Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημερα!! 6ωρα?????:rolleyes::rolleyes: τελεια φτου φτου μη σας ματιασω!!!! εμεις στα 2ωρα ειμαστε ενα βραδυ μονο χαρηκαμε που κοιμηθηκε 3ωρα το μικρο αλλα την επομενη ξυπναγε ανα 1 ωρα (ειχαμε μαραθωνιο θηλασμο παλι):confused::confused:

αλλαξαμε παιδιατρο μου φανηκε πολυ καλυτερη ( τελικα βασικο πραγμα να εχει δικα του παιδακια ο παιδιατρος) μας εδωσε αλλη αγωγη για τους μυκητες (μελανι και dactodor) αλλαξα και μαρκα πανες και περιμενουμε! εσεις ποιες βαζετε?

Cristi μου τι κάνεις;Εγώ της βάζω pampers της είχα πάρει chicco αλλά είναι καλύτερες οι pampers..Επίσης εμένα όταν η μπέμπα είχε βγάλει μύκητες στο πραγματακι της της έβαζα daktarin και της πέρασε..Είναι από την υγρασία μην σε αγχώνει..Δεν του έχουν φύγει.καθόλου;

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello κοριτσια μου!Αντωνια μου σας διαβαζω τα βραδια απλα οταν ειναι να γραψω με παιρνει ο υπνος;).Λοιπον η εκδρομη μας την Κυριακη ητανε καλη,πολυ καλη μπορω να πω,η μπεμπιτα μου ητανε αψογη,τα αλλα δυο ειχανε αφινιασει!!αντι να με απασχολει το μωρο με απασχολουσαν τα μεγαλυτερα:eek:την επομενη μερα ειχαμε και παιδικο παρτυ το απογευμα,κοιμοτανε συνεχεια το κοριτσακι μου και με αφησε να πιω το καφεδακι μου.... Γεμάτο πρόγραμμα! παντως εξω την νανουριζει ο καθαρος αερας,μεσα στο σπιτι δεν κοιμαται τοσο πολυ. Και η δικιά μου ακριβώς το ίδιο! χθες ολη την ημερα ειχε μια υπερενταση με αποτελεσμα να κοιμαται εικοσαλεπτα.ουτε φαγητο δεν εφτιαξα,εκανα κατι νεροβραστα μακαρονια τελευταια στιγμη:rolleyes:το βραδυ ομως με αποζημιωσε με το παραπανω.καναμε τον πρωτο εξαωρο υπνο μας!!!!!ουτε εγω δεν το πιστευα οταν κοιταξα το ρολοι στις εξι το πρωι:rolleyes:μακαρι να επαναληφθει και σημερα χαχαχα πολλα ζηταω ε? Πάρα πολλά!!! χαχα

Την Παρασκευη εχουμε αγιασμο στο νηπιαγωγειο,ξεκινησαμε και δραστηριοτητες αντε να δουμε ποτε θα προλαβαινουμε να τα πηγαινοφερνουμε μεσα στον χειμωνα..... Καλή σχολική χρονιά εύχομαι! Μαριανθη μου αντε με το καλο και μια ακομη εγκυμοσυνη.αφου ζητας την γνωμη μας,εγω δεν θα σταματαγα τον θηλασμο για μια εγκυμοσυνη.καθε πραγμα στον καιρο του.τωρα εχει προτεραιοτητα το μωρο μου,σε αυτο θα αφοσιωθω και με το καλο αν ερθει ενα ακομα παιδακι,ετσι θα σκεφτομουνα....(οχι οτι υπολογιζω τεταρτη εγκυμοσυνη,να εξηγουμαστε χαχαχαχα);)οπως νιωθεις να πραξεις παντως!κοριτσια νυσταζωωωωωω.....αυριο μπιφτεκια με πατατες,ευχομαι να με αφησει η μπεμπιτα να πλασω τον κιμα:-P:-Pγιατι χωρις τον ξενοδοχο δεν κανω σχεδια:-P

