Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσιΑ. Πως είστε. Εμείς πήραμε κάπως τη σειρά μας... και κοιμόμαστε ευκολότερα πέραν βέβαια απο κάποια απογεύματα που έχουμε πονάκια. Σήμερα κακά δεν έκανε και με ανησυχει μήπως έχει δισκοιλιότητα. Πίνει και ξένο γάλα για κάποια κοπέλα που με ρώτησε. όμως και πριν έπινε, αλλά κακάκια έκανε το λιγίοτερο 2 φορές τη μέρα. Δνε άλλαξα μάρκα στο γάλα... αλλά ίσως το κάνω. Σήμερα πήραμε μισή ευχή. Καλά εγώ περίμενα το 20ήμερο για να φέρω τον παπά αλλά με ενημέρωσε πως 3 ευχές πέρνουν. Μια οταν γεννηθεί (εφόσον υπάρχει κάποιος ιερέας στο μαιευτήριο) μια στις 8 μέρες (ουτε καν το ήξερα) και μια οταν 40ίσει. Τελος πάντων σήμερα τον φέραμε. Ονοματοδωσία δεν ειχαμε... αν και εχουμε καταλήξει στο Μαρκέλα - Βασιλική. Με το πρώτο θα την φωνάζουμε.

Απο κιλά καλά πάμε προς στιγμήν βέβαια νομιζα πως πέρνει πολύ περισσότερο απ'οσο πρέπει. Την περασμένη βδομάδα έιμασταν 3.380 και σήμερα 3.780 (το 780 ακριβώς όμως με την περασμένη). Σύνολο απο την ημέρα που ανάκτησε το βάρος γέννησης... έχει πάρει 800 γραμμάρια :roll: Καλά δεν είναι;;;;

Ανυπομονώ για την αυριανή μέρα, να βγούμε την πρώτη μας βόλτα. Τα εχω παιξει και εγώ μεσα...... :?:|:(

Βρε κορίτσια ασχετο αλλά επίγει να πάω ΟΑΕΔ γιατί έληξε η κάρτα ανεργίας μου..... και δεν ξερω πως θα το κάνω με το παιδί. Γίνεται και χαμός εκει μέσα. Σκέφτηκα να το κουβαλήσω μαζί μου για να το δούν και να μου δώσουν προταιρεότητα αλλα απο την αλλη δεν κάνει. Ξερω οτι αν παω ετσι και τους πω ξερετε εχω μωρο ημερών και δεν εχω χρόνο να διαθέσω .... μπορεί να αντιδράσουν ή και να μην με πιστέψουν.... ουφφφφφ

Αυτα απο εμενα.......

εννοειται οτι θα ζητησεις προτεραιοτητα...θα μεινεις με το νεογεννητο στην ουρα με τόσο κοσμο????

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κορίτσια μου!

Δεν με αφήνει η μπέμπα να κάνω βήμα. Πάνω μου κοιμάται δύωρα, αμα την αφήσω στην κούνια της ούτε πέντε λεπτά. Συμπάσχω! Εμένα μετρημένα 3'!!!

Μεγαλώνουμε, 580γρ σε μία εβδομάδα πήρε, αισιως φτάσαμε 4.600. Συγχαρητήρια!

Σήμερα πήγα για πρώτη φορά για φαγητό το μεσημέρι με μια φίλη και το μωρό μαζί. Το πόσο το είχα ανάγκη δεν λέγεται. Για πρώτη φορά από τότε που γέννησα έφτιαξα μαλλί, όσο πρόλαβα βεβαια, έβαλα και λίγο μάσκαρα και έβαλα κανονικά ρούχα. Η μπέμπα κυρία, κοιμήθηκε στο μάρσιππο ήδη από το σπίτι, ξύπνησε στο επιδόρπιο, θηλάσαμε ένα μισάωρο και ξανακοιμήθηκε. Πήγε πολύ καλα το εγχείρημα και το είχα αγχος. Αφού έγινε το πρώτο βήμα θα αποτολμήσω και πιο μακρινές εξορμησεις σιγά σιγα.

