Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/12/2024 at 8:29 ΜΜ, Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλε τι να βαρεσω?Εγω υποκλινομαι απλα.Κι εγω εχω γεννησει φυσιολογικα και το χω μεγαλο καμαρθ,εννοειταθ με καθε σεβασμο προς οποιοδηποτε ειδος τοκετου.Με βοηθησε ομως πολυη επισκληρηδιος.Βεβαια στις εξωθησεις σου χει περασει η επηρεια για να μπορεις να σπρωξεις,κι εδω θα διαφωνησω μαρουσκακι.Πως γινεται να λες οτι στις εξωθησεις δεν πονας?Εγω πονουσα αλλα και τις δυο φορες ειπα"θεε μου αξιωσε με να το ξαναζησω".Οι πιο μεγαλειωδεις εμπειριες στη ζωη μιας γυναικας.Με τι να το συγκρινεις?Ακομη και τωρα ,οταν δεν ειμαθ καλα,κλεινω τα ματια καθ φερνω στο μυαλο μου καθε λεπτομερεια.Κι εκτος απ τον τοκετο,απολυτη εμπειρια ειναι κι αυτι που ζουμε τωρα,η εεγκυμοσυνη.Απιστευτο ταξιδι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το καλύτερο δεν το είπα ακόμη...Μιας και δεν θα έκανα άλλο παιδί μετά τον Ανδρέα εκτός από κάθισμα αυτοκινήτου, φαγητού και κρεβατάκι δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ....χαχαχα, οπότε είτε γιος είτε κόρη (ανέκδοτο, γελάστε) θα τα έχει όλα καινούρια λέμε!!Ωχ Παναγία μου....:oops::oops::oops::oops:Έλα, ρίχτο Βροχούλα, είμαι έτοιμη....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλε τι να βαρεσω?Εγω υποκλινομαι απλα.Κι εγω εχω γεννησει φυσιολογικα και το χω μεγαλο καμαρθ,εννοειταθ με καθε σεβασμο προς οποιοδηποτε ειδος τοκετου.Με βοηθησε ομως πολυη επισκληρηδιος.Βεβαια στις εξωθησεις σου χει περασει η επηρεια για να μπορεις να σπρωξεις,κι εδω θα διαφωνησω μαρουσκακι.Πως γινεται να λες οτι στις εξωθησεις δεν πονας?Εγω πονουσα αλλα και τις δυο φορες ειπα"θεε μου αξιωσε με να το ξαναζησω".Οι πιο μεγαλειωδεις εμπειριες στη ζωη μιας γυναικας.Με τι να το συγκρινεις?Ακομη και τωρα ,οταν δεν ειμαθ καλα,κλεινω τα ματια καθ φερνω στο μυαλο μου καθε λεπτομερεια.Κι εκτος απ τον τοκετο,απολυτη εμπειρια ειναι κι αυτι που ζουμε τωρα,η εεγκυμοσυνη.Απιστευτο ταξιδι.

Πονάς μανάρι μου, αλλά οι μεγάλοι πόνοι είναι μέχρι να ανοίξει ο τράχηλος θυμάμαι εγώ, εσύ όμως μέχρι να κάνεις τέλεια διαστολή έχεις την επισκληρίδιο γι' αυτό δε μπορείς να κάνεις τη σύγκριση...Εκτός κι αν θυμάμαι τόσο λάθος τι να πω...Καμιά με φυσιολογικό να μας πει?Ή θα αγχώσουμε τις πρωτομανούλες?Πέστε άμα είναι να μην λέμε τέτοια χαχα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

συμφωνώ με το Μαρουσκάκι

το έγραψα και στο Μέλι σε πμ...

το μεγάλο ζόρι είναι όταν από διαστολή 5 φτάνεις στο 10....

κράτησε 10 λεπτά το πολύ 30 ώρα σε μένα

μόλις γίνεις πηγάδι είσαι εντάξει....

έχουν μουδιάσει όλα και δεν νιώθεις τίποτα....