Και εγώ μάλλον έτσι θα κάνω. Αν και θέλω πολύ ένα δεύτερο μωράκι, θα το καθυστερήσω. Εκτός και αν έρθει από μόνο του. Αλλά σοβαρές προσπάθειες θα κάνω αργότερα. Θα αφοσιωθώ στο Αναστασάκι μου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια πως είστε;βροχούλα τι 6ωρο διαβάζω μπράβο τέλεια άντε τώρα και σε 8ωρο..Εμείς ακόμα το πολύ τριωρακια κοιμόμαστε...meldan μου μπράβο και εσένα μια φορά μόνο ξυπνάει οπότε ξεκουραζεσαι και εσύ. Εμένα μου έχει πει να μην τρώω όσπρια μην πειράξουν την μικρή..Εμείς έχουμε σουφλέ..Σήμερα ήρθε η παιδίατρος και την είδε είμαστε 4500κιλα και 56εκατοστα..Όλα καλά τα βρήκε απλά.Είμαστε λίγο κακομαθημενες και ζωηρές..τι της την παλεύω την πιπίλα μπας και αφήσει ήσυχο το στήθος μου λίγο τίποτα αυτή την κρατάει λίγο μετά πέταμα..τι θα κάνω με αυτό το θέμα γιατί αυτή Αφού έχει φάει για να κοιμηθεί κάνει πολύ ώρα γιατί θέλει μετά να κάθεται να πιπιλαει με τις ώρες στο στήθος με αποτέλεσμα να έχουν περάσει και 2-3 ωρές..Πολύ κουραστικό αλλά τι να κάνω και μο ο που την κοίτη;ζω μου ρχεται να την δαγκώσω..

Μάχη μου αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα: στήθος-πιπίλα! Το συζήτησα πολλές φορές με τον παιδίατρο και ρώτησα και κάποιες μαμάδες στο facebook και κατέληξα: με τίποτα πιπίλα! Υπάρχει κίνδυνος για σύγχυση θηλών, για απεργία θηλασμού, ακόμη και για να χάσει γεύματα! Ειδικά για το τελευταίο, δεν το ρισκάρω με τίποτα. Σίγουρα όλα τα παιδιά δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, αλλά ακριβώς επειδή δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει η δική μου, δεν το ρισκάρω. Η λύση; Sling! Φόρεσα σήμερα για πρώτη φορά και σώθηκα! 2 ώρες σιδέρωνα ενώ το Αναστασάκι απολάμβανε ύπνους. Ευτυχισμένο μωρό, χαρούμενη μαμά!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα!! 6ωρα?????:rolleyes::rolleyes: τελεια φτου φτου μη σας ματιασω!!!! εμεις στα 2ωρα ειμαστε ενα βραδυ μονο χαρηκαμε που κοιμηθηκε 3ωρα το μικρο αλλα την επομενη ξυπναγε ανα 1 ωρα (ειχαμε μαραθωνιο θηλασμο παλι):confused::confused:

αλλαξαμε παιδιατρο μου φανηκε πολυ καλυτερη ( τελικα βασικο πραγμα να εχει δικα του παιδακια ο παιδιατρος) μας εδωσε αλλη αγωγη για τους μυκητες (μελανι και dactodor) αλλαξα και μαρκα πανες και περιμενουμε! εσεις ποιες βαζετε?

Εγώ της chicco αλλά τώρα θα δοκιμάσω τις puffies. Μακάρι να δουλέψει η νέα αγωγή!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εγώ τα ίδια: όλη μέρα με το Αναστασάκι στο βυζί! Χθες σαραντίσαμε και άρχισαν τα τηλέφωνα για επισκέψεις! Χαμός τις επόμενες μέρες! Μέχρι τώρα βαριόμουν όλη μέρα μόνη και τώρα θα βαριέμαι με τόσο κόσμο! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μάχη μου αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα: στήθος-πιπίλα! Το συζήτησα πολλές φορές με τον παιδίατρο και ρώτησα και κάποιες μαμάδες στο facebook και κατέληξα: με τίποτα πιπίλα! Υπάρχει κίνδυνος για σύγχυση θηλών, για απεργία θηλασμού, ακόμη και για να χάσει γεύματα! Ειδικά για το τελευταίο, δεν το ρισκάρω με τίποτα. Σίγουρα όλα τα παιδιά δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, αλλά ακριβώς επειδή δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει η δική μου, δεν το ρισκάρω. Η λύση; Sling! Φόρεσα σήμερα για πρώτη φορά και σώθηκα! 2 ώρες σιδέρωνα ενώ το Αναστασάκι απολάμβανε ύπνους. Ευτυχισμένο μωρό, χαρούμενη μαμά!

