Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τελικά ποιόν να κατηγορίσω. Διότι όλα μου φταίνε..... όλα με ενοχλούν..... προσπαθούμε σήμερα να μιλήσουμε σαν ανθρωποι με υον άντρα μου....... αλλά υπάρχει τρομερό χάσμα ανάμεσα μας και δεν τα βρίσκουμε πουθενά. Η βόλτα που βγήκαμε μπηπως αλλάξουμε λίγο παραστάσεις, δεν μας έκανε τελικα τίποτα. Ελπίζω αυριο να είναι μια διαφορετικη μέρα.... ΤΟ κύριο μέλημα είναι να μήν κόψω το θηλασμό....

Καλησπέρα και απο εμενα!

Μανουλα Φεβρουαρίου.Εχω δυο παιδακια οπως θα ειδες στα τικερακια.2 φορες εγκυος , 2 φορες λεχωνα!Ακριβως ιδια κατάσταση και τις δυο φορες με τον αντρα μου!Μολις μπαιναμε σπιτι γινομασταν εχθροί.Μου εφταιγε για ολα , τσακωνομασταν πολυυυυυυυ ασχημα.Περναει ομως ειναι η αληθεια.Θα γελας σε μερικες εβδομάδες με τον εαυτο σου.Αλλιως δεν θα καναμε και δεύτερα και τριτα σωστα???:tongue::tongue:

Η αληθεια ειναι οτι η σχεση αλλαζει απο την στιγμή που γινομαστε γονεις , δεν ξερω ακριβως γιατι αλλα δεν ειναι η ιδια!Ειναι οι ευθύνες που σε τρομαζουν λιγο , ειναι που ο καθενας νομιζει οτι μονο εκεινος ξερει τι χρειάζεται ενα παιδι και αυτο δημιουργει τσακωμους!Εμεις γι αυτο τον λογο τσακωνομαστε ακόμα:Μην τον κανεις ετσι μπανιο , Μην τον ντυνεις ετσι , δεν τον κρατας καλα και ένα σωρο αλλα που δεν υπάρχει λογος να γραψω και να σε κουρασω!

Μπηκα απλα να σου γραψω κατι , προσπαθηστε λιγο να χαλαρωσετε , πηγαίνετε λιγο κοντρα σε αυτο που νοιώθετε γιατι χανετε μαγικες στιγμες που δεν ξανα ερχονται.Απολαυστε αυτες τις ημέρες, μεγαλωνουν πολυ γρηγορα (πολυ κλισε αλλα ειναι η αλήθεια) Την εχω πατησει στο πρωτο παιδακι γι αυτο στο λεω.Ειναι στιγμές και περνανε πολυ γρήγορα. Α!το μωρουλι σας τα νοιωθει ολα!Εύχομαι τα καλύτερα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Αυτα που διαβάζω από σας είτε τα πέρασα, είτα απλά τα έχω στο μυαλό μου κ τα επεξεργάζομαι... ίδια φάση.. μετά την πρώτη μου γέννα έψαχνα να βρω που παν τα 4 κ μάλωνα αρκετά με τον άντρα μου,,, ήταν η περίοδος προσαρμογής, αλλά το κατάλαβα μετά... δεν ήθελα να πω σε κανένα ότι μαλώναμε, γιατί νόμιζα ότι όλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας στην αρχή με το μωρό...πόσο γελάστηκα,,, ένα μίνι γκάλοπ κ είδα ότι στην αρχή ειδικά στο πρώτο μωρό ψάχνουμε να βρούμε τους ρόλους μας που έχουν αυξηθεί! λίγες περιπτώσεις ξέρω που να ήταν φουλ συγχρονισμένοι! Ευτυχώς όλο αυτό περνάει μπορεί να κρατήσει από λίγο ως πολύ, ανάλογα με το χρόνο που το αντιλαμβάνεται ο καθένας... θυμάμαι πολλά άσχημα από κείνη την περίοδο... αντί να είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου... πέρασε όμως... τώρα με το δέυτερο είμαστε πολύ πιο συνειδητοποιημένοι κ δυστυχώς δεν πολυβρισκόμαστε γιατί τρέχουμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες υποχρεώσεις που προέκυψαν,,,βάζοντας προτεραιότητα το πρώτο παιδί. Πιστεύω ότι θα βρούμε πιο γρήγορα τους ρυθμούς μας ως ζευγάρι...

