Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Neverstop είπε:

Μωρέ αν πάει να κάνει μια δουλειά κάνει δέκα ώρες, εκνευρίζομαι παραπάνω. Έχει δικό του μαγαζί, μανούλα δεν έχει, οικιακή βοηθό δεν δυναμεθα οπότε καλή καρδιά και ας μείνουν πίσω οι δουλειές!

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

4 αγορια εχεις;;;;

Τα ειπα ολα αυτα γιατι εγω τουλαχιστον τοτε νομιζα οτι μονο εμεις τσακωνομασταν! Με δυο τρεις φιλες που συζητουσα μου ελεγαν οτι ολα ειναι μελι γαλα κι ετσι ενιωθα οτι κατι κανουμε εμεις λαθος... Τελικα καταλαβα οτι ολα τα ζευγαρια τσακωνονται απλα δεν το παραδεχονται ολοι!!

Εδω δεν προκειται για τσακωμους,αλλα για χασμα ....οι αποψεις μας ειναι παντα διαφορετικες,δυο διαφορετικοι κοσμοι.....απορω πως με πλανεψε στην αρχη και δεν ειχα δει τιποτα. μα αυτο που με πληγωνει πιο πολυ ειναι οτι δεν με αγαπαει,γιατι αν με αγαπαγε δεν θα με ποτιζε φαρμακι....αυτο το μωρο(το τριτο) ποσο το εχω κουρασει,απο την κοιλια που ητανε,μεχρι και τωρα,μονο μια μανα στεναχωρημενη εχει γνωρισει.μακαρι να μπορουσα να του χαμογελαω πιο συχνα:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δώσε χρόνο σε σένα και στο σύζυγο.Δεν έχετε βρει ακόμη τις ισορροπίες με τα νέα δεδομένα, το νέο μωρό κι όλα αυτά.Είναι και το κόλλημά του με τη μάνα....Πάντως σίγουρα το να το διαλύσεις λόγω ονόματος δεν παίζει... Καλημέρα σε όλες.

Μαγδάκι, χάρηκα πολύ με τα νέα σας, μπράβο στην αγορίνα και στη μαμά!!! :P:p:p:p

Χρυση μου κοπελα πεντε χρονια τωρα χρονο του δινω.δεν εκανε πρωτη φορα παιδι,θα επρεπε να ξερει πως ειναι τα πραγματα.για ποιον ειναι ευκολα τα πραγματα? εμεις δεν μασαμε να κανουμε παιδια,τα καταφερνουμε,το προβλημα μας ειναι οι τριτοι.και δεν τον δικαιολογω γιατι αυτος φταιει 100% .οι τριτοι ειναι παντα καλοθελητες,εμεις οφειλουμε να τους βαζουμε στη θεση τους,κατι που δεν κανει.δεν τον δικαιολογω πια.επειδη ο δικος σου αντρας δεν ειναι μαμακιας δεν μπορεις να νιωσεις το δραμα που ζω.και δεν ειναι θεμα χρονου και χωρου.ειναι εγκεφαλικο το θεμα.ειναι και θα ειναι για παντα αναμεσα μας εμποδιο.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

όταν λες ότι δεν τα βλέπεις καλά, εννοείς ότι πας για διαζύγιο; Συγγνώμη για την αδιακρισία μου...

Ουτε εγω δεν ξερω που θα φτασουμε...παντως τα πραγματα εχουν αγριεψει πολυ.σκεφτομαι του χρονου που επιστρεφω στην εργασια μου να ζητησω μεταθεση.νομιζω πως μονο αυτο θα με λυτρωσει.και οποιος θελει ακολουθει.εννοειτε τα παιδια μαζι μου...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Νοβεμπερ μου πραγματικα λυπαμαι που εκει που σε ακουγα ηρεμη και καπως αποστασιοποιημενη απι το θεμα της πεθερας,τωρα περνας παλι το γολγοθα σου.Φυσικα εγω ειχα την αισθηση αυτη μεσα απ τα μηνυματα σου,τι γινοταν στο σπιτι σου δεν το ξερω.Τι να πω,"υπομονη" δε θελω να πω για να μη γινω γραφικη.Να πω απλως οτι σε συμμεριζομαι...

