Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι απευθείας. Πόσα ml εξαρτάται πόσο θα βγάλει το στήθος σου. Αφπύ εσύ μέχρι τώρα μόνο θήλαζες δεν μπορείς να ξέρεις πόσα ml έπινε. Και εξαρτάται και πόσο εβδομάδων είναι το μωρό. Πάντως να ξέρεις πως θα χρειαστεί να βγάλεις και από τα δύο στήθη για να φτιάξεις ένα γεύμα. Το θήλαστρο δεν τραβάει τόσο καλό, όσο το μωρό όταν θηλάζει. Μπιμπερό χρησιμοποιούσα της medela γιατί και το θήλαστρο ήταν της ίδιας εταιρείας. Αλλά είχα και κάποια γυάλινα της NUK. Εμένα όλα ίδια μου φάνηκαν. Απλά το πλαστικό μετά από πολλές χρήσεις και αποστειρώσεις, συνήθως αλλοιώνεται και θέλει πέταμα. Ενώ το γυάλινο είναι πιο ανθεκτικό (και πιο βαρύ...). Το ηλεκτρονικό θήλαστρο βέβαια να ξέρεις είναι πιο ακριβό. Και αφού θα γυρίσεις στην δουλειά θα χρειαστείς ένα διπλής άντλησης. Να υπολογίζεις γύρω στα 150ευρώ...

οκ ευχαριστω πολυ!θα δοκιμασω και βλεπουμε:o

c6vNp3.png

Δεν ξερω εαν λειτουργεί το σύστημα μέσω ίντερνετ και 2ον .... μου έληξε οταν ήμουν στον 9ο μηνα και ητανα εντελώς ακτόρθωτο να πάω... οπότε ... μάλλον ξανα απο την αρχή τα χαρτιά για νέα κάρτα.... :|:neutral::|:neutral:

Σε αυτή την περίπτωση δεν την γλυτώνεις...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθη θηλασα για 22 μηνες αλλα απο τον εβδομο μηνα ειχα περιοδο και μπορουσα να μεινω εγκυος.Εμεινα εγκυος ενω θηλαζα ακομη τη μελινα τον 21ο μηνα θηλασμου και γι αυτο σταματησα.Μου δημιουργουσε ο θηλασμος συσπασεις και ψευδοπεριοδο.Νομιζα οτι ημουν τεσσαρων εβδ εγκυος στο δευτερο κι ημουν τελικα οκτω.Εγω λεω ξεκινα με στοχο το εξαμηνο κι εκει κοντα μπορει να σου ρθει περιοδος και να ηεκινησρτε ελευθερα.

Μήπως εσύ όμως ήσουν η εξαίρεση;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριάνθη μου σε βλέπω έτοιμη για το δεύτερο είσαι και γρήγορα μάλιστα..Μπράβο κορίτσι μου όπως θέλεις να σου έρθουν..Και.Εμείς θέλουμε αλλά.Όχι ακόμη σε κανένα χρόνο πρώτα ο Θεός και μετά..δηλ όσο καιρό θηλαζεις δεν έχεις.περίοδο;

Ναι, θέλω να το ξαναζήσω! Μου φάνηκε πολύ λίγο...!

έτσι μου είπε ο γιατρός. Δεν έχουμε ωορρηξία και για αυτό δεν έχουμε και περίοδο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο meldan μου τόσο καιρό θηλασες τέλεια και εγώ θέλω να θηλάζω αρκετά απλά αυτό που σκέφτομαι είναι μόνο όταν θα πάω για δουλειά από Ιούνιο δύσκολο πως θα το κάνω αλλιώς θέλω παρά πολύ..

