Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημερα!! ΕΓω εκανα κολοκυθακια με πατατες πιπεριες και δυοσμο, πολυ δροσερο φαγακι μουρλια. Και ενα μπιφτεκι συμπληρωμα για μενα για πρωτεινη μια χαρα! Ρε κοριτσια εχει κολλησει η ζυγαρια στα + 5 και με τιποτα δε πεφτει! Και τρωω πολυ υγιεινα δεν ξερω τι παιζει.:( Πιστευω πρεπει να ισορροπησουν οι ορμονες. ημουν και λεπτουλα οποτε μου φαινεται καπως! ο αντρας μου βεβαια κανει παρτυ με τις καμπυλες γιατι τα εχω παρει στηθος ποπο αλλα εγω με θελω αδυνατη!!! χαχαχα τελοσπαντων βλεπω το θαυματακι μου και ξεχνιεμαι πιστευω θα επανελθω:D

Και η δική μου ζυγαριά έχει κολλήσει! Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό μωρέ. Να περάσει σταδιακά το σώμα μας στην πρότερη κατάσταση... Και αφού αρέσουν και στον σύζυγο, απόλαυσέ το!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω Αντωνια μου....σας διαβαζω αλλα δεν εχω ορεξη ουτε να γραψω ουτε να σχολιασω....Με πηρε πολυ απο κατω και δεν το περιμενα....Χαδακια στα μωρακια σας....

Βρε marouskaki τόσα σου είπαμε, τίποτα δεν έπιασε; Σε καταλαβαίνω βέβαια. Και εγώ όταν ήμουν στις μαύρες μου, κανείς δεν μπορούσε να με παρηγορήσει. Προσπάθησε όμως να χρησιμοποιήσεις περισσότερο την λογική και να υπερνικήσει το συναίσθημα. Ξαναζύγισες τον Λουκά;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χθες ζυγίσαμε το Αναστασάκι. 3940. Μια χαρά μας είπε ο γιατρός, αν και τώρα που θηλάζω δεν θα παχαίνει τόσο γρήγορα άλλο. Επίσης ενεργείτε περισσότερο! Θαυματουργό το μητρικό γάλα τελικά! Κατά τα άλλα, έχει φάει κόλλημα με το στήθος και θέλει συνεχώς να το πιπιλάει. Φλερτάρω συχνά με την ιδέα της πιπίλας, αλλά αφενός φοβάμαι την σύγχυση θηλών και αφετέρου δεν θέλω να εξαρτηθεί από αντικείμενα, γιατί μετά πως θα της την κόψω. Χθες πήγα πάλι σε ένα σεμινάριο θηλασμού. Ρώτησα και για τις πληγωμένες μου θηλές και ελπίζω οι συμβουλές που μου έδωσαν να με βοηθήσουν γρήγορα. Εδώ δρόσισε πολύ σήμερα σε σημείο να κλείσω καναδυο παράθυρα και να βάλω και καλτσάκια. Σήμερα θα πάμε να αγοράσουμε μακρυμάνικα φορμάκια για το Αναστασάκι γιατί από ότι είδα ο καιρός χαλάει μες στην εβδομάδα και θα τα χρειαστούμε

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ναι Μαριάνθη μου, όντως κάποιοι άνρθωποι δεν αλλάζουν ποτέ-βλεπε αντιλήψεις πεθερών- έτσι έμαθε τότε, αυτό είναι το σωστό- τέλος!!! Μου είπε να κλειδώνω το μικρό για να μη το βρίσκει ο μεγάλος... μα τι ακούω θέε μου,,,να φανταστεις την είδα μόνο μια φορά από τότε που γέννησα κ όταν σαραντήσω θα πάω σπίτι της για τριήμερο γιατι μένει εκτός... τι έχω να ακούσω..πώς θα την παλέψω... φαντάσου ότι αγαπιόμαστε κ ότι είναι πολύ καλή! αλλά από αντιλήψεις....πολύ πίσω...κρίμαααααα

Μαρουσκάκι αχ κ βαχ.. σε ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...χωρίς να πεις τιποτα... κουράγιο!!!εγώ την Πεμπτη τον πάω πάλι για ζύγισμα...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια μου!

