Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Kαλησπέρα κορίτσια μου.

Πήγε ο άντρας μου βόλτα με τη μικρή στο μάρσιππο και λείπουν ήδη δυο ώρες. Πρόλαβα έκανα πιάτα, πλυντήρια, σιδερωμα, συμμάζεμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα και κάθομαι και να σας γράψω. Μπάνια και κουζίνα έμειναν θα τα κάνει ο άντρας μου όταν γυρίσει. Θαυματουργό αυτο το μάρσιππο που πήραμε ρε παιδιά, με το που την βάλεις μέσα αρχίζει το ροχαλητό. Ανοίγει και το στόμα, τοσο βαθιά κοιμάται. Το χρησιμοποιώ κι εγώ καμιά φορα μεσα στη μέρα για να κάνω καμιά δουλειά αλλά μετά απο λίγο κουράζεται η μέση μου με το βάρος.

Κατα τα αλλα η κατασταση χειροτερεύει με το μωρό, πλεον 24 ωρες το 24ωρο πρεπει να είναι αγκαλιά, τέλος. Ξυπνάει με το που την ακουμπήσεις καπου. Που ειναι κατι ωραιες εποχες που καθόταν ενα μισάωρο την ημέρα κοιμισμένη στο κρεβάτι της, και κοιμοταν τριωρα τα βραδια στην κούνια της. Τώρα μόνο αγκαλίτσες. Πείτε μου οτι περνάει φάση και θα αλλάξει!

Για να μην γκρινιάζω συνέχεια όμως, δεν έχω και άλλη δουλειά να κάνω, ούτε άλλα παιδιά. Κοιμάται στην αγκαλιά μου δυο τρεις ώρες και εγώ εκείνη την ώρα διαβάζω το βιβλίο μου ή βλέπω ταινιες και γενικά χαλαρώνω. Πιάνεται ο κώλος μου βέβαια αλλα τι να κάνεις.

Χθες πήγαμε πάλι για φαγητό, επόμενη εξόρμηση τη Δευτέρα στο κέντρο αυτή τη φορά. Πήραμε θάρρος. Θα την πάρω με το μαρσιππο και θα πάμε με το μετρό για φαγητό με δυο φίλες. Ελπίζω να μην ξυπνήσει μέσα στο μετρό και ζητάει να φάει.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χθες ανεβασα κι εγω απ την αποθηκη το ριλαξ κουνια και τι γυμναστηριο,τα πλυνα κι ανυπομονω μολις ηυπνησει να την δοκιμασω.Το ριλαξ το ανεβασα να το δουν κι οι αλλες,να κανουν τις βλακειες τους,να το επεξεργαστουν αλλα θα βαζω τη μπεμπα απο βδομαδα οταν θα λειπουν στο σχολειο.Παντως επειδη κουνιεται μονο του με ειχε σωσει

Λέμε να πάρουμε κι εμείς ένα. Λες να πάρουμε αυτό που κουνιέται μόνο του μπας και σωθώ κι εγώ? Κάνει από αυτή την ηλικία?

c8i6p2.png

Αν σε παρηγορει αυτο που θα γραψω ,να μην νιωθεις ασχημα....εμεις ειμαστε σφαγμενοι αυτην τη στιγμη που σου γραφω...δεν εχω ορεξη να γραψω πολλα,ο λογος ειναι για το ονομα του παιδιου παντως...λυπαμαι πολυ που εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο,αλλα δεν τον αντεχω αλλο....ειμαι πολυ στεναχωρημενη,σας διαβαζω αλλα δεν εχω ορεξη να γραψω τιποτα.μονο να κοιμαμαι θελω για να μην σκεφτομαι....παντως δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα

Κορίτσι μου κρίμα να τα χαλάσετε για το όνομα, τρία όμορφα παιδάκια έχετε, μια όμορφη οικογένεια. Ηθελε δεν ήθελε πάλι ανακατώθηκε η πεθερά?

