Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα!Σαραντίσαμεεεεεεεεεεε επιτέλους σήμερα το πρωί μες στη βρόχα, μας διάβασε ο πάτερ και την ευχή της ονοματοδοσίας αφού έχουμε αποφασίσει το όνομα και κάναμε και την πρώτη βόλτα το απόγευμα.Πήγα και για κούρεμα, ένιωσα άλλος άνθρωπος είναι η αλήθεια.Χθες με ηρέμησε πολύ η αδερφή μου αφού μου διάβαζε από το βιβλίο της Πατσούρου ότι τα θηλάζοντα είναι φυσιολογικό να παίρνουν από 400 γρ το μήνα το πρώτο τετράμηνο (ακούς Μαγδάκι?400 συνολικά το μήνα...) και αφού βλέπω το μωρό δραστήριο ησύχασα.Ρε παιδιά, άμα είχε πρόβλημα θα γυρνούσε από μπρούμυτα ανάσκελα?Θα έκανε αγού?Τίποτα δε θα έκανε...Θα κοιμόταν όλη μέρα, αυτά σκέφτηκα κι ηρέμησα...Ποια κοπέλα ρωτούσε?Παίρνεις τηλ στην ενορία σου και ρωτάς πότε να πας για το σαραντισμό.Καλή αρχή από αύριο στα σχολιαρόπαιδα, επιτέλους να μπούμε σε μια σειρά!Πάω για μπάνιο μέχρι να ξυπνήσει ο Λουκάς και να κάνουμε όλοι μπανάκι για αύριο!!;)

Αμα έχει πρόβλημα ένα μωρό βρε κορίτσι μου το ένστικτο της μάνας το καταλαβαίνει πριν το γιατρό! Πόσο μάλλον μια εμπειρη μάνα οπως εσύ; Είναι δυνατόν να είχε θέμα το παιδί και να μην το είχες πάρει χαμπάρι; Κι αυτοί οι γιατροι καμιά φορα, λόγω της ευθύνης που φέρουν, γίνονται λίγο ψείρες και υπερβολικοί και μας αγχώνουν. Προτιμούν να υπερβαλουν λίγο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Αντε με το καλό, καλές βολτούλες τώρα!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειλικρινα δεν το πιστεύω που πήγε το μυαλό σου!!!Εγω το βιβλίο της Πατσουρου το χω μαθει σχεδόν απέξω...αν δεν το χα διαβασει θα τα ειχα παρατησει!!!?Αντε καλή αρχη στα σχολεια!!

Κι όμως κοριτσάκι μου, ναι, μέχρι ότι το αρρώστησα κι αρχίζει να πεθαίνει της πείνας έφτασα να σκεφτώ, άτιμο πράγμα οι ορμόνες και τα λόγια των παιδιάτρων στη λεχώνα, είτε πρώτο είτε τέταρτο παιδί...Απαπα...η Μάγδα με καταλαβαίνει απόλυτα,είμαι σίγουρη!Ευτυχώς μετά από μια βδομάδα άγχους και ζυγισμάτων που δεν οδηγούσαν πουθενά παρά μόνο στην τρέλα, ηρέμησα και επανήλθε και το μωρό στα ίσα του.Πλέον 5ωράκια τη νύχτα σερί και τη μέρα ξυπνά μόνος του στις 2,5 με 3 ώρες από θηλασμό.Ναι, απλώς έχω κι ένα ήσυχο μωρό...Δόξα τω Θεώ!Ποιο κορίτσι ήθελε να βγει?Κι εγώ νομίζω πάνω από 120 μλ δε θέλει για 1 μηνός μωρό.Κι ούτε αποστειρωτή θες για ένα μπιμπερό.Μπιμπερό εγώ είχα της Κικο αυτό το πλαγιαστό...Σήμερα απολαμβάνω πολύ πρωινό καφέ από τις 6 άπλωσα, έβαλα δεύτερο πλυντήριο και κατά τις 9.30 πάμε στον αγιασμό στα νήπια με Ανδρέα και Λουκάκι ενώ τα μεγάλα θα πάνε συνοδία μπαμπά στο δημοτικό!Πολλή η κούραση κορίτσια,αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα!Α, Μαριανθάκι, για β εγκυμοσύνη που λέγατε.Στο κομμωτήριο χθες μου έλεγαν για περίπτωση μπαμπά που απογοητευμένος τους ανακοίνωσε ότι η γυναικα του έμεινε έγκυος στο τρίτο μόλις σαράντισε!Φυσικά και μένεις κι ας θηλάζεις, απλώς μέχρι το 6μηνο αποκλειστικού θηλασμού είναι πιο δύσκολο.Ήρθε σε καμιά πρώτη περίοδος?Εμένα το νωρίτερο είναι στους 7 μήνες, αλλά στον τρίτο μου ήρθε όταν χρόνισε (τέεεεεεεελειοοοοοο???). :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ειλικρινα δεν το πιστεύω που πήγε το μυαλό σου!!!Εγω το βιβλίο της Πατσουρου το χω μαθει σχεδόν απέξω...αν δεν το χα διαβασει θα τα ειχα παρατησει!!!?Αντε καλή αρχη στα σχολεια!!