Mαριάνθη μου κι εγώ το ίδιο με το μάρσιππο. Το λατρεύει η μικρή, με το που τη βάζω κοιμάται και με ανοιχτό το στόμα μάλιστα, μιλάμε για απόλαυση. Αλλά νομίζω πώς αν βαρύνει λίγο ακόμα θα με κουράζει.

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια πως είστε;βροχούλα τι 6ωρο διαβάζω μπράβο τέλεια άντε τώρα και σε 8ωρο..Εμείς ακόμα το πολύ τριωρακια κοιμόμαστε...meldan μου μπράβο και εσένα μια φορά μόνο ξυπνάει οπότε ξεκουραζεσαι και εσύ. Εμένα μου έχει πει να μην τρώω όσπρια μην πειράξουν την μικρή..Εμείς έχουμε σουφλέ..Σήμερα ήρθε η παιδίατρος και την είδε είμαστε 4500κιλα και 56εκατοστα..Όλα καλά τα βρήκε απλά.Είμαστε λίγο κακομαθημενες και ζωηρές..τι της την παλεύω την πιπίλα μπας και αφήσει ήσυχο το στήθος μου λίγο τίποτα αυτή την κρατάει λίγο μετά πέταμα..τι θα κάνω με αυτό το θέμα γιατί αυτή Αφού έχει φάει για να κοιμηθεί κάνει πολύ ώρα γιατί θέλει μετά να κάθεται να πιπιλαει με τις ώρες στο στήθος με αποτέλεσμα να έχουν περάσει και 2-3 ωρές..Πολύ κουραστικό αλλά τι να κάνω και μο ο που την κοίτη;ζω μου ρχεται να την δαγκώσω..

Μάχη μου μια από τα ίδια κι εγώ. Το πρόγραμμά της είναι θηλασμός για μια δυο ώρες με διαλείμματα μέχρι να την πάρει ο ύπνος πάνω μου καθώς θηλάζει, αν την αφήσω εκεί θα κοιμηθει ενα διωράκι, αν την βάλω στο κρεβατάκι της θα ξυπνήσει στο πεντάλεπτο. Το βράδυ κοιμόμαστε αγκαλίτσα και θηλάζω ξαπλωτή, οποτε καταφέρνω να κοιμηθώ στα ενδιάμεσα. Τι να κάνουμε, υπομονή! Θα μεγαλώσουν λιγάκι και θα στρώσουν τα ωράρια ελπιζω!

c8i6p2.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Τα μωρακια σας?Εμεις καλα ειμαστε.Μια φορα ξυπνησε το καρπουζακι στις τεσσερις,εφαγε,ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε στις εφταμιση.Την εκανα μπανακι,γαλατακι και τωρα κοιμαται.Ξεκινησα το χαμομηλι που μου πατε κι ειδα διαφορά.Σημερα θα γτιαξω κοκκινιστο με πενες,χθες ειχαμε φακες.Εσεις τι φτιαχνετε?Ψαρακι πρεπει βα βαλω στο προγραμμα γιατι εχω καιρο να φτιαξω.Νοβεμπερ καλα περασατε ε?Χρειαζονται κι αυτα για να ξεφευγουμε.Τι δραστηριοτητες τους ξεκινησες?Ταεκ βοντο θυμαμαι,η μικρη κανει κατι?Εγω μολις ξεκινησουν τα σχολεια θα την ξρκινησω και ρυθμικη.Να δω βεβαια μεσα στο χειμωνα πως θα την πηγαινω.Ειναι δεκα λεπτα απ το νεο μας σπιτι κι ολη η προπονηση ειναι μια ωρα οποτε το να φευγω και να ξαναπηγαινω ειναι τζαμπα κοπος.Απο την αλλη αν εχω τη δαναη και το μωρο μαζι που θα περιμενουμε να περασει η ωρα?Μενει ο μπαμπας μου κοντα αλλα ξερετε ποσα μπες βγες στα καρεκλακια του αυτοκιν χρριαζονται για ολα αυτα?Δε μπορω να σκεφτω πως να το κανω.Το σαββατο εχουμε παλι παρτυ,εχουν γενεθλια τα δυο παιδακια της κουμπαρας μου,το αλλο σαββατο γενεθλια ο ανηψουλης μου και το παραλλο γενεθλια το δαναουλι μου.Χαμοος απο δωρα.Πρεπει να βγω μαγαζια σημερα.

