέρων...τέλος! και η μαία κοντά σου... και γω αναρωτιέμαι που θέλω να κυνηγήσω το φυσιολογικό μετά από καισαρική, που να βρω μαία οεο? καταρχήν ας βρω το γιατρό και μετά θα ψάξω μαία...

μονολογώ κορίτσια μου....ευτυχώς πιστεύω είναι μεγάλο το διάστημα, οπότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους... σκέφτομαι αραγε θα προλάβω να κάνω κανένα μπανάκι με το παιδάκι μου το καλοκαίρι? ή θα λιώσουμε στήν πόλη??? πωπω τι με απασχολεί ε??? είναι που δε θέλω να σκέφτομαι κακά πράγματα για την υγεία του εμβρύου, οπότε σκέφτομαι τα περιφερειακά!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...