έχουν σταματήσει και οι συσπάσεις και απλά περιμένεις τεντωμένη

να ξεκινήσουν οι εξωθήσεις

εγώ στη τρίτη εξώθηση είχα τελειώσει

αλλά με έκοψε ο γιατρός.....

επίσης μου έβαλε και ωκυτοκίνη

άλλη τακτική των γιατρών του Έλενα

γι αυτό συνήθως κάνουν και την επισκληρίδιο από τη διαστολή 5 μέχρι τη 10...τότε είναι τα μεγάλα ζόρια

βέβαια εγώ γέννησα σχετικά γρήγορα

και στα 2 γέννησα μέσα σε 2 ώρες από την ώρα που μου έσπασε ο γιατρός τα νερά....δεν ξέρω αν θα άντεχα να πονάω περισσότερη ώρα

νομίζω πως όχι...

πάντως όταν έλεγα δεν άντεχω άλλο στο γιατρό

τότε μου έλεγε διαστολή 10 -γεννάμε

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες κοριτσια!!!εχω χαθει και εγω μια το σπιτι το παιδι τα ξερετε!!!!την αλλη βδομαδα 29/1 εχω αυχενικη αυριο θα παω στο γιατρο για να με δει απλως...και εγω δε ξερω πως να βαλω τικερακι εχω προσπαθησει αλλα δε το χω....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Χαχα, με πέθανες, άκου σαν πηγάδι!Λοιπόν, καταρχήν, κι εγώ όταν βλέπω τέτοια βιντεάκια-δεν συμβουλεύω ΚΑΜΙΑ να το κάνει φυσικά-πιάνεται το στομάχι μου....Όταν συμβαίνει όμως είσαι απόλυτα συγκεντρωμένη ή έστω πρέπει να είσαι!Επίσης όταν φτάσει να γίνει το πηγάδι που λες έχουν τελειώσει οι πόνοι μανάρι μου (οι πόνοι είναι μέχρι να έχεις τελεία διαστολή), τότε ξέρεις ότι ξεκινάνε οι εξωθήσεις και κοντεύεις να συναντήσεις το μωρό σου, το γράφω κι ανατριχιάζω....;)

Το γραφεις και ανατριχιαζεις??? Εγω να δεις που το διαβαζω τι εχω παθει!!!:confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Το καλύτερο δεν το είπα ακόμη...Μιας και δεν θα έκανα άλλο παιδί μετά τον Ανδρέα εκτός από κάθισμα αυτοκινήτου, φαγητού και κρεβατάκι δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ....χαχαχα, οπότε είτε γιος είτε κόρη (ανέκδοτο, γελάστε) θα τα έχει όλα καινούρια λέμε!!Ωχ Παναγία μου....:oops::oops::oops::oops:Έλα, ρίχτο Βροχούλα, είμαι έτοιμη....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλε τι να ριξω??? Δεν καταλαβα τιποτα....περιμενες να σε πειραξω μηπως ?:rolleyes::rolleyes:αχ δεν καταλαβαινω η ξανθια.....πες μου πες μου...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσουδια!!! Εγω ειμαι σπιτι,εκανα δουλιτσες με μετρο και τωρα ξεκουραζομαι λιγο μεχρι να παω να παρω τα παιδια απο τον παιδικο.

Marouskaki ο γιος σου ολα τα λεφτα.Ειδες ποσο αθωα ειναι τα παιδια?πολυ γελασα παντως!!!:):)Στη δουλεια σου τι φασισμος ειναι αυτος βρε παιδι μου?δηλαδη λογω ιδιαιτεροτητας δεν μπορουν να κανουν εξαιρεση στις εγκυμονουσες?η' μηπως δεν μπηκες καν στη διαδικασια να τους ρωτησεις? Πωπω σε 2 μερες αυχενικη?Εχω τοση αγωνια που ειναι σαν να την κανω εγω!Αντε κοριτσι ανοιξε μας το δρομο για τα ευχαριστα νεακια των αυχενικων!!