Τι όμορφο και ήσυχο που είναι μωρέ το καρπουζάκι σου! Μακάρι σύντομα να απολαμβάνουμε κι εμείς τετοια πολύωρα διαλείμματα με τα μωρά μας

c8i6p2.png

Κριστη γυρω στα 100ml πιστευω οτι θα χρειαστει για ενα γευμα.Καπου ειχα διαβασει οτι καλυτερα ειναι τα πλαστικα μπιμπερο για αποθηκευση του μητρικου γαλακτος γιατι στα γυαλιβα καθεται στα τοιχωματα το πιο θρεπτικο μερος του γαλατος -κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα-μου χε κανει κι εμενα εντυπωση γιατι ηξερα οτι ειναι καλυτερα τα γυαλινα.Ποπο βρε κοριτσι,ακομη 20λεπτα κοιμαται?Τι θα κανα αν μου καθοταν τετοιο μωρακι εχοντας αλλα δυο,δεν ξερω.Ηδη το πρωι που μενειπερισσοτερο ξυπνια και με παει πισω στις δουλειες,κουραζομαι.Ευαγγελια μου τα κοριτσια μας ειναι τελειως αντιθετα σε αντιδρασεις.Η δικια μου αν αποκοιμηθει πανω μου σε δεκα λεπτα αρχιζει τις αντιδρασεις και μετα ξυπναει.Ασε με τον ξαπλωτο θηλασμο...δεν εχεθ κοιμηθει ποτε.Τρωει και μετα στριφογυρναει και δεν ησυχαζει αν δεν την σηκωσω.Μπραβο για τη βολτιτσα σας.Το εξω κανει καλο σε μικρους και μεγαλους.Ξελαμπικαρεις βρε παιδι μου και καταλαβαινεις οτι συνεχιζεις κανονικα τη ζωη σου.Ποτε αρχιζετε πακεταρισμα?Μαρουσκα μου ελπιζω να ανακαμψει γρηγορα η διαθεση σου και να μας ξαναρθεις.Αντε αρχιζουν τα σχολεια,σαραντιζετε κιολας οποτε αυτα τα δυο σε συνδυασμο νομιζω θα σε ξεμπλοκαρουν.Χαθηκε κι η βροχουλα.Που εισαι καλε εσυ?Πως πηγε η εκδρομη?Μπες να πουμε κανα νεο.Μαριανθη μου δε νομιζω να μαι η εξαιρεση.Εξαιρεση νομιζω οτι ειναι καποια που ιηλαζει π.χ 20 μηνες χωρις περιοδο.Σπανια αργει τοσο.Το θεμα ουτως η αλλως για το εξαμηνο και τις τροφες που λες ειναι αν ειβαι ευκολο να το κοψεις η αν θες να το κοψεις?

Εμενα με τον ξαπλωτο θηλασμο χαλαρωνει με τη μια. Μαζευεται πανω μου, λυγιζει και τα ποδαρακια της κ θηλαζει μακαρια. Και οταν τελειωνει κανει και το βυζι μαξιλαρι, κουναει το μουτρακι της μεχρι να βολευτει, βαζει κ το ενα χερι πανω μην τυχον και της το παρει κανεις, και κοιμαται ενα διωρο τριωρο.