c8i6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Αυτα που διαβάζω από σας είτε τα πέρασα, είτα απλά τα έχω στο μυαλό μου κ τα επεξεργάζομαι... ίδια φάση.. μετά την πρώτη μου γέννα έψαχνα να βρω που παν τα 4 κ μάλωνα αρκετά με τον άντρα μου,,, ήταν η περίοδος προσαρμογής, αλλά το κατάλαβα μετά... δεν ήθελα να πω σε κανένα ότι μαλώναμε, γιατί νόμιζα ότι όλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας στην αρχή με το μωρό...πόσο γελάστηκα,,, ένα μίνι γκάλοπ κ είδα ότι στην αρχή ειδικά στο πρώτο μωρό ψάχνουμε να βρούμε τους ρόλους μας που έχουν αυξηθεί! λίγες περιπτώσεις ξέρω που να ήταν φουλ συγχρονισμένοι! Ευτυχώς όλο αυτό περνάει μπορεί να κρατήσει από λίγο ως πολύ, ανάλογα με το χρόνο που το αντιλαμβάνεται ο καθένας... θυμάμαι πολλά άσχημα από κείνη την περίοδο... αντί να είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου... πέρασε όμως... τώρα με το δέυτερο είμαστε πολύ πιο συνειδητοποιημένοι κ δυστυχώς δεν πολυβρισκόμαστε γιατί τρέχουμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες υποχρεώσεις που προέκυψαν,,,βάζοντας προτεραιότητα το πρώτο παιδί. Πιστεύω ότι θα βρούμε πιο γρήγορα τους ρυθμούς μας ως ζευγάρι...

Το λοιπόν... ζυγίσαμε το μπέμπη στη σύμβουλο-παιδίατρο κ ευτυχώς λειτούργησε το σύστημα δίνω όοοοοοτι έχω διαθέσιμο (στήθος συνέχεια...), πήρε 500 γρ!!!σε 10 μέρες,,,φανταστείτε τι αγώνα δρόμου κάναμε!!! οπότε όλα καλά!!!Σαραντίζουμε σε μια βδομάδα κ θα κάνουμε το πρώτο μας ταξιδάκι στο χωριό του άντρα μου, 3 ώρες μακριά,,,ανυπομονώ να ξεκουνηθώ!!! μούχλιασα!!! βέβαια κάθε μέρα βγάινω έστω κ λίγο μέχρι το φούρνο, σ/μ, αλλά ακόμα όχι για καφέ ή σε σπίτι...

Keep going κοριτσόπουλα!!!

Με το καλό να πάτε να ξεσκάσετε. Πήρε τα πανω του ο μικρούλης ε?

Δίκιο έχεις, με το πρώτο μωρό το ζευγάρι παθαίνει μεγάλο σοκ με την αλλαγή, θελω να πιστεύω κι εγώ οτι στο δεύτερο σου ερχεται πιο ομαλά.

c8i6p2.png

Kαλησπέρα κορίτσια μου.

Πήγε ο άντρας μου βόλτα με τη μικρή στο μάρσιππο και λείπουν ήδη δυο ώρες. Πρόλαβα έκανα πιάτα, πλυντήρια, σιδερωμα, συμμάζεμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα και κάθομαι και να σας γράψω. Μπάνια και κουζίνα έμειναν θα τα κάνει ο άντρας μου όταν γυρίσει. Θαυματουργό αυτο το μάρσιππο που πήραμε ρε παιδιά, με το που την βάλεις μέσα αρχίζει το ροχαλητό. Ανοίγει και το στόμα, τοσο βαθιά κοιμάται. Το χρησιμοποιώ κι εγώ καμιά φορα μεσα στη μέρα για να κάνω καμιά δουλειά αλλά μετά απο λίγο κουράζεται η μέση μου με το βάρος.

Κατα τα αλλα η κατασταση χειροτερεύει με το μωρό, πλεον 24 ωρες το 24ωρο πρεπει να είναι αγκαλιά, τέλος. Ξυπνάει με το που την ακουμπήσεις καπου. Που ειναι κατι ωραιες εποχες που καθόταν ενα μισάωρο την ημέρα κοιμισμένη στο κρεβάτι της, και κοιμοταν τριωρα τα βραδια στην κούνια της. Τώρα μόνο αγκαλίτσες. Πείτε μου οτι περνάει φάση και θα αλλάξει!

Για να μην γκρινιάζω συνέχεια όμως, δεν έχω και άλλη δουλειά να κάνω, ούτε άλλα παιδιά. Κοιμάται στην αγκαλιά μου δυο τρεις ώρες και εγώ εκείνη την ώρα διαβάζω το βιβλίο μου ή βλέπω ταινιες και γενικά χαλαρώνω. Πιάνεται ο κώλος μου βέβαια αλλα τι να κάνεις.

Χθες πήγαμε πάλι για φαγητό, επόμενη εξόρμηση τη Δευτέρα στο κέντρο αυτή τη φορά. Πήραμε θάρρος. Θα την πάρω με το μαρσιππο και θα πάμε με το μετρό για φαγητό με δυο φίλες. Ελπίζω να μην ξυπνήσει μέσα στο μετρό και ζητάει να φάει.