Η Πατσούρου είναι φοβερή!Το βιβλίο σούπερ!Κι εγώ απ΄έξω το ήξερα αλλά αυτό το κομμάτι του βάρους δε με είχε απασχολήσει ποτέ οπότε είχε σβηστεί από τη μνήμη (έχει περιοριστεί κι η χωρητικότητα της μνήμης μου πια!!!!):tongue::tongue:

Ξέρεις ποιος άλλος έχει ωραία βιβλία για θηλασμό και διατροφή παιδιών?Στέλιος Παπαβέντσης, είναι κι από τα μέρη μου!!!;);)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα κοριτσσια μου!

Μολις ηρθαμε απο παιδιατρο. Ειμαστε 900γρ πανω απο το βαρος γεννησης. Με εχει ξεζουμισει το θηριακι.

Ευτυχως εχω τα βιβλια μου και διαβαζω και περναει η ωρα, τι θα εκανα ολη μερα σε ενα καναπε με ενα βυζι εξω! Απο ψυχολογια ειμαι πολυ πολυ καλυτερα, αρχισα κ τις εξοδους σιγα σιγα. Λεω απο βδομαδα να κανω καμια αντληση κοριτσια για να βγω ενα διωρο χωρις το μωρο, να παω ενα σινεμα η ενα φαγητο με μια φιλη. Σκεφτομαι μιαφορα περιπου την εβδομαδα να το κανω αυτο, αλλα ειμαι παντελως ασχετη, να φανταστειτε ουτε μπιμπερο δεν εχω. Λετε για μια φορα τη βδομαδα να μου παθει καμια συγχιση θηλων? Να παρω αποστειρωτη? Τι μαρκα μπιμπερο να παρω? Αντληση να κανω την ιδια εκεινη μερα? Τα φωτα σας παρακαλω!

Βασικά κοιμάται 2ωρο το μωρό σου?Αν όχι, τι να σου κάνουν τα μπιμπερό με γάλα άμα αρχίσει τα ουρλιαχτά γιατί σε θέλει?Ξεκίνα με καμιά μισάωρη βολτίτσα και βλέπεις θα έλεγα εγώ...;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εγώ τα ίδια: όλη μέρα με το Αναστασάκι στο βυζί! Χθες σαραντίσαμε και άρχισαν τα τηλέφωνα για επισκέψεις! Χαμός τις επόμενες μέρες! Μέχρι τώρα βαριόμουν όλη μέρα μόνη και τώρα θα βαριέμαι με τόσο κόσμο! χαχα

Καλή ανατροφή τώρα μανάρι μου κι εσύ σιδερένια!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

ακουω 5ωρα και 6ωρα μπραβο σας!εμεις κοιμομαστε μες τη μερα ενα 2ωρακι το πολυ και τη νυχτα απο τις 11εως τις6 ξυπναμε ανα 2ωρο.τουλαχιστον το βραδυ μετα απο κανενα μισαωρο-40λεπτο θηλασμο μετα κοιμαται αμεσως.αλλα ολη μερα ματι γαριδα.

ρε κοριτσια πως τον κανετε τον ξαπλωτο θηλασμο; εγω δεν βολευομαι αν και μια φορα που δοκιμασα κοιμηθηκαμε3 ωρεςμεσημερι.ξαπλωνω στοπλαι και το μωρο στο πλαι ακριβως απεναντι μου αλλα με ποναει ηθηλη και η μεση μου.

