Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...... Μαρούσκα μου καλως ήρθες και πάλι, χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

Ευαγγελία για μπιμπερό εγώ έχω πάρει το σετ με τα πλαστικά της chicco. Η θηλή που έχει αυτό το μπιμπερό την έχει καταβολευτεί η μικρή.

Εγω κορίτσια δνε θα έλεγα οτι ειμαι στα τρελά μου κέφια. Δεν θα ρίξω το φταίξιμο στις ορμόνες... (ισως βεβαια και αυτες να ευθυνονται) αλλά δεν ξερω και που ή σε ποιον. Απο τη μία χαίρομαι γιατί αρχίσα να βγαίνω λίγο με το μωρό και πήρα τον αέρα μου γιατι τα είχα παίξει. Απο την άλλη όμως.... νιώθω μόνη εντελώς. Δεν προλαβαίνω τίποτα να κάνω, ο άντρας μου δεν κατανοεί με τίποτα την όλη κατάσταση με αποτέλεσμα να πλακονώμαστε. Αρχικά τρελένομαι αν το μωρό ακούσει φωνή απο εμάς. Τώρα παρατήρησα οτι άρχισε να καταλαβαίνει. Ο άντρας μου... οταν είναι σπίτι.... είναι πολύ αγχωτικός με το παιδί. Κλαίει λίγο... το παίρνει αγγαλιά με τη μία, και αρχίζει να λέει "πεινάει", "μήπως θέλει τσαγάκι ναηρεμίσει;" "χέστηκε", κατούρησε" ... κλπ κλπ κλπ... σαν να μου υποδικνυει τι να κάνω οτι εγω ειμαι χαζή και δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν εχει μπει στο τρυπάκι να καταλάβει πως ενα μωρο εξαρτάται απο τη μαμά του κυρίως και μετα απο το μπαμπά. Εμείς τη νύχτα καποιες φορες με το μωρο ψιλοξενυχταμε.. και θυμώνει (το βλέπω ενω δεν το παραδεχεται) που χάνει τον ύπνο του ενω ξυπνάει στις 6.30 το πρωί. Το νου του να δει το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, να πάει για τσιγάρο στο μπαλκόνι και απο την άλλη να ερχεται να μου υποδικνυει τι θα κανω με το μωρο. Και καταλαβενετε δεν θελω και πολύ να ανάψουν τα λαμπάκια μου. Και φωνάζω... χωρίς να το θέλω, χωρίς να πρέπει ... και λόγω του μωρού. Χθές δεν είχε τι άλλο να μου πει,,, και μου κοπάνησε το θέμα της γάτας την οποία απομονώσαμε στο μπαλκόνι και ασχολείτε με την φροντίδα της εκείνος, απο την διάρκεια της εγκυμοσύνης μέχρι σήμερα.. και χθες λεει τι θα γινει.... εγω θα καθαρίζω τη γάτα ακόμα; Ε μα δλδ πως θα ασχοληθώ τη στιγμή που είμαι συνεχως με το μωρό; Είναι το τελευταίο πράγμα.

Όλο αυτό μερα με τη μερα..... μου βγάζει περισσότερο αρνητισμο με το θηλασμό. Βγάζω γάλα (οσο έχω γιατί μου μειώνεται με τις βλακείες που κάνω..) και τις υπόλοιπες ωρες... της δίνω ξένο. Μη με κατακρίνεται... αλλά δνε μπορώ να το αντέξω. Πονάω... Το θέλω τόσο πολύ... νιώθω οτι εξαιτίας μου το παιδί υποφέρει απο κολικούς... γιατί δεν πίνει το δικό μου γάλα μόνο. Τα έχω κάνει σκ**** με το συμπαθιο και θέλω να το αλλάξω όλο αυτό γιατί δεν θα συνεχίσουμε καλά. Γενικά όλη αυτή η κατάσταση, το άγχς να είναι ολα καλα.. να τρώει σωστά το μωρό μου... να τα προλάβω όλα στο σπίτι.... με κάνανε να αρχίσω το κάπνισμα σχεδόν κανονικά... απο εκεί που έλεγα οτι οκ θα κάνω μονο 1 τη μέρα. Οταν καπνίσω ομως... δνε μπορώ να θηλάσω για 1.5 ωρα τουλάχιστον. με καταπιέζει ολο αυτό. Θα μου πείτε... ρε Ανθή το τσιγάρο σε νοιάζει ή το μωρό ΣΟΥ; Το μωρό μου φυσικά, αλλά με τόσο άγχος... και την αίσθηση οτι είμαι μόνη, με πεθαίνει.

Κατα τα άλλα η μικρή... αλλοτε είναι ήρεμη άλλοτε σφαδαζει απ οτον πονο στην κοιλίτσα. Τρώει καλά ... πέρνει καλό βάρος... Τα τελευταία βράδυα... την αφήνω και κοιμάται... καί μπορεί να κλείσει και κανα 6ωρο. Την υπόλοιπη μέρα, είμαστε στο 3ωρο. Εγώ άλλωστε πρέπει να την ξυπνάω γιατί αν κοιμηθεί βαριά, ενω στην αρχη ξύπναγε μόνη της.. τωρα ξεχνάει οτι πεινάει και δεν ξυπνάει. Αύριο θα την πάρω και θα πάμε να πιώ ενα καφέ έξω.. σε μια ωραία καφετέρια στον Πειραια με θέα τα καράβια που έρχονται και φευγουν (οι κοπέλες που μένετε Αθήνα, θα ξέρετε το γνωστό "Λιοντάρι") μπάς και ξελαμπικάρουμε λίγο.