Αυτό το έχω προσέξει και εγώ. Όταν ήταν πιο μικρή η Αναστασία κοιμόταν και μόνη της. Δεν ήθελε συνεχώς αγκαλιά. Το τελευταίο διάστημα όμως άλλαξε. Αντί να είναι ανασφαλής στις αρχές και να αναζητά την αγκαλιά μας, το κάνει τώρα που "μεγάλωσε"; Αλλά από ότι φαίνεται, για να συμβαίνει και σε εσάς, είναι φυσιολογικό... Λογικά κάποια στιγμή θα χαλαρώσουν...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...... Μαρούσκα μου καλως ήρθες και πάλι, χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

Ευαγγελία για μπιμπερό εγώ έχω πάρει το σετ με τα πλαστικά της chicco. Η θηλή που έχει αυτό το μπιμπερό την έχει καταβολευτεί η μικρή.

Εγω κορίτσια δνε θα έλεγα οτι ειμαι στα τρελά μου κέφια. Δεν θα ρίξω το φταίξιμο στις ορμόνες... (ισως βεβαια και αυτες να ευθυνονται) αλλά δεν ξερω και που ή σε ποιον. Απο τη μία χαίρομαι γιατί αρχίσα να βγαίνω λίγο με το μωρό και πήρα τον αέρα μου γιατι τα είχα παίξει. Απο την άλλη όμως.... νιώθω μόνη εντελώς. Δεν προλαβαίνω τίποτα να κάνω, ο άντρας μου δεν κατανοεί με τίποτα την όλη κατάσταση με αποτέλεσμα να πλακονώμαστε. Αρχικά τρελένομαι αν το μωρό ακούσει φωνή απο εμάς. Τώρα παρατήρησα οτι άρχισε να καταλαβαίνει. Ο άντρας μου... οταν είναι σπίτι.... είναι πολύ αγχωτικός με το παιδί. Κλαίει λίγο... το παίρνει αγγαλιά με τη μία, και αρχίζει να λέει "πεινάει", "μήπως θέλει τσαγάκι ναηρεμίσει;" "χέστηκε", κατούρησε" ... κλπ κλπ κλπ... σαν να μου υποδικνυει τι να κάνω οτι εγω ειμαι χαζή και δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν εχει μπει στο τρυπάκι να καταλάβει πως ενα μωρο εξαρτάται απο τη μαμά του κυρίως και μετα απο το μπαμπά. Εμείς τη νύχτα καποιες φορες με το μωρο ψιλοξενυχταμε.. και θυμώνει (το βλέπω ενω δεν το παραδεχεται) που χάνει τον ύπνο του ενω ξυπνάει στις 6.30 το πρωί. Το νου του να δει το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, να πάει για τσιγάρο στο μπαλκόνι και απο την άλλη να ερχεται να μου υποδικνυει τι θα κανω με το μωρο. Και καταλαβενετε δεν θελω και πολύ να ανάψουν τα λαμπάκια μου. Και φωνάζω... χωρίς να το θέλω, χωρίς να πρέπει ... και λόγω του μωρού. Χθές δεν είχε τι άλλο να μου πει,,, και μου κοπάνησε το θέμα της γάτας την οποία απομονώσαμε στο μπαλκόνι και ασχολείτε με την φροντίδα της εκείνος, απο την διάρκεια της εγκυμοσύνης μέχρι σήμερα.. και χθες λεει τι θα γινει.... εγω θα καθαρίζω τη γάτα ακόμα; Ε μα δλδ πως θα ασχοληθώ τη στιγμή που είμαι συνεχως με το μωρό; Είναι το τελευταίο πράγμα.

Όλο αυτό μερα με τη μερα..... μου βγάζει περισσότερο αρνητισμο με το θηλασμό. Βγάζω γάλα (οσο έχω γιατί μου μειώνεται με τις βλακείες που κάνω..) και τις υπόλοιπες ωρες... της δίνω ξένο. Μη με κατακρίνεται... αλλά δνε μπορώ να το αντέξω. Πονάω... Το θέλω τόσο πολύ... νιώθω οτι εξαιτίας μου το παιδί υποφέρει απο κολικούς... γιατί δεν πίνει το δικό μου γάλα μόνο. Τα έχω κάνει σκ**** με το συμπαθιο και θέλω να το αλλάξω όλο αυτό γιατί δεν θα συνεχίσουμε καλά. Γενικά όλη αυτή η κατάσταση, το άγχς να είναι ολα καλα.. να τρώει σωστά το μωρό μου... να τα προλάβω όλα στο σπίτι.... με κάνανε να αρχίσω το κάπνισμα σχεδόν κανονικά... απο εκεί που έλεγα οτι οκ θα κάνω μονο 1 τη μέρα. Οταν καπνίσω ομως... δνε μπορώ να θηλάσω για 1.5 ωρα τουλάχιστον. με καταπιέζει ολο αυτό. Θα μου πείτε... ρε Ανθή το τσιγάρο σε νοιάζει ή το μωρό ΣΟΥ; Το μωρό μου φυσικά, αλλά με τόσο άγχος... και την αίσθηση οτι είμαι μόνη, με πεθαίνει.