ευαγγελια πως ξαπλωνει πανω σου;την βαζεις και θηλαζει μπρουμιτα πανω σου;

κι αυτο με τη ραγαδα στο ενα στηθος δεν λεει να γιανει...και το αλλο με ψιλοπονα.οτι και να κανω δεν πιανει σωστα ο μπεμπης δεν πιανει πολυ θηλαια αλω γι'αυτο πονω πιστευω αλλα εχω δοκιμασει τα παντα σχεδιαγραματα βιντεο δεν ανοιγει καλα το στομα.αλλα ενταξει αυτον τον πονο τον παλευω.τον πονο στη ραγαδα δεν παλευω ,ποναω και οταν δεν θηλαζει.και κανω και αγγειοσπασμο στο συγκεκριμενοστηθος συνεχεια!! λανολινη τιποτα εχω καταναλωσει απειρη,βρηκα μια κρεμα της φρεζιντερμ restructuring αλλα φοβαμαι να τη βαλω (αν και λεει οτι δεν χρειαζεται να την ξεβγαλεις μετα το θηλασμο) γιατι η παιδιατρος μου πε μονο λανολινη.

αναρωτιεμαι θα περασει ποτε;γιατι οταν θηλαζω πρεπει να κραταω το στηθος αν το αφησω το τραβαει και ποναω,ετσι οταν θηλαζω δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο.

απο πανες εγω χρησιμοποιω λιμπερο,παμπερσ και μπειμπιλινο οποια βρω προσφορα ή εχω κουπονια,λιγο τα λιμπεροδεν μου αρεσαν γιατι το 1 ισως μας επεσε μικρο.παντως τα παμπερσ ειναι πολυ απορροφυτικα.

ρε κοριτσια εγω τα φοβαμαι λιγο αυτα τα sling μηπως κανουν κακο στην σπονδυλικη στηλη.μαρσιππο εχω παρει δεν τον εχ χρησιμοποιησει αλλα νομιζω με το στηθος που ειναι τουμπανο θα με ενοχλει ο μαρσιππος.

εχω σπιτι εδω και μια βδομαδα την πεθερα μου(γιατι λειπει ο αντρας μου) που ειναι η εξαιρεση των πεθερων,πολυ καλη γυναικα γινεται χαλι να την πατησεις.

ο μπεμπης μου καθησε για πρωτη φορα σε ενα αυτοκουνομενο ριλαξ που μας δανεισαν(σαυτο που αγορασα εγω δεν καθεται ουτε λεπτο) και ριχνει κατι υπνους!!δεν το πιστευω!

επισης πιπιλα ενω την επιανε τωρα την φτυνει και παει να κανει εμετο.

συγχιση θηλων μαριανθη νομιζω μπορουν να παθουν οχι μονο τις 40 πρωτες μερες αλλα ανα πασα στιγμη.απλα δεν νομιζω οτι παθαινουν με την πιπιλα γιατι αυτη δε βγαζει γαλα ενω το μπουκαλι βγαζει και ειναι πιο ευκολο.νομιζω αυτα με την πιπιλα στο fb ειναι υπερβολες.

μου πε η μανα μου οτι με θηλαζε 3 μηνες χωρις συμπληρωμα φουλ αλλα ειχε περιθωριο αλλες 15 μερες να μαθω μπουκαλι για να με αφησει να παει να σπουδασει και μολις μου δωσε μπουκαλι δεν ηθελα να το πιασω με τιποτα ,τελικα το επιασα και μετα δεν ηθελα να ξαναπιασω στηθος με τιποτα.μετα απο αυτη την μια φορα μπουκαλι επαθα συγχιση!

και γω θα θελα να αντλησω να τον αφησω καμια φορα στη μανα μου να λειψω πανω απο 45 λεπτα(ειναι το μαξιμουμ που εχω καταφερει να λειψω)

αλλα νομιζω και να τον ταισουν παλι θα κλαιει.φοβαμαι και την υγιεινη του πραγματος ειμαι λιγο ψυχαναστικη.

πολλα εγραψα παλι...