Αυτά απο μένα..

Ανθή γεια και χαρά εγώ ανήκω στις μαμάδες Ιανουαρίου του '15 έχω ξαναγράψει σε σας διαβάζοντας το ποστ σου θέλησα να σε εμψυχώσω λιγάκι καταρχάς μην δίνεις σημασία στον σύζυγο όλοι οι άντρες τα ίδια σκ#τα είναι μόνο το πο#λάκι τους ξέρουν να λειτουργούν άψογα όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα σε τελιότητα γι'αυτούς (μην πέσετε να με φάτε την άποψη μου λέω), η ψυχολογία σου εννοείται πως επηρρεάζεται από τις ορμόνες σου όσο για τον θηλασμό μπορείς να τα καταφέρεις η Μαριάνθη πως το γύρισε σε αποκλειστικό ;; Χρειάζεσαι πρώτα απ'όλα μια βαθιά ανάσα δεύτερον χ#σε τις δουλειές του σπιτιού και τις ώρες που κοιμάται η μικρή αφοσιώσου σε σένα κοιμήσου , βάψου , άκου μουσική αλλά μην ασχοληθείς με το σπίτι φαγητό μπορείς να κάνεις κάτι πρόχειρο ή ντελίβερι στο κάτω κάτω για την ψυχική σου υγεία πρόκειται ας μην φάτε και 1 μέρα μαγειρευτό. Και όσο για το τσιγάρο αν χαλαρώσεις θα δεις δεν θα το έχεις ανάγκη τώρα περί θηλασμού πάρε τηλέφωνο στην Αλκυόνη να έρθουν από εκει να σου δείξουν πως να πιάνει σωστά η μικρή έτσι ώστε το στόμα της να μην ακουμπάει διόλου την θηλή σου αλλά το γύρω γύρω το καφέ. Αν δεν βάζεις την μικρή στο στήθος ή δεν αντλείς με νοσοκομειακό το μήνυμα που θα στέλνεται στο σώμα σου είναι μείωσε το γάλα μου και μετά δεν ξέρω κατά πόσο θα είσαι διατεθειμένη για πρωτόκολλο επαναγαλακτισμού για να μην φτάσουμε όμως εκεί αρκεί να πάρεις τηλέφωνο στην γραμμή που σου λέω παραπάνω (θα ερχόμουν κι εγώ να σου δείξω πως να πιάνει αλλά δεν μένω Πειραία :? ) το Μαριανθάκι νομίζω μπορεί να σου δώσει τα φώτα του πλήρως μιας κι εκείνη όχι απλά τα κατάφερε αλλά τα πήγε περίφημα. Και μην δίνεις σημασία στον σύζυγο προσπαθεί κι εκείνος να διαχειριστεί ότι πλέον είστε 3 και ότι δεν είσαι η 1η του προτεραιότητα μην οξύνετε τα πνεύματα δώστε χρόνο και χώρο και σιγά σιγά όλα θα στρώσουν. Τέλος το μόνο που μπορεί να σε κάνει να συνεχίσεις τον θηλασμό είναι να σκέφτεσαι το πόσο καλό κάνει στην μικρή σου το γάλα σου είναι κρίμα να πάει χαμένος ο κόπος σου μην τα παρατήσεις (όχι ακόμα τουλάχιστον) και να θυμάσαι το κοριτσάκι σου είναι εσύ και ο άντρας σου είστε εσείς μαζί αξίζει να τσακώνεστε ;; Και δεν προσπαθώ να το παίξω ξερόλας εγώ με τον δικό μου τσακωνόμαστε 100 φορές την μέρα αλλά πλέον ούτε για αστείο μπροστά στην μικρή μας. (ουφ συγχωρέστε με για το σεντόνι που άπλωσα πάλι σε ξένο thread :rolleyes: )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!

ακουω 5ωρα και 6ωρα μπραβο σας!εμεις κοιμομαστε μες τη μερα ενα 2ωρακι το πολυ και τη νυχτα απο τις 11εως τις6 ξυπναμε ανα 2ωρο.τουλαχιστον το βραδυ μετα απο κανενα μισαωρο-40λεπτο θηλασμο μετα κοιμαται αμεσως.αλλα ολη μερα ματι γαριδα. Για να παρηγορηθείς, εμένα το βράδυ κοιμάται στην καλύτερη περίπτωση 4ωρο (στην συνηθισμένη 3ωρο) και το πρωί μισάωρα. Μένει πλέον πολλές ώρες ξύπνια είτε για να θηλάζει, είτε για να πιπιλάει απλώς το στήθος