Κατα τα άλλα η μικρή... αλλοτε είναι ήρεμη άλλοτε σφαδαζει απ οτον πονο στην κοιλίτσα. Τρώει καλά ... πέρνει καλό βάρος... Τα τελευταία βράδυα... την αφήνω και κοιμάται... καί μπορεί να κλείσει και κανα 6ωρο. Την υπόλοιπη μέρα, είμαστε στο 3ωρο. Εγώ άλλωστε πρέπει να την ξυπνάω γιατί αν κοιμηθεί βαριά, ενω στην αρχη ξύπναγε μόνη της.. τωρα ξεχνάει οτι πεινάει και δεν ξυπνάει. Αύριο θα την πάρω και θα πάμε να πιώ ενα καφέ έξω.. σε μια ωραία καφετέρια στον Πειραια με θέα τα καράβια που έρχονται και φευγουν (οι κοπέλες που μένετε Αθήνα, θα ξέρετε το γνωστό "Λιοντάρι") μπάς και ξελαμπικάρουμε λίγο.

Αυτά απο μένα..

Ανθούλα όλες όπως βλέπεις πάνω κάτω τα ίδια περνάμε. Είναι και οι ορμόνες, είναι και η αλλαγή, η κλεισούρα η κούραση. Καλα οι άντρες δεν είναι στην ίδια θέση με μας, καμία σχεση η κουραση και η ευθύνη η δική μας. Παθαίνουν κι αυτοί ενα σοκ ομως, είναι και για αυτους μια αλλαγή. Σοκ ο ένας σοκ ο άλλος, δεν θελει πολυ να γίνει καμια σύγκρουση, απλά θελει υπομονή και απο τους δύο μωρέ μεχρι να βρούμε όλοι ισορροπίες. Καποια στιγμή παιρνουν όλα το δρομο τους, το μωρό βρισκει εναν ας πούμε ρυθμο, συνηθίζουμε κι εμείς, μπαινουν καπως τα πράγματα σε μια σειρα και ηρεμεί και το ζευγάρι.

Να βγαίνεις όσο μπορείς. Εκεί έχετε τόσο ωραιο καιρό, να βγαίνεις. Να πηγαίνεις για καφε, βοηθαει πάρα πολύ. Και αν μπορεις καθημερινά μια μικρή βόλτα κάπου με πράσινο, βοηθάει πολυ στην ψυχολογία. Οσο έχει καλο καιρο εκμεταλλεύσου το, θα ηρεμείς.

Για το θηλασμό να κάνεις ότι σε κάνει εσένα να νιώθεις πιο καλά. Αν νομίζεις ότι εφτασες στα όρια σου με την προσπάθεια, δώσε ξένο χωρίς τύψεις. Αν το να δίνεις ξένο σε στεναχωρεί, μιλα με συμβούλους θηλασμού, ακόμα είναι πολύ νωρίς και όλα διορθώνονται. Σίγουρα δεν έχεις χάσει το παιχνίδι, μην απογοητεύεσαι, ειναι ακόμα τόσο νωρίς!

c8i6p2.png

Αυτό το έχω προσέξει και εγώ. Όταν ήταν πιο μικρή η Αναστασία κοιμόταν και μόνη της. Δεν ήθελε συνεχώς αγκαλιά. Το τελευταίο διάστημα όμως άλλαξε. Αντί να είναι ανασφαλής στις αρχές και να αναζητά την αγκαλιά μας, το κάνει τώρα που "μεγάλωσε"; Αλλά από ότι φαίνεται, για να συμβαίνει και σε εσάς, είναι φυσιολογικό... Λογικά κάποια στιγμή θα χαλαρώσουν...

Μακάρι βρε Μαριάνθη μου! Μακαρι καποια στιγμή απο μόνα τους να νιωσουν ασφάλεια να κοιμηθουν και μονα τους. Τι να κανουμε, εγώ το εχω παρει αποφαση, αυτή ειναι η δουλειά μου. Σε αδεια είμαι δεν δουλεύω, αλλα παιδιά σκυλιά δεν έχω, θα κάτσω στον καναπε και θα κανω υπομονή. Αφού αυτό θέλει το παιδί μου για να είναι ηρεμο.

c8i6p2.png

καλημερα κοριτσια!

ακουω 5ωρα και 6ωρα μπραβο σας!εμεις κοιμομαστε μες τη μερα ενα 2ωρακι το πολυ και τη νυχτα απο τις 11εως τις6 ξυπναμε ανα 2ωρο.τουλαχιστον το βραδυ μετα απο κανενα μισαωρο-40λεπτο θηλασμο μετα κοιμαται αμεσως.αλλα ολη μερα ματι γαριδα.