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλημερα κοριτσακια.Τι κανετε?Πιο ανεβασμενη σημερα η ομαδα βλεπω.Μαρουσκακι μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα.Σε νιωθω,κι εγω οτιδηποτε μου αναφερει η παιδιατρος για τα παιδια στριφογυρναει στο μυαλο μου και παντα πλαθω ασχημα σεναρια.Ησυχασε τωρα κι απολαυσε το ησυχο μωρακι που σου στειλε δωρο ο θεος.Κανει αγκου ο λουκακος?Καλε,μειναμε πισωωωω.Εμ με τοσο υπνο που να κανει αγκου η καρπουζελα?Χθες κοιμηθηκε 15:30 για μεσημερι,στις εφτα βγηκαμε βολτα-δεν ξυπνησε-και ξυπνησε μονη της στις 21:00.Δεν αγχωνομαι,την αφηνω να κανει το προγραμμα της κι εννοειται οτι απολαμβανω χτονο και ησυχια.Καλη αρχη και καλη σχολικη χρονια σε ολα υα παοδακια της παρεας μας.Εμεις στην αναμονη ως την ερχομενη δεθτερα.Ανυπομονω να μπουμε κι εμεις σε εναν οριστικο ρυθμο και προγραμμα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Lonestar ο ξαπλωτος θηλασμος ειναι σωτηριος αλλα πρεπει να κανεις δοκιμες για να βρεις τη βολη σου.Εγω εβαζα δυο μαξιλαρια στην πλατη μου για αντισταση.Επισης επειδη εχω μικρο στηθος δεν την αφηνα τελειως ξαπλωμενη αλλα απλωνα το κατω χερι μου και την ακουμπουσα πανω.Θελει λιγο εξασκηση η συγκεκριμενη σταση.Εμενα αυτο που με χαροποιει πολυ στη μπεμπα ειναξ οτι δεν αποκοιμιεται παντα στο στηθοε,οπως εκαναν τα αλλα μου παιδια.Για τις μεγαλες το στηθος ηταν ο μοναδικος τροπος υπνου ενω η μπεμπα κοιμαται μονη της,εννοω ειτε με πιπιλα ειτε με κουνημα ειτε με πιστολακι...Δεν αμφισβητω οτι εναωρο μπορει να παθει συγχυση θηλων αλλα συγκεκριμενα για στηθος και μπιμπερο δε ξερω βρε κοριτσια...χιλιαδες παιδια πινουν και μητρικο και συμπληρωμα ειτε της μαμας τους ειτε ξενο.Η πιπιλα ειναι κατι ξενο που δε βγαζει γαλα αλλα στηθοε καο μπιμπερο ειναι πολυ κοινος συνδυασμος.Πανες κι εγω παιρνωδιαφορες μαρκες,δεν μαε ενοχλουν καποιες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκακι για το θεμα της εγκυμοσυνης και της περιοδου...Ειχα παει τυχαια στο γιατρο χωρις περιοδο λογω θηλασμου και μου πε οτι κανω κανονικα ωορρηξια κι αν δε θελω αλλο μωρο να προσεχουμε.Της μαριανθης της ειπε οτι αν δεν εχουμε περιοδο δεν εχουμε ωορρηξια.Για αλλη μια φορα χασμα αποψεων γιατρων αλλα τι στο καλο...εδω ειναι αντικειμενικο το θεμα,ή κανουμε ωορρηξια ή δεν κανουμε.Εχω διαβασει παντως πολλες ιστοριες που εμειναν εγκυες και δεν το καταλαβαν γιατι δεν ειχαν περιοδο.Εγω στη δαναη που δεν ειχα περιοδο ενα χρονο μαρουσκα μου ειχα αρχισει να μη νιωθω καλα.Ειχα νευρα ειχα φουσκωματα ειχα διαφορα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαριανθη και μαρουσκα σιδερενιες ευχομαι,καλη δυναμη και καλες βολτιτσες.Ευαγγελια μου μην παρεις αποστειρωτη.Κι εγω δυο μπιμπερο εχω,τα βαζω στην κατσαρολα και μετα ψυγει κραταει η αποστειρωση 24 ωρες.Γαλα μπορεις να βγαλεις κι απ την προηγουμενη,κι αυτο αντεχει στο ψυγειο 24 ωρες.Κι εμενα γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις με μια μικροτερη βολτιτσα γιατι το σκηνικο με τα ουρλιαχτα που λεει η μαρουσκα το χω ζησει πολλες φορες.Δοκιμασε κι αν δεις οτι πετυχαινει φτανεις και στο διωρο.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...... Μαρούσκα μου καλως ήρθες και πάλι, χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

Ευαγγελία για μπιμπερό εγώ έχω πάρει το σετ με τα πλαστικά της chicco. Η θηλή που έχει αυτό το μπιμπερό την έχει καταβολευτεί η μικρή.