ρε κοριτσια πως τον κανετε τον ξαπλωτο θηλασμο; εγω δεν βολευομαι αν και μια φορα που δοκιμασα κοιμηθηκαμε3 ωρεςμεσημερι.ξαπλωνω στοπλαι και το μωρο στο πλαι ακριβως απεναντι μου αλλα με ποναει ηθηλη και η μεση μου. Εγώ ξαπλώνω στο κρεβάτι ή στον καναπέ και με το χέρι που ακουμπά στο στρώμα πιάνω το κεφάλι της μικρής. Με το άλλο χέρι πιάνω το στήθος και το βάζω στο στόμα της. Το κεφάλι της μικρής είναι στο ύψος της θηλής. Μόλις πιάσει την θηλή, με το δεύτερο χέρι πιάνω το κεφάλι της και την ακουμπώ σιγά σιγά στο στρώμα και έπειτα με το πρώτο χέρι αφήνομαι και εγώ να ακουμπήσω κάτω... Δεν ξέρω αν κατάλαβες από την περιγραφή...

ευαγγελια πως ξαπλωνει πανω σου;την βαζεις και θηλαζει μπρουμιτα πανω σου;

κι αυτο με τη ραγαδα στο ενα στηθος δεν λεει να γιανει...και το αλλο με ψιλοπονα.οτι και να κανω δεν πιανει σωστα ο μπεμπης δεν πιανει πολυ θηλαια αλω γι'αυτο πονω πιστευω αλλα εχω δοκιμασει τα παντα σχεδιαγραματα βιντεο δεν ανοιγει καλα το στομα.αλλα ενταξει αυτον τον πονο τον παλευω.τον πονο στη ραγαδα δεν παλευω ,ποναω και οταν δεν θηλαζει.και κανω και αγγειοσπασμο στο συγκεκριμενοστηθος συνεχεια!! λανολινη τιποτα εχω καταναλωσει απειρη,βρηκα μια κρεμα της φρεζιντερμ restructuring αλλα φοβαμαι να τη βαλω (αν και λεει οτι δεν χρειαζεται να την ξεβγαλεις μετα το θηλασμο) γιατι η παιδιατρος μου πε μονο λανολινη.

αναρωτιεμαι θα περασει ποτε;γιατι οταν θηλαζω πρεπει να κραταω το στηθος αν το αφησω το τραβαει και ποναω,ετσι οταν θηλαζω δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο. Ο γιατρός εμένα μου είπε ότι τις πρώτες μέρες είναι φυσιολογικοί οι μικροτραυματισμοί και οι πόνοι που δεν διαρκούν παραπάνω από 1-2'. Σταδιακά προσαρμόζεται το στήθος και δεν πονάς. Εγώ ας πούμε στις αρχές είχα ματώσει λίγο την μία μου θηλή. Αλλά έβαζα μητρικό γάλα και σε δέκα μέρες μου πέρασε

απο πανες εγω χρησιμοποιω λιμπερο,παμπερσ και μπειμπιλινο οποια βρω προσφορα ή εχω κουπονια,λιγο τα λιμπεροδεν μου αρεσαν γιατι το 1 ισως μας επεσε μικρο.παντως τα παμπερσ ειναι πολυ απορροφυτικα.

ρε κοριτσια εγω τα φοβαμαι λιγο αυτα τα sling μηπως κανουν κακο στην σπονδυλικη στηλη.μαρσιππο εχω παρει δεν τον εχ χρησιμοποιησει αλλα νομιζω με το στηθος που ειναι τουμπανο θα με ενοχλει ο μαρσιππος. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Απλά καλό είναι να μην έχεις το μωρό και όλη την ημέρα μέσα. Είναι όμως πολύ βοηθητικό και πολύ ξεκούραστο. Εγώ αυτομουτζώνομαι που δεν το είχα χρησιμοποιήσει από την αρχή

εχω σπιτι εδω και μια βδομαδα την πεθερα μου(γιατι λειπει ο αντρας μου) που ειναι η εξαιρεση των πεθερων,πολυ καλη γυναικα γινεται χαλι να την πατησεις.

ο μπεμπης μου καθησε για πρωτη φορα σε ενα αυτοκουνομενο ριλαξ που μας δανεισαν(σαυτο που αγορασα εγω δεν καθεται ουτε λεπτο) και ριχνει κατι υπνους!!δεν το πιστευω!

επισης πιπιλα ενω την επιανε τωρα την φτυνει και παει να κανει εμετο.

συγχιση θηλων μαριανθη νομιζω μπορουν να παθουν οχι μονο τις 40 πρωτες μερες αλλα ανα πασα στιγμη.απλα δεν νομιζω οτι παθαινουν με την πιπιλα γιατι αυτη δε βγαζει γαλα ενω το μπουκαλι βγαζει και ειναι πιο ευκολο.νομιζω αυτα με την πιπιλα στο fb ειναι υπερβολες.

μου πε η μανα μου οτι με θηλαζε 3 μηνες χωρις συμπληρωμα φουλ αλλα ειχε περιθωριο αλλες 15 μερες να μαθω μπουκαλι για να με αφησει να παει να σπουδασει και μολις μου δωσε μπουκαλι δεν ηθελα να το πιασω με τιποτα ,τελικα το επιασα και μετα δεν ηθελα να ξαναπιασω στηθος με τιποτα.μετα απο αυτη την μια φορα μπουκαλι επαθα συγχιση!