Λέω οταν θα κλεισει μήνα να κάνω καμιά άντληση που και που, μια δυο φορές την εβδομάδα ίσως, για να βγω μια δυο ωρίτσες για ένα καφέ. Μου έφτιαξε η ψυχολογία σήμερα. Να το κάνω λέτε ή είναι νωρίς? Λέτε να μου πάθει καμια συγχιση θηλών με το μπιμπερό? Για πιπίλα και μπιμπερό έχω διαβάσει ότι μετά τις 40 μέρες που εδραιώνεται ο θηλασμός δίνουμε. Αλλά νομίζω όλα είναι σχετικά. Υπάρχουν μωρά που από τις πρώτες μέρες μπορούν να ξεχωρίζουν τις θηλές και άλλα στις 40 μέρες και παθαίνουν σύγχυση...

Για τα κιλά που λέτε επανηλθα στα προ εγκυμοσύνης επίπεδα πολύ γρήγορα, και χωράω και στα skinny τζιν μου. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά είναι ότι οι ραγάδες μου κάνουν μπαμ τώρα που μάζεψε η κοιλιά, Αν βάζεις καμιά κρεμούλα; και ότι το βυζί έπεσε ρε κορίτσια! Τα αρνητικά του θηλασμού... Ηταν πάντα μεγαλούτσικο αλλά κρατιοταν στη θέση του, τώρα μου φαίνεται θα το κλωτσάω σε λίγο :confused::confused:

Καλές βόλτες πλέον!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και εγώ φλέρταρα πολύ με την πιπίλα και ενέδωσα ελικά. Πιπίλα και ήχος απο πιστολάκι, την κοιμίζει πολλές φορές ειδικά οταν την πιάνουν οι κολικοί. Σύγχιση δέν έπαθε καθώς και στήθος της δίνω αλλά και μπιμπερό. Το ξέρω ίσως είναι κακό και να μήν είμαι απόλυτη οτι δεν θα πάθει σύγχιση. όμως δεν μπορώ αλλιώς.... Θα μου πείς βέβαια... όπως το μάθεις. :roll::roll:

Την δικιά μου οι λευκοί ήχοι (πιστολάκι, σκούπα κ.τ.λ.) ούτε που την επηρεάζουν! Τυχερή είσαι!

Ούτε εγώ είμαι σίγουρη για την σύγχυση, αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω. Επειδή ήδη ζορίστηκα με τον θηλασμό, φοβάμαι μην έχουμε κανένα πισωγύρισμα... Σίγουρα κάθε παιδί είναι διαφορετικό

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσιΑ. Πως είστε. Εμείς πήραμε κάπως τη σειρά μας... και κοιμόμαστε ευκολότερα πέραν βέβαια απο κάποια απογεύματα που έχουμε πονάκια. Σήμερα κακά δεν έκανε και με ανησυχει μήπως έχει δισκοιλιότητα. Πίνει και ξένο γάλα για κάποια κοπέλα που με ρώτησε. όμως και πριν έπινε, αλλά κακάκια έκανε το λιγίοτερο 2 φορές τη μέρα. Δνε άλλαξα μάρκα στο γάλα... αλλά ίσως το κάνω. Σήμερα πήραμε μισή ευχή. Καλά εγώ περίμενα το 20ήμερο για να φέρω τον παπά αλλά με ενημέρωσε πως 3 ευχές πέρνουν. Μια οταν γεννηθεί (εφόσον υπάρχει κάποιος ιερέας στο μαιευτήριο) μια στις 8 μέρες (ουτε καν το ήξερα) και μια οταν 40ίσει. Εγώ αλλιώς το ξέρω. Μία την ημέρα της γέννας, μία στις 3 ημέρες που γίνεται και ονοματοδοσία και τέλος στις 40 μέρες Τελος πάντων σήμερα τον φέραμε. Ονοματοδωσία δεν ειχαμε... αν και εχουμε καταλήξει στο Μαρκέλα - Βασιλική. Με το πρώτο θα την φωνάζουμε.

Απο κιλά καλά πάμε προς στιγμήν βέβαια νομιζα πως πέρνει πολύ περισσότερο απ'οσο πρέπει. Την περασμένη βδομάδα έιμασταν 3.380 και σήμερα 3.780 (το 780 ακριβώς όμως με την περασμένη). Σύνολο απο την ημέρα που ανάκτησε το βάρος γέννησης... έχει πάρει 800 γραμμάρια :roll: Καλά δεν είναι;;;; Μια χαρά!