Εγω κορίτσια δνε θα έλεγα οτι ειμαι στα τρελά μου κέφια. Δεν θα ρίξω το φταίξιμο στις ορμόνες... (ισως βεβαια και αυτες να ευθυνονται) αλλά δεν ξερω και που ή σε ποιον. Απο τη μία χαίρομαι γιατί αρχίσα να βγαίνω λίγο με το μωρό και πήρα τον αέρα μου γιατι τα είχα παίξει. Απο την άλλη όμως.... νιώθω μόνη εντελώς. Δεν προλαβαίνω τίποτα να κάνω, ο άντρας μου δεν κατανοεί με τίποτα την όλη κατάσταση με αποτέλεσμα να πλακονώμαστε. Αρχικά τρελένομαι αν το μωρό ακούσει φωνή απο εμάς. Τώρα παρατήρησα οτι άρχισε να καταλαβαίνει. Ο άντρας μου... οταν είναι σπίτι.... είναι πολύ αγχωτικός με το παιδί. Κλαίει λίγο... το παίρνει αγγαλιά με τη μία, και αρχίζει να λέει "πεινάει", "μήπως θέλει τσαγάκι ναηρεμίσει;" "χέστηκε", κατούρησε" ... κλπ κλπ κλπ... σαν να μου υποδικνυει τι να κάνω οτι εγω ειμαι χαζή και δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν εχει μπει στο τρυπάκι να καταλάβει πως ενα μωρο εξαρτάται απο τη μαμά του κυρίως και μετα απο το μπαμπά. Εμείς τη νύχτα καποιες φορες με το μωρο ψιλοξενυχταμε.. και θυμώνει (το βλέπω ενω δεν το παραδεχεται) που χάνει τον ύπνο του ενω ξυπνάει στις 6.30 το πρωί. Το νου του να δει το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, να πάει για τσιγάρο στο μπαλκόνι και απο την άλλη να ερχεται να μου υποδικνυει τι θα κανω με το μωρο. Και καταλαβενετε δεν θελω και πολύ να ανάψουν τα λαμπάκια μου. Και φωνάζω... χωρίς να το θέλω, χωρίς να πρέπει ... και λόγω του μωρού. Χθές δεν είχε τι άλλο να μου πει,,, και μου κοπάνησε το θέμα της γάτας την οποία απομονώσαμε στο μπαλκόνι και ασχολείτε με την φροντίδα της εκείνος, απο την διάρκεια της εγκυμοσύνης μέχρι σήμερα.. και χθες λεει τι θα γινει.... εγω θα καθαρίζω τη γάτα ακόμα; Ε μα δλδ πως θα ασχοληθώ τη στιγμή που είμαι συνεχως με το μωρό; Είναι το τελευταίο πράγμα.

Όλο αυτό μερα με τη μερα..... μου βγάζει περισσότερο αρνητισμο με το θηλασμό. Βγάζω γάλα (οσο έχω γιατί μου μειώνεται με τις βλακείες που κάνω..) και τις υπόλοιπες ωρες... της δίνω ξένο. Μη με κατακρίνεται... αλλά δνε μπορώ να το αντέξω. Πονάω... Το θέλω τόσο πολύ... νιώθω οτι εξαιτίας μου το παιδί υποφέρει απο κολικούς... γιατί δεν πίνει το δικό μου γάλα μόνο. Τα έχω κάνει σκ**** με το συμπαθιο και θέλω να το αλλάξω όλο αυτό γιατί δεν θα συνεχίσουμε καλά. Γενικά όλη αυτή η κατάσταση, το άγχς να είναι ολα καλα.. να τρώει σωστά το μωρό μου... να τα προλάβω όλα στο σπίτι.... με κάνανε να αρχίσω το κάπνισμα σχεδόν κανονικά... απο εκεί που έλεγα οτι οκ θα κάνω μονο 1 τη μέρα. Οταν καπνίσω ομως... δνε μπορώ να θηλάσω για 1.5 ωρα τουλάχιστον. με καταπιέζει ολο αυτό. Θα μου πείτε... ρε Ανθή το τσιγάρο σε νοιάζει ή το μωρό ΣΟΥ; Το μωρό μου φυσικά, αλλά με τόσο άγχος... και την αίσθηση οτι είμαι μόνη, με πεθαίνει.