Δεν με αφήνει η μπέμπα να κάνω βήμα. Πάνω μου κοιμάται δύωρα, αμα την αφήσω στην κούνια της ούτε πέντε λεπτά.

Μεγαλώνουμε, 580γρ σε μία εβδομάδα πήρε, αισιως φτάσαμε 4.600.

Σήμερα πήγα για πρώτη φορά για φαγητό το μεσημέρι με μια φίλη και το μωρό μαζί. Το πόσο το είχα ανάγκη δεν λέγεται. Για πρώτη φορά από τότε που γέννησα έφτιαξα μαλλί, όσο πρόλαβα βεβαια, έβαλα και λίγο μάσκαρα και έβαλα κανονικά ρούχα. Η μπέμπα κυρία, κοιμήθηκε στο μάρσιππο ήδη από το σπίτι, ξύπνησε στο επιδόρπιο, θηλάσαμε ένα μισάωρο και ξανακοιμήθηκε. Πήγε πολύ καλα το εγχείρημα και το είχα αγχος. Αφού έγινε το πρώτο βήμα θα αποτολμήσω και πιο μακρινές εξορμησεις σιγά σιγα.

Λέω οταν θα κλεισει μήνα να κάνω καμιά άντληση που και που, μια δυο φορές την εβδομάδα ίσως, για να βγω μια δυο ωρίτσες για ένα καφέ. Μου έφτιαξε η ψυχολογία σήμερα. Να το κάνω λέτε ή είναι νωρίς? Λέτε να μου πάθει καμια συγχιση θηλών με το μπιμπερό?

Για τα κιλά που λέτε επανηλθα στα προ εγκυμοσύνης επίπεδα πολύ γρήγορα, και χωράω και στα skinny τζιν μου. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά είναι ότι οι ραγάδες μου κάνουν μπαμ τώρα που μάζεψε η κοιλιά, και ότι το βυζί έπεσε ρε κορίτσια! Ηταν πάντα μεγαλούτσικο αλλά κρατιοταν στη θέση του, τώρα μου φαίνεται θα το κλωτσάω σε λίγο :confused::confused:

c8i6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χθες ζυγίσαμε το Αναστασάκι. 3940. Μια χαρά μας είπε ο γιατρός, αν και τώρα που θηλάζω δεν θα παχαίνει τόσο γρήγορα άλλο. Επίσης ενεργείτε περισσότερο! Θαυματουργό το μητρικό γάλα τελικά! Κατά τα άλλα, έχει φάει κόλλημα με το στήθος και θέλει συνεχώς να το πιπιλάει. Φλερτάρω συχνά με την ιδέα της πιπίλας, αλλά αφενός φοβάμαι την σύγχυση θηλών και αφετέρου δεν θέλω να εξαρτηθεί από αντικείμενα, γιατί μετά πως θα της την κόψω. Χθες πήγα πάλι σε ένα σεμινάριο θηλασμού. Ρώτησα και για τις πληγωμένες μου θηλές και ελπίζω οι συμβουλές που μου έδωσαν να με βοηθήσουν γρήγορα. Εδώ δρόσισε πολύ σήμερα σε σημείο να κλείσω καναδυο παράθυρα και να βάλω και καλτσάκια. Σήμερα θα πάμε να αγοράσουμε μακρυμάνικα φορμάκια για το Αναστασάκι γιατί από ότι είδα ο καιρός χαλάει μες στην εβδομάδα και θα τα χρειαστούμε

Μεγαλωσε κ το Αναστασακι! Να την χαιρεσαι! Ποσο σε χαιρομαι που τα καταφερες με το θηλασμο

c8i6p2.png

Εδω Αντωνια μου....σας διαβαζω αλλα δεν εχω ορεξη ουτε να γραψω ουτε να σχολιασω....Με πηρε πολυ απο κατω και δεν το περιμενα....Χαδακια στα μωρακια σας....

Μαρουσκακι βαστα γερα!!!!

c8i6p2.png

Kαλησπέρα κορίτσια μου!

Δεν με αφήνει η μπέμπα να κάνω βήμα. Πάνω μου κοιμάται δύωρα, αμα την αφήσω στην κούνια της ούτε πέντε λεπτά.