ρε κοριτσια πως τον κανετε τον ξαπλωτο θηλασμο; εγω δεν βολευομαι αν και μια φορα που δοκιμασα κοιμηθηκαμε3 ωρεςμεσημερι.ξαπλωνω στοπλαι και το μωρο στο πλαι ακριβως απεναντι μου αλλα με ποναει ηθηλη και η μεση μου.

ευαγγελια πως ξαπλωνει πανω σου;την βαζεις και θηλαζει μπρουμιτα πανω σου;

κι αυτο με τη ραγαδα στο ενα στηθος δεν λεει να γιανει...και το αλλο με ψιλοπονα.οτι και να κανω δεν πιανει σωστα ο μπεμπης δεν πιανει πολυ θηλαια αλω γι'αυτο πονω πιστευω αλλα εχω δοκιμασει τα παντα σχεδιαγραματα βιντεο δεν ανοιγει καλα το στομα.αλλα ενταξει αυτον τον πονο τον παλευω.τον πονο στη ραγαδα δεν παλευω ,ποναω και οταν δεν θηλαζει.και κανω και αγγειοσπασμο στο συγκεκριμενοστηθος συνεχεια!! λανολινη τιποτα εχω καταναλωσει απειρη,βρηκα μια κρεμα της φρεζιντερμ restructuring αλλα φοβαμαι να τη βαλω (αν και λεει οτι δεν χρειαζεται να την ξεβγαλεις μετα το θηλασμο) γιατι η παιδιατρος μου πε μονο λανολινη.

αναρωτιεμαι θα περασει ποτε;γιατι οταν θηλαζω πρεπει να κραταω το στηθος αν το αφησω το τραβαει και ποναω,ετσι οταν θηλαζω δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο.

απο πανες εγω χρησιμοποιω λιμπερο,παμπερσ και μπειμπιλινο οποια βρω προσφορα ή εχω κουπονια,λιγο τα λιμπεροδεν μου αρεσαν γιατι το 1 ισως μας επεσε μικρο.παντως τα παμπερσ ειναι πολυ απορροφυτικα.

ρε κοριτσια εγω τα φοβαμαι λιγο αυτα τα sling μηπως κανουν κακο στην σπονδυλικη στηλη.μαρσιππο εχω παρει δεν τον εχ χρησιμοποιησει αλλα νομιζω με το στηθος που ειναι τουμπανο θα με ενοχλει ο μαρσιππος.

εχω σπιτι εδω και μια βδομαδα την πεθερα μου(γιατι λειπει ο αντρας μου) που ειναι η εξαιρεση των πεθερων,πολυ καλη γυναικα γινεται χαλι να την πατησεις.

ο μπεμπης μου καθησε για πρωτη φορα σε ενα αυτοκουνομενο ριλαξ που μας δανεισαν(σαυτο που αγορασα εγω δεν καθεται ουτε λεπτο) και ριχνει κατι υπνους!!δεν το πιστευω!

επισης πιπιλα ενω την επιανε τωρα την φτυνει και παει να κανει εμετο.

συγχιση θηλων μαριανθη νομιζω μπορουν να παθουν οχι μονο τις 40 πρωτες μερες αλλα ανα πασα στιγμη.απλα δεν νομιζω οτι παθαινουν με την πιπιλα γιατι αυτη δε βγαζει γαλα ενω το μπουκαλι βγαζει και ειναι πιο ευκολο.νομιζω αυτα με την πιπιλα στο fb ειναι υπερβολες.

μου πε η μανα μου οτι με θηλαζε 3 μηνες χωρις συμπληρωμα φουλ αλλα ειχε περιθωριο αλλες 15 μερες να μαθω μπουκαλι για να με αφησει να παει να σπουδασει και μολις μου δωσε μπουκαλι δεν ηθελα να το πιασω με τιποτα ,τελικα το επιασα και μετα δεν ηθελα να ξαναπιασω στηθος με τιποτα.μετα απο αυτη την μια φορα μπουκαλι επαθα συγχιση!

και γω θα θελα να αντλησω να τον αφησω καμια φορα στη μανα μου να λειψω πανω απο 45 λεπτα(ειναι το μαξιμουμ που εχω καταφερει να λειψω)

αλλα νομιζω και να τον ταισουν παλι θα κλαιει.φοβαμαι και την υγιεινη του πραγματος ειμαι λιγο ψυχαναστικη.

πολλα εγραψα παλι...