Ανυπομονώ για την αυριανή μέρα, να βγούμε την πρώτη μας βόλτα. Τα εχω παιξει και εγώ μεσα...... :?:|:(

Βρε κορίτσια ασχετο αλλά επίγει να πάω ΟΑΕΔ γιατί έληξε η κάρτα ανεργίας μου..... και δεν ξερω πως θα το κάνω με το παιδί. Γίνεται και χαμός εκει μέσα. Σκέφτηκα να το κουβαλήσω μαζί μου για να το δούν και να μου δώσουν προταιρεότητα αλλα απο την αλλη δεν κάνει. Ξερω οτι αν παω ετσι και τους πω ξερετε εχω μωρο ημερών και δεν εχω χρόνο να διαθέσω .... μπορεί να αντιδράσουν ή και να μην με πιστέψουν.... ουφφφφφ Γιατί δεν την ανανεώνεις από το ίντερνετ;

Αυτα απο εμενα.......

Άντε καλές βόλτες και σε εσάς!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια καλημερα! Τι κάνουν τα μωράκια σας? Το δικο μου αυπνια ανα μια ώρα μαμ, κακα, πλύσιμο αλλα όχι ύπνος μόνο κατι 20λεοτα οπότε μυρίζομαι μαραθώνιο θηλασμο για σήμερα:rolleyes:

Θα χρειαστεί να λειψω απο το σπιτι κανα 2ωρο υπολογίζω, οαεδ κι εγω! Αν αντλησω γαλα μπορώ να το βαλω απευθειας στο μπιμπερό και ψυγειο? Και πότε ειναι καλυτερα να αντλησω? Αφου τον εχω ταισει? Με χειροκθνητο γίνεται τιποτα εχετε δοκιμάσει?

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα! Τι κάνουν τα μωράκια σας? Το δικο μου αυπνια ανα μια ώρα μαμ, κακα, πλύσιμο αλλα όχι ύπνος μόνο κατι 20λεοτα οπότε μυρίζομαι μαραθώνιο θηλασμο για σήμερα:rolleyes:

Θα χρειαστεί να λειψω απο το σπιτι κανα 2ωρο υπολογίζω, οαεδ κι εγω! Αν αντλησω γαλα μπορώ να το βαλω απευθειας στο μπιμπερό και ψυγειο? Και πότε ειναι καλυτερα να αντλησω? Αφου τον εχω ταισει? Με χειροκθνητο γίνεται τιποτα εχετε δοκιμάσει?

Είναι μια από τις δύσκολες μέρες... Υπομονή και θα περάσει...

Μέχρι 26 βαθμούς Κελσίου τα γάλα αντέχει εκτός ψυγείου 4 ώρες. Οπότε αν έχεις τέτοια θερμοκρασία στο σπίτι, μην το βάλεις άδικα στο ψυγείο γιατί μετά θα χρειάζεσαι χρόνο και για το ζέσταμα (το ζεσταίνουμε σε μπεν μαρι). Καλό είναι να βγάλεις γάλα αφού τον έχεις ταΐσει. Το χειροκίνητο είναι μεγάλη ταλαιπωρία αλλά αν είναι μόνο για μία φορά παλεύεται. Το καλύτερο είναι το ηλεκτρονικό. Εγώ ηλεκτρονικό χρησιμοποιούσα. Και αν θες να βγάζεις τακτικά γάλα θα σου συνιστούσα το ηλεκτρονικό διπλής άντλησης

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Είναι μια από τις δύσκολες μέρες... Υπομονή και θα περάσει...

Μέχρι 26 βαθμούς Κελσίου τα γάλα αντέχει εκτός ψυγείου 4 ώρες. Οπότε αν έχεις τέτοια θερμοκρασία στο σπίτι, μην το βάλεις άδικα στο ψυγείο γιατί μετά θα χρειάζεσαι χρόνο και για το ζέσταμα (το ζεσταίνουμε σε μπεν μαρι). Καλό είναι να βγάλεις γάλα αφού τον έχεις ταΐσει. Το χειροκίνητο είναι μεγάλη ταλαιπωρία αλλά αν είναι μόνο για μία φορά παλεύεται. Το καλύτερο είναι το ηλεκτρονικό. Εγώ ηλεκτρονικό χρησιμοποιούσα. Και αν θες να βγάζεις τακτικά γάλα θα σου συνιστούσα το ηλεκτρονικό διπλής άντλησης

Αρα μαριανθη μου απευθειας στο μπιμπερο το βαζω ετσι?Και ποσα περιπου ml λες να χρειαστουν για ενα γευμα? Τι μπιμπερο χρησιμοποιεις?δυστυχως δεν εχω παρει ακομα ηλεκτρονικο θηλαστρο, αλλα θα το χρειαστω σε κανα 3μηνο που επιστρεφω στη δουλεια.

c6vNp3.png

Κορίτσια καλημέρα.