Αγαπη δεν ριχνω τα βαρη στην πεθερα αυτη τη φορα,στον αντρα μου τα ριχνω,αυτος το επιτρεπει να γινομαστε ετσι.αλλα οταν δεν υπαρχει η αγαπη,τι περιμενω?να με συμπονεσει η' να με κατανοησει η' να με δικαιολογησει?και μην μου πει καμια οτι με αγαπαει και ειμαι υπερβολικη επειδη καναμε τρια παιδια,το τριτο εγω επεμενα να το κανουμε.ολοι οι αντρες ψαχνουν να βρουν μια γυναικα να τους κανει παιδια να τους πλενει τα σωβρακα και στο τελος να τους γηροκομησει,γιατι οι γκομενες αυτα δεν τα κανουνε.ε! λοιπον αυτο ειμαι και εγω ,πιστευτε οτι αν δεν τους καναμε παιδια θα ειχανε λογο να μεινουνε μαζι μας?εγω δεν το πιστευω.αλλα πραγματικα σας ζηταω συγνωμη που σας πρηζω με τα οικογενειακα προβληματα μου.μεσα στην βδομαδα θα παω στον πατερ που μας παντρεψε και μας βαφτισε τα παιδια μας να με βοηθησει.μετα απο αυτον αν δεν βρω λυσεις θα παω σε ψυχιατρο μου φαινεται.ε!δεν υπαρχει και κατι αλλο μετα.παντως κοριτσια το παιδακι μας αβαπτιστο θα μεινει ,τα βλεπω εγω τα μερομηνια:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χρυση μου κοπελα πεντε χρονια τωρα χρονο του δινω.δεν εκανε πρωτη φορα παιδι,θα επρεπε να ξερει πως ειναι τα πραγματα.για ποιον ειναι ευκολα τα πραγματα? εμεις δεν μασαμε να κανουμε παιδια,τα καταφερνουμε,το προβλημα μας ειναι οι τριτοι.και δεν τον δικαιολογω γιατι αυτος φταιει 100% .οι τριτοι ειναι παντα καλοθελητες,εμεις οφειλουμε να τους βαζουμε στη θεση τους,κατι που δεν κανει.δεν τον δικαιολογω πια.επειδη ο δικος σου αντρας δεν ειναι μαμακιας δεν μπορεις να νιωσεις το δραμα που ζω.και δεν ειναι θεμα χρονου και χωρου.ειναι εγκεφαλικο το θεμα.ειναι και θα ειναι για παντα αναμεσα μας εμποδιο.

Βροχουλα μου δεν θα σου δικαιολογήσω τίποτα ούτε θα σου πω εγώ τι να κάνεις γιατί όλοι έξω από το χώρο πολλά τραγούδια λέμε Εσύ ξέρεις τι θα κάνεις..Όσο για τους καλοθελητές υπάρχουν πολλοί και πρέπει ο ίδιος να τους βάλει στην θέση του..Έχεις χίλια δικια..τίποτα νομίζω ότι η μόνη λύση είναι να απομακρυνθεί λίγο από την μανούλα του δεν πάει άλλο..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπη δεν ριχνω τα βαρη στην πεθερα αυτη τη φορα,στον αντρα μου τα ριχνω,αυτος το επιτρεπει να γινομαστε ετσι.αλλα οταν δεν υπαρχει η αγαπη,τι περιμενω?να με συμπονεσει η' να με κατανοησει η' να με δικαιολογησει?και μην μου πει καμια οτι με αγαπαει και ειμαι υπερβολικη επειδη καναμε τρια παιδια,το τριτο εγω επεμενα να το κανουμε.ολοι οι αντρες ψαχνουν να βρουν μια γυναικα να τους κανει παιδια να τους πλενει τα σωβρακα και στο τελος να τους γηροκομησει,γιατι οι γκομενες αυτα δεν τα κανουνε.ε! λοιπον αυτο ειμαι και εγω ,πιστευτε οτι αν δεν τους καναμε παιδια θα ειχανε λογο να μεινουνε μαζι μας?εγω δεν το πιστευω.αλλα πραγματικα σας ζηταω συγνωμη που σας πρηζω με τα οικογενειακα προβληματα μου.μεσα στην βδομαδα θα παω στον πατερ που μας παντρεψε και μας βαφτισε τα παιδια μας να με βοηθησει.μετα απο αυτον αν δεν βρω λυσεις θα παω σε ψυχιατρο μου φαινεται.ε!δεν υπαρχει και κατι αλλο μετα.παντως κοριτσια το παιδακι μας αβαπτιστο θα μεινει ,τα βλεπω εγω τα μερομηνια:(