Το λοιπόν... ζυγίσαμε το μπέμπη στη σύμβουλο-παιδίατρο κ ευτυχώς λειτούργησε το σύστημα δίνω όοοοοοτι έχω διαθέσιμο (στήθος συνέχεια...), πήρε 500 γρ!!!σε 10 μέρες,,,φανταστείτε τι αγώνα δρόμου κάναμε!!! οπότε όλα καλά!!!Σαραντίζουμε σε μια βδομάδα κ θα κάνουμε το πρώτο μας ταξιδάκι στο χωριό του άντρα μου, 3 ώρες μακριά,,,ανυπομονώ να ξεκουνηθώ!!! μούχλιασα!!! βέβαια κάθε μέρα βγάινω έστω κ λίγο μέχρι το φούρνο, σ/μ, αλλά ακόμα όχι για καφέ ή σε σπίτι...

Keep going κοριτσόπουλα!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Παντού! Λίγο στον καναπέ μπρούμυτα για να δυναμώνει ο αυχένας του, λίγο στο ρηλάξ (δεν κάνει πάνω από 10' σε αυτή την ηλικία) και πολύ στο σλινγκ! Εμένα κορίτσια το σλίνγκ με έσωσε πάντως. Το ξαναλέω: χαζομάρα που δεν το χρησιμοποιούσα από την αρχή

Ζουζουνα κανει στο ριλαξ !!! εγω τον βαζω συνεχεια! τουλαχιστον εμενα η παιδιατρος μου με αφηνει κοριτσια παω να σας διαβασω και θα επανελθω!

79o6p3.png

Καλημέρα κορίτσια...... Μαρούσκα μου καλως ήρθες και πάλι, χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

Ευαγγελία για μπιμπερό εγώ έχω πάρει το σετ με τα πλαστικά της chicco. Η θηλή που έχει αυτό το μπιμπερό την έχει καταβολευτεί η μικρή.

Εγω κορίτσια δνε θα έλεγα οτι ειμαι στα τρελά μου κέφια. Δεν θα ρίξω το φταίξιμο στις ορμόνες... (ισως βεβαια και αυτες να ευθυνονται) αλλά δεν ξερω και που ή σε ποιον. Απο τη μία χαίρομαι γιατί αρχίσα να βγαίνω λίγο με το μωρό και πήρα τον αέρα μου γιατι τα είχα παίξει. Απο την άλλη όμως.... νιώθω μόνη εντελώς. Δεν προλαβαίνω τίποτα να κάνω, ο άντρας μου δεν κατανοεί με τίποτα την όλη κατάσταση με αποτέλεσμα να πλακονώμαστε. Αρχικά τρελένομαι αν το μωρό ακούσει φωνή απο εμάς. Τώρα παρατήρησα οτι άρχισε να καταλαβαίνει. Ο άντρας μου... οταν είναι σπίτι.... είναι πολύ αγχωτικός με το παιδί. Κλαίει λίγο... το παίρνει αγγαλιά με τη μία, και αρχίζει να λέει "πεινάει", "μήπως θέλει τσαγάκι ναηρεμίσει;" "χέστηκε", κατούρησε" ... κλπ κλπ κλπ... σαν να μου υποδικνυει τι να κάνω οτι εγω ειμαι χαζή και δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν εχει μπει στο τρυπάκι να καταλάβει πως ενα μωρο εξαρτάται απο τη μαμά του κυρίως και μετα απο το μπαμπά. Εμείς τη νύχτα καποιες φορες με το μωρο ψιλοξενυχταμε.. και θυμώνει (το βλέπω ενω δεν το παραδεχεται) που χάνει τον ύπνο του ενω ξυπνάει στις 6.30 το πρωί. Το νου του να δει το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, να πάει για τσιγάρο στο μπαλκόνι και απο την άλλη να ερχεται να μου υποδικνυει τι θα κανω με το μωρο. Και καταλαβενετε δεν θελω και πολύ να ανάψουν τα λαμπάκια μου. Και φωνάζω... χωρίς να το θέλω, χωρίς να πρέπει ... και λόγω του μωρού. Χθές δεν είχε τι άλλο να μου πει,,, και μου κοπάνησε το θέμα της γάτας την οποία απομονώσαμε στο μπαλκόνι και ασχολείτε με την φροντίδα της εκείνος, απο την διάρκεια της εγκυμοσύνης μέχρι σήμερα.. και χθες λεει τι θα γινει.... εγω θα καθαρίζω τη γάτα ακόμα; Ε μα δλδ πως θα ασχοληθώ τη στιγμή που είμαι συνεχως με το μωρό; Είναι το τελευταίο πράγμα.