και γω θα θελα να αντλησω να τον αφησω καμια φορα στη μανα μου να λειψω πανω απο 45 λεπτα(ειναι το μαξιμουμ που εχω καταφερει να λειψω)

αλλα νομιζω και να τον ταισουν παλι θα κλαιει.φοβαμαι και την υγιεινη του πραγματος ειμαι λιγο ψυχαναστικη.

πολλα εγραψα παλι...

Και ο παιδίατρος μου είπε για σύγχυση θηλών με την πιπίλα. Όχι μόνο από το fb. Επειδή πιπίλα και μπιμπερό είναι και τα δύο πλαστικά...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαρουσκακι για το θεμα της εγκυμοσυνης και της περιοδου...Ειχα παει τυχαια στο γιατρο χωρις περιοδο λογω θηλασμου και μου πε οτι κανω κανονικα ωορρηξια κι αν δε θελω αλλο μωρο να προσεχουμε.Της μαριανθης της ειπε οτι αν δεν εχουμε περιοδο δεν εχουμε ωορρηξια.Για αλλη μια φορα χασμα αποψεων γιατρων αλλα τι στο καλο...εδω ειναι αντικειμενικο το θεμα,ή κανουμε ωορρηξια ή δεν κανουμε.Εχω διαβασει παντως πολλες ιστοριες που εμειναν εγκυες και δεν το καταλαβαν γιατι δεν ειχαν περιοδο.Εγω στη δαναη που δεν ειχα περιοδο ενα χρονο μαρουσκα μου ειχα αρχισει να μη νιωθω καλα.Ειχα νευρα ειχα φουσκωματα ειχα διαφορα.

Πλέον υπάρχει και η ντεμί-ωορρηξία! Και έχεις και δεν έχεις! :tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Aνθη μου οι αντρες οντως εχουν το χαβα τους δεν πολυκαταλαβαινουν τι μας συμβαινει.νομιζουν οτι ολα θα ναι οπως πριν.η ελευση ενος παιδιου αλλαζει τις ισσοροπιες σε ενα ζευγαρι μεγενθυνει προβληματα ανευ σημασιας.εγω θα σου προτεινα να μην δινεις σημασια απο το ενα αυτι να μπαινει κι απο το αλλο να βγαινει.και στο λεω εγω που παραλιγο να το διαλυσουμε πριν κατι μερες... μην αφησεις την κακη ψυχολογια να σε οδηγησει σε αποθηλασμο.μπορεις να τα καταφερεις ακομα ελατωνοντας σταδιακα το ξενο και αυξανοντας τους θηλασμους.αφου πιανει το μωρο αφου δεν πονας χεσε τις δουλειες και το φαι.ειναι δικαιωμα του μωρου σου.οσο για το τσιγαρο εχω διαβαδει οτι ειναι καλυτερα να καονιζεις και να θηλαζεις απο το να δινεις ξενο.

Σε καταλαβαινω βεβαια απολυτα οτι σου δημιουργει αρνητικα αισθημαατα.το χα παθει και γω αυτο ειδικα οταν μαλωναμε αλλα μετα το φιλοσοφησα και ειπα το μωρο προεχει.αν ομως θεωρεις οτι η κατασταση δεν εχει γυρισμο μην κατηγορεις τον εαθτο σου βτες αυτο που σε κανει να νιωθεις καλα και κανε το για να ναι και το μωρο καλα κι εσυ.

Κοριτσια το στηθος μου ειναι τεραστιο και πεσμενο οταν ξαπλωνω στο πλαι το αλλο στηθος που κρεμεται απο πανω ποναει και το κατω δεν καταφερνω να το εφαρμωσω καλα.

Νομιζω θα ποναω για παντα.δεν παλευεται και δεν εχω και καμια βελτιωση.ολοι μου λενε θα μεγαλωσει ο μπεμπης και θα μεγαλωσει και το στοματακι..επισης συνεχεια παθαινω αποφραξεις πορου χωρις δεκατα ευτυχως.καποιος με χει μουτζωσει δεν εξηγηται αλλιως χαχα χουμορ...

Ρε το εχω στο ρηλαξ και κοιμαται κανα 2 ωρο κουνιστος.αλλον πρεπει να τον σηκωσω

KPOzp2.png deXnp3.png

Aνθη μου οι αντρες οντως εχουν το χαβα τους δεν πολυκαταλαβαινουν τι μας συμβαινει.νομιζουν οτι ολα θα ναι οπως πριν.η ελευση ενος παιδιου αλλαζει τις ισσοροπιες σε ενα ζευγαρι μεγενθυνει προβληματα ανευ σημασιας.εγω θα σου προτεινα να μην δινεις σημασια απο το ενα αυτι να μπαινει κι απο το αλλο να βγαινει.και στο λεω εγω που παραλιγο να το διαλυσουμε πριν κατι μερες... μην αφησεις την κακη ψυχολογια να σε οδηγησει σε αποθηλασμο.μπορεις να τα καταφερεις ακομα ελατωνοντας σταδιακα το ξενο και αυξανοντας τους θηλασμους.αφου πιανει το μωρο αφου δεν πονας χεσε τις δουλειες και το φαι.ειναι δικαιωμα του μωρου σου.οσο για το τσιγαρο εχω διαβαδει οτι ειναι καλυτερα να καονιζεις και να θηλαζεις απο το να δινεις ξενο.