Κοριτςι μου ηρεμίσε.... Αν δεν ηρεμίσεις χειρότερα θα ειναι. Ειναι βεβαια πολυ άσχημο αυτο που βιώνεις... Και έλεγα ότι εγω με τον άντρα μου έχουμε θέματα. 6 χρόνια είμαστε μαζί και οι τσακωμοί μας δεν άρχισαν τωρα φυσικα απλά χειροτέρεψαν. Και αυτές οι να μην πω πεθερές..... Έλεος πια!!!!! Μαμάκιας ειναι και ο δικός μου κι ας μην το παραδεχεται. Ότι κι αν τους πεις για τη μάνα τους, νευριαζουν. Ποτε δεν σου λένε εχεις δίκιο. Εμένα η '' καλή μου'' ξέρεις τι μου είπε σημερα; (Καλα δεν υπάρχει η γυναίκα) μας είδε που κατεβήκαμε με το καροτςι Να παμε τη μικρή βόλτα, και εγω φορούσα ένα μαύρο φόρεμα και μου λέει : τι ειναι αυτο που φορας; Δεν εχεις αλλά ρούχα; Την πείραξε το μαύρο; Τι να πω δλδ. Και χύμα κατάμουτρα να μου το λέει; Ήμαρτον. Ο άντρας μου έκανε πως δεν το ακουςε. Μετα που φύγαμε και του το έλεγα, λέει πως είχε άλλου το μυαλό του. Ενώ ήταν εκει δίπλα μας. Ε και γίναμε πάλι κωλος.

Στη θέση σου αυτο που τα σκεφτόμουν ειναι κάποιος σύμβουλος γάμου που μπορει να σας βοηθούσε. Πρεπει να το παλεψετε κυρίως γιατι έχετε 3 παιδάκια και ειναι αμαρτία να κοπούν στη μέση , ποτε ο ένας και ποτε ο άλλος. Βα σαι δυνατή γιατι εχεις και το μικρό σου το μπεμπακι που σε εχει απίστευτη ανάγκη τωρα. Καλή είμαι στο να δίνω συμβουλές αλλά στον εαυτό μου γιατι δεν το κανω οέο ;;;;

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Η ξαπλωτή στάση με βολεύει πάρα πολύ, ετσι θηλασε το μωρο την πρωτη πρώτη φορά, που με είχαν ξαπλα μεχρι να με πάνε στο δωμάτιο αφού γέννησα. Ξαπλώνω στο πλαι και δίνω το απο κάτω στήθος. Καμιά φορα πρεπει να αναψω φως για να δω που στοχεύω, γιατί είναι πολυ μικρούλι ακόμα για να πιάσει οπως να'ναι, πρεπει να ειναι ακριβώς στο σωστό σημείο η ρώγα για να την πιάσει. Κανε δοκιμές, μπορει να βρείτε τρόπο. Εγώ κάποτε τη θηλαζα ετσι το βραδυ και μετά την έβαζα στο κρεβατακι της κοιμησμένη, τώρα δεν παίζει αυτό. Θηλάζει μέχρι που κοιμάται, και κοιμάμαι κι εγώ μαζί της. Ξυπνάω όταν θα με ξυπνήσει αυτή για να ξαναφάει. Για να αλλάξω στήθος αλλάζω και πλευρά στο κρεβάτι, ξυπνάω τον άντρα μου και αλλάζουμε. Δεν μπορω να πετύχω με τιποτα να της δώσω το απο πανω στήθος σε αυτη τη σταση θηλασμου.

Κατα τη διαρκεια της μέρας τη θηλάζω στον καναπέ σε διάφορες στασεις, κανονικη, ψιλοόρθια, κατω απο τη μασχάλη, μετα τη σηκώνω να ρευτεί και τη βάζω μπρούμυτα πάνω μου να κοιμηθεί. Είμαι κι εγώ μισοξαπλωμένη, κι αυτή έχει και μια κλίση και σταμάτησε έτσι να μου βγάζει πολλές γουλίτσες. Εχω και τα χερια μου ελευθερα να χαζεψω στον υπολογιστή η να διαβάσω.