Κατα τα άλλα η μικρή... αλλοτε είναι ήρεμη άλλοτε σφαδαζει απ οτον πονο στην κοιλίτσα. Τρώει καλά ... πέρνει καλό βάρος... Τα τελευταία βράδυα... την αφήνω και κοιμάται... καί μπορεί να κλείσει και κανα 6ωρο. Την υπόλοιπη μέρα, είμαστε στο 3ωρο. Εγώ άλλωστε πρέπει να την ξυπνάω γιατί αν κοιμηθεί βαριά, ενω στην αρχη ξύπναγε μόνη της.. τωρα ξεχνάει οτι πεινάει και δεν ξυπνάει. Αύριο θα την πάρω και θα πάμε να πιώ ενα καφέ έξω.. σε μια ωραία καφετέρια στον Πειραια με θέα τα καράβια που έρχονται και φευγουν (οι κοπέλες που μένετε Αθήνα, θα ξέρετε το γνωστό "Λιοντάρι") μπάς και ξελαμπικάρουμε λίγο.

Αυτά απο μένα..

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Βρήκα ευκαιρία που έχει ο άντρας μου άδεια και πήγα και για τον έλεγχο για μένα.Μου είπαν λοιπόν ότι έχω τράχηλο σαν να μην έχω γεννήσει ποτέ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και όσο για την ορθοκήλη που μου είχε πει αυτός που με ξεγέννησε σκτ...δεν έχω τίποτα, κι αυτός μου είχε πει επέμβαση,μάλλον όλα ήταν διογκωμένα λόγω εγκυμοσύνης, αχχχχ, πού είσαι βροχούλα να τα χώσεις!! Αντωνία μου, ανοίγουν τα σχολεία, εγώ πάντα ανεβαίνω τέτοιες μέρες!!!:tongue: Lonestar, τέτοιο πράγμα με τις θηλές τι να πω, δοκίμασε και την άλλη κρέμα ρε συ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια...... Μαρούσκα μου καλως ήρθες και πάλι, χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

Ευαγγελία για μπιμπερό εγώ έχω πάρει το σετ με τα πλαστικά της chicco. Η θηλή που έχει αυτό το μπιμπερό την έχει καταβολευτεί η μικρή.

Εγω κορίτσια δνε θα έλεγα οτι ειμαι στα τρελά μου κέφια. Δεν θα ρίξω το φταίξιμο στις ορμόνες... (ισως βεβαια και αυτες να ευθυνονται) αλλά δεν ξερω και που ή σε ποιον. Απο τη μία χαίρομαι γιατί αρχίσα να βγαίνω λίγο με το μωρό και πήρα τον αέρα μου γιατι τα είχα παίξει. Απο την άλλη όμως.... νιώθω μόνη εντελώς. Δεν προλαβαίνω τίποτα να κάνω, ο άντρας μου δεν κατανοεί με τίποτα την όλη κατάσταση με αποτέλεσμα να πλακονώμαστε. Αρχικά τρελένομαι αν το μωρό ακούσει φωνή απο εμάς. Τώρα παρατήρησα οτι άρχισε να καταλαβαίνει. Ο άντρας μου... οταν είναι σπίτι.... είναι πολύ αγχωτικός με το παιδί. Κλαίει λίγο... το παίρνει αγγαλιά με τη μία, και αρχίζει να λέει "πεινάει", "μήπως θέλει τσαγάκι ναηρεμίσει;" "χέστηκε", κατούρησε" ... κλπ κλπ κλπ... σαν να μου υποδικνυει τι να κάνω οτι εγω ειμαι χαζή και δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν εχει μπει στο τρυπάκι να καταλάβει πως ενα μωρο εξαρτάται απο τη μαμά του κυρίως και μετα απο το μπαμπά. Εμείς τη νύχτα καποιες φορες με το μωρο ψιλοξενυχταμε.. και θυμώνει (το βλέπω ενω δεν το παραδεχεται) που χάνει τον ύπνο του ενω ξυπνάει στις 6.30 το πρωί. Το νου του να δει το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, να πάει για τσιγάρο στο μπαλκόνι και απο την άλλη να ερχεται να μου υποδικνυει τι θα κανω με το μωρο. Και καταλαβενετε δεν θελω και πολύ να ανάψουν τα λαμπάκια μου. Και φωνάζω... χωρίς να το θέλω, χωρίς να πρέπει ... και λόγω του μωρού. Χθές δεν είχε τι άλλο να μου πει,,, και μου κοπάνησε το θέμα της γάτας την οποία απομονώσαμε στο μπαλκόνι και ασχολείτε με την φροντίδα της εκείνος, απο την διάρκεια της εγκυμοσύνης μέχρι σήμερα.. και χθες λεει τι θα γινει.... εγω θα καθαρίζω τη γάτα ακόμα; Ε μα δλδ πως θα ασχοληθώ τη στιγμή που είμαι συνεχως με το μωρό; Είναι το τελευταίο πράγμα.