Crochetmania γιατι κανεις τοσο αργα αυχενικη?Μηπως υπερηχογραφικα γεννας αργοτερα? Γιατι δεν συμβαδιζουν οι ημερομηνιες που εχεις δωσει με την ημερομηνια της αυχενικης.Αυτην την εξεταση την κανουν 11-13 βδομαδα και οχι 14η.Εσυ στις 11 φεβρουαριου θα εισαι 14 εβδομαδων.Αρα μηπως εχεις αλλη ΠΗΤ? Στο τικερακι σου γραφεις 5-8 Αυγουστου.Με τον γιατρο σου δεν εχετε μιλησει συγκεκριμενα?

Μελι καλωσορισες και εσυ κοριτσι μου!Τι συμπτωση!εχουμε την ιδια ΠΗΤ και την ιδια ημερομηνια για αυχενικη (27/1):P:pΕυχομαι να σου πανε ολα καλα!Καλα κανεις και κοιμασαι μεχρι το μεσημερι( για μενα μεσημερι ειναι οι ωρες σου αφου ξυπναω 6.30) ,κοιμησου τωρα γιατι σε λιγους μηνες θα τα ξεχασεις αυτα.Οσον αφορα το Ελενα ουτε εγω μενω Αθηνα καρδια μου!!

Magda να ζησετε ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι και να δειτε τα παιδια σας να μεγαλωνουν γερα και δυνατα:wink:

Marianthy εγω παλι αν σου πω οτι την εχω καταβρει με τις ελιες!!!Τρωω τις καλαμων,σχεδον καθε μερα 10-15, και μου ανακουφιζουν το στομαχι γιατι ειναι ξινες.Αλλη ανωμαλια και αυτη!Εμ δεν βρισκεις ακρη με εμας τις γυναικες....

Με το καλό! με το καλό τα λιονταράκια! :tongue:

gHTSp2.png

Πονάς μανάρι μου, αλλά οι μεγάλοι πόνοι είναι μέχρι να ανοίξει ο τράχηλος θυμάμαι εγώ, εσύ όμως μέχρι να κάνεις τέλεια διαστολή έχεις την επισκληρίδιο γι' αυτό δε μπορείς να κάνεις τη σύγκριση...Εκτός κι αν θυμάμαι τόσο λάθος τι να πω...Καμιά με φυσιολογικό να μας πει?Ή θα αγχώσουμε τις πρωτομανούλες?Πέστε άμα είναι να μην λέμε τέτοια χαχα!

Να λέτε για να μαθαίνουμε οι πρωτομανες! (μου έχει σηκωθεί ολίγον η τρίχα κάγκελο αλλα θα το ξεπεράσω!!!):D

gHTSp2.png

Κοριτσακια μου πρωταρικα μην μου αγχωνεστε,αποτι καταλαβαινω ολα ερχονται απο μονα τους,μην φρικαρεις litsaki μου η φυση ξερει καλυτερα και τα κανει ολα απο μονη της,εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να....σπρωξειιιιιιιςςςςςςς.Κατα ταλλα ολα καλα:wink::wink:

Λοιπον κοριτσια μου εκατσα και εγω στην καναπεδαρα μου και ωρα για ξεκουραση.Εντωμεταξυ σημερα μου την βαρεσε πολυ με τον γιο μου γιατι εχει μια βδομαδα που κανει μια γκριματσα και στραβωνει το στομα προς τα δεξια,να σας δωσω να καταλαβετε.Τον ρωτησα σημερα ποιος του εμαθε να κανει αυτη την αηδια και μου ειπε ενα παιδακι στο σχολειο,φιλος του μαλιστα που παιζει πολυ μαζι του και τον αγαπουσε.Γιατι τον ρωτησα τον βαζει να το κανει αυτο?για να γελαει μαζι του?Ο γιος μου τα μπερδευε,δεν εδινε σαφη απαντηση και στο τελος ελεγε οτι ειναι κακος( ο φιλος του).Αντε βγαλε ακρη:twisted:εγω παλι πιστευω οτι κανουν διαφορες χαζομαρες στον παιδικο και τωρα του δικου μου του κολλησε αυτο το " τικ".Αχ τον εβλεπα που το εκανε σε ασχετες στιγμες και τρελενομουνα.Μου θυμιζε κατι ανθρωπους που εχουν φαει κολλημα με διαφορα"τικ" και τα κουβαλανε μια ζωη.Του φωναξα πολυ,τον πηγα στο δωματιο του μονο του,του ειχα μιλησει ομως πιο πριν οτι δεν ειναι καλο να το κανει αλλα εφοσον του εχει κολλησει το κανει ασυναισθητα τωρα.Τι να κανω ρε κοριτσια? Πως θα το αποβαλει?Να του ριξω καμια την ωρα που το κανει για να με παρει στα σοβαρα?δεν εχω πολυ υπομονη τελευταια και δεν ειμαι καλη στον διαλογο.Φωναζω με το παραμικρο και κρατιεμαι ωριακα μην σηκωσω το χερι μου...Φοβαμαι μην αποκτησει κουσουρι και τον κοροιδευουν στο σχολειο