Η ξαπλωτή στάση με βολεύει πάρα πολύ, ετσι θηλασε το μωρο την πρωτη πρώτη φορά, που με είχαν ξαπλα μεχρι να με πάνε στο δωμάτιο αφού γέννησα. Ξαπλώνω στο πλαι και δίνω το απο κάτω στήθος. Καμιά φορα πρεπει να αναψω φως για να δω που στοχεύω, γιατί είναι πολυ μικρούλι ακόμα για να πιάσει οπως να'ναι, πρεπει να ειναι ακριβώς στο σωστό σημείο η ρώγα για να την πιάσει. Κανε δοκιμές, μπορει να βρείτε τρόπο. Εγώ κάποτε τη θηλαζα ετσι το βραδυ και μετά την έβαζα στο κρεβατακι της κοιμησμένη, τώρα δεν παίζει αυτό. Θηλάζει μέχρι που κοιμάται, και κοιμάμαι κι εγώ μαζί της. Ξυπνάω όταν θα με ξυπνήσει αυτή για να ξαναφάει. Για να αλλάξω στήθος αλλάζω και πλευρά στο κρεβάτι, ξυπνάω τον άντρα μου και αλλάζουμε. Δεν μπορω να πετύχω με τιποτα να της δώσω το απο πανω στήθος σε αυτη τη σταση θηλασμου.

Κατα τη διαρκεια της μέρας τη θηλάζω στον καναπέ σε διάφορες στασεις, κανονικη, ψιλοόρθια, κατω απο τη μασχάλη, μετα τη σηκώνω να ρευτεί και τη βάζω μπρούμυτα πάνω μου να κοιμηθεί. Είμαι κι εγώ μισοξαπλωμένη, κι αυτή έχει και μια κλίση και σταμάτησε έτσι να μου βγάζει πολλές γουλίτσες. Εχω και τα χερια μου ελευθερα να χαζεψω στον υπολογιστή η να διαβάσω.

Να θηλασω εντελως ξαπλωτή με το μωρό μπρούμυτα πάνω μου δοκίμασα αλλα δεν μας βολεύει, δεν το καταφέραμε

c8i6p2.png

Γεια σου ευαγγελια μου.Αγκαλιτσας η μπεμπα ε?Εμενα ετσι ηταν η δαναη μου.Τα απογευματα καθομουν στον καναπε,εβαζα τηλεοραση και φροντιζα να χω τα παντα,τηκεκοντρολ-κινητο-βιβλιο κοντα μου γιατι αν εκανα οτι κουνιεμαι,ξυπναγε.Να την ακουμπησω κατω ουτε λογος.Για να το κανω ομως αυτο επρεπε βα δινω τη μελινα στο μπαμπα μου γιατι δε γινεται να σε φωναζει τι διχρονο και να μην ανταποκρινεσαι.Ειναι ευτυχημα που σε σενα και στη μαριανθη ετυχε στι πρωτο παιδι,μακαρι τα δευτερα να σας βγουν καλοβολα.Στο ριλαξ κουνια τις εβαζα και τις δυο απο ενος μηνα.Το σλινγκ θελω να το παρω κι εγω,πεθαινω για τα κουλουριασμενα,ευτυχισμενα μωρακια πανω στους γονεις αλλα απι την αλλη σκεφτομαι οτι κοιμαται ευκολα και πολυ μονη της στο καροτσι,μηπως της δημιουργησω εξαρτηση χωρις λογο?Απι την αλλη για καποιες δουλειες π.χ σουπερ μαρκετ βολευει γιατθ εχεις ελευθερα τα χερια.Ψηνομαι παντως,μαλλον θα τον παραγγειλω.Τωρα κοιμουνται και οι τρεις κι εγω πινω καφε,παρηγγειλα κρεπα,βαφω νυχακια και τι απογευμα θα παμε σεπαιδικο παρτυ.Την καρπουζελα θα την αφησω γιατι θα γινει σε κλειστο χωρο με πολλα παιδακια και φοβαμαι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλε το απο πανω στηθος σε ξαπλωτη σταση,οσο μεγαλο κι αν ειναι το στηθος,πως να το δωσεις?Δε γινεται νομιζω Επισης κι η τελευταια σταση που πες με το μωρο μπρουμυτα?Πως θα καταπινει το μωρο?Μου φαινεται κι αυτη ανεφικτη.Δε μου πες,θα της μιλατε δυο γλωσσες?Σκεφτεστε καθολου να ρθετε ελλαδα με το μωρο?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ευαγγελια μου.Αγκαλιτσας η μπεμπα ε?Εμενα ετσι ηταν η δαναη μου.Τα απογευματα καθομουν στον καναπε,εβαζα τηλεοραση και φροντιζα να χω τα παντα,τηκεκοντρολ-κινητο-βιβλιο κοντα μου γιατι αν εκανα οτι κουνιεμαι,ξυπναγε.Να την ακουμπησω κατω ουτε λογος.Για να το κανω ομως αυτο επρεπε βα δινω τη μελινα στο μπαμπα μου γιατι δε γινεται να σε φωναζει τι διχρονο και να μην ανταποκρινεσαι.Ειναι ευτυχημα που σε σενα και στη μαριανθη ετυχε στι πρωτο παιδι,μακαρι τα δευτερα να σας βγουν καλοβολα.Στο ριλαξ κουνια τις εβαζα και τις δυο απο ενος μηνα.Το σλινγκ θελω να το παρω κι εγω,πεθαινω για τα κουλουριασμενα,ευτυχισμενα μωρακια πανω στους γονεις αλλα απι την αλλη σκεφτομαι οτι κοιμαται ευκολα και πολυ μονη της στο καροτσι,μηπως της δημιουργησω εξαρτηση χωρις λογο?Απι την αλλη για καποιες δουλειες π.χ σουπερ μαρκετ βολευει γιατθ εχεις ελευθερα τα χερια.Ψηνομαι παντως,μαλλον θα τον παραγγειλω.Τωρα κοιμουνται και οι τρεις κι εγω πινω καφε,παρηγγειλα κρεπα,βαφω νυχακια και τι απογευμα θα παμε σεπαιδικο παρτυ.Την καρπουζελα θα την αφησω γιατι θα γινει σε κλειστο χωρο με πολλα παιδακια και φοβαμαι.