Χθες πήγα στον γυναικολόγο για έναν γρήγορο έλεγχο. Όλα καλά μου τα βρήκε εκεί κάτω. Τον ρώτησα ξανά και για δεύτερη εγκυμοσύνη. Μου είπε καλύτερα να περιμένω μετά το 6μηνο, γιατί συνήθως οι γυναίκες που θηλάζουν δεν έχουν περίοδο και άρα ωορρηξία. Όμως μετά τους 6 μήνες που είναι το ελάχιστο διάστημα θηλασμού, θα μπορέσω να κόψω τον θηλασμό και να μου έρθει περίοδος. Επιπλέον θα έχει μεγαλώσει και το Αναστασάκι και δεν θα μου είναι τόσο δύσκολο. Βέβαια μου είπε ότι κάποιες γυναίκες έχουν περίοδο και θηλάζουν. Και επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, καλό είναι να προσέχω με την "γυμναστική"... Και τώρα είμαι σε δίλημμα: να διακόψω τον θηλασμό για να προσπαθήσω για δεύτερο παιδάκι ή να αφήσω τις προσπάθειες για μετά από 2 χρόνια (όπως και σκόπευα να θηλάσω);

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αρα μαριανθη μου απευθειας στο μπιμπερο το βαζω ετσι?Και ποσα περιπου ml λες να χρειαστουν για ενα γευμα? Τι μπιμπερο χρησιμοποιεις?δυστυχως δεν εχω παρει ακομα ηλεκτρονικο θηλαστρο, αλλα θα το χρειαστω σε κανα 3μηνο που επιστρεφω στη δουλεια.

Ναι απευθείας. Πόσα ml εξαρτάται πόσο θα βγάλει το στήθος σου. Αφπύ εσύ μέχρι τώρα μόνο θήλαζες δεν μπορείς να ξέρεις πόσα ml έπινε. Και εξαρτάται και πόσο εβδομάδων είναι το μωρό. Πάντως να ξέρεις πως θα χρειαστεί να βγάλεις και από τα δύο στήθη για να φτιάξεις ένα γεύμα. Το θήλαστρο δεν τραβάει τόσο καλό, όσο το μωρό όταν θηλάζει. Μπιμπερό χρησιμοποιούσα της medela γιατί και το θήλαστρο ήταν της ίδιας εταιρείας. Αλλά είχα και κάποια γυάλινα της NUK. Εμένα όλα ίδια μου φάνηκαν. Απλά το πλαστικό μετά από πολλές χρήσεις και αποστειρώσεις, συνήθως αλλοιώνεται και θέλει πέταμα. Ενώ το γυάλινο είναι πιο ανθεκτικό (και πιο βαρύ...). Το ηλεκτρονικό θήλαστρο βέβαια να ξέρεις είναι πιο ακριβό. Και αφού θα γυρίσεις στην δουλειά θα χρειαστείς ένα διπλής άντλησης. Να υπολογίζεις γύρω στα 150ευρώ...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Άντε καλές βόλτες και σε εσάς!

Δεν ξερω εαν λειτουργεί το σύστημα μέσω ίντερνετ και 2ον .... μου έληξε οταν ήμουν στον 9ο μηνα και ητανα εντελώς ακτόρθωτο να πάω... οπότε ... μάλλον ξανα απο την αρχή τα χαρτιά για νέα κάρτα.... :|:neutral::|:neutral:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη θηλασα για 22 μηνες αλλα απο τον εβδομο μηνα ειχα περιοδο και μπορουσα να μεινω εγκυος.Εμεινα εγκυος ενω θηλαζα ακομη τη μελινα τον 21ο μηνα θηλασμου και γι αυτο σταματησα.Μου δημιουργουσε ο θηλασμος συσπασεις και ψευδοπεριοδο.Νομιζα οτι ημουν τεσσαρων εβδ εγκυος στο δευτερο κι ημουν τελικα οκτω.Εγω λεω ξεκινα με στοχο το εξαμηνο κι εκει κοντα μπορει να σου ρθει περιοδος και να ηεκινησρτε ελευθερα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κορίτσια καλημέρα.