Όλο αυτό μερα με τη μερα..... μου βγάζει περισσότερο αρνητισμο με το θηλασμό. Βγάζω γάλα (οσο έχω γιατί μου μειώνεται με τις βλακείες που κάνω..) και τις υπόλοιπες ωρες... της δίνω ξένο. Μη με κατακρίνεται... αλλά δνε μπορώ να το αντέξω. Πονάω... Το θέλω τόσο πολύ... νιώθω οτι εξαιτίας μου το παιδί υποφέρει απο κολικούς... γιατί δεν πίνει το δικό μου γάλα μόνο. Τα έχω κάνει σκ**** με το συμπαθιο και θέλω να το αλλάξω όλο αυτό γιατί δεν θα συνεχίσουμε καλά. Γενικά όλη αυτή η κατάσταση, το άγχς να είναι ολα καλα.. να τρώει σωστά το μωρό μου... να τα προλάβω όλα στο σπίτι.... με κάνανε να αρχίσω το κάπνισμα σχεδόν κανονικά... απο εκεί που έλεγα οτι οκ θα κάνω μονο 1 τη μέρα. Οταν καπνίσω ομως... δνε μπορώ να θηλάσω για 1.5 ωρα τουλάχιστον. με καταπιέζει ολο αυτό. Θα μου πείτε... ρε Ανθή το τσιγάρο σε νοιάζει ή το μωρό ΣΟΥ; Το μωρό μου φυσικά, αλλά με τόσο άγχος... και την αίσθηση οτι είμαι μόνη, με πεθαίνει.

Κατα τα άλλα η μικρή... αλλοτε είναι ήρεμη άλλοτε σφαδαζει απ οτον πονο στην κοιλίτσα. Τρώει καλά ... πέρνει καλό βάρος... Τα τελευταία βράδυα... την αφήνω και κοιμάται... καί μπορεί να κλείσει και κανα 6ωρο. Την υπόλοιπη μέρα, είμαστε στο 3ωρο. Εγώ άλλωστε πρέπει να την ξυπνάω γιατί αν κοιμηθεί βαριά, ενω στην αρχη ξύπναγε μόνη της.. τωρα ξεχνάει οτι πεινάει και δεν ξυπνάει. Αύριο θα την πάρω και θα πάμε να πιώ ενα καφέ έξω.. σε μια ωραία καφετέρια στον Πειραια με θέα τα καράβια που έρχονται και φευγουν (οι κοπέλες που μένετε Αθήνα, θα ξέρετε το γνωστό "Λιοντάρι") μπάς και ξελαμπικάρουμε λίγο.

Αυτά απο μένα..