Να θηλασω εντελως ξαπλωτή με το μωρό μπρούμυτα πάνω μου δοκίμασα αλλα δεν μας βολεύει, δεν το καταφέραμε

Τρανσφόρμερ έχουμε γίνει με τον θηλασμό! Και εγώ σε όποια στάση φαντάζεσαι την έχω δοκιμάσει, για να μπορώ να κάνω δουλειές! Τώρα σκέφτομαι με τα πόδια! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλησπερα κοριτσια!σημερα πηραμε την ευχη του σαραντισματος!ηπιαμε το καφεδακι μας καναμε και μια μεγαλη βολτα με το καροτσι.Ο μπεμπης μας πολυ ησυχος ολο κοιμοταν, ξυπνουσε για να φαει και κοιτουσε και γυρω γυρω οταν ανοιγε ματι:P περασαμε πολυ ωραια το ειχα αγχος πως θα αντιδρασει!απο δω και περα θα τον κατεβαζω καθε μερα για βολτουλα, φοβαμαι λιγο με το αμαξι γιατι το καθισματακι κοιταει πισω και δεν θα τον βλεπω, εχω να οδηγησω και καιρο :rolleyes: για τον θηλασμο που λετε κι εγω το πρωι που τον παιρνω καμια ωριτσα στο κρεβατι τον θηλαζω ξαπλωτη ειναι πολυ βολικο, ξεκλεβω και λιγο υπνο;)

απο μαρσιπο εχω τον κλασσικο αλλα δεν τον εχω δοκιμασει ακομα.νομιζω κανει πολυ ζεστη για να το εχω πανω μου κολλημενο το μωρο, λαθος κανω?

Άντε καλές βόλτες πλέον!

Μπορείς να βάλεις το καθισματάκι στην θέση του συνοδηγού, αρκεί να απενεργοποιήσεις τον αερόσακο του συνοδηγού (αν έχεις). Επιτρέπεται.

Για τον μάρσιπο δεν ξέρω, αλλά το σλινγκ είναι μια χαρά για αυτή την εποχή... Ένα απλό κομμάτι ύφασμα είναι

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε εμείς την ημέρα μια χαρά το βράδυ η μπέμπα για να κοιμηθεί μας βγάζει την Παναγία χθες είχε φάει στις 12 το βράδυ όλα μια χαρά ήταν φουλ νυσταγμενη και είχε μια γκρίνια κοιμήθηκε στις 3τα ξημερώματα τα είδα όλα..Τώρα κοιμάται από τις 4και δεν έχει ξυπνήσει ακόμη κοιμήθηκα και εγώ και είμαι καλύτερα λίγο..αχ Ευαγγελία μου και εμένα κολλημένη πάνω μου είναι άστα να πάνε και για να κοιμηθεί θέλει το στήθος να το πιπιλαει ωρές μακάρι να αλλάξει αυτό γιατί στο τέλος θα μου μείνει το στήθος στο χέρι..ακούς Μαριάνθη τι το παλεύω με την πιπίλα δεν την δέχεται με τίποτα σαν της μαμάς την πιπίλα δεν υπάρχει...βροχούλα μου υπομονή να κάνεις δεν έχω κάτι άλλο να σου πω γιατί δεν είμαι μέσα στο σπίτι σου να ξέρω τι γίνεται..Όλα να πάνε καλά..άνθη μου και εσύ και συγγνώμη που θα το πω να γράψεις και τον άντρα σου και να αφοσιωθεις στο μωράκι σου..οι αντρες δεν μπορούν να καταλάβουν όπως έχουν πει ήδη οι κοπέλες αφοσιωσου στο μπαμπάκι σου και στον θηλασμό και όσο την βάζεις στο στήθος τόσο γάλα θα έχεις μην σε αγχώνει αυτό.μαρουσκακι μου Καλώς ήρθες πάλι εσύ είσαι η μαμά του καφέ και πολλές φορές από εσάς εσένα την βροχουλα την Αντωνία και όποια άλλη ξέχασα ας με συγχωρέσει παίρνουμε δύναμη εμείς οι νέες μανουλες...ο Λουκάς σου μια χαρά είναι να τον χαίρεσαι..

Χθες γνώρισα μια κοπέλα που θηλάζει 19 μήνες και είναι 19 μήνες μια κινητή πιπίλα! Οπότε...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εδω δεν προκειται για τσακωμους,αλλα για χασμα ....οι αποψεις μας ειναι παντα διαφορετικες,δυο διαφορετικοι κοσμοι.....απορω πως με πλανεψε στην αρχη και δεν ειχα δει τιποτα. μα αυτο που με πληγωνει πιο πολυ ειναι οτι δεν με αγαπαει,γιατι αν με αγαπαγε δεν θα με ποτιζε φαρμακι....αυτο το μωρο(το τριτο) ποσο το εχω κουρασει,απο την κοιλια που ητανε,μεχρι και τωρα,μονο μια μανα στεναχωρημενη εχει γνωρισει.μακαρι να μπορουσα να του χαμογελαω πιο συχνα:(

Αχ καλή μου πόση πίκρα βλέπω στα γραπτά σου... Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο...