Σε καταλαβαινω βεβαια απολυτα οτι σου δημιουργει αρνητικα αισθημαατα.το χα παθει και γω αυτο ειδικα οταν μαλωναμε αλλα μετα το φιλοσοφησα και ειπα το μωρο προεχει.αν ομως θεωρεις οτι η κατασταση δεν εχει γυρισμο μην κατηγορεις τον εαθτο σου βτες αυτο που σε κανει να νιωθεις καλα και κανε το για να ναι και το μωρο καλα κι εσυ.

Κοριτσια το στηθος μου ειναι τεραστιο και πεσμενο οταν ξαπλωνω στο πλαι το αλλο στηθος που κρεμεται απο πανω ποναει και το κατω δεν καταφερνω να το εφαρμωσω καλα.

Νομιζω θα ποναω για παντα.δεν παλευεται και δεν εχω και καμια βελτιωση.ολοι μου λενε θα μεγαλωσει ο μπεμπης και θα μεγαλωσει και το στοματακι..επισης συνεχεια παθαινω αποφραξεις πορου χωρις δεκατα ευτυχως.καποιος με χει μουτζωσει δεν εξηγηται αλλιως χαχα χουμορ...

Ρε το εχω στο ρηλαξ και κοιμαται κανα 2 ωρο κουνιστος.αλλον πρεπει να τον σηκωσω

Γιατί δεν πιέζεις λίγο το στήθος σου να βγει γάλα, μια ποσότητα έστω να αποσυμφορηθεί?Η Πατσούρου λέει έχουμε εδραίωση θηλασμού όταν το στήθος ναι μεν έχει γάλα αλλά είναι μαλακό, και γεμάτο το νιώθεις μόνο το πρωί, το μωρούλι σου, δεν είναι ούτε μηνός ακόμη, θα εδραιωθεί ο θηλασμός και θα συνέλθεις, αλλά γνώμη μου, βγάζε λίγο άμα συνέχεια είσαι έτσι, δε μιλάω για μια φορά αν αργήσει να ξυπνήσει έτσι?λέω αν το παθαίνεις συνέχεια...να γλιτώσεις καμιά μαστίτιδα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Πλέον υπάρχει και η ντεμί-ωορρηξία! Και έχεις και δεν έχεις! :tongue::tongue::tongue:

Χαχα, άστα να πάνε!Καλά, άσε να περάσει λίγο ο καιρός και μετά τον τρόπο τον ξέρετε, δε θέλει άγχος, αυτό είναι το πιο βασικό...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε?εγω μια χαρουλα ανυπομονω να παμε στην εκκλησια αυριο και μετα καφεδακιιιιιιιι!!:):)Ειμαι περιεργη να δω πως θα κατσει και το μικρο,θα δουμε. Διαβαζω μερικες ζοριζεστε με το θηλασμο τι να πω υπομονη! Εμενα πιανει καλα το μωρακι/, τρωει παιρνει πολυ βαρος απλα ειναι ακαταστατο το ωραριο του ακομα. Ολοι μου λενε θα στρωσει (ποτε???):rolleyes::rolleyes: Υπομονη ομως και βλεπουμε. Ευτυχως ειναι πολυ καλυτερα οι μυκητες με το μελανι σε σπαραζει και το κακομοιρακι καθε φορα που το πλενω. Κοριτσια ερωτηση, τωρα που τα μωρακια μας μενουν πιο πολυ ξυπνια μεσ τη μερα (οχι οτι το δικο μου κοιμαται βραδυ αλλα λεμε τωρα) που τα βαζετε? στο πορτ μπεμπε, παρκο η ριλαξ? δεν ξερω που να τον εχω οταν καθεται ησυχος και κανω δουλιτσες. Η κουνια του ειναι στο υπνοδωματιο αλλα θελω να τον βλεπω

c6vNp3.png

Καλημέρα κορίτσια...... Μαρούσκα μου καλως ήρθες και πάλι, χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

Ευαγγελία για μπιμπερό εγώ έχω πάρει το σετ με τα πλαστικά της chicco. Η θηλή που έχει αυτό το μπιμπερό την έχει καταβολευτεί η μικρή.