Εισαι τυχερη που το μαναρακι σου ειναι ησυχο, και ασχολεισαι κ με τις αλλες δυο, πατε κ βολτιτσες. Ξερω ποσο βοηθανε οι βολτες, αλλη ψυχολογια αμα παρεις λιγο αερα κ αλλαξεις παραστασεις.

Πακεταρισμα ξεκιναμε απο βδομαδα, παναγια μου τι μας περιμενει...

c8i6p2.png

Καλησπερα κοριτσσια μου!

Μολις ηρθαμε απο παιδιατρο. Ειμαστε 900γρ πανω απο το βαρος γεννησης. Με εχει ξεζουμισει το θηριακι.

Ευτυχως εχω τα βιβλια μου και διαβαζω και περναει η ωρα, τι θα εκανα ολη μερα σε ενα καναπε με ενα βυζι εξω! Απο ψυχολογια ειμαι πολυ πολυ καλυτερα, αρχισα κ τις εξοδους σιγα σιγα. Λεω απο βδομαδα να κανω καμια αντληση κοριτσια για να βγω ενα διωρο χωρις το μωρο, να παω ενα σινεμα η ενα φαγητο με μια φιλη. Σκεφτομαι μιαφορα περιπου την εβδομαδα να το κανω αυτο, αλλα ειμαι παντελως ασχετη, να φανταστειτε ουτε μπιμπερο δεν εχω. Λετε για μια φορα τη βδομαδα να μου παθει καμια συγχιση θηλων? Να παρω αποστειρωτη? Τι μαρκα μπιμπερο να παρω? Αντληση να κανω την ιδια εκεινη μερα? Τα φωτα σας παρακαλω!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσσια μου!

Μολις ηρθαμε απο παιδιατρο. Ειμαστε 900γρ πανω απο το βαρος γεννησης. Με εχει ξεζουμισει το θηριακι.

Ευτυχως εχω τα βιβλια μου και διαβαζω και περναει η ωρα, τι θα εκανα ολη μερα σε ενα καναπε με ενα βυζι εξω! Απο ψυχολογια ειμαι πολυ πολυ καλυτερα, αρχισα κ τις εξοδους σιγα σιγα. Λεω απο βδομαδα να κανω καμια αντληση κοριτσια για να βγω ενα διωρο χωρις το μωρο, να παω ενα σινεμα η ενα φαγητο με μια φιλη. Σκεφτομαι μιαφορα περιπου την εβδομαδα να το κανω αυτο, αλλα ειμαι παντελως ασχετη, να φανταστειτε ουτε μπιμπερο δεν εχω. Λετε για μια φορα τη βδομαδα να μου παθει καμια συγχιση θηλων? Να παρω αποστειρωτη? Τι μαρκα μπιμπερο να παρω? Αντληση να κανω την ιδια εκεινη μερα? Τα φωτα σας παρακαλω!

Εγώ στην θέση σου θα περίμενα να εδραιωθεί πρώτα ο θηλασμός (δηλ στις 40 μέρες) για να μην έχεις το άγχος της σύγχυσης θηλών. Για μια φορά στο τόσο που θα βγάζεις γάλα κατά την γνώμη νου δεν χρειάζεται να πάρεις αποστειρωτή. Ρίχνε το μπιμπερό σε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό και τέλος. Εγώ NUK είχα, αλλά νομίζω όλα μια χαρά είναι. Άντληση μπορείς να κάνεις από τώρα και να δημιουργήσεις την δική σου τράπεζα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Cristi μου τι κάνεις;Εγώ της βάζω pampers της είχα πάρει chicco αλλά είναι καλύτερες οι pampers..Επίσης εμένα όταν η μπέμπα είχε βγάλει μύκητες στο πραγματακι της της έβαζα daktarin και της πέρασε..Είναι από την υγρασία μην σε αγχώνει..Δεν του έχουν φύγει.καθόλου;