Όλο αυτό μερα με τη μερα..... μου βγάζει περισσότερο αρνητισμο με το θηλασμό. Βγάζω γάλα (οσο έχω γιατί μου μειώνεται με τις βλακείες που κάνω..) και τις υπόλοιπες ωρες... της δίνω ξένο. Μη με κατακρίνεται... αλλά δνε μπορώ να το αντέξω. Πονάω... Το θέλω τόσο πολύ... νιώθω οτι εξαιτίας μου το παιδί υποφέρει απο κολικούς... γιατί δεν πίνει το δικό μου γάλα μόνο. Τα έχω κάνει σκ**** με το συμπαθιο και θέλω να το αλλάξω όλο αυτό γιατί δεν θα συνεχίσουμε καλά. Γενικά όλη αυτή η κατάσταση, το άγχς να είναι ολα καλα.. να τρώει σωστά το μωρό μου... να τα προλάβω όλα στο σπίτι.... με κάνανε να αρχίσω το κάπνισμα σχεδόν κανονικά... απο εκεί που έλεγα οτι οκ θα κάνω μονο 1 τη μέρα. Οταν καπνίσω ομως... δνε μπορώ να θηλάσω για 1.5 ωρα τουλάχιστον. με καταπιέζει ολο αυτό. Θα μου πείτε... ρε Ανθή το τσιγάρο σε νοιάζει ή το μωρό ΣΟΥ; Το μωρό μου φυσικά, αλλά με τόσο άγχος... και την αίσθηση οτι είμαι μόνη, με πεθαίνει.

Κατα τα άλλα η μικρή... αλλοτε είναι ήρεμη άλλοτε σφαδαζει απ οτον πονο στην κοιλίτσα. Τρώει καλά ... πέρνει καλό βάρος... Τα τελευταία βράδυα... την αφήνω και κοιμάται... καί μπορεί να κλείσει και κανα 6ωρο. Την υπόλοιπη μέρα, είμαστε στο 3ωρο. Εγώ άλλωστε πρέπει να την ξυπνάω γιατί αν κοιμηθεί βαριά, ενω στην αρχη ξύπναγε μόνη της.. τωρα ξεχνάει οτι πεινάει και δεν ξυπνάει. Αύριο θα την πάρω και θα πάμε να πιώ ενα καφέ έξω.. σε μια ωραία καφετέρια στον Πειραια με θέα τα καράβια που έρχονται και φευγουν (οι κοπέλες που μένετε Αθήνα, θα ξέρετε το γνωστό "Λιοντάρι") μπάς και ξελαμπικάρουμε λίγο.

Αυτά απο μένα..

Αν σε παρηγορει αυτο που θα γραψω ,να μην νιωθεις ασχημα....εμεις ειμαστε σφαγμενοι αυτην τη στιγμη που σου γραφω...δεν εχω ορεξη να γραψω πολλα,ο λογος ειναι για το ονομα του παιδιου παντως...λυπαμαι πολυ που εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο,αλλα δεν τον αντεχω αλλο....ειμαι πολυ στεναχωρημενη,σας διαβαζω αλλα δεν εχω ορεξη να γραψω τιποτα.μονο να κοιμαμαι θελω για να μην σκεφτομαι....παντως δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σε έσωσε έ; Πήρα κα ι εγώ εναν μάρσιπο και σήμερα τον χρησιμοποίησα. όντως βολικό γενικότερα γιατί ηρεμεί η μικρή, αλλά εσένα σε βολέυει πχ οταν είσαι και κουζίνα και μαγειρεύεις; Γιατί το προσπάθησα... αλλά εννοειται δεν μπορώ να μαι πάνω απο ενα τηγάνι να μαγειρεύω.. ή κατσαρολα.. φοβαμαι δλδ μη πεταχτεί τιποτα... όπως επίσης θέλει πολύ προεχτικές κινήσεις όταν είμαι στο νεροχύτη και πλένω.