όσο περνάει ο καιρός θα θηλάζουμε λιγότερο. Ειδικά όταν τα μωρά θα ξεκινήσουν τις στέρεες τροφές. Οπότε ίσως να μην έχεις πρόβλημα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα τι κάνετε;μαρουσκακι μου που είσαι γιατί σε πήρε από κάτω μια χαρά θα τα πάει ο Λουκάς σου μην στεναχωριέσαι..Εμείς κοιμόμαστε.λίγο καλύτερα εκεί που κοιμόμασταν 1ωρα τώρα κάνουμε 2,5-3 ώρες μου έκανε και ένα τετραωρο μην είμαι και αχάριστη..Αύριο περιμένω παιδίατρο να έρθει να την.δει..Από μαν θηλαζουμε φουλ τα.στήθη μου έχουν πολύ γάλα και βγάζει αρκετά με αποτέλεσμα να χορταίνει κάθε φορά από ένα.στήθος και να στάζει το άλλο.να σας ρωτήσω στις 40 μέρες πας το παιδί στην εκκλησία έτσι;Πρέπει να τους πάρεις τηλ η πας ότι ώρα να Ναι;

άντε και σε 5ωρα!!! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαχη μου αντε μακαρι να σου καθιερωσει σιγα σιγα τριωρα και υευραωρα να παρεις ανασα.Δε ξερω ποσες ωρες δουλευεις αλλα η λυση ειναι το θηλαστρο.Εγω ετσι εκανα.Μαριανθη μου να σου πω και την εμπειρια απ το δευτερο παιδι μου που ηταν διαφορετικη.Τη θηλασα 13 μηνες και περιοδος μου ρθε μολις σταματησα.Σταματησα και γιατι κουραστηκα αλλα κυριως γιατι ξθελα τριτο μωρο.Μια περιοδος μου ρθε το νοεμβρη και μετα παλι εγκυμοσυνη.Οποτε το ιδιο σωμα εχει διαφορετικες αντιδρασεις.Παντως καπου σου ξαναγραψσ οτι ουαν μειωθει ο θηλασμος λογω στερεων τροφων συνηθως ερχεται περιοδος.

Ναι θυμάμαι που μου το ξαναέγραψες. Αυτό μου το είπε και ο γιατρός. Ότι συνήθως με τις στέρεες μειώνεται το γάλα και μπορείς πιο εύκολα να το κόψεις

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κριστη γυρω στα 100ml πιστευω οτι θα χρειαστει για ενα γευμα.Καπου ειχα διαβασει οτι καλυτερα ειναι τα πλαστικα μπιμπερο για αποθηκευση του μητρικου γαλακτος γιατι στα γυαλιβα καθεται στα τοιχωματα το πιο θρεπτικο μερος του γαλατος -κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα-μου χε κανει κι εμενα εντυπωση γιατι ηξερα οτι ειναι καλυτερα τα γυαλινα.Ποπο βρε κοριτσι,ακομη 20λεπτα κοιμαται?Τι θα κανα αν μου καθοταν τετοιο μωρακι εχοντας αλλα δυο,δεν ξερω.Ηδη το πρωι που μενειπερισσοτερο ξυπνια και με παει πισω στις δουλειες,κουραζομαι.Ευαγγελια μου τα κοριτσια μας ειναι τελειως αντιθετα σε αντιδρασεις.Η δικια μου αν αποκοιμηθει πανω μου σε δεκα λεπτα αρχιζει τις αντιδρασεις και μετα ξυπναει.Ασε με τον ξαπλωτο θηλασμο...δεν εχεθ κοιμηθει ποτε.Τρωει και μετα στριφογυρναει και δεν ησυχαζει αν δεν την σηκωσω.Μπραβο για τη βολτιτσα σας.Το εξω κανει καλο σε μικρους και μεγαλους.Ξελαμπικαρεις βρε παιδι μου και καταλαβαινεις οτι συνεχιζεις κανονικα τη ζωη σου.Ποτε αρχιζετε πακεταρισμα?Μαρουσκα μου ελπιζω να ανακαμψει γρηγορα η διαθεση σου και να μας ξαναρθεις.Αντε αρχιζουν τα σχολεια,σαραντιζετε κιολας οποτε αυτα τα δυο σε συνδυασμο νομιζω θα σε ξεμπλοκαρουν.Χαθηκε κι η βροχουλα.Που εισαι καλε εσυ?Πως πηγε η εκδρομη?Μπες να πουμε κανα νεο.Μαριανθη μου δε νομιζω να μαι η εξαιρεση.Εξαιρεση νομιζω οτι ειναι καποια που ιηλαζει π.χ 20 μηνες χωρις περιοδο.Σπανια αργει τοσο.Το θεμα ουτως η αλλως για το εξαμηνο και τις τροφες που λες ειναι αν ειβαι ευκολο να το κοψεις η αν θες να το κοψεις?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Σ ευχαριστω μαριανθη μου για τις πληροφοριες για τα νυχτερινα επεισοδια.Εχω διαβασει κι εγω πολλα πραγματα σχετικα.Η μελινα ειχα παρατηρησει οτι το παθαινε σε μερες που χε δεχθει πολλα ερεθισματα η οταν ηταν παρα πολυ κουρασμενη.Κι η δαναη οταν το παθε ειχε προηγηθει πολυ μεγαλη υπερενταση.Τωρα φροντιζω να μην αργουμε πολυ να γυρισουμε απ τις βολτες για να χουν χρονο να χαλαρωσουν και να κοιμηθουν ηρεμες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, θέλω να το ξαναζήσω! Μου φάνηκε πολύ λίγο...!