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσουδια!!! Εγω ειμαι σπιτι,εκανα δουλιτσες με μετρο και τωρα ξεκουραζομαι λιγο μεχρι να παω να παρω τα παιδια απο τον παιδικο.

Marouskaki ο γιος σου ολα τα λεφτα.Ειδες ποσο αθωα ειναι τα παιδια?πολυ γελασα παντως!!!:):)Στη δουλεια σου τι φασισμος ειναι αυτος βρε παιδι μου?δηλαδη λογω ιδιαιτεροτητας δεν μπορουν να κανουν εξαιρεση στις εγκυμονουσες?η' μηπως δεν μπηκες καν στη διαδικασια να τους ρωτησεις? Πωπω σε 2 μερες αυχενικη?Εχω τοση αγωνια που ειναι σαν να την κανω εγω!Αντε κοριτσι ανοιξε μας το δρομο για τα ευχαριστα νεακια των αυχενικων!!

Crochetmania γιατι κανεις τοσο αργα αυχενικη?Μηπως υπερηχογραφικα γεννας αργοτερα? Γιατι δεν συμβαδιζουν οι ημερομηνιες που εχεις δωσει με την ημερομηνια της αυχενικης.Αυτην την εξεταση την κανουν 11-13 βδομαδα και οχι 14η.Εσυ στις 11 φεβρουαριου θα εισαι 14 εβδομαδων.Αρα μηπως εχεις αλλη ΠΗΤ? Στο τικερακι σου γραφεις 5-8 Αυγουστου.Με τον γιατρο σου δεν εχετε μιλησει συγκεκριμενα?

Μελι καλωσορισες και εσυ κοριτσι μου!Τι συμπτωση!εχουμε την ιδια ΠΗΤ και την ιδια ημερομηνια για αυχενικη (27/1):P:pΕυχομαι να σου πανε ολα καλα!Καλα κανεις και κοιμασαι μεχρι το μεσημερι( για μενα μεσημερι ειναι οι ωρες σου αφου ξυπναω 6.30) ,κοιμησου τωρα γιατι σε λιγους μηνες θα τα ξεχασεις αυτα.Οσον αφορα το Ελενα ουτε εγω μενω Αθηνα καρδια μου!!

Magda να ζησετε ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι και να δειτε τα παιδια σας να μεγαλωνουν γερα και δυνατα:wink:

Marianthy εγω παλι αν σου πω οτι την εχω καταβρει με τις ελιες!!!Τρωω τις καλαμων,σχεδον καθε μερα 10-15, και μου ανακουφιζουν το στομαχι γιατι ειναι ξινες.Αλλη ανωμαλια και αυτη!Εμ δεν βρισκεις ακρη με εμας τις γυναικες....

Μου εχει δωσει πητ 5 αυγουστου αλλα αυχενικη θα κανω 11 φεβρουαριου και εγω τον ρωτησα και μου ειπε οτι η αυχενικη γινεται μεχρι και 14 εβδομαδων δεν ξερω ισως καθε γιατρος εχει δικο του συστημα....

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...