Anthi μου, όλες το περάσαμε αυτό με το σύζυγο στο 1ο, και στο 2ο και σε όλα τα παιδιά.Η μαμά λεχώνα, ο μπαμπάς τα βλέπει όλα κωλυόμενα, μην την ψάχνεις, σιγά σιγά θα βρείτε ρυθμούς.Μιας φίλης μου μέχρι που αρρώστησε ο ανήρ από το άγχος του όταν ήρθε το μωρό (το 3ο, παρακαλώ...).Υπομονή και θα στρώσετε όλοι...Όσο για το θηλασμό, αν είναι να γίνεσαι σκτ, 1000 φορές το ξένο, το μωρό σου σε θέλει εκεί χαρούμενη όχι σκασμένη και χάλια.Μια ευτυχισμένη μαμά σημαίνει ένα ήρεμο κι ευτυχισμένο μωρό....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα!Σαραντίσαμεεεεεεεεεεε επιτέλους σήμερα το πρωί μες στη βρόχα, μας διάβασε ο πάτερ και την ευχή της ονοματοδοσίας αφού έχουμε αποφασίσει το όνομα και κάναμε και την πρώτη βόλτα το απόγευμα.Πήγα και για κούρεμα, ένιωσα άλλος άνθρωπος είναι η αλήθεια.Χθες με ηρέμησε πολύ η αδερφή μου αφού μου διάβαζε από το βιβλίο της Πατσούρου ότι τα θηλάζοντα είναι φυσιολογικό να παίρνουν από 400 γρ το μήνα το πρώτο τετράμηνο (ακούς Μαγδάκι?400 συνολικά το μήνα...) και αφού βλέπω το μωρό δραστήριο ησύχασα.Ρε παιδιά, άμα είχε πρόβλημα θα γυρνούσε από μπρούμυτα ανάσκελα?Θα έκανε αγού?Τίποτα δε θα έκανε...Θα κοιμόταν όλη μέρα, αυτά σκέφτηκα κι ηρέμησα...Ποια κοπέλα ρωτούσε?Παίρνεις τηλ στην ενορία σου και ρωτάς πότε να πας για το σαραντισμό.Καλή αρχή από αύριο στα σχολιαρόπαιδα, επιτέλους να μπούμε σε μια σειρά!Πάω για μπάνιο μέχρι να ξυπνήσει ο Λουκάς και να κάνουμε όλοι μπανάκι για αύριο!!;)

Καλώς το marouskaki μας! Αχ χαίρομαι πολύ που σε ξαναβλέπω στην ομάδα μας! Άντε να παίρνεις τα πάνω σου! Μα είναι δυνατόν εσύ που θήλασες τόσα παιδάκια να πτοείσαι τώρα και να φοβάσαι; Μια χαρά είναι ο Λουκάκος σου! Εννοείται πως αν δεν χόρταινε δεν θα ήταν τόσο δραστήριος και "ζωντανός"! Απλά όλα τα μωράκια δεν παχαίνουν με τους ίδιους ρυθμούς! Καλές βόλτες από εδώ και πέρα και μην μου στεναχωριέσαι για τίποτα! :):):)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Anthi μου, όλες το περάσαμε αυτό με το σύζυγο στο 1ο, και στο 2ο και σε όλα τα παιδιά.Η μαμά λεχώνα, ο μπαμπάς τα βλέπει όλα κωλυόμενα, μην την ψάχνεις, σιγά σιγά θα βρείτε ρυθμούς.Μιας φίλης μου μέχρι που αρρώστησε ο ανήρ από το άγχος του όταν ήρθε το μωρό (το 3ο, παρακαλώ...).Υπομονή και θα στρώσετε όλοι...Όσο για το θηλασμό, αν είναι να γίνεσαι σκτ, 1000 φορές το ξένο, το μωρό σου σε θέλει εκεί χαρούμενη όχι σκασμένη και χάλια.Μια ευτυχισμένη μαμά σημαίνει ένα ήρεμο κι ευτυχισμένο μωρό....

Παρ'ολο που του μίλησε η μαία μου ... εκείνοςτο χαβά του.

Για το θηλασμό .. στεναχωριέμαι... γιατί το είχα θεωρήσει καλό σημαδι που είχα 3 μηνες πριν γεννήσω... πρωτόγαλα... και δεν ανήκω σε εκείνες που δυστηχως δεν είχαν γάλα. Εγώ που έχω ... γιατί να είμαι έτσι; Με στεναχωρεί πολυ...... έχω ακόμα κάποια αντοχή και θα το παλέψω... Εκτος αν με εγκαταλείψει το γάλα ........ το βλέπω..... μειώνεται.. :|:cry:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...