έτσι μου είπε ο γιατρός. Δεν έχουμε ωορρηξία και για αυτό δεν έχουμε και περίοδο

Καλησπερα.αδιαθετησα στους 5,5 μηνες αποκλειστικου θηλασμου οποτε ειχα πρωτη ωορρηξια μετα την εγκυμοσυνη στους 5 μηνες κ θα μπορουσα να ξαναμεινω εγκυος αν ειχα ελευθερες επαφες.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.αλλη αδιαθετει στο διμηνο αλλη μετα 2 χρονια.οπως κ η ιδια γυναικα εχει διαφορες απο γεννα σε γεννα.το αν θα θηλασεις μετα την εισαγωγη στερεων ειναι αλλο θεμα.εγω προσωπικα δε θα αποθηλαζα για να ξαναμεινω εγκυος.δινω προταιρεοτητα στο παιδακι που ηδη εχω.αυτα ειναι προσωπικες επιλογες που η καθεμια παιρνει την καλυτερη αποφαση για την οικογενεια της.ευχομαι συντομα να το ξαναζησεις το θαυμα αφου το θελεις.συγχαρητηρια με το θηλασμο.συγνωμη για την παρεμβολη.με καλη προθεση.ελπιζω να μην προσεβαλα καμια

Hello κοριτσια μου!Αντωνια μου σας διαβαζω τα βραδια απλα οταν ειναι να γραψω με παιρνει ο υπνος;).Λοιπον η εκδρομη μας την Κυριακη ητανε καλη,πολυ καλη μπορω να πω,η μπεμπιτα μου ητανε αψογη,τα αλλα δυο ειχανε αφινιασει!!αντι να με απασχολει το μωρο με απασχολουσαν τα μεγαλυτερα:eek:την επομενη μερα ειχαμε και παιδικο παρτυ το απογευμα,κοιμοτανε συνεχεια το κοριτσακι μου και με αφησε να πιω το καφεδακι μου....παντως εξω την νανουριζει ο καθαρος αερας,μεσα στο σπιτι δεν κοιμαται τοσο πολυ.χθες ολη την ημερα ειχε μια υπερενταση με αποτελεσμα να κοιμαται εικοσαλεπτα.ουτε φαγητο δεν εφτιαξα,εκανα κατι νεροβραστα μακαρονια τελευταια στιγμη:rolleyes:το βραδυ ομως με αποζημιωσε με το παραπανω.καναμε τον πρωτο εξαωρο υπνο μας!!!!!ουτε εγω δεν το πιστευα οταν κοιταξα το ρολοι στις εξι το πρωι:rolleyes:μακαρι να επαναληφθει και σημερα χαχαχα πολλα ζηταω ε?