Να θυμάσαι πάντως πως για τα παιδιά είναι προτιμότερο δυο ήρεμοι, χωρισμένοι γονείς παρά δύο μες στην ένταση, παντρεμένοι γονείς! Προς θεού να μην παρεξηγηθώ! Δεν σε προτρέπω σε τίποτα! Απλά επειδή αναφέρεις ότι το μωρό σε βλέπει μόνο στενοχωρεμένη, για αυτό το είπα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Να πας καλή μου, να πας! Η εξομολόγηση είναι σαν την ψυχοθεραπεία! Μπορεί να σε βοηθήσει εξίσου, εφόσον έχεις πίστη

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς χθες βγήκαμε οικογενειακώς μια βολτίτσα με δύο φιλικά ζευγάρια και τα παιδάκια τους. Το Αναστασάκι δεν μπορώ να πω ήταν πολύ ήσυχο. Αλλά δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το βυζί. Εγώ είχα κάτσει σε μια καρέκλα με το ένα στήθος έξω (σκεπασμένο με ένα σεντονάκι) και ζητούσα συνεχώς από τον άντρα μου να μου δώσει το χυμό! Τότε για άλλη μια φορά άρχισα να ξανασκέφτομαι την πιπίλα! Αλλά με έπεισαν οι άλλες δυο μαμάδες να κάνω υπομονή να ξεπεταχτεί λίγο ακόμη. Βέβαια, η μία μου είπε ότι θηλάζει 19 μήνες και ότι είναι μια κινητή πιπίλα! Δεν ξέρω αν μου το είπε για να με παρηγορήσει, πάντως εγώ το έπαιξα! Δεδομένου ότι σκέφτομαι να θηλάσω και 2 χρόνια!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ νοβεμπερ μου καλα κανεις και μας τα λες να ξαλαφρωνεις λιγο αλλα ουσιαστικα το προβλημα που βιωνει κανείς στο σπιτι του ειναι δικο του,το κουβαλαει μερα νυχτα και δεν μοιραζεται.Ασε που καταλαβαινω οτι σιγουρα προσποιεισαι μπροστα στα παιδια-δυσκολο κομματι κι αυτο.Αυτο με τη μεταθεση που λες...ο αντρας σου μπορει να αφησει τη δουλεια του και να σε ακολουθησει?Εχετα ζησει καποιο διαστημα νακρια απ την πεθερα κι ησασταν καλυτερα?Μακαρι να βρειτε μια λυση κοριτσακι μου,την καλυτερη για την οικογενεια σας.Το αν σε αγαπαει η το αν τον αγαπας κι εσυ δεν το ξερω,αυτα τα ξερετε εσεις και συμφωνα μ αυτα πρεπει να πορευτειτε.Σε φιλω

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς χθες βγήκαμε οικογενειακώς μια βολτίτσα με δύο φιλικά ζευγάρια και τα παιδάκια τους. Το Αναστασάκι δεν μπορώ να πω ήταν πολύ ήσυχο. Αλλά δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το βυζί. Εγώ είχα κάτσει σε μια καρέκλα με το ένα στήθος έξω (σκεπασμένο με ένα σεντονάκι) και ζητούσα συνεχώς από τον άντρα μου να μου δώσει το χυμό! Τότε για άλλη μια φορά άρχισα να ξανασκέφτομαι την πιπίλα! Αλλά με έπεισαν οι άλλες δυο μαμάδες να κάνω υπομονή να ξεπεταχτεί λίγο ακόμη. Βέβαια, η μία μου είπε ότι θηλάζει 19 μήνες και ότι είναι μια κινητή πιπίλα! Δεν ξέρω αν μου το είπε για να με παρηγορήσει, πάντως εγώ το έπαιξα! Δεδομένου ότι σκέφτομαι να θηλάσω και 2 χρόνια!!!

Καλημέρα!! Τα μωρά δεν ξεμαθαίνουν..Εμένε επειδή δεν χόταινε του δίνω στήθος, μπιμπερο με το δικό μου γάλα όταν βγάζω κ ξένο..αα κ πιπίλα ..Δεν μπερδέυεται κ όλα τα δέχεται μια χαρα..ξέρει που είναι το στήθος το μπιμπερό και όλα!!Μην ανησυχείς

LMb5p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι λες τωρα ρε Μαριανθη, 19 μηνες κινητη πιπιλα? Λεγε μου τετοια!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...