Εγω κορίτσια δνε θα έλεγα οτι ειμαι στα τρελά μου κέφια. Δεν θα ρίξω το φταίξιμο στις ορμόνες... (ισως βεβαια και αυτες να ευθυνονται) αλλά δεν ξερω και που ή σε ποιον. Απο τη μία χαίρομαι γιατί αρχίσα να βγαίνω λίγο με το μωρό και πήρα τον αέρα μου γιατι τα είχα παίξει. Απο την άλλη όμως.... νιώθω μόνη εντελώς. Δεν προλαβαίνω τίποτα να κάνω, ο άντρας μου δεν κατανοεί με τίποτα την όλη κατάσταση με αποτέλεσμα να πλακονώμαστε. Αρχικά τρελένομαι αν το μωρό ακούσει φωνή απο εμάς. Τώρα παρατήρησα οτι άρχισε να καταλαβαίνει. Ο άντρας μου... οταν είναι σπίτι.... είναι πολύ αγχωτικός με το παιδί. Κλαίει λίγο... το παίρνει αγγαλιά με τη μία, και αρχίζει να λέει "πεινάει", "μήπως θέλει τσαγάκι ναηρεμίσει;" "χέστηκε", κατούρησε" ... κλπ κλπ κλπ... σαν να μου υποδικνυει τι να κάνω οτι εγω ειμαι χαζή και δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν εχει μπει στο τρυπάκι να καταλάβει πως ενα μωρο εξαρτάται απο τη μαμά του κυρίως και μετα απο το μπαμπά. Εμείς τη νύχτα καποιες φορες με το μωρο ψιλοξενυχταμε.. και θυμώνει (το βλέπω ενω δεν το παραδεχεται) που χάνει τον ύπνο του ενω ξυπνάει στις 6.30 το πρωί. Το νου του να δει το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, να πάει για τσιγάρο στο μπαλκόνι και απο την άλλη να ερχεται να μου υποδικνυει τι θα κανω με το μωρο. Και καταλαβενετε δεν θελω και πολύ να ανάψουν τα λαμπάκια μου. Και φωνάζω... χωρίς να το θέλω, χωρίς να πρέπει ... και λόγω του μωρού. Χθές δεν είχε τι άλλο να μου πει,,, και μου κοπάνησε το θέμα της γάτας την οποία απομονώσαμε στο μπαλκόνι και ασχολείτε με την φροντίδα της εκείνος, απο την διάρκεια της εγκυμοσύνης μέχρι σήμερα.. και χθες λεει τι θα γινει.... εγω θα καθαρίζω τη γάτα ακόμα; Ε μα δλδ πως θα ασχοληθώ τη στιγμή που είμαι συνεχως με το μωρό; Είναι το τελευταίο πράγμα.

Όλο αυτό μερα με τη μερα..... μου βγάζει περισσότερο αρνητισμο με το θηλασμό. Βγάζω γάλα (οσο έχω γιατί μου μειώνεται με τις βλακείες που κάνω..) και τις υπόλοιπες ωρες... της δίνω ξένο. Μη με κατακρίνεται... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ/ ΟΠΟΙΟΝ (ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ) ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ! Πόσο μάλλον να σε κατακρίνει... αλλά δνε μπορώ να το αντέξω. Πονάω... Το θέλω τόσο πολύ... νιώθω οτι εξαιτίας μου το παιδί υποφέρει απο κολικούς... γιατί δεν πίνει το δικό μου γάλα μόνο. Τα έχω κάνει σκ**** με το συμπαθιο και θέλω να το αλλάξω όλο αυτό γιατί δεν θα συνεχίσουμε καλά. Γενικά όλη αυτή η κατάσταση, το άγχς να είναι ολα καλα.. να τρώει σωστά το μωρό μου... να τα προλάβω όλα στο σπίτι.... με κάνανε να αρχίσω το κάπνισμα σχεδόν κανονικά... απο εκεί που έλεγα οτι οκ θα κάνω μονο 1 τη μέρα. Οταν καπνίσω ομως... δνε μπορώ να θηλάσω για 1.5 ωρα τουλάχιστον. με καταπιέζει ολο αυτό. Θα μου πείτε... ρε Ανθή το τσιγάρο σε νοιάζει ή το μωρό ΣΟΥ; Το μωρό μου φυσικά, αλλά με τόσο άγχος... και την αίσθηση οτι είμαι μόνη, με πεθαίνει.

Κατα τα άλλα η μικρή... αλλοτε είναι ήρεμη άλλοτε σφαδαζει απ οτον πονο στην κοιλίτσα. Τρώει καλά ... πέρνει καλό βάρος... Τα τελευταία βράδυα... την αφήνω και κοιμάται... καί μπορεί να κλείσει και κανα 6ωρο. Την υπόλοιπη μέρα, είμαστε στο 3ωρο. Εγώ άλλωστε πρέπει να την ξυπνάω γιατί αν κοιμηθεί βαριά, ενω στην αρχη ξύπναγε μόνη της.. τωρα ξεχνάει οτι πεινάει και δεν ξυπνάει. Αύριο θα την πάρω και θα πάμε να πιώ ενα καφέ έξω.. σε μια ωραία καφετέρια στον Πειραια με θέα τα καράβια που έρχονται και φευγουν (οι κοπέλες που μένετε Αθήνα, θα ξέρετε το γνωστό "Λιοντάρι") μπάς και ξελαμπικάρουμε λίγο.

Αυτά απο μένα..

Σίγουρα παίζουν και οι ορμόνες τον ρόλο τους. Αλλά αν και ο άλλος είναι στον κόσμο του, πόσο να αντέξεις και εσύ. Έχεις συζητήσει μαζί του; Του έχεις πει τα παράπονά σου; Αυτός τι σκέφτεται; Τι νιώθει;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Παρ'ολο που του μίλησε η μαία μου ... εκείνοςτο χαβά του.