Ουτε να φανταστώ μπορώ τι τράβηξες στο δεύτερο με ένα παιδί ήδη μέσα στο σπίτι. Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, τι θα έκανα αν είχα κι άλλες υποχρεώσεις; Και πότε το ξεπεράσατε αυτό βρε Αντωνία μου, μη μου πεις ότι θα μας πάει έτσι κανενα χρόνο!

Sling να πάρεις, για καμιά βολτα ή για κανένα σουπερ μάρκετ όπως λες, εμας μας εχει βολεψει πολύ. Να φανταστείς καρότσι δεν έχουμε αγοράσει μέχρι στιγμης, είπαμε να πάρουμε αν και όταν το χρειαστούμε και μέχρι στιγμής βολευόμαστε με το wrap. Ασε που η δικιά μου σε καρότσι σε αυτή τη φάση δεν παίζει να καθίσει.

Αχχχ κρέπα... Σοκολάτα μπισκότο;; Μου έλειψαν αυτά εδώ, με τους Γερμανους που δεν ξέρουν να τρώνε.

Κι εγώ πεθύμησα γλυκό το απογευμα και έφτιαξα κρεμούλα με γάλα αμυγδαλου, τριμμένη βρώμη, τριμμένο μπισκότο, σιμιγδάλι και μαύρη ζάχαρη. Στην τύχη εβαζα υλικά και βγήκε τέλεια.

Καλά να περάσετε το απόγευμα!!

c8i6p2.png

Καλε το απο πανω στηθος σε ξαπλωτη σταση,οσο μεγαλο κι αν ειναι το στηθος,πως να το δωσεις?Δε γινεται νομιζω Επισης κι η τελευταια σταση που πες με το μωρο μπρουμυτα?Πως θα καταπινει το μωρο?Μου φαινεται κι αυτη ανεφικτη.Δε μου πες,θα της μιλατε δυο γλωσσες?Σκεφτεστε καθολου να ρθετε ελλαδα με το μωρο?

Αυτές τις στάσεις τις έχω δει σε βίντεο, ειδικά αυτή με το μωρό να θηλαζει μπρούμυτα πάνω στο στήθος τη συστήνουν αν η μαμά εχει υπερπαραγωγή. Εγώ έχω πολύ γάλα και πνίγεται καμιά φορα, το προσπάθησα αλλά δεν βόλεψε, δεν στήριζε το κεφαλάκι της καλά, άσε που με πονούσε που επεφτε πάνω στο στήθος.

Ναι εγώ της μιλάω ελληνικά και ο μπαμπάς της αγγλικά. Το είχα ψαξει γιατί φοβόμουν μην το μπερδέψουμε το παιδί, αλλά διάβασα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα θα μάθει δύο γλώσσες ταυτόχρονα αντί για μία, αρκεί να υπαρχει σταθερότητα, να της μιλάω μόνο ελληνικά και οχι μια το ένα μια το άλλο, για να ξεχωρίσει ότι ειναι δυο γλώσσες. Αργότερα αν μείνουμε Γερμανία θα μάθει και γερμανικά στο σχολείο φαντάζομαι.