Την Παρασκευη εχουμε αγιασμο στο νηπιαγωγειο,ξεκινησαμε και δραστηριοτητες αντε να δουμε ποτε θα προλαβαινουμε να τα πηγαινοφερνουμε μεσα στον χειμωνα.....Μαριανθη μου αντε με το καλο και μια ακομη εγκυμοσυνη.αφου ζητας την γνωμη μας,εγω δεν θα σταματαγα τον θηλασμο για μια εγκυμοσυνη.καθε πραγμα στον καιρο του.τωρα εχει προτεραιοτητα το μωρο μου,σε αυτο θα αφοσιωθω και με το καλο αν ερθει ενα ακομα παιδακι,ετσι θα σκεφτομουνα....(οχι οτι υπολογιζω τεταρτη εγκυμοσυνη,να εξηγουμαστε χαχαχαχα);)οπως νιωθεις να πραξεις παντως!κοριτσια νυσταζωωωωωω.....αυριο μπιφτεκια με πατατες,ευχομαι να με αφησει η μπεμπιτα να πλασω τον κιμα:-P:-Pγιατι χωρις τον ξενοδοχο δεν κανω σχεδια:-P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Τα μωρακια σας?Εμεις καλα ειμαστε.Μια φορα ξυπνησε το καρπουζακι στις τεσσερις,εφαγε,ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε στις εφταμιση.Την εκανα μπανακι,γαλατακι και τωρα κοιμαται.Ξεκινησα το χαμομηλι που μου πατε κι ειδα διαφορά.Σημερα θα γτιαξω κοκκινιστο με πενες,χθες ειχαμε φακες.Εσεις τι φτιαχνετε?Ψαρακι πρεπει βα βαλω στο προγραμμα γιατι εχω καιρο να φτιαξω.Νοβεμπερ καλα περασατε ε?Χρειαζονται κι αυτα για να ξεφευγουμε.Τι δραστηριοτητες τους ξεκινησες?Ταεκ βοντο θυμαμαι,η μικρη κανει κατι?Εγω μολις ξεκινησουν τα σχολεια θα την ξρκινησω και ρυθμικη.Να δω βεβαια μεσα στο χειμωνα πως θα την πηγαινω.Ειναι δεκα λεπτα απ το νεο μας σπιτι κι ολη η προπονηση ειναι μια ωρα οποτε το να φευγω και να ξαναπηγαινω ειναι τζαμπα κοπος.Απο την αλλη αν εχω τη δαναη και το μωρο μαζι που θα περιμενουμε να περασει η ωρα?Μενει ο μπαμπας μου κοντα αλλα ξερετε ποσα μπες βγες στα καρεκλακια του αυτοκιν χρριαζονται για ολα αυτα?Δε μπορω να σκεφτω πως να το κανω.Το σαββατο εχουμε παλι παρτυ,εχουν γενεθλια τα δυο παιδακια της κουμπαρας μου,το αλλο σαββατο γενεθλια ο ανηψουλης μου και το παραλλο γενεθλια το δαναουλι μου.Χαμοος απο δωρα.Πρεπει να βγω μαγαζια σημερα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κορίτσια πως είστε;βροχούλα τι 6ωρο διαβάζω μπράβο τέλεια άντε τώρα και σε 8ωρο..Εμείς ακόμα το πολύ τριωρακια κοιμόμαστε...meldan μου μπράβο και εσένα μια φορά μόνο ξυπνάει οπότε ξεκουραζεσαι και εσύ. Εμένα μου έχει πει να μην τρώω όσπρια μην πειράξουν την μικρή..Εμείς έχουμε σουφλέ..Σήμερα ήρθε η παιδίατρος και την είδε είμαστε 4500κιλα και 56εκατοστα..Όλα καλά τα βρήκε απλά.Είμαστε λίγο κακομαθημενες και ζωηρές..τι της την παλεύω την πιπίλα μπας και αφήσει ήσυχο το στήθος μου λίγο τίποτα αυτή την κρατάει λίγο μετά πέταμα..τι θα κάνω με αυτό το θέμα γιατί αυτή Αφού έχει φάει για να κοιμηθεί κάνει πολύ ώρα γιατί θέλει μετά να κάθεται να πιπιλαει με τις ώρες στο στήθος με αποτέλεσμα να έχουν περάσει και 2-3 ωρές..Πολύ κουραστικό αλλά τι να κάνω και μο ο που την κοίτη;ζω μου ρχεται να την δαγκώσω..