Για το θηλασμό .. στεναχωριέμαι... γιατί το είχα θεωρήσει καλό σημαδι που είχα 3 μηνες πριν γεννήσω... πρωτόγαλα... και δεν ανήκω σε εκείνες που δυστηχως δεν είχαν γάλα. Εγώ που έχω ... γιατί να είμαι έτσι; Με στεναχωρεί πολυ...... έχω ακόμα κάποια αντοχή και θα το παλέψω... Εκτος αν με εγκαταλείψει το γάλα ........ το βλέπω..... μειώνεται.. :|:cry:

ξαναδιαβάζοντας το προηγούμενο ποστ σου....θέλεις να θηλάσεις, αυτό καταλαβαίνω, αλλά είναι η χάλια ψυχολογία στη μέση....Είναι νωρίς να σε εγκαταλείψει το γάλα, φτάνει να μην το εγκαταλείψεις εσύ, να το ξέρεις...Ξαναλέω..πρέπει εσύ να νιώθεις καλά για να είναι το μωρό καλά και πρέπει να νιώθεις καλά αν θες να θηλάσεις κι άλλο...εδώ όπως βλέπεις έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μας....ό,τι κι αν κάνεις...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Παρ'ολο που του μίλησε η μαία μου ... εκείνοςτο χαβά του.

Για το θηλασμό .. στεναχωριέμαι... γιατί το είχα θεωρήσει καλό σημαδι που είχα 3 μηνες πριν γεννήσω... πρωτόγαλα... και δεν ανήκω σε εκείνες που δυστηχως δεν είχαν γάλα. Εγώ που έχω ... γιατί να είμαι έτσι; Με στεναχωρεί πολυ...... έχω ακόμα κάποια αντοχή και θα το παλέψω... Εκτος αν με εγκαταλείψει το γάλα ........ το βλέπω..... μειώνεται.. :|:cry:

όπως λέει και η marouskaki, αν είναι να γίνεσαι χάλια καλύτερα το ξένο! Είναι σημαντικό για το μωράκι να είσαι εσύ καλά! Ότι και αν σημαίνει αυτό. Πάντως αν έχεις αντοχές όπως λες, μην εγκαταλείπεις. Βγάζε με θήλαστρο ανά 2 ώρες για να μην μειωθεί το γάλα! Αλλά και να κοπεί, πάντα υπάρχει και ο επαναγαλακτισμός. Θα ρωτήσεις κάποιον σύμβουλο θηλασμού στην περιοχή σου και θα τα καταφέρεις. Μακριά από εσένα βέβαια, αλλά θέλω να πω πως για όλα υπάρχει λύση! Μην στεναχωριέσαι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Βρήκα ευκαιρία που έχει ο άντρας μου άδεια και πήγα και για τον έλεγχο για μένα.Μου είπαν λοιπόν ότι έχω τράχηλο σαν να μην έχω γεννήσει ποτέ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και όσο για την ορθοκήλη που μου είχε πει αυτός που με ξεγέννησε σκτ...δεν έχω τίποτα, κι αυτός μου είχε πει επέμβαση,μάλλον όλα ήταν διογκωμένα λόγω εγκυμοσύνης, αχχχχ, πού είσαι βροχούλα να τα χώσεις!! Αντωνία μου, ανοίγουν τα σχολεία, εγώ πάντα ανεβαίνω τέτοιες μέρες!!!:tongue: Lonestar, τέτοιο πράγμα με τις θηλές τι να πω, δοκίμασε και την άλλη κρέμα ρε συ!

Οπότε είσαι έτοιμη και για το 5ο ε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε?εγω μια χαρουλα ανυπομονω να παμε στην εκκλησια αυριο και μετα καφεδακιιιιιιιι!!:):)Ειμαι περιεργη να δω πως θα κατσει και το μικρο,θα δουμε. Διαβαζω μερικες ζοριζεστε με το θηλασμο τι να πω υπομονη! Εμενα πιανει καλα το μωρακι/, τρωει παιρνει πολυ βαρος απλα ειναι ακαταστατο το ωραριο του ακομα. Ολοι μου λενε θα στρωσει (ποτε???):rolleyes::rolleyes: Υπομονη ομως και βλεπουμε. Ευτυχως ειναι πολυ καλυτερα οι μυκητες με το μελανι σε σπαραζει και το κακομοιρακι καθε φορα που το πλενω. Κοριτσια ερωτηση, τωρα που τα μωρακια μας μενουν πιο πολυ ξυπνια μεσ τη μερα (οχι οτι το δικο μου κοιμαται βραδυ αλλα λεμε τωρα) που τα βαζετε? στο πορτ μπεμπε, παρκο η ριλαξ? δεν ξερω που να τον εχω οταν καθεται ησυχος και κανω δουλιτσες. Η κουνια του ειναι στο υπνοδωματιο αλλα θελω να τον βλεπω