Να μαγειρέψω με την μικρή, δεν μου έτυχε. Πλυντήριο έβαλα, ρούχα άπλωσα, σιδέρωσα, ψώνια από σούπερ μάρκετ συμμάζεψα, έφαγα (πολλές φορές), άλλαξα σεντόνια, έπλυνα πιάτα... αυτά θυμάμαι. Δεν ξέρω με τον μάρσιπο πως είναι. Διάβαζα ότι τα μωρά δεν κάθονται το ίδιο καλά όπως στο σλινγκ. Για αυτό και πήρα σλίνγκ

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Ζουζουνα κανει στο ριλαξ !!! εγω τον βαζω συνεχεια! τουλαχιστον εμενα η παιδιατρος μου με αφηνει κοριτσια παω να σας διαβασω και θα επανελθω!

Ρε συ έκλεισε τον δεύτερο μήνα ο μπόμπιρας σου; Πω πω πως περνάει ο καιρός; Σαν νερό...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αν σε παρηγορει αυτο που θα γραψω ,να μην νιωθεις ασχημα....εμεις ειμαστε σφαγμενοι αυτην τη στιγμη που σου γραφω...δεν εχω ορεξη να γραψω πολλα,ο λογος ειναι για το ονομα του παιδιου παντως...λυπαμαι πολυ που εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο,αλλα δεν τον αντεχω αλλο....ειμαι πολυ στεναχωρημενη,σας διαβαζω αλλα δεν εχω ορεξη να γραψω τιποτα.μονο να κοιμαμαι θελω για να μην σκεφτομαι....παντως δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα

όταν λες ότι δεν τα βλέπεις καλά, εννοείς ότι πας για διαζύγιο; Συγγνώμη για την αδιακρισία μου...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε; Εμείς χθες είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα. Το Αναστασάκι είχε τρελή γκρίνια και ενώ νύσταζε, δεν κοιμόταν. Σήμερα όμως άλλος άνθρωπος! Ήσυχη και χαρούμενη. Υποθέτω ότι χθες την ενοχλούσε το εντεράκι της γιατί ακουγόταν πολύ και διαρκώς. Να σας ρωτήσω. Και εσάς τα μωράκια σας έχουν τέτοια εξάρτηση από το στήθος; Χαλαρώνουν κάποια στιγμή; Έχω βαρεθεί να είμαι με τα στήθη στην φόρα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δώσε χρόνο σε σένα και στο σύζυγο.Δεν έχετε βρει ακόμη τις ισορροπίες με τα νέα δεδομένα, το νέο μωρό κι όλα αυτά.Είναι και το κόλλημά του με τη μάνα....Πάντως σίγουρα το να το διαλύσεις λόγω ονόματος δεν παίζει... Καλημέρα σε όλες.