Μαχη και μαριανθη τελικα καθε μωρακι θέλει τα δικα του! Με τα libero και τη νεα αγωγη είναι καλυτερα ο καημενουλης ευτυχως! Ελπίζω να παει ετσι γιατι κράτησε πολύ παμε σχεδόν 2 βδομάδες

c6vNp3.png

Καλησπέρα!Σαραντίσαμεεεεεεεεεεε επιτέλους σήμερα το πρωί μες στη βρόχα, μας διάβασε ο πάτερ και την ευχή της ονοματοδοσίας αφού έχουμε αποφασίσει το όνομα και κάναμε και την πρώτη βόλτα το απόγευμα.Πήγα και για κούρεμα, ένιωσα άλλος άνθρωπος είναι η αλήθεια.Χθες με ηρέμησε πολύ η αδερφή μου αφού μου διάβαζε από το βιβλίο της Πατσούρου ότι τα θηλάζοντα είναι φυσιολογικό να παίρνουν από 400 γρ το μήνα το πρώτο τετράμηνο (ακούς Μαγδάκι?400 συνολικά το μήνα...) και αφού βλέπω το μωρό δραστήριο ησύχασα.Ρε παιδιά, άμα είχε πρόβλημα θα γυρνούσε από μπρούμυτα ανάσκελα?Θα έκανε αγού?Τίποτα δε θα έκανε...Θα κοιμόταν όλη μέρα, αυτά σκέφτηκα κι ηρέμησα...Ποια κοπέλα ρωτούσε?Παίρνεις τηλ στην ενορία σου και ρωτάς πότε να πας για το σαραντισμό.Καλή αρχή από αύριο στα σχολιαρόπαιδα, επιτέλους να μπούμε σε μια σειρά!Πάω για μπάνιο μέχρι να ξυπνήσει ο Λουκάς και να κάνουμε όλοι μπανάκι για αύριο!!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα!Σαραντίσαμεεεεεεεεεεε επιτέλους σήμερα το πρωί μες στη βρόχα, μας διάβασε ο πάτερ και την ευχή της ονοματοδοσίας αφού έχουμε αποφασίσει το όνομα και κάναμε και την πρώτη βόλτα το απόγευμα.Πήγα και για κούρεμα, ένιωσα άλλος άνθρωπος είναι η αλήθεια.Χθες με ηρέμησε πολύ η αδερφή μου αφού μου διάβαζε από το βιβλίο της Πατσούρου ότι τα θηλάζοντα είναι φυσιολογικό να παίρνουν από 400 γρ το μήνα το πρώτο τετράμηνο (ακούς Μαγδάκι?400 συνολικά το μήνα...) και αφού βλέπω το μωρό δραστήριο ησύχασα.Ρε παιδιά, άμα είχε πρόβλημα θα γυρνούσε από μπρούμυτα ανάσκελα?Θα έκανε αγού?Τίποτα δε θα έκανε...Θα κοιμόταν όλη μέρα, αυτά σκέφτηκα κι ηρέμησα...Ποια κοπέλα ρωτούσε?Παίρνεις τηλ στην ενορία σου και ρωτάς πότε να πας για το σαραντισμό.Καλή αρχή από αύριο στα σχολιαρόπαιδα, επιτέλους να μπούμε σε μια σειρά!Πάω για μπάνιο μέχρι να ξυπνήσει ο Λουκάς και να κάνουμε όλοι μπανάκι για αύριο!!;)

Mαρουσκακι καλως ηρθες παλι!! Αντε μπραβο κοριτσι μου να παρεις τα πανω σου! Μια χαρα ο Λουκας σου θα παρει τα πανω του μην ανησυχεις καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του :P κι εμεις σαραντιζουμε το Σαββατο και μετα καφεδακι επιτελους!! Και η κλεισουρα δε βοηθαει, κι εγω το τηρησα εν μερει το σαρανταημερο, βγηκα βολτουλα με το καροτσι εδω γυρω που ειμαστε λιγο ερημια;)καλη αρχη στα μεγαλα σου!!

c6vNp3.png

Ειλικρινα δεν το πιστεύω που πήγε το μυαλό σου!!!Εγω το βιβλίο της Πατσουρου το χω μαθει σχεδόν απέξω...αν δεν το χα διαβασει θα τα ειχα παρατησει!!!?Αντε καλή αρχη στα σχολεια!!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...