ewKwp3.png

Hello κοριτσια μου!Αντωνια μου σας διαβαζω τα βραδια απλα οταν ειναι να γραψω με παιρνει ο υπνος;).Λοιπον η εκδρομη μας την Κυριακη ητανε καλη,πολυ καλη μπορω να πω,η μπεμπιτα μου ητανε αψογη,τα αλλα δυο ειχανε αφινιασει!!αντι να με απασχολει το μωρο με απασχολουσαν τα μεγαλυτερα:eek:την επομενη μερα ειχαμε και παιδικο παρτυ το απογευμα,κοιμοτανε συνεχεια το κοριτσακι μου και με αφησε να πιω το καφεδακι μου....παντως εξω την νανουριζει ο καθαρος αερας,μεσα στο σπιτι δεν κοιμαται τοσο πολυ.χθες ολη την ημερα ειχε μια υπερενταση με αποτελεσμα να κοιμαται εικοσαλεπτα.ουτε φαγητο δεν εφτιαξα,εκανα κατι νεροβραστα μακαρονια τελευταια στιγμη:rolleyes:το βραδυ ομως με αποζημιωσε με το παραπανω.καναμε τον πρωτο εξαωρο υπνο μας!!!!!ουτε εγω δεν το πιστευα οταν κοιταξα το ρολοι στις εξι το πρωι:rolleyes:μακαρι να επαναληφθει και σημερα χαχαχα πολλα ζηταω ε?

Την Παρασκευη εχουμε αγιασμο στο νηπιαγωγειο,ξεκινησαμε και δραστηριοτητες αντε να δουμε ποτε θα προλαβαινουμε να τα πηγαινοφερνουμε μεσα στον χειμωνα.....Μαριανθη μου αντε με το καλο και μια ακομη εγκυμοσυνη.αφου ζητας την γνωμη μας,εγω δεν θα σταματαγα τον θηλασμο για μια εγκυμοσυνη.καθε πραγμα στον καιρο του.τωρα εχει προτεραιοτητα το μωρο μου,σε αυτο θα αφοσιωθω και με το καλο αν ερθει ενα ακομα παιδακι,ετσι θα σκεφτομουνα....(οχι οτι υπολογιζω τεταρτη εγκυμοσυνη,να εξηγουμαστε χαχαχαχα);)οπως νιωθεις να πραξεις παντως!κοριτσια νυσταζωωωωωω.....αυριο μπιφτεκια με πατατες,ευχομαι να με αφησει η μπεμπιτα να πλασω τον κιμα:-P:-Pγιατι χωρις τον ξενοδοχο δεν κανω σχεδια:-P

καλημερα!! 6ωρα?????:rolleyes::rolleyes: τελεια φτου φτου μη σας ματιασω!!!! εμεις στα 2ωρα ειμαστε ενα βραδυ μονο χαρηκαμε που κοιμηθηκε 3ωρα το μικρο αλλα την επομενη ξυπναγε ανα 1 ωρα (ειχαμε μαραθωνιο θηλασμο παλι):confused::confused:

αλλαξαμε παιδιατρο μου φανηκε πολυ καλυτερη ( τελικα βασικο πραγμα να εχει δικα του παιδακια ο παιδιατρος) μας εδωσε αλλη αγωγη για τους μυκητες (μελανι και dactodor) αλλαξα και μαρκα πανες και περιμενουμε! εσεις ποιες βαζετε?

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...