Σήμερα πήγα για πρώτη φορά για φαγητό το μεσημέρι με μια φίλη και το μωρό μαζί. Το πόσο το είχα ανάγκη δεν λέγεται. Για πρώτη φορά από τότε που γέννησα έφτιαξα μαλλί, όσο πρόλαβα βεβαια, έβαλα και λίγο μάσκαρα και έβαλα κανονικά ρούχα. Η μπέμπα κυρία, κοιμήθηκε στο μάρσιππο ήδη από το σπίτι, ξύπνησε στο επιδόρπιο, θηλάσαμε ένα μισάωρο και ξανακοιμήθηκε. Πήγε πολύ καλα το εγχείρημα και το είχα αγχος. Αφού έγινε το πρώτο βήμα θα αποτολμήσω και πιο μακρινές εξορμησεις σιγά σιγα.

Λέω οταν θα κλεισει μήνα να κάνω καμιά άντληση που και που, μια δυο φορές την εβδομάδα ίσως, για να βγω μια δυο ωρίτσες για ένα καφέ. Μου έφτιαξε η ψυχολογία σήμερα. Να το κάνω λέτε ή είναι νωρίς? Λέτε να μου πάθει καμια συγχιση θηλών με το μπιμπερό?

Για τα κιλά που λέτε επανηλθα στα προ εγκυμοσύνης επίπεδα πολύ γρήγορα, και χωράω και στα skinny τζιν μου. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά είναι ότι οι ραγάδες μου κάνουν μπαμ τώρα που μάζεψε η κοιλιά, και ότι το βυζί έπεσε ρε κορίτσια! Ηταν πάντα μεγαλούτσικο αλλά κρατιοταν στη θέση του, τώρα μου φαίνεται θα το κλωτσάω σε λίγο :confused::confused:

Ευαγγελία εμένα η μικρή δεν έπαθε καμία σύγχυση...το σαββατο θα την αφήσω στην πεθερά μου...μόλις 40ισε! πολύ καλά πήγε η βόλτα σας!!!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Και εγώ φλέρταρα πολύ με την πιπίλα και ενέδωσα ελικά. Πιπίλα και ήχος απο πιστολάκι, την κοιμίζει πολλές φορές ειδικά οταν την πιάνουν οι κολικοί. Σύγχιση δέν έπαθε καθώς και στήθος της δίνω αλλά και μπιμπερό. Το ξέρω ίσως είναι κακό και να μήν είμαι απόλυτη οτι δεν θα πάθει σύγχιση. όμως δεν μπορώ αλλιώς.... Θα μου πείς βέβαια... όπως το μάθεις. :roll::roll:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Ναι Μαριάνθη μου, όντως κάποιοι άνρθωποι δεν αλλάζουν ποτέ-βλεπε αντιλήψεις πεθερών- έτσι έμαθε τότε, αυτό είναι το σωστό- τέλος!!! Μου είπε να κλειδώνω το μικρό για να μη το βρίσκει ο μεγάλος... μα τι ακούω θέε μου,,,να φανταστεις την είδα μόνο μια φορά από τότε που γέννησα κ όταν σαραντήσω θα πάω σπίτι της για τριήμερο γιατι μένει εκτός... τι έχω να ακούσω..πώς θα την παλέψω... φαντάσου ότι αγαπιόμαστε κ ότι είναι πολύ καλή! αλλά από αντιλήψεις....πολύ πίσω...κρίμαααααα

Μαρουσκάκι αχ κ βαχ.. σε ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...χωρίς να πεις τιποτα... κουράγιο!!!εγώ την Πεμπτη τον πάω πάλι για ζύγισμα...

Δόξα το θεο εγώ μπορεί να έχω πεθερά 70φέυγα, αλλά αντιλήψεις τέτοιες δεν έχει. Πχ περίμενα οτι θα αντιδρούσε που θα βγούμε επίσήμως αυριο (23 ημερών) αλλά όχι ... μια χαρά. Μπορεί σε άλλα θέματα να είμαστε εντελώς αλλού για αλλού .. αλλά σε αυτό είναι οκ. :-D Τώρα τι να της πείς και εσύ.... μην στραβώει κι όλας... πωπω... κάνε υπομονή. Ο άντρας σου της λέει τίποτα; Εγώ τον βάζω μπροστά σε θέματα που δεν μπορώ να μιλήσω.

s-event.png

Κοριτσια μου σας φιλω...:Dνα σας ρωτησω στο ρηλαξ ποτεμπορουμε να βαλουμε το μωρο???