Μαγδάκι, χάρηκα πολύ με τα νέα σας, μπράβο στην αγορίνα και στη μαμά!!! :P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Πινω καφεδακι και σας διαβαζω.Ανθη μου συμφωνω με οσα εχουν γραψει τα κοριτσια.Η κατασταση ειναι δυσκολη,εχει μαζευτει πολυ ενταση την οποια ,δε ξερω ο αντραε σου-αλλα τουλαχιστον εσυ δε μπορεις να διαχειριστεις αυτη τη στιγμη.Η γνωμη μου ειναι να αφησεις το θεμα με τον αντρα σου για λιγο στο πλαι και βα αφοσιωθεις αποκλειστικα στο μωρο.Ο αντρας σου λογικα τα πρωινα δουλευει,αλλα παιδακια δεν υπαρχουν,οποτε εισαι εσυ και το μωρο.Αφοσιωσου απερισπαστη για μικρο διαστημα π.χ βαλε στοχο οτι για μια εβδομαδα δε θα ασχοληθεις με το σπιτι η ας ασχοληθεικαποιος αλλος αν υπαρχει.Ηρεμησε,κοιμησου μαζι του η κανε την ωρα που κοιμαται κατι που σε ευχαριστει π.χ ενα ωραιο μπανιο.Θηλασε το,μυρισε το,μιλησε του.Δεν λεω οτι δεν τα κανεις αυτα αλλα καντα με ηρεμια χωρις περισπασμους.Εξηγησε και στον αντρα σου οτι θα κανεις αλλη μια προσπαθεια για θηλασμο μηπως κανει λιγο πισω για λιγες μερες.Στο δικο σας θεμα ως ζευγαρι εχευε καιρο να επανελθετε,τωρα σε χρειαζεται πιο πολυ η μπεμπα.Ειναι δυσκολο να αισθανεσαι μονη αλλα πιστευω οτι οταν τα βρεις εσυ καλα με το μωρο κι εισαι καλα πραγματικα μετα θα τα ξαναβρεις με τον αντρα σου.Θυμαμαι νε ποση ανυπομονησια μας ελεγες οτι την περιμενατε και οι δυο....τωρα ειναι εδω...ειναι κριμα να μην την απολαμβανετε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη πιο εξαρτημενη απο το στηθος απο τις τρεις κορες μου ηταν η μελινα.Ισως επειδη ηταν η πρωτη και ημουν διαθεσιμη παντου και παντα?Ισως,ολα παιζουν το ρολο τους.Ενεβα η παιδιαυρος οταν της ειπα οτι η μπεμπα ειναι ησυχη και κοιμαται πολυ μου πε οτι εγω το κανα αυτο,με την εμπειρια μου.Το πιστευω εν μερει.Πιστευω οτι ειναι και στο παιδι.Εμεις κοριτσια,με αφορμη την κατασταση της ανθης,στι πρωτο μωρο κι ως ζευγαρι κι ως ατομα ημασταν μια χαρα,πολυ δεμενοι.Εκει που ψιλοχασαμε τη μπαλα ηταν στο δευτερο.Εμενα μου φανηκε δυσκολη η προσαρμογη τοτε στα νεα δεδομενα,ο αντρας μου ηθελε να ασχοκειται με το μεγαλο παιδι,δηλ το ευκολο,κι εβγαζε την ουρα του απεξω με το μωρο,πραγμα που κανει και τωρα.Κανει τα παντα νε τις μεγαλες αλλα τιποτα με το μωρο.Παντως τωρα στο τριτο ειναι απο θεμα ψυχολογιας ολα πιο ευκολα.Εχουμε μπει στον αυτοματο.Μου το λεγαν αλλα δεν το πιστευα.Δε διαταραχθηκαν σχεδον καθολου οι ισορροπιες μας.Λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να δουμε αντιδρασεις των μεγαλων και μετα ηρεμια.Μαλλον κι εγω γι αυτο το απολαμβανω περισσοτερο απο ποτε,ακομη κι απ το πρωτο μου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Χθες ανεβασα κι εγω απ την αποθηκη το ριλαξ κουνια και τι γυμναστηριο,τα πλυνα κι ανυπομονω μολις ηυπνησει να την δοκιμασω.Το ριλαξ το ανεβασα να το δουν κι οι αλλες,να κανουν τις βλακειες τους,να το επεξεργαστουν αλλα θα βαζω τη μπεμπα απο βδομαδα οταν θα λειπουν στο σχολειο.Παντως επειδη κουνιεται μονο του με ειχε σωσει

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νοβεμπερ μου πραγματικα λυπαμαι που εκει που σε ακουγα ηρεμη και καπως αποστασιοποιημενη απι το θεμα της πεθερας,τωρα περνας παλι το γολγοθα σου.Φυσικα εγω ειχα την αισθηση αυτη μεσα απ τα μηνυματα σου,τι γινοταν στο σπιτι σου δεν το ξερω.Τι να πω,"υπομονη" δε θελω να πω για να μη γινω γραφικη.Να πω απλως οτι σε συμμεριζομαι...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε; Εμείς χθες είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα. Το Αναστασάκι είχε τρελή γκρίνια και ενώ νύσταζε, δεν κοιμόταν. Σήμερα όμως άλλος άνθρωπος! Ήσυχη και χαρούμενη. Υποθέτω ότι χθες την ενοχλούσε το εντεράκι της γιατί ακουγόταν πολύ και διαρκώς. Να σας ρωτήσω. Και εσάς τα μωράκια σας έχουν τέτοια εξάρτηση από το στήθος; Χαλαρώνουν κάποια στιγμή; Έχω βαρεθεί να είμαι με τα στήθη στην φόρα!

Καλημερα κοριτσια.. μαριανθη επειδη και εμενα εχει κολικους χαλαρωνε στι στηθος αλλα καθε 20 λεπτα εκλαιγε και ηθελε να παρηγορηθει στο στηθος μου ειπε ο παιδιατρος ομως οτι καθε τοσο που τρωει ποναει πιο πολυ η κοιλιτσα του τωρα κραταω ωρα και τον ταίζω καθε 2,5 ωρες και μου κοιμαται καλυτερα και δε ποναει τοσο.. μας εχουν επισης βοηθησει πολυ οι σταγονες bio gaia

UstLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...