Χαίρομαι που είστε καλύτερα κορίτσι.Εγώ του έχω στρώσει στο πάτωμα κουβέρτα να είναι μαλακά, πάνω έβαλα το ''γυμναστήριο'' γνωστής εταιρίας παιχνιδιών κι από πάνω σεντονάκι, εκεί τον έχουμε ξύπνιο και τον απασχολούμε με τραγούδια και κάτι παιχνιδάκια που κάνουν θόρυβο, όχι στο ριλάξ τόσο μικρά (εμένα μου έχουν πει μετά το τρίμηνο) , το πάρκο το έχουμε μόνο για ύπνο ή αν θέλω να κάνω κάτι στην κουζίνα κι είμαι μόνη...Όταν λέω κάτι, εννοώ κάτι σύντομο, τα ζόρικα τα κάνω όταν κοιμάται...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Οπότε είσαι έτοιμη και για το 5ο ε;

Α όχι αγάπη μου, εγώ τον θέλω δίπλα μου τον άντρα μου όχι στο Δαφνί αυτός κι εγώ με ζουρλομανδύα σε κανα ίδρυμα, χαχαχαχα!Θεωρητικά όμως ναι, το σώμα έτσι δείχνει χαχα!:mrgreen: Όρμα εσύ, εμείς κλείσαμε!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ανθή γεια και χαρά εγώ ανήκω στις μαμάδες Ιανουαρίου του '15 έχω ξαναγράψει σε σας διαβάζοντας το ποστ σου θέλησα να σε εμψυχώσω λιγάκι καταρχάς μην δίνεις σημασία στον σύζυγο όλοι οι άντρες τα ίδια σκ#τα είναι μόνο το πο#λάκι τους ξέρουν να λειτουργούν άψογα όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα σε τελιότητα γι'αυτούς (μην πέσετε να με φάτε την άποψη μου λέω), η ψυχολογία σου εννοείται πως επηρρεάζεται από τις ορμόνες σου όσο για τον θηλασμό μπορείς να τα καταφέρεις η Μαριάνθη πως το γύρισε σε αποκλειστικό ;; Ρε κορίτσια νιώθω άβολα... Τόσο διάσημη έχω γίνει; :tongue::tongue::tongue: (ναι είμαι ψωνάρα, φασκελώστε με!) Χρειάζεσαι πρώτα απ'όλα μια βαθιά ανάσα δεύτερον χ#σε τις δουλειές του σπιτιού και τις ώρες που κοιμάται η μικρή αφοσιώσου σε σένα κοιμήσου , βάψου , άκου μουσική αλλά μην ασχοληθείς με το σπίτι φαγητό μπορείς να κάνεις κάτι πρόχειρο ή ντελίβερι στο κάτω κάτω για την ψυχική σου υγεία πρόκειται ας μην φάτε και 1 μέρα μαγειρευτό. Και όσο για το τσιγάρο αν χαλαρώσεις θα δεις δεν θα το έχεις ανάγκη τώρα περί θηλασμού πάρε τηλέφωνο στην Αλκυόνη να έρθουν από εκει να σου δείξουν πως να πιάνει σωστά η μικρή έτσι ώστε το στόμα της να μην ακουμπάει διόλου την θηλή σου αλλά το γύρω γύρω το καφέ. Αν δεν βάζεις την μικρή στο στήθος ή δεν αντλείς με νοσοκομειακό το μήνυμα που θα στέλνεται στο σώμα σου είναι μείωσε το γάλα μου και μετά δεν ξέρω κατά πόσο θα είσαι διατεθειμένη για πρωτόκολλο επαναγαλακτισμού για να μην φτάσουμε όμως εκεί αρκεί να πάρεις τηλέφωνο στην γραμμή που σου λέω παραπάνω (θα ερχόμουν κι εγώ να σου δείξω πως να πιάνει αλλά δεν μένω Πειραία :? ) το Μαριανθάκι νομίζω μπορεί να σου δώσει τα φώτα του πλήρως μιας κι εκείνη όχι απλά τα κατάφερε αλλά τα πήγε περίφημα. Έγινα και υπόδειγμα μίμησης; Βρε τρομάρα μου!!!:tongue: Και μην δίνεις σημασία στον σύζυγο προσπαθεί κι εκείνος να διαχειριστεί ότι πλέον είστε 3 και ότι δεν είσαι η 1η του προτεραιότητα μην οξύνετε τα πνεύματα δώστε χρόνο και χώρο και σιγά σιγά όλα θα στρώσουν. Τέλος το μόνο που μπορεί να σε κάνει να συνεχίσεις τον θηλασμό είναι να σκέφτεσαι το πόσο καλό κάνει στην μικρή σου το γάλα σου είναι κρίμα να πάει χαμένος ο κόπος σου μην τα παρατήσεις (όχι ακόμα τουλάχιστον) και να θυμάσαι το κοριτσάκι σου είναι εσύ και ο άντρας σου είστε εσείς μαζί αξίζει να τσακώνεστε ;; Και δεν προσπαθώ να το παίξω ξερόλας εγώ με τον δικό μου τσακωνόμαστε 100 φορές την μέρα αλλά πλέον ούτε για αστείο μπροστά στην μικρή μας. (ουφ συγχωρέστε με για το σεντόνι που άπλωσα πάλι σε ξένο thread :rolleyes: )

Το καφενέ μας είναι ανοιχτό για όλους!

Πληροφορίες για την Αλκυόνη: http://epilegothilasmo.gr/

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Νομίζω ότι όταν εδραιωθεί ο θηλασμός θα βελτιωθεί και η κατάσταση του στήθους

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...