Χθες πήγα στον γυναικολόγο για έναν γρήγορο έλεγχο. Όλα καλά μου τα βρήκε εκεί κάτω. Τον ρώτησα ξανά και για δεύτερη εγκυμοσύνη. Μου είπε καλύτερα να περιμένω μετά το 6μηνο, γιατί συνήθως οι γυναίκες που θηλάζουν δεν έχουν περίοδο και άρα ωορρηξία. Όμως μετά τους 6 μήνες που είναι το ελάχιστο διάστημα θηλασμού, θα μπορέσω να κόψω τον θηλασμό και να μου έρθει περίοδος. Επιπλέον θα έχει μεγαλώσει και το Αναστασάκι και δεν θα μου είναι τόσο δύσκολο. Βέβαια μου είπε ότι κάποιες γυναίκες έχουν περίοδο και θηλάζουν. Και επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, καλό είναι να προσέχω με την "γυμναστική"... Και τώρα είμαι σε δίλημμα: να διακόψω τον θηλασμό για να προσπαθήσω για δεύτερο παιδάκι ή να αφήσω τις προσπάθειες για μετά από 2 χρόνια (όπως και σκόπευα να θηλάσω);

Μαριάνθη μου σε βλέπω έτοιμη για το δεύτερο είσαι και γρήγορα μάλιστα..Μπράβο κορίτσι μου όπως θέλεις να σου έρθουν..Και.Εμείς θέλουμε αλλά.Όχι ακόμη σε κανένα χρόνο πρώτα ο Θεός και μετά..δηλ όσο καιρό θηλαζεις δεν έχεις.περίοδο;

ewKwp3.png

Μαριανθη θηλασα για 22 μηνες αλλα απο τον εβδομο μηνα ειχα περιοδο και μπορουσα να μεινω εγκυος.Εμεινα εγκυος ενω θηλαζα ακομη τη μελινα τον 21ο μηνα θηλασμου και γι αυτο σταματησα.Μου δημιουργουσε ο θηλασμος συσπασεις και ψευδοπεριοδο.Νομιζα οτι ημουν τεσσαρων εβδ εγκυος στο δευτερο κι ημουν τελικα οκτω.Εγω λεω ξεκινα με στοχο το εξαμηνο κι εκει κοντα μπορει να σου ρθει περιοδος και να ηεκινησρτε ελευθερα.

Μπράβο meldan μου τόσο καιρό θηλασες τέλεια και εγώ θέλω να θηλάζω αρκετά απλά αυτό που σκέφτομαι είναι μόνο όταν θα πάω για δουλειά από Ιούνιο δύσκολο πως θα το κάνω αλλιώς θέλω παρά πολύ..

ewKwp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα τι κάνετε;μαρουσκακι μου που είσαι γιατί σε πήρε από κάτω μια χαρά θα τα πάει ο Λουκάς σου μην στεναχωριέσαι..Εμείς κοιμόμαστε.λίγο καλύτερα εκεί που κοιμόμασταν 1ωρα τώρα κάνουμε 2,5-3 ώρες μου έκανε και ένα τετραωρο μην είμαι και αχάριστη..Αύριο περιμένω παιδίατρο να έρθει να την.δει..Από μαν θηλαζουμε φουλ τα.στήθη μου έχουν πολύ γάλα και βγάζει αρκετά με αποτέλεσμα να χορταίνει κάθε φορά από ένα.στήθος και να στάζει το άλλο.να σας ρωτήσω στις 40 μέρες πας το παιδί στην εκκλησία έτσι;Πρέπει να τους πάρεις τηλ η πας ότι ώρα να Ναι;

ewKwp3.png

Μαχη μου αντε μακαρι να σου καθιερωσει σιγα σιγα τριωρα και υευραωρα να παρεις ανασα.Δε ξερω ποσες ωρες δουλευεις αλλα η λυση ειναι το θηλαστρο.Εγω ετσι εκανα.Μαριανθη μου να σου πω και την εμπειρια απ το δευτερο παιδι μου που ηταν διαφορετικη.Τη θηλασα 13 μηνες και περιοδος μου ρθε μολις σταματησα.Σταματησα και γιατι κουραστηκα αλλα κυριως γιατι ξθελα τριτο μωρο.Μια περιοδος μου ρθε το νοεμβρη και μετα παλι εγκυμοσυνη.Οποτε το ιδιο σωμα εχει διαφορετικες αντιδρασεις.Παντως καπου σου ξαναγραψσ οτι ουαν μειωθει ο θηλασμος λογω στερεων τροφων συνηθως ερχεται περιοδος.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...