Ελλάδα σκέφτομαι να ερθω τον Οκτώβριο, αν βολέψει με το μωρο!

c8i6p2.png

καλησπερα κοριτσια!σημερα πηραμε την ευχη του σαραντισματος!ηπιαμε το καφεδακι μας καναμε και μια μεγαλη βολτα με το καροτσι.Ο μπεμπης μας πολυ ησυχος ολο κοιμοταν, ξυπνουσε για να φαει και κοιτουσε και γυρω γυρω οταν ανοιγε ματι:P περασαμε πολυ ωραια το ειχα αγχος πως θα αντιδρασει!απο δω και περα θα τον κατεβαζω καθε μερα για βολτουλα, φοβαμαι λιγο με το αμαξι γιατι το καθισματακι κοιταει πισω και δεν θα τον βλεπω, εχω να οδηγησω και καιρο :rolleyes: για τον θηλασμο που λετε κι εγω το πρωι που τον παιρνω καμια ωριτσα στο κρεβατι τον θηλαζω ξαπλωτη ειναι πολυ βολικο, ξεκλεβω και λιγο υπνο;)

απο μαρσιπο εχω τον κλασσικο αλλα δεν τον εχω δοκιμασει ακομα.νομιζω κανει πολυ ζεστη για να το εχω πανω μου κολλημενο το μωρο, λαθος κανω?

c6vNp3.png

Ευαγγελια μου τελεια,θα μαθει τρεις γλωσσες ταυτοχρονα.Ειχα διαβασει οτι αυτα τα παιδακια μπορει ν αργησουν λιγο περισσοτερι να μιλησουν λογω υπερφορτωσης πληροφοριων αλκα οταν τα επεξεργαστουν οντως μιλανε δυο γλωσσες.Ναι κρεπουλα σοκολατα μπισκοτο.Η μπανανα δεν μου αρεσει.Μπηκα υωρα και ξαναειδα τα σλινγκς και θα παραγγειλω αμεσα .Σκεφτομουν να κατεβω κεντρο,ζαρα,να ψωνισω στα κοριτσια,και σκεφτομουν την ταλαιπωρια με μετρο και καροτσι ..ενω ετσι τελεια.Την εχεις ξαναπαεθ μετρο?Φοβαμαι τις ιωσεις με τοσο κοσμο.Η φαση με τη δαναη δυστυχως κρατησε πολυ.Ο αντρας μιυ εκεινο το χειμωνα ειχε χειρουργηθει,ηταν κρεβατι 4 μηνες κι η μικρη κολλησε πανω μου.Για ενα χρονι ηταν το πιο "κολλημενο"παιδακι που ηξερα.Οταν περπατησε αρχισε να αλλαζεθ ,ακομη εχει κολλημα μαζι μου αλλα ενταξει-η μανουλα ειμαι-τι να κανουμε...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε εμείς την ημέρα μια χαρά το βράδυ η μπέμπα για να κοιμηθεί μας βγάζει την Παναγία χθες είχε φάει στις 12 το βράδυ όλα μια χαρά ήταν φουλ νυσταγμενη και είχε μια γκρίνια κοιμήθηκε στις 3τα ξημερώματα τα είδα όλα..Τώρα κοιμάται από τις 4και δεν έχει ξυπνήσει ακόμη κοιμήθηκα και εγώ και είμαι καλύτερα λίγο..αχ Ευαγγελία μου και εμένα κολλημένη πάνω μου είναι άστα να πάνε και για να κοιμηθεί θέλει το στήθος να το πιπιλαει ωρές μακάρι να αλλάξει αυτό γιατί στο τέλος θα μου μείνει το στήθος στο χέρι..ακούς Μαριάνθη τι το παλεύω με την πιπίλα δεν την δέχεται με τίποτα σαν της μαμάς την πιπίλα δεν υπάρχει...βροχούλα μου υπομονή να κάνεις δεν έχω κάτι άλλο να σου πω γιατί δεν είμαι μέσα στο σπίτι σου να ξέρω τι γίνεται..Όλα να πάνε καλά..άνθη μου και εσύ και συγγνώμη που θα το πω να γράψεις και τον άντρα σου και να αφοσιωθεις στο μωράκι σου..οι αντρες δεν μπορούν να καταλάβουν όπως έχουν πει ήδη οι κοπέλες αφοσιωσου στο μπαμπάκι σου και στον θηλασμό και όσο την βάζεις στο στήθος τόσο γάλα θα έχεις μην σε αγχώνει αυτό.μαρουσκακι μου Καλώς ήρθες πάλι εσύ είσαι η μαμά του καφέ και πολλές φορές από εσάς εσένα την βροχουλα την Αντωνία και όποια άλλη ξέχασα ας με συγχωρέσει παίρνουμε δύναμη εμείς οι νέες μανουλες...ο Λουκάς σου μια χαρά είναι να τον χαίρεσαι..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...