Εγ'ω την έβαλα.. απλά γιατί οταν την έχω τα πρωινά και είμαι μόνη μου...την φέρνω στο σαλόνι που μαγειρεύω και κάνω δουλειές και το πορτ μπεμπέ είναι θεόβαρο για να το κουβαλήσω. :|:|:-|:| Μη φανταστέις... είναι ταιράστιο αλλά στέκεται άμα την δέσω...

s-event.png

Kαλησπέρα κορίτσια μου!

Υπομονηηηη.... θα τα καταφέρεις να την κοιμίζεις και εκτός απο πάνω σου. Και εμένα το ίδιο κάνει. όσο για την άντληση...εγώ περασμένη βδομάδα ξεκίνησα.... αλλά πολύ λιγο.. δλδ 2 γευματα τη μερα.. όμως τωρα που θα αρχίσουμε να βγαίνουμε.... μάλλον πρέπει να κάνω περισσότερες. Εγω λίγο κολάω να την θηλάσω έξω. Έλεγα σιγα το πράγμα αλλά το σκέφτομαι ... ντρέπομαι δλδ. Θα το παλέψω όμως...

s-event.png

Καλησπέρα κορίτσιΑ. Πως είστε. Εμείς πήραμε κάπως τη σειρά μας... και κοιμόμαστε ευκολότερα πέραν βέβαια απο κάποια απογεύματα που έχουμε πονάκια. Σήμερα κακά δεν έκανε και με ανησυχει μήπως έχει δισκοιλιότητα. Πίνει και ξένο γάλα για κάποια κοπέλα που με ρώτησε. όμως και πριν έπινε, αλλά κακάκια έκανε το λιγίοτερο 2 φορές τη μέρα. Δνε άλλαξα μάρκα στο γάλα... αλλά ίσως το κάνω. Σήμερα πήραμε μισή ευχή. Καλά εγώ περίμενα το 20ήμερο για να φέρω τον παπά αλλά με ενημέρωσε πως 3 ευχές πέρνουν. Μια οταν γεννηθεί (εφόσον υπάρχει κάποιος ιερέας στο μαιευτήριο) μια στις 8 μέρες (ουτε καν το ήξερα) και μια οταν 40ίσει. Τελος πάντων σήμερα τον φέραμε. Ονοματοδωσία δεν ειχαμε... αν και εχουμε καταλήξει στο Μαρκέλα - Βασιλική. Με το πρώτο θα την φωνάζουμε.

Απο κιλά καλά πάμε προς στιγμήν βέβαια νομιζα πως πέρνει πολύ περισσότερο απ'οσο πρέπει. Την περασμένη βδομάδα έιμασταν 3.380 και σήμερα 3.780 (το 780 ακριβώς όμως με την περασμένη). Σύνολο απο την ημέρα που ανάκτησε το βάρος γέννησης... έχει πάρει 800 γραμμάρια :roll: Καλά δεν είναι;;;;

Ανυπομονώ για την αυριανή μέρα, να βγούμε την πρώτη μας βόλτα. Τα εχω παιξει και εγώ μεσα...... :?:|:(

Βρε κορίτσια ασχετο αλλά επίγει να πάω ΟΑΕΔ γιατί έληξε η κάρτα ανεργίας μου..... και δεν ξερω πως θα το κάνω με το παιδί. Γίνεται και χαμός εκει μέσα. Σκέφτηκα να το κουβαλήσω μαζί μου για να το δούν και να μου δώσουν προταιρεότητα αλλα απο την αλλη δεν κάνει. Ξερω οτι αν παω ετσι και τους πω ξερετε εχω μωρο ημερών και δεν εχω χρόνο να διαθέσω .... μπορεί να αντιδράσουν ή και να μην με πιστέψουν.... ουφφφφφ

Αυτα απο εμενα.......

s-event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...